PlayStation

  • 110 Vastauksia
  • 49651 Lukukerrat
*

Poissa Soulterror

  • Beast of Insanity
Vs: PlayStation
« Vastaus #100 : 19.08.09 - klo:16:08 »
PSX on paras! ja miksi? Koska siinä on niin monta hyvää peliä! esim. FF7, Legend of Dragoon, Resident Evil 1-3, FF8, Colin mcrae rally ja muita. PSX will live forever!

*

fazerin sininen

Vs: PlayStation
« Vastaus #101 : 17.01.11 - klo:20:39 »
Woot. Sain epsxe toimimaan. Enään asennetaan ajurit ohjaimelle, niin pääsen pelailemaan Chrono Crossia ja Persona 2 Innocent Sinia. Ja levyltähän siis pelailen, mutta olen liian nynny hankkimaan modatun PSX.

Nooh, ehkä latailen Symphony of the nightin, Tombin ja muita helmiä tälle.

*

Poissa Laatikko

  • Ganonmire Dragdorf
Vs: PlayStation
« Vastaus #102 : 22.05.11 - klo:20:47 »
Ei ole muutakaan aihetta ja en nyt ole inspiroitunut vääntämään uutta, mutta oon viime aikoina pelaillut Crash Bandicoot kakkosta ja kolmosta etsien kaikenlaista ei-niin-tunnettuja tai ihan ennen näkemättömiä glitchejä tai bugeja. Kattokaa jos kiinnostaa, olisi kiva saada vähän enemmän kuin parikymmentä viewsiä noille :>

http://www.youtube.com/user/Gunnaromg
Rusketun kynttiläillallisilla

*

Poissa Agutski

  • Beer Baron
Vs: PlayStation
« Vastaus #103 : 23.04.12 - klo:14:11 »
Ostin Silent Hillin PS-storesta ja hetken pelailun jälkeen vaikuttaa oikein kivalta peliltä. Ääninäyttely on ehtaa ysäriä ja pelaaminen ei ole liian vaikeaa, koska pelintekijät olivat niin mukavia, että laittoivat mukaan easy-moden tälläisille survivalhorrornyypille. Harmi, että Sonyn yksinoikeudet ei ole enää tätä tasoa.
Smokin' Sick Style

*

Poissa Hero

  • Internet-ritari
Vs: PlayStation
« Vastaus #104 : 27.04.12 - klo:02:33 »
Anteeksi, mutta tulin tähän topiciin ylistämään ja julistamaan PlayStation parhaimmaksi kotikonsoliksi ikinä.
Nintendo- että XBox-fägärit voivat imeskellä heidän tattejaan - kirjaimellisesti.

Nintendo keksi N64:ään tatit - mutta Sony kopioi ne PlayStation 1:n DualShock-ohjaimeen.
- Atari oli ensimmäinen jossa oli tatti
- DualShock-ohjain julkaistu aikaisemmin kuin N64-ohjain

XBoxin tateissa on kaiverrukset, joten käyttäminen on paljon mukavempaa.
- KLICK


Vs: PlayStation
« Vastaus #105 : 27.04.12 - klo:03:28 »
Saat sen kuulostamaan siltä että konsolin tärkein osa olisi ohjain.

*

Poissa Agutski

  • Beer Baron
Vs: PlayStation
« Vastaus #106 : 27.04.12 - klo:09:27 »
Niinhän se onkin yksi tärkeimmistä, sen takia tosimiehet pelaavatkin xboxilla  :) (sillä kolmekuuskymppisellä)
Smokin' Sick Style

Vs: PlayStation
« Vastaus #107 : 27.04.12 - klo:09:41 »
En tiedä miksi, mutta tekee mieli silti vastata:
- DualShock-ohjain julkaistu aikaisemmin kuin N64-ohjain
DualShock oli vasta kolmannes versio PlayStationin ensimmäisestä ohjaimesta, jolloin pilkkua viilatessa tämä on vääräoppinen väite. Dual Analog Controller, eli toinen versio, tuli myös N64:n jälkeen. Analog Joystick on eri asia, mutta liekkö miten sitä pitäisi tulkita tavallisempaan ohjaimeen verrattuna.

XBoxin tateissa on kaiverrukset, joten käyttäminen on paljon mukavempaa.
- KLICK
Eli siis:
>Kaiverrukset on hyvä asia
>XboX-ohjaimessa on kaiverrukset tateissa
>PS1 Dual Analog Controller oli lyhytikäinen ohjain, ja ainoa jossa oli kaiverrukset

En ymmärrä tätä positiiviseksi väitteeksi plegeä kohtaan, muuten kuin "SONY DID IT FIRST!" joka on vähän typerä peruste.

Eri laitevalmistajien tasapuolisena tukijana tämä vain tuntuu höpöltä. Tahdon vain pelata hyviä pelejä konsolista, laitteesta tai käyttöjärjestelmästä riippumatta.
« Viimeksi muokattu: 27.04.12 - klo:09:49 kirjoittanut Fariator »

*

Poissa Hero

  • Internet-ritari
Vs: PlayStation
« Vastaus #108 : 27.04.12 - klo:15:35 »
Paitsi että nuo PS1:n Dualshock-ohjaimet toimivat myös PS2:ssa.

Vs: PlayStation
« Vastaus #109 : 27.04.12 - klo:16:32 »
Paljoa on etua kun edelleen olivat lyhytikäisiä kun DualShock tuli niin nopeasti markkinoille.

Kieltämättä muuten kelpaisi.
« Viimeksi muokattu: 27.04.12 - klo:16:35 kirjoittanut Fariator »

Vs: PlayStation
« Vastaus #110 : 06.02.14 - klo:22:32 »
Heitetäämpäs tänne vähän viestiä...

PS1, lapsuuteni paras ystävä, ainakin melkein. Lähel ollaa. Paljon pelejä on tullut pelattua sillä, ja nyt taas ties kuinka monen vuoden jälkeen olen alkanut pelaamaan PSP:lläni PS1 pelejä.

Noh, aloitetaampas nostalgialla... Muistan paljon pelejä joita muistan pelanneeni, mutta muuta sitten en muista, joka on varsin harmillista, ja varsinkin demoja, koska niitä meillä oli... paljon. Muistoihini on kumminkin jäänyt muutamia pelejä jopa nimineen! Crash Bandicoot sarja on hyvässä muistissa, kuten Final Fantasyt, Metal Gear Solidia unohtamatta... Croc: Legend of the Cobbos taisi olla suosikki pelini kyseiseltä aikajaksolta ja Tekkenit myös. Legend of Dragoon ja Vandal Hearts josta en tahdo muistaa mitään... Kyseiset pelit pitäisi luultavasti pelata uudestaan.
Noista peleistä en ole edes pelannut kaikkia läpi kunnolla, joten siinä taitaakin sitten olla tekemistä vähäksi aijaksi!

Viime aikoina, kuten sanoin aikaisemmin, olen pelannut PSP:lläni PS1 pelejä koska niitä kun on vaikea löytää, tai ainakin vaikeahko... (ja koska olen paha piraatti)
Metal Gear Solid: Menin sen viimeinkin läpi, kolmestikin yhden viikonlopun aikana, oli kyllä ja aikakin että tein sen. En kadu mitään!
Threads of Fate: Erittäin hyvä RPG Squaresoftilta, jota ei harmillisesti ollut julkaistu Euroopassa ennen kuin PlayStation Store tuli olemaan. Kaksi hahmoa joilla on oma tarina ja oma "gimmick", toinen käyttää taikuutta ja toinen muuttuu hirviöiksi... Hauska, kevyt mielinen ja melko lyhyt peli, meni yhteensä ehkä jotain 15 tuntia mennä läpi, joten ei paha.
Sitten olen kokeillut muitakin pelejä jotka muistan lapsuudestani, varsinkin demoja, mutta yksi peli on vieläkin unohduksissa jota haluaisin pelata... Noh, kumminkin. Evil Zone, yksinkertainen taistelupeli joka on ottanut liikaa viitteitä animeista, joten ääninäyttely on niin kauhea, luultavasti pahempi kuin Castlevania: Symphony of the Nightissa, mutta hauskalla tavalla! Peli itsessään tuntuu olevan NES tasolle yksinkertaistettu, koska liikut nuolinäppäimistä, hyökkäät yhdellä ja torjut toisella näppäimellä. Ei ollut niin hyvä kuin muistin, kumminkaan.
Destrega, toinen taistelupeli jonka muistan demoista, anime viittauksia siinäkin ja mielenkiintoinen systeemi, on melee taistelua nyrkkien ja jne. kanssa, ja taikuutta pidemmältä matkalta. Kolme taikanäppäintä joita voi yhdistellä tehdäksesi kovinpia loitsuja... Mukava peli, muttei niin hyvä kuin muistin.
Bloody Roar 2, yllätys yllätys, lisää taistelupelejä. Hassua. Elikkäs perus mättöpeli jossa jokainen hahmo pystyy muuttumaan hirviöksi, jolloin saa lisää hyökkäyksiä ja voimaa, nopeutta, kaikkea kivaa. Muttei sekään ollut niin hyvä kuin muistin.
Spyro mikä lie eka peli olikaan taas, meinasin jo unohtaa! Hauska peli, ei tunnu vakavalta lainkaan ja... tuntuu ehkä liiankin helpolta, sitä en ole vielä edes pelannut niin paljoa, taidan olla kolmannessa tai neljännessä maailmassa, mutta ehkäpä sitä pitää pelata lisää.
Crash Bandicoot, piti ihan piruuttaakseni kokeilla sitä ensimmäistä peliä, ja kyllähän se alkuun oli kiva ja hauska, mutta sitten kyllästyin. Kunnollakin. Alkoi tuntua saman puun jauhamiselta, joten se sitten jäikin siihen...

Pitänee nyt taas etsiä lisää mielenkiintoisia klassikoita, tai vaikka aloittaa lukemalla tämä aihe loppuun ja sitten kokeilla niitä pelejä, jotka vaikuttavat mielenkiintoisilta.
« Viimeksi muokattu: 06.02.14 - klo:22:36 kirjoittanut Derium »