Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 : eilen kello 00:00 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle

Mega Man 4 - Dr. Cossack Stages 3 & 4

Mitä ihmettä? Kuinka venäläinen tohtori Cossack on saattanut lähteä pahuuden polulle valloittamaan maailmaa? Pelasta meidät oi Mega Man!
(click to show/hide)

Pelin paras biisi helposti.

 12 
 : 23.05.17 - klo:22:38 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Tapza
Kyllä hymy hyytyi. Olen katsonut kaksi jaksoa uutta Twin Peaksia, enkä tajua tarinasta mitään. Kahden tunnin aikana olen saanut seurata vanhojen tuttujen hahmojen kommelluksia jopa useita sekunteja! Nam nam.

Nyt haen kahvia ja tsekkaan sitten loput.

Edit: Kaikki neljä katsottu. Tosi tunnelmallista ja audiovisuaalisesti vaikuttavaa jälkeä, mutta jos tarinan tahti jatkuu samana niin 18 jakson aikana ei kyllä paljoa ehdi tapahtua.

 13 
 : 23.05.17 - klo:22:12 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Mauno
http://www.etl.fi/ajankohtaista/blogi/sokeriverokuorrutteista-arvokeskustelua.html
Lainaus käyttäjältä: Elintarvintarviketeollisuusliitto 18.10.2016
Kuluttaja valitsee herkkunsa käsillä olevan käyttötilanteen, ei tuotteen verollisuuden tai verottomuuden mukaan. Tämän vuoksi sokeriveron kohdistaminen ainoastaan joihinkin tuoteryhmiin tai vain suomalaiseen elintarviketeollisuuteen ei olisi kilpailuneutraalia. Sokerivero laihduttaisi loppujen lopuksi ainoastaan elintarviketeollisuuden ja päivittäistavarakaupan yrityksiä.
http://yle.fi/uutiset/3-9626405
Lainaus käyttäjältä: Yle 23.5.2017
Sekä Keskon että S-ryhmän mukaan karkin kulutus on lisääntynyt selvästi alkuvuonna.
Makeisvero poistui vuodenvaihteessa, mutta kaupan alalla arvioidaan myynnin kasvaneen myös muista syistä.

Keskon osto- ja myyntijohtaja Aki Erkkilä arvioi, että heillä myyntiä on vauhdittanut uusien K-kauppojen avautuminen. Erkkilän mukaan veromuutos yhdessä onnistuneiden markkinointikampanjoiden kanssa on kasvattanut myyntiä tuntuvasti. Halvemmat hinnat eivät ole jääneet huomaamatta asiakkailta.

S-ryhmän valikoimapäälikkö Juhani Haara selittää lisääntynyttä karkin kulutusta väestön ajattelutavalla. Vaikka terveellisyys ja hyvinvointi leimaavat vallitsevia ruokatrendejä, suomalaiset kokevat itsensä hemmottelun ja palkitsemisen tärkeäksi.

Joo ei, Siwan tilalle avautunut K-market ei tosiaankaan lisännyt makeisten kulutustani. Mielikuvamainonta taas ehkä hieman. Makeisveron poistamisen myötä tulleet tarjoukset ja halvempi hintataso, no totta helvetissä.

Makeisveron poisto lähti ilmeisesti EU-tason kilpailulainsäädännöstä, mutta voi te sääntö-Suomea kiroavat ihmiset, meitä pidellään kädestä ihan syystä. Puistan päätäni teollisuuslobbarimeiningille, ja niille jotka nielevät nautiskelun ja hauskanpidon ilosanoman ja toistavat väitteet siitä kuinka esim. alkoholin myynnin vapauttaminen ei lisää kansanterveydellisiä haittoja. Ja jos lisääkin niin ne menevät yksilönvastuun piikkiin, ja sentään teollisuus ja kauppa voittavat. Työpaikkoja luodaan ja yritykset ehkä maksavat Suomeen verojakin. Pysynpähän itsekin leivissä jatkossakin.

Täyttä paskapuhetta vähätellä hinnan vaikutusta esimerkiksi makeisten, tupakan ja alkoholin kulutukseen. Ksylitolituotteilla ehti olla 90-luvun alussa muutaman vuoden ajan kevennetty verotus, mutta EU:hun liittyessä ne laitettiin takaisin samalle viivalle muiden makeistuotteiden kanssa. Miksi alkoholin ja tupakan verottaminen kansanterveydellisistä syistä on ok, mutta sokerin ei?

Ps. tämänkertainen vitutus-triggeri oli siis se miten Yle tämänpäiväisessä uutisessa kertoo makeisten kulutuksen kasvusta niin kuin se olisi hauska ja hyvä juttu - arvaatko mikä tuttu suklaalevy myy parhaiten hähää ;) ;)

 14 
 : 23.05.17 - klo:20:32 
Aloittaja Coconuut - Uusin viesti kirjoittanut Cyna
Sattumaako että parhausjärjestyksessä tulevat? :-)

 15 
 : 23.05.17 - klo:17:57 
Aloittaja Osireon - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Nyt mentäis taas vähän vrumvrum

 16 
 : 23.05.17 - klo:16:14 
Aloittaja Coconuut - Uusin viesti kirjoittanut Coconuut
Livestriimien aikataulut:

Lauantai 10.6.
Kello 22:00 - EA

Maanantai 12.6.
Kello 00:00 - Microsoft
Kello 05:00 - Bethesda
Kello 20:00 - PC Gaming Show
Kello 23:00 - Ubisoft

Tiistai 13.6.
Kello 04:00 - Sony
Kello 19:00 - Nintendo
Viimeisetkin aikataulut ovat nyt selvillä. :)

 17 
 : 23.05.17 - klo:11:24 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Jaa. Oma arvostukseni kymppiä kohtaan on laskenut kuin lehmän häntä. Soundtrackillakaan ei ole kuin muutama oikeasti hyvä biisi. Ei ihme että sarja kuoli pelin jälkeen.

 18 
 : 23.05.17 - klo:07:58 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Jikkyooshaberiparodius
Abandoned Memory > Dr. Wily Stage 1 & 2. Tapelkaa mua.

Kympin soundtrackin imu on kokonaisuudessaan vain parantunut vuosien saatossa.

 19 
 : 23.05.17 - klo:04:18 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Tapza
Melkonen raina tämä Fire Walk With Me.

//E: Eli siis joo katsoin ensimmäistä kertaa tämän Lynchin taideteoksen, jota fanit ja kriitikot arvostivat julkaisun aikaan yhtä paljon kuin resettiläiset Skyward Swordia. Odotukset eivät olleet kummoiset, joten voi pojat sentään, kun paketista paljastuikin Lynchin parhaimmistoon lukeutuva pätkä. Aivan siis jotenkin kauhean sairas ja pöyristyttävä elokuva, jonka iskevä kuvasto pistää pään pyörälle. Oli mukavaa nähdä tutut hahmot aiempaa synkemmissä ja ahdistavammissa kuvioissa. En suuremmin pitänyt Sheryl Leen näyttelemisestä sarjassa, mutta tässä hän oli suorastaan huikaiseva.

En ehkä vielä ensimmäisellä katselukerralla saanut luotua samanlaista emotionaalista yhteyttä päähenkilöön kuin eräät muut elokuvaa kehuneet, vaikka toki hänen kokemansa tuskan sisäistinkin. Puhtaasti audiovisuaaliselta kantilta elokuva on kuitenkin jo niin lumoava, että ei voi muuta tehdä kuin hattua nostaa. Vaikka se ei tarjoakaan tyydyttäviä vastauksia sarjan lopetukseen pettyneille, syventää se kuitenkin muutamia asioita ja ennen kaikkea tekee Laura Palmerin hahmosta kokonaisen. Täten se on enemmän kuin ansainnut paikkansa Twin Peaksin kaanonissa.

Sellainen leffa, josta tietää heti, että tämä tulee katsottua tulevaisuudessa vielä useita kertoja.

Tänään voisi vihdoin korkata uudet Twin Peaksit.

 20 
 : 23.05.17 - klo:01:37 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Garo
HBO Nordicin suomennoksesta sen verran, että Log Lady oltiin käännetty pölkkyrouvan sijaan lokikirjanaiseksi. :D
Ekassa jaksossa taidettiin sentään puhua ihan oikein pölkystä, mutta muuten tekstitykset ovat monella tapaa varsin ala-arvoiset. Esim. Black Lodgen takaperoispuheita ei jostain kumman syystä ole suomennettu, vaan tarjolla on vain englanninkielinen burn-in teksti, ja monesti tekstitykset heittävät sekunnilla tai parilla.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10