Ace Attorney

 • 209 Vastauksia
 • 59957 Lukukerrat
Ace Attorney
« : 16.04.08 - klo:23:12 »
Tämä on väärin! Varmaan DS:n paras pelisarja, eikä siitä ole edes ketjua! Noniin, aloitetaanpas. Eli, Phoenix Wright-sarjassa olet puolustusasianajaja ja yrität selvittää erinäisiä tapauksia. Peli on DS-käännös japanilaisesta GBA-pelisarjasta, Gyakuten Saibanista. Pelissa on kaksi tilaa, Investigation sekä Trial. Investigationissa etsit todisteita esimerkiksi rikospaikalta, kyselet rikokseen liittyviltä henkilöiltä kaikenlaista ja täten saat lisää todisteita seuraavaan oikeudenkäyntiin. Pelimekaniikka on erittäin yksinkertainen, mutta pääasia onkin pulmanratkonta.

Kosketusnäyttöä käytetään AA 1-3 -peleissä lähinnä tekstin selaamiseen, tosin ensimmäisessä pelissä on kokonaan DS:lle suunniteltu tehtävä jossa sitä käytetään (mm.) yhteistyössä mikin kanssa, sormenjälkien tutkimiseen. Mikkiä käytetään lähinnä huutamaan "Objection!" ja muuta vastaavaa. Pelien edessä hahmoista paljastuu uusia odottamattomia puolia ja pelissä on paljon yllättäviä juonenkäänteitä. Pelistä on ilmestynyt kaksi osaa, ja kolmas tulee luultavasti tänä vuonna, en ole ihan varma. Noh, ainakin Amerikassa. Omistan molemmat kaksi osaa, ja hankin kolmannenkin. Peli on TODELLA addiktoiva, ainakin minun mielestäni. Uudelleenpeluuarvoa tällä ei ole juur ollenkaan, mutta suosittelen ostoa.

Ylhäälläoleva tieto siis pätee myös neljänteen peliin, mutta... Neljännessä pelissä kosketusnäyttöä & mikrofonia käytetään enemmän - onhan se kuitenkin kokonaan DS:lle suunniteltu eikä porttaus GBA:lta. Neljännessä pelissä pääasianajaja on uusi, pääsyyttäjä myös ja uusia hahmoja tulee muutenkin iso liuta mukaan...mutta se ei tee pelistä huonoa. Juoni on samaa tuttua huttua, loistavaa siis. Kosketusnäyttökohdat ovat tosi mukavia, mielestäni niitä olisi saanut olla   jopa enemmän. Vanhojakin hahmoja esiintyy.

Voisin tässä vähän pistää analyysia/mielipidettä kaikista neljästä pelistä.

(click to show/hide)
(click to show/hide)
« Viimeksi muokattu: 08.11.17 - klo:05:10 kirjoittanut Tube »
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

Vs: Ace Attorney/Perfect Prosecutor
« Vastaus #1 : 17.04.08 - klo:16:17 »
lempi videopelisarjani, mielenkiintoiset keissit, mahtavat hahmot ja loistava huumori.

Nelonen on vain aika köyhä esitys verrattuna edeltäjiinsä, hahmot eivät ole yhtä hyviä ja kaikki ovat kuin sirkuksesta tulleet, pukeutumista ja hiuksia myöten, Phoenixin seikkailuissa kaikki olivat vielä ihan "tavallisia". On tämä silti läpipeluun arvoinen vaikka ei Phoenixien tasolle yltäkkään.

Trucy on todella ärsyttävä puupää, eikä hänen juttunsa ole edes hauskoja. Mayan jutut olivat parhautta.

*

Kraid

Vs: Ace Attorney/Perfect Prosecutor
« Vastaus #2 : 17.04.08 - klo:16:39 »
Loistava ja kattava aloitusviesti, vaikken jaksanut loppuun asti lukeakkaan.

Kieltämättä mahtavuutta, vaikka omistankin vain yhden osan, Justice for Allin (joka taitaa olla huonoin tähän mennessä ilmestyneistä?). Hahmojen taustat, tarina jne. ovat pelin parhautta, vaikka uudelleenpeluuarvoa pelillä ei olekkaan juuri yhtään. Joo, pitäisi etsiä se DS:n ensimmäinen Ace Attorney.

Vs: Ace Attorney/Perfect Prosecutor
« Vastaus #3 : 17.04.08 - klo:17:41 »
Varmaan DS:n paras pelisarja
Toi titteli kuuluu Castlevanialle. >:F No anyhow, _ihan ookoo_ pelisarja ekan osan perusteella. Vähän yliarvostettu kyllä, en ole vieläkään jaksanut vetää tota ykköstä läpi (vikas keissis menossa, siis ei siinä bonus hommelissa). Kaikki kehuivat tätä aivan mahtavaksi tekeleeksi, niinpä toivoin tän olevan vanhojen seikkailupelien (grim fandango etc.) tasoa, mutta voe voe kuinka väärässä olinkaan. Peli on aivan liian helppo ja ite ei saa tehä paljoa paskaakaan. Huumori sentään ihan kunnossa, ja sehän onkin tän genren tärkein osa. Noh, enpä tiedä. Aika petyin kyllä tohon ykköseen. Kattoo jos jaksais joskus matkoilla vetää loppuun (en matkusta, muahaha B)).
Ei saa kiusata.

Vs: Ace Attorney/Perfect Prosecutor
« Vastaus #4 : 17.04.08 - klo:17:47 »
Ensimmäinen osa ja Justice For All on tullut kahlattua läpi, jälkimmäinen oli tosin vain vuokralla. Eipä järin haittaa, esikoisesta kun pidin selkeästi enemmän. Uutuudenviehätyksellä saattaa olla osuutta asiaan, mutta jotenkin Ace Attorneyn tapaukset vain vetivät kovemmin mukaansa. Kyllä JFA:kin jaksoi pelata, melkoinen suoritus ylipäätään pelisarjalta pitää tällaisen shmupnörtin mielenkiinto yllä - kiitos hassunhauskalle dialogille, järjen rajoja koetteleville oikeustapahtumille sekä isotissisille persoonallisille naishahmoille.

Kraton, kahdella pääsee jo vaikka kuuhun.
« Viimeksi muokattu: 17.04.08 - klo:17:52 kirjoittanut Jikkyooshaberiparodius »

*

Poissa Kraton

 • Publicly humiliated criminal fugitive with no girlfriend.
  • Nordic Training Journal
Vs: Ace Attorney/Perfect Prosecutor
« Vastaus #5 : 17.04.08 - klo:17:50 »
koko sarjassa on vain kaksi isotissistä naista.

Sarja on kyllä ihan paras ja aika tasoissa Castlevanioiden kanssa. Ceissit on vaan niin kiinnostavia, että pelkän åarhauden takia ne ovat ihan täyttä parhuutta.

Kyllä AA-peleillä on uudelleenpeluuarvoa ihan yhtä paljon kuin luetuilla hyvillä kirjoillakin on. Itse olen pelannut ensimmäisen osan ja kolmannen osan kahdesti läpi.

Vs: Ace Attorney/Perfect Prosecutor
« Vastaus #6 : 17.04.08 - klo:20:15 »
... Aloitusviestissä ei ole linkkejä minnekään, haluatteko että pistän?

Kraton, pelkän parhauden takia ne ovat ihan täyttää parhautta? Hehe :D Uudelleenpeluuarvosta en ole samaa mieltä - itse en esimerkiksi jaksa lukea Holmeseja uudelleen vaikka ne loistavia ovatkin... Tai siis jaksan, mutta siinä pitää olla jo semmonen aikaväli ettei muista kaikkea. : /

... Okei, noita on vain kaksi mutta anime-tyylille omaisesti rumia naisia ei ole juuri ollenkaan. Miehiäkin vain pari...*köhSalManellaköh*
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

Vs: Ace Attorney/Perfect Prosecutor
« Vastaus #7 : 05.05.08 - klo:10:28 »

*

Poissa jerskale

 • ohmo
Vs: Ace Attorney/Perfect Prosecutor
« Vastaus #8 : 06.07.08 - klo:14:59 »
vaikka omistankin vain yhden osan, Justice for Allin (joka taitaa olla huonoin tähän mennessä ilmestyneistä?).
Mielestäni tämä oli  ykköstä parempi, mutta muita en sitten olekaan pelannut.

Vs: Ace Attorney/Perfect Prosecutor
« Vastaus #9 : 06.07.08 - klo:21:23 »
Mun mielipide: PW1 > PW3 > AJ > PW2.
elämä on paskaa

Vs: Ace Attorney/Perfect Prosecutor
« Vastaus #10 : 04.06.09 - klo:10:57 »
Ace Attorney: Investigationsista on julkaistu muutama Gameplay -pätkä ja niitä voi katsella muunmoassa YouTubesta.

Omaa epämääräisellä tavalla hankittua Kenjiä olen pelannut kolmanteen tapaukseen saakka ja näyttää, sekä kuulostaa todella hyvältä, ehkäpä jopa paremmalta mitä muut Ace Attorney -pelit (ja Edgey ei ole suosikki hahmoni)... Peli kulkee aika hitaasti omalta osalta, mutta syytän huonoa japanin kielitaitoani, jonka takia pitää aina välillä lähteä etsimään netistä käännöksiä.  :3

*

Poissa Zant

 • Piichipai
  • Leveli
Vs: Ace Attorney/Perfect Prosecutor
« Vastaus #11 : 25.09.09 - klo:11:55 »
Kenjiä olen pelannut kolmanteen tapaukseen saakka ja näyttää, sekä kuulostaa todella hyvältä, ehkäpä jopa paremmalta mitä muut Ace Attorney -pelit (ja Edgey ei ole suosikki hahmoni)... Peli kulkee aika hitaasti omalta osalta, mutta syytän huonoa japanin kielitaitoani, jonka takia pitää aina välillä lähteä etsimään netistä käännöksiä.  :3
Itse aloin nyt keskiviikkona pelaaman AAI:tä japaniversiona siis Kenjiä. Japanin kieltä osaan erittäin kehnosti (jos sitä edes osaamiseksi voi sanoa). Pelaaminen on kuitenkin edennyt ihan mukavasti - neljäs keissi paraikaa käynnissä ja peli senkun paranee. Mikumo Ichijou/Kay Faraday on kyllä uskomattoman hyvä apuri seuraamaan Edgeyn rikostutkimuksia.

Todistajien lausuntojen kanssa olen saanut puljata aina pienen hetken, ennenkuin keksii (=arvaa) mikä evidenssi pitää näyttää. Kolme kertaa olen joutunut etsimään netistä vastauksen lausuntoihin, kun ei ole sytyttänyt että mikä sopisi lausuntoon. Kaiken huippu oli kyllä, kun piti osoittaa sellaisesta paperilappusesta joku sana - mitä minä niiden kaikkien kanjien perään olisin tajunnut :o Rikospaikkatutkimusta nyt osaa tehdä ilman ohjeita, vaikka peli olisi koreaksi.

Ainoa tähän mennessä minua hiukan häirinnyt asia on se, ettei pelissä enää jaeta kunnon penaltyä jos vastailee kysymyksiin väärin. Toisaalta pelissä taas on älyttömästi jatkokysymyksiä: Ensin todistetaan mikä on ristiriidassa lausunnon kanssa, sitten valitaan kolmesta selityksestä sopivin ja sitten vielä todistetaan selitystä jollain. Logic-järjestelmä on kyllä paljon parempi kuin Psyykelukot ja Apollon tirkistelymenetelmä yhteensä.
------
En pidä näistä AAI:n enkku-trailereista. Kurjasti vaan otetttu kuvaa ja sitten lätkäisty OST-tason musiikkia siihen. Tässä uudessa Tokyo Game Show 2009 -trailerissakin olisi hyvin voitu kuulla, miltä Shiryuu Roun "Amai na!" huudahdus olisi kuulostanut englanniksi - kyllähän tuosta näkee, että puhekuplaan tulee "Not so fast!" mutta silti...

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #12 : 13.11.09 - klo:21:01 »
Jeejee Ace Attorney Investigationin Flash Demo on vihdoinkin käännetty meidän länsimaalaisten kielelle, jotenka täältä pääsee halukkaat testailemaan.

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #13 : 18.11.09 - klo:07:31 »
Phoenix Wright WiiWare: Confirmed

Aivan sikaälymakeejuttu, että kaikki Phoenixit tullaan näkemään Wiilläkin. Ostan vaikka DS-versiot löytyy jo. :3

Lainaus
PW:AA (Episode 1~4)
Dec. 15
900wiipoints

PW:AA JFA
2010 Jan. 26
1,200wiipoints

PW:AA T&T
2010 Feb. 23
1,200wiipoints

PW:AA (Episode 5)
2010 Mar. 16
300wiipoints

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #14 : 18.11.09 - klo:12:08 »
Pöljää kun eivät voineet muka sisällyttää tuota AA:n vitosepisodia noiden neljän muun seuraksi. Eipä sillä, että tuo hinta mitään ryöstöä olisi. T&T saattaa hyvinkin mennä lataukseen kun se on päässyt jäämään välistä.

*

Poissa Zant

 • Piichipai
  • Leveli
Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #15 : 18.11.09 - klo:14:45 »
Ace Attorney Investigationin Flash Demo on vihdoinkin täältä
Vihasin jo sitä japaninkielistä demoa, kun se "freezasi" aina parhaimassa kohtaa... jaksaisikohan tuota enää kokeilla, jos (=kun) sekin todenäköisesti "freezaa" myös...
---

Itse en muuten suhtaudu noihin Phoenix Wrightien Wii-porttauksiin kovinkaan skeptisesti, mutta mielelläni kyllä haluan nähdä, miten kaikki vanhat mikrofoniominaisuuden on muutettu Wii-muotoon.

Objectionin huutamisen nyt voi hoitaa tyyliin "valitse evidence, paina esim. B-nappia ja imitoi mahdollisimman hyvin Phoenixin 'pointing finger' -poseerausta Wiimote vasemassa kädessäsi". Mutta tuossa Rise From The Ashesissä (ykkösen vitoskeissi) otettiin sormenjälkiä, jossa pulveri kaadettiin jäljen päälle ja mikrofoniin puhaltamalla jämät lensi pois. Laamitaanko jämäpulveri nyt pois huiskuttamalla Wiimotea?

Ostan vaikka DS-versiot löytyy jo. :3
Jepulis  ^_^
Phoenix Wright Trilogy Wiille.... pikasesti laskettuna 3600 Wii Pointsia eli aika tasan neljä kymppiä euroina... tuleepa vihdoin ostettua jotain Wiiwaresta

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #16 : 18.11.09 - klo:16:36 »
Ace Attorney Investigationin Flash Demo on vihdoinkin täältä
Vihasin jo sitä japaninkielistä demoa, kun se "freezasi" aina parhaimassa kohtaa... jaksaisikohan tuota enää kokeilla, jos (=kun) sekin todenäköisesti "freezaa" myös...
Niin tekee.

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #17 : 18.11.09 - klo:20:07 »
Pöljää kun eivät voineet muka sisällyttää tuota AA:n vitosepisodia noiden neljän muun seuraksi. Eipä sillä, että tuo hinta mitään ryöstöä olisi. T&T saattaa hyvinkin mennä lataukseen kun se on päässyt jäämään välistä.
Ekan AA:n neljä ensimmäistä tapausta ja viides keissi maksavat yhteensä yhtä paljon kuin toinen kuin kolmaskin osa. Mikäli se hinta siis oli pöljäke.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #18 : 18.11.09 - klo:21:58 »
Ehkä tuo eka AA on jaettu kahteen osaan siksi, että osalla japanilaisista (eli niillä, joilla on vain GBA-versio) voi olla nuo neljä ensimmäistä keissiä, mutta DS:lle lisätty viides puuttuu. Näin ne pääsee ostamaan sen puuttuvan yksittäin... Ei kun hetkinen, onko tuo viides keissi vain DLC:tä ja vaatii alleen tuon pääpelin?

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #19 : 18.11.09 - klo:22:34 »
Yksittäisinä keisseinä myyminenhän olis ollu loistoidea muutenki. Tylsän sunnuntaipäivän pelastaja ja hinnaksi pari kolme euroa.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #20 : 19.11.09 - klo:08:45 »
Voi höh, ei nähtävästi olekkaan tulossa minkäänlaista kasvojen kohotusta (puhumattakaan ääninäyttelystä). TGS-tyyli olisi sopinut mainiosti!  -_-

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #21 : 19.11.09 - klo:14:05 »
Totta, onpas pettymys. Odotin näitä innolla, mutta en enää.... Tuo toimii DS:llä paremmin, sen tietää jo nyt.

Lähinnä halpa keino pelaajille päästä kokemaan tämä mahtava sarja, mikäli on missannut, mutta jos osat omistaa jo DS:llä, en näe mitään syytä näiden hankkimiselle.
全力で!

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #22 : 19.11.09 - klo:15:01 »
Perkele voisi jossain vaiheessa tulla se AA5. AAI on pakko-ostos, sitten kun se jenkki-eurooppala-akselille suvaitsee saapua.


Ei sinäänsä tosiaan kiinnosta tuo Wiille julkaisu, kun kaikki DS:lle on jo hankittuna. Ääninäyteltynä olisin voinut jo harkitakin. Käpkomin suuntaan jotain uhkavaatimusta?

*

Poissa Zant

 • Piichipai
  • Leveli
Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #23 : 03.12.09 - klo:16:01 »
Näistä alkuperäisten Phoenix Wrightien porttauksista alkaa mennä maku -_-
...Nyt sitten Objectionia iPhonella. Näyttänee pääpuolin ihan toimivalta, mutta alkaa kyllä pikkuhiljaa mennä rahastuksen puolelle, kun ihan joka alustalle pitää julkaista. Seuraavaksiko PSP:lle ja sitten Xboxille...

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #24 : 03.12.09 - klo:16:18 »
Ei helvetti.

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #25 : 03.12.09 - klo:17:15 »
Hei, miettikääs tätä: Noilla rahastuksilla nimensä mukaisesti saadaan paljon rahaa joka taas tarkoittaa rahaa uusien Gyakutenien kehittämiseen joka taas tarkoittaa kenties (jos se edes on mahdollista) parempia pelejä! :) Ja ei tuossa mitään vikaa mielestäni ole - iPhone/Touch on loistava pelialusta (trust me) ja näinhän Ace Attorneyiden ilosanoma vaan leviää. :]

Koskas se Investigaatiot tulee? Ens vuon?
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

*

Poissa Zant

 • Piichipai
  • Leveli
Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #26 : 03.12.09 - klo:17:53 »
Koskas se Investigaatiot tulee? Ens vuon?
Helmikuun 19. päivää olen odottanut samalla innolla kuin jouluaattoa.
Amerikka-versio julkaistaan pari päivää ennemmin (16.2.). En itse näe hirveästi hyötyä tuon Amerikka-version importauksessa, kun julkaisut on noin lähekkäin. Hinnoissa tietysti voi olla jotain pientä, mutta jooh... Zelda: Spirit Tracksin kanssa vähän sama vika.

AAI:n japaniversion pelattuani tuossa alkusyksyllä hypeni laski ihan kivasti. Nyt olen odotellut peliä rauhallisin mielin.

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #27 : 03.12.09 - klo:18:09 »
Lainaus
Ja ei tuossa mitään vikaa mielestäni ole - iPhone/Touch on loistava pelialusta (trust me) ja näinhän Ace Attorneyiden ilosanoma vaan leviää. :]
En tiedä mitään järkyttävämpää pelaamisen muotoa kuin kännykkä/iPod-pelaaminen. (Omistan sitten Touchin ja olen Appulouksesta pelejä ladannut, jotenka tiedän mistä puhun) 

Eniten tässä kuitenkin sapettaa se, että kohta näitä tosiaan voitaisiin alkaa kääntää PSP:lle ja se ei olisi lystiä. Nää on Nintsikan yksinoikeuksii!  *pacman*

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #28 : 03.12.09 - klo:18:21 »
iPhone/iPod Touch on kyllä loistava pelialusta! Varsinkin AA:t sopivat niille kuin nenä päähän.
Toki minuakin Nintendon puolesta kismittää se, että nämä eivät enää olekkaan yksinomaan Nintendon laitteilla pelattavissa.
<div class="signature">', $message['member']['signature'], '</div>';

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #29 : 03.12.09 - klo:20:26 »
Amerikka-versio julkaistaan pari päivää ennemmin (16.2.). En itse näe hirveästi hyötyä tuon Amerikka-version importauksessa, kun julkaisut on noin lähekkäin. Hinnoissa tietysti voi olla jotain pientä, mutta jooh...
Pientä? En ole ostanut Suomesta DS-peliä useampaan vuoteen, koska ne ovat aivan helvetillisesti kalliimpia. Puoleen hintaan saa, kun importaa.

Täällä Briteissä alkaa mietityttää, kannattaako tilailla jostain Play-Asiasta jenkkiversiota, vai odottaa sen pari päivää ja tilata jostain Play.comista, tai vain suunnistaa lähinpään markettiin. Sattuvat samoissa hinnoissa pyörimään.

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #30 : 03.12.09 - klo:22:27 »
Mitä? Investigations Eurooppaan ennen Jenkkejä? what is this the twilight zone?

Ja en kyllä mitenkään koe Nintendon "menettäneen" mitään pelisarjaa, Applen laitteita en ihan vielä laskisi pelikoneiksi. Kunhan eivät leviä Xbox-Pleikkareille. xP

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #31 : 03.12.09 - klo:22:35 »
Ei, kun Amerikassa pari päivää ennemmin.

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #32 : 03.12.09 - klo:22:40 »
Aa joo. No siltikin aika ihmeellistä että moinen tekstihirmupeli julkaistaan noinkin lähekkäin kummassakin paikassa. :o

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #33 : 03.12.09 - klo:23:40 »
Olen saanut sellaisen käsityksen, että aiemmista Ace Attorney -peleistä poiketen tätä ei ole käännetty ollenkaan ainakaan espanjaksi  :o Ranskasta ja saksasta en tiedä, mutta jo espanjan puutekin nopeuttanee lokalisointiprosessia.

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #34 : 20.03.10 - klo:15:12 »
No niin, tänään sitten olisi aika ottaa ensimmäinen askel Edgen seikkailujen puolelle :3 Pitkään olen jo venytellyt, nyt ei enää pysty. Olen kuullut aika ristiriitaisia kommentteja ko. pelistä. Toiset sanovat, että se on aika heikkotasoinen verrattuna pääsarjan peleihin. Toisten mukaan se säilyttää niiden tason ja huumorin. Omia mielipiteitäni tulossa, kunhan pääsen pelin pariin kunnolla.Kuten aiemmin tässä ketjussa puhuttiinkin, Wiin ohella Ace Attorneyt (ainakin 1-3) on tulossa myös iPhonelle ja kumppaneille Applen iTunesin App Storen kautta. Olen jopa itse harkinnut ostamista, ellei hinnat nouse jonnekin aivan taivaisiin, sillä en omista DS-versioita aitoina. Uskon myös, että tän sarjan pelit sopivat oikein hyvin Applen i-laitteille.

Tässä vähän videoa:


Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #35 : 15.07.10 - klo:20:31 »
RevoGamers haastatteli Ace Attorneyn luojaa, Shu Takumia. Tässä poimitut käännökset:

Lainaus
- Takumi considers the Ace Attorney series finished with Apollo Justice
- Takumi also recognizes the love that many fans have for the series
- Now he is debating whether he should make another Phoenix Wright game, or continue onto new things
- inspiration for the Ace Attorney games comes from mystery novels that Takumi read when he was a young boy
- “we’ll definitely move onto the 3DS with our ideas. I really liked the 3D camera and gyro sensor possibilities, and I’m already thinking of ways for taking advantage of it”.
- His favorite characters might be Phoenix and Godot
- Takumi did the original Phoenix voice, since there were only 5 people in the original dev team

FUK APOLO, MOAR PHINIX PLX

EDIT: tässä vielä tarkempi käännös:

Lainaus
- Takumi already considered Ace Attorney series finished with DS Apollo Justice being the last chapter. Then he wanted to move on with fresh things like Ghost Trick.
- However, fans response and love he’s noticing in this event (lots of deep PW fans) makes he stop and reconsider the series situation. He’s pretty surprised and grateful on this love, so he’s now undecided on what to do: continue PW or stick to new things?
- He’s Ace Attorney writer. His scripts’ inspiration may come from his love to mystery books when he was 10.
- Ghost Trick is his last DS game, “we’ll definitely move on to the 3DS with our ideas”. Any ideas for it? He’s pretty interested in it, “I really liked the 3D camera and gyro sensor possibilities, and I’m already thinking of ways for taking advantage of it”.
- His favorite characters might be Phoenix and Godot, and he feels the magician could be his own image. He recorded original Phoenix voice, “as we were only 5 in the team”.
« Viimeksi muokattu: 19.07.10 - klo:22:04 kirjoittanut Nuutyasha »

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #36 : 08.09.10 - klo:16:34 »
Investigations 2 tuloillaan. Varmaan sitten TGS'10 ensimmäistä traileria.

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #37 : 08.09.10 - klo:17:34 »
Kay on näköjään edelleen mukana. Kiva. Olisin kyllä mieluummin ottanut AJ kakkosen, mutta käyhän tämäkin. Kauankohan tuota vain saadaan odotella...

E: Hyvälaatuisia lehtiskanneja.

Yksi vanha tuttu siellä näkyy pääkolmikon lisäksi. Uusi pelimekaaninen kikka liittyy kuulemma jollain tavalla shakinpeluuseen, kuten tuosta yhdestä screenshotista voi päätelläkin.
« Viimeksi muokattu: 09.09.10 - klo:16:32 kirjoittanut Garo »

*

guest7

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #38 : 25.09.10 - klo:10:26 »

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #39 : 25.09.10 - klo:12:00 »

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #40 : 25.09.10 - klo:12:11 »
No mutta ainahan läikkynyttä maitoa yritetään pyyhkiä.

EDIT: >)Harhar knew it
« Viimeksi muokattu: 24.10.10 - klo:11:27 kirjoittanut Nuutyasha »

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #41 : 30.10.10 - klo:16:26 »
PW2:n tokaa keissiä:
(click to show/hide)

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #42 : 30.10.10 - klo:16:28 »
(click to show/hide)

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #43 : 02.11.10 - klo:16:04 »
Lainaus käyttäjältä: Court Recordsin JapaneseGIRL
http://www.capcom.co.jp/gyakutenkenji/2/goods.html

Gyakuten Kenji 2 Collectors package


-Sound CD "GK2 Orchestra arrangement"
-DVD
6,090yen
https://www.e-capcom.com/ec/srDispProductDetailCsLink/doColorSizeLink/1/1/A10002727/10/10/srDispProductDetail/1

Hmmm mmmh. Pakko-ostos, mutta ei siltikään yhtä kiinnostava mitä Gyakuten x Layton.

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #44 : 17.12.10 - klo:01:35 »
Uusi AAI2 traileri.

Gumshoe kuulostaa Garterbeltiltä  :o

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #45 : 17.12.10 - klo:02:31 »
Ei vain kuulosta, vaan myös on.

Sarja etenee ja sivuhahmojen kampaukset sen kuin kauhistuu.

*

Poissa Zant

 • Piichipai
  • Leveli
Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #46 : 17.12.10 - klo:14:57 »
Kyllä nämä AA-sarjan trailerit tulevat koko ajan vaan näyttävimmiksi - vaikka pelistä tuo ei paljoakaan kerro. Paitsi, että joku Edgeyn isukkin tuntenut hemmo näyttäisi olevan mukana - ehkä voitaisiin saada jotain Edgeyn menneisydesttä lisää auki. Kun AAI1 ei kuitenkaan eritysemmin avannut Edgeytä hahmona... tietysti lisätiedot Edgeyn isukistakin olisi toki ihan kivoja.

Hahmosuunnittelu sentään vaikuttaa hieman edellistä osaa paremmalta, vaikkei erityisen mahtavalta. Kampausten älyttömyyden olen itsekin huomannut...

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #47 : 17.12.10 - klo:14:59 »
Kuulinko myös Nico Robinin ääninäyttelijän tuolla?

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #48 : 17.12.10 - klo:15:46 »
Mitä tuo trailerin ääninäyttely nyt sitten kertoo? Jonkinmoista ääninäyttelyä itse peliinkin? Vai oliko pelkästään trailerin kikka?

Minusta tuo naistuomari on vähän liian erikoisesti pukeutunut, kuin joku Fire Emblemistä revitty kuningatar. Udgey oli niin mukavan perus ja puolueettoman näköinen.

Vs: Ace Attorney (Investigations) -sarja
« Vastaus #49 : 17.12.10 - klo:16:01 »
Kuulinko myös Nico Robinin ääninäyttelijän tuolla?
Kyllä. ROBIN CHWWUUUUUUUUUANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Ja Cyna ainoastaan trailu on ääninäytelty.