Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 : 11.04.18 - klo:23:29 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Tää on loistava biisi :)

 12 
 : 11.04.18 - klo:21:07 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Routa ooh

Sonic the Hedgehog 3 - Ice Cap Zone
Kyseisen kentän kipaleen lähdemateriaali

 13 
 : 10.04.18 - klo:13:23 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle

Vanhat hahmoluokat, vanhat sivuhahmot, vanhat luolastot nyt kaikki samassa paketissa. Oletko valmis jättämään jäähyväiset rakastamallesi pelisarjalle?

 14 
 : 10.04.18 - klo:00:23 
Aloittaja Kaiser Dragon - Uusin viesti kirjoittanut Tapza
Lähtö

Retkikunta oli pysähtynyt. He eivät nähneet missään valtavaa railoa, joka voisi johtaa helvettiin. ”Hienoa!”, Karjalainen sanoi. ”Emme ole edes kunnolla lähteneet, vaikka ilta häämöttää jo.” Kello oli kahdeksan illalla, vaikka heidän olisi pitänyt lähteä klo 8.00 aamulla. Johnston olisi kuvitellut jo heidän löytäneensä railon ja hypänneet siihen.
Kaikki olivat hiljaa. Sitten Bowman huusi: ”Jumankauta ja perkele päälle! Olemme vasta tässä hitto vie, vaikka meidän pitäisi jo päästä perille!”, hän huusi täyttä kurkkua.

”Totta!”, White huusi. ”Minä lähden koko retkikunnasta, ellemme pian pääse sinne saatanan asuinpaikoille. ”Olen kärsivällinen mies, mutta rajansa kaikella!”, Winston sanoi. ”Ei tarvitse saarnata.”, Johnston sanoi takaisin. ”En olisi uskonut että meillä menisi näin kauan. Luulin, että olisimme jo putoamassa railoon.” ”Minä taas luulin, että olisimme jo astuneet helvetin porteista sisään.”, Winston sanoi. ”Ei nyt sentään.”, Johnston sanoi. ”Putoaminen voi kestää melkein päivän.

Retkikunta oli päättänyt jatkaa. He keräsivät kaikki kamppeensa, sammuttivat nuotion ja lähtivät.

Matka

Retkikunta matkasi pitkin maita ja mantuja. He eivät nähneet missään mitään. Eivät railoa tai mitään sen tapaistakaan. Joskus he kohtasivat myrkkykäärmeitä tai petolintuja. Silloin he tappoivat ne ja söivät niitä illalliseksi. Kaikki olivat todella pitkästyneitä. Ja melkein aina joku villieläin, josta he olisivat halunneet tehdä ruokaa, pääsi karkuun. Karjalainen mäkätti yhä ja oli entistä kärttyisämpi, joka teki retkestä vieläkin inhottavamman.

”Milloin me muka löydämme sen halkeaman!”, Karjalainen valitti. ”Malta hetkinen, ystäväiseni!”, Johnston rauhoitteli.
”Niin juuri!”, White sanoi. ”Olen täysin samaa mieltä!”, Lindholm sanoi.
”Murrr!”, Karjalainen sanoi.
”Rauhoitu nyt ihmeessä!”, Bowman sanoi.

He olivat jo kaksi kuukautta matkanneet jalkaisin. Matkaa oli taittunut vasta kolmesataa kilometriä, mikä johtui Karjalaisesta joka jäi silloin tällöin istumaan kannon päälle ja kieltäytyi jatkamasta.
   
Kun he olivat matkanneet neljä kuukautta, Karjalainen kyllästyi lopulta. Hän ei enää jaksanut kulkea senttimetriäkään. Hän kirosi ja uhkasi lopettavansa tämän kuukausia kestävän taivalluksen.

Kaikki yrittivät saada häntä jatkamaan, mutta Karjalainen piti päänsä. Hän sanoi ettei enää jatkaisi, ja niin hän myös aikoi tehdä.
”Voit varmaan samantien maksaa ne velat.”, Johnston sanoi ja viittoi muuta retkikuntaa jatkamaan. Silloin Karjalainen säpsähti. ”Mitä nyt?”, Johnston kysyi. ”Ei kai velan maksaminen noin kauheata ole?” ”E-en minä s-sitä.”, Karjalainen sanoi. ”K-katsokaa t-tuonne!”


Halkeama

Retkikunta katsoi ihmeissään halkeamaa. Se oli varmasti se! Aivan varmasti! Railo joka johdatti alas helvetin porteille. Kuolleiden maahan. Kaikki riemuitsivat. Jopa Karjalainenkin. Johnston vasta iloinen olikin. Ei silti kannattanut olla hirveän hyvällä tuulella helvettiin mennessään. Sieltä ei välttämättä elävänä palaisi. Tai jos palaisi saattaisi kuolla sairaalassa.

”Nyt meidän ei siis tarvitse kuin hypätä railoon, vai mitä?!”, Karjalainen sanoi riemuissaan. ”Ei kai sitten!”, Bowman sanoi. ”Mitä sanoo johtaja?” Simeon Johnston oli hiljaa. Ei kai heidän sitten muuta tarvitsisikaan. Hän vain mietti. Horner oli pudonnut sinne vahingossa, mutta he olivat suunnitelleet kaiken. Kävisiköhän siinä siten eritavalla? Ehkä ei, ehkä joo. Kummin vaan.

”Hypätään vaan.”, Johnston sanoi lopulta. ”Kuka hyppää ensin?” Kaikki olivat hiljaa.

Johnston odotti. ”Ette kai te jänistä?”, Johnston kysyi uteliaana. Äkkiä kaikki olivat nostaneet kätensä ylös. ”Vaikka Bowman.”, Johnston sanoi. Daniel Bowman meni äkkiä rotkon reunalle, katsoi alas ja näki vain mustaa tyhjyyttä. Bowman astui vielä yhden askeleen, jolloin hän putosi railoon. Sitten oli Lindholmin vuoro. Lindholm käveli hitaasti halkeaman luokse. Sitten hän hyppäsi pää edellä railoon. Tuli Winstonin vuoro. Kun hän oli hypännyt, hyppäsi White joka värisi joka paikasta ja huusi hypätessään railoon. Sitten oli vuorossa Karjalainen, joka huusi hypätessään: ”No, helvetti!” Jäljelle jäi vain Johnston, joka odotti minuutin, katseli vähän ympärilleen, ja hyppäsi railoon.

**

Tähän päättyykin sitten ensimmäinen osa eli Helvettiin lähtö.

 15 
 : 08.04.18 - klo:17:46 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle

Splatoon - Hooked

 16 
 : 08.04.18 - klo:12:04 
Aloittaja Orangevision - Uusin viesti kirjoittanut Samirai
Enpä ollut nähnyt tuotakaan videota. Discordiin en oo viel päässyt ku oon tämmönen konservatiivinen vanha patu joka käy nykyään enää vain facebookissa :D

ReLife mangan lopetus oli kyl kiva. Animen OVA-jaksoja en vaivautunut edes katsomaan ku jotenkin arvasin että joutuvat sen juosten kusemaan.

Jos nyt vielä jotain yhteenvetoa viime animekaudesta tänne laittais niin:

Violet Evergarden on kesken neljännen jakson paikkeilla, ei siis ole koukuttanut tarpeeksi että jaksaisi seurata mutta eiköhän tuo jossain vaiheessa tuu kahlattua.

Darling in the Franxx on ollut ihan kiva sarja ja reilusti parempi kuin osasin odottaa. Paranee jopa vielä koko ajan edetessään.

Overlordin toinen kausi alkoi todella heikosti ja loppuun kahlasin oikeastaan vain redditin avulla koska sieltä oli kiva lueskella kuinka paljon light noveleista oli jääny kamaa pois ja kuinka hyvän sarjan siitä saisi kun se ei olisi Madhousen kakkosprioriteetti. 6/10

Madhousen ykkösprioriteetti eli Söpöt Tytöt Antartiksella tms. oli kyllä ihan kivaa draamaa vaikkei nyt minnekään omaan hall of fameen päässyt. 7/10

Nanatsu no Taizai ei ihan yllä mangan hienouteen animen laadussa mutta paremman puutteessa kelpaa tämä nykyinenkin adaptaatio. 7/10

Death March plööplöö oli tämän kauden huonoin sarja minkä katsoin loppuun. Fantasiateemainen haareminkeruusimulaatio joka rikkoo omaa logiikkaansa tämän tästä, kumma etten dropannut... 4/10

Takagi-san oli söötti ja kiva ja todella wholesome sarja jonka uutta jaksoa odotti joka viikko. Olisi luullut että idean ympärille ei saisi kokonaista sarjaa aikaiseksi mutta hyvin näytti onnistuvan. 8/10

Yuru Camp oli uusi K-On höystettynä Yotsuballa joten varmaan itselle se kauden paras tapaus. Hyvin ohjattu, hyvin animoitu, hyvin ääninäytelty ja kokonaisuudessaan varmaan niin hyvä sarja kuin aiheesta vain voi tehdä. Tälle iso peukku. 9/10

School Babysitters ja How to Keep a Mummy oli ne tämän kauden ihan kivat fillerisarjat joita lauantai-aamuisin tuli tsekkailtua ennen kuin kunnolla sai herättyä. Siihen tilanteeseen oikein sopivaa viihdettä vaikkei arvosanana kuin joku 6 tai 7.

EDIT:

Magus Bride ei tosiaan missään vaiheessa meikälle sillai auennut että sen hienoutta olisin tajunnut mutta ihan jeba yliluonnollisten otusten muumianimaatio. 7/10

Dagashi Kashi ei jaksanut enää toista kautta oikein pysyä lennossa, varsinkaan kun best girl Hotaru puuttui melkein koko kauden... 6/10


Tässä tätä listaa tehdessä vasta tajusin että tulipa seurattua melko paljon animea menneellä kaudella.

 17 
 : 08.04.18 - klo:11:05 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Ihan kiitettävästi olet moninpelejä tahkonnut. Slime-san oli virhe myös omalta osaltani :D

 18 
 : 07.04.18 - klo:21:22 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Garo
Splatoon 2 475h
Xenoblade Chronicles 2 205h
ARMS 165h
Super Mario Odyssey 65h
Celeste 20h
Kirby Star Allies 15h
OPUS: Rocket of Whispers 5h
Subsurface Circular 4h
OPUS: The Day We Found Earth 3h
Slime-san 1h

Kaikki on läpi Slime-sania lukuun ottamatta. Sen suhteen kiinnostus lopahti.

 19 
 : 07.04.18 - klo:19:57 
Aloittaja fazerin sininen - Uusin viesti kirjoittanut Orhyanos
You have seen the light brother! Jos sulla on side questejä suorittamatta, niin suosittelen kyllä ainakin tekemään ne ennen Kiwamia. B)

 20 
 : 07.04.18 - klo:19:44 
Aloittaja Orangevision - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Relifen loppu oli kaikkea mistä voi unelmoida. Manga 9/10. Sen sijaan neljä OVA-jaksoa, jotka anime sai, kiiruhtivat juonen aivan liian nopeasti loppuun, mikä johti siihen, että kenenkään hahmon toimissa ei ollut mitään järkeä. Muutamia arcceja poistettiin kokonaan ja pari vedettiin muutaman minuutin sivujuonteella pakettiin, mikä todella näkyi lopputuloksessa. Neljän jakson sijaan niitä olisi pitänyt olla 12. Noiden neljän jakson takia en välttämättä edes osaa suositella animea. Lukekaa manga.

Hakata Tonkotsu Ramenssia on vielä yksi jakso katsomatta, mutta onpa ollut tosi kiva piirretty! Tuli melko puun takaa ja on ollut tosi kiva. Ei mitään AOTY-tasoa, mutta tosi vankka 8/10.

@Samirai miksi et ole Discordissa? Oli tarkoitus varmistaa, että olet nähnyt tämän (video sisältää pieniä Saekano-spoilereita).

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10