PS3/PSP - LittleBigPlanet

 • 69 Vastauksia
 • 23143 Lukukerrat
PS3/PSP - LittleBigPlanet
« : 09.11.08 - klo:00:57 »


LittleBigPlanet on Media Moleculen luoma peli, joka julkaistaan yksin oikeudella Sonyn PlayStation 3:lle. Pelin päähahmona toimii säkkikankaasta kudottu nappisilmäinen Sackboy.

Pelaa

LittleBigPlanetin kentät ovat laajoja ja siten pelattavaa löytyy. Kenttiä on erinlaisia mm. puutarja- ja temppeli-kenttiä. Erilaisten kenttien kappalevalikoima on erinlaista. Toisissa se on synkempää ja toisissa pirteää, joka vaikuttaa mukavasti pelin henkeen.LBP:n kentät sisältävät kolme syvyys astetta. Näille syvyys asteille pääse hyppäämällä niihin, mutta joskus se aiheuttaa jonkun verran ongelmia. Jokaisista kentistä löytyy aina jotain tavaraa SackBoyn tai SackGirlin taskuun. Koskaan ei voi tietää tuleeko laatikosta tarra vai esine. Seikkailussa voit käyttää SackBoyn-vempainta ja helpottaa etenemistä kentässä ja puzzlejen ratkomisissa.
 
Asuvapaa

LittleBigPlanet antaa pelaajalleen mahdollisuuden päästä luomaan Sackboy tai Sackgirl omanlaisekseen. Asujen valinta on laaja ja se laajenee, kun pelaa peliä läpi. Oman asusi voit tehdä itse tai sitten valita valmisasun. Asuja voit ladata myös netistä, mutta osa asuista maksaa, kun taas osa ei.

(click to show/hide)

Yllä olevassa kuvassa on näytillä kaksi ilmaisasua, jotka ovat Halloween- ja avaruusteemalla.

(click to show/hide)

Kuvassa ovat gorilla-asut ja kekko- jotka maksavat 0,99 dollaria, mutta kääntyykö sama eurohinnaksi?
Tässä kuvassa näkyvät Old Snake ja Sephiroth, jotka ovat kalliimpia Prenium-asuja. Niiden hinta tulee olemaan 1,95 euroa.

(click to show/hide)

Ja tässä vielä Media Molecule-paita, joita valmistetaan vain rajoitettu erä. T-paidan hinta on 4,95e, joka on paljon, mutta nämäkin ovat rajoitettua tavaraa.

Media Molecule on sanonut, että LBP saa lisäsisältöä joka viikko ainakin tämän vuoden loppuun saakka. Joka viikon lisäsisältöihin kuuluvat ilmaisasusteet ja maksulliset.


Luo ja Jaa


LittleBigPlanet antaa pelaajalleen myös muita etuja. Pelaaja pääsee itse luomaan omia kenttiä pelin kenttäeditorissa. Kenttien luonnit onnistuvat jokaiselta pelaajalta niin lapsilta, nuorilta kuin aikuisiltakin. Kenttäeditorin esineet laajenevat, kun pelaaja pelaa peliä läpi ja näin voit saada kentistäsi entistä luovempia. Kentät saat itse nimetä haluamasi mukaan ja pääset myös itse päättämään mitä musiikkia kentässäsi on.
Tähän mennessä LBP:n betassa ja julkaisussa on luotu mitä mullistavimpia kenttiä joita monet saavat ihmetellä, että kuin ja miten. Jos ei vielä tullut selväksi, niin pelaajilla on mahdollisuus päästä jakamaan keskenään luomiaan kenttiä.
Kun kenttiä jaetaan keskenään, niin ainahan huonojakin kenttiä ilmaantuu jakeluun ja siksi MM on antanut sinulle mahdollisuuden merkitä oma suosikkisi.

Kaikin puolin upea luomus

LittleBigPlanet on inspiroiva ja pirteä luomus, joka on luonut ihan uuden ilmeen pelimaailmalle. LBP vaikuttaa ihan normaalilta tasohyppelyltä, mutta se on paljon enemmän. LittleBigPlanet on yksi pelihistorian mullistavimmista peleistä joita on tähän mennessä luotu. Pelin koko idea on loistava ja se ei lopu koskaan, koska pääset itse lataamaan muiden käyttäjien kenttiä. Ainoa huono puoli LBP on sen syvyysasteet, jotka aiheuttavat, joskus pieni ongelmia. Kun syvyysasteita oppii käyttämään pelissä ei ole mitään huonoa!« Viimeksi muokattu: 06.12.12 - klo:03:49 kirjoittanut Osiris »

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #1 : 09.11.08 - klo:02:21 »
Vaikka kaikki PS3:n yksinoikeuspelit olisivat saatavilla Wiille, olisi LBP luultavasti ainut, jonka hankkisin. LBP vaikuttaa melko mielenkiintoiselta ja laajalta peliltä ja ainoalta minun pelimakuuni sopivalta PS3:n yksinoikeudelta.

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #2 : 09.11.08 - klo:02:36 »
Tosiaan, LittleBigPlanet on eräs niistä peleistä, jotka saavat minut kadehtimaan Pleikkari 3:n omistajia. Kyseessä on todella kovan luokan tasoloikka. Tällaisia innovaatioita saisi pelialalla nähdä useamminkin.

*

Poissa Kraton

 • Publicly humiliated criminal fugitive with no girlfriend.
  • Nordic Training Journal
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #3 : 09.11.08 - klo:09:19 »
Älkää villiintykö, mutta LBP näyttää ihan peliltä joka voisi olla Wiillä. Yksi mielenkiintoisimmista PS3 peleistä kuitenkin.

Onko nuo DLC:t vähän rahastusta? Viisi euroa jostain paidasta Sack boylle :P?

*

Kraid

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #4 : 09.11.08 - klo:11:00 »
Älkää villiintykö, mutta LBP näyttää ihan peliltä joka voisi olla Wiillä.

Ja sen varmasti pitäisikin olla Wiillä, koska muuten Wii jää ilman huomiota ja pelaajia! Toimisi myös paljon paremmin imo, eikä tarvitsisi kuluttaa hirveitä rahamääriä jonkun kökön PS3:n ostoon. Eiks jeh?

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #5 : 09.11.08 - klo:11:06 »
Niiden hinta tulee olemaan 1,99 dollaria eli euroina varmaan se kaksi euroa, jos hinnat käännetään suoraan.

Jaahas.

*

Poissa Pulppu

 • Konstaapeli
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #6 : 09.11.08 - klo:11:24 »
Onko nuo DLC:t vähän rahastusta? Viisi euroa jostain paidasta Sack boylle :P?

Lisäsisältökään ei tunnu enää kalliilta, noi ihmeen uudet asusteet maksaa euron ja sitten noi merkittävät lisät kuten uudet talot pakkaus on aika tärkeitä pelin kannalta ja tos hyödyllisiä. Mulla on 200p ylimääräistä, taidan ostaa uudet puvut noille : D

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #7 : 09.11.08 - klo:11:26 »
Owned.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

*

Poissa Kraton

 • Publicly humiliated criminal fugitive with no girlfriend.
  • Nordic Training Journal
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #8 : 09.11.08 - klo:11:42 »
No on pukupaketti vähän parempi ku yks paita >___>. Ja 1€ on vähän parempi summa pukupaketista ku 5€ yhdestä paidasta. Muut paidat maksaa LBP:ssa kuulemma tota 2€ luokkaa.

Kraid.
« Viimeksi muokattu: 09.11.08 - klo:11:45 kirjoittanut Kraton »

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #9 : 09.11.08 - klo:12:22 »
Peli tulee tänne jouluksi, kunhan saan jostain kähmittyä toisen ohjaimen, enminä muutoin tuolla pelillä tee yhtään mitään >___>

Xbox 360 | PS3 | DSLite | PC | Sony Bravia 40" FullHD KDL-40W4000

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #10 : 09.11.08 - klo:12:25 »
Teethän Japle, pelaat minun ja Influn kanssa nettipelissä. :)

E:

Kävin tarkistamassa Storesta hintoja.

Media Molecule T-shirt maksaa 4,95e ja Motorstorm asu maksaa 1,95e.

Päivitän aloitusviestin.
« Viimeksi muokattu: 09.11.08 - klo:12:31 kirjoittanut Jonttu »

*

Kurathesis

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #11 : 09.11.08 - klo:17:32 »
Älkää villiintykö, mutta LBP näyttää ihan peliltä joka voisi olla Wiillä. Yksi mielenkiintoisimmista PS3 peleistä kuitenkin.

Ihan varmasti villiinnytään. Little Big Planet ei näytä ulkoisesti eikä kuulosta idealtaan peliltä, joka voisi olla Wiillä, koska Wiin pelit näyttävät kakemmilta ja koska Wiillä ei ole tilaa millekään. Mitä sinun olisi pitänyt sanoa on, että Little Big Planet näyttää ihan peliltä, jonka sinun mielestäsi pitäisi tulla Wiille, jotta Wii olisi paras. ...Kuten Kraidi jo sanoikin.

*

Poissa Pulppu

 • Konstaapeli
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #12 : 09.11.08 - klo:17:37 »
Hihii. Kaverilta löytyy PS3, 2 ohjainta ja.. Little Big Planet.

Oispa mullakin.

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #13 : 09.11.08 - klo:18:20 »
Jos en ois ennen tienny LBP:stä ja mulle oltais sokkona näytetty sen traileri, nii varmaa itekki oisin luullu sen tulevan Wiille

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #14 : 09.11.08 - klo:18:43 »
Aika köyhää Zeppe, LBP on grafiikallisestikkin parempaa tasoa kuin Wiin grafiikat. Itse, kun katsoin LBP trailerin ekaa kertaa en teinnyt, että mille konsolille se tulisi, mutta olin varma, että se ei tulisi Wiille, koska Wii ei pysty näyttämään niin hyvää grafiikkaa.

E; siirsin viestini tähän muuten turhaa OFFtopicia: Itse en näe pelissä kylläkään yhtään mitään Nintendomaista. Nintendomaisuudella meinaan sellaista tunnetta, joka saa tuntemaan, että se on nintendolle mm. Anime tyylinen animaatiointi ja epäaitous.
« Viimeksi muokattu: 09.11.08 - klo:18:58 kirjoittanut Jonttu »

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #15 : 09.11.08 - klo:18:46 »
Ehkäpä kyse ei ollut grafiikan laadusta, vaan itse pelistä.

[e] Niin siis... joo antaa olla >_>
« Viimeksi muokattu: 09.11.08 - klo:19:16 kirjoittanut Mastermind »

*

Poissa Samirai

 • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #16 : 09.11.08 - klo:19:14 »
Miusta taas toi lapsenomainen ulkoasu ja jonkun täysin uuden kokeileminen olisi ollut niin Nintendoa... Mutta mielipiteet jokaisella >_> Odotin tätä peliä suunnilleen vielä kuukausi sitte, ennen kuin se järkyttävä hypetysaalto pesi kaiken mielenkiintoni tähän peliin. En vain kestä nähdä pelejä joita hypetetään ihan järkyttävästi (vaikka olisi jopa syy). No okei on miulla vieläkin mielenkiintoa peliä kohtaan, mutta tuo paikkojen rakentelu ei kyl kiinnosta... Liian aikaavievältä puuhalta tuntuu, eikä miul ole edes tarpeeksi mielikuvitusta. Mieluummin tyydyn Banjon kaltaiseen yksinkertaistettuun leegoiluun. Mutta 2D-tasoloikkana peli kiinnostaa, vaikka ilmeisesti meneekin melkein enemmän puzzle-pelin puolelle, mutta olisi kiva kokeilla mitä näin hyviä arvosanoja kahminut peli oikeasti pitää sisällään sen kenttäeditorin lisäksi -_-

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #17 : 10.11.08 - klo:22:49 »
Nyt, kun luin Samirain viestin pani se itsenikin miettimään, että sisältääkö se muuta hyvää kuin kenttäeditorin. Kuulemma seikkailu, musiikki ja meininki ovat pelissä myös todella hyvää. Aika kivalta LBP näyttää, mutta mitähän se todellisuudessa sisältää?

(Täytyy jakaa mielipiteitä lisää, kunhan rahat löytyy, että saisi sen postista. <_>)

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #18 : 10.11.08 - klo:23:06 »
Arrgghhh, alkoi PS3 himottaa tuossa äskettäin ja LBP ei ainakaan yhtään laannuttanut himoa. Onneksi serkku hankkii kyseisen pelin, niin pääsee pelaamaan sinne sitten. :>

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #19 : 10.11.08 - klo:23:13 »
No on pukupaketti vähän parempi ku yks paita >___>. Ja 1€ on vähän parempi summa pukupaketista ku 5€ yhdestä paidasta. Muut paidat maksaa LBP:ssa kuulemma tota 2€ luokkaa.

Kraid.
Pukupaketti sinun peliisi = 2e
Pukupaketti LittleBigPlanettiin = 2e

Jotenkin en näe pointtiasi.

Ainiin, ja halu ostaa PS3 kasvaa. Onneksi rahaakin riittää näillä näkymin.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #20 : 11.11.08 - klo:09:10 »
Omg, jos menet sen tekemään niin meikän nettipelikaveerauspuute häviää sen siliän tien<3

Xbox 360 | PS3 | DSLite | PC | Sony Bravia 40" FullHD KDL-40W4000

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #21 : 11.11.08 - klo:09:45 »
Joo, best friends forever ja sillee <3
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

*

Poissa Pulppu

 • Konstaapeli
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #22 : 11.11.08 - klo:21:21 »
Nyt, kun luin Samirain viestin pani se itsenikin miettimään, että sisältääkö se muuta hyvää kuin kenttäeditorin.

Story Mode Kaksinpelinä. Vaikeustaso kasvaa kun molempien pitää ylittää kaikki esteet ja joissain paikoissa vaikeustaso laskee kun on kaksi käsiparia.

E: No tulipa tökerö viesti. Toivottavasti joku honaa pointin.

*

Poissa Akasori

 • rollin'
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #23 : 11.11.08 - klo:22:45 »
Jeps, vois pelata ton Sotry Moden läpi ja sit leikkä kenttäeditorilla samalla kun vetää trophyja ja  jaj aj jaja
Lisätkää mut kaveriks! :3

Kusipurkki

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #24 : 18.11.08 - klo:15:36 »
Mahtava peli, ku n nyt on päässyt pelamaan sitä vihdoin ja viimein! Kehuja löytyy hulluna, mutta huonoja puoliakaan ei oo löytynyt½ :PPP

*

Poissa Kraton

 • Publicly humiliated criminal fugitive with no girlfriend.
  • Nordic Training Journal
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #25 : 12.12.08 - klo:18:08 »
Peliä ainakin mainostetaan ihan kunnolla. Rupee jo suoraan sanottuna vituttamaan kun toi säkkinaama näkyy aina joka lehdessä, joka kanavalla ja joka paikassa internetissä.

*

Kraid

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #26 : 12.12.08 - klo:20:09 »
Peliä ainakin mainostetaan ihan kunnolla. Rupee jo suoraan sanottuna vituttamaan kun toi säkkinaama näkyy aina joka lehdessä, joka kanavalla ja joka paikassa internetissä.

Niin. Eiköhän internetissäkin ole muutakin kuin säkkinaamat? Mun mielestä Wii Fitiäkin mainostetaan kohtalaisen paljon - kuten myös Wiitä ihan yleensäkin (ja pelithän eivät ole koskaan saaneet seurakseen kovin suurta mainontaa ainakaan televisiossa). Sitä paitsi mainonta tekee ihan hyvää LBP:n kaltaiselle pelille, se on oikeasti ihan omaperäinen.

*

fazerin sininen

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #27 : 05.01.09 - klo:21:19 »
Ärsyttävää, kun ei luottokorttia niin ei voi ostaa MGS-pakettia. EN varmaan koskaan saa sitä asetta :(

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #28 : 05.01.09 - klo:23:58 »
Ainakin Netissä pääset sitä testaamaan, kannattaa katsella netti kentät tarkaan niin löydät sellaisia. Eivät kaikki ole kyllä hyviä :S

Omistat PS3:sen? Laitas YV:llä tulemaan ID käyttäjäää : )

*

fazerin sininen

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #29 : 06.01.09 - klo:10:46 »
Ainakin Netissä pääset sitä testaamaan, kannattaa katsella netti kentät tarkaan niin löydät sellaisia. Eivät kaikki ole kyllä hyviä :S


Kyllähän minä olen testannut sitä netissä, mutta ainahan se on hauskempaa ammuskella kavereita sen podissa.

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #30 : 14.01.09 - klo:22:48 »


Ostaisiko joku mulle tämän : )

*

Poissa Akasori

 • rollin'
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #31 : 15.01.09 - klo:02:45 »
Haluan tuon! :D

Kusipurkki

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #32 : 30.01.09 - klo:11:57 »
Eilen PlayStationStoreen saapui mukavia lisäyksiä Little Big Planetin omistajien kannalta!

 • Ilmainen asu
 • Kratos-asu
 • God of War-level kit

Itse lataisisin nuo, mutta Metal Gear Solid teemaiset asut ja kentät täytyy vielä ostaa : )

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #33 : 25.02.09 - klo:14:51 »
LittleBigPlanet PSP:lle!

Jännittävää, mitenhän peli saadaan survottua taskukokoon. Toivottavasti hyvin, sillä onnistuessaan kyseessä voisi olla kenties PSP:n paras peli.

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #34 : 26.02.09 - klo:19:38 »


LittleBigPlanet Fun!

Jos vielä epäilit, ettei LittleBigPlanettia olisi mainostettu tarpeeksi tai että Sackboy ei olisi aiheuttanu ihmetystä Amerikassa ja muualla maailmassa tulet huomeemaan että olit väärässä. LittleBigPlanet Fun!

Katso LittleBigPlanet Tempaus tästä linkistä.

Uusia Sackboyn asuja pian saatavilla!Uudet asut ovat tutuista pelisarjoista mm. Killzone 2 ja kauan odotettu Heavenly Swordin Nariko ja Kai!


*

fazerin sininen

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #35 : 18.03.09 - klo:18:40 »
Vau, nuo MGS kentätä ovat loistavia(Eräs jenkki kaveri päästi minut näihin kenttiin) Ärsytävää, tuo pistekorttien puuttuminen euroopassa.

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #36 : 22.03.09 - klo:18:23 »


Täytyy sanoa, että eivät olleet MGS-kentät kovin kummoisia. Aika pettymys loppujen lopulta >_>

*

fazerin sininen

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #37 : 22.03.09 - klo:18:31 »
Kentissä ei ollut mitään vikaa, mutta niitten hinta ei ollut kohdallaan. 6 euroa 5 kentästa ja 1 minipelistä(+tavarat). Ryöstöä!

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #38 : 22.03.09 - klo:18:46 »
Eiks se ollut 4,95? Minusta ne  kentät meni hullun nopeasti ei ollu pituutta :D

Pelattiinko me varmasti kaikki?

*

fazerin sininen

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #39 : 22.03.09 - klo:18:53 »
Pelattiin,2 kenttää ovat vain harjoittelua ja kaksi seuraavaa ovat oikeita kenttiö ja sitten tulee bossi.

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #40 : 31.03.09 - klo:19:31 »
Nyt on jokin aikaan sitten ilmoittanut, että LBP:hen uuden päivityksen 1.12 ja se sisältää:

-Enää ei oma profiili täyty täyteen ja ala valittamaan
-Voit kuunella oma musiikkia aluksessa ja luomistilassa

Yes! Tuollaisia on toivottukkkin varsinkin tuo profiilin täyttymis juttu. Ahh kuinka rasittavaa se on >_>

*

Poissa Akasori

 • rollin'
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #41 : 31.03.09 - klo:19:56 »
-Voit kuunella oma musiikkia aluksessa ja luomistilassa

MAHTAVAA! Nyt vain pitäisi jollain konstilla saada musiikit PS3:lle. :)

Kusipurkki

*

fazerin sininen

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #42 : 31.03.09 - klo:20:01 »
Milloinkohan tuo päivitys tulee? Saisi oikeasti tulla noita level packeja enemmänkin, kuin yksi ylihinnoiteltu paketti. JA missä on Sephy puku?!?

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #43 : 05.04.09 - klo:11:52 »
Tänään käynnistin PS3:n ja laitoin LittleBigPlanetin PS3:n sisään. Nyt tuli uusi päivitys 1.11, mutta se ei ole se uusi 1.12 joka sisälsi paljon kaikenlaista. Tälläkin päivityksellä on kokona isot 38mb.

Mitä tämä 1.11 päivitys sisältää, joitain pieniä korjauksia? Mitä jos nyt tulee se uusi FF-paketti ja siihen Level pack ja Cloudin miekka aseeksi MGS-paintgunin sijaan :D
« Viimeksi muokattu: 05.04.09 - klo:11:57 kirjoittanut Jonttu »

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #44 : 16.04.09 - klo:18:07 »
Tänään saapui päivitys 1.12 kaikkien iloksi, joka mahdollistaa muun muassa:

-Kauan odotetun musiikin kuuntelu mahdollisuuden
-Nyt on tullut eräitä tietoja esim. monta pelaajaa pelaa onlinessä. (Tänään oli 10 000 yhtäaikaa)
-Maksullisen tavaran näkee myös kentistä, joissa sitä on käytetty ja mistä lisäpackistä

Kaikista upein omasta mielestäni on tuo musiikin kuuntelu yhtäaikaa. Tulisipa muihin peleihin tuollainen!

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #45 : 16.04.09 - klo:21:30 »
Tulisipa muihin peleihin tuollainen!
X0.

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #46 : 17.04.09 - klo:13:42 »
^Miten X0 liittyy PS3 peleihin?

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #47 : 17.04.09 - klo:14:26 »
Tube varmaankin huomautti, että boksilta tälläinen ominaisuus löytyy. PS3-fanipojat kun tuntuvat aina viittaavan boksin huonompaan varustelutasoon, ja unohtavat sitten ettei pleikkarillekkaan saa kaikkea mitä boksilla on.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #48 : 17.04.09 - klo:14:31 »
Thank you Captain Obv... Mutta mitään järkevää keskustelua nuo huomauttelut ei saa aikaan, että plöx.

*

Poissa Akasori

 • rollin'
Vs: LittleBigPlanet
« Vastaus #49 : 22.05.09 - klo:00:07 »
Ostin MGS-kentät ja pelasin ne 100% läpi. Ihan mukavia oli. :p

Kusipurkki