World of Warcraft

  • 82 Vastauksia
  • 24978 Lukukerrat
Vs: World of Warcraft
« Vastaus #50 : 25.08.09 - klo:21:24 »
Loppupään instathan alkaa viemään neljää tuntia D:
-_-
*sanaton*

*

Poissa Samirai

  • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
Vs: World of Warcraft
« Vastaus #51 : 25.08.09 - klo:23:30 »
Silti se loppupään pelaaminen on sitä WoWin parasta antia, sillä siellä jos jossain jopa tarvitsee sitä taitoa. Samalla kun joukossa on yleensä sellaset 10-25 kaveria ni tuon voi periaatteessa ajatella interaktiiviseksi irkiksi tms. Parhaimmat pelikokemukset ikinä on tosiaan tulleet siitä kun 40 miehen voimin saatu jotain järkyttävän isoja öllimölliköitä ketoon ankaran yrittämisen jälkeen. Haukkukoot WoWin loppupäätä kuinka ykstoikkoiseksi tahansa, niin se on sitä vain jos siitä sellaista tekee. Tarpeeks hyvä porukka niin sitä toistoa ei edes huomaa ja saattaa saada jotain nättiä kamaakin omalle ukolle.

Tosiaan isse lopetin WoWin jo pari vuotta sitten kun halusin elämän, mut miusta 4 tuntia päivässä elämästään voi käyttää paljon turhempaankin hommaan kuin WoWin instoissa riehumiseen.

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #52 : 26.08.09 - klo:08:18 »
Mut Burning Crusade näemmä löytyy. Jotaa kiinnostust on riittäny ^^
Heräteostos 5€:lla Citymarketin alelaarista. Ja hyvinhän tuo loppupään pelaaminen voikin olla sitä parasta antia, mutta sinne loppupäähän pääseminen kun vaatii ihan liikaa :/
Saisivat sitä levelausta helpottaa vielä enemmän, kun ei kiinnosta samojen tehtävien teko monta kymmentä tuntia, ennenkuin pääsen kokemaan pelin parhaan puolen.

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #53 : 26.08.09 - klo:14:29 »
..Silti se loppupään pelaaminen on sitä WoWin parasta antia..

..miusta 4 tuntia päivässä elämästään voi käyttää paljon turhempaankin hommaan kuin WoWin instoissa riehumiseen.
Komppaan tässä Ingoota, liian tylsää se keskivaiheen toisto ja jatkuva paikasta toiseen ravaaminen.

Njoo, siinä olen kyllä samaa mieltä. Mutta voi sitä paljon hyödyllisempäänkin käyttää. Ei sillä tosin, että minä niin kuitenkaan tekisin.  :D

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #54 : 09.01.10 - klo:15:37 »
Jotenki huvittavaa että täällä jengi vaahtoaa siitä kuinka turhaa on maksaa pelistä joka tarjoaa samojen tehtävien tekemistä, tylsää grindausta ja puuduttavaa varustekilpaa.

"No pelasin mä tasolle 43lvl kun en enään jaksanu, ihan paska peli!"

Teistä nähtävästi kukaan ole edes päässyt "endgameen" asti.
Aika aikasta alkaa laukomaan tollasta pelistä jonka perehtymiseen menee useita satoja tunteja.
Minkäs teet, nähtävästi nykyajan pelaajasukupolvesta on muodostunu heliumiwinettäjiä joille kaikki pitää kantaa valmiiksi.

Ei kaikki 11.5 miljoonaa pelaajaa voi olla väärässä?

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #55 : 09.01.10 - klo:15:53 »
Sen sijaan että haukkuisit, jos vaikka ihan kertoisit mikä siinä "endgamessa" on sitten niin hienoa. Vastaukseksi ei tietty käy "se on itse koettava".

*

Poissa heplo

  • Resetin paskin jätkä
Vs: World of Warcraft
« Vastaus #56 : 09.01.10 - klo:15:59 »
Ei kaikki 11.5 miljoonaa pelaajaa voi olla väärässä?

Voi?

Ja kyseessähän on mielipide, joten ei edes ole olemassa eksaktia totuutta, jossa olla oikeassa.
I Päiväkotikerho I
"Joka reikään banaania."

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #57 : 09.01.10 - klo:17:09 »
Ei kaikki 11.5 miljoonaa pelaajaa voi olla väärässä?
Lainaus käyttäjältä: Wikipedia
Kristinusko on monoteistinen eli yksijumalainen uskonto ja kannattajamäärältään maailman suurin. Sen kannattajia on tämän päivän maailmassa 2,1 miljardia eli noin kolmasosa maailman väestöstä.

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #58 : 09.01.10 - klo:17:14 »
Teistä nähtävästi kukaan ole edes päässyt "endgameen" asti.
Aika aikasta alkaa laukomaan tollasta pelistä jonka perehtymiseen menee useita satoja tunteja.
Minkäs teet, nähtävästi nykyajan pelaajasukupolvesta on muodostunu heliumiwinettäjiä joille kaikki pitää kantaa valmiiksi.
Peli, johon perehtymiseen menee satoja tunteja? Se ei ole edes mahdollista, jos koko ajan tehdään samoja asioita. Ja ihan tyhmäähän se on jos vasta missälie "endgamessa" pääsee nauttimaan. En mä ostaisi konsolipeliäkään, jossa kaikki hieno olisi vasta pitkän taipaleen lopussa, pah. Kun ei tuossa ole oikeasti syvällistä juontakaan.

Kaikki pitää saada valmiina? Ei ainakaan minusta, mutta WoW sattuu vaan olemaan hintaansa nähden tylsä peli.

11,5 miljoonaa ihmistä VOI olla väärässä. Kuinka paljon OIKEASTI HYVÄÄ mainstream-musiikkia on olemassa? Mietipä sitä.

*

Poissa heplo

  • Resetin paskin jätkä
Vs: World of Warcraft
« Vastaus #59 : 09.01.10 - klo:17:27 »
Ei kaikki 11.5 miljoonaa pelaajaa voi olla väärässä?
Lainaus käyttäjältä: Wikipedia
Kristinusko on monoteistinen eli yksijumalainen uskonto ja kannattajamäärältään maailman suurin. Sen kannattajia on tämän päivän maailmassa 2,1 miljardia eli noin kolmasosa maailman väestöstä.

Hyvin vedit tähänkin väliin. Ei kyllä uskoisi, että jopa 4 miljardia ihmistä on väärässä/tietämättömiä!
« Viimeksi muokattu: 09.01.10 - klo:17:30 kirjoittanut heplo »
I Päiväkotikerho I
"Joka reikään banaania."

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #60 : 27.04.10 - klo:22:42 »
Hmh. Kymmenes päivä pelaamatta. Taitaapi olla ensimmäinen paria päivää pidempi tauko. Seitsemään kuukauteen. Kortteja on vieressä vielä neljän kuukauden edestä, rahaa olisi ostaa lisääkin. Aikaakin riittää. Pelitunteja Xfire päällä reilut 1700 tuntia tällä hetkellä. Yhteensä, varmasti 2000. Ei kertakaikkiaan vaan jaksa enää. Ja kyllä, endgame on koettu, raidit on koettu, instat on koettu. Ainoat asiat, mitä jäi tekemättä, oli Ulduarin ja Icecrown Citadelin loput siivet. Mutta kiinnostus vain romahti. Reilu puli vuotta pakonomaista pelaamista, päivittäisiä dungeoneita, viikottaisia raideja. Merkkien haalimista seuraavaan T10-palaan. Joka päivä, joka viikko, joka kuukausi. Ei saatana. Jos kiltaan halusi päästä, velvoitettiin täysviikkoista raidaamista joka ilta. Alkaen yhdeksästä illalla, päättyen yhdeltä yöllä tai johonkin satunnaiseen aikaan. Peli-intoa ei suinkaan nostanut myöskään ne kaikki idiootit, joista ei voinut olla ihmettelemättä, että mistä helvetistä niitä oikein pursuaa. Vielä, kun liki kaikki raidit joutui pugaamaan, niin alkoi jo hieman keittää yli jo pelkästään kaikkien niiden retardien ja ääliöiden vuoksi. Mutta ylipäänsä vain se passiivinen pelaaminen tunnista, päivästä ja viikosta toiseen.

Peli on hyvä, paras laatuaan, mutta vie vaan niin kertakaikkisen paljon aikaa. Ja joka ainoa kerta, kun on mieleen jälleen palannut se ajatus, että kunhan saan vielä pari merkkiä, niin on ne parhaat kamat, ja sitten... mitä? Sitten on hahmo jolla on päällä hassunnäköistä haarniskaa ja siinähän se sitten olikin, tämän vuoksi pelasin kuukausia, jopa vuosia. Tässä vaiheessa ei vaan voi muuta tehdä kuin pistää koneen kiinni ja mennä tekemään jotain muuta. Ei kauheasti innosta enää tuon jälkeen.

Simppelistihän kaikki alkoi jo kaksi, liki kolme vuotta takaperin, kun oltiin toisen kaverin kanssa menossa kolmannen luo yöksi, ja kun sinne tullaan, kaveri istuu koneella pelatin kummaa peliä, hokien "Joo, viel pieni hetki". Pelihän oli WoW, mikäs muukaan. Siinä sitten toisen kaverin kanssa naurettiin ja todettiin että "Ei hitto, joku wowi...", ja puuhailtiin omiamme. Kuitenkin alkoi peli kiinnostamaan, ja lähdettyämme iskimme pelin lataukseen, ja sen latauduttua ja asennuttua alettiin pelaamaan. Private servereillä. Ensimmäiset kaksi vuotta kului satunnaisten servereiden parissa aina alusta aloittaen, kun edelliset kaatuivat ja jäivät maihin. Aluksi se oli vain minä ja kaksi kaveria, mutta pikkuhiljaa sinne mukaan nousu vielä porukan neljäskin jäsen. Jo itsessään private servereillä pelaaminen rajoitti peliä vähäisillä pelaajamäärillään ja kaatuiluillaan, jolloin peliin ei oltu vielä lainkaan koukussa, pelailtiin vain välillä, 10X xp kun mahdollisti satunnaispelailun hyvin tuloksin. Tätä jatkui pari vuotta. Kunnes, seitsemän kuukautta sitten itse pidin peliä niin hyvänä, että olisin valmis jopa maksamaan sen pelaamisesta. Siinä sitten pelailin yksin noin viikon verran, ja ylistysteni myötä kaikki kolme kaverianikin sitten loikkasivat retailin (maksullisen wowin) pariin. RaF, eli "Refer-a-Friend" -sovelluksen myötä (mahdollistaa yhdessä pelattaessa mm. 3x XP:n) kutsuin yhden kavereistani, joka sitten kutsui seuraavan. Yksi meistä tosin jäi ilman, mokattuaan, ja pistäen levyjen koodit vanhalle tililleen, millä oli joskus kokeillut kymmenen päivän trialia. Siinä sitten leppoisasti pääosin kolmen kaverin kesken levuteltiin aina tasoon 60 asti, jolloin 3x XP loppuu siirryttäessä uusille alueille. Tästä huolimatta, tämä ilman RaFia jäänyt kaveri oli jatkuvasti meitä edellä, ja sen hänestä myös huomasi oikeassa elämässä, ikävä kyllä. Tästä sitten hitaasti kavuttiin kaikki 20 jäljellä olevaa tasoa, ja osapuilleen, viikon heitoilla, olimmekin sitten kaikki 80. Ei muuta kuin loppupäätä läpi kahlaamaan. tätä jaksoi hyvin aina sen viitisen kuukautta, mutta kun kaikki alkoi toistaa itseään, alkoi välillä uusien hahmojen levutus, niihin kyllästyminen, loppupäähän palaaminen ja niin edelleen. Kaikki vain oli sitä samaa, ehkä hieman erilaisena.

Nyt kuitenkin kyllin pitkän ajan jälkeen, vaikka pelistä olenkin kokenut vain murto-osan, osaan kertoa siitä oman mielipiteeni. Peli on hyvä, mahtava, mutta silti itseään toistava. Kun toisen kerran 25:n henkilön voimin kaatuu sama bossi, ei se tunnu enää yhtään jännittävältä tai kutkuttavalta. Se on vain tylsää. Ja nimenomaan tähän koko peli pääosin perustuu. Pikkuhiljaa kaikki me neljä putosimme tämän vuoksi pois, ensin yksi kavereistani, sitten minä, ja kaksi jäljelle jäänyttä ei vieläkään ihan kokonaan. Ikävä kyllä voin todeta, että peli on vain heikentänyt kaverisuhteitani näihin kahteen, pelin aiheuttaessa helposti hyvin paljon erimielisyyksiä. Tähän jo lopettaneeseen kaveriini peli taasen on vahvistanut. Nyt ajateltiin pitää ihan reilua taukoa, ja sen jälkeen aloittaa PvP PvE:n sijaan. Koska kaiken sen jälkeen, mitä olen todennut, voin sanoa rehellisesti, että PvE ei vaadi mitään muuta kuin hyvää gearia. Joihinkin bosseihin on vaikeat taktiikat, mutta ensimmäisen kerran jälkeen nekin menevät kuin tyhjää vaan. PvP:hen taasen olen mieltynyt siksi, että siinä gearin saaminen vaatii jo oikeasti enemmän skilliä, joidenkin esineiden (ainakin vielä ennen Cataclysmiä) käyttäminen kun vaatii tietyn verran Arena Ratingia (saadaan voittamalla satunnaisesti valittuja joukkueita omaa 2,3 tai 5 -hengen joukkuetta vastaan), joka on suoraan yhteydessä siihen, miten hyvä olet PvP:ssä, kun taas PvE:ssä nojaat käteesi ja hakkaat nappeja 1-4, keyboardturnaat ja liikut wasd. Toki PvP:ssäkin pärjää huomattavasti paremmin, mitä parempaa gearia omistat, mutta sitä mukaa, kun saat parempaa gearia (arena rating kasvaa), saat vastaasi henkilöitä, joiden geari on yhtä hyvää. PvP:ssä arvostan myös sitä, että siina säät paremmin päättää, milloin pelaat, etkä ole sitoutunut pelaamaan juuri sinä hetkenä 24:n muun ihmisen kanssa. Vain yhden kahden tai maksimissaan neljän. Pre-made BG:t nyt ovat oma lukunsa, mutta areenaa voi vetää milloin huvittaa.

Saas nähdä, milloin olen taas raaputtamassa peliaikakorttia. Toivottavasti en vielä vähään aikaan. Niin paljon paremmin on elämäkin nyt mennyt.

Edit: Niinpä niin. Ensimmäisenä lopettanut ei sittenkään ole pysynyt pitkään irti wowista, pelailee private servereillä nyt, kun ei omaa peliakaa. Saas nähdä, milloin itsekin "retkahdan", vähän alkaa taas jo tehdä mieli. /sigh.

Edit2: Tässä lähipäivinä taitaapi alkaa Childrens week, ja pitänee päättää, haluanko drakeni nyt vai vuoden päästä. Tekeekös kukaan muu näitä "What a long, strange trip it has been" -achia varten? Mikäli nyt aloitan, niin warrun ajattelin pistää 67 -> 80, mainilla Stonekeepers Shardeilla honoria ja PvP-krääsät niskaan. Vähän vaan mietityttää, että kuinka överiksi voi taas tietokonepelin kanssa mennä.

Tulee vähän blogimainen olo, kun vain kirjoittelee, ja tietää että ihmiset lukee, mutta kommentteja ei tule ;s. Noh, itse kirjoittelen asiasta niin paljon kuin jaksan, kommentoikoot ihmiset mikäli tykkäävät. Vähän yritän kyllä keskusteluakin herätellä.
« Viimeksi muokattu: 01.05.10 - klo:22:21 kirjoittanut Mikebox »

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #61 : 10.06.10 - klo:22:10 »
... ... ...
Sain WTF hetken äsken.
http://img204.imageshack.us/img204/2038/guerrilla1062010.png
Tos on lista meidän killan parhaiten gearatuista tyypeistä.
Kattokaa kuka on tokana...

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #62 : 11.06.10 - klo:00:55 »
Noi pisteet meinaa selkeesti gearscoree lolol

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #63 : 11.06.10 - klo:05:03 »
Se ei meinaa mitään. Tiedän. Mut silti. Me ollaa killan kaa vertailtu niit huvin vuoks. Viikko sit olin kahdeksas ja nyt yhtäkkii pomppasin tokaks... Kylhä se iha kivaa on.

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #64 : 11.06.10 - klo:11:13 »
Nyt vasta näin Mikeboxin viestin. Luin kokonaan.
Jännä kyllä, miten addiktoivaa pelit saattavat joillekkin näköjään olla.

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #65 : 11.06.10 - klo:12:24 »
^Nii-in. Kun pelasin, en pelannut mitään muuta, kuin WoWia. Kaikki muut pelit ja konsolit olivat toissijaisia. Kokoajan kun ei pelannut, tuntui aika valuvan hukkaan, koska on maksanut kiinteästi päivistiä, ei tunneista. Jatkuvasti tulevan uuden sisällön vuoksi ja laajan hahmo/tekemis -kategorian vuoksi peli on mahdotonta pelata läpi. Ikävä kyllä melkein kaikilta vakavamielisemmiltä pelaajilta tämä "läpipeluuvietti" löytyy, joka pakottaa saamaan pelin päätökseen ja aloittamaan seuraavan.

Noh, nyt on päiviä vaqille kaksi kuukautta kulunut lopettamisesta, nämä kaksi kaveria eivät lopettaneet liki ollenkaan, toinen, koska huomasi isänsä vahingossa maksavan hänen peliaikansa kuukausittain yhden kuukauden ostossa tapahtuneen virhepainalluksen vuoksi, ja toinen, koska... ei hän oikeasti tee päivisin muuta kuin pelaa. Ihan oikeasti. Viikon jaksoi, sitten ei enää. No, sitten tämä kolmas kaverini, jonka kanssa olen ollut nyt kaksi kuukautta tauolla, ei jaksanut enää, vaam hankki peliaikaa ja aloitti taas eilen illalla. Huomenna olisi pieni LANimainen tapahtuma luvassa kaveripiirin kesken, ja kahden vaiheilla kiikun, pistänkö kaksi kuukautta peliaikaa, vai jätänkö pistämättä. Pelissä on kuitenkin niin pajon hyviä puolia suhteessa huonoihin, mutta huonot puolet kärjistyvät niin voimakkaasti, sillä ne tulevat esille ns. "oikeassa elämässä". Miettinyt olen, että voihan sitä olla pelaamattaniin paljon, haistattaa paskat kiinteille maksuille ja pelata kun huvittaa. Mutta sitten on aina se, että jos se menee taas siihen.

Nyt olisin toisaalta pääsemässä serverimme parhaaseen suomalaiseen kiltaan, mikäli pistäisin peliaikaa. Päätin mielenkiinnosta tehdä hakemuksen, ja siellähän kohahti. Kaikki kolme kaveriani hakivat myös tähän parin päivän sisällä, ja pääsivät, kesän ollessa meneillään rajoittaen joidenkin pelaamista. Päätin sitten itsekin pistää menemään, ja paikkahan sieltä napsahti. Kyseinen kilta toisi varmasti paljon uusia kicksejä peluuseen, sillä entinen pelaaminen oli passiivista yksin pelaamista pääosin. Että jos nyt sitten tuon kanssa aloittaisi, rajoittaen itse pelaamistaan, etei se oikeasti ole sitä, että koulusta kotiin, WoWia klo 00 asti... Saas nähdä.

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #66 : 11.06.10 - klo:16:55 »
Luin, kommentoin. :)

Täytyypi sanoa, että on harmi kuinka tuo WoWi on aiheuttanut ongelmia. On kuitenkin hienoa, ettei tekstisi ole sellaista "WoW on kuraa älkää kukaan ikinä pelatko" -höpinää mitä kuulee usein WoW-addiktiota kritisoivissa teksteissä vaan myönnät että se on oikeasti hyvä peli ja siksi sitä pelaat. Itsehän en WoWia ole pelannut joten on vähän paha sanoa...

Olet myös kunnioitettavasti ainoana pysynyt kunnolla erossa WoWista tuossa kaveriporukassasi ja noista ongelmista päätellen sanoisin, ettei ole mitenkään erityisen suositeltavaa jatkaa. Tai siis, lähinnä sen takia ettei se vaan mene siihen ...->koulu->WoW->nukkumaan->koulu... -ketjuun. Tietysti jos pystyt hillitsemään itsesi niin rajoitetumpi pelaaminen on varmasti ihan hyvä vaihtoehto myös.

Meinasin ehdottaa muiden pelien (sellaisten, jotka loppuvat joskus) koittamista, mutta siihen kuluu rahaa ja toisaalta jos WoWi kelpaa niin miksi sitä rahaa tuhlata.. Onko WoWissa joku tuntimaksusysteemi olemassa? Meinaan jos on, niin voisithan koittaa sitäkin.

Mielenkiintoinen tarina, kirjoita vain. :)
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #67 : 11.06.10 - klo:17:47 »
Onko WoWissa joku tuntimaksusysteemi olemassa? Meinaan jos on, niin voisithan koittaa sitäkin.
Ei ole ei, sehän siinä onkin. Ajasta maksetaan etukäteen.

Pääsääntöisesti harkitsen pelaamista nyt uudestaan, kun tarkoitus olisi sitä vain kavereiden kanssa pelailla, eikä vain jatkuvasti pelata pakonomaisesti yksin. Antaa piut paut sille "rahanmenolle", ja antaa ajan juosta vaan. Itselleni suurinta riippuvuutta aiheutti tuo rahanmeno, jopa melkein enemmän kuin pelin laadukkuus, sillä olen aina ollut todella, melkein liiankin säästäväinen, kuukaudessa rahaa kuluu keskimäärin 0e. Kaikki ostokset ovat pitkään harkittuja ja taustaselvitykset ja -testit käyneitä, ennen kuin teen päätöksen. Pelikorttejakin etsin/vertasin viikon ennen ostamista... Mutta niin, siis säästäväisyyden vuoksi pelasin melko paljon, kun kerta maksettu oli. Joten nyt tosiaan kahden vaiheilla, sillä peli on mukava ja sitä pelaa kaikki parhaat kaverini. Olen jopa harkinnut(/päättänyt) pistää itselleni selviä rajoituksia asian suhteen, että jos alkaa näyttää siltä, että ei nyt oikein toimi, niin loppukoot siihen siltä päivää. Ja eihän sitä loppupeleissä ole pakko pelata koko maksettua aikaa. 9€ kuukaudessa on loppujen lopuksi aika vähän.

Varmaan nyt huomenna laitan kuitenkin peliaikaa. Tai en tiedä. WoWissa vain pelaamisen ja pelaamatta olemisen välinen kuilu on niin suuri - sitä joko pelataan, tai ei pelata laisinkaan.

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #68 : 11.06.10 - klo:19:02 »
Milläs serveril Mikebox pelailee? Ite pelaan Burning Steppesil.

Harmi vaa ku kukaa mun kavereist ei pelaa WoWii... Veli kyl pelailee. Se onki meidän killan johtaa O.o

Hmm... Kirjottaisin muuten maratoni viestin, mut... Ei keksi mitää...

Linkki Armoryyn.

*

Poissa Samirai

  • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
Vs: World of Warcraft
« Vastaus #69 : 11.06.10 - klo:21:12 »
WoWi on sairaan hyvä peli. Piste. Jos ei veisi niin paljon aikaa niin varmasti pelaisin vieläkin. Elämä kuitenkin mennyt parempaan suuntaan sitten WoWin lopettamisen, joten en viitsi uudelleen aloittaa, vaan oottelen sitä Diablo 3:sta, jota voi taas sitte no-lifettää urakalla.

WoWissa on kyl ehottomasti kaikkea mitä ihminen kaipaa. Monipuolinen kehittämisjärjestelmä, ammattivalinnat, paljon valinnanvaraa ja suuri upea loppuunharkittu maailma ja tarina. WoWista löytyy haastetta niin ihmisistä kuin luolastoistakin ja varsinkin luolastot, joissa itse aikoinani rämmin, omasivat pelimaailman parhaita bossitappeluita, sillä ne nojasivat yhteistyöhön enemmän kuin suorittamiseen, mistä mie pidin kovasti. Aikoinaan kun WoWin lopetin, niin mikään peli ei tuntunut miltään pitkään pitkään aikaan, että kyl se aikansa vie ennen kuin pääsee niin sanotusti "kuiville". Mutta voin sanoa, että jos ei elämä olisi niin hyvin lopettamisen jälkeen jatkunut, niin oisin palannut takaisin tuttuun, turvalliseen ja hyvään wowielämään :3

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #70 : 13.06.10 - klo:19:54 »
Ah... Tännekkään foorumille en ole kirjoittanut vuosiin.

Itsekkin pelailen WoWia, olen itseasiassa tuo Mikeboxin mainitsema ''neljäs jäsen''. Tosiaan, en ole pelaillut hetkeen enkä ole oikeastaan missään vaiheessa pelannut tätä kovinkaan paljoa. Olen aina ollut jäljessä Mikeboxista ja muista. Olen pelannut vajaan vuoden aikana 473 tuntia, siihen kuuluu myös private-servereillä kuluttamani aika.

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #71 : 14.06.10 - klo:20:39 »
Itsekkin pelailen WoWia, olen itseasiassa tuo Mikeboxin mainitsema ''neljäs jäsen''.
Et? <_>

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #72 : 15.06.10 - klo:20:50 »
Itsekkin pelailen WoWia, olen itseasiassa tuo Mikeboxin mainitsema ''neljäs jäsen''.
Et? <_>
My bad.
Oletin aivan varmasti tuon: hänen isänsä maksoi peliaikaa virhepainalluksen takia-jutun viittaavaan minuun, koska itsellänikin kävi niin, ja aloitin WoWin pelaamisen tosiaan myöhemmin kuin te.

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #73 : 15.06.10 - klo:21:09 »
lol nub

Muttah, pistin sitten peliaikaa, ja aikas hauska on, pelailen vain kavereiden kanssa välittämättä mistään muusta, joten nytkin kun olen viikon verran poissa kotoa, ei edes tuntunut pahalta, kuten ennen on saattanut.

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #74 : 10.08.11 - klo:00:05 »
...bumpedy...?

Ensimmäistä kertaa peliaikaa pistäessä pelaaminen tuntuu yhtä kuraiselta kuin lopettaessakin/tauolle jäätyä. Reilu kaksi kuukautta taukoa, ja nyt kun sai uuden patchin myötä 7pv peliaikaa ja päätin sen käyttää, ei pelaaminen kuitenkaan maistu, vaikka sen jatkamista onkin jo useamman kerran ajatellut ja harkinnut.

Mielenkiintoista.

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #75 : 17.09.11 - klo:23:36 »
Juuh, pelasin 3-4 vuotta melkein putkeen. Lukuunottamatta levyjen ostoa, lompakosta ei mennyt senttiäkään Blizzardille, kun kaikki nuo vuodet tuli yksityispalvelimilla pelattua (Ehkä yksi ainoista lohduttavista asioista). Sinänsä kuvottaa ajatella että meni niin paljon aikaa moiseen peliin, mutta taas tosin hyviä muistoja löytyy, kuten myös matkan varrella löytyneitä kavereita. Tuli vihdoin hiljalleen lopetettua sekin homma, vaikka hieman myöhässä tajuen, peli on aika lailla toistuvaa toimintaa, lisää luolia vain tulee raidattavaksi, samoja mene-sinne-tapa-se-questeja ja kaksintaisteluita mitälie, rupesi turhauttamaan. On toki pelissä paljon tehtävää, ja varmasti joku nörtti tulee nyt vastaamaan tyyliin "hah, privaattipelaaja tulee valittamaan, että peli on yksitoikkoista", mutta olin itse myös niissä laajemmissa (privaatti)servereissä, jotka matkivat mahd. paljon aitoa peliä (piti itse kehittää, löytää kilta ja hankkia kamansa jne.). En yritä provosoida ketään lopettamaan, tekee kukin mitä lystää, mutta itse mainittua, kadun silti osittain sitä valtavaa tuntimäärää, minkä olisin voinut kenties käyttää.. johonkin järkevämpään (kouluun?). Sanoisin, että niin kauan kun itse kontrolloit pelaamistasi, eikä pelaaminen sinua, asiat pitäisivät olla aika lailla kondiksessa.  ;)
Less is more.

*

Poissa Tingle

  • Paavo
    • Academic Nintendo Club RY
Vs: World of Warcraft
« Vastaus #76 : 22.10.11 - klo:11:40 »
Viimeinkin Pokémon MMO on täällä. Gotta catch 'em all!
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI


*

Poissa Samirai

  • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
Vs: World of Warcraft
« Vastaus #78 : 31.10.11 - klo:01:05 »
Tämä on miusta ihan pirun nerokas veti Blizzardilta. Kun noita lemmikkejä tosa pelissä kuitenkin jo ainaski se 150 niin tämähän on juuri sitä mitä kaikki pokemaanikot on halunnu iät ajat. Varsinkin kun saa kouluttaa ja mettästää niitä ihan luonnosta ja osa on vaikeasti saatavia jne. niin sanoisin että paljoa paremmin tota ei voi edes hoitaa. Blizzard muutenkaan ei ikinä tee puolivillaista työtä, ni ei sitä tiedä vaikka tästä saisi aikaseksi jotain muutakin kuin kivan minipelin isomman pelin sisälle B)

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #79 : 01.11.11 - klo:21:47 »
Olen konsolimiehiä henkeen ja vereen, mutta hankin viime viikolla WoW:n Macille (Mac Pro 8-Core), kun Warcraft niin usein mainitaan peliuutisissa ja näkyyhän sitä pelihyllyilläkin kaupoissa. Mulla on Burning Crusade ja Lich King, jota ei DVD:ltä pystynyt asentamaan vanha patch-version takia, mutta onneksi koodin syötön jälkeen sen sai imutettua koneelle. Kun pääsee käsiksi itselle uuteen peliin, niin tulee heti ekana huomattua siinä samankaltaisuuksia muihin pelaamiinsa peleihin. Graafinen tyyli on jotenkin disneymäinen ja mielestäni vanhentunut, vaikka kaikki onkin Ultralla. Erä- ja muiden käsityötaitojen parantelusta tulee mieleen Red Dead Redemption. Matkailusta paikasta toiseen ennen itse taisteluun ryhtymistä tulee mieleen Grand Theft Auto. Noh, nyt on sitten tääkin peli tullu nähtyä. Tunnari Maxlimitz (kilta on jo).

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #80 : 02.11.11 - klo:21:21 »

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #81 : 02.11.11 - klo:23:58 »
Lvl 19. Et ole todellakaan nähnyt peliä.

Olen nähnyt käyttöliittymän, grafiikat ja graafisen tyylin sekä kuullut äänet ja testannut pelattavuuden. Ei elokuvaakaan tarvitse nähdä loppuun asti tietääkseen, ettei pidä siitä, koska elokuvan ohjaaja pitää huolen siitä, että näyttelijätyö ynnä muut seikat pysyvät samalla linjalla loppuun asti. En pidä Battlefield: Bad Companystä eikä sitäkään tarvitse multiplayerissä viimeiseen leveliin asti pelata todistaakseen vihaavansa peliä. Enemmän todiste on se, kun ei pelaa viimeiseen leveliin asti. Mutta tämä voi olla liekki/off-topic-aihe, joten en jatka tästä tietämisestä keskustelua enempää, ettei pidetä trollina. Mutta todettakoon, etten sanonut vihaavani WoW:ia. Anteeksi ja näkemiin.

Vs: World of Warcraft
« Vastaus #82 : 03.11.11 - klo:21:42 »
Et voi todeta elokuvan olevan huono kasomalla pelkät alkutekstit. Kuten et voi endgameen painottuvaa MMORPG:akaan tuomita sen perusteella, että et ole päässyt alkutekstejä pidemmälle. WoWia ei voi verrata millään lailla esim. Battlefieldiin, sillä Battlefield panostaa kokonaisuuteen ja peli on samaa, oli sitä sitten pelannut 10 tai 1000 tuntia.

Älä jätä lopullista mielipidettä perustelematta sitä kunnolla.