Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Muu pelikeskustelu / Vs: Angry Video Game Nerd
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle eilen kello 19:55 »

The Town With No Name. Ihan mainio perusnörttijakso. Aika naurettava peli  xDHome Alone Games with Macaulay Culkin. Loistavaa settiä, joskaan pelitarjonta ei kiinnostanut yhtään. Legendaarinen näyttelijä vetää tässä kaikki pisteet yksin kotiin.


Kingdom Hearts Timeline - Chronologically Confused. Kuollutta hevosta potkitaan taas, dunkey teki saman vitsin paremmin. Muuten ihan mainio jakso tämäkin.

2
Yleinen keskustelu / Vs: Logit
« Uusin viesti kirjoittanut Coconuut 20.02.19 - klo:21:07 »
[17:27] Zoink: noh varasin huomiselle alita-liput
[17:27] Zoink: vähä imaxii vähä
[17:28] Turjake: toivottavasti elokuva ei alita odotuksiasi
3
Nintendo / Super Mario Maker 2
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle 15.02.19 - klo:00:01 »

Ei tule Nintendolta uutta 2D Marjoa Switchille (ainakaan vielä), joten fanien tulee tehdä jälleen omansa. En nyt ole ihan varma mikä tässä on uutta, mutta ostan silti yhtä varmasti kuin nimeni on jippii jahhuu yoshii.
4
Yleinen keskustelu / Vs: Hyvät YouTube-kanavat
« Uusin viesti kirjoittanut Coconuut 14.02.19 - klo:13:40 »
Lainaus käyttäjältä: Tapahtui joskus loppuvuodesta 2016
<Zoink> Noh coconuut milloin uusi viesti youtube-ketjuun
<coconuut> sitten kun olen katsonut kaikki noi videot ketjusta :)

Nyt olen käynyt kaikkien videot läpi. :P
Tor Eckhoff on 54-vuotias norjalainen mies, joka on tehnyt YouTubeen videoita viimeiset 12 vuotta. Videoilla nähdään tavanomaisesti luonnossa samoilua, heikoilla jäillä hillumista, Vikingfjordin hörppäilyä ja joskus jotain ihan muuta.Ceave Gaming on tullut monelle tutuksi Mario Maker -videoistaan, joissa esitellään mitä monimutkaisimpia kenttiä ja virityksiä. Mario Maker -skenen hiljennyttyä kanavalle on alkanut ilmestyä videoita eri Marioista, jotka on vedetty itselaadittujen rajoitteiden rajoissa. En malta odottaa, että Ceave pääsee käsiksi Super Mario Maker kakkoseen. :)Kanavan kasvaessa videoiden otsikot ovat menneet rasittavampaan suuntaan ja välillä ruutuaikaa annetaan vähän liiaksikin Brave Wilderness -sälälle, mutta mitäs pienistä. Korkeat tuotantoarvot, mukava tekijätiimi ja kivoja eläimiä!Nykyään odotan kaikista eniten Arlon ja Red Letter Median uusia videoita. :)
5
Nintendo / Vs: Nintendo Directit, Treehouse Live yms.
« Uusin viesti kirjoittanut Coconuut 14.02.19 - klo:12:19 »
Ihan hyvä Direct.

- Mario Makerin hankintaa täytyy harkita kunnolla, sillä en muistaakseni pelannut ensimmäistä osaa kovinkaan paljoa.
- Omistan ensimmäisen Boxboyn 3DS:lle ja se on oikein kivaa pikkupelaamista. Switch-versiota voisi katsella tarkemmin alennuksien aikaan.
- Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition (:D) näytti oikein hyvältä, mutta en ole varma, haluanko pelata sen Switchillä vai Pleikalla.
- Starlinkin StarFox-sisältöä alkaa olla jo sen verran, että mokoman ostamista voisi harkita.
- Rune Factory elää ja viides osa on kehityksessä!
- Fire Emblem ei herättänyt tunteita suuntaan eikä toiseen. Ostan luultavasti.
- Switch on loistava alusta vanhoille Final Fantasyille, mutta IX:n 20e hinta ei paljoa houkuta. Katsotaan sitten alennuksista.
- Astral Chain. :3 Directin yllättäjä peli, joka menee ehdottomasti ostoon. Niin hyvää animua.
- Alkuperäinen Link's Awakening on parhaimpia pelejä koskaan, joten mitä vähemmän tämä remake muuttaa asioita, sen parempi. Graafinen tyyli häiritsi aluksi, mutta kyllähän tuon kanssa elää.Veikkaan, että näemme seuraavan normaalin Directin vasta E3:n aikoihin. Huhtikuussa on luonnollisesti Smash Direct, jonka yhteydessä Joker ja Ver. 3 tulevat linjoille. Toukokuun lopussa Pokemon Company esittelee Switchin NE Pokemonit.
6
Nintendo / Vs: Nintendo Directit, Treehouse Live yms.
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle 14.02.19 - klo:02:12 »
Aikamoisen hyvä kattaus pelejä, vaikkei mitään erityisen jännittäviä pelejä ollutkaan tarjolla. Super Mario Maker 2:n ostan aika varmasti. Final Fantasy IX lähti nyt lataukseen, samoin tuo Tetris Battle Royale ja Deltarune. Link's Awakening on sikahyvä peli ja näyttää kivalta, mut turha sitä on kolmatta kertaa julkaista. Fire Emblem muuttui kouluanimeksi ja myöhästyi TAAS xd Nintendomaisin osa direktiä oli Smashin suuren kevätpäivityksen julkistus. Ja sen sisällöstä ei haluttu mainita yhtikäs mitään.
7
Muu pelikeskustelu / Vs: Castlevania-sarja
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle 13.02.19 - klo:17:59 »
Kävipä kerran niin maanantaina, että Academic Nintendo Club ry järjesti elokuva-illan, jossa katsottiin Castlevanian Netflix -sarjan kaudet 1 ja 2. Senpai ry:n virallisena animekriitikkona saavuin totta kai paikalle antamaan lausuntoni tapahtuman laadusta. Koska ykköskausi näytettiin jo ANC:n Castlevania -teemapeli-illassa 2017, keskityn antamaan lausuntoni kakkoskaudesta.

Castlevanian ykköskausi oli jo oikein menevä. Videopelisovitukseksi se on aika uskollinen lähdemateriaalilleen. Hahmot ovat tunnistettevia ja käyttävät heille ominaisia kykyjään, ja Draculastakin on tehty hahmo. Lisääkin pelisarjan elementtejä olisi saanut olla mukana, kuten tuttuja vihollisia ja musiikinpätkiä. Ilokseni kakkoskausi ottaa kaikki nämä toiveet huomioon, ja lisää päälle läjän hauskoja yksityiskohtia fanien bongailtavaksi. Suurin ero pelisarjan ja animaatiosarjan välillä on niiden tyylissä. Castlevania perustuu goottikauhuun ja vampyyrileffojen klassikoihin, mikä luo sarjalle ominaisen tunnelman, joka onkin ainoa yhdistävä tekijä mekaanisesti kirjavien pelien välillä. Animaation meno taas on jatkuvia rivouksia ja alapäätyyliä. Kai ne ovat sitten Netflix-genren ominaisuuksia.
Kakkoskaudella sarjan tuotantoarvot ovat nousseet kohisten, ja jaksojen määräkin on kaksinkertaistettu kahdeksaan. Hahmojen määrää on lisätty (mutta Granttia ei näy vieläkään!) , mutta heille kaikille on jäänyt aikaa kertoa traagiset taustatarinansa. Myös seuraavalla kaudella alkava Curse of Darknessin tarina pohjustetaan valmiiksi. Tavallaan hyvä juttu, mutta samalla tarina unohtaa edetä minnekään. Viisi jaksoa saamme seurata jännittävää vampyyripolitiikkaa, jossa Draculan neuvosto miettii, pitäisikö tässä nyt tehdä jotain. Samalla sankarit juovat kaljaa kellarissa. Lopulta Syphaa alkaa käsikirjoitus kiukuttaa, ja hän teleporttaa koko poppoon Draculan linnalle. Johdonmukainen ja etenevä juoni ei tietenkään ole helppoa, eikä eteenpäinkävelyäkään voi itsestäänselvyytenä pitää, mutta rajansa kaikella. Castlevania on peli, jossa seikkaillaan Draculan linnassa ja lopulta listitään Dracula. Tähän käytetään kahdeksasta jaksosta kaksi. Teinityttöjen suosikki Alucard vie kaiken kunnian, eikä tarinan päähenkilö Trevor Belmont tee yhtään mitään.

Ongelmistaan huolimatta Castlevanian netflix sarja on faneille ihan menevää mättöä, joka saattaa viihdyttää myös pelisarjaa tuntemattomia.
8
Nintendo / Vs: Super Smash Bros. Ultimate
« Uusin viesti kirjoittanut Coconuut 13.02.19 - klo:15:59 »
Tässä muutama hahmotoive.  :)

Challenger Pack Y: Phoenix Wright (Phoenix Wright: Ace Attorney)

Koo Kroolin ja Ridleyn saavuttua Smashiin olen ryhtynyt aktiivisesti toivomaan Feenietä pelattavaksi. :3 Phoenixillä on monen vuoden kokemus Nintendosta ja move settiin löytyisi saletisti todella kivoja hyökkäyksiä. Hahmon mukana tulisi mielettömän päräyttäviä alkuperäisiä sekä remixattuja Ace Attorney -biisejä, tuttuja hahmoja muistuttavia väripaletteja ja taistelukenttänä tietenkin oikeussali.

Challenger Pack X: Elma (Xenoblade Chronicles X)

Smash Ultimatesta puuttuu epäilyttävästi Xenoblade Chronicles X:n musiikit, joten tämä totta kai tarkoittaa yhden Challenger Packin sisältävän Elman! :3 Hahmon paljastus voisi tapahtua samoihin aikoihin kuin X:n Switch porttauksen julkistus. Kenttänä Planet Mira ja musiikkeina ainakin alkuperäinen Uncontrollable sekä Mono X remix.Vedin viime perjantaina World of Lightin loppuun ja tykkäsin siitä erittäin paljon. Event Matchit ovat olleet aina suurinta herkkuani Smashin yksinpelattavasta sisällöstä ja World of Lightin taistelut voi minusta sellaisiksi lukea. Olen iloinen, etten spoilaantunut juuri mistään, joten muun muassa
(click to show/hide)

Ultimate on mainio Smash. Vielä kun saisin Target Smashin ja Home-Run Contestin niin Huh ja Huh.
9
Nintendo / Vs: Nintendo Directit, Treehouse Live yms.
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle 13.02.19 - klo:15:07 »
Tuskin sieltä hirveästi uusia pelejä tulee, mutta Fire Emblem ja Smash DLC kiinnostavat.
10
Nintendo / Vs: Nintendo Directit, Treehouse Live yms.
« Uusin viesti kirjoittanut Coconuut 13.02.19 - klo:14:59 »

Direct kello 00:00.

*aseta tähän tuttua turvallista dinnendopessimistisyyttä ja hyppysellinen fanipojan toiveita*
Sivuja: [1] 2 3 ... 10