Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Muu pelikeskustelu / Samojen pelien ostaminen uudestaan ja uudestaan
« Uusin viesti kirjoittanut Coconuut 08.03.19 - klo:17:07 »
Hei kaikille. Minun nimeni on Coconuut ja ostan samoja pelejä uudestaan ja uudestaan. Joskus teen niin uusien grafiikoiden takia, joskus pienten, mutta tärkeiden muutosten tai lisäysten takia ja joskus ihan vain siksi, että saisin pelata tuttuja pelejä uusilla vehkeilläni. Välillä löydän myös itseni toivomasta suosikkialustoilleni porttauksia/remastereita uusien ja tuoreiden teosten sijaan.

Tällä hetkellä himoitsen Switchille ilmestyvää Phoenix Wright: Ace Attorney -trilogiaa ja Resident Evil nelosta. Omistan molemmat jo ennestään useille laitteille ja läpipeluukertoja on kertynyt vuosien varrella monia. En aio odotella kummankaan kohdalla alennuksia, vaan höylään maksukorttiani välittömästi pelien ilmestymispäivänä, jotta pääsen kokemaan nämä mestariteokset jälleen kerran.

Auttakaa. Ja kertokaa ihmeessä omista kokemuksistanne.
92
Yleinen keskustelu / Vs: Miitit
« Uusin viesti kirjoittanut Tapza 08.03.19 - klo:12:03 »
Minulle saattaa sopia kyllä huhtikuussakin, mutta ainakin ensimmäisen viikonlopun olen kiinni, enkä osaa suunnitella elämääni sen pidemmälle.
93
Yleinen keskustelu / Vs: Oikeemusaradio - Oikeeta musaa joka päivälle!
« Uusin viesti kirjoittanut Tapza 08.03.19 - klo:09:42 »
Sitten noloa tyttöpoppia naistempäivän kunniaksi.

Carly Rae Jepsen - Cry

<a href="https://www.youtube.com/v/crWffePZVfo" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/crWffePZVfo</a>

Kyllä hymy hyytyi, kun huomasin vuosien takaisesta meemibiisistä tunnetun neidon tehneen oikeasti hyvää musiikkia. Noh, ehkei nyt sentään, mutta ainakin sellaista, josta itse tykkään! Tarttuvia melodioita ja syntikoita naminami. Tämä on muuten kolmas kanadalainen artisti/bändi tällä viikolla, sattumaako hmm?
94
Yleinen keskustelu / Vs: Miitit
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle 07.03.19 - klo:23:16 »
29.–31.3 ei sovi minulle, silloin on Union. Perjantai 22.3. ei sovi myöskään, mutta la-su voisin tulla.
95
Muu pelikeskustelu / Vs: SEGA
« Uusin viesti kirjoittanut Ingoo 07.03.19 - klo:20:45 »
Ysärillä SEGA oli köyhän pojan Dindendo ja pelkästään SEGAn konsoleita omistaneet lapset olivat joko syrjittyjä, koulukiusattuja, tai muuten elämässä epäonnistuneita.

SEGAlla on välillä ihan hyvä meininki, sillä puskevathan he ulos Yakuzaa ja hyviä Jropeja. Miinuspuolena tietysti Sonic ja sen fanikunta.
96
Muu pelikeskustelu / SEGA
« Uusin viesti kirjoittanut Tingle 07.03.19 - klo:16:46 »

Millainen suhde resettiläisille on Segaan? Itse pelaan lähinnä sonicccceja, sillä olen toksinen nintendofanipoika. Eniten tietysti kiinnostavat Segan omistaman Atluksen touhut.
97
Yleinen keskustelu / Vs: Oikeemusaradio - Oikeeta musaa joka päivälle!
« Uusin viesti kirjoittanut Tapza 07.03.19 - klo:00:10 »
Gwenno - Fratolish Hiang Perpeshki

<a href="https://www.youtube.com/v/OClOH2BP4LI" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/OClOH2BP4LI</a>

Kelttikielet kuulostavat kivoilta. Tämä on ilmeisesti kymriä.
98
Yleinen keskustelu / Vs: Oikeemusaradio - Oikeeta musaa joka päivälle!
« Uusin viesti kirjoittanut Tapza 06.03.19 - klo:00:16 »
Välillä tässä radiopyörityksessä on vaikeaa valita, minkä biisin pistäisi edustamaan artistia tai albumia. Nyt jälkiviisaana voisin sanoa, ettei eilinen kappale ehkä ollut paras valinta. Pidän siitä kyllä itse, mutta se on hivenen radioystävällisempi ja vauhdikkaampi kuin suurin osa muusta albumista. Ehkä on siis hyvä lisätä, että kaikki tällä viikolla soittamani biisit ovat peräisin tutustumisen arvoisilta albumeilta.

Ja tänään olen taas hankalan valinnan edessä. Suosikkibiisini albumilta on luultavasti Machinist, mutta siinä käytetty autotune voi tuntua aluksi luotaantyöntävältä, eikä biisi muutenkaan ehkä anna hyvää kokonaiskuvaa albumista. Arvoin pitkään muutaman biisin välillä ja valitsin lopulta tämän.

Japanese Breakfast - Road Head

<a href="https://www.youtube.com/v/cCmLjb-ocPY" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/cCmLjb-ocPY</a>

Kuten aina, en osaa selittää, miksi pidän tästä, koska en tiedä musiikista mitään.
99
Yleinen keskustelu / Vs: Miitit
« Uusin viesti kirjoittanut Tube 05.03.19 - klo:22:22 »
Kiinnostaa kyllä, mutta mulla on huhtikuun puoleen väliin asti viikonloput niin kiinni, että jää tällä kertaa väliin. Syssymmällä sitten remppaamaan Ingoon sauna.
100
Yleinen keskustelu / Vs: Miitit
« Uusin viesti kirjoittanut Ingoo 05.03.19 - klo:22:10 »
Jos saan koiran vaan johonkin hoitoon niin JOO. Kumpikin viikonloppu taitaa käydä.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]