Samojen pelien ostaminen uudestaan ja uudestaan

  • 2 Vastauksia
  • 312 Lukukerrat
Hei kaikille. Minun nimeni on Coconuut ja ostan samoja pelejä uudestaan ja uudestaan. Joskus teen niin uusien grafiikoiden takia, joskus pienten, mutta tärkeiden muutosten tai lisäysten takia ja joskus ihan vain siksi, että saisin pelata tuttuja pelejä uusilla vehkeilläni. Välillä löydän myös itseni toivomasta suosikkialustoilleni porttauksia/remastereita uusien ja tuoreiden teosten sijaan.

Tällä hetkellä himoitsen Switchille ilmestyvää Phoenix Wright: Ace Attorney -trilogiaa ja Resident Evil nelosta. Omistan molemmat jo ennestään useille laitteille ja läpipeluukertoja on kertynyt vuosien varrella monia. En aio odotella kummankaan kohdalla alennuksia, vaan höylään maksukorttiani välittömästi pelien ilmestymispäivänä, jotta pääsen kokemaan nämä mestariteokset jälleen kerran.

Auttakaa. Ja kertokaa ihmeessä omista kokemuksistanne.
« Viimeksi muokattu: 08.03.19 - klo:18:40 kirjoittanut Coconuut »

Vs: Samojen pelien ostaminen uudestaan ja uudestaan
« Vastaus #1 : 08.03.19 - klo:21:17 »
Tämä on varmaan se harmittavin osuus konsolipelaamista, kun jos haluaa pelata omistamaansa peliä uudella laitteella, niin täytyy aina kaivaa kuvetta. PC-versiot toimivat koneesta riippumatta aina uudella laitteella, jollei sitten satu vaihtamaan käyttöjärjestelmää, mutta siihenkin on kuitenkin ratkaisuja, kun voi käyttää jotain Winen kaltaisia palikoita.

Omalle kohdalle tämä ilmiö ei ole osunut aivan hirveän montaa kertaa, osittain kuitenkin ihan siksi, että minulla ei ole uudempia konsoleita ollut enää pitkään aikaan, ja näitä porttailuja on alkanut tulla konsoleille enemmän vasta uudempien konsolisukupolvien mukana. Aikoinaan tuli kyllä ostettua Banjo-Kazooie ja Banjo-Tooie Xbox 360:lle, vaikka molemmat omistin jo Nintendo 64:lle. 16:9 kuvasuhde, parempi piirtoetäisyys ja mullistava yhteensopivuus Nuts and Boltsin kanssa (joka muuten oli aika surullinen vitsi) saivat kuitenkin ostamaan pelit. Jos olisi Wii U tullut hankittua, niin uumoilen, että Windwaker HD olisi löytänyt tiensä ostoskoriin pikemminkin nopeasti kuin hitaasti, kun se aikanaan tuli.


*

Poissa Xylitol

  • sylidoll
Vs: Samojen pelien ostaminen uudestaan ja uudestaan
« Vastaus #2 : 09.03.19 - klo:19:15 »
Kaikkien näiden vuosien jälkeen kaupoista ei vieläkään saa Maui Mallard Remasterediä.  :(