Resetti

Yleinen => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: Tingle - 08.09.10 - klo:15:48

Otsikko: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tingle - 08.09.10 - klo:15:48
Zoukki kysyi miksei Resetissä ole yleistä ostos -ketjua. Käskin häntä tekemään sellaisen. Hänestä minä olen parempi tekemään ketjuja. Teen siis ketjun.

Ostin pikkusiskolle Meganium Pokemon-korttipakan kun mokoma on noista alkanut taas kiinnostumaan kun kaverinsa kanssa kai aikoo pelailla. 15e pahveista ärrältä ryöväsivät :(

Ja eilen tein vuosisadan heräteoston ja ostin Sun Tzun Sodankäynnin taito. Maksoi Inffossa yli 30e, mutta ainakin pääsin hyödyntämään uunituoretta opiskelijakorttiani niin sai 10% alennusta :3
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Coconuut - 08.09.10 - klo:15:53
Kävin puljussa. Ostin tämän (http://www.pulju.net/tuotteet/baarikeittio/kylmatuoppi). Nyt en voi elää ilman. ;___;
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Pulppu - 08.09.10 - klo:22:46
Zoukki kysyi miksei Resetissä ole yleistä ostos -ketjua.

On ainakin ollut.. mutta siitä tuli sanomista.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Luistonesto - 08.09.10 - klo:22:50
Ostin ranskanperunoita ja lihapullia. Fanta oli alennuksessa, joten ostin reserviin toiset kolme pulloa (metsämarjanmakuista, menee viinan kanssa erinomaisesti). Piti ostaa koppa Karhua, mutta Carlsberg oli sekin alennuksessa.

Mikä ihmeen opiskelija?
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tube - 09.09.10 - klo:01:01
On ainakin ollut.. mutta siitä tuli sanomista.
En muista moista. Pics or...

Kävin kaupassa tänään ja ostin suklaavanukasta. Ja kartanon perunalastuja. Ja salaattia. Ja lihapiirakoita. Ja deodoranttia. Ja shampoota. Ja hoitoainetta. Ja maitoa (täys-). Ja juustoa. Ja appelsiinimehua. Ja Koffia. Ja leipää. Ja näkkileipää. Ja toisenlaista näkkileipää.

Söin perunalastut, kun katsoin kolmannen RE-leffan ja samalla join appelsiinimehut. Kaljaa juon huomenna, kun on opiskelijabileet. Täysmaitoa ostan, koska maitorasva on kuulemma hyvää sydämelle.

//No mitä? Se oli ihan kelvollinen leffa.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Luistonesto - 09.09.10 - klo:08:20
katsoin kolmannen RE-leffan
D:
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: fazerin sininen - 14.09.10 - klo:18:30
Michi-Tie japanin kieleen piti ostaa, koska ilmeisesti pääsinkin sille kurssille, joka alaa torstaina. Kirjahan maksoi 40e, mutta pläräyksen perusteella kirja on muikea.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tuntsa - 14.09.10 - klo:21:59
Pläräys ei anna siitä mitään tietoa. Itkin oikeasti kaikille kappaleille joita luin, mutta ei, eihän sitä voi verrata lukion ihaniin enkun kappaleisiin.  ^^ Onko jo entuudestaan Hiragana ja Katakana?
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: fazerin sininen - 14.09.10 - klo:23:04
Entuudestaan löytyy Hiraganat ja Katakanat, Karppisen teos, ihan pätevä sanakirja ja muuta roskaa.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Sotakoira - 15.09.10 - klo:05:30
Viimeksi ostin 1,5l pullon Coca-Colaa, Suffeli karkkipussin, Fazerin Rukiisia Lihapiirakoita kaksi (yksi pakkaus - hitto ne on hyviä) ja tölkin Play-maitokaakaojuomaa. Lihis + Kaakao <3
Ainiin, ja kolme pakettia nenäliinoja. Flunssa + nenän limakalvotulehdus = vuotaa nenä ihan perkeleesti, ja verta tulee ihan kunnolla monta kertaa päivässä =__='''
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Turpo - 18.09.10 - klo:19:44
Kävin shoppailessa ja mukaan tarttui seuraavaa:
-Sennheiserin Cx-150 nappikuulokkeet
-I am legend ja Pandorum DVD:lle
-Puman lenkkarit
 
Nappikuulokkeet oli ihan pakko-ostos, koska vanhat Creativeni meni hiljattain rikki. Eiköhän noilla uusilla taas vähän aikaa pärjätä.

Elokuvat olivat enemmän ja vähemmän heräteostoksia, mutta, kun halvalla sain, niin olihan ne ostettava pois.

Lenkkaritkin olivat myös ihan tarpeellinen hankinta. Tällä kertaa oli panostettava lenkkareitten kohdalla laatuun kukkaroa ajattelematta, koska pari kuukautta sitten hankin itselleni halvalla lenkkarit, mutta ne lahosi jo muutamana käyttökerran jälkeen.     
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: miksu3 - 18.09.10 - klo:21:03
Michi-Tie japanin kieleen piti ostaa, koska ilmeisesti pääsinkin sille kurssille, joka alaa torstaina. Kirjahan maksoi 40e, mutta pläräyksen perusteella kirja on muikea.
Sama kirja piti itsekkin hankkia.
Ostin tässä viimeksi viidellä eurolla Nintendo DS lite Browserin.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Pulppu - 19.09.10 - klo:12:18
6*Löwenbräu 0,5l 11,35€ Kaupan päälle sai litrasen Löwenbräu tuopin (http://www.beerables.net/ProductImages/lowenbrau/glassware/Lowenbrau%201%20L%20Dimple.JPG).
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: fazerin sininen - 02.10.10 - klo:21:32
Evangelion 1.11 you are (not) alone blu-ray
Evangelion 2.0 elokuvajuliste (törkeän pieni, 28x44)
Evangelion 2.0 juliste (iso, 68x108, sisältää ison spoilerin)

Joo 48e makso ja vaivaiset 3 viikkoa noita pitää odotella. Ja kyseessähän on UK Amazon.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Luistonesto - 15.10.10 - klo:19:27
Vinkuva kylppärin ovi alkoi vituttaa. Clas Ohlsonista tarttui mukaan 450ml pullo WD-40:tä, jonka kylkiäisenä 100ml törpäkkö. 9,95€, kestänee yksineläjän käytössä pienen ikuisuuden.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Echo - 15.10.10 - klo:19:35
Konvehtirasia + muut viikonlopun ruoat ja juomat.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Maveric - 19.10.10 - klo:16:26
Ensin Haaparannan ÖoB:stä lava Pepsi Maxia ja sitte MadWorld Wiille, total 18€.
Sitten Ica Maxista siitä vierestä Mountain Dew Voltage ja Mountain Dew White Out, sekä Coca-Cola Vanilla tölkkejä jokaista yksi kpl, hinta ~3,5€.
Samaisen paikkakunnan Candy Worldista vielä Fazerin Turkinpippureita semmonen metalliboksi, jtn 4€ oli sekin.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: fazerin sininen - 17.11.10 - klo:20:55
Fly Me To The Moon (Neon Genesis evangelion levy, jossa on tuo ja tunnari pariin kertaan) 10e
Ipodiin NGE kotelo/mikäonkaanhommeli-5e

Joo, tossa levyssä on lempiversio Cruel Angel thesiksestä, jottan tilasin sen.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: fazerin sininen - 01.02.11 - klo:18:19
Joo, ostin ton Japanese for Busy People II, koska sitä käytetään seuraavalla kurssilla. Makso 20e.

Ja ostin samalla laskimen, koska en koskaan käytä kotiläksyjen tekemiseen paljoa aikaa ja trigonometria ei houkuttele paljoa ilman laskinta. 30e

Pärjääkös tuommoisella lukiossa? Tai oikeastaan mitä lukiossa tarvitaan laskimelta?
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Henukki - 01.02.11 - klo:18:29
Periaatteessa riittää aika tavallinen halpa laskin. Siis sellainen josta löytyy kohtalaisen paljon niitä nappeja joiden toiminnasta ei mitään käsitystä.

Pitkässä on ihan suositeltavaa hankkia viivoja ruudulle piirtelevä kallis versio. Naputteleminen helpompaa ja saa kuvioista vähän vinkkiä. Itse kituutin kaksi kurssia yläasteen laskimella, mutta totesin että turha antaa näillä lahjoilla turhaa tasoitusta muille.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tingle - 01.02.11 - klo:19:06
Jos pitkää matikkaa luet niin graafisesta laskimesta on melkein yhtä lailla hyötyä kuin MAOLista. Jos vähääkään osaat käppyröitä tulkita ja niiden kanssa pelleillä voit tarkistaa lähes minkä tahansa tehtävän kuin tehtävänkin.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Luistonesto - 02.02.11 - klo:00:58
[M]itä lukiossa tarvitaan laskimelta?
Palikkamatikassa normaali funktiolaskin riittää. Hinnasta päätellen ostamasi härveli kelpaa. Olet oikealla reitillä jos sillä saa laskettua kuutiojuuret ja toisen asteen yhtälöt ilman syvempää perehtymistä.

Pitkässä matikassa graafinen on aivan ehdoton, vaikka maksaakin (uutena) yleensä satasen päälle. Nopeuttaa kummasti lyhyenkin matikan tehtäviä jos hiukan jaksaa perehtyä - tosin hintaeroa on vaikea perustella ominaisuuksilla, joita ei koskaan tule käytettyä.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tapza - 02.02.11 - klo:01:46
Kulutin hypärin Anttila TopTenissä ja ostin muutaman leffan.

Les yeux sans visage (Silmät ilman kasvoja) 3,99e
An American Werewolf in London 1,99e
Tropic Thunder 3,99e
Kurenai no buta (Porco Rosso) 5,99e

Yhteensä kustansi 15,95e. Mm. Truffautin Jules et Jim ja useampi Bergmanin elokuva jäivät odottamaan toiseen kertaan. Ensin mainitusta en ollut aivan varma, vaikka hinta melko kohtuullinen (2-3e) olikin, ja Bergmaneista en viitsinyt ruveta valikoimaan kun kaikki olivat melko vieraita nimiä, ja haluaisin aloittaa ohjaajaan tutustumisen jostain hieman tutummasta nimikkeestä. Fanny och Alexander ja Persona kiinnostaisivat, mutta jälkimmäistä ei kaupasta löytynyt ja ensiksi mainittu olisi kustantanut 7,99e. Saattaa sitä paitsi olla, että se jo tästä taloudesta löytyy, jostain vanhempien huoneen syvyyksistä mahdollisesti. Roman Polanski-boxi (sis. Nóz w wodzie, Repulsion ja Cul-de-sac) ei myöskään tarttunut mukaan, sillä olen vakuuttunut että sen hinta tuosta vielä laskee (nykyisellään olisi irronnut 17,95e:lla eli n. 6e per leffa). Luc Besson-boxia taas ei löytynyt enää laisinkaan, vaikka siihen joskus taannoin törmäsi vielä joka nurkassa. Harmi, sillä Nikita ja Léon ovat wanted-listan kärkipäässä, ja olisi mukava perehtyä saman tien ohjaajan muuhunkin tuotantoon.

There Will Be Bloodin Blu-Rayta käpälöin jo hetkisen, mutta lopulta päätin kymmenen euron lisäyksen olevan hieman liikaa lompakolleni ja pohjimmiltaan pihinpuoleiselle luonteelleni. Palaan kyllä vielä poimimaan mokoman joskus, samoin kuin samassa laarissa keikkuneen Babelin.

Lisäksi käväisin paikallisessa Salessa ja ostin 0,5l Tehon. Kotiin päästyäni myös harmittelin, etten ollut napannut jotain syötävää sen seuraksi.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Sotakoira - 02.02.11 - klo:14:17
En kyllä käynyt kaupassa fyysisesti, mutta ostin leykauppaäksästä viime viikolla Scar Symmetryn Holographic Universen, joka tuli eilen postissa.
Helvetin hyvää musiikkia, ehdottomasti genrensä kärkikastia, ja CD:n toteutus on viimeisen päälle tyylikäs sillä tämä on ensimmäinen CD-levy/kotelo josta voin sanoa että sitä on ilo katsella. (Muutenkin kuin vain sen takia että sen sisältämä musiikki on hyvää, siis)
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Detonat - 02.02.11 - klo:14:40
Kävin tuossa eilen ostamassa avaimenperäkokoisen 8 gigan muistitikun ja sille kaveriksi langattoman matkahiiren. Hintaa yhteensä 20 puntaa.

Lisäksi päätin juhlia, joten en ostanutkaan halvinta leipää.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Artsi2 - 02.02.11 - klo:15:46
Ostin viime viikolla koivunmahlaa. Näin sen kaupassa ja se kummitteli mielessäni viikon. Eilen korkkasin pullon, eikä se kovin erikoista ollut. Vähän kuin vettä, jossa on jännä sivumaku.  ._. nam
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Luistonesto - 03.02.11 - klo:19:46
Ketjutyökalu Clas Ohlsonilta. Älkää ostako. Omani vien huomenna takaisin.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Kraton - 04.02.11 - klo:20:51
Suklaa kauhean kallista nykyään. 2.25e oli citymarketis ja k-marketis Fazerin sininen. Marabout oli 2.55e.

Muistan vielä ajat kun Fazeri oli 1.6e ja Marabou 1.8e. Eikä ole pitkä aika tästä.

Ostin sit 2.55e Marabou Digestive -suklaalevyn. Paras Maraboun sukaalevy tähän mennessä.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Sotakoira - 05.02.11 - klo:11:29
Täällä ainakin Fazerin sininen maksaa 1,75 levy. O_o (S-market ja K-joutsen)
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: fazerin sininen - 09.03.11 - klo:21:21
-Neon Genesis Evangelion Death and Rebirth-julisteen (69x102)  *klik* (http://2.bp.blogspot.com/_hEUsTirZU9Y/S_HjRE4-ALI/AAAAAAAAAXo/DW3ryLDQgLY/s1600/Evangelion+death+and+rebirth.jpg)
-Tengen Toppa Gurren Lagann-juliste (69x102) *klik* (http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B003SI93PY/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=11052681&s=kitchen)

Maksoivathan nämä 30e yhteensä, mutta nämä taitavat olla isoimpia julisteita, joita japanissa on myynnissä. Joo, huomasin vasta äsken, että tuossa NGE-julisteessa on helvetin ruma logo oikeassa alakulmassa ja juliste onkin skannaus DVD-kansikuvasta.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Echo - 09.03.11 - klo:22:11
Jaffa Pitahaya
Taffel Fire Balls-juustonaksut

Hauskaa tiedossa.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: TheJ - 17.03.11 - klo:23:02
Tuli ostettua pari paitaa...

Eka (http://cdn.shopify.com/s/files/1/0020/2552/products/animals4_large.jpg?338)
Toka (http://cdn.shopify.com/s/files/1/0020/2552/products/animals5_large.jpg?338)

33€ tuli yhteishinnaksi ja kyllä, Animals as Leaders on yhtye (http://www.myspace.com/animalsasleaders)
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Sotakoira - 18.03.11 - klo:00:52
Animals as Leaders on yhtye (http://www.myspace.com/animalsasleaders)
..ja vitun hyvä sellainen.  B)

Hieno etenkin tuo eka paita. Aika hyvään hintaan sait napattua!
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: TheJ - 18.03.11 - klo:16:52
Juuh, itekki tyksin. :)) 13 dollaria makso kappaleelta, mutta postikulut nosti hintaa (14€).
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tzibo - 18.03.11 - klo:21:39
Hienoja, etenkin toka paita on eri tyylikäs. AaL on omaan makuuni ehkä vähän liiankin kaoottista, mutta pahemminkin voinee valita. Mistä ostit? (halvalla näemmä tosiaan lähti!)
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: TheJ - 20.03.11 - klo:16:21
Merch Connection (http://www.merchconnectioninc.com/) on kaupan nimi. Paitojen pitäis tulla sopivasti koeviikolla. :D
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Pulppu - 01.04.11 - klo:11:21
Varustelekasta (http://www.varusteleka.fi/product/kommandopipot/mil-tec-kommandopipo-kolmireikainen-akryyli/_36A0HHNDP#) oliivinvihreä kommandopipo. Kaksinkerroin taitettuna todella lämmin pipo. Sopii myös lasketteluun ja huoltoasemien ryöstämiseen. 5€ postikuluineen.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Sotakoira - 04.05.11 - klo:03:27
En fyysisesti kyllä kaupassa käynyt, mutta tilasin LevykauppaX.fi:stä hintaan 21,90 (sis.PK) Star Onen Victims of The Modern Age - Limited Edition 2CD Mediabookin.

<3
(http://www.insideoutmusic.com/media/release/large/starone.JPG)

Seuraavaksi ostoon joko Maybeshewillin Not for Want of Trying tai Russian Circlesin Geneva.  :3
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Coconuut - 27.06.11 - klo:15:27
Juhannus bottleista 38€ get.

Ostin 2x Pepsi Max ja Aino maitosuklaa jätskiä. Juon ja syön sitten veljen kanssa. :)
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Luistonesto - 06.07.11 - klo:09:42
Pöytäkone + näppäimistö + näyttö. 1176€ Lapstoresta.

Saapui kahden viikon odottelun jälkeen. Kaatuili ja jumitteli alusta asti, joten keskusyksikkö lähetettiin takaisin korjattavaksi. Viikon hiljaisuuden jälkeen lähetin sähköpostia siltä varalta että ovat unohtaneet asian. Eivät olleet, olivat vaan todenneet emolevyn vialliseksi ja tilanneet uuden, ilmeisesti saapuisi heille samana päivänä. Taas kului viikko ilman mitään tietoa mitä siellä oikein tehdään (jos mitään). Totesin sähköpostissa että emolevyn vaihto oli siinä vaiheessa kestänyt saman verran kuin koko konepaketin kasaaminen. Sanoivat, että vaihdon jälkeen kokoonpano oli epävakaa - ja epävakaahan se oli uutenakin, eli ei mitään uutta sen puolesta. Taas on kulunut viikko. Voin sanoa, että viisi viikkoa ilman omaa konetta on perseestä.

Perkele. Pitäköön tunkkinsa, tilaan koneeni Jimm'siltä. Ei voi kestää kauempaa kuin Lapstorella.

E: "Valitettavasti kaupan purku ei ole mahdollista."
Ei jumalauta miten röyhkeää toimintaa. Tulee oikein kunnolla kusetettu olo.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tingle - 07.07.11 - klo:12:33
Ei muuta kuin kuluttaja-asiamieheen yhteyttä.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Pulppu - 08.07.11 - klo:07:42
DJ Kridlokk Ug solo LP
Pyhimys Medium LP
Jätkäjätkät Jatkojatkot LP+paita
Äxästä n. 75€

La Noire
Prismasta 69€

Hp:n läppäri
Gigantista 600€

Metallimiehen palkka on sekottanu mun pään..
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Pulppu - 05.12.11 - klo:22:21
Kävin kontissa. VHS:t 3kpl/1€ mukaan tarttui Waynes World, 411VM skeittipätkä ja Teräsmies.  :) Kaikki hyvässä kunnossa. Ulkoisesti.. eihän mulla oo ees vhs soitint..
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Coconuut - 31.01.12 - klo:13:44
Kävin mamin kanssa kaupassa. Viskoin ostoskoriin Power Cowin mansikkapirtelön, Old Spiceä ja hammastahnaa. Feels god.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: juzi da man - 31.01.12 - klo:18:54
Subwoofferiin suoja, 2 LP levyä Best Hits jostain 80/90 luvulta, ja kokopuku kirpparilta penkkaripuku aihioksi. hintaa yhteensä kaikelle 28€.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Sotakoira - 28.03.12 - klo:16:05
Toissapäivänä tuli hommattua Expertiltä 22'' Samsungin FullHD TV-näyttö hinnalla 199€. Ei mitään ghostausongelmia ja 1080p maksimireso, vaikuttaa hyvältä. Mukana tuli kanssa VGA to HDMI adapteri, masiinassa on SCART-portti (duh) ja 2 HDMI paikkaa. Tullut tuossa pelailtua ja tykkään.

Ostin kans ärrältä 3 leffa kympillä tarjouksen takia Jonah Hexin (Mastodonin soundtrack woooo), Scott Pilgrim vs. The Worldin (vaikuttaa hauskalta) ja 007: Quantum of Solacen.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Artsi2 - 04.04.12 - klo:16:02
Halusin jotain helppoa ja nopeaa syötävää. Ostin Grandiosan Double Bacon pizzan. Olen todennut pizzan syömäkelpoiseksi jo aiemmin. Tosin viimeksi kun ostin, oli mukanani kaupassa kasvissyöjäkaverini, joka kauhistui ikihyviksi. Anteeksi että olen lihan ja rasvan ystävä  :(
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Pulppu - 06.04.12 - klo:11:42
(http://www.behringer.com/assets/VMX300USB_P0A2S_Reflective_web.png)
Thomanilta tilasin tavaraa:
BEHRINGER VMX 300 USB MIXER
THE T.MIX 10608985 RECORD BRUSH
SHURE M447 DJ-SYSTEM
NUMARK PUK thomann

Recordcase.de:sta tulon päällä viellä:
(http://www.djresource.eu/images/gear/small_synq-xtrm-1.jpg)
Synq-xtrm-1
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tingle - 28.06.12 - klo:22:13
Hiiva oli loppu. Piti käydä kaupassa. Poistokori ei vittu ei vittu

vittu ei vittu

vittu Pokémonkortteja -30%

jumalauta
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Coconuut - 28.06.12 - klo:22:27
Meillä on alennuksessa vain lätkäkortit.

*edit* ostin kaupasta 2x katkarapu nuudelii, salmiakkipastillirasian, Ice Tea Lemon, 2x Pepsi Max ja Pannu Pizza classicin.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Coconuut - 01.07.12 - klo:17:55
ostin ässä ja mega arvan. ei voiton voittoo  O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: fazerin sininen - 17.07.12 - klo:00:22
Laitetaas nämä laimeat coniostokset tänne:

Eva Mark 06 ~40e
2 kpl jotain Evangelion figuureita, halusin Kaworun, sain tymät Asukan ja Rein ~20e
White Mage Pixelart (kertokaa joku mikä on oikea termi tämmöiselle helmistä tai mitä onkaan tehdyistä hahmoista) ~5e

Aioin myös ostaa Xchange 2 Hentai pelin, koska Benzaein panelissa peli jäi aikasta pahasti kesken. Menin myyntipöydälle ja maailman törkein myyjä suositteli minulle yaoita. Minua ei näkynyt sen jälkeen sillä myyntipöydällä.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tube - 19.07.12 - klo:00:13
(click to show/hide)

Parhaita koskaan.

Lisäksi ostin luomumaitoa, koska siinä oli -30%-tarra, ja ajattelin tuhota maidon ja yllä kuvassa näkyvän paketin vielä ennen nukkumaanmenoa.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Artsi2 - 21.07.12 - klo:19:06
Ostin Lidlistä toffeepopkorni- ja suklaamuffinssijugurttia. En huomannut mauissa juuri minkäänlaista eroa  :( 1/5
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Sotakoira - 11.09.12 - klo:14:31
Kirpparilta pirun asiallinen nahkatakki kahella kympilla, ja istuu erittäin hyvin. Todella hyvä löytö! Taskut siinä on repaleiset sisältäpäin, mutta revin vain sen kankaan huis ja varastoin kamat vuoren sisään. Ulkoapäin ei mitenkään kovin käytetyn näköinen, just semmonen sopivan kulunut. Voin laittaa kuvia illemmalla kun tuun koulusta.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Coconuut - 23.10.12 - klo:14:44
Kävin Kirkkonummen Citymarketissa.

Jackie Brown, Bluray, 6€
Battery 2,25€
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: gouper - 02.11.12 - klo:15:01
Kävin Itäkeskuksen Prismassa

1,5l Cokis
Sipsipussi ja dippi

Perjantai pelastettu
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Osireon - 02.11.12 - klo:17:15
Muistakaa käydä kaupassa kahden päivän edestä :)
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: tomppe - 07.11.12 - klo:16:21
Ostin lottokupongin :O
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Sotakoira - 15.11.12 - klo:20:00
Ostin Mountain Dew Supernovaa. On muuten ihan sairaan hyvää, hyvä ettei tätä saa täältä isossa pullossa tai lihoisin taas varmaan viis kiloa.  :D
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Echo - 16.11.12 - klo:00:54
^ Vihdoinkin oli tännekkin tullut lisää Supernovaa. Ostin pullon. :D
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: tomppe - 21.11.12 - klo:15:33
Supernovaa btw täälläkin ostettuna! On makosaa!
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: tomppe - 03.12.12 - klo:15:25
Vessapaperia.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Sotakoira - 25.04.14 - klo:17:55
Sain duunista Panasonic Viera HD-telkkarin vuodelta 2007 tai 2008. Kokoa 32 tuumaa ja hintaa 60 euroa, täysin toimiva vaikkakin vähän paksu. Tollanen maksais ilmeisesti netissä vieläkin jonkun kaks sataa käytettynäkin, et en voi valittaa. :)

Vähän iso tänne mun huoneeseen, mutta kohta kuitenki muutto omilleen edessä niin sopii ihan hyvin.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: joulun veli - 25.04.14 - klo:20:50
Kaheksan Karjalaa lasipulloissa, tienasin 1,50 €.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Coconuut - 03.08.14 - klo:23:51
cdon.com-sivustolla on asioita halvalla hinnalla tänään ja kai vielä huomennakin.

Ostin:
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: The Bee &#128029; - 07.08.14 - klo:14:18
Anttilasta ostin:

• The Hobbit: An Unexpected Journey (blu-ray) - 7€
• Analyze That (blu-ray) - 3€
• Mountain Dew Supernova - 2€
• Mars 6-pack, joista puolet suli matkalla  v_v - 2.20€
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Zippin - 16.08.14 - klo:23:41
Tilasin CDON.comista:

 The Lord of The Rings - Trilogy Extended Edition (Blu-ray) - 39,95€
 Game of Thrones - Kausi 2 (Blu-ray) - 14,95€
 A Nightmare On Elm Street (Blu-ray) - 5,95€
 The Wizard of Oz (Blu-ray) - 5,95€
 Troll Hunter (Blu-ray) - 5,95
 Frankenweenie (Blu-ray) - 5,95€
 Chronicle (Blu-ray, DVD, digital) - 5,95

ebin juddu.  juu
 
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tingle - 12.10.17 - klo:17:56
K-marketissa oli tarjous, lataamalla Kplussapaskan puhelimeeni saan kaksi pakettia kahvia ilmaiseksi. Noh minäpäs latailin sitä paskanetilläni kolme varttia. Sitten lataus olikin valmis ja heitin kahvit tiskille. Kirjautuminen sovellukseen kuitenkin epäonnistui, joten poistuin kaupasta ilman kahvejani.

Ei enää ikinä gamestoppiin.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tapza - 12.10.17 - klo:19:10
Itse kerran vastaavassa tapauksessa marssin kassalle kaffen kanssa ja avasin sovelluksen. Näytöllä luki että paina tästä käyttääksesi etu. Tein työtä käskettyä ja vilautin sitten ruutua kassaneidille. Sitten kävikin ilmi, että tämän kassavirkailijan olisi pitänyt painaa siitä napista. Nyt nimittäin kävi niin, että puhelimen mukaan etu oli jo käytetty, eikä myyjä voinut antaa minulle kahvia ilmaiseksi. Spagetit alkoivat valua taskuista lattialle, ja olin jo tarjoutumassa ostamaan muutaman sudokun kotiinviemisiksi, mutta jotenkin onnistuin rohkaisemaan itseni ja selittämään myyjälle, että katsoisitko tuosta ruudulta sen kellonajan, jolloin etu on käytetty koska sehän on tyyliin minuutti sitten eli siis en ole voinut painaa nappia ennen tätä kassajonoa. Jotenkin sain myyjän vakuuttumaan ja poistuin kaupasta kahvini kanssa. Tästä huolimatta tunsin itseni myymälävarkaaksi.

Täydellisessä maailmassa missään kaupassa asioiminen ei vaatisi minkäänlaista ihmiskontaktia.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tingle - 12.10.17 - klo:19:12
Kyllä ihmisten kanssa asioiminen on helpompaa kuin älypuhelinsyövän kanssa, joita jokaista on mahdoton käyttää ja vaativat omat sisäänkirjautumistunnuksensa.

Onneksi kahden vuoden päästä puhelimia ei enää käytetä vaan kaikilla on taskuissaan Nintendo Switch.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tapza - 12.10.17 - klo:19:26
Mutta älypuhelinsyöpäkin alkaa herättää itsetuhoisia ajatuksia vasta siinä vaiheessa, kun mukaan tuodaan ihmiskontakti. Yksin kotona tai muuten tyhjässä, turvallisessa ympäristössä sitä vielä jaksaisi painia puhelimen ja sovellusten kanssa, mutta kaupan jonossa muiden ihmisten silmien alla ja kassatädin odottaessa eissss voisssss nyt niitä sudokuja kiitos.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Ingoo - 12.10.17 - klo:19:38
En tiedä K-Mafian softista, taikka S-Marketin, mut Hesen mobiilisofta on just jees. Saa näppärästi tykitettyä alekoodit kassahenkilöille ja jopa mätöt tilattua / maksettua etukäteen. Vielä vähemmän ihmiskontaktia, kun vain noutaa safkat.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Osireon - 12.10.17 - klo:22:14
Jännä, että tuo latausetu toimii edelleen tuolla "paina nappia lunastaaksesi" -periaatteella, mitä ennen käytettiin. Kaikki muut edut kun ladataan nykyään plussakortille ja sen lukemalla hinta muuttuu.

En tiedä K-Mafian softista,

"K-Mafiassa" on sentään kyse yksityisyrittäjistä. Taustalla pyörii toki iso organisaatio, mutta jokaisessa K-ruokakaupassa tavara on sen kauppiaan omaisuutta, ei sen ison yrityksen.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tingle - 12.10.17 - klo:22:25
No siis tarjouksen ideanahan on pakottaa tuota sovellusta ihmisten luureihin.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Tapza - 13.10.17 - klo:09:41
Heräsin aikaisin, koska halusin ostaa halvan PS4:n verkkokauppa piste comista. Kello 8:59 olin avannut tuotteen sivun, jota päivitin muutaman sekunnin välein. Kun lopulta "lisää ostoskoriin" nappi muuttui sellaiseksi, että sitä pystyi klikkaamaan, toimin välittömästi. Kello oli tällöin 9:00 ja joitain sekunteja päälle.

Sain viestin, jonka mukaan kaikki tuotteet (80 kpl) olivat jo ostoskoreihin varattuja.

:)

Nyt menen takaisin sänkyyn pohdiskelemaan Tinglen Blade Runner -aiheista viestiä elämän paskuudesta ja tämän paskuuden välttämättömyydestä.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Osireon - 13.10.17 - klo:11:34
No siis tarjouksen ideanahan on pakottaa tuota sovellusta ihmisten luureihin.
Juu kyllä tiedän, olen näitä kahvipaketteja ollut jakamassa. Mutta pointtini oli se, että kun siihen täytyy rekisteröityä kuitenkin plussakortilla niin miksi se ei siinä kohtaa osaa ladata niitä etuja sinne kortille, kuten muutkin edut latautuvat.

Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Kaima Paasonen - 13.10.17 - klo:11:39
No siis tarjouksen ideanahan on pakottaa tuota sovellusta ihmisten luureihin.

Edelleen varmaan tää.
Näin ainakin ymmärtäisin pienenä poikasena maan.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Osireon - 13.10.17 - klo:12:00
Mutta sehän täytyisi ladata siitä huolimatta. Ainoa ero olisi se, että kankea ratkaisu vaihtuisi tutumpaan ja sulavampaan.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Kaima Paasonen - 13.10.17 - klo:12:38
Toki voi ajatella "okei sama panna se etu suoraan kortille" mutta siinä tapauksessa suuri osa ihmisistä poistaisi sovelluksen välittömästi edun saatuaan.

Tämän hetken keinolla saadaan ihmiset väkisinkin tutustumaan sovellukseen ja käyttämään sitä kassalla. Kenties jotkin positiiviset käyttökokemukset saavat käyttäjät pitämään sovelluksen puhelimessaan. Itsekin koen hyväksi, että softan edut-osiosta näkee niitä etuja enkä ole softaa poistamassa. Toisin voisi olla, jos en olisi koskaan joutunut käyttämään sitä mihinkään.
Otsikko: Vs: Kävin kaupassa
Kirjoitti: Echo - 14.10.17 - klo:01:08
Minäpä sain ne kahvipaketit