Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus

 • 483 Vastauksia
 • 93080 Lukukerrat
*

Poissa Maketsu

 • Huulet törölle
Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #450 : 23.12.09 - klo:18:49 »
Herättelenpä tätäkin aihetta.


StalkR, avatarisi on kuten itsekin sanoit tuollainen perus simppeli avatar. Jotain tollasta merirosvohuttua. No mitäs hemmettiä mä tässä vielä tosta koitan vääntää? >___>
Varjostukset ovat hyvät ja kuva on kauhean synkkä minun makuuni...
Signaturessa on vain nickisi...

Hieno rate, tiedän. 8)
E: Annan kanssa oikein numeron. :P 9/10
« Viimeksi muokattu: 23.12.09 - klo:20:09 kirjoittanut Maketsu »

: Maketsuu

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #451 : 23.12.09 - klo:19:23 »

Maketsun avatar on ihan mukava, mutta en liiemmin pidä gif-avatareista. Tuossa ei kuitenkaan ole liikaa mitään ylimääräistä, joten menee. 3 tähteä.


Allekirjoituksesta sen verran, että Mudkip on loistava pokemon. (Ainoita niiden ensimmäisten 250 jälkeen, mitä edes muistan nimeltä  *pacman* ) Hieman ylikäytetty meeminä, mutta eipä haittaa. 4 tähteä.
« Viimeksi muokattu: 23.12.09 - klo:20:31 kirjoittanut Temathael »
Olen

*

Poissa Relix

 • Defective
Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #452 : 23.12.09 - klo:20:08 »
Muistakaas laittaa se arvostelun kohteena oleva ava/siggy omaankin viestiin.

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #453 : 01.01.10 - klo:03:12 »

Teman avana kaikkien rakastama hemmo, joka suorastaan säteilee jouluista lämpöä reunusten ja tonttulakin takia. Teema ei tosin enää ole ajankohtaisin, mutta ava toimii loistavasti, onhan se sairaan nätti! Se olis siis 9+.


Varoittavan oloinen Rapunen, joka onkin itseasiassa linkki, höhöö.
Kuva on siisti, muttei sitä kyllä varmasti jokainen veijari tunnista linkiksi. Linkin sisältö ei kauheasti piristänyt väsyneen juhlijan mieltä, jotenka sigi saa tällä kertaa 7+.


*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #454 : 02.01.10 - klo:01:58 »


Nuutin avatarissa on herttainen mangatyttö. Kuva on mustavalkoinen, joka sopii mangaan kuin nakutettu. Myös rajoituskin on tehty ovelasti: Vain tyttösestä näkyy rajat. Hyvä avatari, tosiaan. 9½

Signatuurissa on Nuutin Wii Friend Code ja Xbox Live GT. Friend Codesta en tiedä, mutta Livessä voisi friend requestia pyytää.. 8+

Enpä ainakaan ole hupiukko.

*

Poissa Maketsu

 • Huulet törölle
Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #455 : 08.01.10 - klo:21:49 »
Echo siis.

Echon avatarissa on Team Forretressin soldieri, on tullut pelattua niin heti tunnistaa. ;) Yksinkertainen ja se toimii erittäin hyvin. Kovin suurta vaivaa ei tarvitse nähdä toimivan avatarin saamiseen. Annan perus 9.

Disgaee, hyvin yksinkertainen tämäkin. Ei olla mitään järjetöntä efekti settiä alettu sotkemaan. Sigi ei mene överiksi, mutta ei ole kovin erottuvakaan.
Ja sitten tuo Bush :D Aluksi olin ihan wut O_O ja loppua kohti alkou jo hymyilyttämään tuo sekoilu.

: Maketsuu

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #456 : 20.01.10 - klo:21:46 »


Värit ovat sopusointuiset ja kuva on toteutettu hienosti. Tämän lisäksi kuvan naikkonen (pitäisikö tunnistaa?) on nätti, joskin näyttää lievästi ylimieliseltä tuollaisella ilmeellä, mutta ehkä sen voi tulkita joku myös jotenkin eroottiseksi. Jokatapauksessa ihan tyylikäs ava. 9/10Toteutuksesta voisi vissiin antaa vaikka kympin, mutta toisaalta taasen tuossa ei ole kuin yksi (*kaksi) aihe(tta), joten siitä mennee pisteitä. Tämän lisäksi kuvassa poseeraavaa henkilöä on photoshoppailtu melkoisesti, joka saa hänet näyttämään lähinnä barbienukelta. 7/10; toteutus on hieno.
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

*

Poissa Laatikko

 • Ganonmire Dragdorf
Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #457 : 31.01.10 - klo:21:10 »


Tzibon avatar huokuu jonkinlaista rentoa tunnelmaa, jonka tekee varmasti tuo bassolla jammaileva henkilö. Värivalinta on myös osunut nappiin ja taustakuviot osuvat myös yhteen kaiken muun kanssa. Elävyyttä tuohon avatariin tuo nuo "vauhtiviivat" miehen vieressä ja ainakin minusta tuntuu oikeasti miehellä olevan hauskaa :] Rajaus on myös tehty hyvin. Kaikenkaikkiaan erittäin hyvä avatar hienolla värirtasapainolla.
9+/10

"Music is not a product, music is not software, music is not content. Download sites now refer to music as content for their websites. It's not content, it's fucking art." ~Steven Wilson

Ytimekäs lainaus Steven Wilsonilta, josta voin olla 100% samaa mieltä. Tuo lopetus on osuva ja jättää siten tämän lainauksen elämään.
8/10

Kun alatte minun avataria arvostelemaan niin tuo kuva on jostain syystä hiukka rosoinen niin arvostelkaa mielummin tämä parempilaatuinen:
http://i539.photobucket.com/albums/ff360/Laatikko54/Derp54-1.jpg
Rusketun kynttiläillallisilla

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #458 : 11.03.10 - klo:10:09 »


Lootan avatar on erittäin taitopitoisesti toteutettu ja ideanakin Lucarion ja Okamin yhdistelmä on mielenkiintoinen. Reunuksetkin ovat jotakuinkin yhtä paksut kuin marsuolennossa käytetty siveltimenjälki eivätkä ne häiritse juuri ollenkaan. Kukkaset taustalla ovat tosin neitimiäisiä D:Sigin purppura tausta ei sovi mielestäni laisinkaan yhteen näädän kanssa. Tekstistäkään ei meinaa saada selvää turhan tummaa taustaa vasten. Kaiken huipuksi Lucario näyttää siltä kuin se mouruaisi jotain kovaa pyllyynsä *_*
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

*

Kraidi

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #459 : 16.03.10 - klo:19:47 »
Tinglen avartin kuvana on tyttö jolla on panta. Tuo panta on aika soma, sellainen hemaisevan punainen. En ole kai koskaan nähnyt mitään noin suloista harmaassa elämässäni, minusta se tekee avataristasi jo ihan hyvän. Muusta en sitten vaikka kommentoi. Allekirjoituksena taas toimii tavalliseen tapaan jotain p4-roinaa. Jos tuo ei olisi muuttuva labyrintti, niin antaisin suoraan nelosen, koska silloin tuossa ei olisi mitään omaa.
« Viimeksi muokattu: 16.03.10 - klo:19:59 kirjoittanut Kraidi »

*

Poissa Relix

 • Defective
Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #460 : 16.03.10 - klo:21:13 »
Kraidi:


Kraidilla on 8-9 värinen Linkki laatikoituna, ihan hieno, mutta Link on aika tylsä avatariksi. *köh*
Jotenki vähän epä-kraidimainen ilme kyseessä, joten pisteitä vähän pois. Sanotaanko että nakki ja muussi, muttei kastiketta.

Allekirjoitusta ei tavallaan ole, joten wää.

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #461 : 21.03.10 - klo:15:12 »


Itse tehty on aina itse tehty. Kivat ALTTP-pinkkipurppurat hiukset :) Kasvot vähän epätarkat muuhun verrattuna ja varjostus pistää jostain syystä silmään. Kivaa työtä silti. Persoonallinen ja kiva avartti.  *<3* En tykkää antaa numeroita.

Allekirjoitus backloggerysta. En kommentoi kuin sanomalla, että Metroid Prime :o

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #462 : 21.03.10 - klo:22:20 »
En käsitä, miksi minun pitäisi laittaa tähän kuva ylemmän avatarista, jos se on ladattu foorumin servuille, jolloin kuva katoaa bittiavaruuteen kun tämä henkilö päättää vaihtaa avatariaan. Pistetäänpä silti.Elyse Levesque. Stargate-ossenpikkuspermansieppaajahenkilö. Ei tästä oikein muuta voin sanoa kuin sen, että ei ole järin kuuma kissa. Todella persoonatonta asettaa avatariksi random henkilö, jota ei liki kukaan taitaisi tunnistaa. Mut teillä on ilmeisesti menossa joku villitys, jonka mukaan tr00 naisen laittaminen avatariin on kiva juttu. En silti tykkää. Jätän numeron sikseen.

Allekirjoitus Backloggerysta. Informatiivisuus on hyvä asia. Pidän.
« Viimeksi muokattu: 21.03.10 - klo:22:32 kirjoittanut Dueli »

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #463 : 26.03.10 - klo:14:25 »
Dueli:No sehän on Kari Krandi! Kaikkien janoisten sankari! Legendaarinen mehu! Kuvakin on tyylikkään pyöreän muotoinen "tarra", kulunut ulkonäkö antaa arvoa. 9+Backloggery...? En oon kuullukkaa siitä. No se mitä minä tuosta ymmärrän, on se että se kertoo mitä pelejä henkilö pelaa. Mut muuta en sitten ymmärräkkään. Ihan yksinkertainen ja tyylikäs. Backloggeryn käyttäjille tuo kertoo varmasti enemmän kuin minulle.

Deriumin avana on jokin iso, vähän mechahtava (???) juttu, jonka keskellä näyttäisi olevan joku ukkeli. Värillisesti oikeen kiva, tykkään erityisesti tuosta hehkusta keskellä pimeyttä. Ihan kiva siis.

Allekirjoitusta en saa näkymään niin kuin sen pitäisi näkyä, mutta tuosta saa varmaan idistä mistä on kyse. Aika simppeli ja ehkä jopa tylsäkin. Hmmmmnjaa. Ok.

Pieni selitys avatarista saattaa olla paikallaan.
M'uru, on naaru, (Tuolla olevan kuvan saa suurennettua.) jonka voidwalker on ottanut haltuunsa. Hän on World of Warcraftissa Tempest Keepin suojelija. Linkkei tuli nyt aika lailla... Niistä saa enemmän tietoa jos kiinnostaa.

Sigin vaa huitasin pikasesti, (onhan se kyl ihan jännä :D) sen saamisen näkymään niin kuin se on vaatii keskityksen ja pari muuta asiaa. Pitäis vissii tekee ihan kunnon signature, sit ku jaksan.

(click to show/hide)
Tulipas muutes pitkä viesti... :/

Ja kaiken tän tein iPhonella! \o/ -Riby
« Viimeksi muokattu: 27.03.10 - klo:08:18 kirjoittanut Riby »

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #464 : 27.03.10 - klo:01:07 »


Deriumin avana on jokin iso, vähän mechahtava (???) juttu, jonka keskellä näyttäisi olevan joku ukkeli. Värillisesti oikeen kiva, tykkään erityisesti tuosta hehkusta keskellä pimeyttä. Ihan kiva siis.

Lainaus
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░
░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
░▒▓██████████████████████████████████████████████████▓▒░
░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Darkness descends


Allekirjoitusta en saa näkymään niin kuin sen pitäisi näkyä, mutta tuosta saa varmaan idistä mistä on kyse. Aika simppeli ja ehkä jopa tylsäkin. Hmmmmnjaa. Ok.

Center-tagilla? -Osiris
« Viimeksi muokattu: 27.03.10 - klo:12:51 kirjoittanut Osiris »

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #465 : 28.03.10 - klo:01:52 »

Nuutin avatarina on tunnelmallinen animeheppu viulun kanssa. Värit ovat mukavan pehmeät ja kuvan laatu on hyvä. Tykkään kuvan ilmapiiristä ja epäkliseisyydestä animeudesta huolimatta. Plussaa myös viulusta, hieno soitin. Rajaus on huomaamaton joka on hyvä asia, sillä rajaus kiinnittää erityisesti huomiota vain jos se on huono tai sitä ei ole.


This year we will remember.

Allekirjoituksessa on linkki videoon, joka aiheutti WTF-reaktion muttei lollaamista, meh. Siinä on myös tekstinrimpsu kuvana, ja täytyy myöntää, etten tajua tuota oikein ollenkaan, johtuen siitä etten tiedä mistä lyhenne MBD on. ._.
En anna arvosanaa, kun en oikein osaa tuosta sen kummempaa sanoa.

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #466 : 11.04.10 - klo:17:43 »

Hyi, en tykkää! Sprite on toki hienosti tehty, mutta täytyypi sanoa että näyttää aivan liikaa Windowsin default-ClipArt-kuvalta ja on jotenkin todella tunkkainen fiilikseltään. Tämän lisäksi en juurikaan välitä lohikäärmeistä asioiden aiheina joten sekin laskee pojoja. Sori, mutta esteettinen silmäni sanoo ei ja se sinulta pisteet vei. :( 2/10

"Siellä päämäärä lie,
missä hiljaisuus soi
Sinne lauluni vie,
missä laulaa ei voi"

"Elämä kuin, siivet sinitaivahalla
Minä, korppi kuusen kannon alla"

Ja sitten vielä urlit mukaan mutta niitä en enää jaksanut kopioida. Noh, täytyy sanoa että osoitteet biiseihin pelkkien lyriikoiden sijasta oli aika kekseliästä, tykkään! Siitä putoaa jo pojoja koriisi. Tämän lisäksi ensimmäinen biisi on CMX:n loistelias Päämäärä, joka tietenkin miellyttää minua myös, joten annettakoot siitäkin pisteitä. Toinen biisi on Viikatteen, jota olen sitäkin jonkin verran kuunnellut, mutten tiedä että miinustaako vai plussatako pisteitä kuin minusta tuli tuosta lyriikasta mieleen vain laulu siitä Mörrimöykystä, etenkin tuosta "kuusen kannon alla"-kohdasta. Ehkä plusmiinusnolla. Värien valinta sen sijaan ei kolahda - sininen ja punainen ovat itselleni olleet aina jotenkin lievästi epämiellyttävän näköisiä yhdessä ja vaikka design muuten olisikin hyvä, on sininen ja punainen aina vaikeampi toteuttaa kuin esimerkiksi saman värin eri sävyt. Tai esimerkiksi musta ja valkoinen. Sininen ja keltainen on kanssa yksi sellainen väriyhdistelmä joka on hemmetin vaikea toteuttaa hyvin ja herättää itsessäni huonoja tuntemuksia kun sitä niin usein väärinkäytetään. Tästä siis voisin ottaa jonkin verran miinusta. En viitsi ottaa miinusta siitä, että allekirjoitus on vain lyriikkaa, koska olen itsekin huomannut, kuinka vaikeaa sigi on oikein keksiä. 8/10!"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

*

fazerin sininen

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #467 : 11.04.10 - klo:18:44 »


Noniin, elikäs Megamiäs 10 PumppuMies. Taustana tunuu olevan Megamiäs peleistä tuttu "Pahisrobotti GO! ruutu, jonka ylä-, ja alareunan sinistä on vahvistettu tummemaksi. Ja kivasti PumppuMies on laitettu myös taustalle. Kuva on oikein muikea ja todella hieno muutenkin. Numero on turha.

~Luonto luvuin

Ja linkin takan olikin Youtube video, jaahas. Allekirjoitus ei ole mitenkään jännä, mutta se video on.


*

Poissa Relix

 • Defective
Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #468 : 03.05.10 - klo:18:10 »
fazerin sininen


Joku tyyppi jostain Tinglen tykkäämästä pelistä, luulisin. Ainmoitu teksti josta ei saa selvää, muutenkin kauhean pieni kuva. En tykkää yhtään. Ei ole jännä.Samaisesta pelistä heppu patakanan kanssa, aika perus - olisi parempi ilman P4 tekstiä ja wannabe sateenkaaria.

*

Kraidi

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #469 : 03.05.10 - klo:18:28 »
Relixillä on avartin kuvana omatekemä hahmo, siitä paljon plussaa. Tosin hahmosta ei oikein ota selvää onko se nais- vai miespuolinen. Osa kuvasta katoaa myös ikävästi, olisi kiva nähdä hahmon piirteet kokonaan kun se kerran on tuollainen foorumin ulkoasuun sulautuva kuva. Hahmon hatussa on myös jotain häikkää varjostuksen kanssa. Kokonaisuudessa kuitenkin Relixille sopiva avarti.

Allekirjoituksessa on Backloggerya. Kymppi.

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #470 : 16.05.10 - klo:21:44 »


Old Törö blööörp. Kyseessä on siis juuri nyt liikkeellä olevasta Legend of Resetti: Radish of Tiem-jatkosarjakuvakimarasta. Kuvassa on siis Wanha kunnon Törö, mikä pisti mellakan ketjulla. Wanhan Törön sekaan on laitettu jänskä efekti, joka tuo mieleen MGS:n Codec-keskustelut. Rätinän ansiosta kuvassa oleva tupakansavu näyttää animoidulta! :D Kiva kuva ja Wanhalla veikeä ilme. 9+

Ja Kraidi ostanu God of Wareja. Hyviä pelihetkiä! Ja Metal Gear viimeistelee kaiken. 10+


Enpä ainakaan ole hupiukko.

*

Poissa Gold

 • ヘイロー
Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #471 : 17.05.10 - klo:13:28 »


Kuva vaikuttaa hyvinkin irtonaiselta, kun taustalla näyttää olevan paljonkin(?) muita hahmoja ja härpäkkeitä. En tiedä mistä pelistä(?) avarti on. Tuo jätkä on pelottava :(   8+Is that Kakashi!? Joo, en tiedä tämänkään alkuperää. Mielestäni erittäin hyvän näköinen... Tuo oikeanpuolimmainen kuva ei tosiaankaan sovi tuohon. Ruksikin tuolla laidassa aikalailla häiritsee. Tekstin pitäisi kaiketi olla hauskempi, jos tietäisi mistä se on.
Alempana The Best Video Ever...
Alin teksti sai minut hymyilemään.
"The flow of time is always cruel...
Its speed seems different for
Each person, but no-one can
Change it..."

*

Poissa Laatikko

 • Ganonmire Dragdorf
Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #472 : 17.05.10 - klo:15:15 »


Goldin uusi avatar on siis liikennemerkki, jossa joku parka räjähtää kahtia syystä tai toisesta. Ukkeli keskellä kuvaa on ihan huvittavan oloinen, mutta liikennemerkki ei mielestäni ole onnistunut niin hyvin. Liian haalea keltainen ei sovi yhteen mustan kanssa, mutta keskellä oleva räjähdysefekti on ihan osuva. Laatu kuvassa (ainakaan koneeni mukaan) on sen mukainen, että sahalaitaa näkyy ikävästi. Myös mustat pienet pisteet kyltin kulmissa eivät toimi vaan näyttävät ylimääräisiltä kokonaisuudessa. Pari pikkuvirhettä pistää siis silmään tässä varsin yksinkertaisessa kokonaisuudessa, joka voisi olla parilla korjauksella paljonkin parempi. 6/10

"The flow of time is always cruel...
Its speed seems different for
Each person, but no-one can
Change it..."

Allekirjoitus koostuu vain tekstistä ja lienee lainaus jostain lainausmerkeistä päätellen. Ihan jännä sanoma tässä ja on varmaan ihan tottakin. Tällaiset sigit pistävät miettimään esimerkkejä tilanteille ja ainakin itselleni tuli monia osuvia esimerkkejä vastaamaan tätä. 8/10
Rusketun kynttiläillallisilla

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #473 : 02.06.10 - klo:22:16 »
Lainaus


Pure power is indeed a force to be afraid of but it's nothing compared to the potential of human mind

Laatikko tuntuu olevan innoissaan tästä Diamondin ja Pearlin aikaisesta Pokemonista, Lucariosta. Itsekkin rakastan tätä poksua tuosta genistä ehkä eniten ja käytin joskus kun vielä pelasin pokemoneja aktiivisesti tiimissäni super treenattuna. Erittäin jännä poksu, tykkään ja käytin brawlissakin! Minusta tuntuu, että sinäkin tykkäät käyttää sitä.

Avatar itsessään on perussiiisti eli ei mitenkään mieltä räjäyttävä, mutta silti kiva. Rajauksen olisi voinut tehdä tasaisemmin ja ehkä erilaisella värillä? Perusherkkupeppuavatar, mutta normaali kauraa parempi.
Allekirjoituksen teksti on jotain Lucarion sanomaa olisiko PKMN elokuvasta tai itse sarjasta. Luulen, että elokuvasta btw liikkuva gifti on ihan kiva ja tekstikin ihan kiintoisa.

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #474 : 29.07.10 - klo:14:34 »
Kimitsu tykkää Lightningista, se on selvä se. FFXIII:n sankarittarella on tässä otoksessa hyvin viekkaan jonttumainen hymy joka sopii kantajalleen kuin pylly poskeen. Vaikken avartien reunuksia yleensä arvostakaan, tähän ne kyllä sopisivat oikein hyvin kun reunoissa on montaa eri väriä eri puolilla kuvaa.

Rauhaisa maisema on rauhaisa maisema. Tyynnyttää varmasti sotaisammankin mielen kiivan nettiväittelyn päätteeksi.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #475 : 30.07.10 - klo:02:45 »

Hyvin, hyvin Tinglemäinen. Ei niin hassu kuin voisi olettaa mutta jotenkin Tinglemäinen. Ehkä sen takia mistä kuva on, hmm.
Värit on jees ja silmä kiva kontrasti. Reunukset ois tosin jees ja vähän geneerisen oloinenhan tuo on. Antaisin 7/10 mutta koska Tinglen niin 7½/10. :3

-

Persona Personaan

Hmm. Ei herätä mitään erityisiä ajatuksia, mutta onhan se muuttuva kuva aina luksusta. Kuva on sopivan kokoinen eikä häiritse - hyvä juttu. En tästä nyt keksi kauheemmin mitään sanottavaa. Hyvä kuvanlaatu. 9/10

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #476 : 16.01.11 - klo:00:02 »
Yli puoli vuotta ollu tämäkin ketju hiljaisena :7Varsin kiva hässäkkä. Aluksi olisin lähtenyt veikkaamaan mokoman alkuperäksi Soul Eatteria, mutta tuskinpa se on sieltä kotoisin. Enihau värit pysyttelevät varsin tummina, mikä näin yömyöhään miellyttää silmiäin, mutta myös pistää sen erottumaan Resetin vaaleasta taustasta ehkä turhankin hyvin. Miinusta ei siis todellakaan paljoa tule, jotenka plussan puolella mennään. :)


Steam: Dracoaeon

Netti on täynnä kukkoja, jotka väittää kissakuvia paskoiksi, mutta mulle ne aina maistuu. Toikin on varsin höpö. :3

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #477 : 16.01.11 - klo:02:58 »

En muista tarkalleen, mutta kyseessä taitaa olla eräs hahmo Twilight Princesistä. Oikein hupsu avartin kuva, kun hahmon ilme huudattaa "ketä tapahtui?"-ilmettä. Kuitenkin kuvan rajaus hieman häiritsee, kun reunat leikkautuu aika terävästi ilman pehmentelyjä. Aika perus avarti kuitenkin hahmosta jota ei niin usein näe.

Allekirjoituksessa Nuutyashalla on perustavanlaatuinen Backloggeryn tarjoama signatuuri, joka ei ehkä ole kaikkein uunikein mahdollinen allekirjoitus, mutta aika pätevästi näyttää mitä pelejä Nuutja milloinkin pelaa. Tämän alla on sitten linkki videoon, jossa muistelemme kuinka hieno hahmo Anthony sitten olikaan jos oli ollenkaan. Aika normaalia siis pelifoorumin allekirjoitukseksi.
« Viimeksi muokattu: 16.01.11 - klo:03:11 kirjoittanut Fariator »

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #478 : 14.02.11 - klo:21:23 »Fariatorilla on BlazBluesta tuttu hahmo, jolle Taokakani kantaa kaunaa ja aikoo kostaa. Kivan näköinen chibityylinen massasta hieman poikkeava ava. Ilmeisesti Bang on Fariksen main hahmo BlazBluessa, niin ihan jepa valinta. Tyksin.Allekirjoituksessa on kivan piristävä ja värikäs kuva, jossa on Golden Sunin (?) hahmoista feissi kuvat. Ei mikään erikoinen, mutta kivan värinen ja piristää Resetin harmaata taustaa :)

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #479 : 29.05.11 - klo:22:51 »


Raitoningulla on kivan viileällä tavalla, tjaa, ei söpö vaan sievä ava, joka poikkeaa mukavasti animetyttöjen yleisestä tyylistä. Oikein kiva.


Allekirjoitusta en valitettavasti saanut millään näkymään.

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #480 : 18.10.11 - klo:20:09 »

Valkoinen tausta saisi olla läpinäkyvää. Muuten oikein söpö Final Fantasy -velho, taino en ole varma onko se Final Fantasystä, mutta kyllä minä luulen niin. 8 on kouluarvosana

Pasila sitaatti on hauska, koska Pasila on hauska ja Rauno Repomies myös. :D Pitäisi katsoa se kolmas tuotantokausi loppuun kun se jäi vähän keskeen silloin kun se tuli vielä TV:stä. :P
Linkit vievät blogiin, jota ei ole päivitetty yli puoleen vuoteen, olisiko aika ryhtyä taas blogimieheksi?

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #481 : 01.03.14 - klo:23:08 »

Coconuut selvästiki kerjää krokohuomiota Tropical Freezen julkaisun myötä. 0/5.
Turjakkeen avatar sen sijaan 5/5 Heisentörö, aivan loistava ja yli 9000 tuntia photoshopissa ihan selvästi! Mahtava idea ja vielä parempi toteutus! Loistavaa TÖRÖ! *<3*

*

Mauno

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #482 : 02.03.14 - klo:11:46 »

Kuvassa Nikosta loistaa ylläpitäjän jylhä asema ja nimelleen uskollinen hymy. Arvostan pitkän linjan avatareita. 4½/5, koska liian syvä varjo.

Vs: Arvostele edellisen avatar ja allekirjoitus
« Vastaus #483 : 04.03.14 - klo:20:03 »

Maunon avatarissa on.. jokin... olento... jossain... asiassa... joka näyttäisi iloiselta käyttäessään luultavasti PSP:tä.
Mukava, simppeli, aika hurmaava. 4/5

Signaturessa on vain ja ainoastaan linkki MyAnimeList profiiliin, jota itsekkin käytin (kunnes prkl ei enää toimi). Mitään erikoista ei ole, mutta ei huonokaan, joten se saa turvallisen 2½/5