Resetti

Pelaaminen => Muu pelikeskustelu => Aiheen aloitti: Tingle - 10.10.18 - klo:15:07

Otsikko: Pelien parhaat lopputekstit
Kirjoitti: Tingle - 10.10.18 - klo:15:07
Tässäpä mielenkiintoinen aihe, josta jokaiselta lyötyy jotain sanottavaa.


Oma suosikkini on Mega Man 9:n lopetus, joka onkin tullut nähtyä monta kertaa. Kaikki pelin hahmot tuodaan vielä kerran estradille kuin hyvässä näytelmässä. Musiikki on haikea, muttei lainkaan melankolinen. Tähän voi hyvillä mielin lopettaa mahdottoman mukavan videopelin :)

Muita hyviä ovat kaikki ne, joissa pääsee pelaamaan kuten Super Smash Bros. Melee ja New Super Mario Bros. Wii.
Otsikko: Vs: Pelien parhaat lopputekstit
Kirjoitti: Tube - 10.10.18 - klo:17:13
Omasta mielestäni kauneimmat lopputekstit ovat varmasti Twilight Princessissä. 3D-Zeldoille ominaiseen tapaan lennetään läpi tutut maisemat vielä kerran, näytetään miten rauha on palannut maahan ja seurataan Linkin ystäviä, kun he paalavat kotikyläänsä. Taustalla soi eräs parhaita Zelda-teoksia ikinä. Väiin rauhoitutaan pelin viimeisellä dialogilla, jatketaan haikein mielin lopputekstejä rauhallisemman musiikin säestäen ja kerätään mahtipontisuutta vielä vähän uudelleen, kun Link ratsastaa kohti uusia seikkailuja.


Musiikilla on aivan valtava osa siinä, mitä lopputekstejä pidän hyvinä. Kakkosena olisi varmaan Super Mario 64:n staff roll.
Otsikko: Vs: Pelien parhaat lopputekstit
Kirjoitti: Ingoo - 10.10.18 - klo:17:34
Nier: Autostaga ja mässi brossit
Otsikko: Vs: Pelien parhaat lopputekstit
Kirjoitti: Orhyanos - 10.10.18 - klo:22:42
Shadow of the Colossuksen lopputekstit (ja loppu ylipäätään) on itselleni se kaikkien aikojen top 1 parsakaali lopetus yhtään millekkään. En kuitenkaan linkkaa tähän koska spoilerit mies!