Uncharted 2: Among Thieves

  • 32 Vastauksia
  • 11060 Lukukerrat
Uncharted 2: Among Thieves
« : 20.03.09 - klo:18:19 »

Uncharted: Drake's Fortune

  • Tarina


Sir Francis Draken ruumisarkusta kiertää vanha huhu, etttä tämä kyseinen arkku olisi olemassa. Ystävämme Nathan Drake, aarteenmetsästäjä, lähtee etsimään tätä arkkua, jonka uskotaan olevan El Dorado-nimisellä saarella.
Matkalla aarretta etsimään sattuu jotain vakavaa. Nathanin lentokone ammutaan alas. Nathan ja hänen ystävänsä ja reportteri Elena Fisher joutuvat hyppäämään koneesta, mutta erkanevat toisistaan. Nathan lähtee etsimään Elenaa ja samalla huomaa, että saarella tapahtuu kummia. El Doradon-saarella on myös merirosvoja, jotka estävät häntä pääsemästä Elenan ja aarteen luokse.

Miten lopulta käy?

Uncharted 2: Among Thieves

  • Tarina ja pelattavuus

Tarinasta ei ole kerrottu paljon, mutta tietojen mukaan Nathanin seikkailut jatkuvat Tiibetissä.

Uncharted 2:ssa on uusi pelimekaniikka. =elissä voi hiiviskella ja se muuttaa kiipeily tekniikan laajemmaksi. Pelisä voi myös asettaa ja kääntää joitakin tavaroita käyttääkseen niitä suojanaan. Tekijät ovat myös luvanneet, ettei pelissä nähdä ollenkaan lataustaukoja. Nathanilla on pelissä pimeä puolensa, ja hän oppii siinä ymmärtämään mikä tekee hänestä varkaan, viitaten pelin nimeen.

Pelin ohjaaja, Bruce Straley, on paljastanut että vihollisten tekoäly päivitetään vastaamaan pelin uutta hiiviskely-tyyliä. Vihollisilla on uudenlainen "näkö", joten jos Nathan hieman näyttäytyy vihollisten näkölinjalla, viholliset eivät ala ampumaan heti vaan lähtevät etsimään/katsomaan kuka siellä jossain hiippaili. He eivät myös tiedä missä olet. Viholliset ovat myös välkympiä ympäristöjen kanssa ja he seuraavat Nathania kun hän kiipeilee ja hyppii rotkojen yli.

<a href="http://www.youtube.com/v/69EBDlnDw2k&amp;hl=en&amp;fs=1" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/69EBDlnDw2k&amp;hl=en&amp;fs=1</a><a href="http://www.youtube.com/v/PjORqL87Dh8&amp;hl=en&amp;fs=1" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/PjORqL87Dh8&amp;hl=en&amp;fs=1</a>
« Viimeksi muokattu: 06.12.12 - klo:02:54 kirjoittanut Osiris »

Vs: Uncharted 2:Among Thieves (pelikuvaa katsokaa äkkiä!)
« Vastaus #1 : 28.03.09 - klo:13:26 »
<a href="http://blip.tv/play/g4Q99qURjflk" target="_blank" class="new_win">http://blip.tv/play/g4Q99qURjflk</a>

Uutta pelikuvaa  Among Thieves:stä! Peli video on kadonnut youtubestakin eli voi myös tämäkin kadota. Katsokaa pian!

*

fazerin sininen

Vs: Uncharted: Drake's Fortune & Among Thieves
« Vastaus #2 : 02.06.09 - klo:18:41 »
Miksiköhän jokaiseen peliin pitää tunkea nettipeli? Voisivta panostaa yksinpeliin enemmän.

Vs: Uncharted: Drake's Fortune & Among Thieves
« Vastaus #3 : 03.06.09 - klo:00:08 »
Ehkä siksi, että isompi yleisö haluaa nettipelin. Mikä on käsitys siitä, että nettipeli huonontaisi itse peliä? Sehän on vain plussaa kaikki tyyni. Yksinpelistä tulee hyvä tai ei. Asenteesta se on kiini miten pidät jostakin. Tykkäisitkö pelistä enemmän, vaikka yksinpeli olisi ihan sama, mutta ilman moninpeliä?

*

fazerin sininen

Vs: Uncharted: Drake's Fortune & Among Thieves
« Vastaus #4 : 27.06.09 - klo:11:48 »
Jee! Tämäkin pelisarja pitää pilata leffalla.  *awesome*

Vs: Uncharted: Drake's Fortune & Among Thieves
« Vastaus #5 : 27.06.09 - klo:13:36 »
Useimmat peli-elokuvat ovat olleet aika pettymyksiä monelle eli tuskin tältäkään kannattaa odottaa mitään suurta. Jos ajatellaan vähän positiivisemmalta kannalta elokuvasta, niin voisi tästä tulla sittenkin hyvä, koska Unchartedissa ei ole mitään yliluonnollista tai sellaista mikä olisi vaikea toteuttaa. Uncharted on kuin Indiana Jones, periaatteessa. Aarteenmetsästystä ja mysteerien tutkintaa. Elokuvahan saattaisi olla suur menestys.

Vs: Uncharted: Drake's Fortune & Among Thieves
« Vastaus #6 : 27.06.09 - klo:13:42 »
koska Unchartedissa ei ole mitään yliluonnollista

On tainnut mennä ensimmäisen osan loppupää vähän ohi? En ainakaan henkilökohtaisesti ole semmoisiin monstereihin törmännyt irl joita sai lahdata enemmän kuin tarpeeks pelin lopulla.

*

fazerin sininen

Vs: Uncharted: Drake's Fortune & Among Thieves
« Vastaus #7 : 27.06.09 - klo:13:42 »
Yliluonnollisuudella ei ole mitään tekemistä huonouden kanssa. Hitman on hyvä esimerkki.
« Viimeksi muokattu: 27.06.09 - klo:13:50 kirjoittanut fazerin sininen »

Vs: Uncharted: Drake's Fortune & Among Thieves
« Vastaus #8 : 27.06.09 - klo:14:05 »
http://www.youtube.com/watch?v=VtW8GnK1QeE Noitako meinasin Influ?

Nuohan ovat ihmisiä, jotka ovat eläneet elämänsä maaan alla pimeässä siksi he ovat tuon näköisiä. Joskus muistan nähneeni dokumentin siitä kuinka ihmiselle voi käydä noin, jos se on elämänsä tai pitkän osan siitä maan alla pimeässä. Ihmisethän ovat petoja lapsena, mutta lapsetkin "opetetaan" olemaan kuin ihmiset, mutta nämä maan alla asuvat eivät ole saaneet sellaista, siksi hyökkäsivät Nathanin kimppuun, koska luulivat sitä viholliseksi, ruoaksi tai pelkäsivät valoa. Hmm, en tiedä miten tuon googlettaisi tuon jutun, että saisi vähän varmempaa tietoa. Toki saatan muistaa väärin.

E: Noh antaa olla. Täytyy myöntää, että peliin en ole kummemmin koskenut eli en voi väittää mitään, mutta ei se Indiana Jonesin viimeininkikään kovin realistista ollut. ;) Pidetään kumminkin toivoa yllä, saataahan tästä tullakkin hyvä elokuva :))
« Viimeksi muokattu: 27.06.09 - klo:14:14 kirjoittanut Jonttu »

Vs: Uncharted: Drake's Fortune & Among Thieves
« Vastaus #9 : 27.06.09 - klo:14:11 »
Lisäksi pimeässä asuvilla ihmisillä on siis yli-inhimilliset voimat etc. Sen jälkeen kun se mikä olikaan patsas avattiin, ei ollut meno enää kovin realistista.

*

Poissa Kasuli

  • Piparisensei
    • Porkkanakaupunki
Vs: Uncharted: Drake's Fortune & Among Thieves
« Vastaus #10 : 27.06.09 - klo:14:23 »
Eihän nykyään osata tehdä hyvää Indy-leffaakaan.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs: Uncharted: Drake's Fortune & Among Thieves
« Vastaus #11 : 27.06.09 - klo:19:09 »
Nettipeli vaikuttaa toimivalta. Koodi hyvä, ei lagia, äijät kestää aika hyvin ja FA(i)L on paras kaverisi =) On ihan mukavaa kiipeillä selustaan muita tukemaan ja sieltä pistellä vähän peppuun. Pelimuotoja on Betassa ihan normi tappomatsi ja sitten joku ihmeen kirstun ryöstö (hoitaa CTF:n aseman). Grafiikka on vakuuttavaa, äänimailma myös. Henkilötkin ovat ihan persoonallisia ja tästä löytyy Perkkejä, kuten CoDista, tosin hieman vähänlaisesti vielä tässä vaiheessa. Ja suomi-teksti on kamalaa. "Putki", tauvoton tulittaja jne. =)

Xbox 360 | PS3 | DSLite | PC | Sony Bravia 40" FullHD KDL-40W4000

Vs: Uncharted -sarja
« Vastaus #12 : 01.07.09 - klo:03:58 »
Uncharted 2 Multiplayer Beta

Tänään loppui Uncharted 2 -beta. Omasta mielestäni tuo beta oli mahtava, voisin jopa sanoa, että verrannollinen oikeaan peliin. Kaksi kenttääkin tuntui, että ne riittävät, mutta tällä viimisellä viikolla noita kenttiä olisi odottanut enemmän. Myös Co-Oppia tuli testattua, joka oli myös mahtava. Mitähän oikealta peliltä voisi vielä odottaa? Tekoäly on pelissä suht. nerokas. Viholliset eivät huomaa, jos on piilossa vaan alkavat etsimään ja jopa ääneen pohdiskelevat missä heidän uhrinsa olisikaan. (OU MY)

Multiplayerissä pärjäsin omasta mielestäni todella hyvin. En haluaisi kehuskella, mutta olin lähes joka pelissä paras (ja reilusti), kun pääsin vauhtiin.

Kylä -kentästä pidin eniten, koska siellä pystyi taktikoimaan paremmin. Oli erinlaisia tasoja joille pystyi kiipeilemään ja joiden takana pystyi olemaan piilossa. Kylä kentässä oli myös kiva olla pahis, koska pahiksena pöllin aina haulikon, joka on tässä pelissä mahtava ase varsinkin kun laittaa parannuksia päälle. Haulikolla itse en yleensä tähdänny vaan juoksin ja ammuin. Tämä onnistui hyvin kun opin tähtämään tällä. Paras tulokseni taisi olla jotain yli 31 tappoa ja 4 kuolemaa. Mitaleitakin silloin tuli kiitettävästi.
Samaisessa kentässä on myös kiva olla hyvis, kun saa leikkiä vähän sniperilla. Tässä pelissä on se hyvä puoli, ettei yksi sniperin panos tapa vaan kaksi. Mutta jos osuu päähän, vastustaja kuolee siltä seisomalta.

Aukio -kenttäkin oli kiva, mutta Kylä -kenttä voittaa sen reilusti. Asiaan. Aukiolla käytin yleensä pitkän matkan aseita. Eli Falia (Fail) ja M4. Sniperiäkin tuli käytetty useampaan otteseen. Minigunnia rakastin tuossa kentässä yli kaiken, jostain syystä, koska sillä pääsee ampumaan suojatuista paikoissa tässä kentässä. Kenttä oli laaja ja sieltäkin löytyi erinlaisia tasoja.

Parhaimmiksi aseiksi sanoisin pelissä Dessert-5 pistoolia, Moss-12 haulikkoa, Dragon-Sniperiä (en oo nimestä varma) M4 ja sitä kädessä kannettavaa rynnäkkö pistooli (nimeä en muista).

Parhaimmat kokemukseni olivat täydelliset munkki tapot esim. kolme vihollista syntyi juuri eteeni uudelleen ja sain tapettua kaikki haulikolla, joilloin tuli 5 putkeen, tuplat ja triplat. Yksi oli se kun vedin kaksi tyyppiä alas kuoppaan ja ne alkoivat hulluna huutamaan niissä mikeissään. [Siitä tuli muuten tosi hyvä fiilis, kun jokku alkaa hämmästelemään! ;)] Yksi hauska muisto oli se kun sain 4 headshottia sniperille suorana peräkkäin ja siihen vielä dessertillä headshot. (samalla putkahti 5 putkeen mitalli) Viimeisenä hyvänä peli kokemuksena voisin kertoa, sen kuinka mahtavaa oli pelata ekana peli päivänä tätä suomalaisten kanssa joilla oli mikit! Se oli aivan mahtavaa! Kaikki sujui maallikkaasti ja nopeasti, jos joku tarvitsi apua hän myös sitä sai.

Niin noista erinlaisista tyyleistä joilla itse pelasin peliä. Yksi oli se aikaisemmin mainittu haulikkolla massamurhien tekeminen. Pistoolikädessä juokseminen (tapot yleensä hakkaamalla). Ryöstössä vihollisen päämajaan kyttäämään vihuja, kun he tuovat aarrettaan sinne. Kylä kentässä se oli hauskempaa haulikon kanssa ;).

Ainiin en edes maininnut tästä. Eli betassa oli aarteen ryöstö (lipun ryöstö) ja tappomatsit. Aarteen ryöstö oli erinlaista osittain kuin lipun ryöstö, mutta ideana sama. Ota aarre ja vie omaan aarre arkkuun. Aarre ilmestyi jonnekkin kentälle ja se piti hakea siltä itselleen.

Ainiin voisi mainita huonoistakin puolista betaa.

Moni valitti siitä, kun viholliseen pitää kuluttaa paljon panoksia. Itse en huomannut mitään, että viholliseen olisi kulunut paljon panoksi. Se riippuu mihin tähtää. Eihän pelissä olisi mitään iloa, jos parista panoksesta kuolisi heti.
Betassa esiintyi parisen lagia omalla kohdalla. Joskus saattoi jumiutua jonnekkin kohtaan esim. jumiuduin kerran aukio -kentässä olevan auton alle, kun olin hakemassa sniperia sieltä.
Yksi harmittavimmista lageista oli se, että peli saattoi loppua kesken, jolloin menetti kaikki pisteensä joita oli kerennyt pelin aikana hankkia.
Toinen saman tyyppinen ongelma oli se, että peli saattoi alkaa alusta, mutta pisteet ja mitalit pysyivät tallessa (onneksi). Yksi hyöty tuosta oli! Aina, kun tuo bugi tuli niin sen jälkeen, jos ei kuollut kertaakaan, tuli koko ajan: Palasi Kuolleista -mitalia. :D
Kerran yksi oma puolulaiseni tippui kentän alle tai siltä se ainakin näytti.
Joskus jokin granaatti ei räjähtnytkään vaan se jäi siihen ihmisten korkeudelle pirisemään ja siinä se pirisi koko pelin ajan. Tuo hämäsi, joskus.
Joskus pisteesi saattovat nollautua ja minulla kävi niin todella paljon ja se ärsytti..aina oli 30lv kun nollautui pisteet. Edellisen patchin piti korjata tuo bugi, mutta en nyt oo varma onko se toiminut.
Yksi vammanen bugi oli sellainen, kun pelin lopetti se restas PS3:n, eikä palannut alkuvalikkoon.
Aluksi ei tahtonut edes pelaajia löytää, vaikka heitä oli onlinessä kolmisen tuhatta. Vasta, kun oli vähemmän pelaajia pääsi kokoajan pelamaan. Aika kummallista ...

Täytyy ottaa kumminkin huomioon se, että kyseessä on Beta. Saa nähdä löytyykö avoimessa betassa näin paljon bugeja. Tuossa listassani ei tainnut olla kaikki bugit ja huonot puolet, mutta täytyihän tuollainenkin kasata.

Hyviä uutisia viellä Betasta pitäneille ja pelaajille jotka halusitvat pelata sitä, mutta eivät pystyneet. Beta jatkuu syksyllä taas syksynä suljettuna, mutta ennen sitä on jo tulossa toinen beta nimittäin AVOIN! (jos hyvin käy ja tuhma koira saa serverin sellaiseen kuntoon.) Syksyllä nähdään taas viimeistään betan parissa!
« Viimeksi muokattu: 01.07.09 - klo:13:30 kirjoittanut Jonttu »

Vs: Uncharted -sarja
« Vastaus #13 : 01.07.09 - klo:09:31 »
En haluaisi kehuskella, mutta olin lähes joka pelissä paras (ja reilusti), kun pääsin vauhtiin.

Tässä pelissä on pakko olla jotakin vialla. ; )

Tässä pelissä on se hyvä puoli, ettei yksi sniperin panos tapa vaan kaksi. Mutta jos osuu päähän, vastustaja kuolee siltä seisomalta.

Varmaan suurimassa osassa FPS:sistä on tällainen menettely.


Mutta juu, kyllähän tämä pelisarja kuulostaa varsin mielenkiintoiselta ja koska Naughty Dog on ollut asialla, niin voisin kuvitella pelien olevan varsin mainioita tekeleitä. Tästä syystä voisinkin jossakin välissä (sitten kun jaksan) tutustua Uncharteddiin tarkemmin. Onkos muilla kuin Japlella ja Jontulla kyseisestä pelisarjasta kokemuksia tai muita orgasmeja, jotka voitaisiin jakaa tässä topikissa?

*

Poissa Akasori

  • rollin'
Vs: Uncharted -sarja
« Vastaus #14 : 01.07.09 - klo:09:36 »
En ole vieläkään pelannut ensimmäistä peliä läpi. Kävi tylsäksi kun koko ajan oli niitä ammuskelukohtia. :l

Kusipurkki

Vs: Uncharted -sarja
« Vastaus #15 : 01.07.09 - klo:13:10 »
Spermauno, kyllä useimissa räiskinnöissä taitaa olla sama menettely, mutta esim. Warhawkissa kuolee yhdestä sniperin panoksesta vaikka ammut jalkaan.

Kuten sanoin aikaisemmin itse en ole päässyty pelaamaan ykkösosaa, paitsi demoa tietty. Ykkösosan demo ei silloin aikanaan saanu oikein kiinnostusta, mutta siitä onkin aikaa. Täytyy katsoa, jos pelaisi 1 osan läpi ennen kuin pelaa kakkososan, mutta jos kakkososa tulee tässä pian säästän mielummin rahaa siihen, kuin ykköseen :p

Ainiin voisi mainita huonoistakin puolista betaa.

Moni valitti siitä, kun viholliseen pitää kuluttaa paljon panoksia. Itse en huomannut mitään, että viholliseen olisi kulunut paljon panoksi. Se riippuu mihin tähtää. Eihän pelissä olisi mitään iloa, jos parista panoksesta kuolisi heti.
Betassa esiintyi parisen lagia omalla kohdalla. Joskus saattoi jumiutua jonnekkin kohtaan esim. jumiuduin kerran aukio -kentässä olevan auton alle, kun olin hakemassa sniperia sieltä.
Yksi harmittavimmista lageista oli se, että peli saattoi loppua kesken, jolloin menetti kaikki pisteensä joita oli kerennyt pelin aikana hankkia.
Toinen saman tyyppinen ongelma oli se, että peli saattoi alkaa alusta, mutta pisteet ja mitalit pysyivät tallessa (onneksi). Yksi hyöty tuosta oli! Aina, kun tuo bugi tuli niin sen jälkeen, jos ei kuollut kertaakaan, tuli koko ajan: Palasi Kuolleista -mitalia. :D
Kerran yksi oma puolulaiseni tippui kentän alle tai siltä se ainakin näytti.
Joskus jokin granaatti ei räjähtnytkään vaan se jäi siihen ihmisten korkeudelle pirisemään ja siinä se pirisi koko pelin ajan. Tuo hämäsi, joskus.
Joskus pisteesi saattovat nollautua ja minulla kävi niin todella paljon ja se ärsytti..aina oli 30lv kun nollautui pisteet. Edellisen patchin piti korjata tuo bugi, mutta en nyt oo varma onko se toiminut.
Yksi vammanen bugi oli sellainen, kun pelin lopetti se restas PS3:n, eikä palannut alkuvalikkoon.
Aluksi ei tahtonut edes pelaajia löytää, vaikka heitä oli onlinessä kolmisen tuhatta. Vasta, kun oli vähemmän pelaajia pääsi kokoajan pelamaan. Aika kummallista ...

Täytyy ottaa kumminkin huomioon se, että kyseessä on Beta. Saa nähdä löytyykö avoimessa betassa näin paljon bugeja. Tuossa listassani ei tainnut olla kaikki bugit ja huonot puolet, mutta täytyihän tuollainenkin kasata.

Ainiin Tuhma Koira on kertonut, että he paljastavat Uncharted 2:n julkaisupäivän aivan pian!

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #16 : 05.09.09 - klo:21:44 »
Playstation Blogissa esiteltiin uusi UNCHARTED 2: Among Thieves Fortune Hunter Edition, jonka voi vain voittaa kilpailusta eli kyseessä on todella harvinainen Editioni.

Links: UNCHARTED 2: Among Thieves Fortune Hunter Edition – PlayStation.Blog

HUOM!

Lukekaapa kommentien ensimmäinen kommentti johon mode vastaa seuraavasti:

"Hey Anubis08 – first post..good man. Yep we built a limited amounts to win only. You’ll have chances to win it here on the blog, in HOME, during the multiplayer demo that goes kicks off on Sept 15th + other places we’ll announce.

Hope you get the chance to win one. Best of luck bro."

during the multiplayer demo that goes kicks off on Sept 15th + other places we’ll announce.
[/U]

Ainiin peli julkaistaan sitten 17. lokakuuta 2009..

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #17 : 12.09.09 - klo:23:00 »
Pian julkaistavassa multiplayer demosta on tulossa todella muhkea. Demo sisältää nimittäin:

- Neljä (4) Mappia, joista kaksi (2) olivat betassa
- Neljä (4) Player Vs. Player pelimuotoa
- Kaksi (2) Co-op pelimuotoa
- Cinema-mode
- Customoidut pelit
- 80% boosteista, jotka nähdään lopullisessa pelissä
- 1,5 GB vie demo tilaa kovalevyltä

Omasta mielestäni aika upea demo on tulossa. Todellakin tulee tyydyttämään Uncharted 2 himot. :)
Viellä lopuksi normaali lopetus video!: )

<a href="http://www.youtube.com/v/PQz9qjuWxI8&amp;hl=en&amp;fs=1&amp;" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/PQz9qjuWxI8&amp;hl=en&amp;fs=1&amp;</a>

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #18 : 15.09.09 - klo:21:06 »
Holy crap it's a QUAD POST!

Joo betakoodi on. Ehkä joskus lataankin, jos naurettavat latausnopeudet johtui vaan verkon tilapäisestä rasituksesta.

*

fazerin sininen

Vs: PS3 - Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #19 : 29.10.09 - klo:23:04 »
Yllätyin, kuinka hyvä peli onkaan, mutta nyt selvennykseksi: Peli ei ole aikamme paras peli.

Tarinassa olen vasta 14 chapterissa, mutta olen huomannut pelaavani netissä peliä enemmän. Tarina on enemminkin kuin interaktiivinen elokuva, niin hyvässä kuin huonossa. Se oikeasti tuntuu välillä elokuvalta dialoginsa ja kliseisyytensä takia. Mikä on huonoa? Se oikeasti tuntuu leffalta dialoginsa ja kliseiseisyytensä takia. Muutamissa kohdissa minä olen arvannyt, mitä seuraavaksi tapahtuu tai oikeastaan ole tähän mennessä arvannut suurimman osan. "Mene rakennukseen X" *puolituntia myöhemmin* "Rakennus on miehitetty, mene rakennukseen ja lahtaa kaikki", luuletteko, että tämmöisessä pelissä jokin peräti onnistuisi helpoimmalla tavalla?

Nettipelissä olen vasta 9 levellinen ja lievästi vituttaa. Minä haluan pelata Turf waria ja muita King of the hill variaatioita, mutta peli järjestää minut aina 30 levellisten joukkoon, jotka ovat minua parempia ja omaavat paremmat Perkit. Kun taas Co-Op ei ole pettänyt minua, sitä on todella hauska, kunhan yksi tyyppi ei häivy kesken pelin tai jättää vain ohjaimen jonnekkin ja menee tekemään jotain muuta. Joku ny pelaa Co-oppia miun kanssa  :p

Kiitos ja näkemiin.

Uncharted 2 VUODEN PARAS
« Vastaus #20 : 13.12.09 - klo:05:07 »
Uncharted 2: Among Thieves voitti Spiken VGA:sta vuoden paras pelin ja vuoden grafiikat palkinnon! Onnea!
« Viimeksi muokattu: 13.12.09 - klo:14:17 kirjoittanut Joulu-Jonttu »

Vs: PS3 - Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #21 : 13.12.09 - klo:13:47 »
Uncharted 2: Firefly the Game - vuoden videopeli

Onnea vaan Fireflylle :)

Vs: PS3 - Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #22 : 13.12.09 - klo:15:50 »
Eiköhän tämä pystinsä ole ansainnut. Tarinankerronta edelleen loistavaa, grafiikat konsolistandardeilla hemmetin hienot. Etenkin värimaailma oli piristävä nykyiseen harmaa-ruskea ja yliampuva bloom trendiin nähden. Pelattavuus nyt oli aika 1:1 ensimmäisen osan kanssa, mutta vielä hiotumpana. Räiskintä olisi voinut antaa vielä enemmän tilaa puzzleille ja yleiselle seikkailu fiilistelylle, niin peli olisi ollut mielestäni entistäkin nautittavampi.

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #23 : 02.01.11 - klo:21:00 »
Uncharted ykkönen oli silleen tosi kiva, mutta kakkonen olikin tosi huippu. :0

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #24 : 22.09.11 - klo:18:25 »
Uncharted 2 lojunut hyllyssä jo pitkän aikaan, ja nyt näyttäisi olevan otollinen hetki napata joku uusi peli pelitykseen. Mitä olette mieltä, tuleeko ykkösosa pelata ennen kakkosta? Onko juoni jotenkin jatkuva, pääseekö kärryille ilman ykkösen läpäisyä? Kuulopuheiden perusteella ykkönen ei ole mitään ihmeellinen peli, ja nähtävästi suht vaikea löytää kaupoista nykyään. Että onko nämä kaksi peliä verrattavissa enemmän Assassin's Creed 1&2:een, jossa parempi vain skipata ykkösosa, vai Portal 1&2:een, jossa olisit järjiltäsi jos suoraan aloittaisit kakkosesta?

Also, ebin sivuvaihdos.

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #25 : 22.09.11 - klo:18:34 »
Ykkösen voit huoletta skipata. Ei tosiaan ole mikään ihmeellinen tekele. Tarinat eivät ole oikeastaan millään tavalla liitännäisiä, muutamaa henkilöhahmoa lukuunottamatta.

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #26 : 22.09.11 - klo:18:42 »
Mielestäni kannattaisi pelata se ensimmäinenkin osa. Ei sekään huono peli ole. Pelillisesti näissä on loppujen lopuksi hyvin vähän eroa. Toisaalta minun mielestäni ensimmäistä Assassin's Creediäkään ei kannata skipata. Jokainen tyylillään.

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #27 : 22.09.11 - klo:19:47 »
Vertaan asiaa Phoenix Wrighteihin: hahmot tuntevat toisensa jo entuudestaan, vanhoista jutuista puhutaan, kaikkee pikkukivaa siellä täällä ekan osan faneille ja niin edelleen. Suosittelisin nyt kuitenkin pelaamaan sen ykkösen läpi, sillä lähes samaa kauraa se on (lue: hyvä) mitä kakkonenkin.

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #28 : 22.09.11 - klo:21:52 »
Phoenix Wrightit ovat sentään puhtaasti juonipainoitteisia pelejä, joissa osien skippaaminen voi vaikuttaa todella negatiivisesti itse pelikokemukseen. Eihän tämä juoni tässä ole niin merkitsevä?

Niin siis siksi olen kovin vastahakoinen ykkösosaa pelaamaan, koska vertaan tätä jostain kumman syystä juurikin tuohon Assassin's Creed -sarjaan. Kakkososa oli hyllyssä, ja myöhemmin päätin silloisten periaatteineni myötä kokea ykkösosan ensin. Ja se oli varsin pakonomaista puurtamista, en juuri tykännyt pelistä, mutta väkisin piti mennä läpi. Ja sittemmin pelasin kakkosen ja nyt jälkeenpäin ajateltuna olisin ihan hyvin voinut jättää ykkösen välistä, vaikka kakkosessa olikin se ihan kiva kohtaus suunnattu ykkösosan pelanneille, silti vaihtaisin sen siihen että minun ei tarvitsisi pelata AC1:ä.
« Viimeksi muokattu: 22.09.11 - klo:22:05 kirjoittanut Cynaeon »

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #29 : 22.09.11 - klo:22:26 »
Eihän tämä juoni tässä ole niin merkitsevä?
Mä ainakin pelaan näitä sen (lasken juoneen mukaan myös hahmot ja dialogin) sekä mahtavien mestojen ja tunnelman takia.  :o

Ja ei pelkoa, Uncharted ykkösen ja kakkosen välinen ero ei ole lähellekkään niin radikaali kuin Assassin's Creedin.  ;)

*

fazerin sininen

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #30 : 22.09.11 - klo:22:29 »
Itse pelasin Uncharted 2 ilman aiempaa kokemusta peleistä, eikä mitään suurta tullut menetettyä. Jos ei ole mitään suurta syytä olla hankkimatta Uncharted 1, niin kantsii pelata.

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #31 : 22.09.11 - klo:22:35 »
Eihän tämä juoni tässä ole niin merkitsevä?

Omalla kohdalla tämä oli se suurin koukku näissä peleissä. Hyvä dialogi hahmoineen ja menevän juonen kera jaksoi istuttaa läpi sarjan monelta osin puuduttavia räiskintäkohtauksia. Jotain seikkailupelielementtejä taitaa siellä täällä olla ripoteltuna ja muutama vedä vivusta "puzzle". Näin ollen ensimmäisen osan pelaaminen varmasti vaikutti positiivisesti ainakin minun Uncharted 2 kokemukseeni.

Vs: Uncharted 2: Among Thieves
« Vastaus #32 : 19.10.11 - klo:16:33 »