Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
 11 
 : 11.08.18 - klo:22:23 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tube
http://www.nintendolife.com/news/2018/08/the_super_smash_bros_ultimate_limited_edition_is_now_up_for_pre-order_in_europe

Smässi Ultimate saa limited editionin.

 12 
 : 11.08.18 - klo:21:38 
Aloittaja fazerin sininen - Uusin viesti kirjoittanut ´herra murhake
Jaahas, Yakuza 3 HD julkaistiinkin jo Japanin puolella. Kahdeksan vuotta sitten pelasin ensimmäisen kerran kolmosen läpi ja näin menneinä vuosina olen oppinut arvostamaan useita parannuksia pelisarjassa, joita kolmosen jälkeiset pelit ovat tuoneet tiskiin. Varsinkin parin vuoden takainen playthrough jossa katsoin kuinka coldi kärsi pelin läpi, sai minut tajuamaan kuinka vanhentunut peli Yakuza 3 on ja kuinka paljon siinä on rasittavia juttuja.

Siitä huolimatta ostin tämän HD porttauksen.

 13 
 : 10.08.18 - klo:17:39 
Aloittaja Relix - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Ei tämä X7 minusta yhtä huono ole kuin maineensa antaa ymmärtää. Okei peli on buginen, kontrollit ovat kankeat ja kamera paskaa, mutta nämähän ovat vain 3D-pelien genren ominaisuuksia. Voisi kuvitella, että vastustajan katoaminen pelistä kesken pomotaistelun olisi suunnittelijoiden huolimattomuutta, mutta kaikessa viisaudessa areenalle on jätetty nuotio, jossa pelaaja voi hitaasti tappaa itsensä :) Eihän tätä nyt voi kenellekään hyvällä omallatunnolla suositella, mutta peli on kuitenkin ihan vaivaton ja mukava. Kyllä minä tästä hupia sain, ovathan 3D-Sonicit salainen paheeni. Samalla se saa minut haluamaan täysin kolmiulotteista Mega Man hyppelyä entistä kovemmin, vaikkapa Splatoonin kontrolleilla toteutettuna. Vapaa ampuminen ja automaattitähtäys laimentavat peli-iloa paljon, mutta ovat varmaan pakollisia pahoja. Minulle iso osa Mega Manin nerokkuutta on tapa, jolla pelihahmon liikuttaminen ja tähtääminen ovat sama asia. Muutenkin pelin 3D-osuudet ovat enemmänkin vaan top-down ilman juurikaan syvyyssuunnassa pelaamista. Hiotumpi jatko-osa voisikin tehdä tästä vielä todella hyvän videopelin...

*edit* Pomotaisteluissa ei toimi mikään niin tekniseltä kantilta kuin viihteenäkään. En myöskään tajunnut miten Axl eroaa X:stä, vaikka hän välivideoissa pelasikin ZX Adventtia.

 14 
 : 10.08.18 - klo:16:00 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Steins;Gatessa nuo bad endingit oikeasti kannattaa kaikki metsästää, koska ne ovat suurin lisää suhteessa animeen ja kaikki oikeasti todella mielenkiintoisia.

 15 
 : 10.08.18 - klo:15:42 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle

Mega Man X7 - Boss

 16 
 : 10.08.18 - klo:14:56 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut ´herra murhake
Steins;gate onkin ollut tarkoitus lukaista mutt ikävä kyllä on ollut hankala saada konsoleille. Elite tulee ehdottommasti hankittua jossain vaiheessa, näemmä syyskuussa julkaistaan Japanissa mutta 70 euron pulittaminen ei kuulosta houkuttavalta.

Zeron kanssa kävi tuuri kun sitä jaettiin joskus ilmaiseksi PS4 niin sain sieltä napattua ja luettua. Sinäänsä huolestuttaa kuinka "vaikea" alkuperäinen on, sillä Zerossa ainakin kämmäsin ensimmäisellä lukukerralla ja sain Bad Endingin, joka harmitti jonkin verran. Tietenkin Steins;gaten kanssa tietää mihin tarina menee joten ihan idiottimaisia kämmejä ei pitäisi tapahtua.

 17 
 : 10.08.18 - klo:02:45 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Ai joo. Tästä on tulossa kokonaan animoitu versio!


Ilmeisesti tässä on käytetty animea varten animoitua kamaa todella vahvasti hyödyksi ja sitten animoitu se, mitä jäi vielä puuttumaan. Hyvä peruste lukea uudelleen läpi myöhemmin. :) Switch, PS4, PS Vita ja Windows.

 18 
 : 09.08.18 - klo:22:43 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Paavo kysyi viikonloppuna, että kenet haluaisin Smässiin, ja en osannut vastata kuin Dark Samus. :3

Hienoa, että SSBU on parempi musiikkisoitin kuin YouTube.

 19 
 : 08.08.18 - klo:23:38 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Itse aloin miettiä Roolia kun Sakurain toimistossa alkoi manner täristä :P

 20 
 : 08.08.18 - klo:23:24 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Garo
Eipä tuo K. Roolin traileri juuri siltä osin eroa. Kuvakavalkaadi eri sarjojen sankareiden ja pahisten yhteenotoista, sitten heti perään kuvaa Donkey Kongista. Hmmm, kuka kumma voisi olla kyseessä?

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10