Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Yleinen keskustelu / Vs: Hyvät YouTube-kanavat
« Uusin viesti kirjoittanut Zoink eilen kello 02:29 »
Meinasin suositella vain paria kanavaa, mutta päätinkin dumpata näitä vähän tavallista enemmän kerralla. Moni kanava on varmaan osalle tuttuja, mutta olen huomannut että discordin puolella aina silloin tällöin joku ilmoittaa löytäneensä kanavan X jonka olen olettanut jo olevan kaikkien tietoudessa. Siispä joukosta löytyy aika monta reilusti miljoonan subscriberinkin ohittanutta tapausta. Ehkä dumppaan jossain vaiheessa vielä lisää.  ^_^


Rakentelua:
Luke Towan
Luke väsäilee ultrarealistisia dioraamoja. Tykkään miniatyyri- ja rakentelujutuista, joten tämä kanava on takuuvarma combo.

Wintergatan
Vähän CADia, CNC-jyrsintä, musajuttuja ja insinöörikikkailuja. Uuden marmorikuulasoittimen kasaamista on ollut ilo seurata, vaikkakin se on valitettavasti jo päättymään päin.

Ruokaa ja juomaa:
You Suck at Cooking
Binging with Babish
Cocktail Chemistry

Leffoja:
CineFix
Top X -listoja paitsi että tavalliseen verrattuna oikeasti ehkä tietävät mistä puhuvat.

Videopelejä:
MandaloreGaming
Mandalore pelailee lähinnä vähän vanhempia pc-pelejä. Bingewatchasin vahingossa koko kanavan ja voin ilokseni todeta, että kaikki videot ovat hyviä. Tämä nousi hetkessä yhdeksi lempikanavistani.

Noclip
Laadukkaasti tuotettuja videopelidokumentteja, joista tosin suurin osa on haastatteluja.

Crowbcat
Supercutteja erinäisistä videopelialan kömmähdyksistä.

ClassicsofGame
Videopelien klassikkohetkiä meille videopelaajille.

Kotaku
Lol, Kotaku. Highlight reel on hyvää kakkaa joten tilaan, tosin sen lisäksi kanava täyttää subscriber feediäni muulla turhalla roskalla. Tässä vaiheessa kun tilattuja kanavia on useampi sata olen jo aika hyvä silmäilemään turhan roskan ohi.

Summoning Salt
Dokumentoi speedrunien kehitystä. Yllättävän mielenkiintoisia pätkiä.

TheGamingBritShow
Raycevick

Tappelupelejä:
Core-A Gaming
Muh video game essays paitsi että tappelupeliaiheista.

Desk
Desk tekee combovideoita ynnä muuta mättöpeleistä. Äijä on myös varsin ok basisti jonka musaa pääsee aina välillä videoissa kuulemaan.

Feetwork 101
Toistaiseksi 3rd Strikeen keskittyviä pelaaja-analyysejä.

Videopelejä paitsi että joku cringe ukko huonoilla mielipiteillä kameran edessä selittämässä (aka normal boots setit):
SomecallmeJohnny
AntDude
Nitro Rad

Muuta satunnaista:
Mickey Mouse
Uusia Mikki Hiiri -piirrettyjä voi pojat.

Joe Rogan
Meinasin tehdä kokonaisen podcast-kategorian, mutta ehkä joku toinen kerta. Tämä nyt ansaitsee tuotteliaisuutensa ja laatunsa takia erityismaininnan. Roganin podcasteja ilmaantuu useamman kerran viikossa ja ne ovat useimmiten myös hyviä. Usein vieraan nimi tai kuvaus ei kerro mitään taikka herätä sen suurempaa halua kuunnella jaksoa ja sitten vahingossa kuunteleekin yhden kolmituntisen.

Timo Wilderness
Paras suomalainen tubettaja, joskin kanava on ollut kuolleena jo hetken. Pieniä dokkaripätkiä ynnä muuta kivaa.

Hönöbönö
Psykedeelinen yhdistelmä biittejä, paint-tuherroksia ja sanaleikkejä.

Tom Scott
Tiedejuttuja ja mielenkiintoisia faktoja.

Veritasium
Tiedejuttuja ja mielenkiintoisia faktoja.

Unbox Therapy
Ihan mitä nimi sanoo. Nykyään enemmän puhelimiin keskittynyt, mutta näin teknologiahörhönä sekin kelpaa.
2
Yleinen keskustelu / Vs: Marvelin elokuvauniversumi
« Uusin viesti kirjoittanut Detonat eilen kello 00:09 »
Tuota, tuota. Kävin sitten katsomassa Avengers: Endgame -elokuvan. Saavuin teatteriin yksin, sillä kavereitani ei joko kiinnostanut moinen lastensatu, tai olivat valmistautumassa vappuun kosteissa merkeissä. Sali oli kovin täynnä. Onnekseni viereinen paikka jäi tyhjäksi, joten kanssayleisö saattoi kuvitella paikan olleen ystävälleni Coconuutille, jonka kummin ristiäiset Skotlannissa olivat tämän pakottaneet pois katselunautinnon äärestä. Joka tapauksessa 3D-lasit painoivat terävinä nenänvarttani vastaan, eivätkä sopineet päähäni muutenkaan. Jätin leffapelin pelaamisen muille ja vittuunnuin jo valmiiksi rapisteluun, joka tulisi varmasti jatkumaan etenkin hiljaisten hetkien aikana.

Sitten alkoivat mainokset ja ennen kuin huomasinkaan olivat valot sammuneet ja verhot vedetty valkokankaan edestä. Toivoin parasta ja pelkäsin pahinta. Ja sitten se alkoi.

(click to show/hide)
(click to show/hide)

Elokuvassa oli paljon viittauksia sarjakuviin, joista en varmaan tunnistanut puoliakaan. 3D oli paskaa, silloin kun se ei ollut erityisen turhaa, se sai kaiken näyttämään makrokuvatuilta pienoismalleilta.

Loppuarvosanaksi lähtee emt/5. Jos MCU kiinnostaa tarpeeksi, että Infinity Warin on käynyt katsomassa, on tämäkin pakko ottaa.
3
Yleinen keskustelu / Vs: Streamit ja podcastit
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle 23.04.19 - klo:20:22 »
Academic Nintendo Club ry striimaa huomenna keskiviikkona klo 19 Mega Mania featuring mä ja Tauno

https://www.twitch.tv/academicnintendoclub
4
Muu pelikeskustelu / Vs: Kingdom Hearts -sarja
« Uusin viesti kirjoittanut Coconuut 20.04.19 - klo:17:52 »
Kiitos viestistä! :) Oli mukavaa lukea sinun suhteestasi Kingdom Heartsiin, sekä noista tuorein silmin huomaamistasi kritiikin kohteista pelisuunnittelussa.

Haluaisin itsekin jokin päivä kirjoitella fiiliksistäni Kingdom Heartsia kohtaan, sillä onhan nuo kaikki osat tultu koettua viimeisen viiden vuoden aikana. Ostin KH3:n peräti julkaisupäivänä REmake 2:n sijaan (I know, I know... xD), ja jaksoin hankkia kaikki achievementitkin, sillä jouduin ystävieni, jotka varttuivat Soran ja kumppaneiden seurassa, hypehuuman keskelle. Yritän palata asiaan, kunhan vain saan lopputyön yms. hoidettua.
5
Muu pelikeskustelu / Vs: Kingdom Hearts -sarja
« Uusin viesti kirjoittanut Tapza 20.04.19 - klo:17:24 »
Lapsuuden suosikkiasioihin palaaminen ei välttämättä ole viisasta. Monet ovat varmasti huomanneet, että aikoinaan hienoilta tuntuneilla jutuilla on taipumus paljastua… no, ei niin hienoiksi.

Kingdom Hearts on yksi lapsuuteni rakkaimmista videopeleistä. Sain sen siskoltani syntymäpäivälahjaksi vuonna 2003, kuukauden tai pari etuajassa, arvatenkin siksi, ettei hän itsekään malttanut odottaa, että pääsisi pelaamaan sitä. Olin tuossa iässä hyvin tietoinen sekä Disney-elokuvista että Final Fantasyista, mutta en muista, mitä ajattelin nämä kaksi tyystin erilaista asiaa yhdistävästä videopelistä. Olin siinä iässä, että pidin Disney-leffoja aika lapsellisina, vaikka varmaan silti katsoin niitä silloin tällöin. Final Fantasyt taas näyttäytyivät uskomattoman syvällisinä tarinankerronnan mestariteoksina. Olihan niissä paljon välivideoita ja dialogia, jota en kehittymättömillä aivoillani ja alkeellisilla englannin kielen taidoillani täysin ymmärtänyt.

Pelattuani Kingdom Heartsia jonkin aikaa julistin sen kuuluvaksi Final Fantasyjen genreen. Yritin selitellä kavereilleni, että vaikka tässä pelissä on Aku Ankka, niin ei tämä oikeasti ole mikään lastenpeli. Tässähän on kaikkea tosi outoa ja synkkää ja todella monimutkainen ja nerokas tarina!

Läpäisin pelin muistaakseni joskus vuoden 2004 alkupuolella. Pelikellossa oli tunteja varsin runsaasti, sillä muistan, miten valikossa näkyvä tuntimittari vaihtoi väriä päästyään sataan. Tuntui, kuin takana olisi ollut käsittämättömän pitkä ja polveileva seikkailu. Tätä tunnetta vahvisti varmasti se, että reaalimaailmassakin oli tapahtunut kaikenlaista. Siitä hetkestä, kun ensimmäisen kerran laitoin pelin konsoliin, oli kulunut alle vuosi, mutta tuossa vaiheessa elämää vuosi oli pitkä aika. Juuri tuohon vuoteen oli mahtunut muun muassa muutto toiselle paikkakunnalle ja uuden perheen muodostuminen.

Äitini tapasi nykyisen puolisonsa keväällä 2003. Mies asui toisella puolella Suomea, ja syksyllä muutimme hänen luokseen. Katsoin Kingdom Heartsin lopputekstejä lähes 500 kilometrin päässä siitä paikasta, jossa olin ensimmäistä kertaa nähnyt pelin alkuvalikon.

Muistan leikkineeni tuona ajanjaksona paljon yksin, sillä en ollut onnistunut solmimaan uudella paikkakunnalla juurikaan merkittäviä ystävyyssuhteita. Yksi toistuvista leikeistäni oli Kingdom Hearts -elokuvasarjan suunnitteleminen. Kirjoitin vihkooni, millaiselta kunkin osan kohtausvalikko (sellainen, joita DVD-levyillä oli) näyttäisi. Sitten menin ulos ja kuvittelin jokaisen elokuvan päässäni alusta loppuun. Käytännössä siis kävelin ympäri pihaa ajatuksiini uppoutuneena ja varmaan mutisin joitain vuorosanoja ääneenkin. Otin kännykän sekuntikellolla aikaa arvioidakseni, kuinka pitkä elokuvasta tulisi. En muista, kuinka monta osaa ehdin suunnitella tällä tavalla. Muistan vain päättäneeni, että suunnilleen jokainen pelin maailma ansaitsisi oman elokuvansa.

Lyhyesti sanottuna olin varmaan aika tyypillinen lapsi: innostunut, leikkisä, mielikuvitukseen tukeutuva ja hyvin omistautunut asioille, joista pidin.

Vuonna 2019 olen kyyninen aikuinen, joka nauraa Kingdom Heartsin juonitiivistelmille, ja viettää aikansa sisällä itsesäälissään velloen, ei ulkona tarinoita kuvitellen. En kuitenkaan ole unohtanut menneisyyttäni. Itse asiassa taidan ajatella sitä liikaakin.

Koska Kingdom Hearts on niin vahvasti lapsuuteeni sidottu pelisarja, herätti KH3:n julkaisu väkisinkin paljon muistoja ja tietynlaista menneisyyden kaipuuta. En ole vieläkään pelannut peliä sekuntiakaan, mutta pian sen julkaisun jälkeen huomasin, että minulla oli kaikesta huolimatta sarjaa kohtaan jonkin verran mielenkiintoa. Niinkin paljon, että halusin pelata ainakin ensimmäisen osan uudestaan. Ehkä toisenkin. Ja kenties niitä kaikkia muitakin voisi kokeilla...

Pöyristyttävän moniosaiseksi paisuneen ja usealle eri pelialustalle levittäytyneen sarjan kokemisesta on tehty melko helppoa, sillä PS4:n verkkokaupasta saa hankittua kaksi kokoelmaa, jotka yhdessä sisältävät ilmeisesti kaiken Kingdom Hearts 3:a edeltävän ja sen juonen ymmärtämiseksi vaadittavan tarinainformaation. Pelillisesti kokoelmat ovat valitettavasti puutteellisia, sillä osa sarjan peleistä on typistetty välivideokokoelmiksi. Noh, nämä olivatkin jotain käsikonsoli- ja mobiili-spinoffeja, joista yhden (358/2 Days) olen sitä paitsi jo kertaalleen läpäissyt.

Aluksi ajattelin, että pelisarjaa voisi olla hauska streamata. Tästä jos mistä minulla nimittäin olisi paljon sanottavaa, ja omien muistojen ja ajatusten pukeminen sanoiksi voisi jopa olla terapeuttista. Mutta en sitten jaksanut vaivautua. Tuntui siltä, että yhteisöllinen, tai ainakin jossain määrin jaettu kokemus olisi tässäkin tapauksessa ollut liian stressaava ja häpeää aiheuttava.

Olen opiskeluvuosinani pelannut useita muitakin pelejä lapsuudestani ja huomannut sen, että vaikka näiden pelien musiikki ja Youtubesta katsotut välivideot herättävät toisinaan hyvinkin voimakkaita muistikuvia ja tuntemuksia, varsinaista peliä pelatessa harvoin kokee nostalgista euforiaa. Peli tuntuu videopeliltä, jota pelaan nyt, ei miltään taianomaiselta valkokankaalta, jolle heijastuu kultaisia muistoja. Nostalgisen huuman määrittelemät hetket ovat harvassa ja yksittäisiä. Vaikka koen, että mielessäni elää edelleen vahva kokemus siitä, miltä pelin pelaaminen lapsena tuntui, ei tämä kokemus nouse pelin pyöriessä kovinkaan usein voimakkaana tajuntaan. Täten myös nostalgian vaikutus pelikokemukseen on varsin rajallinen: huomaan kyllä huonot ja ärsyttävät asiat samalla tavalla, kuin sellaisissakin peleissä, joita en ole aiemmin pelannut.

Ensimmäisessä Kingdom Heartsissa on paljon huonoja ja ärsyttäviä asioita. Kenttäsuunnittelu on toisinaan luokattoman huonoa. Disney-elokuvat antaisivat mahdollisuuksia vaikka millaisille skenaarioille, mutta suurin osa ajasta kuluu putkessa juoksemiseen ja vihollisten hakkaamiseen. Välillä on onneksi tutkittavaakin, mutta kentät ovat toisinaan tarpeettoman sokkeloisia, ja ne on jaettu harmillisen ahtaisiin huoneisiin. Kokonaisuus on kummallinen, koska se muistuttaa 3D-tasoloikkia, mutta toisaalta myös Squaren RPG-seikkailuja, joissa ympäristöt ovat rajattuja ja tarinassa edetään kävelemällä määrättyyn pisteeseen, jonka tarkkaa sijaintia ei läheskään aina kerrota pelaajalle. Kammottavimmin tämä piirre ilmenee Deep Junglessa, jossa täytyy ennen viimeistä pomoa hakata vihollisia kentän jokaisessa huoneessa vuoron perään, ilman, että tätä missään vaiheessa tehdään eksplisiittisesti selväksi. Skyward Swordin kakkakikkareiden metsästyskin on nautinnollisempaa.

Välillä kenttien tutkiminen on ihan hauskaa. Se voisi kuitenkin parilla muutoksella olla huomattavasti hauskempaa. Isoin ongelma on se, ettei aarrearkkuja pysty avaamaan eikä monia muitakaan komentoja suorittamaan kesken taistelun. No, sietäisin tämän, jos taisteluista pystyisi selviämään nopeasti. Valitettavasti yhtä puuduttavaa vihollisaaltoa seuraa yleensä toinen, kolmas, joskus neljäskin. Eivät olleet harvassa ne kerrat, kun hakattuani X:ää useiden minuuttien ajan ryntäsin läheiselle aarrearkulle, mutta ennen kuin pääsin kyllin lähelle, ympärilleni ilmestyi sata uutta mörköä.

Maailmoja kannattaakin tutkia vain silloin, kun vihollisia ei ilmesty lainkaan, eli heti avaimenreiän sulkemisen jälkeen.

Taisteleminen on yksipuolista, mutta toimivaa, ainakin kun muistaa valita valikosta mieleisensä asetukset. Ragesin kerran toisensa jälkeen siihen, kun Sora kääntyi hakkaamaan väärää vihollista, kunnes tajusin, että automaattisen lähimpään kohteeseen lukittautumisen saa pois päältä. Välillä vihollisiin osuminen on silti tuskallista, mutta erinäisillä kyvyillä tappeluita saa sujuvoitettua huomattavasti. Hyökkäystaioille tai summoneille en tosin löytänyt mitään käyttöä.

Pelasin Proudilla, ja peli oli vähän liian vaikea kaltaiselleni kasuaalille. Toki onnistuin läpäisemään seikkailun, mutta verenpaineeni oli varmasti suuren osan ajasta aivan liian korkea, kun ottaa huomioon, että tarkoitukseni oli pääasiassa rentoutua ja lepuuttaa oikean maailman kamaluuden kuormittamaa mieltäni. Onneksi peli ei ole täysin lineaarinen, joten vaikean pomon sattuessa kohdalle voi usein mennä kokeilemaan onneaan jossain toisessa kohteessa.

Yllätyksiä oli tarjolla runsaasti, sillä osan vaikeaksi muistamistani pomoista pieksin ilman merkittäviä ongelmia, kun taas joiltain muinoin naurettavan helpoilta tuntuneilta otin turpaan niin lujaa, että ohjain oli lentää lattiaan. Ehdottomasti vaikein pomo oli Aladdin-maailman tiikerinpää, jolle en muista lapsena hävinneeni kertaakaan. Loppupuolen ptsd-flashbackeja aiheuttaneesta RikuAnsem-tappelusta taas selvisin kahdella tappiolla.

Positiivista Proudilla pelatuissa tappeluissa oli se, että koska viholliset tekevät toisinaan pöyristyttävän paljon vahinkoa, iskujen väistäminen on välttämätöntä. Tämä puolestaan edellyttää vastustajan liikkeiden tarkkailua ja iskujen oikeaa ajoittamista. Useissa pelin bosseissa oli mukana tällaista taktikointia, joissain jopa Zelda-tyylisiä hassuja gimmickejä, jotka otin vastaan ilomielin itseään toistavan rivivihollisten pieksemisen jälkeen. Valitettavasti ahtaat ympäristöt ja huono kamera ovat raivoa herättävä yhdistelmä. Monesti otin turpaani siksi, etten pystynyt väistämään iskua, koska en nähnyt, missä vastustajani oli. Joskus tämä vittumainen piirre johti game overiin, ja sepäs vasta lystiä olikin.

Tarinasta on syytä sanoa jotain, koska lapsena juuri pelin narratiivi oli se, joka piti minut otteessaan. Ihastuin maailmaan ja hahmoihin ja halusin nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu. Pidin juonta yllättävän syvällisenä ja monimutkaisena, ajoittain synkkänä ja pelottavanakin.

Onkin kiinnostavaa, että nykyään, etenkin sarjan myöhempien osien valossa ensimmäisen Kingdom Heartsin tarina tuntuu hyvin yksinkertaiselta. Tämä on toisaalta myös sen vahvuus. Naiiville lapsukaiselle on tarjolla paljon käänteitä, mutta juonikuviot pysyvät vielä jotenkin aisoissa. Kokonaisuus on helposti hahmotettava, ei sekava ja tarpeettoman monimutkainen. Pidän siitä, että juonen voi selittää yhdellä virkkeellä. ”Kun yliluonnollinen myrsky siirtää 14-vuotiaan Soran kaukaiseen maahan, hänen on lähdettävä etsimään kadonneita ystäviään”, kertoo takakansi, ja juuri näinhän se on. Tarinalla on jopa teema! Toki se tuodaan esille todella kornisti ja alleviivaten, mutta toisaalta tässä kömpelössä kerronnassa on jotain hyvin sympaattista.

Pelin tarina tuntui toki lapsena hienommalta, luultavasti siksi, että silloin ei vielä osannut pysähtyä ajattelemaan. Nyt huomasin miettiväni muun muassa sitä, mistä vitusta hahmo x ilmestyi hetkenä y ja miksi hahmo teki asian z hetkenä n, vaikka se ei ollut millään muotoa loogista. Pelin lopussa Riku vetää ovea kiinni sisäpuolelta sen sijaan, että tulisi ulos työntämään sitä Soran kanssa. Kai tämä selittyy sillä, että Riku on menettänyt kehonsa pimeydelle tai jotain, mutta tätä ei selitetä missään vaiheessa tyydyttävästi, kuten ei useita muitakaan vastaavia asioita… ja mistä helvetistä Kairi ilmestyy lopussa...? Lisäksi dialogi on välillä todella kummallista. En tiedä, missä määrin tämä on lokalisaation ongelma, mutta hahmot puhuvat toisilleen todella erikoisesti. Keskustelut etenevät töksähdellen, eikä läheskään jokainen repliikki tunnu luontevalta jatkolta edelliselle. Eri hahmojen puheet on varmasti äänitetty eri aikoina, omissa kopeissaan ja niin edelleen, mutta sen ei pitäisi kuulua lopputuloksessa.

Tarinaa isompi ongelma on ehdottomasti sen kerronta. Väittäisin, että pienellä parantelulla ja tiivistämisellä tästä saisi viihdyttävän lapsille ja nuorille suunnatun fantasiaseikkailukirjan, tai vaikka sen helvetin elokuvasarjan, joka kertoo ystäviään etsivästä pojasta, ystävyyden merkityksestä ja jokaisen sydämessä asuvasta pimeydestä, jolle ei ole pakko antautua. Kokonaiskuva on korni ja kliseinen, mutta myös toimiva ja sympaattinen. Aukot ovat lähinnä yksityiskohdissa ja taustoituksessa.

Aikaa Kingdom Heartsin läpäisyyn vuonna 2019 kului noin 35 tuntia. Tein Nalle Puh -maailman ja kaikki Coliseum-cupit, mutta salabossit jäivät pieksemättä ja dalmatialaisia keräsin vain 75 kappaletta.

Pelin kokeminen aikuisiällä oli ihan positiivinen kokemus. Se ei ole enää samanlainen seikkailu, kuin se oli 15 vuotta sitten, kuten ei mikään muukaan lapsena eletty tarina. Tuo kauan sitten koettu seikkailu elää kuitenkin yhä mielessäni, rinnakkain tämän uuden kokemuksen kanssa. Aivan kuten ystävät ovat aina sydämessä! Tai se valo, joka ei koskaan sammu, vaikka pimeys tuntuisikin vallanneen kaiken.

Ehkä jokin päivä koen vielä seikkailun, josta riittää yhtä paljon sanottavaa kuin tästä lapsellisesta videopelistä.
6
Muu pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney
« Uusin viesti kirjoittanut Coconuut 19.04.19 - klo:13:25 »


Odottavan aika oli pitkä, mutta kyllä nyt kelpaa hymyillä. :)
7
Nintendo / Vs: Super Smash Bros. Ultimate
« Uusin viesti kirjoittanut Garo 19.04.19 - klo:13:07 »
Onko se kentänrakentelu mistään kotoisin?
Paljon tuntuu saavan aikaan. Itselleni tuli esittelyn jälkeenkin yllätyksenä, että mille tahansa piirretylle tasanteelle voi asettaa "painovoiman", jolloin se putoaa ja reagoi sitten muihin tasanteisiin jonkinlaisten fysiikan lakien mukaan. Joku oli tätä hyödyntäen tehnyt hauskan lumivyöry-kentän. Oma mielikuvitukseni tietenkin hyödynsi tasojen liikkeen aktivoivaa vipua tekemällä kasseja kutittamalla nousevan NOH.

Parannettavaakin toki on. Kun saatavilla on esim. Spirit-taisteluissa nähtävä tuuli, miksei samalla sumu- ja myrkkypilviä tai tahmaisia tasanteita? Liukuhihnatkin vaikuttavat turhan ilmeiseltä puutteelta, joten toivottavasti kenntäeditori saa tulevaisuudessa lisää rakentelumahdollisuuksia, vaikka en laskisi sen varaan. Tällaisenaankin se on silti paras Smash-editori ja antaa yllättävän hyvät mahdollisuudet hieman mutkikkaampien ideoiden toteuttamiseen.
8
Nintendo / Vs: Super Smash Bros. Ultimate
« Uusin viesti kirjoittanut Tube 19.04.19 - klo:04:02 »
Onko se kentänrakentelu mistään kotoisin?
9
Nintendo / Vs: Super Smash Bros. Ultimate
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle 18.04.19 - klo:14:21 »
Enpä olisi koskaan uskonut olevani näin pettynyt suosikkisarjani lisäämisestä Smashiin. Sen ehkä kestäisin, että Jokeri on valittu Jack Frostin tilalle, samoin sen että ainoa kutsuttava hirviö on Arsene. Mutta kun se Arsenekaan ei ole koko ajan mukana, vaan pitää ladata erikseen. Silloinkaan Arsene ei tee itse mitään, on vaan staattinen buffi yök. Pikachun sijasta saimme nyrkkejään heiluttavan Pokémonkouluttajan ilman Pokémoneja.

Onhan Jokerilla ihan hauska pelata näin alkuun, samoin Mementos musiikkivalikoimineen ovat tosi hyviä. Jokerin Classicjuoksu on myös todella hyvä an classic kokemus tästä minä tykkään ja Shin Megami Tenseistä.
10
Yleinen keskustelu / Vs: DC:n elokuvauniversumi
« Uusin viesti kirjoittanut Tapza 18.04.19 - klo:00:02 »
Katsoin DC:n Captain Marvelin. Kyllä, olin se surullinen vanha mies, joka meni yksin katsomaan lastenleffan. Elokuvateatterin lipuntarkastaja katsoi minua säälivästi sanoessaan "Jaaha, Säsäämiä menossa kattomaan". Häpesin ja hikoilin vain vähän, sillä olen jo hyväksynyt perverssin identiteettini.

Oikealla puolellani istui mies, joka kaivoi läppärinsä esiin, kun mainokset alkoivat pyöriä, mutta pisti sen sentään pois elokuvan alkaessa. Seuraavaksi hän asetti kätensä käsinojalle niin leveästi, että jouduin painautumaan istuimeni vasempaan laitaan välttääkseni fyysisen kontaktin.

Joku takanani istuva rypisteli sipsipussiaan uskomattomalla intensiteetillä. Hänen lähellään oli naisoletettu, joka nauroi omalaatuisella tavalla. Suuren osan ajasta pelkäsin, että vieressäni istuva mies kääntyisi puoleeni ja työntäisi kielen korvaani. Loput ajasta mietin, miksen mennyt istumaan kauemmas, vaikka tilaa olisi ollut, vaan laskin perseeni pahaisen lampaan lailla paikkaan, joka minulle oli lipussa määrätty.

Poistuin elokuvateatterista samaan aikaan usean ihmisen kanssa. Kukaan heistä ei ollut liikkeellä yksin. Mustiin pukeutunut järjestyksenvalvoja sanoi "Kiitos", kun kävelin ovesta. Vastasin toistamalla sanan. Kukaan muu ei sanonut mitään.

Ulkona oli pimeää ja viileää. Edelläni kävellyt pariskunta kääntyi vasemmalle, kun minä jatkoin oikealle. Kuljin yksin halki valaistun tehdasmiljöön, seuranani vain nappikuulokkeista pauhaava nolo musiikki. Vastaani käveli nuoria ihmisiä kirkkaissa opiskelijahaalareissaan. He olivat menossa pitämään hauskaa ystäviensä kanssa. Minä olin tulossa katsomasta Shazam!-nimistä elokuvaa.

Kotona istuin alas ja laskin housut nilkkoihini. Tuijotin ulos ikkunasta, puiston taakse pimeään, paikkaan, jossa muistot lahoavat ja vanhenevat. Tunsin, kuinka sieluni paleli.

Pidin elokuvasta enemmän kuin Marvelin Captain Marvelista.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10