Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : eilen kello 11:14 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Turjake
Night Visions kevään 2018 osalta on nyt pulkassa ja seuraavat leffat tuli katsottua. Ei ollut yhtä kova kattaus kuin syksyllä, jolloin tarjolla oli jopa muutamia Oscar-leffoja, mutta kevään kattaus olikin taglinea kunnioittaen ”back to basics”. Tai jotain.

Mom and Dad
Oscar-voittaja Nicolas Cagen tähdittämä kauhukomedia, jossa vanhemmat alkavat tappaa lapsiaan. Vauhdikas ja superhauska pätkä ei missään vaiheessa unohda olevansa täysin typerä. Kuten Crankin ohjaajalta sopii odottaa. Mutta silti tässä on hyviä juttuja keski-ikäisyydestä, vanhemmuudesta, nuoruuden haaveista ym ym, mutta kuitenkin silleen tarpeeksi kevyesti. Oscar-voittaja Nicolas Cage näyttää millä taidoilla se Oscar on aikoinaan haettu. Miehen roolisuoritus on yksi parhaista ikinä. Cage on parhaimmillaan silloin kun miehen päästää kunnolla irti, ja tässä se näkyy. Tuli muutamaan kertaan ulvottua naurusta miehen sulaville nyansseille ja pelottomalle rohkeudelle. Traileria en välttämättä suosittele katsomaan, sillä se spoilaa loppupuolen hyvän twistin lisäksi muutamia herkullisimpia kohtauksia. Mutta jos ajatuksena raivopäinen Nicolas Cage huutamassa ”Your motherfucking mother said to open this door! And motherfuckers, you're going to open this motherfucking door!” saa sukat pyörimään jaloissa, niin mitä vielä odotat.

Best F(r)iends
The Roomista tutut Tommy Wiseau ja Greg Sestero lyövät hynttyyt yhteen uudessa elokuvassa, joka on täyttä paskaa. Ohjaajan pallilla pyörii joku nobody, ja nobodyna hän saa pysyäkin. Välillä elokuva tarjoilee aika makeita dronella kuvattuja shotteja, mutta joskus, varsinkin loppukohtauksessa, mennään tahattoman (!??!?!) komiikan puolelle niin pahasti että tuntuu siltä kuin joku pätkän tuottaja olisi muistanut lopussa, että hei tässä leffassa näyttelee Tommy Wiseau, muistakaa tehdä tästä vähän huonompi. Elokuvan suurin ongelma on se, että se ei ole tarpeeksi hyvä ollakseen oikea elokuva, mutta ei toisaalta tarpeeksi huono ollakseen jotain mitä jengi oletettavasti tältä ennakkoon on odottanut. Periaatteessa leffa on ihan kompetentti, mutta ei juuri mitään muuta. Sestero luulee olevansa oikea näyttelijä, mutta Wiseau on ymmärtänyt jättää edes yrittämättä. Ei tässä oikeasti ole mitään katsomisen väärtiä, ellei halua nähdä tätä parivaljakkoa uusissa kohelluksissa huutamassa The Roomista tuttuja meemejä, kuten ”Oh hai!” ja ”Hahaha.”

Housewife
Kauhuelokuva, jossa tyttö traumatisoituu niin ettei uskalla enää istua vessanpytyllä. Sitten hän sekaantuu oudon unikultin toimintaan ja siitäpäs vasta soppa syntyy. Leffa on kuvattu tosi nätisti ja siinä on muutamia oikein toimivia ideoita, mutta käsikirjoitus on aivan perseestä. Olin jokseenkin messissä siihen asti kunnes tarinan kultti esiteltiin ja sitten alkoi sellainen kliseiden sekamelska ja ryöpytys, että tuntui olevan enää vaikeaa välittää. Pahinta oli ehkä se, kuinka yksiuloitteisia kaikki hahmot olivat. Pöyrisyttäviä seksuaalisuuteen liittyviä juttuja tässä kyllä riittää heti ensi sekunneista lähtien, mutta rehellisyyden nimissä alastomuuden, goren ja masturbointikohtausten lisäksi tästä ei jäänyt hirveästi käteen…

Piercing
Erittäin onnistunut mustan komedian värittämä trilleri, jossa sosiaalisesti ja seksuaalisesti häiriintynyt mies haluaa tappaa prostituoidun, mutta kaikki ei menekään ihan suunnitelmien mukaan. Kerrassaan viihdyttävä ja kiehtova elokuva muistuttaa parhaimmillaan Tarantinon tuotannosta. Näyttelijät on hyviä ja meininki terävää. Tuntuu siltä kuin mitä tahansa voisi tapahtua, mutta silti tämä uskaltaa jättää suurimmat perseilyt väliin. Kiva elokuva kaikille pikku pervoille ja kaappi-psykopaateille.

R.O.T.O.R.
Megaturboskeidapaskaa suoraan vuodelta 1987. Tiesin katsovani oikeaa elokuvaa kun kesken ensimmäisen kohtauksen päivä muuttuu yöksi ja toisessa kohtauksessa päähenkilö herää herätyskelloon viideltä aamulla, mutta seuraavassa otoksessa kello onkin vasta 4:50. Tämä on Robocopin ja Terminaattorin hävytön kopio, jossa robottipoliisi kylvää kauhua Dallasissa. Kaikki on aivan vitun huonoa, mutta mielestäni tämä luisuu heittämällä so bad its good -kategoriaan. Parasta tässä on ehdottomasti kasarimusa, tunteeton näyttely ja filosofinen (ei oikeasti) dialogi. Tämä on myös aika onnistunut Coca Cola-mainos. Suositellaan nautittavaksi kaveriporukassa muutaman kaljan kera.

 2 
 : 20.04.18 - klo:15:11 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle

Splatoon - Metalopod

 3 
 : 19.04.18 - klo:20:27 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle

Splatoon - Seaskape

 4 
 : 19.04.18 - klo:17:11 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Xylitol
Kiitos kiitos, ja Coldille kans!

 5 
 : 19.04.18 - klo:16:23 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Eihän tuossa ollut yhtään leikattua sisältöä.

Jos kerran mitään ei leikattu, niin pelatessani peliä mä missasin sitten ainakin nämä:

Moni muu asia tuossa artikkelissa oli toki vain alkuperäinen versio jostain, joka korvattiin myöhemmin muulla, ja sikäli leikatusta sisällöstä puhuminen voi joidenkin kohdalla olla vähän siinä ja siinä, mutta puhun kyllä silti leikatusta sisällöstä esim. yllä olevien kohdalla.

 6 
 : 19.04.18 - klo:14:49 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Osireon
Taas toivotus hyvän Coldin (ja Xylin)!

 7 
 : 19.04.18 - klo:14:29 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Eihän tuossa ollut yhtään leikattua sisältöä.

Kivoi kuvei, mutta lopullinen peli näyttää paremmalta.

 8 
 : 19.04.18 - klo:14:04 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Vähän tietoa siitä, millaisia asioita pelistä leikattiin jossain kohtaa pois.

https://gamingreinvented.com/news/zelda-breath-of-the-wild-masterworks-book-reveals-interesting-development-details/


 9 
 : 19.04.18 - klo:13:44 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Joo ja Coldille kanssa!

 10 
 : 19.04.18 - klo:03:04 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Onnea Xyli! :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 10