PlayStation

 • 110 Vastauksia
 • 49673 Lukukerrat
*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: PlayStation
« Vastaus #50 : 23.01.09 - klo:17:23 »
Sain kuin sainkin PS1:n toimimaan, piti vain vähän lainata PS2:n johtoa ja ohjainta. Pelasin Crash Bashia (en muita pelejä siihen hätään löytänyt) ensimmäisen maailman verran ja n. puoliväliin toista, ja ihan hauskaa viihdettähän se yksinpelinäkin oli.

Olimarin kanssa olen kyllä samaa mieltä siinä, että Spyrot ovat selvästi parempia pelejä, mutta kyllä minä Crash-tasoloikistakin pidin, etenkin kakkosesta on jäänyt todella hyviä muistoja. Spyrot ovat kuitenkin henkilökohtaisesti paljon tärkeämpiä pelejä (Spyro the Dragon kuitenkin ensimmäinen koskaan omistamani peli) ja kenttien tutkiminen oli silloin pienempänä aivan käsittämättömän palkitsevaa. Tämähän ei Crashien putkimaisissa tasoissa ollut mahdollista. Spyrot olivat myös vaikeusasteeltaan lepsumpia ja sopivat sen takia pienelle pelaajanalulle paremmin. ^^

Spyro 3 tuli aikoinaan hankittua upouutena!
Jep. Uutena ne muutkin Spyrot ostettiin, mutta kolmonen tarttui mukaan silloin kun Platinumit kyseisestä pelistä eivät olleet vielä ehtineet kauppoihin. Muut sarjan osat siis ikävä kyllä löytyvät itseltäni niillä rumemmilla levyillä varustettuna. :(

Vs: PlayStation
« Vastaus #51 : 23.01.09 - klo:21:07 »
Olihan Spyro ihan jees viihdettä, mutta alkuperäiset Bandicootit ovat tasoloikkien kingejä. Tässä on tietenkin nostalgisia tekijöitä, koska vuonna 1996 ilmestyi taloon ensimmäinen pelikonsoli ja sille peli, PlayStation ja Crash Bandicoot 1.

Ainiin, CB:n hahmot ovat 100 kertaa persoonallisimpia kuin Mario-tasoloikkien hahmot ja kyllähän ne tässäkin asiassa Spyron voittaa.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: PlayStation
« Vastaus #52 : 23.01.09 - klo:21:12 »
Crashit ovat kyllä mainioita tasohyppelyitä, mutta eivät mielestäni mitään kingejä. Ensimmäinen Crash Bandicoot on itse asiassa hyvin tyypillinen ja persoonaton tasoloikka maailman ärsyttävimmällä tallennussysteemillä ja auttamattoman itseääntoistavilla kentillä varustettuna.

...kyllä sitä silti hakattiin päiväkausia pienempänä.

Itse en kyllä näe Crashin hahmoissa mitään erityisen persoonallista. Tosin eivätpä ne kohtuuttoman paljon parempia noissa Marioissa tai Spyroissakaan ole.

*

fazerin sininen

Vs: PlayStation
« Vastaus #53 : 23.01.09 - klo:21:22 »
^ On alkuperäinen crash ja Spyro parempia, kuin ne nykyajan skinhead Crash ja hobitti Spyro. Itse tykkään taso hyppelyssä päähahmojen persoonattomuudesta.
« Viimeksi muokattu: 24.01.09 - klo:11:14 kirjoittanut fazerin sininen »

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: PlayStation
« Vastaus #54 : 23.01.09 - klo:21:30 »
Jep. Spyro ja Crash olivat mukavan viattomia ja hauskoja sankareita, juuri sellaisia joita tasoloikissa toivoisikin olevan. Pussihukan ja lohikäärmeen nykyiset ilmentymät eivät muuta tee kuin ärsytä, tosin eivät nekään ole mitään verrattuna pelien laatuun. Onneksi ei (enää) yhtään PS1:n jälkeistä Crashia tai Spyroa hyllystä löydy.

Vs: PlayStation
« Vastaus #55 : 23.01.09 - klo:21:33 »
Kamoon hei! Spyron hahmoja en nyt sen kummemmin muista, mutta Mario-hahmot ovat niin tylsiä kuin voivat olla. Mario on pieni, pyöreä ja urhea putkimies, joka pelastaa kakkuja leipovan Prinsessa Persikan aina kun Bowser keksii napata hänet. Seikkauluissa pelokkaat Toadit inisevät jotakin ja Luigi säätää. That's it!

Ensimmäisessä Crash Bandicootissa Dr. Neo Cortex geenimanipuloi eläimiä saadakseen heistä itselleen armeijan, jolla valloittaa maapallo. Erään pussimäyrän kanssa kokeet eivät onnistuneet niin hyvin kuin oletettiin ja kyseinen pussimäyrä, Crash, todettiin liian tyhmäksi tähän Cortexin voittamattomaan armeijaan. Toisin sanoen tohtori dumppasi hänet jonnekin Austraalian peräkyläsaarelle. Crash ei kuitenkaan tästä tyksinyt, sillä hän oli erittäin kiintynyt Cortexin laboratoriossa tapaamaan pussimäyräpimukkaan ja tottahan toki Crashin oli saatava hänet Neo Cortexin kynsistä. Seuraavissa osissa juonellisesti ei mitään ihmeellisyyksiä tapahdu, Cortex palaa takaisin jonkun uuden suunnitelman avulla ja yrittää valloittaa maailman jne. Kuitenkin jokaiseen kolmeen osaan on sentään keksitty aina oma tarina.

Hahmot ovat paljon persoonallisimpia kuin Mariossa. Crash on tyhmä sekopää, joka on helposti naisten perään. Hänen sisarensa on dataajanörtti, jonka avulla hän selviää älyä vaativista pulmista. Dr. Neo Cortex on älykäs, mutta naivi maailmanvalloittaja, jolla on poikkeuksellisen hauska nauru. Lisäksi kaikilla bosseillakin on oma persoonallisuutensa, ja minuun iski selvästi eniten skitsofreenikko Ripper Roo pakkopaitoineen.

Anyway, pitemmittä puheitta, pidän Naughty Dogin Crash Bandicootteja sekä juonellisesti että muiltakin pelin osa-alueilta parhaimpina tasoloikkina.
« Viimeksi muokattu: 23.01.09 - klo:21:35 kirjoittanut Spermauno »

*

fazerin sininen

Vs: PlayStation
« Vastaus #56 : 23.01.09 - klo:21:38 »
helskutti, MGS lähtee vasta tilaukseen helmikuussa (jos siis lentäjät pitävät sen lakon)

Ö: Kai peli menee vaikeammaksi sen jälkeen, kun on löytänyt Andersonin?
« Viimeksi muokattu: 23.01.09 - klo:21:44 kirjoittanut fazerin sininen »

Vs: PlayStation
« Vastaus #57 : 23.01.09 - klo:21:54 »
Mario-hahmot ovat niin tylsiä kuin voivat olla.
Nyt en kyllä ole samaa mieltä kanssasi. :P

Ovathan ne. Bossetkin ovat usein niin surullisia: yleensähän se on joku vihollinen suuremmassa koossa (mm. joku jättikasvi).

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: PlayStation
« Vastaus #58 : 23.01.09 - klo:22:00 »
Textiä
Crashin hahmot ovat kyllä erikoisia, mutta eivät millään mittapuulla erityisen hyvin suunniteltuja. Ripper Roo on kieltämättä kovis, sen myönnän, mutta muuten kaikki pahikset ovat joko useassa muussa pelissä nähtyjä stereotyyppejä, tai mukamashauskoja, yhden omaperäisen ominaisuuden omistavia sekopäitä.

Crashien tarinat puolestaan ovat sellaista tuubaa, ettei mitään rajaa, vaikka ne noin selitettynä hienoilta kuulostavatkin. Parempia kuin Marioissa, kyllä, mutta eivät missään nimessä hyvin kirjoitettuja. Näiden pelien vahvuus on loppujen lopuksi siinä pelattavuudessa ja kenttäsuunnittelussa (jotka eivät tosin nekään omaperäisyydellä loista).

Perhanan viihdyttäviä ja hauskoja tasoloikkia kieltämättä, mutta eivät millään osa-alueella rajoja rikkovia. Vähiten tarinalla tai hahmosuunnittelulla.

Vs: PlayStation
« Vastaus #59 : 23.01.09 - klo:22:10 »
^Tasoloikkamittapuulla nyt ylistin tuota juonta sun muuta.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: PlayStation
« Vastaus #60 : 23.01.09 - klo:22:26 »
No jooh, myönnettäköön, että kyllä Crashien juonet ja hahmot outoudessaan poikkeavat mukavasti muista tasoloikista, vaikka kerronta esimerkiksi Spyroihin verrattuna varsin minimaalista onkin. Ja näin pidemmälle ajateltuna/muisteltuna ovat ne hahmotkin ihan hauskoja, tai ainakin erikoisia.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: PlayStation
« Vastaus #61 : 24.01.09 - klo:03:25 »
En missään vaiheessa väittänytkään, että juoni olisi tasohyppelyissä millään muotoa tärkeä. Ja kyllä ne Crashinkin hahmot/tarinat ovat sen verran kajahtaneita, että erottuvat edukseen muista lajityypin edustajista. Eivät missään nimessä hyvin kirjoitettuja, mutta eivät toisaalta aivan sitä samaa huttua kuin muissa peleissä. Esim. Mariot, Spyrot ja Sonicit ovat paljon kiltimpiä ja tietyllä tavalla myös "satumaisempia" (ainakin kaksi ensin mainittua), kuin vaikka mitä geenimanipulointia, maailmanvalloitusta ja pakkopaitoihin pukeutuneita sekopääelukoita sisältävät Crashit.

Vs: PlayStation
« Vastaus #62 : 24.01.09 - klo:11:08 »
^Kiitos, tiivistit mietteeni loistavasti.

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: PlayStation
« Vastaus #63 : 24.01.09 - klo:11:55 »
Crasheista ei saa kyllä parhaita tasoloikkia sitten millään  :) Spermiksellä liian kovat nostalgiahuurut vaan päällä.
Smokin' Sick Style

Vs: PlayStation
« Vastaus #64 : 24.01.09 - klo:16:26 »
Kaikki hahmot, joita ei voi piirtää koossa 20*30px ilman suunnatonta yksityiskohtien menettämistä on tyhmiä. </pieni liioittelu>

*

fazerin sininen

Vs: PlayStation
« Vastaus #65 : 24.01.09 - klo:17:55 »
Tossa MGS:sässä, pitääkö olla pelin kansi, josta voi katsoa jonkun tyypin Codec tajuuden? Katoin tota Metal gear awesomea ja siinä siitä hölpötettiin. Sitten siitä Psycho mantiksesta, voiko sen voittaa Ps3, kun ei voi vaihtaa ohjaimien paikkaa?

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: PlayStation
« Vastaus #66 : 24.01.09 - klo:18:03 »
Codec-taajuus löytyy netistä, ja PS3:ssa on "Reassign Controller"-namiska, kun painaa PS-näppäintä pohjassa.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs: PlayStation
« Vastaus #67 : 24.01.09 - klo:18:42 »
Tossa MGS:sässä, pitääkö olla pelin kansi, josta voi katsoa jonkun tyypin Codec tajuuden?

Jeps, pelin takakannessa on still-kuva Codec-keskustelusta, ja siitä siis pitää bongata tuo numero.

*

Poissa greenjellyfish

 • Boheemi Photoshoppailija
Vs: PlayStation
« Vastaus #68 : 29.01.09 - klo:08:41 »
En pikaisella selauksella löytänyt tästä juttua, joten muistaakos joku sen crashin nimen jossa kilpaillaan autoilla? Pelasin sitä joskus kaverilla kun olin toisella luokalla, enkä sen koomin koska kaveri muutti pois.
Olisi kiva löytää se jostakin kaupasta 8)

Tapzasta tuli mieleen, että Spyro the dragon: Gateway to glimmer oli myös aivan ensimmäinen pelini ikinä :p

V Ooh kiitoksia, sehän se : D
« Viimeksi muokattu: 29.01.09 - klo:17:29 kirjoittanut greenjellyfish »

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: PlayStation
« Vastaus #69 : 29.01.09 - klo:11:25 »
Crash Team Racing?
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs: PlayStation
« Vastaus #70 : 29.01.09 - klo:18:44 »
Huuto.netistä löytyy kyllä CTR:ää, nytkin on pari kappaletta myynnissä.

Vs: PlayStation
« Vastaus #71 : 29.01.09 - klo:20:30 »
Crash Team Racingin voi myös ladata vitosella PSP:n muistikortille, jos kyseisen laitteen sattuu omistamaan.

Mutta kyllä CTR on tietenkin kaikkein paras, kun sitä pelaa kaverin kanssa alkuperäisellä pleikkarilla kaksistaan. Pitäisin CTR:ää kenties parempana kuin yhtään Mario Karttia. Kentätkin ovat erittäin monipuolisia ja kekseliäitä. Esimerkiksi Sever Speedway ja Oxide Station ovat erittäin lennokkaita ja mutkittelevia ratoja, jonka kaltaisia ei juurikaan Mario Karteissa näe. Tähän päivään mennessä CTR on jo ihan läpi kaluttu, eikä sitä enää jaksa samalla tavalla pelata kuin joskus alakoulussa... Mutta sehän vain todistaa, että peli iski ja kovaa.

Jos satut pelin jostain löytämään, greenjellyfish, älä epäröi. Kyseessä on todella rautainen ja ennen kaikkea hauska ajopeli mitä parhaimmilla kentillä varustettuna. :)
« Viimeksi muokattu: 29.01.09 - klo:20:39 kirjoittanut Arctic Fox »

*

Poissa Kraton

 • Publicly humiliated criminal fugitive with no girlfriend.
  • Nordic Training Journal
Vs: PlayStation
« Vastaus #72 : 29.01.09 - klo:20:52 »
CTR oli kyllä aikaansa nähden paras karting peli. Ei toi 64 mitenkään pärjää sille, mutta kyllä nuo uudet Mario Kartit on huomattavasti kovempaa settiä nykyään.

Vs: PlayStation
« Vastaus #73 : 29.01.09 - klo:20:58 »
CTR taitaa olla ladattavana PS3:llekin. Melkeenhän tuon voisi joskus napata talteen. Tuli sen verran runsaasti nappulana vietettyä aikaa sen parissa ja onhan se hemmetin loistava peli. Paitsi että saattaa vielä olla pelin levykin jossain tallessa.

*

fazerin sininen

Vs: PlayStation
« Vastaus #74 : 29.01.09 - klo:21:07 »
CTR oli kyllä aikaansa nähden paras karting peli. Ei toi 64 mitenkään pärjää sille, mutta kyllä nuo uudet Mario Kartit on huomattavasti kovempaa settiä nykyään.
Se voittaisi vieläkin, jos grafiikkoja parannettaisi ja olisi nettipeli.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: PlayStation
« Vastaus #75 : 29.01.09 - klo:21:43 »
Enpä nyt tiedä, ovathan Mario Kartin Wii- ja DS-versiot hauskaa kaahailua, mutta kyllä kehtaisin väittää CTR:ää vielä rutkasti paremmaksi. Ehdottomasti yksi parhaimmista ja pitkäikäisimmistä moninpeleistä ikinä.

*

fazerin sininen

Vs: PlayStation
« Vastaus #76 : 29.01.09 - klo:21:44 »
Enpä nyt tiedä, ovathan Mario Kartin Wii- ja DS-versiot hauskaa kaahailua, mutta kyllä kehtaisin väittää CTR:ää vielä rutkasti paremmaksi. Ehdottomasti yksi parhaimmista ja pitkäikäisimmistä moninpeleistä ikinä.
Totta, täm ja melee ovat ainota pelit, ohjain on mennyt rikki.

*

Poissa greenjellyfish

 • Boheemi Photoshoppailija
Vs: PlayStation
« Vastaus #77 : 30.01.09 - klo:09:29 »
Kyllä nappaan CTR:än mukaani, jos löytyy.

Ps1sen kapuloita ei taideta enää missään myydä? Vai pystyyköhän jonkin vanhemman kapulan laittamaan kolmoseen, tai uudemman ykköseen? Huutonettiin en oikein luota, mutta ainakin lähellä olevasta kaupasta löytyy kaikennäköistä aina n64-peleihin asti.
Toisaalta pelkään että tuo ps3 menee rikki jos työnnän sinne jonkun kivikautisen pelin :o

Vs: PlayStation
« Vastaus #78 : 30.01.09 - klo:11:13 »
Kyllä nappaan CTR:än mukaani, jos löytyy.

Ps1sen kapuloita ei taideta enää missään myydä? Vai pystyyköhän jonkin vanhemman kapulan laittamaan kolmoseen, tai uudemman ykköseen? Huutonettiin en oikein luota, mutta ainakin lähellä olevasta kaupasta löytyy kaikennäköistä aina n64-peleihin asti.
Toisaalta pelkään että tuo ps3 menee rikki jos työnnän sinne jonkun kivikautisen pelin :o

PS3:sessa toimii PS1-pelit, eli konsolisi ei räjähdä. Lisäksi Influn mukaan tämä olisi ladattavissa PS-storesta pleikkakolmoselle, joten sinun ei välttämättä tarvitse ruveta huutonetistä CTR:rää metsästämään.

Jos kuitenkin lopulta päädyt ostamaan pelin alkuperäisversion, niin ohjainta ostaessa kannattaa muistaa, että PS1- ja PS2-ohjaimet ovat yhteensopivia.

Vs: PlayStation
« Vastaus #79 : 30.01.09 - klo:11:55 »
Huuto.net on ihan luotettava paikka, itsellä ainakin on aina onnistuneet kaupat molempiin suuntiin (myyjänä/ostajana). Aina voi katsoa myyjän saaman palautteen, ja jos on epävarma, suosia enemmän positiivista palautetta saaneita.

lisäys: Spermaunon kannattaa lukea myös aiemmat viestit :).
« Viimeksi muokattu: 30.01.09 - klo:15:05 kirjoittanut Olimar »

Vs: PlayStation
« Vastaus #80 : 30.01.09 - klo:13:31 »
^Ok, mihinkäs tämä liittyi?

*

Poissa Turjake

 • Törö
Vs: PlayStation
« Vastaus #81 : 30.01.09 - klo:13:41 »
Taisi olla vastaus greenjellyfishin viestiin.

Pitäis tosiaan munkin ostaa Pleikkari tai Pleikkari 2. Varsinkin kakkosella on suorastaan taivallinen määrä huippupelejä, joten himo on kova.
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

Vs: PlayStation
« Vastaus #82 : 30.01.09 - klo:15:15 »
PS2 ihmeessä. Lähtee nykyään halvalla ja laitteessahan toimii sekä ykkösen että kakkosen pelit. Pleikkari Ykkösiäkään ei muutenkaan löydä enää mistään.

Vs: PlayStation
« Vastaus #83 : 30.01.09 - klo:22:02 »
Ykkösiä just löytää ihan älyttömästi ja ennen kaikkea halvalla. Mä löysin pari kuukautta sitten paketin ps1, kaksi ohjainta(!), muistikortti, konsoli ja pelit ctr ja crash 3. Postikuluineen alle 50?, aika halpa kun nuo pelit maksaa melkeinpä itekseen sen verran.

Vs: PlayStation
« Vastaus #84 : 30.01.09 - klo:22:11 »
Vastaavaa PS2 settiä lähtee kyllä käytettynä samaan hintaan, ellei halvemmallakin.

*

fazerin sininen

Vs: PlayStation
« Vastaus #85 : 30.01.09 - klo:22:13 »
Ykkösiä just löytää ihan älyttömästi ja ennen kaikkea halvalla. Mä löysin pari kuukautta sitten paketin ps1, kaksi ohjainta(!), muistikortti, konsoli ja pelit ctr ja crash 3. Postikuluineen alle 50?, aika halpa kun nuo pelit maksaa melkeinpä itekseen sen verran.
Kyllähän näitä tietämättömiä löytää, jos etsii. Tuommoisesta paketista lähtisin itse veloittmaan vähintään satasen.

Vs: PlayStation
« Vastaus #86 : 31.01.09 - klo:11:21 »
Meikällä ois ylimääräinen modattu PS1 tuolla jossai : D

Xbox 360 | PS3 | DSLite | PC | Sony Bravia 40" FullHD KDL-40W4000

*

fazerin sininen

Vs: PlayStation
« Vastaus #87 : 07.02.09 - klo:15:44 »
Vau, löysin äsken FF6 kansista Klonoa:door to phantomile sen FFX levyn paikalta. Mitäköhän klonoalle tapahtui? Peli on loistava, mutta en ole kuullut jatko-osista.

Vs: PlayStation
« Vastaus #88 : 07.02.09 - klo:16:20 »
Ainut muistamisen arvoinen jatko-osa lienee Klonoa 2: Lunatea's Veil PS2:lle. Kokeilemani demon perusteella ei yhtään hullumpi tasoloikka. Ja eikös tuosta PS1:n Klonoasta ole tekeillä remake Wiille?

*

fazerin sininen

Vs: PlayStation
« Vastaus #89 : 07.02.09 - klo:16:35 »
Ainut muistamisen arvoinen jatko-osa lienee Klonoa 2: Lunatea's Veil PS2:lle. Kokeilemani demon perusteella ei yhtään hullumpi tasoloikka. Ja eikös tuosta PS1:n Klonoasta ole tekeillä remake Wiille?
Ilmeisesti, mutta pelaan mielummin alkuperäistä.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: PlayStation
« Vastaus #90 : 07.02.09 - klo:19:02 »
Klonoa 1 ja 2 alkaa kyllä olla melkoisia keräilyharvinaisuuksia, ei niitä mistään löydä. Kakkosen demoon ihastuin joskus pikkuveitikkana (demo tuli PS2:n mukana), mutta peliä ei silloinkaan oikein tahtonut enää löytyä, nykyäänhän sen on sitten täysin kiven alla. Huonot myynnit luultavasti syynä.

Myöhemmin kuulin, että ensimmäinen osa oli PS1-peli, mutta se nyt oli vielä vaikeampi metsästettävä. Vähän aikaa sitten löysin yhden huuto.netistä, mutta jotenkin unohdin sen olemassaolon ja nyt mokoma on jo viety. ;_;

*

fazerin sininen

Vs: PlayStation
« Vastaus #91 : 07.02.09 - klo:19:38 »
Myöhemmin kuulin, että ensimmäinen osa oli PS1-peli, mutta se nyt oli vielä vaikeampi metsästettävä. Vähän aikaa sitten löysin yhden huuto.netistä, mutta jotenkin unohdin sen olemassaolon ja nyt mokoma on jo viety. ;_;
En kyllä maksaisi pelistä paljoa, peli on loistava (peli on mielikuvituksellinen, kentät ovat hauskoja, musiikki hyvä), mutta kokemuksenä pilaa pelin helppous. Elämiä kertyy koko ajan lisää ja sinua pitää iskeä kuusi kertaa, jotta kuolisit.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: PlayStation
« Vastaus #92 : 07.02.09 - klo:19:57 »
Njoo, tuosta helppoudesta on kieltämättä kuullut aika paljon napinaa. Näyttää olevan läsnä myös jatko-osassa, mikäli puheisiin ja arvosteluihin on uskominen.

En kyllä anna helppouden olla esteenä, pakko se peli on jostain joskus hommata. Ja kun halvalla ei löydy, niin pakko se on sitten vähän kalliimmalla ostaa.

*

fazerin sininen

Vs: PlayStation
« Vastaus #93 : 07.02.09 - klo:21:52 »
Tulipahan vain mieleen, onko kukaan edes koskaan kuullut pelisarjasta nimeltä tombi? Itse olen vain kuullut siitä, joskus lapsena kun näin ykkösosan kaupassa(enkä ostanut sitä), mutta muutama vuosi eteenpäin, niin näin kakkososan kaupassa ja ostin sen. En ole oikeasti koskaan kuullut kenenkään puhuvan siitä, tai nähnyt arvosteluja, vaikka onkin kyseessä loistava pelisarja.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: PlayStation
« Vastaus #94 : 07.02.09 - klo:22:05 »
Kurkkaa ketjun ensimmäiselle sivulle. :)

Niin, siis ensimmäinen Tombihan nauttii nykyään käsittääkseni melko suuresta kulttimaineesta, sen verran paljon pelistä elämöidään tietyissä piireissä. Itse en ole valitettavasti koskaan pelannut, mutta kieltämättä mieli tekisi.

Vs: PlayStation
« Vastaus #95 : 07.02.09 - klo:23:24 »
Itse pelasin sitä demoa ja tykkäsin siitä aika paljon. Kaverilla on molemmat Tombit, pitäisiköhän minun lainata niitä joskus...:P
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

*

fazerin sininen

Vs: PlayStation
« Vastaus #96 : 07.02.09 - klo:23:53 »
Itse pelasin sitä demoa ja tykkäsin siitä aika paljon. Kaverilla on molemmat Tombit, pitäisiköhän minun lainata niitä joskus...:P
Lainaa, itse kadun niin paljon sitä, etten ostanut alkuperäistä, varsinkin kun 2  oikeata loppua ei voi saada ilman 1.

Vs: PlayStation
« Vastaus #97 : 31.07.09 - klo:15:46 »
Kumartakaa truu-h4x0ria - onnistuin saamaan poltetut pelit pyörimään PS1:llä ilman mitään modpiiriä tai muuta lisälaitetta. Ainoat tarvittavat esineet ovat paperituppo, poltettu peli ja yksi aito Pleikkarin peli.
 :3
<div class="signature">', $message['member']['signature'], '</div>';

Vs: PlayStation
« Vastaus #98 : 31.07.09 - klo:18:08 »
Ai siihen tarttee tehdä jotain muutakin kuin polttoaseman? Siis kaverillahan oli pelkkiä poltettuja levyjä aikoinaan, joten oletin, että se ei mkn haxor-homma ole.

Vs: PlayStation
« Vastaus #99 : 01.08.09 - klo:00:08 »
Ei toimi Pleikkarilla suoraan poltetut pelit, pitää olla joko modattu tai erityinen käynnistyslevy - näin siis ainakin ennen.
Nyt minulle tuli vastaan tyyli, jossa kannenkiinnolontunnistaja tukitaan paperilla (jotta Pleikkari luulee kannen olevan kiinni) ja vaihdetaan levyä kesken käynnistyksen kahden eri pelin välillä. Aluksi annetaan virallisen pelilevyn pyöriä niin pitkään, että se hidastaa (suunnilleen siihen asti, että telkkuun tulee PS:n logo), sitten vaihdetaan varmuuskopio tilalle ja odotetaan, että sekin hidastaa. Tämän jälkeen sisälle heitetään taas virallinen peli, mutta se otetaan heti pois, kun PS:n logo katoaa (eli noin nanosekunnin lätyn sisäänheittämisen jälkeen) ja sisälle isketään nopeasti varmuuskopio.
Testattu on ja toimii. Symphony of the Night ei tosin lähde pyörimään millään, enkä tajua, missä vika voisi olla. Jumii aina tuohon PS:n logoon. :<
<div class="signature">', $message['member']['signature'], '</div>';