Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Yleinen keskustelu / Vs: Streamit ja podcastit
« Uusin viesti kirjoittanut Tapza 27.01.20 - klo:16:39 »
Ihan hyvin taisi sujua, pelasin eilen viisi tuntia putkeen, siis jotenkin sairasta.

Seuraani saa liittyä taas kello 18 alkaen. Jos peli ei kiinnosta, voi keskittyä kuuntelemaan kun jupisen aiheeseen etäisesti ja ei lainkaan liittyvistä asioista. Viimeksi käytiin läpi disni-elokuvien lisäksi ainakin satujen historiaa, Star Warsia sekä David Lynchin ja Tim Burtonin tuotantoa.

Tai sitten voi käyttää vapaa-aikansa johonkin järkevään.
2
Yleinen keskustelu / Vs: Streamit ja podcastit
« Uusin viesti kirjoittanut Tapza 26.01.20 - klo:14:00 »
Viimeksi netti alkoi vittuilla (ja osoittautui connection testin mukaan heikommaksi kuin sen pitäisi olla) mutta kokeillaan tänään uusiksi kello 16 alkaen.
3
Yleinen keskustelu / Vs: Televisio ja elokuvat
« Uusin viesti kirjoittanut Tapza 20.01.20 - klo:20:42 »
Katsoin Knives Outin. Rian Johnson subvertoi odotukset tekemällä dekkarin, jossa jopa kaltaiseni imbesilli arvasi useat juonenkäänteet hyvissä ajoin etukäteen. Yhtäältä oli kiusallista, kun elokuva esitti isona yllätyksenä asian, joka oli tullut mieleeni yli tuntia aiemmin, mutta toisaalta elokuvaa oli tästä huolimatta viihdyttävää katsoa. Osaa käänteistä en myöskään osannut odottaa, joten hyvää työtä kai.

En ole varma, kertooko elokuva enemmän murhan ratkomisesta vai maahanmuutosta ja sen lieveilmiöistä (kuten äänekkäistä isäm maam puolustajista), mutta koska pidän sekä dekkareista että muistakin kuin itseni värisistä ja omaa kieltäni puhuvista ihmisistä, molemmat tasot toimivat. Ihan viihdyttävä pätkä.
4
En kyllä itse onnistunut mitään selvää ristiriitaa löytämään, vaikka yritin. Olisi kysymyksen toki varmaan voinut paremminkin muotoilla.
5
Tinglen lempipelihahmokysymys oli liian vaikea, koska jouduin heittämään noppaa kolmen vaihtoehdon välillä. Ja väärin meni.
Arpapeliksi se meni minullakin. Lopulta tarkitsin asian kymmenen vuotta vanhasta viestistä. Se ei taida enää vastata totuutta. Huonon kysymyksen laadin.

3/10 Tapzasta rip vaan. Olin huomaavinani kysymyksen viisi sisältävän loogisen ristiriidan.
6
Oon saanut kaikista aivan surkeat pisteet, MUTTA puolustuksekseni sanon, että melkein kaikki väärät vastaukset ovat olleet kahden vaihtoehdon välillä, joista sitten olen jostain syystä ajatelluit voimakkaammin sitä väärää vastausta. :|
7
2/10 Tapzan testistä. Olen pettynyt itseeni. Oikein menivät useimmin nähty leffa ja lempipelikonsoli.
8
Hauska leikki. 7/10 Tinglen testistä ja 6/10 Garon.

Tinglen lempipelihahmokysymys oli liian vaikea, koska jouduin heittämään noppaa kolmen vaihtoehdon välillä. Ja väärin meni.

Omani: https://bestiefy.com/q?=fTCgs
9
5/10. Kiva visa :)
10
Peräti 7/10. Ei paha tällä muistilla.

Omani: https://bestiefy.com/q?=bSeqb Luulisin aikain saatossa kertoneeni valtaosan vastauksista, mutta rajasin vaihtoehdot varmuudeksi kolmeen.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10