Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : tänään kello 13:55 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Cyna
Just luin juttuu miten Sakurain työtahti on ollut jo jonkin aikaa ollut ihan terveellinen, 50 tuntia viikossa. Totta kai hänellä on edelleen obsessiot sun muut mutta ei ihan sairaalan ovella olla koko aikaa.

 2 
 : tänään kello 04:36 
Aloittaja Influ - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Itse olen ollut tämänhetkiseen OnePlus 3:eni tyytyväinen, ja vaikka tähän asti olen vaihtanut puhelimeni kerran kahdessa vuodessa, niin OP3 lähtee kolmannelle kierrokselle, koska tämä vaan vetelee. Marques Brownlee arvosteli OP6:n vähän aikaa sitten, jos siitä olisi lisäapua päätöksentekoon. Oma seuraava puhelimeni ei välttämättä ole OP, ihan sen takia, että muut valmistajat ovat vähän saaneet kiinni. OPO:n jälkeen olin varma, että seuraava puhelimeni on myös OP, mutta nyt en ole enää aivan varma. Nokian ohjelmistopäivitykset kiinnostavat ainakin itseäni. Samaten Blackberryn fyysiset näppäimistöt. Keskihintaisena puhelimena OP on kuitenkin melkolailla kärkipäätä.

 3 
 : tänään kello 02:54 
Aloittaja Coconuut - Uusin viesti kirjoittanut Echo
DMC5:n traileri olisi ollut järkevämpi jos olisit pelannut nimenomaan sen neljännen Devil May Cryn.  :P DMC5:n päähahmo on tosiaan nelososan päähahmo Nero. Trailerin biisi Devil Trigger 5/5.

Mut joo, E3:sta käteen jäi tuo DMC5, uus Doom, Smash, Fallout 76. Elder Scrolls 6:sta saisi tulla lisätietoa. Veikkaan että High Rockiin mennään.

 4 
 : tänään kello 02:09 
Aloittaja Coconuut - Uusin viesti kirjoittanut Coconuut
E3 tuli ja meni, joten tässäpä lyhyesti mietteitä minua kiinnostaneista peleistä!Halo Infinite
Ai että, eipä taida olla parempaa tapaa korkata lista kuin Halo. B)

Oikeasti Infinite ei kiinnosta, mutta toisaalta pakko ottaa, niin päästään poikain kanssa pelaamaan!

Ori and the Will of the Wisps
Pelasin pari viikkoa sitten Ori and the Blind Forestin toista kertaa läpi ja moitittavaa on lähes mahdotonta löytää, etenkin kun ottaa huomioon Definitive Editionin mukana tulleet lisät ja parannukset. Will of the Wisps tuntuu kuitenkin vieneen mekaniikkoja entistä mielenkiintoisempaan suuntaan ja grafiikat ovat edelleen täyttä herkkua. Day 1 ostos. :)

Devil May Cry 5
Olen pelannut vain DMC 1-3, joten olin hieman hämmentynyt DMC 5:n trailerista. Luulin trailerin lähes loppuun asti, että kyseessä olisi jatko-osa DmC: Devil May Cry:lle, sillä pääosassa heilunut mies näytti harvinaisen paljon Ninja Theoryn Dantelta. Joka tapauksessa hyvältä näyttää ja eiköhän tule aikanaan ostettua. DMC4 ja DmC odottelevat myös tuolla backlogin syövereissä.

Battletoads
Sarjassamme ”liian aikaiset julkistukset”. Battletoads on ollut pitkään yksi niistä Raren pelisarjoista, joille olen toivonut uutta elämää Xboxilla. Tuore teaseri ei paljoa paljastanut, mutta sain sellaisen käsityksen, että tämä olisi hyvin samanlainen kuin alkuperäinen tai ehkä jopa remake. Mielessäni on pyörinyt ajatus DMC/Bayonetta-tyylisestä mättäyspelistä, mutta parempi tämä kuin ei mitään. :)

Doom Eternal
En ole ehtinyt blästäilemään edes sitä 2016 julkaistua osaa, mutta mitä enemmän Doomia, niin sen parempi. >)

Beyond Good And Evil 2
Gameplaytä ei vieläkään näytetty, mutta BGE2 jaksaa aina vaan kiinnostaa. Kivaa, että Jadekin on mukana. :)

Kingdom Hearts 3
Frozen jee, Pirates of the Caribbean blää.

The Last of Us Part II
Naughty Dog muna sykkii, joten pakko ottaa.

Resident Evil 2
Alkuperäinen RE2 on klassisista Resident Evileistä se ehdoton suosikkini. Tämä REmake vaikuttaa erittäin lupaavalta, vaikka Leon ja Claire näyttävätkin liian erilaisilta verrattuna aiempiin osiin.

Spider-Man
Tässä taitaa olla hämiksen oma Arkham Asylum -tason peli.

Control
Remedyn salaperäinen P7 julkistettiin viimeinkin ja se näytti aika hyvältä! En ole perehtynyt peliin sen kummemmin, mutta Twitter feedini mukaan se onnistui voittamaan muutamilta pelisivuilta ja -lehdiltä Best of E3 -palkinnot. Pitänee tonkia tietoa lisää ennen ketjun perustamista…

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country
Xenoblade Chronicles 2 ei hurmannut minua ollenkaan sen julkistamisen yhteydessä, mutta ajan kanssa olen alkanut pitämään siitä erittäin paljon. Tällä hetkellä peliaikaa on kertynyt lähemmäs 285 tuntia ja pelattavaa on vielä pöyristyttävä määrä jäljellä, eikä loppua näy. Torna ~ The Golden Country näyttää sekoittavan tutuksi tullutta pakkaa uusilla ja hieman muokatuilla mekaniikoillaan (Treehousen lähetyksessä lisää tietoa). En malta odottaa syyskuuta. :)

Super Smash Bros. Ultimate
Nintendon E3 Direct oli harvinaisen laiha sisällöltään, mutta Smash Ultimaten takia on pakko olla tyytyväinen. Messujen paras peli. :DKaiken kaikkiaan oli ihan ok messut. Katselin kaikki paitsi Bethesdan lähetyksen livenä ja pidin myös ensimmäistä kertaa kisakatsomot kavereiden kanssa Square Enixin, Ubisoftin, PC Gaming Show’n ja Sonyn pressien aikaan. Hauskaa oli. :)

Aloitin E3:n seuraamisen vuonna 2008, jolloin katsoin ainoastaan Nintendon legendaarisen huonon lähetyksen. Sittemmin olen pyrkinyt katsomaan kaikki lähetykset, jos en livenä, niin ainakin jälkitallenteena. Kymmenen vuoden aikana E3:sta on muodostunut juhlapyhä, jolloin olen aina pyrkinyt hankkimaan töistä vapaata ja jääkaapin täyteen asiaankuuluvia herkkuja. Toivottavasti perinne jatkuu vielä monia vuosia eteenpäin.

Ei muuta kuin odottelemaan ensi vuoden messuja!

 5 
 : eilen kello 23:59 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Garo
Aina on DLC, jota Sakurai ei tiemmä ala miettiäkään ennen kuin varsinainen projekti on viety kunnialla loppuun. Tällä kertaa tämä toki veisi tavallaan pontta Ultimate-titteliltä, mutta olisi Nintendolle aikamoinen rahasampo. Itse melkein toivon, että Sakurai nyt lopettaisi vihdoin hyvän sään aikana, ennen kuin sarja imee miesparasta kaikki mehut.

 6 
 : eilen kello 20:49 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
https://sourcegaming.info/2018/06/20/smash-is-special-part-1-sakurais-famitsu-column-vol-557/

Hahmot löyty lukkoon ehkä jo joulukuussa 2015 R.I.P. Rex ja Springman.

 7 
 : eilen kello 19:10 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Relix
Jurassic Park
The Last Samurai
Interstellar
Back to the Future
Aliens
Sunshine
Hachi: A Dog's Tale
Serenity
Memento
Galaxy Quest

 8 
 : eilen kello 15:26 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Olkoon listojen deadline sunnuntaina. Toivottavasti hauskaan uskaltavat myös he, jotka eivät elokuvia omana juttunaan pidä :)

 9 
 : eilen kello 02:12 
Aloittaja sfish - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Illan elokuvana Avengers: Infinity War. Thanos on pahiksena oikein onnistunut, eikä edes tavoittele koko maailman tuhoamista. Se tekee hänen voitonmahdollisuuksistaan realistiset, ja saa katsojan jännittämään lopputulosta. Iso läski äijä on oiva kiinnekohta tappelun keskipisteeksi, jolloin mättäminen ei ole vain irrallista hakkaamista. Smash Brossissa on tärkeää, että jokainen hahmo taistelee ikonisilla kyvyillään ja puuhaa vähän omaa juttuaan tarinassa.
(click to show/hide)
Juoni eteneekin oikein mallikkaasti pala palalta, ja saa oikeasti välittämään marvelmaailman kohtalosta. Selkeimpänä ongelmana tarinaa ei kerrota, eikä edes tarinaa tarinan sisällä. Tarinaan kuuluu alku, keskiosa ja loppu. Infinity Warin maailmaa tai hahmoja ei esitellä, eikä tarjolla ole edes loppuratkaisua.
(click to show/hide)

Elokuvan loputtua en jäänyt hörppimään kolajuomaani, sillä elokuva jätti sieluuni tyhjän aukon jonka ympärillä tapahtumat vielä pyörivät. Aivan kuin olisin nähnyt juuri oikeasti hyvän klassikkoelokuvan.

 10 
 : 19.06.18 - klo:19:53 
Aloittaja Coconuut - Uusin viesti kirjoittanut Ingoo
Aina on ollut korkea aika hankkia Yakuza 0 ;)

Sivuja: [1] 2 3 ... 10