Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 : 19.03.18 - klo:13:31 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Aika nopeastihan se Star Allies meni läpi
(click to show/hide)
Lisäkenttiä on vielä kukkurallinen pelattavaksi, mutta yksikään minipeleistä ei kyllä säväytä  :'(

Olen vissiin turtunut jo Kirbyihin, sillä helppoudesta en jaksa enää edes välittää. Yoshin Saaren ja Windwakerissa lapsellisuus vain ärsyttää, mutta Kirbyn käsittämättömän monipuolinen liikevalikoima jaksaa pitää kokeneemmankin pelaajan imussa. Kykyjen yhdistely jaksoi yhden läpipeluun verran yllättää, vaikka loppujen lopuksi touhu oli erittäin rajoittunutta, eikä sillä tulimiekalla tee enää mitään kun seurueessa ovat jo miekka ja tuli. Rento ja lupsakka sopii erinomaisesti koko perheen kanssa pelattavaksi. Erityisesti veljen tyttöystävä tykkäsi, mutta pikkusiskolle touhu oli liian tylsää :D Mahdottoman mukavaa on vain katsoa söpöjä maisemia ja nauttia musiikista.


Ei mikään Robobotin veroinen luovalla hulluudella taottu mestariteos, mutta vallan mainio lisä Switchin alati kasvavaan pelivalikoimaan B) Toivottavasti Kirbyn seuraava seikkailu uskaltaa taas lähteä kauemmaksi sarjan mukavuusalueelta.

 92 
 : 19.03.18 - klo:12:59 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Osireon
Super Mario Sunshine 15 (heal)
Super Mario Galaxy 23
Super Mario 3D Land 13
Super Mario 3D World 3 (hurt)

 93 
 : 19.03.18 - klo:12:54 
Aloittaja Olimar - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Turjake - Today at 12:17 PM
Älä rasita itseäsi
Mosse musta tuntuu että sä vaa yrität dissaa mua koska sul on itelläs nii heikko itsetunto et vaadit jostai todistetta et sul ois asiat hyvin vertaamalla itteäs muihin mut sen sijaan et elisit omana ittenäs ja tekisit omat ratkaisusi ja eläisit onnellisena niin käytät aikaas siihen et yrität etsiä muista heikkouksia sen sijaan että arvostaisit heidän ja myös omia vahvuuksia eli voidaan päätyä siihen lopputulemaan et älä vittuile resetin herttualle ja lisäks pidä jalat maassa ja leuka pystyssä kyllä sinäkin vielä löydät elämääsi tasapainon rakkauden ja harmonian
paavopeukku1
Detonat - Today at 12:29 PM
(tässä pitää tietää et herttua on englanniks duke)

 94 
 : 19.03.18 - klo:04:24 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Super Mario Sunshine 13 (heal)
Super Mario Galaxy 23
Super Mario 3D Land 13 (hurt)
Super Mario 3D World 4

 95 
 : 19.03.18 - klo:04:23 
Aloittaja Relix - Uusin viesti kirjoittanut Tube
Tämä on aina yhtä kultaista, kun menee ennen puoltayötä unten maille, ja sitten herää muutaman tunnin kuluttua valvomaan koko yöksi. Tässä on taas muutama tunti yritetty nukkua. :(

 96 
 : 19.03.18 - klo:00:31 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Coconuut
Super Mario Sunshine 11
Super Mario Galaxy 23 (heal)
Super Mario 3D Land 14 (hurt)
Super Mario 3D World 4

 97 
 : 19.03.18 - klo:00:02 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Super Mario Sunshine 11 (hurt)
Super Mario Galaxy 21
Super Mario 3D Land 15 (heal)
Super Mario 3D World 4

 98 
 : 18.03.18 - klo:20:59 
Aloittaja Kaiser Dragon - Uusin viesti kirjoittanut mosse
Highway Star
Lava oli pimeä ja salissa oli hiljaista, kunnes tyyneyden lävisti Rogerin basso. Kahdeksasosanuotteja sateli ilmoille kellontarkasti. Hetken päästä mukaan liittyivät Ian P. ja Ritchie. Kun soittoa oli jatkunut hetki, Roger sai aivan vitun typerän idean ja päätti soittaa bassosoolon. Oli kuulemma lukenut, että tytöt tykkää. Jon ja Ritchie pudistelivat päätään.

Kaikki tämä kuitenkin unohtui, kun Ian G. alkoi ulvoa mikrofoniinsa: "NOBODY GONNA TAKE MY CAR..." ja niin edespäin. Ian P. soitteli vähän joka väliin mielipuolisia rumpufillejä ja yleisössä olevien muutaman naisen nännit kovettuivat. Armoton riffitulitus jatkui, kunnes kertsiin tultaessa Richie vähän rauhoittui. Ian P. näki tilaisuutensa tulleen ja tykitteli menemään Ian G:n revitellessä "I'M A HIGHWAY STAR!"

Menoa jatkui parin säkeistön ja kertsin ajan. Tässä kohtaa Jon päätti näyttää muille närhen munat ja loihti Hammondistaan säveliä ilmoille aivan helvetinmoista tahtia. Lava täyttyi rintaliiveistä, kosteista pikkuhousuista ja spermaisista boksereista. Jon myhäili tyytyväisenä. Ritchie muuttui kateudesta vihreäksi ja kävi potkaisemassa Jonia munille, jotta tämä lopettaisi sooloilunsa. Saman tien hän alkoi itse sooloilla aivan homona. Tididii, tididii, tididiidididididii. Tididii, tididii, tididiididididii ja sitä rataa. Eipä mennyt kauaakaan, kun lavalle kapusi neljä nättiä blondia ottamaan Ritchieltä suihin. Kaikki yleisöön jääneet naiset paljastivat tissinsä. Kielet sauhuten ja plektra kipunoiden Ritchie tilutteli menemään puolitoista tuntia ja jokainen yleisössä sai orgasmin.

Lopulta sormet verillä Ritchie joutui lopettamaan sooloilun ja joku kävi herättämässä Ian G:n, jotta tämä tulisi laulamaan viimeisen kertsin. "I'M A HIGHWAY STAAAAAAR!!!!!" olivat hänen viimeiset sanansa, kun konserttisalin katto sortui 300 dB:n äänenvoimakkuuden saattelemana.

 99 
 : 18.03.18 - klo:18:20 
Aloittaja sfish - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Tuli katsottua Thår Räkänokka. Alkuun en oikein elokuvasta pitänyt, sillä juoni on tarpeettoman monimutkainen, eikä aivot narikassa pysty hommaa seuraamaan. Kohtaukset ja hahmot (muistat heidät ehkä muista Marvelin elokuvista!) tuntuvat toisistaan irrallisilta täytteeltä, mutta loppujen lopuksi monipuolinen ja paikoin kekseliäs tarina tuntuu seikkailulta. Etenkin glariaattorikohtaus toi mieleen Asterixin ja Obelixin kaltaiset eurooppalaiset seikkalusarjakuvat, niistä olen aina tykännyt amerikkalaisia supersankarisarjakuvia enemmän :)

 100 
 : 18.03.18 - klo:17:28 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Itteni tarttis pelailla Doki Doki Literature Clubia. Aika tylsä näin alkuun, meemejä on kylvelty oikein urakalla D:

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]