Resetti

Pelaaminen => Xbox => Aiheen aloitti: Raitoningu - 03.03.10 - klo:15:33

Otsikko: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 03.03.10 - klo:15:33
http://www.youtube.com/v/udhQ9KkoQ3I&hl=en_US&fs=1&

^Katso uusi moninpeli traileri. Julkaistu 03.03.2010. Beta alkaa 3. Toukokuuta. ^

Lainaus
Halo: Reach is an upcoming first-person shooter video game for the Xbox 360. It is part of the Halo series, and it is scheduled for release during 2010. Its world premiere was held on December 12, 2009, at the Spike Video Game Awards.  The game takes place in the year 2552, where humanity is locked in a war with the alien Covenant. Players control Noble 6, a member of an elite supersoldier squad, during a battle for the human world of Reach.

Halo: Reach is a shooter game with players experiencing gameplay from a first-person perspective. A system of single-use equipment found in Halo 3 is replaced by reusable and persistent armor abilities, which remain with a player until they are replaced: examples include active camouflage and a new sprint ability.

http://en.wikipedia.org/wiki/Halo:_Reach

(http://img34.imageshack.us/img34/3070/reachcopy.png)
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: heplo - 13.03.10 - klo:12:10
Onko tuon nyt varmistettu olevan aito?
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: ZeppelinK - 13.03.10 - klo:13:00
Juu on tuo, Bungien sivuille laitettu kanssa ja Xbox Liveen eli varmaa on.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Sotakoira - 15.03.10 - klo:11:27
Löl. Halo 3 johon on lisätty assassinaatiot ja kasa Unreal-ominaisuuksia.  *awesome*

Totta puhuen, ei paljoa kiinnosta. ._.

Ehkä ostaisin jos olisi pleikkarille, mutta ehkä en sittenkään.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Orhyanos - 15.03.10 - klo:22:14
Ennemminkin Halo 2 ilman dual wieldausta muokattavilla Spartaneilla. Hell fucking yes!
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Arctic Fox - 23.03.10 - klo:14:50
Odotan betan alkua kuin kuuta nousevaa. Viimeiset pari päivää olen jyystänyt Halo 3:n nettipeliä, ja kaikessa hauskuudessaankin se on vähän vanhanaikainen. Reach tuo mukanaan kaikkea kivaa, kuten mahdollisuuden sprinttaamiseen ja kustomoitavat "perkit", joten oikeaan suuntaan ollaan selvästi menossa.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Emu - 26.03.10 - klo:16:20
Mitäköhän nuo kustomoitavat "perkit" on. Onneksi tuo hitscan tulee takas, niin loppuu toi random Br sutiminen. Arena kuulostaa jännältä, mutta toivottavasti tulee myös MLG playlist.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: apathy - 05.04.10 - klo:00:27
Jahka tämä hienous pullahtaa markkinoille, voisi tämänkin liittää tuonne Halo-sarja ketjuun.

//E: Ok, Osiris, sinulla on pointti. Näyttää muutenki tämä XBox-alue laihahkolta... :/
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Osireon - 05.04.10 - klo:00:31
En näe järkeväksi. Peleille voi olla kyllä ihan omiakin ketjuja, ei kaikkien sarjan pelien kannata keskustelun kannalta olla samassa.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 05.04.10 - klo:01:53
Minulle tulee mielen sarja aiheesta, että sielä puhutaan laajasti kaikista sarjan peleistä, toisin kuin tämmösessä sarjan yhdenosan aiheessa keskitytään vaan tähän tiettyyn pelin ja annetaan sille se kaikki huomio. Sarjassa jää tietyt pelit huomioimatta. Itse en näe kumminkaan järkeväksi sitä, että joku tekisi Halo 3:sta aiheen. (en ala nyt perustelemaan)
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: heplo - 03.05.10 - klo:21:01
Ei helkkari minun tuota höyrymodeemia. Joku Jonttu siellä polkee virtaa generaattorin ja sen kyllä huomaa latausnopeudesta. >_>

Viestit yhdistetty
Ei helkkari... En tiedä, pitäskö itkeä vai kusta veljen xboxin päälle, kun on niin juostenkustu koko peli tällä menolla.

Oli kyllä niin hienon ja vaikuttavan näkösiä kaikki nuo alkuhommelit yms. mutta sitten, kun itse peliin pääsee niin meinasin kikkelini repiä juurineen irti. Mitä hittoa se Bungie on oikein ajatellut noilla "perkeillä"? Jetpacki on jotain ihme homostelua, näkymättömyys ottaa niin helkkaristi päähän ja sitten on vielä tämä "kuolemattomuus"....... Juoksu on ihan hyvä, mutta on aika kankeeta menoa.

Sitten vielä nämä uudet aseet. Pistoolia on paranneltu, mikä on hyvä. Nyt sillä saa hyvin tappoja. Nämä uudet kaukoaseet kuitenkin aika munasta, tulee ikävä vanhaa BR:ää. AR:lla näyttäisi pärjäävän paljon paremmin kuin Halo 3:ssa. Kahta asetta ei voi pitää enää yhtä aikaa kädessä, mikä on myös hyvä juttu. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin nämä molopäät, jotka tulee kulman takaa kahdella pyssyllä.

Noita kahta kenttää myös pelasin, eikä ole mitään arkkitehtailun riemuvoittoja. Jetpackeilla vielä leijuu tuolla korkeuksissa, niin ei ole mitään järkeä enää koko pelissä, kun syntyessä on AR kädessä ja muna housussa.

Yksi hyvä juttu on, että energia ei palaudu samalla tavalla kuin Halo 3:ssa. On suojat ja energia erikseen, ja suojat voivat palautua, mutta energiaa voi käydä latailemassa takaisin joistakin kentän paikoista.

Grafiikka oli luonnollisesti aika karseaa, mutta onneksi pelasin silmät kiinni, niin ei tarvinnut siitä huolehtia. Toivottavasti paranee huimasti lopulliseen versioon.

En pystynyt ruuhkan takia kuin kuusi peliä pelaamaan eilen, joten voisi kai tänään vielä vähän testailla. Toivottavasti voin pyörtää osan äsken esitetyistä mielipiteistä. *_*

EDIT: Kentän ja pelimuodon valitseminen on nyt paljon paremmin toteutettu, sillä pelaajat valitsevat 4:stä vaihtoehdosta, mitä haluavat pelata. Ei siis Halo 3:n tai Codin tapaista veto-meininkiä.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Orhyanos - 04.05.10 - klo:15:47
Aika turhia nuo "perkit" tosiaan. Camolla nyt joskus randomilla voi tehdäkin jotain, mutta jetpackin totesin paskaksi jo yhden matsin jälkeen ja armor lockista on hyötyä lähinnä vain lipun puolustuksessa. Sprintti ftw!

Noh onhan noita lentäviä spartaneita sentään kiva napsia alas.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: ZeppelinK - 04.05.10 - klo:19:59
Sprintti noista mun mielestä kusee eniten - tai siis se, että voi meleettää heti sprinttaamisen jälkeen <__>
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: heplo - 06.05.10 - klo:14:12
Tein vähän tutkimuksia.

Pyörrän puheeni lähes täydellisestä paskuudesta. Eilen vähän kokeilin uudestaan, ja oli kyllä parempi pelikokemus kuin edellinen. Tuli joku umpihomo samaan tiimiin. Ei se yhtään tappoja saanut, mutta hyvin se lippua kantoi, ja minä hoitelin ne viholliset sitten päiviltä.

Heitin näin aluksi jetpackin nurkkaan ja rupesin käyttämään sprinttiä, sillä se on ehdottomasti paras noista lukuunottamatta muutamia tilanteita. Aivan helkkarin helposti saa tappoja, kunhan on sprintti + miekka, haulikko tai se kulmahiomaleka.

Sitten noista kranaateista. Mielestäni aivan liian tehokkaita, kun henki lähtee jo yhdestä nappisumasta. Voisivat olla mielestäni samanlaisia kuin Halo 3:ssa, eli plasmasta kerrasta henki veks ja normikranaatista suojat pois.

En kyllä hirveästi tykkää näistä uusista aseista. Kyllähän niillä tappoja saa, mutta ainut ase, mitä mielellään käyttää, on pistooli. Lisäksi tuo helkkarin plasmakranaatinheitin.. Mitä persettä #"&"!!? Hirveästi ei myöskään kiinnosta tuo, että tähtäin suurenee, kun ampuu useaan kertaan.

Sitten tämä yksi pelimuoto, missä voi pelata Eliteillä. Se on kyllä ehdottomasta paras näistä. Aivan loistava se syöksy-juttu. Spartanit voisi heittää hevon helkkariin ja nämä tilalle.

Peliä vaivaa myös hidastempoisuus. Kun vertaa Codiin, niin ei siinä samanlaista menemisen meininkiä ole, mikä on harmi. Sillä uudella "BR:llä" ampunenkin on niin hidasta touhua, että oikein tylsistyttää.

Ja mitähän muuta. En kyllä ymmärrä näitä, jotka ottavat lipunryöstäjä ja oddballeja yms. eivätkä osaa sitten edes yhtään pelata. Ottaisi edes sen slayerin, niin voisi itse lahdata sitä porukkaa. >_>

Piti tähän pistää se taitoa-hymiö, mutta ei nyt ilmeisesti voikaan, kun ei sitä ole tuolla ylhäällä.Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 06.05.10 - klo:15:23
Ne ovat Covenanteja ;)
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: heplo - 06.05.10 - klo:15:58
Ne ovat kylläkin Elitejä.  ;)
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 08.05.10 - klo:15:49
Katoppa Heploseni invansion pelimuoto, joka muuten tuli tänä perjantaina mahdolliseksi pelata. Huippu peli muoto. Covenantit vs. Spartanit ;)
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Arctic Fox - 10.05.10 - klo:09:15
No siis nehän ovat eliittejä, jotka kuuluvat covenantiin. Eli olette molemmat oikeassa.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 10.05.10 - klo:16:08
Halo Reach < Halo 3 tämä tuli todettua 100 pelin jälkeen. Ei vaan iske enää. Halo 3:a pelannut yli 2000 peliä ja nautin vielä. Missäköhän syy? Tämän pelin tulen hankkimaan vain tarinan vuoksi. >_>
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: ZeppelinK - 10.05.10 - klo:16:17
Missäköhän syy?

Kenties siinä, että Reachin betassa on 3 mappia ja Halo kolmosessa 24 mappia. Pakostihan noiden parin mapin jauhaminen alkaa kyllästyttää noissa parissa pelimuodossa, mutta kyllä mua sen koko pelin nettipelikin kiinnostaa.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 10.05.10 - klo:16:25
+ Covenantien ja Spartaneiden perkit ovat epäreilut varsinkin Invasionissa.

Spartaneiden edut:

XX Granaatinheitin (meh tarviiko perustellakkaan ._.)
XX Haulikko (voittaa miekan)
3x Sinkoa
2x Laaseria
1x Snipu
2. Plasmasinkoa (jos kerkeävät homoilemalla pöllimään)
+ näkymättömyys, sprintti, jetpack ja armor lock
= jos vielä uber hyvät pelaajat = covenanteille helvettiä

Covenanttien edut:

öööhh Plasmakanuuna?? :o
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: apathy - 10.05.10 - klo:19:18
Pitäiskö sitä hommaa ODST että pääsee itekki betaa testailemaan...?

...

Nee, hommaan molemmat aikanaan, nyt kun rahatilanne ei oikein salli... :/
Otsikko: Vs: Halo: Reach Julkaisu: 14. Syyskuuta
Kirjoitti: Raitoningu - 24.05.10 - klo:17:29
Julkaisu: 14. Syyskuuta
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 16.06.10 - klo:08:51
majornelson
 
Yup the new Halo Reach Firefight had matchmaking. #cantwaitforSept14

JES JES JES!
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Agutski - 16.06.10 - klo:12:19
Uuh, Lylat Warsia ja Hordea netissä samassa pelissä  >:O Ostan!
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 16.06.10 - klo:12:32
+ 4 pelaajan co-op kampanja ja isonetti peli uusilla pelimuodoilla aseil ja tuntemattomil kentil! UPEUTTA! Ketä ostavat julkaisuussa, et voidaan vetää 4:n pelaajan co-opina??
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: ZeppelinK - 16.06.10 - klo:12:33
Ostan julkkarissa, mutta taitaa toi 4hlö Co-Op mennä localissa taasen.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Echo - 07.07.10 - klo:20:20
Blood Gulch + uusia vehikuuleja ja kakkaa. (http://www.youtube.com/watch?v=mgFy83gAL1Y&feature=player_embedded)
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: ZeppelinK - 23.07.10 - klo:10:35
Jooh. Firefightistä versus moodi (Covenantit vs. Spartanit) ja videoa (http://kotaku.com/5594307/see-halo-reachs-forge-world-in-action) uudesta forgesta.
Ihan käsittämätöntä.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 23.07.10 - klo:13:43
<333333333333333

Halo Reach Xbox 360 Slimi..............MUST-HAVE
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: ZeppelinK - 23.07.10 - klo:17:44
http://uk.gamespot.com/xbox360/action/haloreach/video/6270415
Tossa vielä Gameplaytä. Siis tolla pystyy tekemään just ne jutut, josta unelmoitiin Halo kolmosen forgessa kavereiden kanssa :)
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Orhyanos - 23.07.10 - klo:22:25
Teen kyllä heti jonkun armottoman ralliradan, jahka tuohon pääsen käsiksi. :D
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Jjjani - 24.07.10 - klo:03:44
Ohhoh, toi Reachin Forge näyttää kyl sellaselta että sen äärellä vois istuu vaikka kuinka kauan. :O
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 24.07.10 - klo:10:38
Tuo Reachin Forge on jotain niiin upeaa ja hienoa. En uskalla mitä tuo saa aikaan HC editoorien käsissä, kun katsotaan paljon Halo 3:ssa on saatu aikaaan. 10 000 cashinä ei ole ollenkaan paha jos esineet pysyvät samanhintaisina/halventuvat..Vitsailtiin jo kavereitten kanssa että seinä = 1000 :D
Tuossa trailerissa esitelty kenttä on vasta MEDIUM kenttä eli isompia on tulossa O_O
Loppu vuoden himoin peli ja pääsee tän vuoden top 3 listalleni ainakin tuon trailun perusteella.

HALUAN JO PELAAMAAN >:I OVERKILL PERKELE
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Cyna - 24.07.10 - klo:14:19
No voi hitto pitikin mennä kattomaan tuo Forge video, melkein tuli himo ostaa tämä. >:s Älyttömän siisti tuo maailma, ja noita maailmoja on siis kuusi erilaista? :o Nam.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: ZeppelinK - 24.07.10 - klo:14:36
Plööh. Kampanja on varmasti eeppinen. Firefight on takuuvarmaa hupia. Nettipeli on aivan loistava.
Forge World taasen on se mitä eniten tässä näköjään ootan *__* Tota kun pääsee muokkailemaan...
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: ZeppelinK - 28.07.10 - klo:10:38
http://www.youtube.com/watch?v=tpsXxV7f5nA
Gameplaytä Cagessa commentaryn kanssa. Otteita:


Hyvältä vaikuttaa :)
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Orhyanos - 28.07.10 - klo:17:50
Jahas, Bungie menny korjaamaan kaikki vittumaisuudet betasta. Lostoa!
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Echo - 13.08.10 - klo:22:33
[21:04] <Sienimies> Halo reach tuli postista!

Noniin, kerropas ensitunnelmat tai hakataan trollauksesta.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Jjjani - 14.08.10 - klo:20:09
Trollaus. Peliä ei ole edes julkaistu missään päin maailmaa.
Otsikko: Vs: Halo: Reachin julkaisua aikaistetaan?
Kirjoitti: Raitoningu - 24.08.10 - klo:18:06
Loistavaa!

http://pelaajalehti.com/2010/08/24/piraatit-kiusana-microsoft-aikaistaa-suurpeliaan/
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Echo - 11.09.10 - klo:15:17
Tässä olis niitä Reachin mitaleja (http://www.bungie.net/stats/reach/careerstats/medals.aspx?player=Onlined%20Alex&vc=3)

Spawn Spree!

E: Achit vielä (http://www.bungie.net/Stats/Reach/Achievements.aspx?player=Onlined%20Alex)
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 12.09.10 - klo:11:45
The Guardian 5/5
The Telegraph 10/10
G4 5/5
IGN UK 10/10
Giant Bomb 4/5
GamesRadar 8 [Campaign - 7, Multiplayer - 9]
Machinima 9.5/10
Xbox360Achivements 94/100
PlanetXbox360 10/10
Gamer365.hu 9.5/10
Shacknews 3.5/5
Destructoid 10/10
IGN 9.5/10
Gamepro 5/5
1UP A+
Game Informer 9.5/10
GameTrailers 9.3/10
VideoGamer 9/10
GameZone 8.5/10
Joystig 5/5
CVG 9.2/10
Eurogamer 9/10

Hypeni taisi nousta juuri....
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Relix - 12.09.10 - klo:12:01
Shekit lunastettu.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 12.09.10 - klo:16:40
(http://i51.tinypic.com/90oe90.jpg)
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Arctic Fox - 15.09.10 - klo:19:08
Mitäs olette Resettiläiset mieltä tästä Reachista? Tänään sain pelin kätösiini, ja olen moninpelissä palloillut muutaman tunnin. Vaikuttaa kyllä hyvältä tekeleeltä. Kampanjaa haluan pelata co-oppina, yksistään Halot eivät ole koskaan kiinnostaneet.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Echo - 15.09.10 - klo:21:53
Juu, nyt on Reachia hakattu Jontun ja Foxin kanssa parisen tuntia. On muuten hyvä peli!  ^_^
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Agutski - 15.09.10 - klo:22:13
Forge Worldia ja Firefightia hinkattu hitosti tässä eilisestä lähtien kaverin kanssa. Good shit  B) Matchmaking oli myös superkivaa, kun sitä vähän kokeilin eilen. Loistava peli ja todellakin parempi kuin Halo 3  :)
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Orhyanos - 16.09.10 - klo:17:02
Wtf, Gigantista tilaamani Reach saapui kahtena kappaleena. Noh, kyllä mulle aina yks ilmainenkin Reach kelpaa. Sitten kun vielä saisi tänne kämpälle jonkun laitteen, josta tulisi kuvaakin ulos.. ://

Ahistaa.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Olimar - 16.09.10 - klo:22:00
Haloäfpeeässät läpikahlanneena voisin julistaa Reachin kampanjan sarjan parhaaksi. Itseään toistavat laitostunnelit on heitetty romukoppaan eikä puuduttavan pitkiä tankki- tai muita ajoneuvokohtauksia ole. Tehtävien motiivit ja tavoitteet jäävät edelleen hieman epäselviksi, ja toisinaan tuntuu että tarina hautautuu kaiken toiminnan alle. Kokonaisuutena peli on sarjan edellisiä osia eheämpi ja kaikin puolin parempi.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Ingoo - 22.09.10 - klo:16:21
Testailimpa tuossa Bungie.netin filesharea, ja ihan näppärä tämä on:
Randomipätkä (http://www.bungie.net/Stats/Reach/FileDetails.aspx?fid=2268399&player=Sgt%20Ingoo)

5 pätkää kuussa on kyllä suht vähän, mutta toisaalta enempi kuin yhdessäkään muussa pelissä.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Sotakoira - 22.09.10 - klo:17:52
D: Kattelin tossa Forge-pätkiä youtubessa ja muualla tosta Reachista ja nyt harmittaa kun en omista XO:ta. T__T

Tahtoo~
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Ingoo - 25.10.10 - klo:17:18
Ensimmäinen videonpätkä uusista multiplayer mapeista

Youtube (http://www.youtube.com/watch?v=xrYvjvTwG3o)

Tempest noista eniten vakuutti. 30.11 Ulos, 800 mikkisoftapojoa.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: apathy - 12.05.11 - klo:08:09
Lainasin kaverilta, pelasin läpi, reaktioni: kusin, paskoin ja itkin viikon hunajaa.

Tolkuttoman loistokas preludi koko sarjalle ja haikomielellä jään toivomaan Halo 4:sta jota tuskin koskaan tulee. ;__________;
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Raitoningu - 12.05.11 - klo:17:14
Ai Halo 4:sta ei tuu? Microsoftin omalle sarasammolle ei tuu jatko-osaa? Poikani olet hieman väärässä, vaikka  Bungie häippäs, niin 343 (?) jatkaa Halojen tekemistä ja mahdollisesti E3:lla saadaan kuulla uudesta Halosesta!
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Osireon - 12.05.11 - klo:17:43
Olisi parempi pitää taukoa kuin lypsää lehmä kuiviin.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Arctic Fox - 13.05.11 - klo:10:58
Niinhän se olisi, mutta saa nähdä miten käy. Halo on edelleen niin kuuma pelisarja, että varmasti Microsoft haluaisi lypsää sillä vähintään kerran vuodessa. Tänä vuonna nähdään ehkä Combat Evolvedin remake, mutta mitähän sarjalle voisi sen jälkeen tehdä... Halo 4 olisi ainakin looginen vaihtoehto.

Ehkäpä Halo 4 olisi seuraavan sukupolven Xboxin julkaisupeli?
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Tube - 14.05.11 - klo:22:02
(http://www.geekologie.com/2010/10/08/halo-reach-kinect.jpg)
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Turjake - 15.05.11 - klo:00:22
Gidings.
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Tingle - 25.10.11 - klo:19:08
Pelasin kampanjaa puolen kenttää, kyllästyin.

Pelasin moninpeliä samalta sohvalta ja livessä yhtaikaa, oli oikein perustoimivaa tavaraa.

Pelasin apan kanssa kampanjaa co-oppina. Haluan pelata lisää :>
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Tingle - 16.05.12 - klo:13:31
Kartat kun näyttävät alennuksessa olevan, onkos joku noista sellainen mikä oikeasti kannattaa hankkia ja jota muultakin porukalta löytyy?
Otsikko: Vs: Halo: Reach
Kirjoitti: Kasuli - 17.05.12 - klo:22:51
Itse pidän topografisista, hyviä suunnistukseen