Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : t√§n√§√§n kello 20:36 
Aloittaja Detonat - Uusin viesti kirjoittanut Samirai
Pakko tulla vain tänne sanomaan että uusin jakso oli ehkä kauheinta kuraa ikinä... Just tommosta ällöä tv-draamaa typerillä juonenkäänteillä, lukemattomilla plotholeilla ja hei-tää-vois-olla-siisti-skenaario tyyppisellä käsikirjoittamisella. Oikeastaan kaikkea sitä mitä en Game of Thronesilta odota. Huomaa ettei mennä enää kirjojen perusteella >_>

 2 
 : t√§n√§√§n kello 00:06 
Aloittaja Relix - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Oli kyllä törkeinen yllätys tavata Frost Manin lumilautailu uudestaan Wily Ykkösessä. Entistäkin vaikeampana. Tuntien pään takomisen jälkeen homma kuitenkin hoitui ja pääsin pieksemään kentän kuvottavaa pomomestaria turpaan. Kentän läpäistyäni peli kysyi haluaisinko tallentaa pelitilanteeni. Tämäpä ystävällistä, sillä yleensä Mega Maneissa pitää paahtaa koko linna kerralla. Noh minäpäs pistin pelin sammuksiin ja painuin pehkuihin.

Palattuani peli alkoikin linnan alusta.

Kasi on ihan hirveetä paskaa, mutta jotenkin sairaasti pidin siitä. Surkeasta kenttäsuunnittelusta huolimatta tasohyppely on ihan hAuSK-aa, eivätkä kaikki minipelit ole ihan perseestä. Se shoot 'em up menetteli. Diabeteksen syövyttävät grafiikat ja buginen ääninäyttely viimeistelevät kokonaisuuden. Loistava tarina oli lopulta kaiken arvoista.

Enää onkin vain yksi klassikko pelaamatta, Mega Man 8 & Knuckles...

 3 
 : eilen kello 22:33 
Aloittaja Orangevision - Uusin viesti kirjoittanut Mauno
Minulle kuten varmaan monelle muullekin tuli Made in Abyssin laatu aivan puskista. Mangankin kahlasin kiinni ja pakko todeta että sillon kun maailmanrakennus tehdään huolella niin muukin paletti pelaa ihan itsekseen. Sarja ei myöskään kaihda erikoisempiakaan juonikuvioita mikä on hyvä, tosin nähdäänkö niitä vielä animessa se jää nähtäväksi. Jos tämä ei saa toista kautta niin olen kyllä vihainen japanilaisille!
Ozen ja Marluk on kyllä sarjan suosikkihahmoni tähän mennessä! Kuulemma mangassa on animea vahvempi shota/loli -meininki, liekö totta.

Pakko todeta etten arvosta että osa fandomista droppailee sarjoja "koska niissä on vain 11-13 jaksoa" tai jankuttaa puolivälissä couria että pitää saada toinenkin kausi tai kaikki on turhaa ja pilalla. Määrä ei korvaa laatua, uutta matskua tulee kun tulee, harrastuksen ilo on ettei anime katsomalla lopu. :)

Mauno vanha purilainen taas neuvomassa muita miten pitäisi ajatella.

Olen tykännyt Ballroom e Youkososta (Tervetuloa Pallitilaan), Koi to Usosta, Aho Girlistä, Made in Abyssistä ja Tzuredure Childrenistä. Classroom of Elite on ok. Hajimete no Gal on kack. Tuossa paremmuusjärjestyksessä.

 4 
 : eilen kello 20:55 
Aloittaja Orangevision - Uusin viesti kirjoittanut Samirai
Ens kaudella näyttäis olevan paljo jatko-osia sarjoille joita en seuraa joten sen suhteen näyttää pahalta. Shokugeki no Soman ja Umarun tsekkaan toki. Velhon Morsian kans on listalla sekä Dia Horizon mutta muiden sarjojen premissit ei oikein saanu innostumaan... Varsinkin kun tämä nykyinen kausi on ollu täynnä sarjoja niin jännä ettei ens kaudella tuon enempää kiinnostavia juttuja ole mulle tarjota.

Nykyisen kauden välietappiselvityksenä todettakoon että: Aho Girl oli hauskempi kuin muistin, Tzuredure Children on söpöintä ikinä, New Game jatkaa samaa hyväksi todettua moebloppailua, Netsuzou TRAP on melko tylsä, Another World with Smartphone pitkästä aikaa kauheinta kakkaa mitä oon nähny, Hajimete no Gal huonoimpia näkemiäni animeadaptaatioita (siis oikeasti, mangaa lueskelen ihan mielelläni koska tilanteissa ei ole läheskään noin paljon cringeä ja myötähäpeää tuottavia elementtejä), Gamers oli rutkasti parempi kuin osasin aavistaa vaikkei pelit niin pääosassa olekaan, Classroom of the Elite kahlaa edelleen premissinsä kanssa eikä oikein pääse alkuun...

Minulle kuten varmaan monelle muullekin tuli Made in Abyssin laatu aivan puskista. Mangankin kahlasin kiinni ja pakko todeta että sillon kun maailmanrakennus tehdään huolella niin muukin paletti pelaa ihan itsekseen. Sarja ei myöskään kaihda erikoisempiakaan juonikuvioita mikä on hyvä, tosin nähdäänkö niitä vielä animessa se jää nähtäväksi. Jos tämä ei saa toista kautta niin olen kyllä vihainen japanilaisille!

 5 
 : eilen kello 19:39 
Aloittaja Orangevision - Uusin viesti kirjoittanut Mauno
Ohhoh, syyskausihan vaikuttaa todella hyvältä! :)

Minulle löytyy vilkaistavaksi Umaru-chan R, Imouto sae Ireba ii, Just Because, Dies Irae, King's game, Inuyashiki, Shokugeki no Soma s3, 3-gatsu no Lion s2 ja Velhon Morsian.

Tubellekin löytyy Heaven's Feel -leffa part 1, vaikka subs sitten joskus maaliskuussa haha

 6 
 : eilen kello 11:58 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Mauno
Laitetaan vajaan viikon hyvitykseksi tuplaten kappaleita tänään. Loisteputki-BMX:ää ja idoleita luvassa. :)

<a href="https://www.youtube.com/v/lLpT1S8g3R8" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/lLpT1S8g3R8</a>
Owarimonogatari S2 OP - Dark Cherry Mystery

<a href="https://www.youtube.com/v/IhgVjjihMcE" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/IhgVjjihMcE</a>
Kannagi OP - motto‚ėÜHade ni ne!

 7 
 : eilen kello 10:02 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Jikkyooshaberiparodius
En edes tajua miten alkuperäisen pelin ikä merkitsee yhtään mitään maailmassa, jossa Zero Mission on asia. SR vaikuttaa nähdyn perusteella kuitenkin aika perinpohjaiselta päivitykseltä muutenkin kuin audiovisuaalisesti. Itse pelattavuudesta vielä vaikea mennä lopullista päätöstä tekemään, MercurySteamin näytötkin aika vähissä. Tosin niin oli eräällä teksasilaisstudiollakin aikoinaan.

 8 
 : eilen kello 02:36 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Eiköhän Samus Returns ihan hyvin myy vaikka lopputulos olisi millainen käsi, sen verran positiivinen pöhinä internetissä päällä.

 9 
 : eilen kello 02:20 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Cyna
Voi vittu.

https://www.reddit.com/r/Games/comments/6uqkez/in_the_new_gameinformer_sakamoto_said_the_future/

Portataan toiseksi vanhin Metroid ulkopuolisen ja keskinkertaisen pelistudion voimin kuolevalle alustalle.

Ja sitten todetaan että jahas, ei taida ihmisiä kiinnostaa Metroid noh eipä tarvii tehdä enempää.

 10 
 : eilen kello 00:55 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Siis täähän oli ihan hyvä. Juoni on lähes johdonmukainen ja kulkee sopivaan tahtiin, jopa kaikki sivujuonetkin saavat tyydyttävän loppuratkaisun. Kohtaukset ovat hauskoja ja vitsit huonoja, tästä minä tykkään ja pelihallin kolikkopeliviittauksista!

Huonalla tapaa tyhmä, mutta silti toimiva ja viihdyttävä kokonaisuus. 3/5 parempaa kuin puolet Marvelista.

Samaten Kevin Jamesin avioliitto-ongelmilla mehustellaan aluksi, mutta sekään ei mene mihinkään...?!
Ei kai pressan suhteessa mitään ongelmia ollut? Sen sijaan oli ilo huomata, miten näppärästi hänen kannatuslukemansa saatiinkin seikkailun aikana nousuun :)


Sivuja: [1] 2 3 ... 10