Halo-sarja

 • 61 Vastauksia
 • 32232 Lukukerrat
Halo-sarja
« : 03.04.09 - klo:18:07 »
Näille upeille peleille ei täällä ole vielä omaa ketjuaan, vaikka keskusteltavaa taatusti riittäisikin. Onneksi korjaan tilanteen nyt.

Halo on pelisarja, jonka varmasti jokainen pelaamista harrastava tietää. Kyseessä on Bungie Studios-pelitalon alunperin kehittämä, valtavan suosion saavuttanut pelisarja, joka on poikinut myös kirjoja sekä lukuisia oheistuotteita. Halo-pelejä on ilmestynyt tähän mennessä neljä kappaletta. Sarjan kolme varsinaista osaa eli Halo: Combat Evolved (2001), Halo 2 (2004) ja Halo 3 (2007) ovat valtavan suosittuja FPS- räiskintäpelejä. Vuoden 2009 alussa ilmestynyt Halo Wars sen sijaan on varta vasten Xbox 360:lle tehty reaaliaikainen strategiapeli, joka sekin on menestynyt hyvin.

Halojen tapahtumat sijoittuvat kaukaiseen tulevaisuuteen, 2500-luvulle. Ihmiskunta on levittäytynyt laajalle galaksiin, ja kohtaa siellä vihamielisen Covenant-muukalaisliittouman. Siitä seuraa tietenkin sota, jossa ihmiset ottavat kunnolla turpaan, kunnes yksi supersotilas, Spartan 117 eli Master Chief ratkaisee taistelun lopulta ihmisten hyväksi. Juoni on kliseisestä lähtöasetelmastaan huolimatta yllättävän syvä ja monitasoinen. Halo-sarjan universumi onkin peliksi harvinaisen laaja ja rikas. Kaiken selittämiseen menisi ihan hirvittävästi aikaa, mutta onneksi Täältä voi löytää suomenkielisen tiivistelmän sarjan tapahtumista.

Halo-pelit ovat tunnettuja hyvin viimeistellystä suunnittelustaan, hyvistä kontrolleistaan ja loistavasta moninpelistä. Monet nykyisissä räiskintäpeleissä tavalliset asiat on nähty alunperin jossain Halo-pelissä. Jo ensimmäisessä osassa nähtiin sellaisia innovaatioita kuin itsestään ajan myötä latautuvat energiat, vain kahden aseen kantaminen kerrallaan ja todella hyvä co-op- moninpeli. Halo 2 puolestaan mahdollisti kahdella eri aseella yhtä aikaa ampumisen ja sisälsi alkuperäisen Xboxin parhaana pidetyn nettipelin. Kolmannessa osassa oli mukana myös Forge-kenttäeditori sekä ns. teatterimoodi. Teatterimoodissa pelaaja pystyy katsomaan vaikkapa hetkeä aiemmin pelaamaansa moninpelimatsia videolta ja ottamaan siitä videoklippejä ja valokuvia. Muutenkin kaikkea oltiin viimeistelty.
Itse omistan juurikin osat 1-3. Ostin kolmosen Xbox 360:n hankkimisen yhteydessä, ja ihastuin peliin heti. Kolmosta on usein kritisoitu pelaajien keskuudessa vähäisistä uudistuksista, mutta itse ainakin nautin suuresti sen pelaamisesta. Paras osuus pelissä on ehdottomasti neljän pelaajan co-op. Kun vakeustason säätää Legendarylle, on luvassa todella unohtumattomia taisteluita. Vanhemmat osat ostin vasta myöhemmin (viime kesänä.) Ykkösen olen melkein jaksanut pelata läpi (Oli vähän vanhentunut peli, into ei oikein riittänyt). Kakkosta en ole jaksanut jostain syystä edes kokeilla, olen säästänyt sitä jonkin tylsän lomapäivän varalle.

Mitä mieltä olet näistä peleistä? Ovatko Halot elämää suurempaa sci-fi-spektaakkelia vai pelkkää yliarvostettua putkiräiskintää mukanäppärän juonen kera? Mikä osa on paras/huonoin? Kerro tuntemuksistasi pelisarjaan liittyen täällä.
« Viimeksi muokattu: 06.12.12 - klo:03:45 kirjoittanut Osiris »

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #1 : 03.04.09 - klo:18:13 »
Kyllähän nämä täytyy minunkin joskus kokea, ja mielessä on pyörinyt Combat Evolvedin hankinta. Kysyisin, että kannattaakohan? Onko siellä enää pelaajia? Halo 2 olisi myös hankintalistalla, mutta saapas näkee pyöriiköhän se tällä matolaatikolla.

[e]Ai perhana, no sinne meni. x)
« Viimeksi muokattu: 03.04.09 - klo:18:19 kirjoittanut Cynaeon »

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #2 : 03.04.09 - klo:18:14 »
Halo 2 olisi myös hankintalistalla, mutta saapas näkee pyöriiköhän se tällä matolaatikolla.
Ei pyöri jos matolaatikossa ei ole Vistaa.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #3 : 03.04.09 - klo:18:33 »
Kyllähän nämä täytyy minunkin joskus kokea, ja mielessä on pyörinyt Combat Evolvedin hankinta. Kysyisin, että kannattaakohan? Onko siellä enää pelaajia? Halo 2 olisi myös hankintalistalla, mutta saapas näkee pyöriiköhän se tällä matolaatikolla.

Jos moninpelaamiseen ajattelit näitä ostaa, niin Combat Evolved on oikea valinta. Kakkosen nettipeli on moninkerroin hauskempaa boxilla, sillä se on tehty aika voimakkaasti boxin ohjainta silmällä pitäen, ja koneella pelaaminen tuntuisi varmaan aika hiton tönköltä. Mjoo, tähtäämien luonnistuu paremmin, mutta kakkonen on paljon ykköstä nopeatempoisempi ja ympäriinsä pitää hyppiä hullun lailla, joka voisi olla aika helvettiä näppiksellä. CE taas oli boxillakin "tönkkö", joten se toimii koneellakin niin kuin on tarkoitus. Pelaajamääristä en tiedä, mutta en usko että kakkosta ainakaan kovin moni jaksaa koneella vääntää, Vista nyt viimeistään karkoittaa ne harvat kiinnostuneet pelaajat.

Jos tosin tykästyt Combat Evolvedin yksinpeliin, niin kannattaa varmaan sitte ostaa kakkonenkin, vaikka onkin ykköstä huonompi.

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #4 : 04.04.09 - klo:16:16 »
Tjaah, kakkosta tuli aikoinaan porailtua kaverin ja serkun kanssa co-opilla. Alkupään tasot maassa ovat silkkaa mannaa, niitä seurannut Arbiter-taso taas loikattiin poikkeuksetta yli. Uudella Halo-rinkulalla meininki jaksoi kiinnostaa aika tarkalleen siihen pisteeseen, jossa ruvettiin taas samoilemaan niitä iänikuisia muukalaisalusten käytäviä ja sokkeloita. Ei kiitos.

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #5 : 05.04.09 - klo:14:17 »
Halo saa propsit etenkin vihollisten tekoälystä. Taistelutilanteet ovat parhaimmillaan todella hektisiä, kun hyppelet ja heittelet kranaatteja, ympärillä räjähtelee, pienemmät juoksevat jo karkuun, mutta isommat rynnivät päälle. Lisäksi taisteluihin tuntuu aina olevan eri toimintamalleja, sillä esimerkiksi vihollisajoneuvon voi aina kaapata. Parhaimpia kohtauksia yksinpeleissä ovat taistelut, joissa molemmilla puolilla on paljon porukkaa.

Mutta ne käytävät :/.

*

Poissa Rottiss

 • Sulava herrasmies
  • YouTube profiilini
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #6 : 06.04.09 - klo:17:13 »
Vähän oli viikonloppuna nastaa vetää Halo kolmosessa kamppanja yksin läpi Legendarylla. Välillä sai kirota, mutta hauskaa oli. Haastetta ainakin piisasi.
* Kullanmurut **

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #7 : 06.04.09 - klo:18:23 »
Halo Warssia pelannut koko päivän. Onhan se toimivaa, mutta jotenkin niin nähty. Pidempää mielipidettä joskus ehkä.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #8 : 10.04.09 - klo:13:00 »
Tuplathan tässä tulee, mutta minkäs sille voi.

Halo Wars meni tosiaan läpi tuossa pari päivää sitten, jonka jälkeen pitikin alkaa laittaa uusia pelejä koneeseen. Nettipelirumba jää siis myöhemmäksi.

Yksinpelikampanja oli juuri sopivan pitkä - siitä riitti hupia, mutta sen saattaa jaksaa pelata uudestaankin, varsinkin jos se mahdollistaa uusien achievementtien saavuttamista. Muutama tehtävä tuotti harmaita hiuksia, mutta vieressä istui koko kampanjan ajan kaveri, jonka kanssa vuoroteltiin - turhautumisen iskiessä sai siis laitettua padin jonkun muun kouraan. Erityisesti aikarajoitteiset tehtävät sekä kaikkien videopelien suola, saattotehtävät, ärsyttivät. Muuten kampanja oli varsin muikea.

Tarina taas - noh. Perusidea on kunnossa, mutta henkilöhahmot ontuivat pahasti. Hahmokaarti oli niinkin originelli kuin vanha konkarikapteeni Cutter, joka antoi käskyjä ylhäältä Spirit of Fire-aluksensa suojista, viisas naisprofessori Anders, joka osaa teknologiat, kalju lihaskimppu Forge, joka hoiti kenttähommat sekä näsäviisas tekoäly jonka nimi ei nyt muistu mieleen. Pahiksista taas jättimäinen, mörisevä-ääninen hienoon sotisopaan pukeutunut komentaja ja ylin johto, pieni, ilkeä, juonitteleva, häikäilemätön  johtaja jäivät mieleen. Dialogi oli sen mukaista. Esirenderöidyt välipätkät kuljettivat tarinaa varsin kohtuullisesti, ja olivat nätin näköisiä.

Sitten se itse peli. Ehdottomasti toimivin konsolinaksu. Rakennuspaikat ovat rajattuja, ja jokaiseen tukikohtaan mahtuu niitä korkeintaan 7. Alemmilla asteilla niitä on kolme ja viisi. Tämä pakottaa kompromisseihin - toisaalta tukikohdassa pitäisi olla riittävien resurssien valmistamiseksi vähintään 3 resurssinhankkimisrakennusta, sekä parhaimpiin päivityksiin ja ajoneuvoihin tarvittavia reaktoreita vähintään kaksi kappaletta. Tämän lisäksi vielä yksi yleinen päivitysrakennus, josta voi nostaa populaatiorajaa ja vähentää joukkojen kehitysaikoja. Tämä jättää vain yhden paikan joukkojenkehitysrakennuksille - jalkaväkeä, maa-ajoneuvoja vaiko lentohärveleitä? Toisaalta voit vähentää resurssituotantoa, mutta se tekee etenemisestäsi hitaampaa. Monen kentän voittamiseksi tarvitaankin useampi tukikohta. Tukikohdissa on myös neljä puolustustornipaikkaa, ja jokaisen tornin voi kehittää torjumaan tehokkaasti jalkaväkeä, maakulkuneuvoja tai lentohärveleitä peruskonekiväärin lisäksi. Päivitystä voi vaihtaa, mutta se maksaa ja siinä menee kymmenisen sekuntia, joka on hyvinkin tarpeeksi aikaa tuhota aseet jos ne eivät tehoa hyökkääjiin.

Kontrollit toimivat niin hyvin kuin padilla voi kuvitella. Kun oppii käyttämään pikanäppäimiä, joukkojen vyörytys on hyvinkin sujuvaa, ja monien joukkojen erityishyökkäyksetkin saa hoidettua kätevästi yhdellä napilla. Pikanäppäimiin kuuluu kaikkien joukkojen valinta, ruudulla näkyvien joukkojen valinta, joukkoryhmittymien välillä pomppiminen, tukikohtien välillä pomppiminen ja kaikkien ruudulla näkyvien tietynlaisten joukkojen valinta (klikkaat yksikköä kahdesti). Myös suuremmasta ryhmittymästä valitseminen onnistuu valitsemalla kaikki joukot ja sitten liipaisimella niiden väliltä yksitellen scrollaaminen, jolla saa tietynlaiset yksiköt käyttöönsä. Joukonhallinnassa ärsyttää vain se, että yksiköt tuppaavat isommissa joukoissa mennä toistensa tielle, jolloin liikuttaakseen yhtä yksikköä jonnekkin, pitää aluksi siirrellä muita pois tieltä.

Kaiken kaikkiaan erittäin toimiva naksu.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (


*

Poissa Rottiss

 • Sulava herrasmies
  • YouTube profiilini
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #10 : 24.07.09 - klo:17:53 »
One word;

Animepaskaa.
* Kullanmurut *Vs: Halo-sarja
« Vastaus #11 : 24.07.09 - klo:20:30 »
Loistava tapa saada Halo menestymään Japanissakin.

Ei perc.

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #12 : 24.07.09 - klo:20:54 »
One word;
Animepaskaa.
Saat olla hyvin kiitollinen, etten suolesta sinua tuosta hyvästä.  >:O
-----

En minä tosin kyllä tiedä, sopiiko tuo Halo nyt mitenkään mainiosti animesovituksen kohteeksi. Mutta jos homma ei leviä tekijöillä käsiin ja mene överiksi, niin mikäs tuossa. Tuo traileri oli vähän, no, omituinen, mutta ei se nyt niin kovin huonoltakaan näyttänyt.

*

Poissa Rottiss

 • Sulava herrasmies
  • YouTube profiilini
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #13 : 24.07.09 - klo:21:24 »

Saat olla hyvin kiitollinen, etten suolesta sinua tuosta hyvästä.  >:O


Milläs meinasit suolestaa? Animemaailman mahtavimmalla miekalla?

Edit @ Tzibo: Löl. :D
« Viimeksi muokattu: 24.07.09 - klo:21:35 kirjoittanut Rottiss »
* Kullanmurut *Vs: Halo-sarja
« Vastaus #14 : 24.07.09 - klo:21:30 »
Tai kenties Hollywoodleffagangsterin puukolla, heh.
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #15 : 24.07.09 - klo:21:35 »
Milläs meinasit suolestaa? Animemaailman mahtavimmalla miekalla?

Aika ylimielistä paskaa. Itse voisit vastata siihen varmaankin pelimaailman mahtavimmalla miekalla? "Anime = Parasta/Paskaa tapauksesta riippumatta" asenne on aina perseestä, nekin ovat yksilöitä, tiedäthän?

Ei minunkaan mielestäni Halo välttämättä sovi Animeksi, mutta eiköhän tuo tule katsottua sitten kunhan se tulee. Toivottavasti tuosta tulee kuitenkin hyvä, vaikka vähän epäilyttää. Master Chief pääosassa? Jos on, tehdäänkö hänestä melkein mykkä kuten peleissä, jossa ei olisi mitään ideaa? Lisäksi mihin tuo sijoittuu, Halo 3:n jälkeen vai mihin?

V: Pahoitteluni jos vitsailit, kun en nähnyt mitään merkkejä sellaisesta. :)
« Viimeksi muokattu: 24.07.09 - klo:21:53 kirjoittanut ColdSkull »
全力で!

*

Poissa Rottiss

 • Sulava herrasmies
  • YouTube profiilini
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #16 : 24.07.09 - klo:21:39 »
Eläs nyt Coldi oo tommonen tosikko. :p Ei minulla mitään ole The Raven Wolfia vastaan tai animea ylipäänsäkkään. Oon vaan itte kyllästynyt moiseen hömppään.

Edit @ The Raven Wolf

Juu, mulla unohtu laittaa hymiöt, niin siks saatoin kuullostaa vähän totiselta. :3
« Viimeksi muokattu: 25.07.09 - klo:19:25 kirjoittanut Rottiss »
* Kullanmurut *Vs: Halo-sarja
« Vastaus #17 : 25.07.09 - klo:18:30 »
Aika hyvä kuittaus Rottiss xD
(Hyvä että mainitsit, en minäkään olisi heti ihan läpäksi tajunnut O_o ei tosin sillä että se minua olisi loukannut silloinkaan =P)

Muttajoo, jos tuo animesarja aikoo jossain vaiheessa tulla, niin tuskin oikeasti jaksan kokonaan katsoa, mutta pari jaksoa varmaan tsiigaan ihan vaan periaatteesta. Jos taas japanissa meinataan vääntää jotain uutta anime-tyylistä halo-peliä niin siihen en voisi sanoa kuin. säälittävää.
« Viimeksi muokattu: 25.07.09 - klo:18:32 kirjoittanut The Raven Wolf »

*

Poissa Soulterror

 • Beast of Insanity
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #18 : 19.08.09 - klo:15:49 »
Halo vai? Minun mielestä Halo 1:nen on paras. Sitten tulee 3:nen ja sitten 2:nen.

Vs: Halo 3: ODST
« Vastaus #19 : 25.08.09 - klo:22:02 »
<a href="http://www.youtube.com/v/y8iAeUicU9I&amp;hl=en&amp;fs=1&amp;color1=0x006699&amp;color2=0x54abd6" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/y8iAeUicU9I&amp;hl=en&amp;fs=1&amp;color1=0x006699&amp;color2=0x54abd6</a>

Hieman komiikalla varustettu GameStopin Halo 3: ODST -mainos. Kun tilaat ennakkoon saat Johnsonin firefight -pelimuotoon mukaan. Kuinka moni on jo tilannut tämän ennakkoon :p

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #20 : 16.09.09 - klo:14:04 »

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #21 : 20.09.09 - klo:18:47 »
5 min. Halo animua.

Ihan tyylikäshän tuo, rahaa projektiin on ainakin herunut. En sitten osaa lainkaan arvioida miten uskollinen tämä itse pelisarjalle on, mutta enkkudubbi on varsin hirveää :x
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #22 : 20.09.09 - klo:19:43 »
Ihan siisti.

Mutta dubit sukkaa yleensä aika tehokkaasti. Oletteko ikinä kuulleet Darth Vaderin japanidubbia? Hirveä.

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #23 : 12.10.09 - klo:14:10 »
Halo-sarja on sellainen mikä täytyy pelata yhtenä putkena läpi, että siitä saa kaiken irti.
Itse tein sen juuri kun sain oman 360:n (mukana luonnollisesti Halo 3) ja voisin sanoa, että melkoisen mestariteoksen on Bungee tästä väsännyt. Miltei tuli tippa linssiin lopussa ja ja täytyy myös myöntää, ettei sivistyneeltä manailulta vältytty, kun pelasin muuten vaan Heroicilla.
Kaverin kanssa voisi kokeilla josko jaksaisi kolmosen tahkoa läpi Legendaryllä, kunhan netin saan kämppääni... Any1?
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #24 : 07.11.09 - klo:20:57 »
Halo sarjana on sellainen syvältä anaalin perukoilta oleva kasa paskaa joka haisee sitä pelaavista nörteistä jo pitkälle. Kuvailen Haloa kahdella sanalla Aivoton Putki.
 :/
No en mä nyt ihan tota mieltä oo moninpeli on joskus ihan kiwaa. :3

Älä spämmää hymiöitä ja perustele äläkä vain provosoi, kiitos -Riby
« Viimeksi muokattu: 08.11.09 - klo:00:09 kirjoittanut Riby »

*

Poissa heplo

 • Resetin paskin jätkä
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #25 : 05.12.09 - klo:14:39 »
Tänään klo 10 pelaamaan Haloa kaikki.
I Päiväkotikerho I
"Joka reikään banaania."

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #26 : 05.12.09 - klo:14:42 »
Vapaaehtoisesti ilmoittautukoot ainaki Hulikko ja Jonttu, pakotettuna Rottis.

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #27 : 13.12.09 - klo:05:07 »
Tuli valvottua REACHin trailerin vuoksi koko yö...pettymys..

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #28 : 13.12.09 - klo:17:57 »
Tuli valvottua REACHin trailerin vuoksi koko yö...pettymys..

Mutta minäpä katson sen virkeänä youtubesta. B)
Enpä ainakaan ole hupiukko.

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #29 : 13.12.09 - klo:20:07 »
Hah... olihan se nyt odotettavissa, ettei traileri tule kovin kummoinen olemaan. Graafisesti vaikuttaa varsin maukkaalta, mutta yllättäen mitään gameplayta ei näytetty. Tuskinpa tosin on tuollaista määrää anti-aliasointia tai varjojakaan pelatessa, mutta onhan tuo nyt kolmoseen nähden suhteellisen iso harppaus.

Ja Elitet vihuina perkele!

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #30 : 11.01.10 - klo:19:38 »
Halo Reachista tietoa. Näyttää 2010 parhaalta peliltä.

http://www.mlgpro.com/forum/showpost.php?p=6264467&postcount=79

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #31 : 11.01.10 - klo:21:13 »
No en nyt menisi sanomaan vuoden 2010 parhaimman näköiseksi peliksi :p Onhan näitä tulossa muitakin hienoja saavutuksia esim. GT5, Bioshock 2, Alan Wake, God of War 3 etc, mutta yksi vuoden hienoimmista peleistä tämä Reach tule olemaan.

Pettymyksenä voisin sanoa, että ei oo tullut paljon muutosta itse pelisarjan ulkoasuun, jota itse kovasti toivoisisin. Tuossa on jotain semmoista vanhaa, ehkä vanhaa pelimoottoria muokataan paremmaksi, koska siltä tuo näyttää. Muuten tuo itse peli vaikuttaa erittäin kiinnostavalta, niin tarinalliselta niinkuin gameplaytä. Tulispa gameplayhin jotain uutta mikä herättäis Halon varsin tylsähkön moninpelin eloon. Eikös siihen ollut tulossa joku ODST moninpeli eli sotilaat on heikompia ja kuolee helpommin? Noh vaikea tästä pelistä on vielä mennä kumminkaan sanomaan mitään muuta, koska tässä on vuosi aikaa ja vuodessa tapahtuu aika paljon. Moninpelibetaa pitäisi tässä huhti- tai toukokuussa päästä pelaamaan ja siellä näkee, onko Halo saanut tarvittavia muutoksia itseensä. :)

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #32 : 11.01.10 - klo:22:51 »
Bungie on varmistanut että Reach käyttää uutta pelimoottoria. Tuon tekstin mukaan Halo 3 olevat equipmentit otetaan pois ja tilalle tulee uusi systeemi. Näitä uusia "equipmentteja" voi käyttää loputtomasti mutta niiden pitää latautua ennen kuin voi käyttää uudestaan. Vähän samanlainen systeemi kuin Halo 2 Arbiterilla.


Taitaa olla helpompi, jos laittaa tälläisen http://www.bungie.net/Forums/posts.aspx?postID=40433028
« Viimeksi muokattu: 11.01.10 - klo:23:08 kirjoittanut Emu »

Halo 3: The Maraton! Halukkaat ilmoittautukaa!
« Vastaus #33 : 05.03.10 - klo:16:35 »
Elikkäs suunnitelmissa olisi pelata Halo 3 läpi neljällä pelaajalla Heroicilla/Legendarylla yhdessä putkessa. HUOMENNA TAI TÄNÄÄN ILLALLA! KLO 22-00! Halukkaat ilmoittautukaa!

Vaaditaan: Mikki!

Pelaajat:

Jonttu
« Viimeksi muokattu: 05.03.10 - klo:18:03 kirjoittanut Jonttu »

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #34 : 05.03.10 - klo:17:22 »
Höh, olisipa minulla nyt se fucking mikki vielä ehjänä... :C Pitää ehkä tehdä jonkin sortin McGyver-ratkaisuja, jotta saisin sen toimimaan.

Joskus toiste sitten.

*

Poissa Gold

 • ヘイロー
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #35 : 05.03.10 - klo:19:17 »
Tulen mukaan.

Kuitenkin itse toivoisin vetää neljän hengen porukalla ODST läpi...
"The flow of time is always cruel...
Its speed seems different for
Each person, but no-one can
Change it..."

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #36 : 05.03.10 - klo:19:22 »
ODSTin kampanja on tylsä verrattuna Halo 3:n eli ei. Se voidaan vetää sunnuntaina. Taitaa venyä huomiseen tää maratooni, koska itse joudun lähtemään Saariselälle täksi illaksi. Katellaan jos myöhemmin tänään :)

*

Poissa Turjake

 • Törö
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #37 : 05.03.10 - klo:19:49 »
Sattu sopivasti. Just ostin tänään ton pelin. Paitsi että tänään ei taida onnistua. :I
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

Vielä pääsisi yksi mukaan. Pelin starttaamme

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #39 : 08.06.11 - klo:17:04 »
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #40 : 09.06.11 - klo:01:28 »
Enpä olisi uskonut sanovani tätä, mutta Haloa alkaa tulla jo liikaa. Ensimmäisten pelien välissä oli aina kolme vuotta (2001, 2004, 2007), joiden aikana hype kasvoi ja pelit tuntuivat tuoreilta. Nykyään uusi osa ilmestyy vuoden välein, eikä innostus ole samaa luokkaa. Reachin parissa olisin viettänyt mielelläni vielä vuoden tai pari, mutta sen sijaan tänä vuonna tulee se Combat Evolvedin uusintaversio ja ensi vuonna varmaankin Halo 4. Laatu on korkealla, mutta ei sitä hyvääkään herkkua jaksa joka päivä syödä. Sama ongelma vaivaa muuten esimerkiksi Assassin's Creedejä sekä Call of Dutyja. Ehkäpä parin vuoden päästä pääsemme nauttimaan jokavuotisista Gears of War-spinoffeista, uusintaversioista sekä esiosista.

Silti aion ostaa kaiken Haloon liittyvän. Olenpa fanipoika.

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #41 : 09.06.11 - klo:03:05 »
..tänä vuonna tulee se Combat Evolvedin uusintaversio ja ensi vuonna varmaankin Halo 4. Laatu on korkealla, mutta ei sitä hyvääkään herkkua jaksa joka päivä syödä.
Totta. Tosin, Halo 4 tulee tosiaan vasta ensi vuonna jos on edes tullakseen, ja Combat Evolvedin uudelleentuleminen taitaa olla Xboxin omistajille "ookoo"-tason tapaus; lähinnä meinaavat Bungiella portata uudenaikaisen Halokokemuksen PC:lle kuuleman mukaan, eli tämä CE:n uusio olisi mahdollisesti tulossa tietokoneellekin. (Itse ainakin toivon näin. En omista XBoxia mutta Halot ovat loistavia.)
Sama ongelma vaivaa muuten esimerkiksi Call of Dutyja
Jep. Haloissa vaan ei ole sellaista ongelmaa että joka toinen peli on ihan paska. :D (CoD4  B), WaW :(, MW2 :), BO  >:O)

Eli jos Bungie pitää linjansa eikä nyt sorru aivan liikaa rahasampoiluun, niin tuosta uudesta Halosta voi odottaa kai paljoakin. Itse olen hieman hypessä, PC-mahdollisuuden vuoksi. *_*

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #42 : 09.06.11 - klo:15:03 »
Bungie ei ole tekemässä uutta Haloa...

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #43 : 10.06.11 - klo:15:47 »
Enpä olisi uskonut sanovani tätä, mutta Haloa alkaa tulla jo liikaa. Ensimmäisten pelien välissä oli aina kolme vuotta (2001, 2004, 2007), joiden aikana hype kasvoi ja pelit tuntuivat tuoreilta. Nykyään uusi osa ilmestyy vuoden välein, eikä innostus ole samaa luokkaa. Reachin parissa olisin viettänyt mielelläni vielä vuoden tai pari, mutta sen sijaan tänä vuonna tulee se Combat Evolvedin uusintaversio ja ensi vuonna varmaankin Halo 4. Laatu on korkealla, mutta ei sitä hyvääkään herkkua jaksa joka päivä syödä. Sama ongelma vaivaa muuten esimerkiksi Assassin's Creedejä sekä Call of Dutyja. Ehkäpä parin vuoden päästä pääsemme nauttimaan jokavuotisista Gears of War-spinoffeista, uusintaversioista sekä esiosista.

Silti aion ostaa kaiken Haloon liittyvän. Olenpa fanipoika.

Kyllä mielummin otan uuen Halon jo tänä vuonna kuin pelkkää Reachiä hakkaisin, joka on nykyään hyvin kuollut ja eloton peli...Voi niitä Halo 3:n aikoja <3

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #44 : 15.11.11 - klo:11:46 »
Anniversary-bumpTänään.
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

*

Poissa Turjake

 • Törö
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #45 : 15.11.11 - klo:12:52 »
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #46 : 15.11.11 - klo:12:59 »
Kuvasi on irrelevantti, koska siinä ei seiso Grunt.
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #47 : 15.11.11 - klo:14:55 »
Halo: Combat Evolved on legenda, että onnittelut vaan sille. Tästä remakesta en kyllä osaa sitten taas yhtään sanoa... Reachin moninpeli CE:n mapeilla, mitä vittua hes... Microsoft.
Smokin' Sick Style

Vs: Halo-sarja
« Vastaus #48 : 16.11.11 - klo:10:38 »
Nyt en kyllä menisi sanomaan, että Halo: CE:n pääpaino olisi ensimmäisenä nettipelissä. Itse en ainakaan nauti liven pelaajista, koska suurin osa on rääväsuisia 13-vuotiaita kakaroita, jotka eivät osaa pitää turpaansa tukossa. >_>

//Itella oli hidas, mutta nyt olen Halo: Combat Evolved Anniversary. Paljon Pre-Order-bonuksia, mm. Anniversary Map pack Reachiin maksutta. <3
« Viimeksi muokattu: 16.11.11 - klo:11:39 kirjoittanut apathy »
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Halo-sarja
« Vastaus #49 : 16.11.11 - klo:12:49 »
Halo: Combat Evolved on legenda, että onnittelut vaan sille. Tästä remakesta en kyllä osaa sitten taas yhtään sanoa... Reachin moninpeli CE:n mapeilla, mitä vittua hes... Microsoft.
Saavat kunnon moninpelin eikä tarvitse jakaa pelaajakuntaa kahden pelin kesken.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI