Unet

 • 75 Vastauksia
 • 19900 Lukukerrat
Vs: Unet
« Vastaus #50 : 27.12.10 - klo:21:02 »
MGS meets Matrix meets Bond meets AC meets Spiderman..?

Mitä sä söit iltapalaksi, tahdon samaa >_>

Vs: Unet
« Vastaus #51 : 09.01.11 - klo:11:50 »
Näin unta, että Fishu tuli irkkiin kertomaan jostain Dragonball -mangan kannesta, jossa oli joku epäloogisuus.

Vs: Unet
« Vastaus #52 : 28.03.11 - klo:15:24 »
Näin painajaista, että Turun oikikseen tarvitsisi 8,95:n keskiarvon lukion päättötodistuksessa, että sinne voi edes hakea. Mietin unessani jo, että miten voin nostaa lukion päättötodistukseni keskiarvoa tai että lähden Rovaniemelle.

Huomenna ilmestyvät pääsykoekirjat. Luku-urakka alkaa.

Vs: Unet
« Vastaus #53 : 28.03.11 - klo:15:30 »
Näin unta, että minun koira-Pokémonini muuttui tavalliseksi koiraksi :(

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Unet
« Vastaus #54 : 28.03.11 - klo:15:41 »
Näin unta, että suunnittelin masturboivani luokkahuoneessa. Yhtäkkiä kaikki kuitenkin alkoivat lähteä, joten aloin pakkailla mukanani tuomia ruokia reppuuni ja random-ostoskassiin. Sitten juoksin kiireellä ruotsintunnille, jossa yläasteaikainen ruotsinopettajani valitteli hevosensa Hillanooran (tjsp.) karkaamista. Vieressäni istuva oppilas osoitti ovensuussa seisovaa ihmistyttöä ja sanoi, ettei tämän nimi oikeasti ollut Hillanoora vaan Siiri. Yhtäkkiä huoneeseen ilmestyi muita abeja jotka repivät minut irti pulpetista ja löivät käteen kaksi YO-lakkia. Annoin toisen Koivarille, minkä jälkeen marssimme ulos luokasta ihmistäyteiseen käytävätilaan jossa lauloimme jotain helvetin ärsyttävää ja tarttuvaa biisiä, jonka sanoissa ("Salmiakki meille toi, salmiakki toi") ei ollut sen enempää järkeä kuin muussa unessakaan. Sitten heräsin ja kello oli jo melkein kolme iltapäivällä.

Tämä oli ihan ok-luokkaa pitkästä aikaa. Harmi, että tunnun nykyään muistavan näkemäni unet niin harvoin.

*

Poissa TheJ

 • Mindfucker
Vs: Unet
« Vastaus #55 : 28.03.11 - klo:22:18 »
Näin painajaista, että Turun oikikseen tarvitsisi 8,95:n keskiarvon lukion päättötodistuksessa, että sinne voi edes hakea. Mietin unessani jo, että miten voin nostaa lukion päättötodistukseni keskiarvoa tai että lähden Rovaniemelle.

Huomenna ilmestyvät pääsykoekirjat. Luku-urakka alkaa.

I see your point there.

*

Kurathesis

Vs: Unet
« Vastaus #56 : 21.05.11 - klo:11:25 »
Pakko jakaa kun vielä muistan:

Menin viemään roskia erään vuosientakaisen asuinpaikkani roskakatokseen. Avasin katoksen oven ja pamautin saman tien perässäni kiinni, mutta kuvakulma jäi jumiin hökkelin ulkopuolelle koska videopelit. Ajattelin ettei tästä hyvä seuraa ja tulin ulos, tietysti sulkien oven taas heti. Siirryin silmiini ja katselin katoksen ja oven laudanraoista sisään (kääntelin päätäni paikallani seisten). Katoksen takana oleva metsänreuna oli täynnä karhuja jotka pelästyivät ja lyllersivät metsään sitä mukaa kun bongasin ne.
« Viimeksi muokattu: 04.09.11 - klo:01:45 kirjoittanut Kurathesis »

Vs: Unet
« Vastaus #57 : 24.12.11 - klo:11:01 »
Olipahan uni. Juoksin tietä pitkin pari kilometriä viistäen samalla etusormeani lumessa, johon jostain syystä jäi punainen vana (tätä ennenkin tapahtui jotain, mutta en muista kunnolla). Sen jälkeen menin kauppaan, jossa oli myynnissä Ikaruga arcade-masiina, hinta 999 markkaa. Olivat pistäneet sen esille pölynimurien viereen ja jostain syystä ylösalaisin. Kaiken lisäksi vyöni oli niin tiukalla etten saanut hosuja nostettua vaikka puoli persettä näkyi  :o Enkä ruvennut sitä siellä kaupassa löysyttämään, koska ihmiset luulisivat minua pervoksi tai jtn. Myöhemmin kävin keskustelun TP:n Zeldan kanssa ja tapasin pikkuveljeni, joka oli ostanut keilapallon.

Vs: Unet
« Vastaus #58 : 24.12.11 - klo:12:17 »
Näin unta, että vietimme tyttöystäväni kanssa hääjuhlia. Aika jännää sinänsä, että paikalla oli pappi, YUP kokonaisuudessaan sekä Marko Annala.

Pappi kummastuttaa, sillä en kuulu kirkkoon ja olen vannoutunut ateisti.

YUP kummastuttaa, sillä he ovat pitkäaikaisella tauolla.

Ja Annala kummastuttaa, sillä hän ei usein ota osaa alkoholipitoisiin juhliin. :o

Oli hassu olo kun heräsin.

//Kyseessä siis oli MINUN häät, jos se jäi epäselväksi. :o
« Viimeksi muokattu: 24.12.11 - klo:21:03 kirjoittanut apathy »
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Unet
« Vastaus #59 : 24.12.11 - klo:19:12 »
Denise Milani yritti viekoitella minua. Ei kuitenkaan onnistunut, sillä Gamestopissa tukikohtaansa pitävä Illuminati lähetti Metal Gearinsa perääni ja minun piti lentää vaihtamaan Pokémoneja ennen kuolemaani.

Gamestop ihmetyttää, koska siellä on video pelejä.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: Unet
« Vastaus #60 : 06.03.12 - klo:09:10 »
Käväisin viimeöisessä unessani katsomassa kaksi tuntista Hollywood-sovitusta jostain maailmalla suosiota saaneesta suomalaisesta fantasiakirjasarjasta. Sovituksen nimi oli "Katie, you are my Gateway", kirjasarjan tai kirjojen nimestä en tiedä/tiennyt. (Paitsi nimen Katie tilalla taisi olla joku toinen tytön, tai ehkä jopa pojan nimi?)

Se oli saanut todella keskinkertaisia arvosanoja, kun oli yrittänyt puristaa kolmiosaisen kirjasarjan yhteen elokuvaan joka kesti vain vähän alle kaksi tuntia, jonka tuloksena elokuva oli todella sekava ja jätti paljon asioita selittämättä, mutta visuaalisesti erittäin miellyttävä ja kai ihan hyvä soundtrackiltään.   

Siinä oli joku blondi nainen, joka näytti ihan siltä Resident Evil-leffojen päätypsyltä, ja sen adoptoitu tytär nimeltä Katie joka oli sekin blondi, ja ne päätyi jonkinnäköiseen fantasiamaailmaan Gateway nimisten portaalien kautta. Kyseiset portaalit muistuttivat aika häpeämättömän paljon eräitä toisia oransseja portaaleja, mitä nyt olivat hiukan neliskulmaisia ja ikäänkuin sivulle käännettyjä, ja miksi puhun monikossa kun niitä taisi olla vain yksi koko elokuvan aikana? Jokatapauksessa ainoa asia jonka unesta muistan elävästi oli elokuvan lopetus. Siinä oli sellainen 'kamera zoomautuu kiemurrellen poispäin' systeemi menossa, hyvin samanlainen kuin tämän videon lopussa, paitsi lopussa kamera tuleekin läpi viimeisestä jäljellä olevasta Gatewaysta, ja yleisö jätetään tuijottamaan sitä. Tämän aikana kuulu päähenkilö naisen voiceover joka sanoo "Katie, you are my Gateway", enkä yhtään tiedä mitä se tarkoittaa mutta unen aikana se oli mun mielestä paras lopetus ikinä

en osaa kirjoittaa koska heräsin ihan äsken korjaan tän sit koulun jälkeen ok
ok

Vs: Unet
« Vastaus #61 : 16.03.12 - klo:15:44 »
Katsoin puoli tuntia ennen kuin menin nukkumaan Alcatrazin kahdeksannen jakson, jossa esiintyi mm. 4400-sarjasta tuttu Mahershala Ali.

Kävelin jonkun kaverin kanssa Prismassa kun huomasin keskellä käytävää jonkun tyypin parturoimassa jotakuta. Parturi oli Mahershala Ali. Kävellessämme sen ohi kysyin siltä et "etkös sä ollukki neljätuhatneljässadas?". Ali huikkasi siihen hymyllä että what. Sanoin asiani englanniksi ja jotain muuta pikku talkkia oli kunnes herätyskello soi.

Pitkästä aikaa muistin uneni. X_X

Vs: Unet
« Vastaus #62 : 21.03.12 - klo:10:56 »
Olin viimeöisessä unessani #Resetti.netillä. Siis fyysisesti.

Vieroitusoireita?

Vs: Unet
« Vastaus #63 : 21.03.12 - klo:15:09 »
Voi pojat kuvailes millainen paikka se oli.

Vs: Unet
« Vastaus #64 : 21.03.12 - klo:16:31 »
En muista. Jotenkin hatara mielikuva on siitä, että se olisi ollut ihan kuin client-ikkuna, eli mustaa tekstiä valkoisella pohjalla. Minä olin nickini, siis se teksti.

*

fazerin sininen

Vs: Unet
« Vastaus #65 : 21.03.12 - klo:16:40 »
Teroitin kynää ja tyhjensin teroittimen.

helvetin jänniä unia minulla. Myönnettäköön, olin häkeltynyt koulussa, kun teroitin olikin täynnä.

*

Poissa Artsi2

 • Graafikkotaituri
  • blogi
Vs: Unet
« Vastaus #66 : 15.04.12 - klo:10:34 »
Olin unessani lomalla jossakin ulkomailla. Uin meressä, ja meduusa hyökkäsi kimppuuni. Meduusoilla ei käsittääkseni ole hampaita, mutta uneni meduusa puri ja raateli jalkaani. Jalkaan jäi yksi iso reikä ja useita hampaanjälkiä. Mitähän kettua.  :(

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Unet
« Vastaus #67 : 28.04.12 - klo:16:09 »
Kotitilan taakse rakennettiin taidepyramidi mutta sitten heplo muuttui jättiläistiikeriksi ja söi minut ja jouduin autoradalle jossa oli varmaan 18 eritasoista kaistaa ja äiti ajoi kaikki liikenteenjakajia päin ja lopussa oli aina ulottuvuusportaali alkuun ettei päästy minnekään ja sitten tyhmä äiti kun ei osaa ajaa niin kolaroi kaiken ja tokaisin "tämähän on kuin F-Zeroa" ja sitten se oli F-Zeroa nimittäin Green Plant Spiral mutta vastustajani saavat lisänopeutta nussimalla huoria ja jään kolmanneksi.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Unet
« Vastaus #68 : 30.04.12 - klo:19:01 »
Olin pyöräilemässä ja vastaan tuli Kirka, niinikään pyörän selässä. Jarrutimme molemmat ja pysähdyimme toistemme eteen. Sanoin "Pahoittelen" kuten kunnon sotilaan kuuluu ja lähistöllä seisoskelevat inttikaverini alkoivat nauraa ja osoitella minua. Suutuin ja vedin yliluutnanttia turpaan, mistä seurasi esitutkintaa. Sitten lähdin ko. miekkosen kanssa kävelylle, jonka päätteeksi hän heitti hirvittävät, kaaressa lentävät ripulipaskat minun ja muutaman muun mukana roikkuneen sattumanvaraisen henkilön päälle.

Se on aina mukavaa kun muistaa unensa, mutta en oikein tiedä pitäisikö minun olla huolissani alitajunnastani.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Sivari, intti ja sota
« Vastaus #69 : 30.06.12 - klo:12:39 »
Näin unta että Tube oli armeijassa ja sil oli matala ääni.

Vs: Unet
« Vastaus #70 : 11.04.13 - klo:11:23 »
Olin meidän mökillä aamupalalla. Luin jotain random lehteä ja siellä luki jotain, että Baten Kaitos II olisi tulossa Nintendo DS:lle. :D

*

Poissa Turjake

 • Törö
Vs: Unet
« Vastaus #71 : 05.04.14 - klo:15:19 »
Näin unta, että Nintendo julkisti Super Mario Sunshine 2:n.

Olin innoissani ja menin Resetin irc-kanavalle tuulettelamaan ja fiilistelemään hyvän näköisiä videopätkiä kuin vimmattu fanipoika.

Pettymyksekseni muut dissasivat Super Mario Sunshine 2:ta, koska "Nintendo tekee nykyisin pelkkii jatko-osii".

Ilmeeni aamulla oli korvaamaton.
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

Vs: Unet
« Vastaus #72 : 02.05.14 - klo:11:31 »
Näin unta, että Garo lähetti minulle yksityisviestin.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Unet
« Vastaus #73 : 18.01.15 - klo:01:49 »
Näin unta, että olin ihastunut johonkin tyttöön. Kävi ilmi, että myös tyttö saattaisi olla ihastunut minuun. Päätin nukkua yön yli ja mennä juttelemaan hänelle aamun valjettua.

Sitten heräsin.

Elämä on paskaa.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Unet
« Vastaus #74 : 25.03.18 - klo:17:10 »
Näin unta, että Tampereella pidettiin miitti, johon Cyna saapui. Hän oli potra poika jolla oli päässä lippalakki. Kun puhuimme koulukiusaamisesta, hän sanoi, että häntä ei ole ikinä kiusattu ja että hän on vähän tyhmä eikä hallitse muita asioita kuin kuvanveiston ja keramiikan.

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Unet
« Vastaus #75 : 05.06.18 - klo:13:02 »
Illan elokuvamme alkaa Kingdom Hearts 3:sta, jossa pitää päihittää kolme masentavan tylsää satunnaistaistelua ennen maailman aukeamista. Elokuvan päähenkilö on pitkä ja tummahiuksinen mies, olemukseltaan (joskaan ei ulkonäöltään) Robert De Niron ja Al Pacinon välimaastoa. Päähenkilö saa oudon kyvyn, jonka avulla hän kykenee voittamaan paljon rahaa epämääräisessä uhkapelissä (pajatso?). Eräänä iltana päähenkilö kutsuu ystävänsä mukaan pelireissulle autollaan. Eräs tyypeistä näyttää aivan Tapzalta, muttei kuitenkaan ole Tapza, sillä tämä kaikki on vain elokuvaa. Seurue ryyppää ja rällästää autossa, huligaaneja kun ovat. Paluumatkalla päähenkilö alkaa harrastaa yhdyntää liikuvassa autossa. Vieressä istuva Tapza pöyristyy. Tämä ei suinkaan ole mikään turha seksikohtaus, vaan sen on tarkoitus osoittaa kuinka katala nilkki päähenkilömme nyt on.

Katson elokuvaa yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa. Muut kuiskuttavat keskenään, miten tylsä elokuva on, mutta minä pistän heidät ruotuun: "Hiljaa! Nyt keskitymme yhdessä katsomaan tätä todella hyvää elokuvaklassikkoa!"

Seurue saapuu päähenkilömme asunnolle. Taustalla kuuluu poliisiauton sireeni. Nainen vinkkaa Päähenkilölle: "Tänä yönä saattaa tapahtua vaikka mitä!" Päähenkilö syöksyy suinpäin asunnolleen. Keittiössä hän näkee Tapzan harrastamassa seksiä naisen kanssa. Kimpaantunut Päähenkilö nostaa uunista pellillisen tulikuumia ranskalaisia ja heittää ne alastoman Tapzan päälle. "Apua älä tee tätä!" kirkuu Tapza tuskissaan. Se on täydellinen loppu elokuvalle.

Herättyäni makustelen tyytyväisenä mielessäni tätä elokuvakokemusta. Hahmonkehitys oli hyvää ja lopussa jokainen sai ansionsa mukaan. Kestää hetki tajuta olevani sängyssäni, enkä siis voinut nähdä elokuvaa. Välillä on unta vaikea erottaa todellisuudesta. Varsinkin jos katsoo unessa elokuvaa - eikä elokuvamaailma ole todellisuutta.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI