Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : eilen kello 23:49 
Aloittaja Osireon - Uusin viesti kirjoittanut Osireon
Mainintavalikosta voit asettaa itsellesi sähköposti-ilmoitukset, mutta tällä hetkellä en pysty tarjoamaan muuta. Push-ilmoitusten tekeminen pelkän SMF:n kautta olisi melkoinen tehtävä.

 2 
 : eilen kello 23:22 
Aloittaja Osireon - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Hyvä idea tuo tägäyssydeemi. Saisko siitä ilmoituksen myös kännykkään, tai vaikka aina kun foorumille tulee uusi viesti? Foorumin avatessani luen joka tapauksessa kaikki uudet viestit :P

Vuonna 2009 pelattiin Ihmissusipelejä, ja niiden myötä minäkin uskaltauduin kirjoittelemaan enemmän.

 3 
 : eilen kello 23:20 
Aloittaja Osireon - Uusin viesti kirjoittanut Osireon
2009 polkaistiin tosiaan käyntiin jnnw'n suunnitteleman Resetti Elite -teeman kanssa, ja sen mainostettiin hakeneen inspiraatiota Xbox 360:n värimaailmasta.Vuoden 2009 aikana Resetistä tuli tasapuolisesti kaikkeja konsolivalmistajia suosiva pelifoorumi, vaikka suurin osa käyttäjäkunnasta olikin ja on edelleen melkoisia Nintendo-munasuita. Tilastojen valossa vuosi 2009 oli Resetin kulta-aikaa. Alkuinnostus oli tässä vaihessa jo ehkä hieman laantunut, mutta viestejä foorumille tuli silti yli 20 000 pelkästään tuon yhden vuoden aikana.

Foorumin kannalta vuonna 2009 ei tapahtunut mitään erityisen suuria muutoksia. Yhteisö rullaili eteenpäin, ylläpito draamaili ja välillä bannattiin eräs PSP-fani ja sitten armahdettiin. Perus-Resettiä siis.

 4 
 : eilen kello 23:19 
Aloittaja Poni-T - Uusin viesti kirjoittanut Tapza
Tämän yhteisön väkeä on yleensäkin ihan kiva nähdä, ja tällä kertaa oli mukavaa törmätä myös vähemmän tuttuihin ja jopa kokonaan uusiin naamoihin. Myös vanha klassikko Kalias ja huonon kulttuurintuntemukseni paljastava Besserwisser viihdyttivät. Kotimatkan vietin ahdistavassa VR:n allergiakopissa kolmen vieraan ihmisen kanssa, mutta kaljan, roskaruoan ja Nintendo-pelien täyttämästä viikonlopusta ei kuitenkaan tullut kummempia jälkioireita kuin painostava väsymys, joten pakko olla tyytyväinen.

 5 
 : eilen kello 23:05 
Aloittaja Relix - Uusin viesti kirjoittanut Orhyanos
Tää on psykedeelinen Perry the platypus. :D


 6 
 : eilen kello 22:53 
Aloittaja Relix - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Onpa hieno. Viva Pinatasta?

 7 
 : eilen kello 22:50 
Aloittaja Relix - Uusin viesti kirjoittanut Orhyanos
moi mulla on uusi naama B)

 8 
 : eilen kello 22:24 
Aloittaja Poni-T - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Loistava miitti, vaikka tuntuikin välillä työmaalta. Kiitos kaikesta sekä viimeisistä 10:stä vuodesta :)

 9 
 : eilen kello 22:22 
Aloittaja Kraidi - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Nuo eivät ole oikeasti mun kirjoittamiani viestejä älkää uskoko!

 10 
 : eilen kello 19:23 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Garo
20 € on ihan passeli hinta, vaikka itse antaisin koko dlc:n arvoksi semmoiset 15 € nyt kun kaikki on kaluttu läpi.

Kakkos-DLC maistui itselleni hyvin. Shrinejä edeltävät haasteet hyödynsivät kivasti sitä, että maailma on pelaajalle jo tuttu. Uudet shrinet olivat heikoimmillaankin keskitasoa, kun taas parhaimmista useampikin menisi varmaan omaan top-kymppiin. Uusi luolasto oli sopivan kinkkinen, joskin turhan lyhyt. Bossi oli helposti koko pelin paras ja hyödynsi jälleen mukavasti pelaajan aiempaa tietämystä tuntumatta silti liian kierrätetyltä. Kaikista paras koittaa kuitenkin vasta kaiken tämän jälkeen, sillä prätkällä huristelu pitkin maita ja mantuja on vain niin hauskaa ja saa Korok-jahdinkin taas maistumaan (n. 750 löydetty). Tuo myös uutta perpektiiviä maailmaan, sillä motskarin selästä alkaa nähdä kaikkialla hyppyreitä, ja jyrkät vuorenrinteet saavat kysymään, että pääseeköhän tuosta ajamalla. Olen valmis GTA: Hyruleen.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10