Diablo

  • 62 Vastauksia
  • 38735 Lukukerrat
Vs: Diablo I, II & III
« Vastaus #50 : 05.01.12 - klo:20:33 »
Mitää ajatusten lukua, Diablo kolmonen se siellä kaukaisuudessa sua polttelee  B)
Ei pause-toimintoa, automaattinen "logout" jos idlaa liian pitkään, pitää olla koko ajan netissä vaikka pelaisi yksinpeliä...

Ainakin omalla kohdalla jää ostamatta jos en voi pelata yksinpeliä ilman että välillä joudun suorittamaan pätkiä uudelleen koska netti kusee. ._.

Voihan nuo ajatella ongelmiksikin, mutta isse olen sen verran paljon MMO-pelejä speelaillu et tuohon on tottunut. Lisäksi siellä missä tulee pelattua, ni on myös netti, joten eipä tuosta varmaan suurempaa ongelmaa synny. Olisko myös mahollista että vaikka jäät idlaileen johonkin ja peli napsasee poikki, ni saat aloittaa samasta kohasta? Näin ainaski MMO:t toimii.
Logoutin sattuessa peli palaa edelliselle checkpointille. Voi siis varmaan verrata siihen, että D2 loggaisi pihalle ja pitäisi jatkaa siitä kun saapui uudelle alueelle tai sitten kaupungista viimeksilöydetyn waypointin kautta.

Ehkä osa on niin onnekkaita, että voivat peliä tauotta pelata, mutta etenkin tuo 24/7 netissä DRM kusee omalla kohdallani ja pahasti. On surullista että joidenkin kohdalla jää koko peli pelaamatta vain tuon takia. Tällaiset DRM:t ovat turhaa paskaa, ja ainakin itse waretan tuotteen heti kun joku kräkkää siihen offline-pätsin. Kyseessä siis peli jonka ostaisin jos siinä ei olisi tuollaista tuubaa.

Nyt joku voi kysyä, että no eikö tuollainen ole juuri syynä miksi DRM:ää käytetään? Ei ole. En halua antaa pelin julkaisijoille sitä ideaa, että on OK käyttää tuollaista paskaa peleissään, joka lopulta kuitenkin onnistutaan poistamaan jolloin se jää vain maksavien asiakkaiden vaivaksi.

Huoh, jos PC-pelaaminen ajautuu tällaiselle linjalle niin taidan jatkossa pelata vain GoG-julkaistuja pelejä. Kaikilla yksinkertaisesti ei ole 24/7 10 megan laajakaistaa.

Ja MMO-pelejä en siis itse kauheammin pelaile, kun yhteysongelmien ja aikaerojen takia en oikein jaksa paneutua peliin. Diablo on itselleni muutenkin ollut aina loistava, mukaansatempaava yksinpelikokemus ilman "Out of character"-väkeä sun muuta. (D2LoDissa on kyllä tullut useampikin hahmo pelattua netissä tasolle 90+, mutta yksinpeli on kuitenkin pelin suola sillä ekalla kerralla kun tahtoo uppoutua fiilistelemään ja silloin kun on vaikka matkalla tai on netti poikki.)

Vs: Diablo I, II & III
« Vastaus #51 : 06.01.12 - klo:11:44 »
aikaerojen
Amerikalla ja Euroopalla oikeastaan kaikissa nykyisissä suurissa MMO:issa omat servut, poislukien jotkin japanilaisten omat MMO:t. Ja Diablo 3:n tekeminen offline-kelpoiseksi vaatisi ilmeisimmin emuloidun serverin jota sitten pitää pyörittää omalla koneella, ja sellainen ei ole laisinkaan helppoa, ottaen huomioon että hahmot yms. tallentuvat sinne serverille ja peli on pohjalta asti rakennettu varmistamaan jokainen liike serveriltä. Jää nähtäväksi.

Vs: Diablo I, II & III
« Vastaus #52 : 06.01.12 - klo:18:20 »
Kräkkäämätöntä DRM:ää ei ole tähän päivään mennessä tehtykään.

Ja joo, noi eri alueiden serverit ovat ihan kiva juttu jos vain hahmoja ei rajoiteta vain yhteen servuun. Itselläkin 75% kavereista joiden kanssa pelailen netissä ovat Jenkeistä, niin aika perseestä jos ei pysty heidän kanssaan sitten mättämään vain koska lol valtameri.

Toivon vieläkin että tuolle DRM:lle tapahtuisi jotain, koska vaikka se ei minua periaatteesta vituttaisikaan, niin se ei muuta sitä faktaa että en yksinkertaisesti kykene peliä pelaamaan jos se toimii noin. Samasta syystä en omista yhtäkään uutta Ubisoft-peliä PC:lle.

Vs: Diablo I, II & III
« Vastaus #53 : 06.01.12 - klo:22:41 »
Eipä ole tullut yhtäkään reaaliaikaista peliä vastaan, jossa valtameri välissä ei haittaisi, joten vähän turhaa kohdistaa se MMO-peleihin.

Vs: Diablo
« Vastaus #54 : 07.01.12 - klo:17:41 »
Itse kylläkin pelailen ihan sujuvasti Call of Dutyä, League of Legendsiä, Unreal Tournament kolmosta ja kasaa muita pelejä tuttujen kanssa jenkeistä, ja okei onhan se pingiero joskus vähän rasittava mutta ei se kyllä pelikokemusta pahemmin kuse. (Paitsi MW3 koska lol paska)

Diablo netissä nyt on vielä sellainen peli että randomien kanssa sitä ei ainakaan halua netissä mättää, niin aika rajattu pelaajaporukka sitten.
Tai jos tekevät nuo aluerajatut servut niin ainakin antaisivat vaihtoehdon ainakin kerran valita sen serverin, koska itse en siedä pelata itäeurooppalaisten tyyppien kanssa joilla on paska englannintaito ja paskat käytöstavat.

Vs: Diablo
« Vastaus #55 : 02.03.12 - klo:21:26 »
Eilen pamahti Diablo III betakutsu maililootaan. Kerran pelasin koko touhun läpi barbaarilla ja voihan tätä hyväksi betaksi kutsua. Nyt muiden classien kimppuun.
« Viimeksi muokattu: 02.03.12 - klo:21:32 kirjoittanut Ingoo »

Vs: Diablo
« Vastaus #56 : 02.03.12 - klo:23:42 »
Osaatko sanoa millanen fiilis ekasta kerrasta jäi? Tuliko tunnelmasta mieleen D1, D2 tai kenties Torchlight? Onko meno samanlaista kuin aiemmin vai onks tuota mekaniikkaa muutettu paljonkin?

Vs: Diablo
« Vastaus #57 : 03.03.12 - klo:09:40 »
Ihan hyvä fiilis jäi, tosin tuo always online systeemi on perseestä. Ensimmäinen kerta kun huomaan selvää lagia single player pelissä....
Pelimekaniikka tuntuu yksinkertaistetummalta kuin esim. Diablo kakkosessa, tiedä sitten johtuuko siitä että peli on betassa ja sen rajoituksista. Torchlight ei tullut missään kohtaa mieleen.

*

Poissa Samirai

  • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
Vs: Diablo
« Vastaus #58 : 15.03.12 - klo:15:24 »
Ooooooooo... nyt se sitten kerrottiin että julkasupäivä on tasan kahden kuukauden päässä. Minun kehoni ei ole valmis näin yhtäkkiä ._.

Vs: Diablo
« Vastaus #59 : 15.03.12 - klo:16:53 »
Kehoni on valmis.

Vs: Diablo
« Vastaus #60 : 15.03.12 - klo:20:12 »
Ostan.

Vs: Diablo
« Vastaus #61 : 18.03.12 - klo:17:13 »
PvP. Ei.

Vs: Diablo
« Vastaus #62 : 14.05.12 - klo:18:04 »
Perkele Blizzard, miksi en voi jo asentaa peliä :(

edit. !!!! success!

edit2. vitut. Streaming error.. :(


Yeeeah, se asentuu.
« Viimeksi muokattu: 14.05.12 - klo:18:16 kirjoittanut Ingoo »