Killzone 2

  • 6 Vastauksia
  • 3833 Lukukerrat
Killzone 2
« : 07.03.09 - klo:22:43 »

Esittely:

Killzone 2 on Guerrilla Gamesin PS3:lle luotu sotapeli, joka sijoittuu tulevaisuuteen, jossa ISA:n sotilaat sotivat Helghast-armeijaa vastaan. Helghanit ovat punasilmäisiä eri lajin edustajia, jotka ovat kehittyneet samalle tasolle "ihmisten" kanssa. Pelin päähenkilö on Sev hän on ISA:n yksi sotilaista. Miksi ISA taistelee Helghanilaisia vastaan? Siksi että, Helhanilaiset ovat vaaraksi Vektalle ja plaaneetoille. Peli on jatkoa PS2:n Killzonelle ja PSP:n Killzone: Liberation ja näiden tarinoille.

Aseet:

Killzone 2 on 14 asetta joka on luvullisesti todella vähän ja se on herätänyt KZ-pelaajien keskuudessa valitusta, mutta kyllä niillä pärjää. Aseisiin kuuluvat muun muassa rynnäkkökivääri (joita on pari erinlaista), puoliautomaattikivääri, haulikko, konepistooli, revolveri, pistooli, sinko, liekinheitin ja pulttiase. (Pulttiase voi kuulostaa oudolta, mutta ei spoilailla siitä enempää)

Killzone 2 on tällä näkymin tämä vuoden parhain räiskintä, jonka tittelin se on ansainnutkin monien arvostelijoiden piireissä. Metacriticin sivuille KZ2 keskiarvo on peräti 93/100. Killzonen grafiikka, tehosteet, sävellys ja pelattavuus on saanut kehuja. Ainoa huono puoli on arvostelijoiden mukaan ollut pelin keskiverto tarina, mutta onko sotapeleissä yleensä mitään kummempaa suurta dramaattita tarinaa?

<a href="http://www.youtube.com/v/bTaT0no39l0&amp;hl=en&amp;fs=1" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/bTaT0no39l0&amp;hl=en&amp;fs=1</a><a href="http://www.youtube.com/v/90FlOGlNI6Y&amp;hl=en&amp;fs=1" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/90FlOGlNI6Y&amp;hl=en&amp;fs=1</a>
« Viimeksi muokattu: 06.12.12 - klo:02:57 kirjoittanut Osiris »

Vs: Killzone 2
« Vastaus #1 : 07.03.09 - klo:23:53 »
Joo ei vakuuttanut minua. Nettipeli kyllä varmasti yltää tiukkoihinkin klaanimatseihin, muttako jotenkin lopahti innostus demon jälkeen. Beta oli kyllä ihan hyvä. Ehkäpä inFamous ja GoW3 iskevät sitten paremmin...

Xbox 360 | PS3 | DSLite | PC | Sony Bravia 40" FullHD KDL-40W4000

Vs: Killzone 2
« Vastaus #2 : 08.03.09 - klo:14:26 »
...pelattavuus on saanut kehuja.

Eikös Killzonea nimenomaan ole haukuttu kankeista kontrolleista, ainakin pelaajien keskuudessa?

Vs: Killzone 2
« Vastaus #3 : 08.03.09 - klo:14:38 »
Pelattavus on minusta eri asia kuin kontrollit. Onhan tuosta tähtäys hitaudesta tullut jotain, mutta sitä voi muuttaa Killzonen asetuksista. Toinen taas olise jäljessä tuleva ammus kun painat sitä ammunta nappia (R1) niin laukaus tulee alle sek tai jonkun minimaallisen ajan jälkeen. Kun KZ2 pelaa tuota "hitautta" en ainakaan itse ole huomannut. Se on pelaajasta vähän kiini. Ne, jotka ovat pelanneet enemmän sotapelejä joissa on ollut enemmän tai vähemmän paremmat kontrollit pysytyvät sanomaan, että laukaus tulee hitaasti tai nopeasti. Minä taas en ole pelannut sotapeleistä kuin Haloa ja joskus muitakin. Eli sotapeli kokemukset ovat ainakin itselleni vähän kaukaiset tämän takia en varmaan huomaa tätä hitausta.

Lyhennys Ongelmista:

Tähtäys on hidas (muunneltavissa asetuksista)
Peli reagoi "hitaasti" ohjaimeen kun painaa ampumispainiketta (R1) (Hitaus on minimaallinen alle sekunnin) >_>

E: Löysin vielä aseita joita ei näytetä noissa videoissa. Kaikki mitä näette videossa voi olla spoilaavaa!

Electricity Gun (sähköase) ja Combat Shotgun (haulikko oli niin kivan näköinen että pakkolaittaa parempi versio)

<a href="http://www.youtube.com/v/Rb9x1_MeCKA&amp;hl=en&amp;fs=1" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/Rb9x1_MeCKA&amp;hl=en&amp;fs=1</a><a href="http://www.youtube.com/v/DQBoU7CPrZ8&amp;hl=en&amp;fs=1" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/DQBoU7CPrZ8&amp;hl=en&amp;fs=1</a>
« Viimeksi muokattu: 08.03.09 - klo:14:56 kirjoittanut Jonttu »

Vs: Killzone 2
« Vastaus #4 : 02.04.09 - klo:16:31 »
Joko on patchilla ohjauksen viivettä korjattu, vai pitääkö edelleen ostaa se Dualshock 3, kun kerta Sixaxiksessa se vika taisikin olla? : )

Xbox 360 | PS3 | DSLite | PC | Sony Bravia 40" FullHD KDL-40W4000

Vs: Killzone 2
« Vastaus #5 : 02.04.09 - klo:17:02 »
Hmmm itse en ole tuollaisesta ainakaan kuullut. Toki voi olla mahdollista että Sixaxissa on ollut vikaa, kun siinä muutenkin vikoja on ollut. Mene ja tiedä.
« Viimeksi muokattu: 02.04.09 - klo:17:15 kirjoittanut Jonttu »

*

Poissa StalkR

  • Yön pimeydessä...
Vs: PS3 - Killzone 2
« Vastaus #6 : 10.11.09 - klo:02:16 »
Hehee, loistava peli.  :>

Itse olen läpi rynninyt kaksi kertaa, mutta lähinnä moninpelinä tullut pelattua.
Itse aikanani huomasin sen pikkuriikkisen 'lagin' ammunnassa ja se häiritsi niin vallan penteleesti, mutta en nyt ainakaan pitkään aikaan ole sitä huomannut. Liekö sitten hävinnyt vai olenkohan vain tottunut..?
Itse tykkään pelin synkkyydestä ja 'painavuudesta'. 'Painavuudella' tarkoitan, että aseet eivät tunnu löysiltä ja tehottomilta, pelaajat eivät sprinttaa valon nopeudella kuin vaikkapa Quake III:ssa ja pelin 'tuntee'.
Itse löysin pelistä muutamia kiinnostavia yhtäläisyyksiä, etenkin graafisia sellaisia, EA:n ja Criterionin PS2:lle tekemän Blackin kanssa. Ja tietenkin Killzonen, mutta sehän nyt on itsestäänselvää.  >_>

Itse tykkään eniten haulikosta, sillä on maailman kivointa hiipiä ihan toisen iholle ja sitten läsäyttää laukaus päin toisen näköä. Liekinheitin on myös varsin munakas, vaikkei se nyt aivan paras mahdollinen valinta täysmittaiseen sotaan minusta olekaan.