Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Muu pelikeskustelu / Vs: Angry Video Game Nerd
« Uusin viesti kirjoittanut Coconuut 01.07.20 - klo:12:30 »
Peli ei ollut kovin kummoinen, mutta itse Crash Dummies -ilmiöstä oli mielenkiintoista kuulla juttua. :o
2
Nintendo / Vs: 51 Worldwide Games
« Uusin viesti kirjoittanut Cyna 30.06.20 - klo:23:26 »
Itsehän en siis moninpeliin ole vielä edes koskenut, mutta kuulopuheet kertoo et moninpelioptiot ovat vähän kyseenalaisia ja rajoitettuja, varsinkin siis lokaalisti yli kahdella pelaajalla.
3
Nintendo / Vs: 51 Worldwide Games
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle 30.06.20 - klo:22:53 »
Yllättävän halpa eshopissa, vain 40 egee. Voisin joskus ladata porukalla pelattavaksi.
4
Yleinen keskustelu / Vs: Televisio ja elokuvat
« Uusin viesti kirjoittanut Tube 30.06.20 - klo:22:31 »
Katsoin Sinuhe egyptiläisen, vuonna 1954 Amerikan Yhdysvalloissa valmistuneen elokuvan. Kirjasta oltiin leikattu todella paljon juonesta pois, kaikki verinen väkivalta ja kostotarinat oltiin siloiteltu pois ja nekrofilia ja kaikki muut kivat jutut oltiin leikattu ja sen sijaan, että eräs iso juttu oltaisiin jätetty todella selkeästi vihjailluksi, se selostettiin yleisölle täysin kädestä pitäen ja käytettiin siihen viitisen minuuttia ruutuaikaa. Lisäksi pieniksi kristillisiksi viittauksiksi tulkittavissa olevat jutut oltiin vedetty kymmenenteen potenssiin ja tehtiin elokuvan lopetuksesta oikein mukava ja kiva kristillinen opetus. Eli toisin sanoen juuri sitä, mitä voi amerikkalaiselta elokuvalta odottaakin. Ihan siedettävä sovitus tuo tuollaisenaankin oli, mutta lukekaa kirja. Se on tosi hyvä kirja.
5
Nintendo / 51 Worldwide Games
« Uusin viesti kirjoittanut Cyna 30.06.20 - klo:22:24 »


Koska olen masteroinut kaikki kokoelman pelit, pystyn laittamaan pelit luotettavaan ja kiistattomaan tier-listaukseen ja joidenkin kylkeen vielä miete jos satun sille päälle. Käytännössä kyse on ihan vain siitä mitä mieltä olen siitä pelistä ylipäätään, enkä varsinaisesti ota kantaan pelin toteutukseen tässä kokoelmassa, sillä toteutuksissa ei juuri ollut mitään moitittavaa.

Uh ah -tier:
- Mancala
- Hit and Blow
- President
- Sevens
- Klondike Solitaire

Hyvä klassikkopeli:
- Backgammon
- Chess
- Riichi Mahjong
- Darts: liikeohjauksella oikein mielenkiintoinen
- Air Hockey
- Slot Cars: hyvin lähellä niitä oikeita ura-autoratoja joita pienenä ajeltiin, nautin
- 6-Ball Puzzle: vaikein CPU-aste tässä oli helvetin kuumottava
- Spider Solitaire: Neljällä maalla hirvee työmaa, mutta hauska

Ihan ok:
- Yacth Dice
- Hex
- Gomoku: Vähän kuin neljän suora mutta parempi
- Chinese Checkers
- Shogi
- Mini Shogi
- Last Card
- Blackjack
- Texas Hold'em
- Golf
- Billiards
- Bowling: Ohjaaminen kosketusnäytöllä oli ihan hassu, Joy-coneilla tietty se oikea tapa
- Carrom
- Toy Curling
- Toy Baseball: Pieni kulttuurishokki kun tämän pelin matsit kestää huomattavasti kokoelman muita pelejä pidempään, mutta ihan jepu
- Shooring Gallery: petyin aika paljon kuinka epätarkka Joy-conilla tähtäily on, pitää noin viiden sekunnin välein olla keskittämässä tähtäin
- Sliding Puzzle
- Mahjong Solitaire

Hupia hetkeksi:
- Dots and Boxes: Hämmentävä mutta tähän varmaan löytyy optimi pelitapa suht nopeasti
- Four-in-a-Row: Opettele pari setuppii ja joka peli on ez game
- Nine Men's Morris
- Dominoes
- Speed
- Matching: En tiedä onko mulla aivot vanhentunut mutta jostain syystä mulla oli suuri vaikeuksia ihan vaan tämmösen perus muistipelin kanssa
- Toy Tennis
- Toy Football: Ihan helvetin rasittava, pallon potkaisu ei tunnu ikinä lähettävän palloa sinne minne ajattelisi, paremmin menestyy kun vaan hakkaa nappeja
- Toy Boxing
- Battle Tanks
- Team Tanks

Ei yhtään hauskaa:
- Hare and Hounds: Aika varma että tässä pelissä pelasi kumpaa puolta vaan niin löytyy helposti optimaalinen siirtokuvio
- Ludo: tuuripeli jossa onneksi kuitenkin hyvin pieni määrä taktiikkaakin
- War: tylsä tuuripeli
- Takoyaki: tylsä tuuripeli
- Pig's  Tail: tylsä tuuripeli
- Fishing: muuten vain tappavan tylsä

En osaa pelaa:
- Renegade
- Hanafuda
- Draughts
 
6
Muu pelikeskustelu / Vs: Angry Video Game Nerd
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle 30.06.20 - klo:21:08 »
The Incredible Crash Dummies


Hauska leikkituokio
7
Nintendo / Vs: Super Mario Maker 2
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle 25.06.20 - klo:01:05 »
Tullut väsättyä taas kenttiä:

Mega Jumpman: Dr. Kamek's Castle
5MV-65R-BBG

Edellinen kenttäni oli Mega Manin rakennetta huokuva Mega Jumpman (262-TYM-V2G). Kuuden pahiksen päihittämisen jälkeen siinä ei kuitenkaan ollut enää tilaa Tohtori Kamekin linnalle, joten loppuhuipennus on nyt oma karttansa.
pelivideo

Superjump Spikeswitch
JN6-3PD-KHF

Hyppäämällä isket kytkintä, joka joko poistaa tai nostaa esiin piikit. Mekaniikka on omakeksimä, joten siinä on viivettä, eivätkä nopeat hyppysarjan rekisteröidy kunnolla. Tarjolla on myös haastavampi lisäreitti, sekä 500 kolikkoa keräilijöille.
maistiainen

What's Inside the Propeller Box?
LMR-4YK-HDF

3.0. päivityksen kunniaksi tein nopeaan röpellöörihattutempun. Kenttä on lyhyt ja helppo, jossa on nautinto pomppia.
pelivideo

Two Super Mario Brothers
FTS-BTH-C0H

Kenttä sisältää paljon viittauksia marjokakkoseen, sekä käyttöä SMB2-sienelle. Mikään ei ole kuitenkaan pakollista!

Pirates of the Curry Bean
WD6-4XB-DKG

Tositarinaan perustuvassa piraattipaattikentässä Mario valtaa salakuljettajien kaljaasin omakseen
pelivideo
8
PlayStation / Vs: The Last of Us
« Uusin viesti kirjoittanut Ingoo 23.06.20 - klo:14:34 »
Tää ei oo mikään arvostelu, vaan huonoa tekstiä ilman päämäärää. Vähän niinkuin tuhansien peliä pelaamattomien ihmisten mielipide metacriticissä. Erona on toki se, että olen ylipäätään pelannut videopeliä The Last of Us Part II.On vuosi 2013 ja Naughty Dog julkaisee valkoisille heteroille tarkoitetun videopelin, jossa rankka HETERO Joel pistää kaikkia turpaan ja samalla omalla äijjämäisellä itsekkyydellään tuomitsee koko ihmiskunnan turmioon. Yhtäkään likaista epäheteroa ei tämä peli sisällä ja se on jämpti se!

Siirrytään vuoteen 2020 ja maailma on muuttunut. Valkoinen hetero ei ole enää normi, vaan nurkkaan ajettu ja jatkuvasti kaikesta syytetty ihmiskohtalo. Naughty Dog julkaisee MÄDÄTTÄJILLE tarkoitetun videopelin, jossa rankka EPÄHETERO Ellie pistää suunnilleen kaikkia turpaan, eikä ihmiskunnan kohtalo ole yhtään kirkkaampi. Pelaajat nouskaa ylös, tässä pelissä naisillakin on lihaksia ja kainalokarvoja!

Last of Us II:n lopputekstien pyörähtämisestä on aikaa joku 16 tuntia, enkä tiedä mitä mieltä olla koko videopelistä. Tavallaan tahtoisin pelata koko kolmekymmentäntuntisen uusiksi, mutta toisaalta en myöskään haluaisi ikinä enää pelata tätä videopeliä.

Tämä on välillä Naughty Dogin paras videopeli ja olen erittäin tyytyväinen ettei tämä muistuta oikeastaan yhtään Uncharted 4:ää, josta en pitänyt oikeastaan ollenkaan. Päät räjähtävät, raajat irtoavat, kurkkutorvet täyttyvät kuolevan "vihollisen" verestä ja kenelläkään ei ole kivaa...mutta joku kumma ajoi kuitenkin pelaamaan pahimillaan yli viisi tuntia putkeen. Anteeksi finglishini, mutta tämän pelin "encounter design" on aivan huippuluokkaa. Suunnilleen jokainen taistelukohtaus on mahdollista ohittaa ja hiippailla läpi, mutta parhaiten peli taitaa sen, kun hiiviskely meneekin pieleen ja pakokauhu ja sählääminen alkavat.

Ääniraita on parasta Naughty Dogia ja tietyn vihollisryhmän tunnusmusiikki on kaikessa yksinkertaisuudessan nerokas. Lisäksi täysin missattavissa oleva akustinen koveri yhdestä 80-luvun hittibiisistä iski aika kovaa ja syvälle.

Ensimäisen on tiiviimpi kokemus ja Ellien ja Joelin henkilökohtainen matka läpi jenkkien ja takaisin on vaihtunut suurempaan näkemykseen ihmiskunnasta ja siitä, kuinka kaikki onkin oikeasti aika paskaa, eikä ikuisella kostamisella ja vihalla pääse loppujen lopuksi eteenpäin. Joskus täytyy myös osata antaa anteeksi.

Pelin pari uutta hahmoa tuovat kuitenkin pienen valonpilkahduksen jatkuvaan synkistelyyn ja toivonkin, että mikäli jatkoa seuraa (vaikka sitten elokuvan muodossa) keskittyy se heidän seikkailuihinsa.

Ennen jatkoa tai oikeastaan mitään muutakaan toivon Naughty Dogin porukoille pitkää kesälomaa ja taukoa Internetistä. Last of Us Part II haisee alusta loppuun vereltä, hieltä ja kyyneleiltä.
9
Yleinen keskustelu / Vs: Televisio ja elokuvat
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle 20.06.20 - klo:17:31 »
Illan elokuva Ensimmäisenä kuussa kertoo Neil Armstrongin avaruusmatkasta kuun pinnalle. Ainoastaan ihmissuhteet ovat avaruussukkulassa kyhjöttämistä tylsempää, joten näistä ainesosistahan piti tehdä leffa. Pääosaa Ryan Goslingia näyttelee suosittu näyttelijä Ryan Gosling. Itse laskeutumiskohtaukset ovat ihan miellyttävää silmäkarkkia, mutta ei kokonaisuus ole välttämättä niiden arvoinen. 2/5.
10
Yleinen keskustelu / Vs: Miitit
« Uusin viesti kirjoittanut 8mir Vice 20.06.20 - klo:01:03 »
4.7. ei käy mulle :(
Sivuja: [1] 2 3 ... 10