Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

 • Megamiitti Turussa: 27.03.10
 • Pääsiäismiitti Turjakkeen luona: 06.04.12
 • Syys-Turku-miitti: 05.10.12 - 07.10.12
 • Välilihapäivämiitti 2012 @ Hervanta: 28.12.12 - 30.12.12
 • Turku-miitti pitkästä aikaa kalenteriin merkattuna: 07.11.14 - 09.11.14
 • Turkumiitin pojan veljen paluu: Tapzan syntymisjuhla: 03.07.15 - 05.07.15
 • Video peli alkoholi juoma miitti Anders Helveten tykönä Tampe reella: 04.09.15 - 06.09.15
 • Akateemista Nintendoa ja muuta hauskaa @ Turku: 06.11.15 - 08.11.15
 • Resetin 10-vuotisbailut @ Turku: 08.12.17 - 10.12.17
 • Miitti Turussa: 01.08.18 - 03.08.18

Miitit

 • 2135 Vastauksia
 • 326178 Lukukerrat
Vs: Miitit
« Vastaus #100 : 08.08.08 - klo:21:44 »
Mistä kohtaa? En mä ole huomannut.

*

Poissa Samirai

 • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
Vs: Miitit
« Vastaus #101 : 12.08.08 - klo:16:43 »
Huoh... Goldia en ole saanu tavoitettua vähään aikaan, että olisi kuvia voinut ruinata, joten teenpäs nyt sitten tällaisen pelkän sanallisen version viime lauantain Kokkolamiitistä. Kuvia tulee kait ehkä joskus mahdollisesti varmaankin.

Eli kello 12.00 olin minä kotikatsomon edessä ja vilkuilin ohikulkevia ihmisiä, tutun oloista porukkaa ei kuitenkaan näkynyt, joten piipahdin sitten katselemaan pelejä sisälle. Pelihyllyt oli äkkiä kaluttu, joten menin ulos istuskelemaan ja miettimään syntejä syviä. Noin 15 yli sitten ilmestyi Goldi kulman takaa ja pikaisen kättelemisen jälkeen suuntasimme katsomaan kotikatsomon pelitarjontaa. Juttua lensi muun muassa pelikoteloiden varsin hmm... miehiä kosiskelevista kansikuvista. Noh kun siinä oltiin sitten pyöritty ympäriinsä, alkoi Goldin laukusta kuulua tuttua Donkey Kong musaa. Chilly soitti.
    Kauaa ei kestänyt kun Chilly pyyhälsi paikalle ja heti perässä melkein myös Pallokala. Miehisesti menimme katsomaan DVD-osastolle Barbie-filmejä ynnä muita erittäin laadukkaita teoksia. Mitään ei kuitenkaan tarttunut mukaan, vaikka Nalle Puh ja Möhköfantti olikin aika suuressa suosiossa ja jopa alennuksessa! PS3 hyllyltä tarttui vielä mukaan kuva King Boon lempipelistä, Ferrari Challengesta. Kun olimme sen jälkeen kauhu ja K-18 osastot käyneet läpi, päätimme lähteä pois kotikatsomosta. Suuri seikkailu kohti Anttilaa alkoi

Ilman suurempia törmäyksiä ja kuolonkolareita pääsimme Anttilan pihalle ja suunnistimme suoraan yläkerran peliosastolle. Emme kerenneet hillua kauaakaan kun Andersin suuri varjo laskeutui yllemme. Anders saapui mukanaan Rock Bändin pelikotelo ja lupaus, että se olisi tänään pelilistalla.
    Hetkisen ihmeteltyämme nykyajan surkeaa pelivalikoimaa + kuvattuamme Crash Bandicoot -pelin kannen, päätti Anders kilttinä poikana ostaa äidillensä levyn, alelaarista, 50:llä sentillä. Suunnistaessamme tiskille sain todistaa Kokkolan pisintä kauppajonoa johon Anders rohkeasti meni jonottamaan, että saisi äidillensä levyn ostettua (tästäkin kuvamateriaalia). Kultainen poika :')

Ulkona joukkomme jakaantui. Kyse ei ollut eripurasta, vaan Chillyn piti lähteä kotia syömään, sekä hakemaan yksi Boxin ohjain lisää. Samaan aikaan me muut suunnistimme Marmaraan syömään erittäin kalliita pitsoja. Kun Chilly taas liittyi mukaamme, olikin edessä nuhdesaarna: "Miksei kukaan tilannut kebappia!" Marmaran pöydässä kuskustelunaiheena olivat pelit kuten Brawli ja CoD4, jonka Chilly myös oli tuonut mukanaan. Kun olimme saaneet itsemme kylläisiksi ja syötettyä tähteet Chillylle, oli aika lähteä jalkapatikassa kohti suurta tuntematonta, joka myös Andersin kotina tunnetaan. Matkalla Goldi bongasi kokkolalaisia mutanttilepakoita/variksia. Me muut nyökyttelimme ja yritimme olla samaa mieltä...

Andersille päästyämme olivat kaikki ihan fiiliksissä. Xboxi haettiin 42(?) tuumasen teeveen viereen (Andersilla oli suuria vaikeuksia saada Boxia kiinni) ja pelaaminen alkoi Guitar Heron soitolla, josta saimme tallennettua jopa videokuvaa Andersin moshaamisesta. Anders muuten niin sanotusti ownasi kaikki. Ja Guitar Herosta ei ollut pitkä matka Rock Bandin soittamiseen kahdella kitaralla. Potentiaalisia laulajia olisi ollut, mutta mikrofoni ikävä kyllä puuttui >_> Kun ihmiset olivat saaneet tarpeekseen musapeleistä, otettiin pelattavaksi enemmän kouriin tuntuvaa mätkettä. Oli Soul Calibur 4:n aika. Minä suurena aloittelijana vein suurinta osaa isorintaisilla naisilla, mutta Chillyn kalukukkaro-Voldo oli selvästi ylitsepääsemätön vastus jopa minulle. Siinä pelatessamme sai Goldi tuomiopäivän soiton äidiltään. Kohta olisi lähdettävä kotiin. Muutama peli vielä ja oli aika posettaa miittikuvaan, joita tulikin otettua heti varmaan hmm... kymmenkunta. Koska en tiedä minkä kuvan ihmiset loppujenlopuksi haluavat näytettävän/nähdä, niin sanon vain, että ne löytyvät Andersin IRC-galleria profiilista. Anders_Helevete nimimerkin takaa =D

Kun olimme hyvästelleet Goldin niin mietimme hetken seuraavaa siirtoa. Kuin taikaiskusta kuitenkin ilmestyi paikalle vielä yks ihminen lisää. Resetissä hiukan vähemmän vaikuttanut Sinner. Sinner sai ylipuhuttua meidät pelaamaan vanhaa kunnon Doomia, joka muuten oli aika sekalaista menoa, sillä esimerkiksi minä en edes löytänyt kautta osannut  avata ovia. Se näkyikin tilastoissa, jossa pistesaaliini oli hurja 0, Sinnerin voittaessa 20:llä tapolla selvästi. Toinen peli vielä hiukan pienemmässä kentässä ja sitten oli aika palata nykypäivään, kun Chilly halusi korkata CoD nelosen. Koska Chillyllä oli selvästi joitain sairata haluja tappaa minut koko pelin ajan, jäin aika pahasti muiden jälkeen. Uudet kentät ja aseet eivät helpottaneet, mutta sain sentään kostettua Chillylle muutamaan otteeseen. Se olikin varsin hyvä fiilis ^^

Sen jälkeen olimmekin saaneet tarpeeksemme Boxin peluusta ja Anders kaivoi Wiin esiin. Eikun Brawlaamaan. Pelit olivat varsin tasaisia, vaikka Anders lusmuili sen Foxin tankin kanssa heti urakalla ja lennätti kaikki aina taivaantuuliin. Minäkään en saanut Marthilla aikaseksi mitään, mutta vaihdettuani Linkkin ja spämmiessäni rutkunuolia, alkoi lyyti kirjottaa! Brawlia tulikin mätettyä aina siihen asti, kunnes jouduimme meistä riippumattomista syistä siirtymään Andersin suorastaan... Ei-niin-suureen huoneeseen. Mutta meno ei hidastunut. Wii sai nielaistavakseen Mario Kart Double Dashin, jonka pelaaminen tuotti suuria ongelmia muille paitsi minulle, tai noh... ainakin aluksi pärjäsin, ennen kuin Chilly liittyi mukaan >_< Mutta tosiaan MKWiihin tottuneena oli Double Dashiin siirtyminen kuin vaihto hmm... ... ... jostain hitaasta pelistä F-Zeroon.

Jo päivän kääntyessä iltaan keksimme viimeisen pelin, johon upottaa loppuaikamme. Tämä peli löytyi Andersin miljoonien VC-pelien joukosta ja se oli nimeltään Bomberman '93. Sähläsimme ensin ohjaimien kanssa, sillä halusimme pelata peliä viidellä hengellä (jep se onnistuu), mutta kaikki kääntyi lopulta parhain päin ja ottelut alkoivat. Ehottomasti päivän kohokohta tuo Bombermanin peluu. Viiden hengen porukassa hommassa oli sopivasti kaaosta ja aina ei ollut varma kuka kuoli ja miksi. Pelejä kuitenkin hallitsi Sinner suorastaan järkyttävän varmalla otteella. Hänen punainen Bombermaninsa pieksi meidät muut luvuin 5-1-1-1-1. Loppuillasta olimme kait jo sen verran väsyneitä, että pienetki asiat saivat räjähtämään naurusta, joten ei ollut ihme, että Pause-tilan vähäpukeinen pikselikeiju sai suuret röhönaurut.

Kun emme enää jaksaneet räjäytellä Pommimiehellä, päätimme miittimme sitten siihen. Jokainen häipyi kotiinsa paitsi Anders, joka oli jo kotonaan =P Joten se siitä päivästä. Oli hauskaa, miittiläiset saavat täydentää jos jotain unohtu ja yritän vielä saada Goldilta sitä kuvamateraaliakin. Kaiken kaikkiaan miitti kesti about kahdeksan tuntia!

« Viimeksi muokattu: 12.08.08 - klo:17:00 kirjoittanut Samirai »

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Miitit
« Vastaus #102 : 12.08.08 - klo:22:02 »
Suurinpiirteen noin se meni. Oli kyllä hauskaa =D pitää tehä joskus toistekkin.
Smokin' Sick Style

*

Poissa Kraton

 • Publicly humiliated criminal fugitive with no girlfriend.
  • Nordic Training Journal
Vs: Miitit
« Vastaus #103 : 12.08.08 - klo:22:07 »
Hahha! Reissumiehet käyttää vaan reppuja nykyään \0/

*

Poissa Maveric

 • Mecha
  • JuuTuuppi
Vs: Miitit
« Vastaus #104 : 12.08.08 - klo:22:39 »
Jos ens kesänä minä pääsisin Kokkolan miittiin mukaan? Oon nääs vissiin Kokkolassa käymässä.

*

Poissa Samirai

 • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
Vs: Miitit
« Vastaus #105 : 12.08.08 - klo:22:45 »
Pitää kassoa sit ens kesänä =D

Vs: Miitit
« Vastaus #106 : 12.08.08 - klo:22:55 »
Kaikki saavat muuten jo nyt alkaa keräämään rahaa DigiExpon reissua varten. Siellä nähdään.

*

Kraid

Vs: Miitit
« Vastaus #107 : 13.08.08 - klo:19:22 »
Hieno tarina, vaikka tuon koko homman olisi voinut sisällyttää lyhyempäänkin viestiin. Repesin jostain syystä tuolle Crash-jutulle, koska se oli ilmiselvää plagiointia meidän Crash-jutusta. :D

Hei joo, Andersit ja muut. Joskus miitti Helsingissä isommalla porukalla. Tai viimeistään DigiExpolla.

*

Poissa eebrozgi

 • spoiler: eero
Vs: Miitit
« Vastaus #108 : 13.08.08 - klo:19:37 »
Kaikki saavat muuten jo nyt alkaa keräämään rahaa DigiExpon reissua varten. Siellä nähdään.
Äiti ei päästä Ei taida raha riittää...
KEEP YOUR COOL!

Vs: Miitit
« Vastaus #109 : 13.08.08 - klo:20:09 »
Äiti ei päästä Ei taida raha riittää...
Käske sen soittamaan mulle ja mä valehtelen sille miten me ollaan sun parhaita kavereilta ja juksaan, ettei sun elämästä tule ilman tätä reissua mitään jne. Eiku siis niin joo :D Ala nyt säästämään! Junamatkoihin ei mene kuin kolmekymppiä ja moisen saa kerättyä vaikka pulloja keräämällä, kunhan alkaa tarpeeksi ajoissa toimeen (esimerkiksi nyt).

Vs: Miitit
« Vastaus #110 : 13.08.08 - klo:20:18 »
Maksaakos muuten tuo dikiexpossa käynti, ja millon se on?

Vs: Miitit
« Vastaus #111 : 13.08.08 - klo:20:22 »
Pikaisen Googletuksen tulos: http://www.finnexpo.fi/digiexpo/

Lainaus
AUKIOLOAJAT


to 30.10. klo 15-19 (ammattilaisaika)
pe 31.10. klo 12-20
la 1.11. klo 10-19
su 2.11. klo 10-17

Samanaikaisesti Messukeskuksessa Pohjoismaiden suurimmat talviurheilumessut Skiexpo ja lautailun suurtapahtuma BoardExpo - kävijät pääsevät yhdellä lipulla kaikkiin tapahtumiin!

PÄÄSYLIPUT


aikuiset 13 €
lapset (7-15 v.) 9 €
alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.
opiskelijat 9 €
eläkeläiset 9 €
varusmiehet 9 €
perhelippu (2 aik + perheen alle 16 v. lapset) 28 €
ryhmät (väh 10 hlöä) 9 €/hlö

Vs: Miitit
« Vastaus #112 : 13.08.08 - klo:20:23 »
Lisää noita miittisekoilu kuvia on Andyn galtsu profiilissa. Sinner pääsi vain yhteen kuvaan ja sekin on takaa päin :( http://irc-galleria.net/archive.php?nick=Anders_Helevete&album_id=all

Vs: Miitit
« Vastaus #113 : 15.08.08 - klo:13:06 »
Digiexpo... tuskinpa olen tulossa ellei sitten samalla ole asiaa Vantaalle ja porukat maksa matkoja. Matkahuollon ja VR:n opiskelijakortilla varmaan saa tuon opiskelijalipun?

Vs: Miitit
« Vastaus #114 : 15.08.08 - klo:23:18 »
Digiexpo... tuskinpa olen tulossa ellei sitten samalla ole asiaa Vantaalle ja porukat maksa matkoja. Matkahuollon ja VR:n opiskelijakortilla varmaan saa tuon opiskelijalipun?
Kyllä sen saa ihan ilmankin. Jos vähäänkään näytät alle kolmikymppiseltä, niin tuskin ne mitään lippulappuja pyytää. Jos kattovat kieroon, niin selitä, että olet menossa testaamaan uusinta actionman-peliä.
Mario Kart Wii: 3566-1753-9788
Guitar Hero World Tour: 3051-1642-7447

Vs: Miitit
« Vastaus #115 : 15.08.08 - klo:23:19 »
Rovaniemi - Helsinki -Rovaniemi -reissu tulee maksamaan suunnilleen satasen. Pakkohan sinne on kuitenkin tulla, mutta äläs nyt Tube siltikään vähättele. Kaikki eivät asu Helsingin naapurissa.
<div class="signature">', $message['member']['signature'], '</div>';

*

Poissa Pulppu

 • Konstaapeli
Vs: Miitit
« Vastaus #116 : 15.08.08 - klo:23:24 »
Kerätään toi 10 henkee ja mennää ryhmälipuilla :D

*

Poissa jerskale

 • ohmo
Vs: Miitit
« Vastaus #117 : 15.08.08 - klo:23:52 »
Mä tuun kait Expoille.

Vs: Miitit
« Vastaus #118 : 16.08.08 - klo:03:23 »
Pakkohan sinne on kuitenkin tulla, mutta äläs nyt Tube siltikään vähättele. Kaikki eivät asu Helsingin naapurissa.
Okei, okei. Te lapin uljaat soturit asutte sen verran kauempana, että teille matkaa jo kertyykin enemmän - ja täten myös hintaa. Muistakaa kuitenkin myös sellainen vaihtoehto, että ajokortilliset paikalle saapujat voivat ottaa muita kyytiin, ja matkustajat maksavat bensat. Esimerkiksi Relixillä taitaa olla auto ja ajokortti? Miten Ebbo?

*

Poissa pandem

 • aika lol
Vs: Miitit
« Vastaus #119 : 16.08.08 - klo:09:15 »
Artsilla pitäisi olla ajokortti. Niin ja tulen minäkin expoille, jos se jotain kiinnostaa.

*

Poissa Maveric

 • Mecha
  • JuuTuuppi
Vs: Miitit
« Vastaus #120 : 16.08.08 - klo:12:41 »
Kyllähän minäkin voin Expoon lähteä jos kyydin ja majoituksen saan. Ja rahaa tieteskin. Nyt kummiski näyttäis oleen niin tiukka rahatilanne, ettei hommasta tule mitään... Koskas tää Expo sit olis?

Vs: Miitit
« Vastaus #121 : 16.08.08 - klo:13:03 »
Eiköhän sekin tuossa ylempänä lue varsin selvästi...

*

24carat

Vs: Miitit
« Vastaus #122 : 28.09.08 - klo:23:44 »
Viime Digiexpot jäi suunnitelmista huolimatta kokematta, mutta jos tällä kertaa pääsis jopa mukaan...? Kiinnostais ainakin liittyä porukkaan. :)
Että täällä mahdollisesti yksi osaanottaja vielä lisää.

Vs: Miitit
« Vastaus #123 : 01.10.08 - klo:20:01 »
Viime Digiexpot jäi suunnitelmista huolimatta kokematta, mutta jos tällä kertaa pääsis jopa mukaan...? Kiinnostais ainakin liittyä porukkaan. :)
Että täällä mahdollisesti yksi osaanottaja vielä lisää.

Suuntaa tuonne.

*

Poissa Turjake

 • Törö
Vs: Miitit
« Vastaus #124 : 17.10.08 - klo:20:06 »
Oli miitti Mossen kanssa. Varsin epäonninen sellainen. Meikäläisen Guitar Hero-ohjain päätti sanoa itsensä irti juuri kun aloitimme pelaamisen. Päätimme sitten vaihdella Pokemoneja, mutta Mossen DS:stä oli akku lopussa. Pelasimme Everything or Nothingia, Meleetä ja Brawlia, kävimme pelikaupoissa ja söimme vielä kunnon pizzat. Kivvaa oli.
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

*

Poissa mosse

 • Mosse
Vs: Miitit
« Vastaus #125 : 17.10.08 - klo:20:09 »
Ja ku mä viel kerranki onnistuin siinä ttfaf:n introssaki!

Joo, helvetin lystiä oli. Isommalla porukalla sitten joskus.
[22:22] <+Linkkiro> Miks Mosse tietää kaiken >_>
[22:23] <+pandem> koska mosse on paras

Vs: Miitit
« Vastaus #126 : 17.10.08 - klo:22:57 »
Kekeke.
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Miitit
« Vastaus #127 : 18.10.08 - klo:09:49 »
Istumahissi :(
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

*

Poissa Turjake

 • Törö
Vs: Miitit
« Vastaus #128 : 18.10.08 - klo:11:12 »
^ Viis kertaa kassu. Viis kertaa.
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Miitit
« Vastaus #129 : 18.10.08 - klo:16:59 »
Mut sä et miitannukkaa Ossea ja Duelia (jotka on btw tosi lyhyitä).
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

*

Poissa mosse

 • Mosse
Vs: Miitit
« Vastaus #130 : 18.10.08 - klo:18:16 »
Mut sä et miitannukkaa Ossea ja Duelia (jotka on btw tosi lyhyitä).

Istumahissi.
[22:22] <+Linkkiro> Miks Mosse tietää kaiken >_>
[22:23] <+pandem> koska mosse on paras

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Miitit
« Vastaus #131 : 19.10.08 - klo:17:40 »
Itsetuntohan tässä menee :' (
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

*

Kurathesis

Vs: Miitit
« Vastaus #132 : 19.10.08 - klo:19:01 »
Mitä täällä tapahtuu

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Miitit
« Vastaus #133 : 19.10.08 - klo:19:05 »
ISTUMAHISSI TAPAHTUU.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

*

Poissa mosse

 • Mosse
Vs: Miitit
« Vastaus #134 : 19.10.08 - klo:20:42 »
ISTUMAHISSI TAPAHTUU.

Mahtaa vituttaa. :)
[22:22] <+Linkkiro> Miks Mosse tietää kaiken >_>
[22:23] <+pandem> koska mosse on paras

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Miitit
« Vastaus #135 : 19.10.08 - klo:20:45 »
Oo hiljaa mosse :<
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

*

Poissa mosse

 • Mosse
Vs: Miitit
« Vastaus #136 : 19.10.08 - klo:20:47 »
[22:22] <+Linkkiro> Miks Mosse tietää kaiken >_>
[22:23] <+pandem> koska mosse on paras

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Miitit
« Vastaus #137 : 19.10.08 - klo:20:49 »
Mut mä näin ossen >: (
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

*

Poissa mosse

 • Mosse
Vs: Miitit
« Vastaus #138 : 19.10.08 - klo:20:50 »
Istumahissi.
[22:22] <+Linkkiro> Miks Mosse tietää kaiken >_>
[22:23] <+pandem> koska mosse on paras

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Miitit
« Vastaus #139 : 19.10.08 - klo:21:01 »
Sinä porraskapuaja et tiedä Ossen mahtia >: (
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs: Miitit
« Vastaus #140 : 19.10.08 - klo:23:11 »
Tä?

Vs: Miitit
« Vastaus #141 : 20.10.08 - klo:10:14 »
Hissitissi

Vs: Miitit
« Vastaus #142 : 20.10.08 - klo:17:12 »
Mit...

*

guest7

Vs: Miitit
« Vastaus #143 : 08.12.08 - klo:20:18 »
Ensi kesäksi suunitteilla miitti lintsillä. Päivää yms. voisi ehdotella
Kai kaikki tulevat sinne?

[tämä on tässä pidentämässä viestiä, muoksin tähän jotain joskus.]

*

Poissa pandem

 • aika lol
Vs: Miitit
« Vastaus #144 : 08.12.08 - klo:20:19 »
Kaikki tulee kun saa Relixiltä ilmaiset ateriat.

Ja Särkänniemi > Lintsi


*

guest7

Vs: Miitit
« Vastaus #145 : 08.12.08 - klo:20:20 »
Ei vaan sinä tarjoat minulle.

Lintisille vai särkkikseen mielummin, btw?

*

Poissa Hero

 • Internet-ritari
Vs: Miitit
« Vastaus #146 : 08.12.08 - klo:20:22 »
DTM - plz

*

guest7

Vs: Miitit
« Vastaus #147 : 08.12.08 - klo:20:24 »
Death To Meta?

En taaskaan muista mikä tuo oli...

*

Kraid

Vs: Miitit
« Vastaus #148 : 08.12.08 - klo:20:25 »
-
« Viimeksi muokattu: 11.04.09 - klo:16:56 kirjoittanut Kraidi »

Vs: Miitit
« Vastaus #149 : 08.12.08 - klo:20:25 »