Ninja Gaiden II

 • 74 Vastauksia
 • 33073 Lukukerrat
Ninja Gaiden II
« : 25.04.08 - klo:23:42 »
Nyt se on tulossa: Maailman paras toimintapeli, uskomattomilla grafiikoilla ja pelimekaaniikalla. Ninja Gaiden II nimittäin julkaistaan Pohjois-Amerikassa 3.6.08 ja Euroopassa pari päivää myöhemmin nimittäin 6.6.08 ja vain ja ainoastaan Xbox 360:lle.
Ninja Gaidenhan on kaikille tuttu sarja jo Nesiltä, mutta täydelliseen loistoon sarja pääsi vasta muuttuessaan kolmiulotteiseksi. Alkuperäisen Xboxin Ninja Gaideniin tuli kaksi uutta osaa, jotka olivat kuitenkin vain sama peli jossa oli mukana vaan kaikkea uutta. Mutta nyt on tulossa kokonaan uusi peli täynnä kaikkea uuttaa kivaa.
Kuten on jo sanottu, peli ei tule Ps3:le kuten Sigma, vaan ainoastaan XO:lle.
Pelissä on uuden juonen lisäksi todella paljon uuttaa, unohtamatta grafiikkoja, jotka tulevat olemaan konsolin kärkeä
Uusia aseita on monia kuten tonfat, viikate, kusarigama (viikate ketjun päässä) ja kolme pitkää metallista "haukan" kynttä. Vanhoja aseita peliin on jäänyt mm. Lunar, Dragon's clawit, Tiger's fang tuplaterät ja jousipyssy. Jokaiselle aseelle löytyy lisäksi paljon uusia tekniikoita. Jousipyssyllä voi ampua myös normaalien nuolien lisäksi mm. tulinuolia.
Pelissä on neljä eri vaikeusastetta helpoin Path Of The Acolyte, followed by Path Of The Warrior, Path Of The Mentor ja hermojaraastavan vaikea Path Of The Master Ninja.
Pelissä on myös uusi energiasysteemi, jossa energiaa palautuu jonkin verran kun pääset savepointille. Pelin ympäristönä ovat mm. Venetsia, muu Italia, Japani ja New York. Pelistä on paljastettu kenttiä nimeltä Aqua Capital, Northern Purgatory, Lifeblood Shrine ja Niflheim.
Peli on raaka ja verinen, kuten edelliset osansa ja se on saanut ikärajakseen "mature". Euroopassa ikäraja on todennäköisesti 16+.

Nyt pelissä voi nauhoittaa oman pelaamisensa ja näyttää kaikki hienoimmat temput ja glitchit näin kavereillensa.
Pelin tarinaosuuden pituudeksi on sanottu noin 30 tuntia
Peliin on vahvistettu uusi naishahmo nimeltä Sonia, joka ilmeisesti työskentelee CIA:lle.
Pelistä ei valitettavasti löydy kaivattua moninpeliä.

Itselleni peli on yksi kesän tärkeimpiä julkaisuja ja ostan sen todennäköisesti hieman julkaisupäivän jälkeen.

E: Jees, nyt on peli ennakkotilattu.
« Viimeksi muokattu: 06.12.12 - klo:03:02 kirjoittanut Osiris »
Makkaralla on kaksi päätä. Siinä se on onnellisemmassa asemmassa kuin me muut.

*

Poissa Samirai

 • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #1 : 26.04.08 - klo:01:25 »
Yhtäkään Ninja Gaidenia en ole elämässäni pelannut, mutta jo ykkösen tullessa oli Boxin osto lähellä... Ostoa ei kuitenkaan tapahtunut kiitos samoihin aikoihin ilmestyneen Zeldan. Nyt ei ole Zeldoista vaaraa, niin saattaa hyvinkin lähteä XO ostoslistalle... Tai rahat on kyl lopussa, saapa nähdä... Mutta siis Banjon lisäksi SE peli joka jos mikään saa minut ostamaan Boxin. Näemme sitten tulevaisuudessa miten käy >_>

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #2 : 26.04.08 - klo:11:01 »
Muuten vaan aloitusviestiin kommentoin, että ninja gaiden oli huomattavasti parempi 80-luvulla....
 
 Mutta varmasti tästä tulee mahtava peli. Erittäin hienoa jälkeä, vaikka ei tule ikinä voittamaan Ninja Gaiden 2 nes-versiota.

E: Pallokala, totta helvetissä oli parempi.
« Viimeksi muokattu: 27.04.08 - klo:15:22 kirjoittanut PROTOMAN »

*

Poissa Gold

 • ヘイロー
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #3 : 26.04.08 - klo:11:38 »
Toivottavasti tässä on parempi tallennusjärjestelmä kuin originaalin Xboxin Ninja Gaidenissa, kun oli niin suunnattoman ärsyttävää tappaa yksi ja sama pomo useasti, kun peli ei tallenna chaptereiden (vai mikä se oli) välissä.
"The flow of time is always cruel...
Its speed seems different for
Each person, but no-one can
Change it..."

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #4 : 26.04.08 - klo:14:09 »
Ninja Gaidenia on pelattu lähimmälti 400 tuntia, boxin alkuperäistä siis. En vieläkään ymmärrä miksi ihmeessä näin olen tehnyt, mutta ehkä minun ei tarvitsekaan. Lukemattomia kertoja on menty läpi, ja silti XO:lla pelatessa vasta vähän aikaa sitten löysin kaikki golden scarabit. Hommailin siis itselleni näiden avulla myös NES:n Ninja Gaidenit, mutta jostain idioottimaisesta syystä nepä eivät voineet toimiakaan. Tässä vaiheessa voisinkin haistattaa pitkät paskat peliä XO:lle emuloineelle tiimille. -__-

Hemmetti vieköön, lähes 400 tuntia ja peliä ei todellakaan ole läpäisty kaikilla vaikeustasoilla. Master Ninja Tournamentissä onnistuin munkittamaan itseni viimeiselle tasolla, mutta siihen se sitten jäikin. Mikäli oikein muistan, oli siellä listoilla noin 10 suomalaista, jotka tämän olivat päässet läpi, jos sitäkään. Niin, eihän tämä missään tapauksessa ole vaikea peli, eikä missään tapauksessa tämän parisa ole huudettu ja kiroiltu eniten. Mutta kyllä se fiilis on myös jotain käsittämätöntä kun sydän pomppii rinnasta ulos ja ja se paha örmy vihdoin kaatuu. Ainoastaan Ninja Gaidenin parissa olen kokenut jotain näin hienoa.

Mutta jos lopettaisin tämän paskan jauhannan, ja julistaisin Ninja Gaiden yhdeksi maailman parhaaksi peliksi, sinne Primejen ja muiden harvojen ja valittujen joukkoon. Ja jotta tämä jotenkin liittyisi tähän Ninja Gaidenin toiseen tulemiseen, niin paljastettakoon nyt niinkin järkyttävä asia, että odotan peliä. Paljon.

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #5 : 27.04.08 - klo:15:17 »
Toivottavasti tässä on joku easy -vaikeustaso ku eka (boksin) Ninja Gaiden oli normalillakin niin rasittava.  Mutta odotan tätä eniten tänä vuonna tulevista peleistä.

Muuten vaan aloitusviestiin kommentoin, että ninja gaiden oli huomattavasti parempi 80-luvulla....
Ei tod.

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #6 : 27.04.08 - klo:16:00 »
30 tuntia? O_O Sweet. Usein tämmöset pelit ovat ikävän lyhyitä.

Muuten vaan aloitusviestiin kommentoin, että ninja gaiden oli huomattavasti parempi 80-luvulla....
Melkein.
Ei saa kiusata.

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #7 : 21.05.08 - klo:16:14 »
Joo on tää kyllä pakko-ostos. GoW on ollu pitkään suosikki hack 'n' slash mutta tää vaikuttaa jo niin muikealta että saattaa jopa luultavasti ehkä juuri ja juuri nippanappa mennä ohi. GoWit kun olivat niin lyhyitä (n. 10h) mutta siitä huolimatta niin laajoja, että ihan hirvitti.

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #8 : 24.05.08 - klo:08:37 »
Juuri sopivasti pääsen rippileiriltä tätä mättäämään! Odotan, kun ei muita kovia julkaisuja ole nyt tulossa, paitsi BF: Bad Company kesäkuun lopulla. Mutta tosiaan aikaisempia osia en ole pelannut, mutta toivottavasti tästä saa sellaisen ninja-fiiliksen päälle:P Meinaan toivottavasti kontrollit/iskut etc. pelittävät!

E: Mitenkäs onko demosta ollut mtn. puhetta? Nostais aika kivasti hypeä jos onnistunut demo saataisiin pari viikkoa ennen julkaisua kehiin : )

Xbox 360 | PS3 | DSLite | PC | Sony Bravia 40" FullHD KDL-40W4000

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #9 : 24.05.08 - klo:15:37 »
Ainakin jossain vaiheessa Liven Marketplacella oli "Ninja Gaiden II demo - Coming soon", mutta en tiedä onko enää. Joku voisi käydä katsomassa. Tässä taas luvataan, että demo tulisi tässä kuussa, muttei ainakaan vielä ole mitään näkynyt.

Edit@heplo: Ninja Gaidenit eivät ole mitään pelkkää "järkipois" -nappulanrämppäystä vaan taisteleminen vaatii taitoa ja taktikointia.
« Viimeksi muokattu: 24.05.08 - klo:21:16 kirjoittanut Octorok »
Makkaralla on kaksi päätä. Siinä se on onnellisemmassa asemmassa kuin me muut.

*

Poissa heplo

 • Resetin paskin jätkä
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #10 : 24.05.08 - klo:19:36 »
Tällä hetkellä tekee mieli ostaa järki pois -pelejä. Ostan.
I Päiväkotikerho I
"Joka reikään banaania."

*

Poissa Gold

 • ヘイロー
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #11 : 24.05.08 - klo:23:10 »
Offtopic: ^ Osta Earth Defense Force 2017. Siinä pelissä saa hyvästellä aivot, jos kaveriseuraa löytyy läheltä.
"The flow of time is always cruel...
Its speed seems different for
Each person, but no-one can
Change it..."

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #12 : 25.05.08 - klo:15:02 »
Tällä hetkellä tekee mieli ostaa järki pois -pelejä. Ostan.

Järki pois Ninja Gaidenissa ----> pää pois, oma pää. Boxin alkuperäisessä sai parhaimmillaan turpaansa, kun aivasti ja katsoi pariksi sekunniksi muualle. Perin julmaa. Tyhmät aivastukset... >__>

Tosin tässä on ilmeisesti joku helpotettu vaikeustaso, mutta toivottavasti kukaan ei pelaa sillä. Perkele, olkaa miehiä ja pelatkaa tätä niin kuin on tarkoitettu, kiitätte sitten myöhemmin.

*

Paikalla Tapza

 • Luuseri
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #13 : 26.05.08 - klo:14:46 »
Hmm, IGN antoi 8.7

Hieman alhaisempi arvosana kun olin odottanut, ottaen huomioon aiempien Gaideneiden pistepotit. Sanokaas muuten, että kannattaako tätä hankkia mikäli ei aiempiin NG-peleihin ole tutustunut?

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #14 : 26.05.08 - klo:19:55 »
^Ninja Gaidenit yleensä ovat olleet suhteellisen vaikeita ja aikaisemmasta pelikokemuksesta on toki ollut hyötyä, mutta peliin kyllä pääsee mukaana, eikä kunnollisen taistelun oppimiseen kauaa loppujen lopuksi mene. Pelissä on myös tällä kertaa vaikeusasteet, jolloin taidoistaan epävarma voi pelata helpoimalla, jos niin haluaa.
Juoneen mukaan päästäkseen ei myöskään tarvitse olla kokemusta aikaisimpia pelien vastaavasta. Suosittelen hankkimaaan ihmeessä, jos kiinnostaa.

Itsekkin olisin odottanut pelin saavan IGN:ltä korkeamman arvosanan.

E: Ensimmäinen Ninja gaiden löytyy VC:lle.
« Viimeksi muokattu: 26.05.08 - klo:21:08 kirjoittanut Octorok »
Makkaralla on kaksi päätä. Siinä se on onnellisemmassa asemmassa kuin me muut.

*

Paikalla Tapza

 • Luuseri
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #15 : 26.05.08 - klo:21:03 »
Ninja Gaideneiden vaikeus on oikeastaan jo legenda, sitä on kuullut joka tuutista ja olen kyllä tietoinen että pirullisen haastavia pelejä ovat. :P
Noh, ainakin voi kasvattaa gaming-skillzzejä.

Taidanpa siis tämän hankkia, en oikein ensimmäiseenkään osaan voi tutustua kun ensimmäistä Xboxia ei kämpästä löydy. Sitten myöhemmin voisi myös ostaa tuon DS:n Gaidenin (Dragon Sword kaiketi), vaikka puheiden perusteella onkin aika erilainen kuin nämä pääpelit. Löytyykös VC:stä muuten noita vanhoja NG-pelejä? Voisi niitäkin hakata tätä ympyrän ninjaa odotellessa.

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #16 : 26.05.08 - klo:21:09 »
Ekan boksin Ninja Gaiden toimii myös X360:ssa.


EDIT: Tässä on lista kaikista Xbox -peleistä jotka toimivat myös X360:llä


http://www.xbox.com/fi-FI/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
« Viimeksi muokattu: 26.05.08 - klo:21:40 kirjoittanut Pallokala »

*

Paikalla Tapza

 • Luuseri
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #17 : 26.05.08 - klo:21:22 »
Kiitos tiedosta. Kaikki Xboxin pelit eivät toimi niin en uskaltanut lähteä arvailemaan.

Pitääpä sitten sekin ostaa joskus kun ehtii.

*

Poissa Gold

 • ヘイロー
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #18 : 26.05.08 - klo:22:30 »
"The flow of time is always cruel...
Its speed seems different for
Each person, but no-one can
Change it..."

*

Poissa Samirai

 • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #19 : 26.05.08 - klo:23:59 »
Eikos Boxin Ninja Gaidenin saa ostettua myös sieltä xboxin marketista? Näin olen kuullut >_>

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #20 : 27.05.08 - klo:11:13 »
Joop, Ninja Gaiden Black sieltä löytyy. 1200 ms pointsia maksaa, eli about 15e.
Ei saa kiusata.

*

Poissa heplo

 • Resetin paskin jätkä
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #21 : 27.05.08 - klo:14:50 »
Näyttää muuten hyvälle. Minkäslainen tämä on muuten pelattavuudeltaan vaikkapa Devil May Cryhyn verrattuna?
I Päiväkotikerho I
"Joka reikään banaania."

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #22 : 27.05.08 - klo:15:35 »
Hitosti nopeampaa tämä on, jos DMC -peleihin veraataan. Ryu kiitää hirveän nopeasti ympäri kenttää ja hyppii kirjaimeillisesti seinille, kun lähes joka ikistä seinää voi sattumoisin juosta joko suoraan ylös tai sivusuunnassa. Gaideneissa ei myöskään normisti liikuttaessa ole tällaista "juostaan palikka perseessä" -meininkiä, mitä ainakin oli Devil May Cry 4:n demossa ja mikä otti suunnattomasti päähän. Typerää, kun pelissä onnistui aivan uskomattomat combot, mutta siitten jätkä ei osannut liikkua... 

Tjaa, taisteluiden osalta merkittävin ero taitaa olla puolustus nappi, jollainen pelissä jopa on ja jonka käyttäminen oikeaan aikaan on pakollista. Kombot taas on jaettu kahdelle napukalle, eli tässä pitää opetella niitä kombojakin. Lopuksi voisin vaikka heittää hatusta, että Gaideneissa voiton salaisuus on kombojen, puolustuksen, väistöjen ja hyppyjen käyttäminen oikeaan aikaan, tai jotain. Ja reflekseistäkin on hyötyä. ;)

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #23 : 31.05.08 - klo:07:17 »
^Joko latasit demon?

Xbox 360 | PS3 | DSLite | PC | Sony Bravia 40" FullHD KDL-40W4000

*

Paikalla Tapza

 • Luuseri
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #24 : 31.05.08 - klo:11:49 »
Gamerankingsin keskiarvo tällä hetkellä 8,33. Katsoin juuri äsken Gametrailersin arvostelun, jossa pelille pamautettiin kohtalainen 8,4.

Ilmeisesti ei mikään maailman paras toimintapeli, mutta varteenotettava ostos kuitenkin. Oman ostoslistan kärkeen ei sijoitu, mutta jonkinlaiseen harkintaan pistän. Ensin kuitenkin taidan hommata jostain ensimmäisen osan.
« Viimeksi muokattu: 01.06.08 - klo:13:57 kirjoittanut Tapza »

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #25 : 31.05.08 - klo:16:58 »
Ensimmäisenkään Xboxin Ninja Gaiden ei saanut Jenkeissä korkeita pisteitä, toimittajat eivät yksinkertaisesti osanneet pelata. Poikkeuksena Suomen arvostelut, täältähän tuli melkein joka saitilta vähintään ysiä, joten propseja Suomelle tässä vaiheessa! Joka tapauksessa "huonoista" jenkkiarvosteluista huolimatta todella monet toimintapelien fanit pitävät peliä parhaana ikinä, se sentään keskittyi täydelliseen pelattavuuteen, eikä "näiden muiden" pelien tapaiseen casuaaliin helposti lähestyttävään mättöön ja muka hyvän juonen kuljetukseen sekä muuhun paskaan, mitä nyt nykyään peleiltä vaaditaan. Ninja Gaideneiden paras puoli on varsin loistokas pelattavuus, ja juuri tätä näiltä peleiltä tulisikin odottaa, ja juuri tämän Ninja Gaiden tekee parhaiten. Miksi perkeleessä kuitenkin peli saa kaseja, vaikka lähes jokaisessa arvostelussa kehutaan taistelusysteemiä mahtavaksi? Ainiin, porukka ei edelleenkään osaa pelata.

Hassu tuo Gametrailersin nettipeli heitto, ensin sanovat pelin vaativan jatkuvaa puolen sekunnin ajoituista iskuissa ja puolustuksessa, mutta eivät älyä, että tällainen pelaaminen netissä olisi tasan yhtä helvettiä pienimmänkin lagin takia. Samoin grafiikoita hieman moititaan, mutta missään vaiheessa ei ymmäretä, että pelin tavoite on ollut tasainen 60fps. Kyllähän tuo alle 30fps toimii GTA:ssa, mutta Ninja Gaidenissa jo pelkkä ajatuskin on mahdoton. Jälleen kerran ei mietitä yhtään, voisiko asia olla itse asiassa paremmin näin. Samoin peliä moititaan vaikeaksi, tämä pitäisi laskea positiiviseksi asiaksi, idiootit! Gametrailerssilla saati muillakaan saitella ei selvästi tykätä koko genrestä, halutaan jotain ihan muuta ja parhaat puolet lasketaan miinuksiksi. "Most people will never finish it." Täydellistä!

Suosittelen lukemaan itse arvosteluja enemmän kuin katsomaan numeroita, Ninja Gaiden II näyttää olevan juuri sitä, mitä pitääkin: helvetin vaikeaa mättöä täydellisellä pelattavuudella. Jos joku vaati toimintapeliltä jotain muuta, kannattaa varmaan vaihtaa genreä, hardcore toimintapelinä Ninja Gaiden pieksee IMO kaikki muut haastajat ojaan, ja kaiken järjen mukaan saman tekee myös toinen osa. Ainakin pelikuvan perusteella toiminta on vielä paljon maukkaampaa kuin ensimmäisessä osassa, toisin sanottuna peli on silkkaa täydellisyyttä. Mutta minkäs teet, kun nykyään kaikki viiden tunnin ylihelpot kahluualtaan syvyiset wnb elokuva Hevanly Swordit saa parempia piseitä. ;(

Niin ja demoa on vaikea ladata kun sellaista ei ole Suomi-tilillä. >__>

*

Poissa heplo

 • Resetin paskin jätkä
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #26 : 31.05.08 - klo:17:06 »
Oot väärässä, arvostelut on aina oikeassa. ;)

Ja heitäs jotain hyvää videokuvaa kehiin, himottaa tämä peli entistä enemmän.
I Päiväkotikerho I
"Joka reikään banaania."

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #27 : 31.05.08 - klo:19:17 »
Tosi NG-fani luo Japsi tilin, jotta saa demon.

Xbox 360 | PS3 | DSLite | PC | Sony Bravia 40" FullHD KDL-40W4000

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #28 : 31.05.08 - klo:19:48 »
Ihan hyvältä näyttää, mutta nähtävästi kameramies osaa välillä olla aikamoinen runkkari. Yhessä Pelit-lehessä muuten luin miten Itagaki haukkui DMC4:n kameraa tjsp. >,_> Ei näin.

Ja tässä heplolle sitä videokuvaa.
Ei saa kiusata.

*

Poissa heplo

 • Resetin paskin jätkä
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #29 : 31.05.08 - klo:20:30 »
Antakaa minulle tämä peli. Heti.
I Päiväkotikerho I
"Joka reikään banaania."

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #30 : 31.05.08 - klo:23:05 »
Tosi NG-fani luo Japsi tilin, jotta saa demon.

Tai odottaa kärsivällisesti viikon ja nautiskelee sitten enemmän. Eääh, hermoni pettävät kuitenkin jossain vaiheessa, mitä tässä esittämään pahista... >__>

Niin ja tosiaan kameran saa napin painalluksella selän taakse, koko väite kameramiehen epäpätevyydestä työhönsä on pahasti liioiteltua.

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #31 : 01.06.08 - klo:00:04 »
Perskuta kun saisi jostain nyt premikka boxin alle kahella saalla niin sais laittaa Ninja Gaiden 2:sen tai DMC4:n siihen sit. Ei voi mitään kun ei saa töitä täällä pirun kylällä niin hankala saada rahaakaan kesällä. Kiinnostas kyllä niin helvatasti pelata tämä koska en ole ikinä päässyt pelaamaan alkuperäisenkään boxin Ninja Gaidenii... No toivossa on hyvä elää xD

*

Paikalla Tapza

 • Luuseri
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #32 : 01.06.08 - klo:14:06 »
Asiaa.
Kyllä olen ihan arvostelujen tekstejäkin lukenut ja ei ole kiinnostus peliä kohtaan tippunut missään määrin. Joka tapauksessa peli on kuitenkin saanut keskimäärin huonompia arvosanoja kuin ensimmäinen osa (Gamerankings: Alkuperäinen 92%, Black 94%), joka ainakin suurilta sivustoilta sai melko korkeita pisteitä. En tietenkään luota arvosteluihin täysin ja tässä tapauksessa tosiaan näyttää siltä, että eniten kriitikoita ärsyttänyt asia on pelin vaikeus. Eikös se ole alusta alkaen ollut selvää, että peli on suunnattu ns. "HC-mättäjille" eikä aivan kaiken kansan pelattavaksi?

Itse en tosin ole erityisen taitava pelaaja, joten ihan heti en ole peliä hankkimassa. Oma ostoslistani on muutenkin aika mittava.

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #33 : 02.06.08 - klo:20:56 »
Itse en tosin ole erityisen taitava pelaaja, joten ihan heti en ole peliä hankkimassa. Oma ostoslistani on muutenkin aika mittava.


Nojoo, mutta ei silti kannata jättää peliä hyllyyn vain sen takia, että pelkää sen olevan liian vaikea. Vaikka tuntuisi siltä, että jokin pelityyppi ei ole se oma juttu, yksi peli voi muuttaa kaiken. Vaikeudestakin voi yllättäen nauttia. Itselläni on itse asiassa tuo ensimmäinen Ninja Gaiden juuri pelityksessä :).

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #34 : 02.06.08 - klo:22:40 »
Juuri näin.

Nyt menette ja lataatte sen saatanan Ikarugan.

*

Poissa heplo

 • Resetin paskin jätkä
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #35 : 03.06.08 - klo:16:15 »
Nyt menette ja lataatte sen saatanan Ikarugan.

Osta ebbo mulle pisteitä, niin saat yhden Ikaruga-pelaajan lisää.


E: Downloading Ninja Gaiden 2 Demo (1 %).

E2: Paras.
« Viimeksi muokattu: 03.06.08 - klo:17:49 kirjoittanut heplo »
I Päiväkotikerho I
"Joka reikään banaania."

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #36 : 03.06.08 - klo:18:39 »
Joo, pelasin kerran demon läpi, enkä pelaa enää. Alkoi suunnattomasti vituttaa ylenpalttinen helppous, demo antaa luultavasti niin väärän kuvan kun vain voi antaa. Ei mitään järkeä säheltää silmät kiinni ylivoimaisten kombojen ja kilometrin pituisen helttipalkin kanssa kymmenen tavisninjan lauman keskellä, tarvinnut edes mitenkään taktisesti ajatella tai ajatella ylipäätään missään vaiheessa. Izuna dropillakaan tehnyt mitään kun pisti vain silmät kiinni menemään ja sai parempaa jälkeä aikaan.

Ovelasti kyllä puijaavat taviksia helpolla demolla. Sitten kun on valmis peli boxissa, tuleekin rankasti turpaan, kun ei olekaan heti superkehittyneitä aseita saatavilla ja kuolee pariin hyvään komboon. Ja ei auta vaikka miten pelaisi helpoimmalla tasolla. ;)

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #37 : 03.06.08 - klo:19:24 »
Osta ebbo mulle pisteitä, niin saat yhden Ikaruga-pelaajan lisää.
Maksan sulle sitten takaisin ne 800 pistettä, kun olet pelin ostanut ja rikkonut 25 millin rajan.

Edit: 26,9 miljoonaa ja risat.
« Viimeksi muokattu: 03.06.08 - klo:19:46 kirjoittanut Jikkyooshaberiparodius »

*

Poissa heplo

 • Resetin paskin jätkä
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #38 : 03.06.08 - klo:19:40 »

Maksan sulle sitten takaisin ne 800 pistettä, kun olet pelin ostanut ja rikkonut 25 millin rajan.


Ja paljos herran ennätys sitten on? ;)

E: Taidan jättää sitten väliin. :(

« Viimeksi muokattu: 03.06.08 - klo:19:50 kirjoittanut heplo »
I Päiväkotikerho I
"Joka reikään banaania."

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #39 : 03.06.08 - klo:22:20 »
Oon tosta ykkösestä mennyt ekan chapterin ja kakkosesta nyt demon, ja nyt on fiilikset sellaiset että kyllä tuo kakkonen ykköstä vie :) In your face, Anders Ja ton helppouden kanssa olen samaa mieltä kuin Orhyanos, kyllä se oli paljon alkuperäisen normalia helpompi, mutta tilanne kyllä muuttuu itse pelin kohdalla. (hope so)

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #40 : 04.06.08 - klo:20:46 »
Oon tosta ykkösestä mennyt ekan chapterin ja kakkosesta nyt demon, ja nyt on fiilikset sellaiset että kyllä tuo kakkonen ykköstä vie :) In your face, Anders Ja ton helppouden kanssa olen samaa mieltä kuin Orhyanos, kyllä se oli paljon alkuperäisen normalia helpompi, mutta tilanne kyllä muuttuu itse pelin kohdalla. (hope so)
kakan marjat :) YKÖNEN OWNAA!
« Viimeksi muokattu: 04.06.08 - klo:20:56 kirjoittanut Osiris »
Smokin' Sick Style

*

Poissa heplo

 • Resetin paskin jätkä
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #41 : 04.06.08 - klo:20:46 »
33 € Play-asiasta. Yhtäkään peliä en enää Suomesta osta. Se on loppu nyt.
I Päiväkotikerho I
"Joka reikään banaania."

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #42 : 05.06.08 - klo:00:19 »
Entä, jos ei oo region free? :C

*

Poissa Rottiss

 • Sulava herrasmies
  • YouTube profiilini
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #43 : 05.06.08 - klo:11:23 »
Wow. Tilt antoi tälle 9/10. Ja ne sai achievementinkin siinä videossa. :P

EDIT
En mää sitä seuraa. Oikeasti. ;(
« Viimeksi muokattu: 05.06.08 - klo:11:32 kirjoittanut ~Ràtmáñ~ »
* Kullanmurut *Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #44 : 05.06.08 - klo:11:29 »
Tilt.. Vieläkö se paskuuden prinssi on elossa? >,_> Pelit-lehti antoi 92/100 btw. :]
Ei saa kiusata.

*

Poissa heplo

 • Resetin paskin jätkä
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #45 : 05.06.08 - klo:14:15 »
Entä, jos ei oo region free? :C


No Region Protection
I Päiväkotikerho I
"Joka reikään banaania."

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #46 : 05.06.08 - klo:18:31 »
Whaaaaaaaaat? Sama asia?

Meinasin et, jos onki region protektionit pelis ni jätäks kylmästi vaan ostamatta, kun et Suomesta mitään osta? Vai onko sulla jossain takataskussa USA Boxi? >;-o?

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #47 : 05.06.08 - klo:19:32 »
Tilauksenne on postitettu Englannista, päiväys "14:39". Hotmail, tapa itsesi. >__>
Saa kyllä nähdä milloin tulee, tietysti olisi ihan kiva ollut tietää, onko paketti lähtenyt eilen vai tänään...

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #48 : 06.06.08 - klo:22:12 »
Pelasin demoa. Ei voi mitään muuta sanoa kuin, et kyl kyseessä on seksikäs peli :D
Enpä ainakaan ole hupiukko.

Vs: Ninja Gaiden II
« Vastaus #49 : 07.06.08 - klo:13:50 »
Tilauksenne on postitettu Englannista, päiväys "14:39". Hotmail, tapa itsesi. >__>
Saa kyllä nähdä milloin tulee, tietysti olisi ihan kiva ollut tietää, onko paketti lähtenyt eilen vai tänään...
Eikös Hotmail näytä pelkän kellonajan samana päivänä tulleista viesteistä?