Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 : 19.07.18 - klo:18:42 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Noniin, oisko lauantaina klo 17 intoa tiimiin?

 92 
 : 19.07.18 - klo:16:46 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
https://tetrissuomi.wordpress.com/tuloksia/

Voitin Finnconissa järjestetyn Tetriskilpailun. Sain siitä hyvästä liput Assemblyille pelaamaan pääturnaukseen, mutta se nyt jää miitin vuoksi välistä.

 93 
 : 19.07.18 - klo:12:37 
Aloittaja Olimar - Uusin viesti kirjoittanut Coconuut
[01:05] Coconuut: haluutko nähä jotain ällöä cyna
[01:08] Cyna: en
[01:08] Cyna: mut näytä ny kuitenkin
[01:08] Cyna: näin jo sun skyward swordit jos sitä meinaat
😂2
🤣2
4head2
lul2

 94 
 : 19.07.18 - klo:02:59 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Xylitol
Death Road to Canada | Rigor Mortis Rag

 95 
 : 19.07.18 - klo:00:05 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Fortnite: Save the World on zombienlahtauspeli joka ei kiinnosta ketään.

Fortnite: Battle Royale on tämän hetken suosituin videopeli. Siinä juostaan ja kerätään roskaa 10 minuuttia, kohdataan ensimmäinen kanssapelaaja, tuskastustaan keskinkertaiseen ammuskeluun ja kuollaan. Peli on 100:n hengen selviytymistaisto, eikä konseptissa ole rehellisesti ottaen mitään järkeä. Yhteenotossa on aina 50% tsäänssi hävitä, ja vaikka kärhämästä selviäisiä voittajana hyötyvät eliminaatiosta 98 muuta pelaajaa yhtä paljon kuin itsekin. Pelissä selviytyy helposti tekemättä yhtikäs mitään, mutta viimeisen pelaajan nirhaamiseen se ei usein riitä. Ryöstämällä muiden ruumiksia saa kuitenkin varastettua materiaaleja, luoteja ja aseita seuraavia taisteluja varten. Kun pelaajia on enää kymmenen jäljellä, alkaa peli olla kutkuttavan jännää ja koko taistelutantereesta alkaa saada käsityksen. Siinä pitääkin taktisesti hallita kriittisiä pisteitä, kuten korkeaa maastoa ja pelialueen määränpäätä, samalla kun yksikään vihollinen ei saisi päästä selkään. Päämäärätöntä harhailua ja filleriä on pelissä reilusti yli puolet, mutta toisaalta jokainen pelikokemus on aina erilainen seikkailu. Välillä etsitään aarteita, juostaan alueelle, rakennetaan linnoituksia ja hävitään taisteluissa. Forniten maailma on suuri ja avoin, ja jokainen pelaaja joutuu olemaan itse vastuussa omasta hauskanpidostaan.

Rakentaminen on pelissä hyvin oleellinen mekaanikka, ja siitä olen kovin ristiriitaista mieltä. Toisaalta on aina hauskaa muokata kenttää, rakentaa luovasti omia linnojaan ja saahan siitä näppärän tavan liikkuakin. Toisaalta rakennusten hajottaminen on useimmilla aseilla liian vaikeaa, rakentaminen on nopeampaa kuin rakennusten ampuminen alas. Rakennuskontrollit ovat kamalat, ja joka hyödyntää niitä nopeimmin voittaa. Parhaat pelaajat ryöväävät itselleen materiaalit täyteen, minkä jälkeen he vain oksentavat ne muiden pelaajien päälle. Mitä olen huippupelaajien pelejä katsellut niin loppu on aina samanlaista kylvämistä :X

Pelin maksuominaisuudet ovat yllättävän hyvät. Mitään etuja pelaamiseen ei ole tarjolla, vaan enemmänkin turhaa ja ylihintaista kosmetiikkaa. Mutta kymmenellä eurolla saa battle passin, joka tuo tullessaan kasan haasteita joista voi pelaamalla ansaita lisää turhuuksia. Nämä lisähaasteet tuovat peliin myös uutta sisältöä, kun voi etsiä keräilykamaa ja seurata aarrekarttaa. Pelin sisäistä valuuttaakin voi tätä kautta hankkia jopa enemmän kuin siitä maksoi. Itse ostin, onhan tätä roskaa nyt tullut pelattua paljon enemmän kuin olisi pelin laatuun suhteessa järkevää :P

Resetissä peli on ollut erittäin suosittu erityisesti Switch-version tultua, ja pelejä onkin tällä haavaa päivittäin. Voit ottaa Discordissa itsellesi Fortnite-pelaajat -roolin, niin saat merkinnän aina kun muut hakevat seuraa.

 96 
 : 18.07.18 - klo:19:08 
Aloittaja Relix - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Saamme tietää viikon kuluttua.

 97 
 : 18.07.18 - klo:16:36 
Aloittaja Relix - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Mitäs siellä?

 98 
 : 18.07.18 - klo:12:20 
Aloittaja Relix - Uusin viesti kirjoittanut Detonat
Tjahas, se olisi sitten viikko ilman nettiä napapiirin pohjoispuolella.

 99 
 : 16.07.18 - klo:17:51 
Aloittaja Orangevision - Uusin viesti kirjoittanut ´herra murhake
FGO Moonlight Lost Room oli kyllä pettymys. Katsoin sen itse uutena vuotena televisiosta kun näytettiin telkasta ja jätti kyllä sanattomaksi. Tämän piti olla prologi part 2, mutta ei tuosta hirveästi saanut irti vaikka katsottiinkin se Type Moon faniporukan kanssa. Ainakin siinä vilahti Rasputin, joka on ollut hypetetyin servant sitten FGO Material Book III julkaisun jälkeen.

Last Encorea olen parikin kertaa yrittänyt katsoa, mutta Extran pelanneena sarja jättää kylmäksi heti ensimmäisen minuutin jälkeen. Extrasta on vaikeaa tehdä adaptiota, koska tarinaa siinä ei ole oikeastaan olemassa ennen viimeistä tappelua. Uskollinen adaptio olisi äärettömän tylsä, sillä se olisi vain servant of the week tyylisiä jaksoja kunnes toka vikassa jaksossa pahis pitää vartin monologin.

Last Encore lähtee heti alusta alkaen omalle tielleensä ja vieläpä Neron kanssa. En ole ikinä tykännyt Nerosta ja tuntuu vähän epäreilulta tämä Neroon keskittyminen, huomioiden että Extrassa voit pelata Neron lisäksi kahdella muulla servantilla.

 100 
 : 16.07.18 - klo:00:03 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Hassunhauska ja uljas elokuvagaalamme on saapunut päätökseen. Kiitos kaikille osaanottojille, erityisesti heille jotka täydensivät leffatietämystään finaalia varten :)

1Imperiumin Vastaisku75
2Paluu Tulevaisuuteen69
3Kellopeliappelsiini68,5
4Henkien Kätkemä66
5Kunniattomat Paskiaiset65
6Terminaattori 251
7Tulikärpästen Hauta49
8Hyvät, Pahat ja Rumat46
9Huuliharppukostaja41,5

Finaali ei juuri ensimmäisen arviokierroksen järjestystä muuttanut. Voittajaksi selviytyi Star Wars Vitonen. Nyt voimmekin jäädä päivittelemään / juhlimaan resettiläisten elokuvamakua ajasta ikuisuuteen.

*edit* Jos kisa järjestään joskus tulevaisuudessa uudelleen, ehdotan bännilistalle nykyistä mosaaikkia. Mijamodon lähtöarvosana voisi myös olla kakkosen sijasta ykkönen.

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]