Mättöpelit

 • 340 Vastauksia
 • 75760 Lukukerrat
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #100 : 02.04.10 - klo:12:29 »
Lainaus käyttäjältä: Playstation Official Magazine, SSFIV:n arvostelu
Match ups and downs
Multiplayer also has a few additions. In Endless Battles, opponents create pools of fighters who face off one-on-one; the winner always stays on to fight again. Team Battle also allows us to create a party, only this time the group splits into two teams, each with a set order; the teams compete in a series of one-on-one matches (with health bars resetting to full between each match) until one team runs out of combatants. And the surprisingly robust Replay Channel lets us save and share our replays as well as view random replays of favorite characters.

We don't find any of these new options to be particularly exhilarating, but they're welcome nonetheless. Actually, we're more concerned about the absence of a Player Match (read: unranked) option. Though we were able to set up an unranked Endless Battle for just two people, it's strange to see a frequently used option inexplicably disappear. Even more distressing: the single-player Time Trial and Survivor modes have also vanished, along with the Theater option that let us rewatch those awful, awful cutscenes (which, by the way, have been updated... but are still awful).Olen Zoink. Capcom, mitä vittua tämä on?
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #101 : 02.04.10 - klo:16:01 »
Endless battle = laajennettu player match -> Zoink failaa.
Smokin' Sick Style

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #102 : 02.04.10 - klo:16:18 »
Hmm, oikeastaan taisikin olla fale. Voinko heittää Endless Battlen fight requestiin siten, että lobbyssa on max 2 pelaajaa? Sehän käytännössä vastaisi player matcheja.

Anteeksi, että epäilin, Capcom. Olen taas fanipoika.  *<3*
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #103 : 02.04.10 - klo:16:25 »
Voi, tai ainakin HD Remixissä pystyi, joten miksei tässäkin.
Smokin' Sick Style

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #104 : 20.04.10 - klo:12:17 »
Smokin' Sick Style

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #105 : 20.04.10 - klo:12:28 »
O____O <3

Mitä seuraavaks, Capcom versus SNK 3 ? ;D Vaikkei toi artstyle innostakkaan, toi tulee olemaan kova tapaus !

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #106 : 24.04.10 - klo:11:08 »
Eeppistä.

Perkula kun nuo Daigo vs. Wong matsit tuli möhköön aikaan, en jaksanut valvoa. :/
« Viimeksi muokattu: 24.04.10 - klo:11:11 kirjoittanut Zoink »
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.


Vs: Mättöpelit
« Vastaus #108 : 29.04.10 - klo:18:50 »
Onko kellään kokemusta noista MadCatzzzin Street Fighter ohjaimista? Onko laatua vai hajoaako parissa kuukaudessa? Himottaisi Superi ostaa, mutta en taatusti ala pelaamaan boxin paskaohjaimella. Tikkuun ei viitsi sijoittaa... :/

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #109 : 29.04.10 - klo:20:09 »
Ai ne FightPadit? Oon kaverin semmosta lainaillu ja toimii tosi hyvin, eikä oo hajoamisen merkkejä kuulemma ollu. Itellä kyllä skulas SFIV sillä loistavasti, mutta kun PC:llä vähän muita pelejä pelailin, niin oli hankalaa. Jotenkin sovellettu varmaan siihen neloseen tai jotain.

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #110 : 29.04.10 - klo:22:02 »
Fightpadit toimii loistavasti nelosen kanssa ja ihan hyvin muidenkin mättöpelien kanssa. Omaani olen käyttänyt nyt kymmenen kuukautta, eikä mitään onkelmia ole vielä ilmennyt. Niin ja ostinpas tänään kaksi Superia, toisen plegelle (PS3:n saan vasta kesäkuun alussa tosin lol) ja toisen boksille  :) Kustansivat yhteensä about 80€
Smokin' Sick Style

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #111 : 29.04.10 - klo:23:16 »
Sprölöö, SSFIV olikin saapunut jo aamulla postikonttoriin, josta sen tuossa viiden maissa sieltä noudinkin. Sitähän on nyt tullut hakattua melko runsaasti, enimmäkseen trialeita, mutta myös casual-matseja netissä kaverin kanssa. Mukavaa mättöähän tuo on, mutta ei aiheuta sen ihmeellisempiä ihmetyksen tunteita, sillä peli on aika sellainen kuin mitä ajattelinkin sen olevan. Vanhoilla hahmoilla pelaaminen on tosin yllättävän eri tuntuista kuin vanillassa, en tosin tiedä mistä se sitten johtuu. Mitään näkyviä muutoksia ei ollut, mutta jotenkin vain oli jännä fiilis kun hakkasi porukkaa Ryulla. Saattaahan se olla, että uudet matchupit vain saavat pelin tuntumaan hieman oudolta.

   Uudet hahmot ovat melkoisen maukkaan oloisia, tosin target combojen vääntäminen oli yllättävän hankalaa. Vaikka ajoitus niissä onkin melko vapaa, pitää komennot rämppäillä yllättävän vinhaan ohjaimeen, jotta homma toimisi. Tämäkin tosin varmaan pienen pelailun jälkeen alkaa sujua ongelmitta.
 
 Pienoisena pettymyksenä voin ilmoittaa nettipelin, ainakin toistaiseksi. Endless Battle ei korvaa Player Matcheja ainakaan nykyisessä tilassaan. Ei mahdollisuutta pistää fight requestia endless battlea varten, eikä mahdollisuutta pistää matsia hakiessa hakukriteeriksi 1v1:htä. Kaverin kanssa pelaaminen luonnistuu kyllä varsin mallikkaasti, mutta haluaisin silti, että Capcom toisi vanhan kunnon Player Matchin nettipelimuodoksi.
Tournament moden väliaikainen puutos ja yleinen pelaajapula näin "päivää ennen euro-julkaisua" tekevät nettipelistä muutenkin melko nihkeän. Nämä ongelmat tosin ovat vain väliaikaisia, joten eipä sen enempää varmaan tarvitse niistä inistä.

Tuossa ylempänä käytyä ohjainkeskustelua kommentoiden, itse taidan hommata sen SSFIV Fightstick TE:n tässä kunhan se vain Suomeenkin rantautuu. Kallis ostos, mutta mielenkiinto on kova ja voihan sillä vaikka sitten Ikarugaa, Blazbluea ja tulevaa MvC3:sta räpeltää. SFIV:n TE:tä olen tässä yrittänyt metsästää halvemman hinnan ja tyylikkäämmän ulkomuodon takia, mutta se vain on joka paikasta loppu.
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #112 : 29.04.10 - klo:23:49 »
Haistakaa kaikki vittu.

Tikkuasiassa, nuo osat on ollu tossa vissiin syyskuussa mutten ole vieläkään ruvennut amistelemaan. Joku päivä pitää ottaa itteään niskasta kiinni ja pistää jollekkin asiansa osaavalle suunnitelmat laatikosta.
« Viimeksi muokattu: 29.04.10 - klo:23:51 kirjoittanut Kasuli »
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #113 : 30.04.10 - klo:14:28 »
SSFIV oli minulla pre-orderissa, mutta näemmä ei ehtinyt tälle viikolle tulemaan, vaikka laittoivat postiin perjantaina (UK:sta tilaaminen kyllä vie aikansa).

Päätin myös ostaa SFIV Fight Stickin (standardi) huudosta, mutta sitten huomasin kauppakumppanin profiilista tämä on tällä hetkellä intissä. Pitää siis odotella kärsivällisesti tämän vapaalle pääsyä.

Edit:
Nyt se otti yhteyttä kun pääsi lomalle, että todennäköisesti ensi viikolla sitten on SSFIV ja sticki.

Edit2:
Tikku maksettu, ja myyjä laittaa tikun postiin tässä viikonlopun aikana.
« Viimeksi muokattu: 30.04.10 - klo:20:19 kirjoittanut Shadowii2 »

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #114 : 01.05.10 - klo:12:21 »
Mun oma lähti briteistä tulemaan keskiviikkona, joten veikkaisin, että maanantaina tai tiistaina pääsen jo mättämään. Pukuja tuli jo sähköpostin kautta :3

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #115 : 05.05.10 - klo:13:50 »
Joo tiistaina toi tuli. Diggailen ihan semisti, ei mitään kauheeta koukkua oo tosin saanu aikaseks.

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #116 : 06.05.10 - klo:10:00 »
Tullu pelattua SSFIV:tä joku 35 tuntia omalla konsolilla + reilu 20 tuntia kaverin konsolilla. Parempi ku SFIV, mikä sitten tekee tästä omissa kirjoissani maailman parhaan pelin  :) Uusista hahmoista diggailen eniten Dudleya, Codya, Dee Jayta ja Adonia. Endless Battle on itse mahtavuus  B)
Smokin' Sick Style

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #117 : 06.05.10 - klo:10:11 »
Tänään hakemaan poijjaat! Ei kellään olisi laittaa YV:nä paria 48h-koodia? :p
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #118 : 06.05.10 - klo:17:44 »
Tommonen kokonaisuus.

Tuohon voisi aikanaan modata uuden tikun, koska tuo vakiotikku tuossa standardieditiossa kyllä todellakin tuntuu standardilta. Kyllähän sillä tosin ihan hyvin pelaa minun tasolla. Tosin Tournament Edition kiinnostaisi myös, kun se on IMO tyylikkäämpi ja valmiina Sawnanin osia.

Noh, pelaamaan SSFIV ->
« Viimeksi muokattu: 06.05.10 - klo:17:45 kirjoittanut Osiris »

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #119 : 06.05.10 - klo:17:52 »
Sit vaa tilaamaan Octagon-portti siihen, joka on äärettömän helposti laitettavissa, nii pääset muillakin ku chargereilla pelaamaan.

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #120 : 06.05.10 - klo:18:18 »
Tuossa on kyllä erittäin helposti ymmärrettävä ohje, miten tämä standardi modataan. Sanwanin napit maksaa pari euroa kipale, ja tatti maksaa joku 25 euroa eräässä amerikkalaisessa verkkokaupassa (johon löysin linkin jostakin Shoryukenin foorumilta).

Se octagaten vaihto tuli katsottua yhdestä screwattackin videosta, ja sekin kyllä näytti törkeän helpolta.

Katsoopa nyt ensin milloin  tarttisi paremmaksi pistää tuon ohjaimen kanssa.

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #121 : 06.05.10 - klo:18:20 »
Jaa en ny tienny et tossa on jotai muutaki pakollista modaamisen tarvetta ku portti mutta cool :D

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #122 : 06.05.10 - klo:18:59 »
Joo, ton tikun napit on kyllä valitettavasti ihan perseestä  :D Omastani hajos A-nappi todella vähällä pelaamisella ja muutenkin napit rekistöröivät painalluksia paljon huonommin kuin oikean arcade-masiinan namiskat (Lontoossa tuli viime vuonna pelattua noin 15 tuntia yhden viikon aikana Street Fightereita ja Guilty Gearia eräässä pelihallissa). Pitäs jossain vaiheessa tilata munkin uudet osat tohon kuhan tässä jostain saa kaivettua vähän lisää fyffeä.
Smokin' Sick Style

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #123 : 06.05.10 - klo:23:27 »
Ergf. Paljonko tuosta maksoit? Olisi meinaan varmaankin ollut halvempaa ostaa se TE, jossa on Sanwan namiskat, kuin ostaa tuo ja vaihtaa ne. Ite teen tosiaan alusta lähtien ite ja hinnaksi tulee jotain kahdeksankympin luokkaa. Kunhan nyt vaan perkele sais kerättyä ittensä ja tehtyä sen kopan. Sitten ei tarvisi muuta kuin kolvilla leikkiä.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs Mättöpelit
« Vastaus #124 : 07.05.10 - klo:08:08 »
45e + postit tuli hinnaksi.

Eli menisi jonnekkin kahdeksankympin paikkeille myös, jos modaan tämän.
« Viimeksi muokattu: 07.05.10 - klo:11:53 kirjoittanut Shadowii2 »

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #125 : 07.05.10 - klo:16:48 »
Ahaa toi ei ollu TE :D
Mietinkin että mitä täällä horistaan x)

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #126 : 09.05.10 - klo:01:49 »
Eeppistä.

Hih, katselin Replay Channelia, ja sieltä tuli vastaan Zoink (El Fuerte) vs Anders Helevete (Sagat)-replay.  Zoinkkihan voitti.  :P
« Viimeksi muokattu: 09.05.10 - klo:12:55 kirjoittanut Shadowii2 »

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #127 : 09.05.10 - klo:13:12 »
Joo vissiin toi oli se ainut matsi minkä oon pelannu Sagatilla superissa  :> Luulin kyllä, että Replay Channelilta tulis vain Ranked Matcheja   >:O jännä... Niin ja, eilen tuli ownattua pelaajalautaa yöllä Danilla  ^_^
Smokin' Sick Style

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #128 : 09.05.10 - klo:19:26 »
Joo vissiin toi oli se ainut matsi minkä oon pelannu Fuertella superissa.  :>
Muistaakseni menivät randomultrat kivasti sisään kun Anders on niin huono heh eiku siis...
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

*

fazerin sininen

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #129 : 11.05.10 - klo:18:33 »
MvC3 uusia hahmoja :0

Jos joku ei halua lukea epämääräistä lähdettäni, niin hahmot ovat Dante, Deadpool, Felicia ja Kapteeni Amerikka.

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #130 : 17.05.10 - klo:23:46 »
Tilasinpa sitten tuon MadCatzin fightpadin. Nyt vaan odottelen, että ohjain saapuu ja pääsen harjoittelemaan Street Fighterin sekä BlazBluen pelaamista luultavasti juuri sopivasti silloin, kun pitäisi lukea pääsykokeisiin. :0

« Viimeksi muokattu: 16.06.10 - klo:13:45 kirjoittanut ZeppelinK »

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #132 : 22.07.10 - klo:20:46 »

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #133 : 22.07.10 - klo:21:39 »
Voisin ostaa jos siihen tulee Mega Man. :)
elämä on paskaa

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #134 : 22.07.10 - klo:21:49 »
Fightpad himottais kyllä, kun alkaa noita tappelupelejä kasaantumaan aika lailla jo. Stickiä en kehtaa kun niin himo kalliita ovat. Mutta toisaalta fightpadilla en voi tehä BB:ssä shortcutteja, mitkä olis Boksin pädin OIKEASSA tatissa. :[
« Viimeksi muokattu: 23.07.10 - klo:01:32 kirjoittanut Cynaeon »

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #135 : 23.07.10 - klo:00:30 »
Kyllä BB:tä pelailee ihan hyvin ilman mitään shortcutteja Fightpadilla lol. Kannattaa vaan opetella tekemään liikkeet ja muut oikein, ettei ihan turhaksi noboiluksi mene pelaaminen  :)
Smokin' Sick Style

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #136 : 23.07.10 - klo:00:43 »
No muttakun noboilu. o/ Nojoo, uskon että paljon hauskempaa on pelata ihan oikealla d-padilla. Muutenkin todella tyylikkään näköisiä nuo Madcatzin SF Fightpadit.

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #137 : 23.07.10 - klo:09:54 »
Ite en oo BlazBluessa kertaakaan oikeeta tattia käyttänyt, mutta siihen tuskin kannattaa tottua koska se on useimmissa Player atcheissa ja aina Rankkedeissä säädetty pois.

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #138 : 25.07.10 - klo:11:35 »

Jätän tän tähän.

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #139 : 25.07.10 - klo:13:14 »
Hommaan tuon ja Street Fighter X Tekkenin 100% varmasti heti julkasussa  :)
Smokin' Sick Style

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #140 : 28.07.10 - klo:17:21 »
Ostin Street Fighter IV:en. En osaa pelata.  ._.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #141 : 28.07.10 - klo:17:34 »
Tuttu tunne. En väitä että olisin itse kehittynyt kovinkaan osaavaksi pelaajaksi, mutta kyllä tuo alkaa maistua paremmalta kun vähän jaksaa hakata.

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #142 : 28.07.10 - klo:21:25 »
Mä voin opetttaa  :) :) :) :) :) :)
Smokin' Sick Style

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #143 : 29.07.10 - klo:21:33 »
Nyt olen vähän pelannut ja ihan mukavalta tuntuu. Mutta ihmettelen miten niitä hypermega liikkeitä tehdään.  >_>

*

Poissa Laatikko

 • Ganonmire Dragdorf
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #144 : 29.07.10 - klo:21:54 »
Rusketun kynttiläillallisilla

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #145 : 12.09.10 - klo:14:22 »
Ja niin eeppisyyden rajat menivät rikki. Viewtiful Joe ratsastamassa Amaterasun selässä on jotain niin siistiä. *_*

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #146 : 12.09.10 - klo:15:17 »
Ai ku söpöö. Morrigan koppasi Ammyn <3

E: Voi jumalauta. Amaterasulla on Hopeanuoli-skini.
« Viimeksi muokattu: 09.10.10 - klo:04:44 kirjoittanut Garo »

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #147 : 16.11.10 - klo:06:47 »
Ostan heti MvC3. Eipä ole hänen liikkeet muuttuneet sitten Tatsunoko VS Capcomin, yhden uuden hyperin lisäksi. Tuo hänen themensä remix X2:sta on aika hieno.

Tämmöstäkin huhuttu, mutten usko kovin luotettavaksi.

*

fazerin sininen

Vs: Mättöpelit
« Vastaus #148 : 13.12.10 - klo:20:26 »
Jos SSFIV on jotain kritisoitavaa, niin se sama ongelma kuin ekassa pelissä. Laitan haku kriteeriksi "Same Skill" ja vastaan tulee herra bp 5000.

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Mättöpelit
« Vastaus #149 : 13.12.10 - klo:21:36 »
BP ei kerro taidosta mitään  :)
Smokin' Sick Style