Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Omat tarinat

25.06.11 - klo:17:20
Mielestäni tälle oli jo aikaisempi ketju, mutta kun ei sitä löydy edes etsimällä, niin pistetään sitten pystyyn uusi.

Eli tähän ketjuun saavat käyttäjät vapaasti laitella kirjallisia tuotoksiaan aina runoista silkkaan proosaan, ja antaa niille rakentavaa palautetta.

Aloitan vaikka omalla pikkukohtausten sarjallani jotka on suunniteltu esitettäväksi lyhyiden näytelmien välissä, jotka seuraavat juonta:

Kertoja: '...Ja selvänäkijät ennustivat, että neljä sankaria saapuisi hädän hetkellä...
(Kääntää sivua) Ja niin tapahtui että neljä rohkeaa nuorukaista (Viittaa neljään näyttämölle tulleeseen vanhukseen)... Sanoin neljä rohkeaa nuorukaista! (Vanhukset poistuvat) saapui Maessirian kaupunkivaltioon juuri sopivasti. (Käntää sivua)
Sillä sir Seppele, vielä vähän aikaa sitten kuninkaan uskollinen ritari otti ja kaappasi prinsessan. Joten... No antaa olla, tämä on taas sitä tavallista fantasiahuttua. Kyllä te tiedätte miten tämä menee.' (Huokaisee) Tämä koko maailmanhistoria, johon on siis kirjattu myös vielä tapahtumattomat osat on kyllä näppärä, mutta se teettää kyllä allekirjoittaneella joitain aika outoja juttuja.
(Poistuu. Seppele ryntää vasemmalta ja Soturi oikealta, iskevät toistensa miekkoja kerran. Varas, Maagikko ja Velho saapuvat oikealta kävellen)
 
Soturi: On puolustuksesi heikko! Tuliko hyväst nihdistä paha veikko?
Velho: Mummonikin räppää paremmin.
Magikko: Prinsessa tai henki Seppele!
Velho: Hetkinen nyt. Jos tässä pitää alkaa tekemään paskaduunia niin saman tien voisi myös tappaa jotain. Eihän meille edes makseta tästä kunnolla
Magikko: Kunkkuhan lupasi korjata sen hajonneen sillan jonka muuttuminen eristää meidät muusta maailmasta.
Velho: No jee, ihan kokonainen silta! Mitä me muka ollaan, sankareita vai?
Maagikko: Mutta Sankareitahan me juuri olemme.
Seppele: Ei kyllä ole kovin hyvismäistä tapella neljä yhtä vastaan!
Soturi: Hiljaa siinä!
Varas: Emmekä olekaan. Olemme periaatteettomia opporturnisteja jotka iskevät kyntensä mihin tahansa kunhan sen saa ilmaiseksi, ja kautta tai vaihdettua isoon summaan rahaa.
Velho: Täsmälleen. Pitäköön kunkku siltansa.
Seppele: Silloin kun minä olin vielä ymmyrkäisen pöydän ritari me toimimme yksin.
Velho ja Varas: Ole nyt jo hiljaa!
Maagikko: Ei kyllä hänellä on pointti. Soturi hoitakoon tämän, meidän muiden on etsittävä omat seikkailumme. (Varas, maagikko, ja velho poistuvat)
Soturi: (Ei ole irroittanut katsettaan Seppeleestä) Haha kaverit. Kaverit? Haloo? Ette menneet vielä. Äsken vain matkitte kävelyä ja oikeasti olete vielä täällä. Kaverit? (Katsoo takseen) O-ou.
Seppele: Yksinäinen sankari on helppo hoidella. Aika kuolla poju. (Jahtaa soturia pois näyttämöltä)

Soturi: Nin miksi me taas tulimme tälle luolalle Maagikko?
Maagikko (Viittoo näyttämön reuna kohden): Sanotaan, että tässä luolassa asuu muinainen, ja voimaisa noita. Saatamme tarvita hänen apuaan jos haluamme saada mystisen avaimen Prinssi Ruususelta.
Varas: Hetkinen! Ei tässä mistään prinssistä ollut puhe.
Velho: Aivan! Jos tässä pitää lähteä passaamaan kajahtanutta vanhaa akkaa, niin voisi saman tien saada prinsessan ja puoli valtakuntaa per naamari kuten Uunojen kuningas Hattila!
Maagikko: Oi noita. Olemme vaeltelevia sankareita jotka pyrkivät auttamaan ikiunta nukkuvaa Prinssi Ruususta
Varas: Ja miksi vaivautuisimme muutenkaan tämän noidan pompoteltavaksi saadaksemme jonkin avaimen?
Maagikko: Oi noitaa!
Noidan ääni (näyttämön ulkopuolelta): Tulkaa sisään!
(Kaikki neljä poistuvat, Parantajatar astuu näyttämölle)
Parantajatar (puhelee itsekseen): Ah, miten ihana täällä onkaan! Ei miehen miestä sotkemassa paikkoja. Jospa me naiset vain hallitsisime maailmaa, niin kaikki olisi paljon paremmin!
(Neljä kumppanusta palaavat näyttämölle)
Noita (Näyttämön ulkopuolelta): ...Ja sitten kun olette hakeneet ne homppelit tänne voitte kivittää tuon yksinään viettelevästi tanssahtelevan letukan. (Parantajatar jää tuijottamaan tyrmistyneenä)
Maagikko (Varkaalle): Mutta miten me sitten saamme sen avaimen jos emme vaihda palveluksiamme ihmelääkkeeseen, emmehän me voi varastaa sen enempää lääkettä kuin avaintakaan.
Varas: Viitonen vetoa.
Maagikko: Sopii.
Varas: Hyvä, sä olet mulle muuten viitosen auki avaimesta ja toisen lääkkeestä.
(Kaikki poistuvat)
 
 
(Kertoja istuu nojatuolissa. Näyttämöllä on myös kaappi, ja kertojalla on sylissään suuri kirja.
Kertoja (lukee kirjasta): 'Ja niin Neljä Sankaria vaelsivat ympäri maata, pelastellen pulaan joutuneita, autellen hädänalaisia (Kääntää sivua) ja murhaten brutaalisti ainakin kolminumeroisen joukon erilaisia vastaantulleita olentoja, kunnes he päätyivät Kertojan ovelle.'
(Koputusta)
Kertoja: Tulkaa sisään. (Neljä Sankaria kävelevät sisän)
Maagikko: Oi suuri tietäjä, miksi maa on vieläkin hedelmätön, vaikka pieksimme hirviön joka sitä näivettää.
Kertoja: Antakaas kun katson: (Mutisee hetken itsekseen käännellen sivuja, lopulta rykäisee ja alkaa lukemaan.) ..."Ja niin tapahtui, että suuri tietäjä Kertoja luki neljälle Sankarille kirjastaan: 'Totisesti, johtuu tämä hedelmättömyys siitä, että maan povessa asustaapi vielä voimallisempi hirviö, jonka esikartanossa teidän jo voittamanne hirviö asusti. Ottakaatten siis tämä kristallisauva tuolta kaapin päältä.'" (Maagikko lähtee kohti kaappia) Hei, et koske siihen.
Maagikko: Mutta sinähän sanoit...
Kertoja: Kuono kiinni tai tämä lukutuokio päättyy tähän... (Syventyy taas kirjaansa) "...ja keskeytti lukunsa, luki kirjasta kuina sitä käyttää (Varas käy ottamassa sauvan hiljaa, minkä jälkeen neljä kumppanusta poistuvat): 'Koskettakaatten sillä luolan perällä olevaa laattaa' kunhan oli ensin torunut erästä Sankaria yrtyksestään ottaa sauva haltuunsa. Ja niin oli hän syventynyt lukemaan ettei ollenkaan huomannut miten Sankarit varastivat kristallisauvan kuultuaan miten sitä käyttää (kääntää sivua) ja poistuivat kuin viekkaat varkaat jollainen ainakin yksi heistä periaatteessa onkin. Sitten hän pahojen aavistusten vallassa vilkaisi kaapin päälle ja juoksi ulos huutaen 'tulkaa takaisin senkin roistot!'? (Katsoo kohtaa jossa sankarit olivat, vilkaisee kaapin päälle, ja juoksee pois näyttämöltä)
Kertoja: Tulkaa takaisin senkin roistot!
Kirjattu
 • ::
 • 29.06.11 - klo:10:37
  Kirjattu
 • ::
 • 29.06.11 - klo:14:21
  Niin hain.

  Yhdistetty'd -Osiris
  « Viimeksi muokattu: 29.06.11 - klo:14:28 kirjoittanut Osiris »
  Kirjattu
 • ::
 • 23.08.17 - klo:20:31

  Turjake Poissa

  • Törö
  • Hail to the King, baby!
   • Törön vuodatus, teh blogi
  Roopesetä VS Iron Man

  Roopesetä kahlasi rahassa. Se oli hänen mielipuuhaansa. Olihan hän tienannut kaikki kolme kuutioeekkeriään täysin rehellisin keinoin monen vuosikymmenen uurastuksen tuloksena. Hänen asemansa oli kiistaton. Universumin rikkaimpana henkilönä hän oli maankuulu ja häikäilemätön suuruus, jonka rikkaus herätti Disney-universumin asukkaissa kateutta. Hän nautti siitä.

  Roopesedän rauha rikkoutui kuin kondomi, kun hän aamu-uintinsa jälkeen istahti natisevaan keinutuoliin lukemaan uusinta Forbesia, jonka kannessa luki:

  ROOPESEDÄN ASEMA UHATTU?! TONY STARK ON DISNEYN UUSI KULTAKONE!

  Roopesetä ryttäsi Forbesin ja heitti sen lemmikkitiikerinsä syötäväksi. Tiikeri piti musteen mausta, mutta tukehtui lehteen. Roopesetä oli raivoissaan. Hän oli jo vuosia kadehtinut Starkin playboymaista statusta ja sitä, kuinka ihmiset osoittivat ylitsepääsemätöntä rakkautta Starkia kohtaan. Starkin omaisuus oli kasvanut vuosi vuodelta, kun taas Roopesedän rahavaranto laski kiitos verojen, minimipalkkalainsäädännön ja hulttio Akun työllistämisen. Roopesetä tiesi, että hänen oli tartuttava toimeen. Siispä hän nappasi videokameran ja kuvasi lyhyen vaatimusvideon ja lähetti sen valtakunnan suurimmille medioille jaettavaksi.

  ”Haastan Iron Manin aka Tony Starkin tappeluun rahasäiliössäni! Tämä taistelu käydään silmä silmästä, mies miestä vastaan!”

  Iron Man selasi televisiolähetystä Kostajien tukikohdan olkkarista. Hän naurahti ja siemaisi vuoden 1945 Chateau Mouton Rothschildia suuhunsa. Viinin hekumallinen aromi täytti kaikki Iron Manin aistit, mutta ne syrjäytyivät pikaisesti veren maun tieltä. ”Friday!” Stark huusi tekoälytukihenkilölleen ja puki haarniskan ylleen. ”Peruuta kaikki loppupäivän menoni.”

  ”Roopesetä” sanoi Tupu
  ”Älä tee” sanoi Hupu
  ”Sitä” sanoi Lupu.

  ”Olen kyllästynyt siihen, että asemaani uhataan, pojat.” Roopesetä sanoi ja kiristi kusen tahrimia nilkkaimiaan. ”Olen vuosikaudet ollut tämän Disney-universumin kiistaton ykkönen, mitä rahaan tulee. Tilanne on pöyristyttävän sietämätön.”

  ”Olen virittänyt ansat, kuten pyysitte, sir.” sanoi Juuso, Roopesedän ahkera ja tunnollinen ja takuuvarmasti neitsyt hovimestari.

  Roopesetä oli pyytänyt Juusoa virittämään rahasäiliön sisäänkäynnin täyteen ansoja. Piikkilankaa, happoallas, lauma hyvin koulutettuja tappajamurmeleita ja kymmenittäin ansalangasta aktivoituvia pommeja oli vain pieni maistiainen siitä, mikä Iron Mania kohtaisi rahasäiliön sisällä.

  Iron Man ei kuitenkaan ollut mikään eilisen teeren poika. Hän katsoi lämpökameralla rahasäiliön läpi ja havaitsi kaikki Roopesedän ansat. ”Hyvä yritys, vanhus, mutta sun täytyy olla parempi. Nähdäänpä siis katolla!” Iron Man huusi ja lensi rahasäiliön ylle.

  Roopesetä kiehui raivosta.

  Hän matkusti hissillä rahasäiliönsä katolle, missä hän näkikin heti Iron Manin leijuvan paikoillaan sen yläpuolella.

  ”Olet kapitalismin pilaama huora!” Roopesetä kirosi ja heitti Iron Mania kävelykepillään. ”Minä aloitin tyhjästä, loin omaisuuteni itse – kaikki alkoi Klondiken kultarysäyksessä! Rehellisin keinoin! Sinä olet moraaliton ja keinoja kaihtamaton röyhkeän pöyhkeä kiusanhenki!”

  ”Kuules kalkkis, olet aikamoinen höyhensarjalainen pun intended, jos luulet, että saat tähän haarniskaan mitään vahinkoa heikoilla letkautuksillasi”, Iron Man totesi.

  Roopesetä näki rahasäiliön reunalla vanhan kanuunan, jolla hän oli päihittänyt Karhukoplan ja Milla Magian lukuisia kertoja. Roopesetä tiesi hetkensä koittaneen.

  Roopesetä juoksi äkkiä kanuunalle ja sytytti sen sytytyslangan. Iron Man tajusi, että kanuuna tekisi hänen haarniskastaan selvää. ”Friday, ylikuormita tehot! Nitistetään tämä siipiveikko!”, Iron Man käski tekoälyään. Roope tähtäsi kanuunalla tarkemmin kuin hän oli koskaan tähdännyt. Tämä tekisi Marvelista viimein selvää, ja Roopesedän asema universumin rikkaimpana kitupiikkinä jatkuisi ainakin kunnes hän kuolisi vanhuuteen tai luopuisi alzheimer-houruissaan omaisuudestaan.

  Kanuuna laukesi.

  Iron Man reagoi tilanteeseen kuin viidakon gepardi. Hän aktivoi repulsorisäteensä ja ampui sillä häntä kohti lentävää kanuunankuulaa. Säteen vaikutuksesta kuula kimposi ilmassa taaksepäin ja osui takaisin Roopesetään. Roopesetä räjähti veriseksi mytyksi. Iron Man laskeutui rahasäiliön katolle. Hän tarkkaili ilmassa lenteleviä höyheniä jotka leijuivat ilmassa kuin lumihiutaleet. Yksi niistä tippui Iron Manin kädelle, jonka hän sulki nyrkkiin.

  Taistelua vierestä seurannut Aku hautasi naamansa käsiinsä. Ei siksi, että hän olisi kauhuissaan tai järkyttynyt, vaan peittääkseen leveää hymyään koska hän tajusi olevansa Roopesedän perimisjärjestyksessä seuraava. Tähän loppui pätkätyöt.

  Hannu Hanhi oli seurannut taistelua kattohuoneistonsa parvekkeelta. Hannu käkätti ääneen, sillä tajusi Akun olevan perimisjärjestyksessä seuraava, mutta vittumaisella onnellaan Hannu saisi tietysti jotenkin keploteltua perinnön viimeistä shillinkiä myöten itselleen.

  Iines Ankka koki valtaisaa riemua, sillä hän tajusi että oli perijänä sitten Aku tai Hannu, niin hän itse pääsisi häikäilemättömänä gold diggerinä nauttimaan miljardihuviloista ja loistojahdeista loppuelämäkseen. Aviomiehen valinta ei ollut koskaan yhtä helppoa. Samalla hän mietti kuinka hänen sukunimensä on jo Ankka, mutta antoi mokoman sivuhuomion hautautua kullantäyttöisten haaveittensa alle.

  176-671 oli seurannut taistelua vankilan sellissä olevasta televisiosta. Kyynel valui hänen poskelleen, sillä hän tajusi kuinka Roopesedän verorahoilla valtio oli kustantanut vuosikaudet kestäneen orjatyön jolla tuotiin luumuja polkuhintaan Ankkalinnaan. Hän ei lainkaan ymmärtänyt sitä tosiasiaa, että mahdollinen perijä jatkaisi veronmaksuja entiseen tapaan, mutta toisaalta 176-671 ei ollut koskaan penaalin terävin kynä. Hänet hakattiin myöhemmin samana iltana.

  Iron Man lensi kohti Kostajien tornia, kun Kapteeni Amerikka soitti hänen handsfree laitteeseen.
  ”Stark, oliko tämä nyt oikea ratkaisu?”

  ”Usko pois, Kapu” Stark tokaisi. ”Olen tehnyt maailmasta tänään paremman paikan.”
  EPILOGI  Kapteeni Amerikka astui pimeään huoneeseen.

  ”Tule peremmälle”, ääni komensi.

  Kapteeni asteli itsevarmoin askelin lähemmäs kohti tuntematonta hahmoa. Nämä kaksi olivat vanhoja tuttuja menneisyydestä. Ilmasta pystyi aavistamaan vuosikausia kestäneen molemminpuolisen kunnioituksen, mutta myös raadollisen katkeruuden.

  ”Kai tiedät, Kapteeni, että Kostajat ovat vastuussa tämän päivän tapahtumista?”
  ”Tämä oli täysin väistämätöntä. Oli selvää, että ennen pitkää Ankkalinnan asukkaat ja Kostajat ottaisivat keskenään yhteen. Minä varoitin sinua tästä.” sanoi Kapteeni Amerikka.

  Hetken hiljaisuus täytti huoneen.

  ”Kapteeni, en tiedä voinko koskaan antaa tätä anteeksi. Kuinka kukaan rikas haluaisi enää asua näillä veren täyttämillä kaduilla?”
  ”Kaikella kunnioituksella, tämä oli yksilötapaus jota on turha yleistää. Sinun tulisi Ankkalinnan valtiaana ottaa tilanne haltuun ja nostaa Ankkalinna takaisin huipulle!”
  ”E… en… en tiedä pystynkö moiseen… haluaisin vain vetää sinua kuonoon. Täysiä.”
  ”Hyvänen aika sentään!” Kapteeni huusi ja löi nyrkin pöytään. ”Oletko mies vai hiiri?!”
  ”OLEN MIKKI HIIRI!”

  THE END
  <+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
  <Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
  <+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


  ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC
  Kirjattu
 • ::
 • 23.08.17 - klo:21:35

  Tingle Poissa

  • Paavo
   • Academic Nintendo Club RY
  Roopesetä VS Iron Man

  Tingle tykkää tästä. Jos haluat lukea lisää Roopesedän seikkailuja, liity nyt Aku Ankan kestotilaajaksi osoitteessa Parasiititie 13, Ankkalinna.
  <Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
  <Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
  <Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
  <JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
  <henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
  <Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI
  Kirjattu
 • ::
 • 24.08.17 - klo:11:49

  Tapza Poissa

  • Katkeroitunut nörtti
  En tykännyt loppuratkaisusta.
  Lasken pääomaa.
  Kirjattu
 • ::
 • 04.10.17 - klo:22:51

  Tapza Poissa

  • Katkeroitunut nörtti
  Roope Ankka v Iron Man: Milla Magian kosto

  Osa 1

  ”Onko se lintu?” mustanenäinen mies kysyi osoittaessaan pientä pistettä poutapilvien koristamalla taivaalla.
  ”Vai lentokone?” hänen vieressään seisova nainen ehdotti.
  ”Ei, sehän on...” auton ikkunasta pistettä tuijottava nuorukainen aloitti.
  ”On se lintu! Lintu, jolla on luuta!” hänen vieressään istuva nainen kiljui.
  ”Mutta ei mikä tahansa lintu”, mustanenäinen mies sanoi. ”Sehän on ankka!”
  Ankka se todella oli, mutta ei mikä tahansa ankka. Milla Magia lensi perjantai-iltapäivän kiireeseen tukahtuneen Ankkalinnan yli päättäväinen ja kiero ilme kasvoillaan.
  ”Tällä kertaa nappaan vihdoin Roopen ensilantin!” Milla Magia sanoi ja alkoi nauraa käkättää. ”Kyllä siltä visukintulta vielä hymy hyytyy!”
  Milla Magia lensi lentämistään, kunnes lopulta saapui Roope Ankan valtavan rahasäiliön luo. Hän oli juuri laskeutumassa betonikuution tasaiselle katolle, kun kuuli jostain pamauksen. Seuraavaksi hän jo lensikin ilmojen halki luutineen ja käsilaukkuineen.
  ”Voihan simpura ja sampura sitä kitupiikin ketaletta!” Milla Magia huusi laskeuduttuaan matalaan lampeen keskellä Ankkalinnan keskuspuistoa. ”Vielä minä sinut päihitän!”
  Milla Magia kömpi pois lammesta, hyppäsi luudalleen ja otti kurssin kohti Vesuviusta. Juuri silloin jokin osui häneen takaapäin ja jälleen kerran hän huomasi kieppuvansa ilman halki. Hän menetti otteen luudastaan ja oli juuri aikeissa kaivaa käsilaukustaan jotain laskeutumista pehmittävää, kun tunsi jotain kovaa ja kylmää höyhenpeitteisen takalistonsa alla. Hän käänsi päätään ja huomasi, että Iron Man oli tarttunut hänen peräpäästään kiinni ja kiidätti häntä nyt hurjaa vauhtia kohti taivaanrantaa.
  ”Mitäs tämä on? Päästä irti senkin niljainen korsto!”
  ”Rauhoittukaa, arvon neiti”, Iron Man sanoi. ”Olen pahoillani, että törmäsin teihin. Huomasin teidät lentämässä taivaalla ja halusin vain jutella, kun yhtäkkiä menetin pukuni hallinnan. Ajattelin kuitenkin, että ehkä voisimme auttaa toisiamme, joten tuletko vieraaksi kartanooni?”
  ”Miksi tulisin? Minulla on tärkeää asiaa mökissäni Vesuviuksella, senkin tahditon törppö!” Milla Magia huusi. ”Päästä irti, tai kaivan posautuspommit laukustani.”
  ”Tsot, tsot”, Iron Man sanoi ja puristi Milla Magian peräpäätä niin lujaa, että tämä säikähdyksissään pudotti laukkunsa.
  ”Tästä saat maksaa!” Milla Magia huusi ja jatkoi rimpuiluaan. Iron Manin naamion alla Tony Stark hymyili leveästi, koska hän oli jo pitkän aikaa halunnut oikein kunnolla kouraista tämän viehättävän noita-ankan takamusta.

  Iron Man ja Milla Magia saapuivat Iron-Manin kartanoon. Iron Man laski Milla Magian valmiiksi katetun päivällispöydän ääreen. Sitten hän astui ulos puvustaan.
  Milla Magia oli juuri ollut aikeissa sanoa jotain, mutta nähdessään Tony Starkin kasvot hän huomasi sanojen katoavan kurkkuunsa. Toki hän oli aiemmin nähnyt Starkin kasvot sanomalehdissä, mutta valokuvassa mies ei ollut näyttänyt läheskään näin komealta. Muutaman kiusallisen hiljaisuuden täyttämän sekunnin jälkeen Milla Magia kuitenkin ravisteli nämä toimintakykyä rampauttavat ajatukset pois mielestään.
  ”Jos minulla olisi luutani ja käsilaukkuni, saisit sellaisen selkäsaunan, että paikkoihisi sattuisi vielä viikon perästä!” Milla Magia huusi nyrkkiään puiden.
  ”Mutta katsos mokomaa, eihän sinulle ole!” Stark sanoi virnuillen. ”Syö ruokasi ennen kuin se jäähtyy.”
  Milla Magia mutisi ärtyneenä. Ilman välineitään hän ei voinut tehdä mitään, joten ehkä oli järkevää käyttää vieraanvaraisuus hyväksi.
  ”Kerro ensin, mikä asiasi oli.”
  ”Ollaanpas sitä kärsimättömiä. Varo ettet tuhoa kaunista pigmenttiäsi stressaamalla noin.”
  ”Hmph!” Milla Magia sanoi ja käänsi kasvonsa pois, peitellen punastustaan.
  ”Noh, ehkä minun on ruokatunnelman parantamisen nimissä sanottava jotain. Asia on nimittäin niin, että meillä on yhteinen vihollinen.”
  ”Mitä tarkoitat?”
  ”Roope Ankka”, Stark sanoi. ”Jos se edes on hänen oikea nimensä.”
  ”Mitä tarkoitat? Mitä hän sinulle on tehnyt?”
  ”Hän on maailman rikkain ankka, mutta se ei riitä hänelle. Hän haluaa olla myös maailman rikkain mies. Ja hiljattain kävi niin, että ohitin hänet yhteenlasketun omaisuuden määrässä.”
  ”Miten se on mahdollista?”
  ”No, eihän ketään kiinnosta Roope Ankka nykyään. Supersankarit ovat paljon trendikkäämpiä. Minä ja muut kostajat teemme niin paljon hynää aivan rehellisesti, että siihen ei vanhalla ankanketaleella pitäisi olla mitään nokankoputtamista. Mutta hän nyt on kuitenkin päättänyt lähteä sotatantereelle.”
  ”Vai niin. Ja miten kuvittelet minun voivan auttaa?”
  ”Olen kuullut, että haluat päästä käsiksi Ankan ensilanttiin. Minä taas haluan, että Ankka jättää minut rauhaan. Hän on kutsunut minut huomenna rahasäiliölle. En tiedä mitä hän suunnittelee, mutta pelkään henkeni puolesta, onhan rahasäiliö ja sen ympäristö täynnä ties millaisia aseita, ja se kirottu Pelle Peloton on varmaan suunnitellut osan niistä sellaisiksi, ettei edes edistyksellinen tutkani pysty niitä havaitsemaan. Lisäksi haarniskani on epäkunnossa, kuten huomasit kun tahtomattani törmäsin sinuun. Siksi ajattelinkin, että voisit ehkä avittaa minua taikavoimillasi, niin että voisin panna vanhalle Ankalle kampoihin. Vaivanpalkaksi varastan sinulle Ankan ensilantin. Hän tuskin osaa epäillä minun havittelevan sitä, joten ryöstön pitäisi sujua helposti.”
  Milla Magia näytti mietteliäältä. Lopulta hän nyökkäsi ja sanoi: ”Olkoon menneeksi. Mutta pelkkä ensilantti ei riitä. Haluan lisäksi jotain hyvää viiniä kyytipojaksi tälle ruoalle. Ja vaadin, että jaat tuon viinin kanssani.”
  Tony Stark hymyili leveästi.
  ”Saamasi pitää”, hän sanoi ja napsautti sormiaan. Silloin keskelle pöytää ilmestyi aukko, jonka syvyyksistä nousi suuri, lasinen pullo täynnä punaista nestettä.
  ”Vain parasta kaltaisellesi vieraalle.”
  Milla Magia hymyili ja pyyhkäisi muutaman mustan hiussuortuvan pois kasvoiltaan.
  ”Aluksi vaikutit tahdittomalta pölkkypäältä, mutta nyt luulen, että saatamme hyvinkin tulla toimeen.”
  Illallinen sujui miellyttävissä merkeissä. Milla Magia ja Stark huomasivat, että kummallakin oli paljon sanottavaa viheliäisestä Roope Ankasta, joka oli tehnyt molempien elämän tarpeettoman hankalaksi.
  Kun kaikki ruoka oli syöty, Milla Magia pyyhki suupielensä ja sanoi silmiään korostetun viekoittelevasti räpytellen:
  ”Voinko viettää yön kartanollasi? Matka Vesuviukselle on pitkä, etenkin ilman luutaa.”
  ”Se sopii oikein mainiosti”, Stark sanoi partaansa hivellen.
  ”Ja voisitko hankkia meille lisää tuota viiniä? Ehkä voisimme nauttia sen… makuuhuoneen puolella?”
  Tony Stark hymyili leveämmin kuin kertaakaan aiemmin sinä päivänä.

  Myöhemmin illalla Stark ja Milla Magia makasivat sängyssä tahmaisiin silkkilakanoihin sotkeutuneena. Tony vei kätensä Milla Magian pyrstösulille ja hiveli karheilla sormenpäillään tämän pehmeitä alushöyheniä.
  ”Muuten”, Milla Magia sanoi huokaisten. ”Olemme puhuneet niin paljon siitä vanhasta ankasta, kun oikeastaan kuulisin mieluummin enemmän sinusta. Ja mietin, että kun se ensilantti on sille visukintulle niin tärkeä, niin muistatko itse, mikä oli ensimmäinen ansaitsemasi raha?”
  ”Voi, muistanpa hyvinkin”, Stark sanoi. ”Minulla on se hyvässä säilössä tuolla piirongin laatikossa. Se ei ole millään tavalla arvokas, eikä siitä ole mitään käytännön hyötyä, mutta kai minäkin sitten olen hiukan sentimentaalinen, kun en oikein haluaisi luopuakaan siitä.”
  ”Mielenkiintoista”, Milla Magia sanoi hymyillen. ”Hyvin mielenkiintoista...”

  To be continued
  « Viimeksi muokattu: 04.10.17 - klo:23:47 kirjoittanut Tapza »
  Lasken pääomaa.
  Kirjattu
 • ::
 • 04.10.17 - klo:23:05

  Tingle Poissa

  • Paavo
   • Academic Nintendo Club RY
  Ihan mielenkiintoinen tarina, mutta tämä on selvästi kirjoitettu tilaustyöstä. Toivottavasti kirjottaja sai palkakseen kostuttaa huuliaan makealla oluttuopposella :)
  <Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
  <Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
  <Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
  <JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
  <henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
  <Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI
  Kirjattu
 • ::
 • 04.10.17 - klo:23:14

  Turjake Poissa

  • Törö
  • Hail to the King, baby!
   • Törön vuodatus, teh blogi
  Huutikset parissa kohtaa. Tämähän sijoittuu ilmeisesti vaihtoehtoiseen universumiin kun Roopesetä on elossa?
  <+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
  <Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
  <+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


  ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC
  Kirjattu
 • ::
 • 05.10.17 - klo:15:43

  Ingoo Poissa

  • Ei käy käsityökerhossa, vaan elää mafiassa
  Liian kuumaa Fintendoon
  Kirjattu
 • ::
 • 05.10.17 - klo:22:03

  Tapza Poissa

  • Katkeroitunut nörtti
  Jännittävä Marvel-tarina saa pian jatkoa, mutta ensin voisin jaaritella tänne ketjuun jostain muusta.

  Viime miitissä eräät opiskelukaverini menivät paljastamaan Paavolle, että olin 10-vuotiaana kirjoitellut tekstin nimeltä Manalan Skorpioni. Tästä mahtipontisesta tarinasta oli tarkoitus tulla romaanin mittainen, mutta mielenkiintoni taisi loppua reilun 30 sivun jälkeen (alkuperäisessä tekstissä sivuja on 49 mutta fonttikoko on tarpeettoman suuri ja jokaisen luvun alussa on miljoona tyhjää riviä). Tarinan synopsis vaikutti kiihottavan Paavoa, koska se muistutti joiltain osin hänen rakastamaansa paskaa Shin Megami Tensei -pelisarjaa. Manalan Skorpionin lore on mahdollisesti vielä paskempaa, mutta ainakin kerronta ja dialogi ovat niin huonoa tavaraa, että ne liukuvat tukevasti viihdyttävän puolelle.

  Tarinassa retkikunta lähtee Helvettiin (jonka sisäänkäynti ilmeisesti sijaitsee Norjassa tai ainakin jossain Fennoskandian alueella) kukistamaan pahaa Manalan Skorpionia. Helvetissä puolestaan on meneillään valtataistelu, jossa ovat mukana kolme pääjehua eli Skorpioni, Piru ja Paholainen. Näistä jälkimmäisin on nokkimisjärjestyksessä viimeisenä ja juonii siksi kaikenlaista kieroa Pirun ja Skorpparin pään menoksi!

  Tarina on jaettu mielikuvituksellisesti nimettyihin osiin Helvettiin lähtö ja Helvetissä.
  Tässä tarinan ensimmäinen luku:

  Helvettiin lähtö

  Hyökkäys


  Lähellä Norjan pääkaupunkia Osloa oli pieni kylä jossa Joe Horner asui. Horner oli syntynyt Eglannissa, mutta hänen äidinkielensä oli norja. Kaikki olivat tulleet vastaanottamaan Horneria onnellisin mielin koska tämä oli kukistanut manalan skorpionin.
      ”Horner, sinä vanha veikko”, Simeon Johnston hurrasi. ”Kiitos, Sim.”, Horner tervehti. Hornerilla oli helvetistä tullessaan ollut monia vammoja. Nytkin hän nilkutti kainalosauvoilla. Hänen toinen jalkansa oli mennyt sijoiltaan. Ei kuitenkaan pahasti. Se oli korjattavissa. ”Bravo!”, kaikki huusivat Hornerille. Kaikki halusivat seurata Horneria ja jotkut jopa haastatella häntä, mutta Johnston tuli väliin ja sanoi: ”Hänellä on ollut rankkaa. Annetaan hänen levätä vaimonsa ja lapsiensa luona. Hänellä on heille paljon kerrottavaa.
      Horner oli 42-vuotias mies jolla oli valtavat lihakset ja sänki joka peitti leuan kokonaan. Hänen ihonsa oli täynnä näppylöitä ja paiseita. Silmänsä olivat sinertävät ja hyväntahtoiset. Horner laahusti kohti pientä kotitaloansa. Siellä olivat jo hänen vaimonsa Tiina ja lapsensa Davy ja Hanna häntä vastassa.
      ”Missäs olet ollut?”, Tiina Horner kysyi. ”Helvetissä!”, hänen miehensä vastasi. ”Noin vastaat aina kun kysyn sinulta. Lapset eivät saisi kuulla mokomaa kielenkäyttöä.” ”Mutta olen ollut oikeasti helvetissä. Kukistanut manalan skorpionin. Tavannut kolmipäisen koirankin.” ”Oletko!”, Tiina huusi ihastuksissaan. ”Sankarini! Kerro meille seikkailustasi. Mutta lapsien täytyy varmaan mennä nukkumaan.” ”Ei tarvitse.”, Horner sanoi. ”Lapsienkin on pakko kuulla tämä. Vai pelkäättekö te?” Hän tuijotti lapsia hetken. Sitten Davy sanoi: ”Ei pelätä, vai mitä Hanna?” ”Ei totta vieköön!”, Hanna huusi. ”Hehheh”, Horner naurahti. Mennäänpäs sitten sisään ja aloitetaan.

  Sisälle päästyään Horner alkoi kertoa:
      ”Saavuin helvetin mustille porteille. Näin kolmipäisen hurtan vartioivan portteja. Nappasin lähimmän kovan esineen joka oli metallinen alasin. Heitin sen yhtä päätä päin. Ja kun yksi pää pökertyi, kaatui koko rakki. Manalan skorpioni oli ilmeisesti kuullut sen. Läpi tuonelan juoksin minä sitä karkuun. Ja välillä se minua. Sitten hyppäsi tuonelan skorpioni kuolleiden joen ainoalle saarelle. Kirosin ja raivosin jotta se tulisi pois sieltä. Sitten se hyökkäsi kimppuuni.”
      ”Se puri minua. Kynnet olin onneksi saanut leikattua poikki. Se katkaisi puukkoni terävällä kivellä. Se oli minun päälläni. Luulin kuolevani.”
      ”Mutta sitten muistin miekkani. Vedin sen tupesta ja survaisin sen skorpionin rintaan. Veri valui sen olemattomasta ruumiista. Sillä ruumis katosi. Sen pää muuttui sumuksi. Kunnes tajusin että sitä ei enää ollut. Päälläni oli vain tuhkaa ja tomua. Pakenin helvetistä takaisin tänne kylään. En tavallisena ihmisenä, vaan sankarina.”

  ”Vau! Se oli hienoa isi!”, Davy hurrasi. Niin hurrasi myös Hanna. Tiinakin taputti ja vislasi. Tiina kattoi illallisen pöytään. Siihen kuului kinkkusuikaleita, broileria, kurkkua, salaattia ja paahtoleipiä.
  Kaikki kävivät heti pöytään.
      Ruoka oli Hornerin mielestä maailman paras asia helvetissä olon jälkeen. Ja juominen sitäkin parempi. Tuonelassa hänen oli pitänyt tonkia nummia ja syödä multaa. Helvetissä oli Horner joutunut juomaan hapanta ja pahanmakuista vettä.
      Juuri kun perhe oli käymässä käsiksi jälkiruokaan, valtavan isoon omenapiiraaseen, kuului ulkoa outoja ääniä. ”M-mitä tuo oli?”, Tiina kysyi peloissaan. Joe Horner vain huitaisi kättään. ”Ei mitään erikoista. Luultavasti tuuli vain puhalsi pensaita.” Tiina ei oikein uskonut että siit lähtisi sellainen ääni, mutta hän ei ruvennut kinaamaan miehensä kanssa.
      Kun Horner oli syönyt kaksi palasta omenapiirakkaa, kuuli hänkin outoja ääniä ja kylmät väreet alkoivat kulkea hänen selkäpiitänsä pitkin. Hän oli aivan varma ettei se ollut muuta kuin tuuli.
      Mutta kun hän oli aloittamassa kolmatta palaa, kuuli hän taas outoja ääniä. Nyt hän oli aivan varma siitä, että se ei ollut mikään tuuli joka rapisutti pensaita. Ei sinne päinkään. Se oli kirskumisen ääntä. Kauheaa sellaista. Kaikki olivat jähmettyneet paikalleen. Kukaan ei uskaltanut liikahtaakaan. Ja sitten äkkiarvaamatta, valot sammuivat.
     
  Valot syttyivät. Tiina katsoi ihmeissään tyhjää lattiaa. Joeta ei näkynyt missään. Davy ja Hanna olivat kauhusta kankeita ja istuivat äitinsä vieressä. ”Missä isi on?”, Davy kysyi. Mutta hänen äitinsä ja isosiskonsa olivat hiljaa. Tiina ajatteli itsekseen. Hänhän oli jo kolmekymmentäseitsemän vuotta vanha. Hänen mielestään se ikä oli liian vanha seikkailuille. Davy oli kuusivuotias vaaleatukkainen poika. Hanna taas oli vuotta vanhempi. He näkivät tumman hahmon. Ja sitten vilaukselta jonkinlaisen piikin. Lattia oli aivan punainen verestä. Tumma hahmo katosi. Sisään lensi jonkinlainen rääsy.
      Tiina huomasi sen ja tajusi että se oli hänen miehensä viitta. Se oli verentahrima. Siinä oli valtava pala lihaa. Kaikki he olivat kauhusta kankeita. Kukaan ei uskaltanut tehdä mitään.
      Ulkoa kuului puraisu ja sisään lensi taas valtavia määriä verta ja rääsyjä jotka olivat kaikki Joe Hornerin. Joskus sisään lensi lihaa. Tiinalta ei mennyt pitkään tajuta sitä. Se oli hänen miehensä lihaa.
  Lasken pääomaa.
  Kirjattu
 • ::
 • 05.10.17 - klo:22:17

  Tingle Poissa

  • Paavo
   • Academic Nintendo Club RY
      ”Missäs olet ollut?”, Tiina Horner kysyi. ”Helvetissä!”, hänen miehensä vastasi.
      Ruoka oli Hornerin mielestä maailman paras asia helvetissä olon jälkeen.
  Tiina ajatteli itsekseen. Hänhän oli jo kolmekymmentäseitsemän vuotta vanha.
  Joskus sisään lensi lihaa. Tiinalta ei mennyt pitkään tajuta sitä. Se oli hänen miehensä lihaa.
  Kunnon huutikset tälle.

  LISÄÄ
  <Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
  <Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
  <Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
  <JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
  <henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
  <Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI
  Kirjattu
 • ::
 • 14.10.17 - klo:23:04

  Tapza Poissa

  • Katkeroitunut nörtti
  Roope Ankka v Iron Man: Milla Magian kosto

  Osa 2


  Roope Ankka istui työpöytänsä ääressä. Seinäkello tikitti sietämättömän äänekkäästi. Tänään oli se päivä, jona Iron Manin oli määrä saapua rahasäiliölle ottamaan miehestä mittaa. Roope oli juuri aikeissa nousta ylös ja mennä hypistelemään ensilanttiaan, kuten hän usein stressin alla huomasi tekevänsä, kun neiti Näpsä ryntäsi huoneeseen.
  ”Pankkiiri Ankka, tässä viimeisimmät tiedot margariinitehtaittenne tuotoista”, Neiti Näpsä sanoi takapuoli eroottisesti vaappuen.
  ”Senkin tyhmä nainen!” Roope huusi. ”Luuletko, että minua kiinnostaa himpun vertaa margariinitehtaitteni tilanne, kun minun on määrä kohdata Toni Voimakas eli Rautamies aivan näillä näppäimillä!”
  ”Olen pahoillani, pankkiiri Ankka”, neiti Näpsä sanoi ja painoi päänsä alas. ”Kuvittelin, että haluaisitte olla selvillä taloudellisesta tilanteestanne yksityiselämänne huolista riippumatta.”
  ”Pah! Kuvitteletteko, että tässä on kyse yksityiselämästä? Koko elämäni työ on vaakalaudalla. Jos häviän sille pahaiselle rämärakettipellelle, niin omaisuutenikin on mennyttä. Ei ole ketään sopivaa perillistä, ainakaan ketään, joka osaisi hoitaa asioita edes puoliksi niin hyvin kuin minä!”
  ”Aivan, pankkiiri Ankka, olen pahoillani, jos loukkasin”, Neiti Näpsä sanoi, katse yhä suunnattuna rahasäiliön harmaaseen lattiaan.
  ”Pöh! Noh, ehkä voisit olla hyödyksi ja kutsua Pelle Pelottoman huoneeseeni. Haluan tietää, onko hän saanut valmiiksi rahasäiliön tuoreimman varustuksen. Sen jälkeen voisitkin tulla takahuoneeseen neuvottelemaan, krmh, yksityisistä asioista.”
  ”Tottahan toki, pankkiiri Ankka”, Neiti Näpsä sanoi hienostuneesti punastuen.

  Milla Magia makasi Tony Starkin kainalossa, katse naulittuna läheisen lipaston laatikoihin. Stark kuorsasi äänekkäästi, mutta Milla Magia ei uskaltanut nousta sängystä, koska ei ollut varma, kuinka sikeästi tällä rautaisella uroolla oli tapana nukkua. Jos Stark huomaisi hänet hiipimässä piirongin luo, olisi kaikki mennyttä. Hän oli ajatellut odottaa, että Stark lähtisi pois huoneesta jonkin tärkeän asian takia. Aamu oli kuitenkin jo pitkällä, eikä mitään ollut tapahtunut.
  Lopulta Milla Magia uskaltautui tökkäämään petikumppaniaan ja kuiskaamaan tämän korvaan: ”Aika herätä.”
  Kun Stark ei reagoinut millään tavalla, Milla Magia tuli miettineeksi, uskaltautuisiko hän lähteä liikkeelle. Hän kuitenkin halusi olla varma, ettei Stark heräisi kesken kaiken.
  Niinpä hän pudisteli päätään ja sanoi huokaisten: ”Kaikkeen sitä sitten on minunkin ryhdyttävä.”
  Tämän jälkeen hän hyppäsi Starkin rinnan päälle, löi tätä rintaan kevyesti ja antoi sitten mojovan muiskun tämän poskelle.
  Kun Stark ei vieläkään reagoinut, Milla Magia hykersi hiljaa, hyppäsi pois sängystä ja hiipi yhä ilkosillaan parin metrin päässä sängystä seisovan piirongin luo.
  Piirongissa oli kolme laatikkoa. Milla Magia avasi ensimmäisen, mutta ei löytänyt sieltä muuta kuin tahmeita sarjakuvialehtiä. Yhdessä kannessa komeili vihreä jättiläinen, toisessa pitkähiuksinen mies vasaran kanssa. Molempien poseeraus oli niin vihjaileva, että Milla Magia tunsi punan nousevan poskilleen.
  Toisessa laatikossa ei ollut muuta kuin sydämenmuotoinen riipus. Milla Magia avasi sen ja huomasi tuijottavansa punertavahiuksista, valehtelematta sangen viehättävää naista suoraan tämän kutsuviin silmiin.
  ”Kukahan tämä huora sitten on?” Milla Magia kuiskasi, mutta laittoi kuitenkin riipuksen kaulaansa. Sitten hän avasi viimeisen laatikon ja voihkaisi huomatessaan, miten täynnä rojua se oli. Pengottuaan tavaroita hetken, niin hiljaa kuin osasi, hänen silmänsä osui pieneen, kärsineen näköiseen Amerikan penniin.
  ”Täydellistä”, Milla Magia sanoi. Juuri silloin joku koputti oveen. Milla Magia ei ehtinyt kuin kääntää päätään, kun vieras nainen violetissa puvussa asteli sisään. Hetken naisen järkyttyneitä kasvoja tuijotettuaan Milla Magia tajusi tunnistavansa ne. Ne olivat samat kuin riipuksessa, joka tälläkin hetkellä lepäsi hänen paljaan rintansa päällä!

  Roope Ankka laittoi takkia ylleen toimistonsa takahuoneessa. Muutaman metrin päässä Neiti Näpsä makasi rahasäkin päällä niskaansa pidellen.
  ”On kyllä epämukavaa, kun emme voi käyttää sänkyä”, hän sanoi.
  ”Typerä nainen! Tiedät hyvin, etten voi viedä sinua makuuhuoneeni puolelle. Siellä minä hoitelen aivan muita… asioita. Muita asioita, niin juuri!”
  ”Ymmärrän kyllä, pankkiiri Ankka”, Neiti Näpsä sanoi ähkien. Hän nousi rahasäkin päältä ja alkoi kiskoa koiperhosten kyllästämää sihteerinnuttua ylleen.
  ”Koska Starkin olikaan määrä saapua?” Näpsä jatkoi.
  ”En tiedä. Mokoma pallinaama ei viitsinyt antaa tarkkaa aikaa. Luulin, että hän olisi jo saapunut.”
  Roope Ankka nappasi vielä silinterin päähänsä ja lähti sitten huoneesta takki levällään ja ovet paukkuen. Hän kuitenkin seisahtui lähes välittömästi kynnyksen yli astuttuaan. Hänen toimistopöytänsä päällä istui nimittäin Riitta Hanhi, tuo vanha kiusankappale, joka roikutti matkapuhelinta kädestään.
  ”Hei, Roopeliini!” Riitta huusi. ”Minulla on sinulle tarjous, josta et voi kieltäytyä. Linjan päässä on nimittäin hyvä ystäväni Pepper Potts, ja hänellä on jotain, josta sinä kuulemma voisit olla hyvin kiinnostunut!”
  ”Vai niin!” Roope huusi napittaessaan takkiaan kiinni. ”Anna tulla!”
  ”Yhdellä ehdolla”, Riitta sanoi hymyillen viekoittelevasti. ”Lupaat mennä naimisiin kanssani!”
  ”Ei jumalauta…”, Roope sanoi.
  Lasken pääomaa.
  Kirjattu
 • ::
 • 14.10.17 - klo:23:24

  Tingle Poissa

  • Paavo
   • Academic Nintendo Club RY
  Onpas siveetön ja kristillisen arvomaailman vastainen tarina :( Kansa vaatii lisää Manalan Skorpioonia!

  Toni Vahva on hyvä nimi Ankkalinnan asukkaalla.
  <Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
  <Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
  <Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
  <JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
  <henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
  <Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI
  Kirjattu
 • ::
 • 15.10.17 - klo:10:12
  Ankka-tietoisuuteni on kärsinyt vuosien varrella, piti nimittäin ihan googlata Riitta Hanhi.
  Kirjattu
 • ::
 • 28.11.17 - klo:07:41

  Tapza Poissa

  • Katkeroitunut nörtti
  Roope Ankka v Iron Man: Milla Magian kosto

  Osa 3


  Aku Ankka kulki pitkin rahasäiliölle vievää polkua pää painuksissa. Potkut ensimmäisenä päivänä, taas kerran. Ei siis auttanut kuin palata kiillottamaan kolikoita Roope-sedän tykö, mikäli tämä enää edes ottaisi häntä töihin.
  Aku huokaisi. Se saamarin Iineskin oli taas juhlimassa Hannun luona. Joskus Aku mietti, oliko mitään syytä juosta sellaisen naisen perässä, jota kiinnosti enemmän se, mitä hän teki naisen hyväksi kuin hän itse ihmisenä tai, noh, ankkana. Ehkä olisi syytä etsiä joku toinen. Mutta kuka? Ankkalinna ei varsinaisesti pursunnut hänelle sopivia morsioehdokkaita.
  ”Voi itku ja kurjuus”, Aku sanoi, jostain syystä ääneen. Silloin hän kuuli oudon äänen jostain yläpuoleltaan ja huomasi tumman hahmon lentävän taivaan halki, kohti Roope-sedän rahasäiliötä. Ja ennen kuin hän oli ehtinyt ruveta miettimään, mistä oikein oli kyse ja oliko hän seonnut, kuuli hän takaansa tasaista tömähtelyä ja kiivasta huohotusta. Kääntyessään hän huomasi hyppykepillä liikkuvan Pelle Pelottoman, jonka sotkuisen hiuspehkon alta tulvi hikeä.
  ”Hei, Aku! Juuri sinua etsinkin”, Pelle sai sanotuksi huohotuksensa lomasta.
  ”Terve vaan, Pelle. Yritätkö taas kirnuta voita?” Aku kysyi.
  ”Pyh. Vitsit ja viittaukset sikseen, nyt on kiire. Roope-setäsi on pulassa.”
  ”Hän on itse asiassa enon-”
  ”Enkö juuri sanonut, että on kiire! Roope on jumissa rahasäiliössä, jossa häntä kiristää se viekas Riitta Hanhi. Onneksi uuden keksintöni avulla Roope sai välitettyä minulle viestin tilanteesta.”
  ”Mikäs keksintö se sellainen on?”
  ”Ei ole aikaa! Tule vain mukaani, kerron suunnitelman matkalla.”
  ”Selvä”, Aku sanoi, miettien samalla, miksi aina antoi kaikkien pompotella häntä. Kotonakin holhokit vain vittuilivat ja näsäviisastelivat sillä himputin käsikirjallaan.
  ”Noh, ainakin elämässäni on jännittävää sisältöä, vaikka olenkin työtön”, Aku sanoi, jälleen kerran ääneen jostain kumman syystä.

  ”Anna minun miettiä vielä hetki, hyvä nainen!” Roope Ankka sanoi istahtaessaan toimistonsa nurkassa lojuvien rahasäkkien päälle.
  ”Kello tikittää”, Riitta sanoi hymyillen ja samalla hivellen sormellaan mauttoman paljon meikattuja silmänympäryksiään. ”Jos et pian vastaa, kuka tietää miten suuresta kaupasta saatat jäädä paitsi.”
  Roope ei vieläkään tiennyt, millaisesta tarjouksesta oli kyse, eikä hän jaksanut ruveta vaivaamaan päätään pohtimalla mokomaa. Pepper Potts oli Starkin sihteeri, joten tapaus liittyi jotenkin Rautamieheen, mutta siltikin mahdollisuuksia oli monia, eikä hänellä ollut riittävästi vihjeitä, joiden avulla hän olisi pystynyt päättelemään mikä niistä olisi oikea. Toisaalta kyseessä saattoi olla ansa, mutta tuskin mikään sellainen, jonka tuottamaa harmia hän ei pystyisi jälkikäteen korjaamaan. Olihan hän maailman rikkain ja vaikutusvaltaisin Ankka.
  Kun se vietävän Peloton vain saapuisi pian, Roope ajatteli.
  ”Aika loppuu pian”, Riitta sanoi. ”Sitten et saa ikinä tietää, mistä on kyse.”
  ”Ähh… vielä muutama sekunti!” Roope kivahti.
  ”Ei tuolla äänensävyllä enempää kuin viisi”, Riitta sanoi. ”Viisi… neljä…”
  Vietävän Pelle, Roope huusi mielessään.
  ”Kolme…”
  Juuri silloin yksi toimiston ikkunoista räjähti tuhansiksi sirpaleiksi ja huoneeseen lensi metallinen hippiäinen, joka kaappasi puhelimen Riitta Hanhen käsistä. Tämän jälkeen kapine muni kokoontaitettavan häkin, joka sulkeutui tuon hämmennyksestä jähmettyneen naaraslinnun ympärille.
  ”Mitä tämä on!?” Riitta huusi. ”Roopeliini, et voi tehdä tätä minulle!”
  ”Miksen voisi, mokomakin kieroileva nymfomaani?” Roope sanoi nauraen ja asettaen samalla puhelimen korvalleen. ”No niin, selvitetäänpä mistä oikein on kyse.”
  Silloin ikkunasta tuli sisään myös Pelle Peloton hyppykepillään. Selässään hän kantoi vihreänaamaista Aku Ankkaa.
  ”En voi hyvin”, Aku sanoi ja oksensi kaltereiden läpi Riitta Hanhen päälle.
  ”No niin, tässä Roope Ankka”, Roope Ankka sanoi puhelimeen. ”Neiti Pepper Potts, oletan. Mitä oikein haluatte?”
  ”Ensinnäkin haluan, että annatte ystävälleni Riitalle sen, mitä hän toivoo. Muuten ei tule kauppoja.”
  ”Kertokaa ensin asianne, niin lupaan harkita”, Roope sanoi.
  ”Selvä on”, Pepper Potts sanoi huokaisten. ”Minulla on täällä Milla Magia, joka yritti juuri ryöstää herra Starkin. Ilmeisesti hänellä on suunnitelmissa käydä noukkimassa myös teidän ensilanttinne. Ehdotan kuitenkin vaihtokauppaa. Mikäli perutte sopimanne yhteenoton herra Starkin kanssa ja maksatte kymmenen miljoonan rahan summan, joka tekisi Starkista kiistattomasti maailman rikkaimman henkilön, luovutan Milla Magian haltuunne. Muussa tapauksessa hän liittyy Starkin seuraan rahasäiliöön kohdistetussa hyökkäyksessä. Luuletteko pystyvänne kukistamaan heidät molemmat?”
  ”Pöyristyttävä ehdotus”, Roope sanoi. ”Kymmenen miljoonaa rahaa Milla Magiasta? En ole mikään eilisen teeren poika. Olen tähänkin asti pystynyt torjumaan kaikki hänen hyökkäyksensä, eikä yhdestä Starkista ole puolustustani heikentämään!”
  ”Arvelinkin, että vastaisitte noin”, Pepper Potts sanoi. ”Siksi soitin muutaman puhelun. Mikäli kieltäydytte, saatatte saada kiusaksenne erään varsin hyvin tuntemanne herrasmiehen.”
  ”Mistä oikein puhutte?!”
  Silloin huoneen toiselta laidalta kantautui ääni, joka sai Roopen höyhenet nousemaan pystyyn.
  ”Bonjour, mönsieur Änkka!”
  Kauhuissaan Roope kääntyi ja huomasi ovensuussa seisovan mustan hahmon.
  ”Kätsöin väpäydekseni, kyinkä sanottekaan, öttaa haltuuni haarniskanne, jönka ölitte kätkenyt kässäkääppiinne. Magnifique pyölystysjärjestelmä, mutta ei västystä mestahrivaras Arpin Lusénelle!”
  ”Ei voi olla totta! Miten tästä syntyi tällainen soppa!” Roope voihkaisi. ”Rahasäiliössäni on tällä hetkellä aivan liikaa hahmoja!”
  ”Mitä sanoitte?” ääni puhelimen toisessa päässä sanoi.
  ”Niin, siis tarkoitan, jos suostun ehtoihinne, käskettekö tuon hienostelevan maanvaivan pois rahojeni kimpusta?”
  ”Lupaan yrittää”, Pepper Potts vastasi.
  Roope huokaisi. ”Selvä on sitten. Mihin toimitan rahat?”
  ”Älkää unohtako Riitan vaatimusta. Tuokaa rahat Starkin kartanolle, välittömästi. Ja liittäkää mukaan samalla kutsu häihinne.”
  ”Selvä on. Neiti Näpsä, toimittakaa vaadittu summa kuljetettavaksi helikopterilla välittömästi.”
  ”Summa on jo matkalla”, Näpsä sanoi. ”Katsoin tilanteen niin toivottomaksi, että katsoin vapaudekseni tehdä tarvittavat järjestelyt jo ennen käskyänne.”
  ”Hmph. Oletteko nyt tyytyväinen?” Roope sanoi luuriin.
  ”Vasta sitten kun olette kustantanut Riitalle hänen unelmiensa häät.”
  Roope päästeli suustaan lukuisia pääkallokuvioita ja muita symboleita niin kauan, että puna ehti nousta kaikkien huoneessa olevien kasvoille.
  ” Bonté divine!” Arpin Luséne huusi. ”Mitä kielenkäyttöä! Työllaisten puheiden jälkeen en voi olla myrtäytymättä le rhahalaariin!”
  Luséne otti miekkansa esiin ja teki holvin seinään valtavan reiän, josta käveli sisään.
  ”EI! SEIS!” Roope huusi. ”Kirottu Pippuripannu! Missä lupauksenne!?”
  ”Minähän sanoin vain lupaavani yrittää”, Pepper Potts sanoi ja löi luurin kiinni.

  ”Asia on hoidettu, Tony”, Pepper Potts sanoi asettuessaan makaamaan Starkin sänkyyn. ”Se pöyhkeilevä ranskalaisvaras tuhoaa Roopen omaisuuden ja te saatte kymmenen miljoonaa rahaa. Eikö ole hienoa, että mitään yhteenottoa ei tarvinnutkaan järjestää?”
  ”Mainiota työtä, Pepper”, Stark sanoi ja hiveli rintakarvojaan. ”Nyt ainoa ongelma on, mitä teemme sille noita-ankalle.”
  ”Älä huoli, olen hoitanut senkin.”
  ”Ai?”
  ”Totta vieköön”, kuului tuttu ääni sängyn päädystä. Ennen kuin Stark ehti edes yllättyä, kuului pamahdus ja huone täyttyi savusta. Kömpiessään köhien pois sängystä Stark tunsi, kuinka hänen kätensä iskettiin rautoihin.
  ”Mitä tämä on?!”
  ”Ei mitään henkilökohtaista, Tony”, Pepper Potts sanoi. ”Mutta alan olla kyllästynyt toistuviin naisseikkailuihisi. Ja huonoon palkkaani. En kuitenkaan halua olla kohtuuton, joten otan vain koko omaisuutesi ja annan sinun mennä.”
  ”Kunhan olet ensin viihdyttänyt meitä erään, ainakin vielä hetki sitten varakkaan ankan kanssa”, sanoi sama ääni, joka oli kuulunut sängyn päädystä ennen pamahdusta. Se kuului Milla Magialle.
  ”En ymmärrä. Pepper, sinähän sanoit hoitaneesi hänet!”
  ”Totta vieköön. Ja aion hoitaa vielä useita kertoja”, Pepper Potts sanoi ja heittäytyi tuliseen suudelmaan leveästi hymyilevän noita-ankan kanssa.
  ”Ei jumalauta…” Tony Stark sanoi.
  « Viimeksi muokattu: 28.11.17 - klo:08:00 kirjoittanut Tapza »
  Lasken pääomaa.
  Kirjattu
 • ::
 • 28.11.17 - klo:10:23
  Mitäs tähän muuta kuin:
  ”Ei jumalauta…”
  Erittäin viihdyttävää luettavaa.

  Kirjattu
 • ::
 • 28.11.17 - klo:15:29

  Tingle Poissa

  • Paavo
   • Academic Nintendo Club RY
  ”Rahasäiliössäni on tällä hetkellä aivan liikaa hahmoja!”
  Olen samaa mieltä Roopen kanssa.

  Tätä oli mukava lukea, kiitos :) Manalan Skorpioonia odotellessa... *drool*
  <Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
  <Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
  <Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
  <JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
  <henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
  <Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI
  Kirjattu
 • ::
 • 28.11.17 - klo:17:41

  Samirai Poissa

  • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
  ”Kätsöin väpäydekseni, kyinkä sanottekaan, öttaa haltuuni haarniskanne, jönka ölitte kätkenyt kässäkääppiinne. Magnifique pyölystysjärjestelmä, mutta ei västystä mestahrivaras Arpin Lusénelle!”

  *assburger alert* Mut... mut... kaanonin mukaan mustan ritarin haarniskan pitäisi olla tällä hetkellä avaruudessa!


  Jälleen tuli pari voimakasta nenähenkäystä tätä lukiessa. Mukavasti aina kulman takaa tulee jotakin hyvin out-of-context kamaa joka naurattaa. Tällä tiellä on hyvä jatkaa ^_^
  Kirjattu
 • ::
 • 28.11.17 - klo:18:21

  Tapza Poissa

  • Katkeroitunut nörtti
  Pihkura, enpäs tuota muistanutkaan. Muuten olisin voinut kehitellä tarpeettoman monimutkaisen taustajuonen, jossa haarniskan palautuminen Maanpäälle olisi selitetty.

  Kiitoksia kommenteista.
  Lasken pääomaa.
  Kirjattu
 • ::
 • 28.11.17 - klo:18:44

  Kaima Paasonen Poissa

  • Moi kaikki olen Heikki enempää en kerro.
  Kas onpa meinaa elämä kivaa - aamu

  Kolmas torkku pärähti soimaan. Ei jumalauta, kyllä se nyt vain oli herättävä jo yhdeksältä aamulla. Kerrankin, kun olin mennyt aikaisin nukkumaan, naapurin valkoroskajäbä oli päättänyt helpottaa työmiehen paineitaan kalsarikännien muodossa keskellä viikkoa ja piti silmitöntä meteliä aamuyöhön asti. Ihmispelkoni vuoksi en toki voinut tehdä asialle muuta kuin valittaa kavereilleni netin välityksellä.

  Noh, puhelin irti latauk… Jaahas, laturi onkin taas irronnut yön aikana aivan itsestään ja akkua on jäljellä enää 5 %. Pakko olla silti tyytyväinen, koska akkua oli riittänyt herätykseen asti. Laitoin puhelimen taas lataukseen ja tällä kertaa liittimen alle optimaalisen paksuisen kirjan, jotta liitin pysyisi paikoillaan eikä lähtisi luikauksella irti.

  Aamukusella huomasin, että voisi periaatteessa tulla vähän muutakin. Siitä huolimatta, että minulla ei nyt ollut puhelinta mukana, päätin tyhjentää peräsuoleni. Vastapäätä olevalla pölyisellä pöydällä oli kosmetiikkatuotteita. Luin tuoteselosteita ja hymähtelin sanoille kuten perspirantti ja urea. Ei vittu, hierovatko naiset kasvoilleen virtsaa? Joka tapauksessa olin nyt valmis siirtymään keittiöön. Sitä ennen otin kaksi palaa paperia ja pyyhin perseeni.

  Sormi meni paperista läpi ja paperi jäi sormen ympärille eräänlaiseksi koristeeksi, oli kuin sillä olisi ollut sellainen keskiajan kaulus yllään. Eräänlainen tummaihoinen hovinarri.

  Noh, käyhän näitä. Löysä, toffeemainen uloste oli enemmän sääntö kuin poikkeus ja käsisuihkun käyttäminen oli lähes välttämätöntä 95 % kerroista, kun käyn isommalla asialla. Käsisuihkumme paineessa on toivomisen varaa, mutta jälleen oli pakko olla tyytyväinen, että moinen mukavuus löytyi myös kotoa. Suihkutin ensin sormen puhtaaksi ja siirryin sitten kastelemaan peräaukkoani. Asetin pakarani niin auki kun vain pystyin ja heiluttelin suihkua siten, että se varmasti irrottaisi kaiken myös perskarvoista.

  Perseeni saattoi nyt olla puhdas, mutta se piti vielä varmistaa. Otan vain lisää pap… Jaahas, paperi onkin loppunut kesken. Onneksi sitä on lisää vastapäisessä kaapissa. Paitsi että ei ollut. Kuka vittu jättää toiselle vessaan vain kaksi palaa paperia eikä tuo sinne edes lisää rullia? Tajusin tässä vaiheessa, että minun on haettava lisää paperia eteisen siivouskaapista.

  Kuin jonkinlainen klonkun ja kentaurin risteytys lähdin housut kintuissa ja selkä suorassa mutta silti perse takakenossa ulos vessasta. Lattialle putosi muutamat pisarat vettä märistä perskarvoistani. Harmitti, muttei harmittanut ONNEKSI, sillä vesipisarat näyttivät olleen puhtaita. Suoriuduin tehtävästäni hyvin ja siirryin viimeistelemään vessareissuni. Sormi meni vielä kerran paperista läpi, olihan kohde sentään aivan märkä tässä kohtaa. Onneksi ulostetta ei tällä kertaa näkynyt.

  Huh huh, olipahan reissu. Oloni oli helpottunut. Hain matkapuhelimeni, joka oli latautunut 10 prosenttiyksikköä tässä ajassa. Puin päälleni lattialla ryppyisenä makaavan t-paidan. Haistoin sitä varmistuakseni sen riittävästä puhtaudesta. Haisi vain hieman hielle, kelpaa siis minulle. Hiki tulee kuitenkin, ja puhdas paita haisisi hyvin pian samalle.

  Seuraavaksi suuntasin keittiöön, koska minulla oli jano. Aamupalaihmisiä en koskaan ole ollut, mutta juotava kelpaa. Otin puhtaan näköisen juomalasin pöydältä ja haistoin ja katselin sitä, jotta voisin todeta sen olevan kyllin puhdas. Avasin hanan ja voi jumalauta vittu, lavuaarissa ollut kattilan kansi ohjasi vedet suoraan paidalleni. Siirsin hanaa sivulle. Ei helvetti, seuraavaksi jollain ihmeen konstilla lavuaarin pohjalla maannut lusikka osui minuun äärimmäisen tarkasti. Vitut vedestä, minä juon sitten Euroshopperin energiajuoman. Tämä päätös oli muuten virhe, mutta palataan siihen myöhemmin.

  Avasin tölkin ja huokaisin. Vittu mikä alku tälle päivälle. Tämä olisi vasta alkua.
  Painokas aamen.
  Kirjattu
 • ::
 • 28.11.17 - klo:20:46

  Ingoo Poissa

  • Ei käy käsityökerhossa, vaan elää mafiassa
  Samaistuin tarinaan ja taidankin aavistaa mitä Euroshopperin Energiajuomalla on mielessään.
  Kirjattu
 • ::
 • 29.11.17 - klo:00:25

  Kaima Paasonen Poissa

  • Moi kaikki olen Heikki enempää en kerro.
  Kas onpa meinaa elämä kivaa - aamu jatkuu

  Perusteellinen lääkärintarkastus. Se oli minun syyni aikaiseen herätykseen. Enhän missään nimessä olisi herännyt ainakaan ennen puoltapäivää, mutta lääkärintarkastus antoi minulle syyn teeskennellä tavallista ihmistä. Totta puhuen minua jännitti koko asia, olinhan ollut moisessa viimeksi armeijassa. Siemailin energiajuomaani ja katselin ulos ikkunasta. Siellähän pyrytti ja aioin mennä autolla.

  Olin jo edellisenä iltana laittanut sisätilanlämmittimen johdon kiinni autopaikkamme sähkötolppaan (ei muuten mennyt johdon toinen pää ekalla tai tokalla kerrallakaan kiinni autoon, siinä kun on kolme eri asentoa, joilla sitä voi yrittää). Lämmitystolpassa on sellainen erittäin kätevä ajastin, jolla lämmityksen voi käynnistää kaksi tuntia ennen lähtöä. Aivan mahtava ominaisuus. Se olisi ilahduttanut minua kyllä enemmän, jos se olisi toiminut. Sen sijaan lämmitys alkoi ajastuksesta huolimatta välittömästi aina, kun sähköjohdon laittoi paikoilleen. En mitenkään raaskinut jättää lämmitintä koko yöksi päälle, joten ainoa ratkaisuni oli sammuttaa lämmitin virtakytkimestä ja päättää mennä napsauttamaan lämmittimen päälle aamulla.

  Lähtöön olisi enää puoli tuntia, joten nyt oli hyvä aika käydä laittamassa lämmitys puhaltamaan romuautoomme, jonka ikkunat olisivat vetäneet huuruun pitkäksi aikaa ilman lämmitystä. Minulla oli vain bokserit ja märkä t-paita ylläni, joten kävelin vaatehuoneelle hakemaan puuttuvat vaatteet ja kuivan t-paidan. Otin epämääräisestä kasasta viikkaamattomia t-paitoja sen toiseksi päälimmäisen ihan varmuuden vuoksi, sillä toisinaan minä laitoin lähes puhtaita paitoja päälimmäiseksi ”jos satun tarvitsemaan, ei kannata turhaan pestä vielä”.

  Pukeuduttuani kävin viimeistelemässä energiajuomatölkkini sisällön, mutta sitä ennen kastelin sukkani lattialla, jolle perskarvani olivat tiputtaneet vesipisaroita. Ai että kuinka mukavaa, vielä yksi reissu vaatehuoneelle ja uutta sukkaparia etsimään. Kuivasin loput vedet lattialta märillä sukillani jalkojani käyttäen. En jaksanut kumarrella  niiden takia.

  Aioin käydä vain pikaisesti ulkona napsauttamassa sen lämmittimen päälle, joten puin takin lisäksi vain erittäin nopeat kengät jalkaan. En nyt tarkoita mitään Sonic-kenkiä, vaan sellaisia, jotka on helppo laittaa jalkaan. En vitussa aio sitoa kengännauhoja alle puolen minuutin ulkonaolon vuoksi. Päästyäni talsin ulkona kohti autoa ja yllätyin, miten paljon maassa on lunta. Sitä olikin niin paljon, että kenkävalintani osoittautui aivan paskaksi ja kastelin jo toisen sukkaparin yhden aamun aikana. Ei jumalauta!

  Auton lämmitys oli nyt päällä. Eipähän tarvitse skrapata ja voi johdon irrottamisen jälkeen istua valmiiksi lämpimään autoon. Pakko olla tyytyväinen. Suuntasin takaisin kotiin ja uskokaa tai älkää, löysin uuden sukkaparin melkoisen äkkiä ja loput puoli tuntia ennen lähtöä sujuivat ilman ongelmia.

  Kun lähdön aika koitti, ES oli tehnyt tehtävänsä siltä osin, että minun oli mentävä vessaan vielä kerran ennen lähtöä. Jostain syystä ES on aina kulkenut elimistöni läpi nopeasti, jolloin olen käynyt päästämässä energiajuoman väriset virtsat pippelini päästä ulos. Olin juuri vapauttamassa virtauksen, kunnes muistin minulle ennakkoon annetun ohjeistuksen: ethän virtsaa aamuvirtsan jälkeen ennen lääkärintarkastusta. Irvistäen peruutin kusemiseni aivan viime hetkillä ja tajusin, että tästä voi tulla pitkä aamu.

  Olin nimittäin varannut hyvin aikaa ennen lääkärintarkastuksen alkamista. Syynä siihen oli epävarmasti toimiva automme, jolloin ei koskaan tiedä, kauanko matkassa voi lopulta mennä. Lähdin kusihätäisenä ulos ovesta ja meinasin jo painaa oven kiinni samalla, kun taputtelin taskuja. Kävipä hyvä tuuri, sillä huomasin avainten olevan vielä kotona, eikä ovi ollut paiskautunut kiinni. On se elämä välillä armollinenkin.

  Talsin jälleen autolle, tällä kertaa talvikengät jalassa. Sukat säilyivät kuivina tällä kertaa ja kylläpä olikin auto lämmin. Nyt vain avain virtalukkoon ja käynn… Jaahas, vai käynnistetäänkö sittenkään. Jurnutin autoa käyntiin noin vartin ja yritin myös vaihdella kytkimen ja kaasun välistä suhdetta samalla kun ykkönen ja käsijarru olivat päällä. Yleensä tämä kikka on lopulta toiminut, mutta tällä kertaa ei sitten millään. Noh, onneksi olin varannut hyvin aikaa. Otin varasuunnitelmakseni kulkea bussilla. Säästyypähän parkkeeraamiselta, ei perillä olisi kuitenkaan ollut mitään helvetin parkkipaikkoja vapaana.
  Painokas aamen.
  Kirjattu
 • ::
 • 18.01.18 - klo:20:19

  Tapza Poissa

  • Katkeroitunut nörtti
  Paavon pyynnöstä lisää Manalan skorpionia.

  Piilossa

  Tiina Horner ja hänen lapsensa pysyivät pitkään piilossa. He eivät uskaltaneet tulla esiin sen jälkeen mitä hänen miehelleen oli tapahtunut. Hän arveli että joku heistä saattaisi olla seuraava uhri.
      Miten kauan he olivat piilossaan olleet, sitä he eivät tienneet. Vain sen he tiesivät että piilopaikka oli heidän talonsa pimeä kellari. Tiina oli aseistautunut siltä varalta että heidän kimppuunsa käytäisiin. Hänellä oli vahva metallikirves olallaan. Lapset olivat kätkeytyneet perunatynnyreihin. Kumpikaan heistä ei uskaltanut tulla esiin.
      He elivät perunoilla, viljalla, kuivilla korpuilla ja vedellä. Yläkerrassa oli kaikki mullin mallin ja veren peitossa. Jos joku soitti ovikelloa olivat kaikki hiljaa eikä kukaan mennyt avaamaan. Heidän puhelimensa oli rikottu. Samoin tietokone. ”Kauanko meidän täytyy pysyä täällä, äiti?”, Davy kysyi. ”Niin kauan kunnes vaara on ohi.” ”Kuinka kauan siihen menee?”, Hanna kysyi. ”Päiviä, viikkoja, jopa kuukausia.”, Tiina vastasi.
      Aina kun lapsilla oli nälkä, saivat he tonkia viljatynnyreistä jotakin purtavaa. Kumpikaan ei suostunut koskemaankaan vanhoihin homeisiin korppuihin. Perunoitakin syötiin silloin tällöin. Ja vettä saatiin vanhasta hanasta.
      Davylle tuli yllättäen kusihätä. Hän sai luvan tehdä virtsansa kellarin lattialle. Se kuivattiin heinillä. ”Tästä tulee pitkästyttävää.”, Hanna arveli.
      He eivät tienneet mitä ulkopuolella tapahtui. Eivät edes sitä että ihmiset supisivat ja jupisivat Tiinan perheessä tapahtunutta onnettomuutta. Tiina ja lapset piileskelivät kellarissa, eivätkä tulleet ulos. Eivätkä halunneetkaan tulla ulos. Varsinkaan Tiina ei halunnut tulla ulos miehensä kuoleman jälkeen.
      Lapset alkoivat pitkästyä siihen että piti syödä perunoita ja hapanta viljaa ja juodan pahanmakuista vettä. Tiina ei kuitenkaan antanut heidän lähteä pois kellarista. He olivat pysyneet kellarissa jo viikon ja pysyisivät seuraavankin jos tapahtumiin ei tulisi käännettä.

  Lasken pääomaa.
  Kirjattu
 • ::
 • 18.01.18 - klo:20:24

  Tingle Poissa

  • Paavo
   • Academic Nintendo Club RY
  HUHHUH ETTÄ KUUMOTTI. Onneksi ei käynyt pahasti :)

  Davylle tuli yllättäen kusihätä. Hän sai luvan tehdä virtsansa kellarin lattialle. Se kuivattiin heinillä. ”Tästä tulee pitkästyttävää.”, Hanna arveli.
  Mitä helvettiä nyt taas Hanna  xD
  <Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
  <Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
  <Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
  <JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
  <henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
  <Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI
  Kirjattu
 • ::
 • 19.01.18 - klo:14:52

  Tapza Poissa

  • Katkeroitunut nörtti
  Johnston

  Simeon Johnston oli surullinen kaverinsa menetyksestä. Horner oli ollut Johnstonin paras ystävä. Johnston oli lihaksikas mies. Hän oli kokonaan parraton ja hänen hiuksensa olivat väriltään tummat. Hänen leukansa oli vahva ja simät taivaansiniset. Hän oli 36-vuotias mies joka eli rauhassa ilman minkäänlaista perhettä.

  Kukaan ei vielä tiennyt mitä Hornerille oli tapahtunut. Miten hän oli menehtynyt? Sitä ei kukaan tiennyt. Ei edes Jornerin vaimo Tiina tiennyt sitä. Johnston oli miettinyt asiaa. Mitä jos manalan skorpioni oli tappanut Hornerin. Mutta Hornerhan oli ennen sitä tappanut helvetin skorpionin. Siinä tapauksessa oli mahdotonta että skorpioni oli tappanut Hornerin.

  Mutta Johnston oli miettinyt. Miten Horner olikaan kertonut manalan skorpionin kuolevan. Horner oli kertonut että se vain haihtui ilmaan ja muuttui sumuksi. Mitä jos Horner ei ollutkaan tappanut skorpionia. Mitä jos skorpioni oli vain menettänyt voimansa. Jos se oli liian voimakas tapettavaksi. Johnston uskoi että skorpionilla oli kuitenkin vielä voimansa tallella. Sen ulkomuoto oli vain olematon.

  Johnston oli sitä mieltä. Hän halusi kuitenkin karkoittaa skorpionin pahat voimat. Hän uskoi että muu ulkomuoto oli poissa. Mutta piikki ja hampaat olivat tallella. Jos joku näkisi sen, hän todennäköisesti uskoisi näkevänsä piikin ja hampaat jotka leijuivat ilmassa.

  Hänen olisi pakko saada selville skorpionin piilopaikka ja karkoittaa sen pahat voimat ikiajoiksi. Johnston oli syntynyt Suomessa, mutta muuttanut sittemmin Norjaan. Hän puhui kuitenkin paljon paremmin suomea, koska oli lähes kokonaan suomalainen. Isä oli englantilaisruotsalainen, mutta äiti kokonaan suomalainen. Johnston oli opettanut norjalaisille paljon suomalaisia sanoja ja moni norjalainen osasi hyvin suomea.

  Johnston oli päättänyt järjestää retkikunnan tuonelaan. Hän pyysi mukaan kaikkia kavereitaan. Hän lähti kyselykierrokselle.

  ”Hei Daniel! Tulisitko kanssani retkelle tuonelaan?”
  ”Hulluksiko minua luulet”, Daniel Bowman kysyi. ”Hulluhan minä olisin jos tulisin mukaan. Toisaalta, en voi antaa sinun mennä sinne yksin. Tulen mukaan omasta tahdostani.”

  Johnston jatkoi matkaansa. Hän kolkutti erään toisen kaverisa oveen. Ovi avattiin. ”Päivää, rva Lindholm. Onko Olle tavattavissa?”, Johnston kysyi. ”Kyllä on.”, rouva Lindholm vastasi. ”Olle! Sinua kysytään!”, hän huusi yläkertaan. Olle tuli äkkiä alas. ”Simo! Vanha kamu!”, Olle Lindholm huusi. ”Voisitteko ystävällisesti jättää meidät kahden.”, Johnston sanoi Lindholmin vaimolle. Rouva Lintholm nyökkäsi ja meni takaisin sisään sulkien oven perässään.

  ”Mitä asiaa sinulla oli?”, Olle Lindholm kysyi.
  ”Tuletko kanssani karkkoittamaan manalan skorpionin pahat voimat?”, Johnston kysyi.
  ”Aah, minä rakastaa seikkailui”, Lindholm sanoi. ”Minä tulla mielelläni.”
  ”Käyttäydyt oudosti, ystävä hyvä”, Johnston sanoi.
  ”Mutta kyllä se sopii. Tavataan aamulla kello 8.00.”
  ”Sovittu!”, Lindholm sanoi. Ja niin Johnston lähti.

  Simeon Johnston otti kännykkänsä esille ja näpytteli erään ystävänsä numeron.
  ”Karjalainen”, kuului vastaus kännykästä.
  ”Moi Mika.”, Johnston vastasi.
  ”No hei, Simeoni. Mitä kuuluu?”
  ”Hyvää kiitos.”
  ”Oliko sinulla asiaakin?”, Mika Karjalainen kysyi.
  ”Oli.”, Johnston vastasi. ”Tuletko kanssani helvetin porteille ja niistä sisään karkoittamaan Skorpionin pahoja voimia?” ”Hitto soikoon, en helvetissä! Hulluksiko minua luulet?”
  ”En tarkoittanut pahaa. Kysyin vain.”, Johnston rauhoitteli.
  ”Tollo, sanoo suomalainen”, Karjalainen vastasi. ”Täytyy olla todellinen kusipää jos sinne aikoo mennä. Seinähullu sinä olet jos sinne aiot.”, Karjalainen huusi puhelimeen.
  ”Jos tulet ei sinun tarvitse maksaa sitä yhdeksänkymmenen euron velkaa. Ja saat kaiken lisäksi kaupan päälle viisikymmentä euroa. Jos et tule maksat sen velan ja vielä sen viiden euron pikkuvelan. Tiedän, että sinulla ei ole siihen varaa. Ota tai jätä!”, Johnston sanoi tyynesti.
  ”Sinä olet varsinainen kiristäjä Simeoni.”, Karjalainen naurahti. ”Tulen mukaasi.”
  ”Sovittu. Aamulla kello kahdeksan. Moikka!”

  Johnston kutsui vielä kaksi kaveriaan mukaan vaaralliselle matkalle. David Winstonin ja Bert Whiten. Sitten Johnston lähti kotiinsa. Kello oli 18.00. Ja oli aika viettää vapaata. Niinpä hän avasi oven, otti päivän lehden ja alkoi lukea sitä.
     
  Kun kello oli kymmenen illalla Johnston teki iltapalan johon kuului hieman voileipiä, kurkkua, hedelmäsalaattia ja paistettua riistaa. Mukana oli myös raakaa lihaa. Mutta hyvin vähän. Kun hän oli syönyt hän laittoi pedin valmiiksi. Kello oli 23.15 kun hän meni nukkumaan. Mutta hän nukahti vasta kun kello oli 23.55.
  Lasken pääomaa.
  Kirjattu
 • ::
 • 19.01.18 - klo:15:32

  Tingle Poissa

  • Paavo
   • Academic Nintendo Club RY
  Huhhuh vai että skorpiooni jonka ulkomuoto on olematon? Kuinkakohan Johnston meinaa pärjätä sellaista vihollista vastaan, se nähdään ensi jaksossa!

  ”Tuletko kanssani helvetin porteille ja niistä sisään karkoittamaan Skorpionin pahoja voimia?” ”Hitto soikoon, en helvetissä! Hulluksiko minua luulet?”

  ”Jos tulet ei sinun tarvitse maksaa sitä yhdeksänkymmenen euron velkaa. Ja saat kaiken lisäksi kaupan päälle viisikymmentä euroa. Jos et tule maksat sen velan ja vielä sen viiden euron pikkuvelan. Tiedän, että sinulla ei ole siihen varaa. Ota tai jätä!”, Johnston sanoi tyynesti.

  Kello oli 23.15 kun hän meni nukkumaan. Mutta hän nukahti vasta kun kello oli 23.55.
  5/5 huutikset.
  <Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
  <Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
  <Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
  <JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
  <henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
  <Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI
  Kirjattu
 • ::