N64/3DS - The Legend of Zelda: Majora's Mask

 • 152 Vastauksia
 • 39337 Lukukerrat
N64/3DS - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« : 22.12.07 - klo:16:54 »
Nyt olisi siis tarkoitus kääntää katseemme Nintendo 64:n loppuaikoina ilmestyneeseen peliin, joka on aivan saatanan hyvä. Peli myi aikoinaan kolme miljoonaa kipaletta, joka ei ole huonosti, vaikkakaan se ei yltänyt huikeaan 7,2 miljoonaan, jonka Ocarina of Time myi.

Pelin juoni on aika simppeli. Kuu on putoamaisillaan maahan, pysäytä se, kolme päivää aikaa. Pienenä takaporttina mainittakoon, että kun kolme päivää uhkaa tulla täyteen voit soittamalla Song of Timen palata takaisin ensimmäiseen päivään, jolloin aikaa on jälleen jäljellä 72 tuntia. Pelin pahiksena toimii Skull Kid, joka on anastanut naamarikauppiaalta Majora's Maskin, joka antaa valtavat voimat kantajalleen, mutta myös saa käyttäjänsä itsensä valtaan...

Haasteista selvitäksesi sinun tulee hyödyntää erilaisia naamareita. Osa antaa uusia kykyjä, osa vain saa erilaisia tapahtumia aikaan, ja osa muuttaa Linkin muodon joksikin aivan erilaiseksi. Naamarit ovat hyvin oleellinen ja keskeinen osa Majora's Maskia.

Pelin ehdottomasti parasta antia ovat sivutehtävät. Sivutehtävien mahtavuus on mahdollista juuri tuon kolmen päivän systeemin vuoksi. Tämän vuoksi sivutehtäväsysteemistä on voitu luoda aivan erilainen kuin ennen! Erilaisuus ei aina ole positiivista, mutta tässä tapauksessa se nimenomaan on sitä! Pelistä puhuttaessa ei voida unohtaa Anjun ja Kafein sivutehtävää. Se on jotain niin mestarillista, että parempaa saa hakea.

Se, mistä yleensä olen Zeldoissa nauttinut - luolastot - on kuitenkin pääpiirteittäin huonompaa kuin muissa 3D-Zeldoissa. Ovathan osa luolastoista ihan mielenkiintoisia, mutta ainakin ensimmäisillä pelikerroilla pidin niitä lähinnä rasittavina. Woodfall oli (ja on) muuten vain tylsä. Mielestäni pelin ehdottomasti paras luolasto on Snowhead. Zorien mesta, jonka nimeä en muista oli ainakin alussa erittäin rasittava vedenvirttaamissuuntineen, mutta viimeisellä peluukerrallani se ei enää tuntunut yhtään niin rasittavalta kuin aiemmin. Stone Tower on rasittava, koska se on lähinnä vain samojen asioiden toistoa (sen biisin soittoa) ja edestakaisin ravaamista (luolaston kääntäminen ylösalaisin ja takaisin). Etenkin silloin, jos haluat tallentaa pelisi pöllöpatsaalle kesken Stone Towerin kun luolasto on ylösalaisin kestää sinulla siinä aivan liian kauan. Ensin tulee warpata ovelle, ja sitten kääntää luolasto, jossa menee oma aikansa, ja vasta sitten pääset tallentamaan. Rasittavaa.

Luolastojen pienestä vajavaisuudesta verrattuna muihin 3D-Zeldoihin on tämä kuitenkin aivan yhtä hyvä peli kuin muutkin 3D-Zeldat, jollei jopa parempi. Itselläni ainakin vaihtelee se, että mikä nyt on se paras Zelda, etten enää ole aivan varma. Välillä tuntuu, että se olisi Majora's Mask, kun taas TWW:tä pelatessa tuntuu se parhaalta Zeldalta. Pohjimmillani kuitenkin tiedän, että Ocarina of Time on se paras Zelda. Hassua sinänsä, mutta itse en ole pitänyt TP:tä parhaana Zeldana alkuhypetyksen haihduttua, vaikka sekin on saatanan hyvä peli.

Eli siis, keskustellaan sitten jotain viisaita Majora's Maskista.
« Viimeksi muokattu: 06.11.14 - klo:00:49 kirjoittanut Coconuut »

Vs: Majora's Mask
« Vastaus #1 : 22.12.07 - klo:17:18 »
Paras Zelda ja samalla myös maailman paras peli. Mukavan sekasortoinen,  pelottava ja häiriintynyt tunnelma TEKI vaikutuksen silloin joskus. EI SIIS, tämä on aivan jumalattoman hyvä peli, eikä Nintendo enää koskaan saa tehtyä samanlaista... tähän peliin liittyy niin monia hyviä muistoja että voisin ehkä kirjoittaa kirjan niistä. Peli on aivan hemmetin rohkea, verratuna nössön perinteiseen Ocarinaan.

Luolastot on kaikki erinomaisia, erityisesti Snowhead Temple ja Great Bay Temple(aivan täydellinen musiikki.Ei, tämä ei ole sarkasmia!).


« Viimeksi muokattu: 22.12.07 - klo:17:35 kirjoittanut Odolwa »

*

Poissa mosse

 • Mosse
Vs: Majora's Mask
« Vastaus #2 : 22.12.07 - klo:17:19 »
Paras Zelda.

Ensinnäkin Majora's Maskissa viehättää aivan vertaansa vailla oleva todella hämyinen tunnelma. Kolmen päivän päässä häämöttävä varma maailmanloppu on omiaan luomaan jännitettä pelimaailmaan. Tätä edesauttavat todella tyylikkäät maisemat ja musiikit ja ylipäänsä jollain lailla kieroutunut ja lohduton yleisilme, joka on kyllä aivan omanlaistaan koko sarjassa.

Ja haistapa Tube huilu, Majora's Maskin luolat on paremmat kuin missään 3D-zeldassa. Ensimmäistäkään huonoa tai tylsää luolaa ei ole peliin mahtunut, vaan kaikissa on joku näppärä jippo (tai no, Woodfall Templessä nyt ei ole mitään kummoista, mutta ensimmäiset luolat ovat aina niitä heikoimmasta päästä olevia luolia.) Snowhead Temple on niin uskomattoman massiivinen ja kunnioitusta herättävä, sen lisäksi että sinne aivan ylös pääseminen on yllättävän kiperää. Great Bay Templessä niiden kytkinten etsiminen ja virtauksien kääntäminen oli lystiä puuhaa ja Stone Tower Templen luolan kääntäminen ylösalaisin on ehkä nerokkain yksittäinen kikka missään pelaamassani Zeldassa. Ja kuka ihme jättää luolat kesken, nehän kuuluu pelata kerralla läpi!

Sitten on tietysti en sivutehtävät, joissa kolmen päivän systeemi toimii. Ne etenevät mukan loogisesti ja tarjoavat erinomaista vaihtelua. Ja harvemmin sitä pääsee pelastamaan lehmiä ufoilta.
[22:22] <+Linkkiro> Miks Mosse tietää kaiken >_>
[22:23] <+pandem> koska mosse on paras

Vs: Majora's Mask
« Vastaus #3 : 22.12.07 - klo:17:29 »
--vaikkakaan ei yltänyt huikeaan kahteentoista miljoonaan, jonka Ocarina of Time myi.

OoT ei ole myynyt 12 miljoonaa, vain noin 7,6 miljoonaa.

Edit: Olen tainnut itse kirjoittaa sen 12milj. joskus wikipediaan, mistä lie repäissyt. Korjasin sen heti, koska tiesin ettei se ole myynyt noin paljoa.
« Viimeksi muokattu: 22.12.07 - klo:17:58 kirjoittanut Olimar »

Vs: Majora's Mask
« Vastaus #4 : 22.12.07 - klo:17:52 »
Mitäköhän mä olen sekoillut, tarkistin luvun vielä (itsekin) Wikipediasta o_O Kaikki ei ole nyt aivan kohdallaan :D

Asca, luolastot ovat tietty ihan makuaisoita. Mun mielestä esim. OoT:ssä on vaan paremmat luolastot.

Vs: Majora's Mask
« Vastaus #5 : 22.12.07 - klo:23:54 »
Pelistä en ole kuullut pahemmin mutta sen arvostelut on hyviä ja juoni on myös hyvä. Ajattelin ostaa joskus tämän pelin jos riittää rahaa vaikka onkin cash yli 300e.
Paljonkohan kyseisellä pelillä on nykyään hintaa?
Dragons forever!

Vs: Majora's Mask
« Vastaus #6 : 22.12.07 - klo:23:57 »
Käytettynä saat varmaan maksaa 20-50 € riippuen tilanteesta, pelin kunnosta, ja onnesta. www.huuto.net

Muista että peli käyttää myös Expansion Pakkia, eli tarvitset sen, ellet jo sitä omista!
全力で!

Vs: Majora's Mask
« Vastaus #7 : 23.12.07 - klo:00:36 »
Expansion Pakin voi ostaa erikseen, mutta se tuli myös Donkey Kong 64:n mukana.

Vs: Majora's Mask
« Vastaus #8 : 28.12.07 - klo:21:26 »
Olen vasta menossa ensimmäiseen dungeoniin, mutta tähän mennessä on tuntunut huomattavasti paremmalta peliltä kuin Ocarina of Time. Juoni on ensinnäkin mukavan mysteerinen, puhumatta kiehtovasta deja vu -tunteesta, kun kolmen päivän sykli toistuu yhä uudestaan. En paljoa enempää osaa vielä sanoa kun koko seikkailu on vielä alkutekijöissään. Omaperäisyyttä on ainakin tähän mennessä riittänyt yllin kyllin.

*

Poissa Artsi2

 • Graafikkotaituri
  • blogi
Vs: Majora's Mask
« Vastaus #9 : 23.01.08 - klo:19:49 »
Paras Zelda, mukavaa että toisetkin ovat sitä mieltä.
MM:ssa on ehdottomasti parhaat sivutehtävät.

Vs: Majora's Mask
« Vastaus #10 : 04.02.08 - klo:21:00 »
Aloin taas pelaamaan Majora's Maskia alusta kun sain N64:ään uudet analogit. (Typpistä ja Ribyä vituttaa, haha!)

Se on muuten aika härskiä (tuli mieleen kun juuri tein) kun ottaa sen Kafein ja Anjun tehtävän alun. Sitten kun saa Anjulta sen rakkauskirjeen Kafeille niin menee vessaan ja antaa sen kirjeen ??? ja tämä pyyhkii peseensä siihen. Elämä on täynnä isompia ja pienempiä hupeja :D

Vs: Majora's Mask
« Vastaus #11 : 04.02.08 - klo:21:44 »
Kyllähän multa MM löytyy, ainakin jahka toi Artsi sen jaksaa palauttaa ;P
Se ei vain ole N64:lle : <
<div class="signature">', $message['member']['signature'], '</div>';

*

Poissa Artsi2

 • Graafikkotaituri
  • blogi
Vs: Majora's Mask
« Vastaus #12 : 05.02.08 - klo:16:44 »
Lainaus
Kyllähän multa MM löytyy, ainakin jahka toi Artsi sen jaksaa palauttaa ;P

sun pitää muistuttaa mua paremmin :'D teillähän on niitä harkkoja tällä viikolla ni kannan sitä mukanani, tai sitten laita viestiä :3

Vs: Majora's Mask
« Vastaus #13 : 09.02.08 - klo:23:58 »
Plaaplaaplaaplaa todella omaperäinen tunnelma plaaplaaplaaplaaplaa rasittava tallennussysteemi plaaplaaplaaplaaplaa mielenkiintoisia hahmoja plaaplaaplaaplaa parhaat sivutehtävät plaa Kafei ja Anju plaaplaaplaaplaaplaaplaa.

Kun kaikki on jo sanottu.

Vs: Majora's Mask
« Vastaus #14 : 17.02.08 - klo:15:33 »
Mä omistan.

Pelasin nyt Snowheadin varmaan kymmenettä kertaa läpi ja vasta nyt tajusin, että lyömällä Goronina niitä vaaleita kohtia siinä pylväässä ne vaaleat kohdat hajoaa ja se pylväs madaltuu, jolloin on helpompi päästä pomon luoksi. Tähän asti oon aina vain ampunut tulinuolella ne lumipallot siitä yhdestä kohdasta rikki ja hypännyt sieltä ylemmästä kerroksesta sinne. Aina on ollut melko vaikeeta ja oon pohtinutkin, että miksi Nintendo on laittnut muuten näin vaikudeltaan tasaiseen peliin näinkin haastavan kohdan :D

EDIT: Hypännyt sieltä ylempää, kuten tuossa jo koitin jotenkin selittää.
« Viimeksi muokattu: 17.02.08 - klo:19:07 kirjoittanut Tubelinus »

*

Poissa mosse

 • Mosse
Vs: Majora's Mask
« Vastaus #15 : 17.02.08 - klo:18:39 »
Mä omistan.

Pelasin nyt Snowheadin varmaan kymmenettä kertaa läpi ja vasta nyt tajusin, että lyömällä Goronina niitä vaaleita kohtia siinä pylväässä ne vaaleat kohdat hajoaa ja se pylväs madaltuu, jolloin on helpompi päästä pomon luoksi. Tähän asti oon aina vain ampunut tulinuolella ne lumipallot siitä yhdestä kohdasta rikki ja hypännyt sieltä ylemmästä kerroksesta sinne. Aina on ollut melko vaikeeta ja oon pohtinutkin, että miksi Nintendo on laittnut muuten näin vaikudeltaan tasaiseen peliin näinkin haastavan kohdan :D

Miten helvetissä sä oot päässyt sen läpi keksimättä sitä? :D
[22:22] <+Linkkiro> Miks Mosse tietää kaiken >_>
[22:23] <+pandem> koska mosse on paras

*

Poissa Rottiss

 • Sulava herrasmies
  • YouTube profiilini
Vs: Majora's Mask
« Vastaus #16 : 25.02.08 - klo:20:42 »
Oon kerännyt Majoras Maskista kaiken, paitsi pari sydäntä puuttuu vielä. En jaksa ehtiä. Ja juu, paras sivu tehtävä on tuo Kafei hommeli. Ja sitten se farmi tehtävä. En muista sen paikan nimeä, tai edes hahmojenkaan.

En kyllä pitänyt siitä, että lähes jokainen hahmo oli tuttu OoT:sta.
* Kullanmurut *Vs: Majora's Mask
« Vastaus #17 : 26.03.08 - klo:00:05 »
Edellinen viesti 25.02.08: Collector's Editionin Majora's Maskin jähmettyminen osasi taas derivoida peli-innostukseni. Juuri kun olin nousemassa ylös altaasta Great Bay Templessä, niin alkaa hervoton väpätys ja kuva pysähtyy. Rumblestakin olen luopunut, jottei näitä keskeytyksiä tulisi liiassa määrin :,(. Great Bay Temple vaikutti ensimmäisten kymmennen minuutin perusteella joltain käsittämättömältä, ajauduin esim. kompassin luokse pikavauhtia vaikkei ollut vielä edes karttaa... Enempää en sitten ehtinyt pelata :P.

Uusin viesti:

Jee. Läpi. Ei ollut kyllä kauhean eeppinen loppu, mutta paljon pelasti eräs maisema, joka ei olisi voinut olla osuvammassa paikassa ;).
« Viimeksi muokattu: 26.03.08 - klo:09:45 kirjoittanut Olimar »

Vs: Majora's Mask
« Vastaus #18 : 26.03.08 - klo:00:33 »
Tä?

Itseäni aina pienenä nakersi kun ei voinut pelata Dawn of the New Daynä :/
« Viimeksi muokattu: 12.08.08 - klo:22:55 kirjoittanut Tubelinus »

Vs: The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #19 : 12.08.08 - klo:21:10 »
Alotin MM:n toisen läpiipeluukerran ennen TP:n julkaisua. Ehdin pelata kolmanteen luolastoon saakka ennen TP:n julkaisua, jonka jälkeen unohdin koko MM:n pelaamisen. Viime viikolla päätin jatkaa peliä, ja tunti sitten nöyryytin Majoran naamaria Fierce Deity Linkinä, jolla ennen en ole päässyt edes pelaamaan. Kaikki maskit siis löytyy, mutta sydämenpaloja uupuu vielä vaikka kuinka paljon; toisella rivillä taitaa olla vain 3 sydäntä. Noiden kerääminen on minulle ylivoimainen tehtävä, joten tästä jatkan TWW:llä, joka on tarkoituksena toistamiseen läpäistä.

Joko tää on julkastu ladattavaksi Wiille? Vanhentunutta grafiikkaa lukuunottamatta MM pärjää mille tahansa pelille vielä nykyäänkin, joten kymppi on aika pikkuhinta tästä helmestä.

*

Poissa Turjake

 • Törö
Vs: The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #20 : 13.08.08 - klo:18:02 »
On muuten ihan helvetin pelottava se kuun ilkeä virnistys.
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #21 : 13.08.08 - klo:19:36 »
MM on kieltämättä sellainen peli, jota olisi lapsena ollut aivan käsittämättömän pelottavaa pelailla. Vähemmästäkin säikkyy. Valitettavasti pelasin peliä ensimmäisen kerran vasta joskus kahdeksannella luokalla. Todella häiriintynyt pelikokemus se tosin oli silloinkin, viimeisen bossin sekopäisyyttä ei voi sanoin kuvailla. Hrrrr.....

Saisi tosiaan tulla Virtual Consoleen. Kymppi on pilkkahinta tällaisesta mestariteoksesta.

*

Poissa heplo

 • Resetin paskin jätkä
Vs: The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #22 : 13.08.08 - klo:19:41 »
Saisi tosiaan tulla Virtual Consoleen. Kymppi on pilkkahinta tällaisesta mestariteoksesta.

Huhhuh. Katsoin aluksi ensimmäisen sanan ensimmäisen kirjaimen t:ksi ja putosin melkein tuolilta. >_> Pakko ostaa, kun nyt sattuisi hollille tulemaan.
I Päiväkotikerho I
"Joka reikään banaania."

Vs: The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #23 : 14.08.08 - klo:17:24 »
http://ui03.gamespot.com/2370/happymoon_2.jpg Tuoko pelottava? Aika symppis kaveri minun mielestä...?
Posissaoloni jälkeen kukaan ei muista minua... excellent...

*

Kurathesis

Vs: The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #24 : 16.08.08 - klo:23:12 »
Kuka raiskasi kuun awesome-naaman päälle d-hymiön >_>

Vs: The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #25 : 15.12.08 - klo:10:53 »
Ihan loistava peli tämä on vaikka ei vedäkkään vertoja Ocarina of Timelle:D

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #26 : 27.03.09 - klo:19:08 »
Tämä on tulossa Nipponin VC:en huhtikuussa, joten ämmämmää sopii jo tännekin odottaa. Ladatkaa ihmeessä, on meinaan kepoisesti Zeldoista parhain.

Linkkiä laittaisin jos Wiillä osaisin.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI


Vs: The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #28 : 27.03.09 - klo:20:20 »

Vs: The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #29 : 26.04.09 - klo:11:06 »
Jumankauta on muuten hyvä peli tämä Majora's Mask! I'm hooked...

Vs: The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #30 : 22.07.09 - klo:15:17 »
Majora's Mask tulee Zeldojen paremmuusjärjestyksenä heti toiseksi, Ocarina of Timen takana.

Vs: The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #31 : 25.07.09 - klo:18:29 »
Jumankauta on muuten hyvä peli tämä Majora's Mask! I'm hooked...

Just näin. Jokunen viikko sitten (viimeinkin O_O) tämän VC:stä nappasin, ja heti olin ihan koukussa. Jo observatorion musiikki meinaa saada tipan linssiin.

Uskomattoman tunnelmallinen peli!

Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #32 : 27.07.11 - klo:20:57 »
http://www.konsolifin.net/nintendo/uutiset/3837/

Lainaus
Nintendon The Legend of Zelda -pelien vetovastuussa oleva Eiji Aonuma kertoo Nintendo Power -julkaisun haastattelussa mietteitään pelisarjasta. Hänen mukaansa Majora's Mask -nimikkeen tuominen 3DS-käsikonsolille ei ole mahdottomuus, mikäli sille on kysyntää."
Lainaus
Aonuma kertoo pelaajien toiveiden mahdollistaneen juuri julkaistun Ocarina of Timen uusioversion 3DS:lle. Pelisarjan ystävien suuri halu saada klassikkoseikkailusta uudistettu versio oli yksi suurista asioista, joka mahdollisti pelin tekemisen. Hän uskookin, että jos The Legend of Zelda: Majora's Maskin paranneltu, kolmiulotteinen versio saisi aikaan yhtä suuren reaktion aikaa faneissa, sen tekeminen ei olisi täysi mahdottomuus."
Oi kyllä!

Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #33 : 27.07.11 - klo:21:00 »
Oi ei...

Jos vain uutta Zeldaa tekisivät, 3DS:lle on oikeasti jo ihan tarpeeksi remakeita, julkaistu ja julkistettu.

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #34 : 27.07.11 - klo:21:33 »
Juu ei, elleivät sitten saisi konkreettisia muutoksia aikaan toisin kuin 3D Ocarinan kanssa. Tosin Majoraan nyt en mitään uudistuksia kaipaisikaan.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #35 : 27.07.11 - klo:21:40 »
Skyward Sword riittää minulle uusien Zeldojen puolesta pariksi vuodeksi, jotenka nämä remaket ovat todella tervetulleita. Ja vielä kun on kyse Majoran parantelusta niin jumalauta!

Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #36 : 27.07.11 - klo:21:44 »
Miksi ihmisten on niin vaikea ymmärtää, että Nintendo ei OoT3D:tä edes tehnyt ja näin ollen Majoran mahdollinen remake myöskään ei olisi keneltäkään mitään pois? Ei Grezzo uusia Zeldoja varmasti osaisi tehdä samalla tasolla kuin EAD, joten tehkööt vaan remakejaan, sillä pelaan niitä ilomielin.

OoT3D oli minusta täydellinen remake. Tietty jokin uusi luolasto tjv. olisi kelvannut, mutta kaikki tärkeimmät asiat tuossa remakessa oli tehty niin hyvin, että en voi valittaa. Ja se on kuitenkin tärkeintä. Majora samalla kohtelulla kiinnostaisi aivan helkutisti.
全力で!

Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #37 : 27.07.11 - klo:21:57 »
Jos vain uutta Zeldaa tekisivät, 3DS:lle on oikeasti jo ihan tarpeeksi remakeita, julkaistu ja julkistettu.
Ocarina of Time, StarFox 64 ja...? Varmaan missasin jonkin, mutta noiden rom-porttausten määrän kauhistelu tuntuu kyllä vahvasti liioitellulta.

*

Poissa Turjake

 • Törö
Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #38 : 27.07.11 - klo:22:10 »
Super Street Fighter IV, Rayman 3D, Metal Gear Solid 3D ja silleen. Ei niitä paljon ole, mutta onhan se kieltämättä tökeröä, että pelikoneen suurimmat nimikkeet on nähty pahimmillaan jo yli 10 vuotta sitten.
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #39 : 27.07.11 - klo:22:11 »
Super Street Fighter 4, Metal Gear Solid 3, Rayman 3D, BlazBlue: Continuum Shift 2, Devil Survivor Overclocked, Cave Story...
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #40 : 27.07.11 - klo:22:27 »
SSF4, MGS3D sekä BB:n laskisin enemmänkin porttauksiksi kuin remakeiksi ja nuo porttaukset ovat aivan tyypillistä kauraa konsolin alkutaipaleella, kuten esim. eggsbawksin tapauksessa. Rayman nyt on Rayman.

Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #41 : 27.07.11 - klo:22:33 »
Miksi ihmisten on niin vaikea ymmärtää, että Nintendo ei OoT3D:tä edes tehnyt

Jos vaikka jotain lähdettä tuohon heittäisit. Tästähän keskusteltiin kannulla, Koivarin kanta oli se että Nintendo teki suurimman osan työstä ja Grezzo lähinnä auttoi.

Ocarina of Time, StarFox 64 ja...? Varmaan missasin jonkin, mutta noiden rom-porttausten määrän kauhistelu tuntuu kyllä vahvasti liioitellulta.

Okei joo, piti alunperinkin puhua porttauksista. Jos oikein ilkeitä ollaan niin laskisin OoT3D:nkin porttaukseksi näin näppituntumalta. :F Tokihan 3DS:lle on omiakin pelejä, mutta suuri osa kiinnostavimmista on portteja, esimerkki vaikkapa Tales of the Abyss.

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #42 : 27.07.11 - klo:22:34 »
Käännös tai remake, vanhaa jöötiä silti. Ja kyllä Ocarinaa ja Starfåxiakin ennemmin satamoinneiksi kutsuisin. Ongelmahan ei niinkään noitten määrä ole vaan ehkä osittain niitten määrästä johtuva uusien pelien puute.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #43 : 27.07.11 - klo:23:02 »
Jos vaikka jotain lähdettä tuohon heittäisit. Tästähän keskusteltiin kannulla, Koivarin kanta oli se että Nintendo teki suurimman osan työstä ja Grezzo lähinnä auttoi.

Riittääkö tämä? Minä ainakin ymmärsin, että Grezzo rakensi suoraan pelin vanhan lähdekoodin perusteella, ja välillä Nintendolla lähinnä vain tarkistivat, auttoivat ja pyysivät ominaisuuksia peliin, jotka Grezzolla sitten ohjelmoitiin peliin. Suurimman työn kuitenkin selvästi teki Grezzo, mielestäni sen sanoo jo selvä järkikin... Eivät he Nintendolla voi keskittyä kahteen Zeldaan täysipainotteisesti yhtä aikaa.

Mainittakoon vielä näistä remakeista: GBA:lla tuli remakeja vielä helkutin paljon enemmän, mutta valittiko kukaan? En minä ainakaan. Nautin siitä, että voin kantaa vanhoja huippupelejä mukana kannettavalla konsolilla, ja vieläpä uudistettuina. Uudet pelitkin ovat kivoja, mutta kannettavilla melkein enemmän pidän remakeista...
全力で!

Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #44 : 28.07.11 - klo:00:16 »
Mainittakoon vielä näistä remakeista: GBA:lla tuli remakeja vielä helkutin paljon enemmän, mutta valittiko kukaan? En minä ainakaan. Nautin siitä, että voin kantaa vanhoja huippupelejä mukana kannettavalla konsolilla, ja vieläpä uudistettuina. Uudet pelitkin ovat kivoja, mutta kannettavilla melkein enemmän pidän remakeista...

Olisin valittanut jos olisin ollut internetissä GBA:n aikaan. >) Ja tuohan on vähän eri asia, kun ei ollut vielä Virtual Consolea tai Collector's Editionia, jolloin nuo remaket olivat ainoa tapa päästä pelaamaan peliä, alkuperäisen omistamisen lisäksi siis. Majoranhan saa jo ainakin kahdesta eri paikasta alkuperäisjulkaisun lisäksi, Ocarinan tietääkseni kolmesta.

Tuosta lähteestäsi...
Lainaus
Grezzo proposed a lot for this game.
Lainaus
Grezzolainen: I feel like I got a hint of what lies behind that by working on this game with Miyamoto-san, Aonuma-san, Shimizu-san, Haruhana-san and Takizawa-san.
Lainaus
Aonuma: I really feel as if everyone helped me out this time.


Nintendon päätyypit kyllä olivat tarkkana mukana tässä projektissa, joten olisi väärin väittää, etteikö remaket olisi mitenkään uuden Zeldan resursseista pois. Missään ei kyllä tarkasti sanota mitään kontribuutioprosentteja, ja tuon lainauksen "Grezzo proposed a lot" voi ymmärtää ihan kummin päin vaan.

Lainaus
Iwata: That's right. If anyone thinks of this as a simple port, I would like to ask that they take a second look.

Auts, ihan kuin suoraan minulle sanottu. ;_;

Joo, sen kyllä saisi vaikka Virtual Consolesta mutta oon laiska -_-

Eikö laiska ihminen juuri ostaisi sen kotisohvalla röhöttäen Shop Channelilta digitaalisessa muodossa? D: Retailina ostaessa täytyy marssia kauppaan tai vähintäänkin postilaatikolle.
« Viimeksi muokattu: 28.07.11 - klo:00:30 kirjoittanut Cynaeon »

*

Poissa Samirai

 • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #45 : 28.07.11 - klo:00:22 »
Ja mie en todellakaan ymmärrä remakeja käsikonsolille, sille niihin saa tulla melkosia upgradeja ennen ku ne päihittävät sen, että alkuperästä on voinut pelata kymmeniä kertoja isommalta ruudulta. Silti haluaisin Majoran 3DS:lle, sillä en vieläkään ole sitä päässyt muualla kokemaan. Joo, sen kyllä saisi vaikka Virtual Consolesta mutta oon laiska -_-

Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #46 : 28.07.11 - klo:01:09 »
Oma pelitelkkarini ei kyllä ollut kymmeniä kertoja DS:n ruutua isompi, eikä ollut kenenkään kaverinikaan. Ihan hyvä vaan, koska N64:n matala resoluutio näyttää isolla ruudulla aika kamalalta. Ja onhan noissa se etu, että - tämä tulee varmaan isona yllätyksenä - niitä voi pelata muuallakin kuin kotonaan. Varmasti jonkun mielestä käsikonsolilla menetetään osa fiiliksestä, mutta toisaalta pelasin Golden Sunitkin läpi käytännössä paskalla tai bussissa istuen fiiliksen yhtään kärsimättä.

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #47 : 28.07.11 - klo:10:44 »
Kyllä GBA:llekin aika nopsaan tulivat Golden Sun ja Advance Wars sekä Mario Karttia, Kuru Kuru Kururinia ja Castlevaniaa. 3DS:llä on tulossa lähinnä Kid Icarus ja Mariojen tulva.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #48 : 29.07.11 - klo:20:05 »
Mielestäni mahdollinen Majora's Maskin Masterquest on jo yksinään tarpeeksi suuri syy himota 3DS remakea.

Vs: N64 - The Legend of Zelda: Majora's Mask
« Vastaus #49 : 30.07.11 - klo:11:34 »
Ite tykkään pelata paljon enemmän käsikonsolilla. Super mario 64 DS on tullut pelattua useaan otteeseen läpi vaikka löytyy sama virtual consolesta ja aitona. Ocarina of timenkin omistan (/omistin, myin pois tällä viikolla) mutta en ole koskenut siihen kuin kerran ostamisen jälkeen. Tuokin homma muuttuisi varmasti jos 3DS-version hankkisin...