Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 : 08.06.18 - klo:19:32 
Aloittaja Kraid - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Enpä tiedä onko kakkonenkaan yhtään hullumpi Disneypelinä. Kenttä- ja tehtäväsuunnittelu on lähdemateriaalille uskollista, hyvikset saa partyyn kyytiin ja pahikset listitään. Enimmäkseen mätkitään taas irrallisia syrämmettömiä, mutta ainakin he ovat pukeutuneet pukukoodin mukaan. Kaavan voisi tehdä paljon paremminkin. Mätkimisessä voisi olla enemmmän painoa, ja se voisi hyödyntää ympäristöä enemmän. Toimintaa ei piirrosleffoihin hirveästi kuulu, joten tasohyppely, tutkiminen ja ongelmanratkaisu voisivat olla runsaampaa ja parempaa. Minun puolestani peli saisi olla puhdas Zeldaklooni, olihan Square-Enixin tarkoituksenakin tehdä pelistä oma Mario 64:nsä.

Toistaiseksi mulla ei ole mitään hajua miksi Sora ja Organisaatiojäbät hyppivät maailmasta toiseen. Etsisivät edes ystävää toisesta linnasta, se on sympaattinen ja toimiva ratkaisu.

*edit* Selvennettäköön nyt vielä, että Mulanin ja Herculeksen maailmoihin toiminta sopii. Hirviön linnassa taas oli pientä linnamaisuutta/luolastomaisuutta.

 92 
 : 07.06.18 - klo:20:33 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Varattujen naisten kanssa tulee aina paremmin toimeen kuin sinkkujen :P

 93 
 : 07.06.18 - klo:18:44 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Ingoo
Vooi vittu  :'(

 94 
 : 07.06.18 - klo:18:23 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tapza
Postaan tähän väliin kevyen iltasadun.

Olin tänään syömässä työpaikan ruokalassa. Syön usein yksin, koska vihaan ihmisiä. En sitä paitsi tunne uuden työpaikkani väkeä kovin hyvin, enkä kyllä koe pakottavaa tarvetta tutustuakaan heihin.

Huomasin kuitenkin, että ruokalaan oli hiukan minun jälkeeni saapunut eräs toinen kesätyöntekijä, nimittäin eräs sangen viehättävä naishenkilö, jonka kanssa olin jo edellisenä päivänä ajautunut muutamaan lyhytkestoiseen vuorovaikutustilanteeseen.

Sievä kollega lähestyi pöytääni ja kysyi, saako liittyä seuraan. Vastasin myöntävästi, koska en kuitenkaan vihaa kaikkia ihmisiä.

Aluksi olimme useita sekunteja hiljaa. En halua sanoa mitään, jos minulla ei ole mitään sanottavaa, enkä poikennut periaatteestani tälläkään kertaa. Olin kuitenkin tyytyväinen, kun tyttö aloitti keskustelun.

En enää muista mistä juttutuokiomme lähti liikkeelle, mutta päädyimme lounaan kuluessa puhumaan aika monista asioista. Keskustelu oli kevyttä rupattelua, mutta ei kuitenkaan sellaista teennäistä smalltalkia, jota vihaan. Vaikka juttelimme aika pinnallisesti, olivat aiheet kuitenkin sellaisia joista meillä oli jotain sanottavaa, emmekä siis puhuneet yksinomaan puhumisen vuoksi. Tai ainakin näin minä tilanteen koin.

Keskustelu tuntui varsin luontevalta, mikä on yllättävää, koska olen hyvin ujo ihminen, enkä yleensä osaa keskustella vieraiden ihmisten kanssa, ellen ole huomattavan päihtynyt.

Kun olimme syöneet ruokamme loppuun, mietin, että haluaisin vielä nauttia kupillisen kuumaa. Jälleen kerran ilahduin, kun tyttö otti ohjat, tällä kertaa tiedustelemalla, että joinko kahvia. Vastasin myöntävästi. Haimme kupilliset ja rupattelimme vielä yhtä sun toista, muun muassa kahvista. Panin merkille, että hän oli woman of culture, sillä myös hän joi kahvinsa mustana.

Jossain vaiheessa kahvin juomisen aikana ajauduimme puhumaan kaupungeista. Olen itse vannoutunut kaupunkiautisti, joten olin mielissäni, kun huomasin, että myös keskustelukumppanini vaikutti olevan asiasta ainakin lievästi kiinnostunut. Olin myös yllättynyt, sillä kaupunkien arkkitehtuurit, asemakaavat ja historia eivät varsinaisesti ole puheenaiheista seksikkäimpiä.

Puhuimme muun muassa siitä, kuinka joissain kaupungeissa on aika vähän oikeasti vanhoja rakennuksia jäljellä, ja kuinka tämä johtuu siitä, että kaupunkien genren ominaisuuksiin tuntuu kuuluvan se, että keskusta palaa ainakin kerran maan tasalle. Tässä kohtaa keskustelu siirtyi Rovaniemeen, jonka molemmat tiesimme tuhoutuneen Lapin sodassa.

Sanoin, että en ole tainnut koskaan vierailla Rovaniemen keskustassa.

Hän vastasi toteamalla, että on itse käynyt, koska hänen poikaystävänsä on paikkakunnalta kotoisin.

Puhuimme vielä jostain, mutta en muista mistä. Joimme kahvimme loppuun, palautimme astiat ja poistuimme ruokalasta. Työpäivä jatkui.

 95 
 : 07.06.18 - klo:17:06 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Coconuut
Ensi vuonna tanssimme tähtien ja kuunvalossa :)

 96 
 : 07.06.18 - klo:16:20 
Aloittaja Kraid - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
En kyllä tiedä on Kingdom Hearts 2:n alku yhtään ykköstä parempi. Kestää yli kolme tuntia, että Disneyhahmoja näkee muuallakin kuin takaumissa. Ainakin tässä saa nyt pelata läjän irrallisia ja huonoja minipelejä. Taistelu ei ainakaan ole pelkkää X:n rämpytystä, sillä nyt pitää rämpyttää myös kolmiota.

Ilmeeni kun pelaan Kingdom Heartsia:

 97 
 : 06.06.18 - klo:22:45 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Ingoo
Ei niitä ole tosiaan yhdistetty. Olen ajanut paikkaan A, juonut kaljaa ja mennyt nukkumaan. Toistanut sitten seuraavana päivänä täysin selvänä.

Ei tässä mihkään laittomuuksiin ja muiden hengillä leikkimiseen mennä. Sen verran on kuitenkin kuuppa vielä kunnossa.

 98 
 : 06.06.18 - klo:22:40 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Osireon
En kyllä suosittele ainakaan yhdistämään kaljan juontia ja autolla ajelua.

 99 
 : 06.06.18 - klo:22:34 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Ingoo
Onko niitä muunlaisia?
Oon nähnyt molemmat, et taidat olla kyllä oikeilla jäljillä.

Lainaus
Kuulostaa tosi harmilliselta tilanteelta kaikin puolin. Ei ainakaan saa omaa luottoani onnellisen parisuhteen löytämiseen kasvamaan yhtään.
No tää mun tilanne on ehkä viimenen, mihin kannattaa mitään verrata tai perustaa.
Ja vaikka Internet muuta väittääkin, niin kaikki naiset eivät ole huoria.

Lainaus
Toivottavasti kaikki järjestyy ja saat tarvitsemaasi apua. Hyvä kuulla, että edes jossain mielenterveyspalveluilla on riittävät resurssit :)
Ajan kanssa kuulemma kaiken pitäisi järjestyä, mutta kyllä ketuttaa olla samaan aikaan työtön ja vailla omaa kotia. Suurin syy miksen tahtoisi tästä pikkukylästä poistua on juuri  nämä todella hyvin toimivat kunnalliset palvelut.


Sain kuitenkin viime päivinä itsestäni sen verran puristettua, et sain muutaman työhakemuksen vetämään ja työttömyyskassalle toimitettua osan tarvittavista liitteistä tukihakemusta varten. Muuten päivät ovat kyllä kuluneet autoa ajellessa ja kaljaa juodessa. Jonkinlainen suuntahan tämäkin.

 100 
 : 06.06.18 - klo:22:19 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Osireon
Tästä koko tilanteesta saisi helvetin huonon salkkarileffan kehitettyä.

Onko niitä muunlaisia?

Kuulostaa tosi harmilliselta tilanteelta kaikin puolin. Ei ainakaan saa omaa luottoani onnellisen parisuhteen löytämiseen kasvamaan yhtään. Toivottavasti kaikki järjestyy ja saat tarvitsemaasi apua. Hyvä kuulla, että edes jossain mielenterveyspalveluilla on riittävät resurssit :)

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]