Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 : 21.06.17 - klo:14:33 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Ingoo
Päin helvettiä aikataulutetut työhommat, Posti ja muut kuljetusfirmat.

Kaikki nämä kolme + Juhannus = pitkät ja raskaat työpäivät.

 22 
 : 21.06.17 - klo:01:06 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Cyna
Tämä peli on tehty Unreal Enginellä. Mielemkiimtoista. Jotkut huhuilee että Odysseykin olisi tehty mutta samanlaista vahvistusta Epiciltä ei ole sille pelille saatu joten epäilen.

 23 
 : 20.06.17 - klo:22:41 
Aloittaja Orangevision - Uusin viesti kirjoittanut Mauno
Tein lämpimikseni histogrammin animenkatselustani siltä ajalta jolta olen katsonut kausittaista animea:Minusta ainoastaan 2015 on vähän heikompi vuosi, kun top 20:stä lähinnä Oremonogatari, One-Punch man ja Oregairu 2 on säväyttäneet yhtään keskimääräistä enempää. 2016 top 20 on tiukkaa tavaraa Rakugon, Yuri on Icen, Mob Psycho 100:n, Re: Zeron, Bokumachin, BokuAcan ja mainitun ReLifen ansiosta. :3

Saiki, Bungou Straydogs ja Punatukkainen lumikki on kanssa ehkä katsomisen väärtejä, kehuttuja ainakin. Euphonium kans jos ei ole kaunainen KyoAnille, hih

 24 
 : 20.06.17 - klo:18:07 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Osireon
Telia.

Tänään vituttaa Telia.

Ne perkeleet yrittää saada mut maksamaan liittymästäni kaksinkertaista hintaa nykyiseen verrattuna. Taidanpa vaihtaa operaattoria.

 25 
 : 20.06.17 - klo:18:06 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Mauno
> Lähden porukoilta töihin klo. 6:55
> Lenni-lokinpoikanen tippunut katolta nurmikolle noin 3 m päähän ulko-ovesta
> Lennin äiti puolustaa urheasti jälkikasvuaan ulostamalla päälleni

Ensi vuonna voisi kehitellä katolle jonkin lokkipelättihäkkyrän. Ne paskiaiset pesii katolla nyt vasta toista vuotta.

 26 
 : 20.06.17 - klo:10:21 
Aloittaja Osireon - Uusin viesti kirjoittanut Osireon
Pelasin taas vähän eteenpäin, ja mielipiteeni 3/5:stä vahvistuu entisestään. Ja 3/5 on siis oikeasti keskitason arvosana.

Pelissä on muutamia melko häiritseviä ongelmia (esimerkiksi search view -kohtaukset ja hankalat kuvakulmat), mutta se kuitenkin tuntuu Metroidilta ja sitä ei ärsytä pelata eteenpäin.

Olen nyt pelannut Sector 1:n ensimmäisen kerran läpi ja siirtynyt seuraavalle alueelle, eli matkaa pelin loppuun mitä ilmeisimmin on vielä.

 27 
 : 20.06.17 - klo:02:55 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Mighty Gunvolt Burst on ihan vitun ok. Kentät ovat lyhyitä ja gimmickpitoisia, pomotappelut rasittavia ja vaativat ulkoaopettelua. Mukava Mega Man -kopio nro 999. Jos tämä peli olisi julkaistu Mighty Nro. 9:n sijasta, ei kellään olisi ollut nokan koputtamista.

 28 
 : 20.06.17 - klo:02:52 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Sorruin sittenkin, ja eeppinen tarinamoodi on kyllä sen wörthi. Kamalaa hauskaa lastemaamupiirrettykohellusta, jossa kaikki ongelmat ratkaistaan pelaamalla Puyo Puyo Tetristä. Mukana myös kaavamainen crossover-juoni, vaikka puolet hahmoista on peliä varten tehty.

Yksi mieluisimmista videopelitarinoista aikoihin B)

 29 
 : 19.06.17 - klo:23:40 
Aloittaja Jikkyooshaberiparodius - Uusin viesti kirjoittanut Jikkyooshaberiparodius
Täysin satunnaisesta luolastoilusta ei ole kyse, sillä kaikki huone- ja vihollislayoutit ovat käsinsuunniteltuja (taisiko niitä olla 300-500 per kerros). Vain huoneiden ja poweruppien asettelu vaihtelee, mutta toki tuo huoneiden pelkkä määrä vaikuttaa siihen, että yksittäisten huoneiden laatu- ja haastetaso heittelee aika hurjasti.

 30 
 : 19.06.17 - klo:23:20 
Aloittaja Orangevision - Uusin viesti kirjoittanut Samirai
Noh niin, onhan siellä Plamemossa juurikin nuo sinun mainitsemasi ongelmat mutta ehkä itse sattumalta osasin katsoa sarjan sopivalla "aivot narikkaan" mentaliteetilla niin en jäänyt vatvomaan noita epäloogisuuksia vaan annoin feelzien viedä.

Tässä muuten tsekkailin myanimelistin top20 animelistoja vuosilta 2011-2016 ja hämmästelin kuinka paljon voikaan olla joistakin sarjoista jo aikaa. Huomaa myös ettei enää tule yhtä laajalla kirjolla seurattua sarjoja sillä 2011-2014 on vielä lähes jokaiselle listan sarjalla antanut mahdollisuuden kun taas viime vuosien tarjonnasta ei tiedä puoliakaan. Onpa sinne kuitenkin jokaiselle vuodelle jokin lemppari mahtunut jonka perusteella voi sanoa että yhtäkään turhaa vuotta ei ole tullut animea seurattua, listaanpas nyt tässä vaikka huvikseen omat suosikit:

2011: Steins Gate (aatella että samalla vuodelle mahtunut myös sellaset legendat kuin AnoHana, Fate/Zero ja Madoka)
2012: Psycho Pass (lähes jaetulla paikalla ykkösenä Daily Lives of Highschool Boys... Ja sitten sieltä löytyy Uchuu Kyoudai, Sakamichi no Apollo sekä Magi ja Sakurasou, monipuolinen vuosi)
2013: Attack of Titan (tää on ehkä ollut se kovin animevuosi itselle kun listalla on myös Log Horizon, Kill la Kill, Non Non Byori, Hataraku Maou-sama, Nagi no Asukara sekä Railgunin ja Magin tokat kaudet)
2014: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (kovasta tasosta huolimatta komedia voitti tän vuoden mutta maininnan arvosia löytyy kyllä mm. Parasyte, Barakamon, Nanatsu no Taizai, Shirobako ja No Game No Life)
2015: Ore Monogatari (ja taaskaan äksöni ei päässyt paalulle, tosin One Punch Man menee kyllä aika liki. Sitten löytyy vielä Workingin finaali ja Shokugeki no Soma sekä Non Non Byorin toinen kausi, mutta alkaa selkeästi jo omat lempparit väheneen)
2016: ReLIFE (listaa katsoessa huomaa että 2016 on ollut ehdottomasti heikoin animevuosi omalle kohdalle kun Shokugeki no Soman toinen kausi ainoa jonka muistan katsoneeni noista loppuun, myös toimintasarjojen väheneminen omalla paletilla näyttää vähenevän vuosi vuodelta ja tilalle tulee komediaa ja romansseja!)

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10