Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 : 28.09.18 - klo:00:57 
Aloittaja Tapza - Uusin viesti kirjoittanut AQtski
Assassin’s Creed Syndicate

Pelasin sitten Ass kriidiä jälleen kerran. Muistan sivuttaneeni tapauksen silloin muutama vuosi takaperin, koska a) 2015 oli aika laadukas vuosi pelijulkaisujen kannalta, eli aika oli kortilla ja b) Unity (eli edellinen AC) oli aivan p#%&!. Noh, muutama viikko sitten päätin kuitenkin pelin ostaa steam-alesta, koska hinta ei ollut kummoinenkaan (15e tjsp.) ja edellisestä uudesta AC:stani on jo aikaa. Toki pelasin Roguen tuossa alkuvuodesta, mutta tekeleen kuvaileminen uudeksi tuntuu väärältä vähintäänkin siitä syystä, että peli on käytännössä maksullinen modi Black Flagiin, mikä Black Flagin laadukkuuden tuntien ei ole välttämättä mikään huono asia. Long story short, teki mieli pelata AC:ta ja Origins on vielä liian kallis t. Työssäkäyvä DI.

Syndicate on kaiken kaikkiaan aika mukava tapaus. Tapahtumapaikkana Victorian ajan Lontoo on oikein mukava, ellei steampunk-mittari ole tullut viime aikoina täyteen. Itse pelasin viimeksi Dishonoredia monta vuotta sitten, eli höyryjunat ja silinterihatut olivat oikein tervetullut muutos arkeen. Lontoo tuntuu elävältä ja autenttiselta, jos ei lasketa paikoitellen lentäviä hevoskärryjä (#bugisoft).

Tarina on samaa shaissea, mitä se on aina ollut. Sama templarit vastaan assassiinit (order vs. chaos) teema ajaa narratiivia jälleen kerran. Tällä kertaa templarit on esitetty kuitenkin aivan överipahiksina. Pelin pääpahis on niin ylivedetty, että ei voi kuin vierestä nauraa (henkilö soittaa klassista pianoa, juo teetä, haroo viiksiään, puhuu mahtipontisia ja vetää jäätäviä raivareita). Peli käyttää myös kaikki mahdollisuudet tuoda mukaan historiasta tunnettuja henkilöitä kuten Karl Marx ja Charles Dickens lisää maailmaan hiukan maustetta. Vaikka nämä hahmot ovatkin pääjuonen näkökulmasta täysin irrelevantteja ja päälle liimattuja, antavat ne kuitenkin pelille jotain. Ajatuksena on kovin hilpeä auttaa Karl Marxia yllyttämään sorrettuja työläisiä vallankumoukseen paikallisia riistokapitalisteja vastaan. Modernin ajan tarina loistaa myös poissaolollaan, kiitos tästä <3.

Suurin osa peliajasta menee vihollisjengiläisten lahtaamiseen ja suhteellisen hauskoihin sivutehtäviin, joiden tarkoituksena on vapauttaa Lontoota templareitten hallinasta pala palalta. Vaikka sivutehtävät ovat hauskoja, käyvät ne kuitenkin kymmenennen saman tyypin tehtävän jälkeen ehkä hiukan puuduttavaksi. Päämissiot, eli ne, jossa oikeesti toteutetaan salamurhia, on suurimmaksi osaksi todella hyvin tehty, mutta verrattuna sivutehtävien valtavaan massaan, on niitä aivan liian vähän.

Aikaisempiin osiin nähden uudistuksia on suhteellisen vähän. Koska Unity jäi itseltäni alkutekijöihin, en osaa kommentoida, tulivatko nämä uudistukset jo siinä vai tässä. Pelissä voi ainakin Black Flagiin verrattuna mennä erilliseen stealth-asentoon, mikä kyllä vaikuttaa hiippailun immersioon ainakin jotenkin. Pelissä voi myös koukulla ja vetoköydellä kiipeillä nopeasti katutason ja talojen välillä, mikä nopeuttaa parkouraamista mukavasti. Laivaa pelissä ei ole ja combatti on muuttunut jokseenkin Black Flagin älyvapaasta counterkill-spämmistä. Vihut antavat tässä jopa pataan, jos pelaajan leveli, varusteet tai skilli ei riitä tilanteeseen. Level-systeemi taitaa muuten olla myöskin uusi ominaisuus, vaikkakin aika suppea sellainen. Skillipuu on suoraan viety muista ubisoftin teoksista.

Overall: hyvä peli, mutta ei tuo oikein mitään uutta ja mullistavaa pelisarjaan. Ehkä sitten Originsissa. Arvosana: 7.8/10

 92 
 : 27.09.18 - klo:22:19 
Aloittaja Jikkyooshaberiparodius - Uusin viesti kirjoittanut Coconuut
Huomenna sitten kaikki pelaamaan FINALB- siis ZeroRangeria! ;)

 93 
 : 27.09.18 - klo:15:49 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Turjake
EI JUMALAUTA COCONUUUUUUUT......!!!

 94 
 : 27.09.18 - klo:08:53 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Coconuut
David Lynch finally releases colorized edition of "Eraserhead"

(click to show/hide)

 95 
 : 27.09.18 - klo:03:30 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle

Pitkästä aikaa lisää Nörttiä. Tylsä video tylsästä pelistä. Toivottavasti Tomb Raider -jakso on parempi.

 96 
 : 26.09.18 - klo:23:57 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Illan elokuvana Tehtävänä murha [Yle Areena]
Näissä Seijun Suzukin elokuvia ei aiemminkaan ole ollut helppo ymmärtää. Ja nyt kyseessä on vielä unimysteeri. Hauska ja hyvännäköinen pätkä joka tapauksessa. Taattua Yakuzatoimintaa ei jää puuttumaan Yakuzaviihteen ystäviltä.

 97 
 : 26.09.18 - klo:01:20 
Aloittaja Tingle - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
http://www.nintendolife.com/news/2018/09/sony_will_step_away_from_the_handheld_games_business_in_2019_leaving_it_all_to_nintendo

Vita on kuollut. Ilmeisesti ei Switchillekään ole haastajaa tiedossa.

 98 
 : 26.09.18 - klo:01:12 
Aloittaja Tube - Uusin viesti kirjoittanut Tingle
Illan elokuvana Lost in Translation [Netflix]
Bill Murray työskentelee viskimainoksen mannekiinina Japanissa, mutta ohjaajan rikkaat toivomukset eivät tulkin läpi välity. Hän ystävystyy Scarlett Johanssonin kanssa, joka on myös irtaantunut elämästään, eikä toisaalta kuulu Japaniinkaan. Mukava ja hauska ohjelma, mutta tarina jää liian pitkäksi aikaa junnaamaan parivaljakon pilettäessä Tokion yössä. 3/5 Toivottavasti Sofia Coppola muistetaan paremmin tästä kuin Kummisetä 3:sta :)

 99 
 : 25.09.18 - klo:21:49 
Aloittaja Kraid - Uusin viesti kirjoittanut Ingoo
Anime oli virhe.

 100 
 : 25.09.18 - klo:21:47 
Aloittaja Kraid - Uusin viesti kirjoittanut Tapza
En ollut itsekään ihan varma missä vitsin ja totuuden raja meni, kun en ole näitä spin-offeja pelannut. Mutta ilmeisesti tosiaan hyvin pieni osa on keksittyä.

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]