Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 : eilen kello 17:20 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Osireon
@Coconuut otti kahdenvälisissä keskusteluissamme puheeksi DLC Passin hinnan. Hänen mielestään 20 € on ihan ok, mutta 30 € olisi (ilmeisesti) ylihinnoiteltu. Mitäs mieltä muut ovat?

Minä en oo vielä kerennyt tuota kakkos-DLC:tä pelata hirveästi, mutta vaikuttaa aikamoiselta fetch questilta paikoin :( Toivottavasti dungeon on hyvä.

 12 
 : eilen kello 16:27 
Aloittaja Poni-T - Uusin viesti kirjoittanut Tapza
Ihan kiva miitti vaikkei pelattukaan Switchii Pancho Villassa.

 13 
 : eilen kello 04:39 
Aloittaja Poni-T - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Miittisarjis

 14 
 : 09.12.17 - klo:21:03 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Orhyanos
Onnea Resetille ja miksei samalla myös kaikille resettiläisille! Ollaan kohta jo siinä iässä että päästään ala-asteelta pois!

Ja kiitos Paavo onnitteluista!

Huutomerkki saatana!!

 15 
 : 09.12.17 - klo:19:29 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Riby
Onnea Resetille ja kiitos kaikille vuosista! :)

 16 
 : 09.12.17 - klo:17:30 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Resetti 10 v! Onnea ja kiitos kaikille!

https://imgur.com/gallery/Qxfnt

 17 
 : 09.12.17 - klo:17:29 
Aloittaja Osireon - Uusin viesti kirjoittanut Tube
https://imgur.com/gallery/Qxfnt

 18 
 : 09.12.17 - klo:15:20 
Aloittaja Osireon - Uusin viesti kirjoittanut Osireon
Jatketaanpa matkaa! Alkuvuodesta 2008 Resetille alettiin kehittää tummempaa teemaa, koska kuten edellä mainitsinkin, Cloudin koettiin raastavan silmiä. Tummemman ulkoasun kehitti niin ikään Nösse, ja inspiraatio siihen tuli Nintendo DS Litestä. Tummanharmaan rinnalle korostusväriksi valikoitui punainen ja teema sai nimekseen Resetti Blood.

(click to show/hide)

Vuosi 2008 oli paitsi Resetin kultavuosi, myös melko draamaisa. Dramatiikkaa koettiin sekä ylläpitäjien kesken että foorumilla, kun repivät riidat aiheuttivat kitkaa jäsenten välille. Niistä kuitenkin päästiin yli, ja vuosi lopetettiin Resetin ensimmäisellä joulukalenterilla. Ajatuksena oli kehittää jokin hassunhauska aktiviteetti tai muu yllätys jokaiselle päivälle. Ensimmäinen joulukalenteri löytyy täältä. Muun muassa lumipallopäivä sai suuren suosion ja julkaistiinpa joulukalenterin ohessa kaksi uutta teemaakin. Toinen niistä oli jouluteema pelkästään joulun odotuksen ajaksi, mutta toinen oli aiemmin pidetyn teemakilpailun satoa ja Resetin yksivuotisjuhlateema. Sen ja vuoden 2009 pariin palaamme jälleen seuraavassa jaksossa!

Ja hei! Resetti-päivä on tänään!

Sen kunniaksi, ja jotta tämä ketju ei menisi aivan pelkäksi muisteluksi, lanseerattakoon nykypäivän sosiaalisista medioista tuttu @maninta-toiminto. Mainintoja pääsee katselemaan päävalikkoon lisätystä @-painikkeesta, ja toivon mukaan siihen saadaan lähipäivinä lukemattomista maininnoista myös merkki. Se ei vielä tällä hetkellä toimi tässä custom-teemassa, mutta pian!

*edit* Nyt toimii. Kun sinut on mainittu jossain ketjussa, @-merkin kohdalle päävalikkoon tulee punainen täppä. Luetut maininnat poistuvat viikon jälkeen, mutta tätä voidaan tarvittaessa muuttaa.

 19 
 : 09.12.17 - klo:07:44 
Aloittaja Kraidi - Uusin viesti kirjoittanut Turjake
Haista paska paavo

 20 
 : 09.12.17 - klo:07:43 
Aloittaja Osireon - Uusin viesti kirjoittanut Turjake
Juo vähemmän kakkaa enemmän

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10