Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 : 08.08.18 - klo:22:47 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle


Vähän huono tuo Simonin traileri. Hahmon arvaa ensimmäisellä sekunnilla, mutta paljastus tulee vasta minuuttia myöhemmin :P

 22 
 : 08.08.18 - klo:20:23 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Coconuut
Tuli ihan tippa linssiin näin maittavasta Smash Directistä. Uudet hahmot ilahduttivat suuresti, mutta kaikista eniten pidin siitä, että kaikki 103 kenttää ovat pelattavissa kahdeksalla pelaajalla, ja vieläpä ilman kenttäkohtaisia hazardeja. Ja OMG, yli 800 biisiä...


 23 
 : 08.08.18 - klo:18:28 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Garo
Melkoinen kattaus sieltä sitten tulikin. Odotin yhtä uutta taistelijaa ja yhtä Echoa, sainkin kaksi uutta taistelijaa ja kolme Echoa. Belmontien ja Dark Samuksen lisäykseen olen etenkin tyytyväinen. Chromista ja K.Roolista en hahmoina piittaa, mutta niillä voi olla hauska pelata, joten en pane vastaan. Chromista nähty kuvamateriaali kuitenkin hämärtää tähänastista ymmärrystäni Echo Fighterien ja "semikloonien" rajasta, sillä vaikka hän on Royn Echo, käyttää hän Iken Up Specialia. Kai ainakin yksi suurempi poikkeus perusliikesetissä sitten sallittaneen, vaikka tämä onkin ensimmäinen esimerkki moisesta.

Taso- ja musiikkivalikoima... Jestas sentään, kuinka tämä kaikki mahtuu pienelle Switch-kortille? Sitten kaikki nuo uudet moodit... En voi väittää, etteikö faneja olisi kuunneltu. Parasta kuitenkin on, ettei tässä edes ollut vielä kaikki. Mikä lie uusi piiloteltu moodi? Aiemmin tähän tyyliin on tietääkseni salattu vain Brawlin Subspace Emissary ja for Wii U:n Special Orders. Jälkimmäinen ei lopulta ollut niin kummoinen, mutta odotukseni ovat kohtalaisen korkealla.

Tosi kiva nähdä Zero, Alucard, Shovel Knight ja Rathalos pelissä :3
Samaa mieltä, mutta on vähän surullista, että yleisin reaktio assistien suhteen tuntuu olevan valtaisa pettymys, vaikka devit tekevätkin nämä juuri fanien iloksi.

 24 
 : 08.08.18 - klo:17:47 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
5/5 newcomerit tähän mennessä ei voi muuta sanoa ku hatua nostaa! Joku muu saa laittaa trailerit tähän.

Tosi kiva nähdä Zero, Alucard, Shovel Knight ja Rathalos pelissä :3

 25 
 : 08.08.18 - klo:13:13 
Aloittaja Relix - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Niinhän se tosiaan oli. Hyvä että kaikkeen oli lopulta järkevä selitys :)

 26 
 : 08.08.18 - klo:13:08 
Aloittaja Olimar - Uusin viesti kirjoittanut Tingle

[5:30 PM] Detonat: Keksin just hienon elokuva-idean: Kummi(tus)setä, se olis godfather/ghostbusters crossover.
[5:51 PM] Tinglemies: mut sitten Kummitussedän pitäs olla tarinan pahis
[5:57 PM] Tapza: hyvä idea
[5:58 PM] Tinglemies: oisko toi niinku hamlet
[5:58 PM] Tapza: itse näkisin mieluusti elokuvan Gummisetä joka kertoisi Paavosta joka jakaisi nallekarkkeja leikkipuiston reunalla
[5:59 PM] Tinglemies: busterit tappaa kummitussedän ja kummitussetä käskee poikaansa kostamaan puolestaan
[6:00 PM] lassi: ai buster bluth
[6:02 PM] Turjake: itse näkisin mieluusti elokuvan Pummisetä joka kertoisi Paavosta joka jakaisi neuvoja leikkipuiston reunalla
[6:04 PM] Tapza: sen jatko-osa olisi Slummisetä jossa Paavo olisi saanut hankittua itselleen asunnon kaupungin vähemmän varakkaalta asuinalueelta
[6:05 PM] Detonat: vai oisko se prequel
[6:05 PM] Tapza: mietin kans et vois olla niinkin päin
[6:05 PM] lassi: tää on obi wanin jatko osa
[6:10 PM] Tapza: en kyl tiiä saako tästä niin monta variaatioo
[6:12 PM] Tapza: Jummisedässä Paavolle tapahtuis jotain odottamatonta ja hassunkurista!
[6:13 PM] Tapza: Mummisedässä Paavon seksuaali-identiteetti löytäisi vihdoin tasapainon
[6:13 PM] Turjake: Mummisedässä on Ms Doubtfire remake jonka pääosassa on P...
[6:13 PM] Turjake: VITTU!
[6:13 PM] Tapza: :D
[6:14 PM] Tapza: noh sulla ois kyl ollu hauskenpi synopsis
[6:14 PM] Tapza: oisko sen leffan nimi siis Mummi sedässä
[6:14 PM] Tapza: pöyristyttävää
[6:15 PM] Turjake: xd
[6:16 PM] Detonat: Nummisedässä Paavo palaa luontoon
[6:25 PM] Tapza: ja toteuttaa itseään avoimesti Cum, I see tässä

 27 
 : 08.08.18 - klo:11:05 
Aloittaja Relix - Uusin viesti kirjoittanut Ingoo
Zero kuoli niin pahasti, että vaihtoi väriä.

 28 
 : 08.08.18 - klo:03:16 
Aloittaja Relix - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Zero kuoli taas X5:ssä, joten mielenkiinnolla odotin miten hahmo kirjoitetaan tarinaan takaisin pelattavaksi X Kutoseen.

Lainaus käyttäjältä: Zero
Sori X etten soittanut. Olin piilossa rakentamassa itse itseni uudestaan henkiin.

Mitä helvettiä.

Mega Man X6 on aivan hirveää paskaa ja X-sarjan hauskin osa. Minusta Mega Man X on aina kärsinyt liiasta suoraviivaisuudesta. Mistään ei tarvitse välittää, kunhan vaan juoksee ja ampuu kun näkee silmänvalkuaisen. Sellaisesta on helppo nauttia, mutta rakastaminen on vaikeaa. X6 on aivan toista maata. Pelaajaa tulitetaan jatkuvasti joka suunnasta, ja harvoin reilusti. Toisinaan tilaa väistää ei ole yhtään kun vihollinen itse tulittaa seinän sisältä suojista. Samalla se johtaa lukuisiin kinkkisiin tilanteisiin, joissa pelaajan pitää miettää sijoittumistaa aivan uudelta kantilta. Rasittavia gimmikkejä on taas joka kentässä, ja hienona mekaniikkana edellisen kentän temppu seuraa pelaajaa seuraavaankin kenttään. Jotta jäätetriksen pelaaminen olisi vielä kammottavampi kokemus, pitää pelaajan kokea se samalla kun taivaalta sataa pakastepizzoja. Eikä mikään ole hauskempaa kuin silmämunien etsiminen sateesta samalla kun pimeys valtaa ruudun. Vielä lisää vaihtelua peliin tuovat satunnaisgeneraattorin läpi ajetut kentänpalaset. Välillä ne johtavat kuiluihin, joiden yli ei pysty hyppäämään, tai sitten jokainen suunta on tukittu seinillä. Joskus paikalle ei ilmestykään sitä toivottua haarniskanpalasta, ja on aika ladata kenttä alusta. Voikin siis hyvällä omallatunnolla väittää Mega Man X6:n uudelleenpeluuarvon olevan loputon :^)

Keräiltävää roskaa on taas vaikka kuinka, ja pelastettavia NPC-hahmoja on tällä kertaa ainakin sata ja kakskytkahdeksan. Suurin osa heistä on edelleen turhia, mutta osa antaa palkkioksi avuliaita esineitä. Jos vihollinen kuitenkin koskettaa lonkeroillaan avuttomaan sivuhahmoon, poistuu tämä esineidensä kera pelistä lopullisesti. Moni uhri on myös asetettu sopivasti kuilun yli, jolloin pelaajan pitää sankarillisesti uhrata itsensä kuin Zero konsanaan. Typerät roolipelimekaniikat eivät kuitenkaan ole ylimääräisiä, vaan ilman oikeiden kykyjen hankkimista ei tasohyppelystä tule mitään. Blaze Heatnixin viidestä lentävästä donitsista ei pääse alkupelissä läpi millään, mutta kun taskuun tarttuu kyky ampua ruudun täydeltä mekaanisia Storm Eaglejä häviävät rinkelit kuin amerikkalaisen katupoliisin suuhun. Rasittavan luotisienten rykääsin skippasin ampumalla maahan jääkuution ja tuplahyppäämällä sen päältä seuraavalle tasolle. Mega Man X6 on läjä höyryävää ripulia. Mutta kun kakkaan tarttuu, levittää sitä seinille, ja alkaa elää osana ulostetta, niin lopulta kakkaterapia vapauttaa sielun ja päästää eläimellisen hurmoksen valloilleen. Niin kammottava peli kuin X6 onkin, se on hyvin harvoin tylsä tai hidas. Kaikista huonoista Mega Maneista se on varmasti hauskin pelata. Ainoa oikeasti erinomainen osa peliä on soundtrack.

Pomotaistelut Maverickkeja vastaan ovat yksinkertaisia ja hauskoja. Kaksi vaihtoehtoista ottelua kierrätetään vitosesta, en tiedä miksi. Enkä vieläkään tiedä kuka Dynamo on. Mutta ai saakeli kun päästään Gaten laboratorioon on perse ruvella. Erityisesti hirvittävän kakkoskentän kahdella hirvittävällä pomotaistelulla olisi voinut jakaa kahtia. Toinen taistelu High Maxia vastaan on pitkävetäisempi kuin pahuksen Paholaiset. Tällä kertaa hän nimittäin tekee itselleen kaksi kilpeä suojaksi. Ne voi ampua rikki jos jaksaa painaa, mutta ne voidaan luoda samantien uudelleen. Osuman saadakseen pelaajan pitää ampua ladattu kuti sen jälkeen kun Max itse suostuu kilvestään luopumaan ja jatkaa erikoisaseella. Kun tämän menetelmän olet internetistä luntannut olet saanut yhden nirhauman kuvottavan pitkään helapalkkiin. Jos lopulta pääset kentän seuraavaan vaiheeseen, löydät hypyn jota kaksi pelin pelattavista hahmoista ei kykene ylittämään. Samaisen kentän viimeiseen pomoon Gateen taas en saanut mitään aikaiseksi ottamatta itse lämää, joten voitin taistelun juomalla energiatankin.


Koska sieluni ei kestä kolmea huonoa Mega Mania peräkkäin, en aloiitanutkaan X7 vaan pelasin X4:n uudestaan X:llä. Vaivaton ja suoraviivainen peli se on edelleen nautittavaksi. Peli itse suosittelee X:ää aloittelijoille, mutta minusta Zero oli helpompi kun miekka tappaa nopeasti jokaisesta kulmasta.

 29 
 : 08.08.18 - klo:00:09 
Aloittaja Coconuut - Uusin viesti kirjoittanut Osireon
Dixie ja K. Rool *<3*

 30 
 : 08.08.18 - klo:00:02 
Aloittaja Coconuut - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Ai että tänään sitten julkistetaan Andy Smashiin *<3*

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10