Peliostokset

 • 995 Vastauksia
 • 190743 Lukukerrat
Peliostokset
« : 24.10.09 - klo:17:13 »
Löysitkö kaupasta/kirpputorilta/jostain kauan etsimäsi tai muuten hyvin harvinaisen pelin kohtuuhintaan? Saitko uutuuspelin huippuhalpaan hintaan? Teitkö muuten vain erityisen hyvän tai huonon ostoksen? Kerro viimeisimmistä peliostoksistasi täällä!

 • Ketjussa ei ole tarkoitus käydä suurempaa keskustelua ostetuista peleistä. Peleille on omat ketjunsa ja jos ei ole, sellainen tulee perustaa. Ylläpito voi poistaa aiheen ohi menevän keskustelun.
 • Ketju ei ole sitä varten, että sinne saa käydä lisäämässä ilmaisen spämmin aina ostettuaan pelin. Ostoksista olisikin syytä kertoa jotain muutakin kuin hinta ja mitä osti, esimerkiksi mitä mieltä on ostoksesta, kannattaako muiden hamuilla samaa tuotetta tai muuta vastaavaa. (Myös linkki pelin omassa ketjussa olevaan kommenttiviestiinsä kelpaa.)
 • Ostosvinkeille on oma ketjunsa. Erillisten ketjujen tarpeellisuutta ja yhdistämisen mahdollisuutta voidaan arvioida ketjujen edetessä.
« Viimeksi muokattu: 10.12.12 - klo:02:24 kirjoittanut Tube »

Vs: Peliostokset
« Vastaus #1 : 24.10.09 - klo:20:17 »
Xbox 360:lle Street Fighter IV Collector's Edition 35e Anttilasta. On jo pitkän aikaan himottanut päästä pelaamaan tätä peliä kunnolla ja nyt kun löytyi noin hyvä tarjous (Suomesta) niin  päätin ostaa. On se jännä, että anttilassa normiversio maksoi 50e ._.

Ja sit vähän myöhempi ostokseni Uncharted 2 Limited Editon hintana sillä 1 euro. Hinnaan alhaisuus johtuu kahdesta vaihtopelistä, tämä tarjous on myös tuttu Gamestopista, mutta itse ostin tällä tarjouksella Uncharted 2:n Pelimiehestä. Todella hyvä peli ja aikaaa on kulunut tätä pelatessa kauan. Trophyjäkin on saatu 70% ja hardillakin olen jo läpäissyt.
« Viimeksi muokattu: 24.10.09 - klo:20:28 kirjoittanut Osiris »

Vs: Peliostokset
« Vastaus #2 : 24.10.09 - klo:20:31 »
Aloitusviesti puhuu vain halvoista ostoksista tai harvinaisuuksien ostosta. Eikö tänne sitten raportoida ihan tavallisia, täysihintaisia ostoksia?

*

fazerin sininen

Vs: Peliostokset
« Vastaus #3 : 24.10.09 - klo:20:35 »
Batman Arkaham Ayslum ja Uncharted 2 maksoivat yhteensä 70e.

Thaimaasta pelien pitäisi tulla huomenna kello 7 aamulla. Batmania odotan innoissani, mutta Uncharted 2 ei innosta, koska se ei varmasti tule olemaan aikamme mullistavin peli tai paras koskaan.

Vs: Peliostokset
« Vastaus #4 : 24.10.09 - klo:20:36 »
Aloitusviesti puhuu vain halvoista ostoksista tai harvinaisuuksien ostosta. Eikö tänne sitten raportoida ihan tavallisia, täysihintaisia ostoksia?
Tarkoituksena ei ole luoda spämmiketjua, johon saa käydä aina laittamassa ilmaisen spämmin, kun ostaa pelin, mutta täysihintaisistakin ostoksista saa toki ilmoittaa. Aloitusviestin muokkaaminen on vielä kesken otsikon muokkauksen jäljiltä...

Vs: Peliostokset
« Vastaus #5 : 24.10.09 - klo:23:59 »
Ostin eilen Assassin's Creedin ja MGS4:n PS3:lle. Hintaa oli molemmilla 39,95€
Onhan se paljon, mutta kuitenkin ovat ihan kauppauusia ja nyt kun kerran sattui rahaa vähän olemaan niin miksei. Muutenkin, kun minulle kerrottiin että PS3 tulisi jo tänään niin tahdoin että olisi jotain pelattavaakin, mutta noh, 2 viikossa olisi kyllä nettikaupastakin saanut.

Kokeilemaan heti kun laite saapuu. :3
-

Hassua sinänsä, kun yhteishintana oli 79,90€, maksoin kortilla ja molemmat pelit ovat K18 eikä kysytty mitään papereita tai muuta. :D

Vs: Peliostokset
« Vastaus #6 : 25.10.09 - klo:19:16 »
Play.comista tilasin Trauma Center: New Bloodin uutena ~22€. Vesperia alkaa olla sopivasti pulkassa niin pääsen heti pelailemaan. :3

*

Poissa Pulppu

 • Konstaapeli
Vs: Peliostokset
« Vastaus #7 : 26.10.09 - klo:16:30 »
Vittu mähän pistin tän viestin jo kerran..

Elikkä Anttilasta:
Xbox 360: Mirrors Edge 10€
Xbox 360: (en muista pelin nimeä) 10€
Wii: No More Heroes 9,90€

Nuo boxipelit vein sitten gamestoppiin ja ostin RB-ohjaimet 9,90€. Huuto.netistä ostin viellä uuden Beatles Rock Bandin 35€+postikulut.

Ketju ei ole sitä varten, että sinne saa käydä lisäämässä ilmaisen spämmin aina ostettuaan pelin. Ostoksista olisikin syytä kertoa jotain muutakin kuin hinta ja mitä osti, esimerkiksi mitä mieltä on ostoksesta, kannattaako muiden hamuilla samaa tuotetta tai muuta vastaavaa. (Myös linkki pelin omassa ketjussa olevaan kommenttiviestiinsä kelpaa.) -Osiris

Juu hinta laatu suhde ihan kohillaan. Noita kahta boxi peliä en kerennyt edes kokeilemaan, kun vein suoriksi gamestoppiin, mutta 65€ uudesta Rock Band Beatlesistä ja Rock Band soittimista ei ole todellakaan paha. Beatles *<3* Suosittelen. Niinja tolla No More Heroessilla piti saada pari euroa vaihtohyvitystä Gamestopissa, mutta ei siellä tietenkään ollut Rock Bandejä käytettynä.. -Pulppu
« Viimeksi muokattu: 08.11.09 - klo:21:38 kirjoittanut Pulppu »

Vs: Peliostokset
« Vastaus #8 : 30.10.09 - klo:18:15 »
Ostin kolme päivää sitten Dissidia Final Fantasyn. Mahtava peli!!! Hyvin toteutettu! Pääsee tappelee samankaltaisesti ku FF-AC:is. Hypitää ilmas, juostaa seinil... Tappelust tulee mieleen vähä DBZ Budokai Tencaishi. Paitsi että se on parempi ja Dissidias on paremmat hahmot (vaik niit onki vain 20). Suosittelen kaikille Final Fantasyiden ja erikoisten tappelu pelien ystäville! Niin... Hinta oli 39.90
« Viimeksi muokattu: 30.10.09 - klo:18:18 kirjoittanut Derium »

Vs: Peliostokset
« Vastaus #9 : 08.11.09 - klo:21:11 »
Tämän viikon ostokset:

Castlevania Chronicles (PS1/CiB)
Persona 4 (PS2/NiB)
Shadow of the Colossus (PS2/CiB )
Dragon Quest: Journey of the Cursed King Platinum (PS2/CiB)
SFIV FightStick Tournament Edition (PS3/NiB)

Shadow of the Colossus ja Dragon Quest löyty kirpparilta yht. kuudella eurolla. SotC:sta tosin puuttu yksi postikortti. Castlevania Chroniclesin sain Andersilta 12 eurolla. Persona 4 Pelikauppapelitalosta 31 eurolla + pk.

FightStick TE:n tilasin Verkkokauppa.comista hintaan 121 € + pk eli noin 131€. PS3:n tosin hankin vasta joskus ensi keväänä. Tikku tuli hieman etukäteen hankittua siksi ettei tarvi sitten myöhemmin odotella (eikä tarvi huolehtia siitä että ne loppuisi kesken).

Personan ja tikun pitäisi joskus ensi viikolla saapua.

"Ostoksista olisikin syytä kertoa jotain muutakin kuin hinta ja mitä osti, esimerkiksi mitä mieltä on ostoksesta"

Dragon Questia jotain pari tuntia tullu testattua ja ihan pätevältä vaikuttaa. Tosin varmaan kyllästyn satunnaistaisteluihin jossain vaiheessa ja peli jää kesken. SotC oli kyllä varsin kiva löytö. Vaikka peli ei maistuisikaan niin kyllähän tosta jokusen euron takaisin saa kun myy. Dragon Quest taas ei kelpaa kenellekkään kun on platinum.

*

fazerin sininen

Vs: Peliostokset
« Vastaus #10 : 08.11.09 - klo:22:26 »
Mother 1+2

Ostin tämän ja jälkeenpäin sain tietää sen olevan uusi. 25 euroa maksoin tästä pelistä, joka ei ole koskaan nähnyt päivänvaloa muuaalla, kuin Japanissa.

"Ostoksista olisikin syytä kertoa jotain muutakin kuin hinta ja mitä osti, esimerkiksi mitä mieltä on ostoksesta"

Earthbound, tarviiko enempää sanoa? Peli, joka ei ole nähty Euroopassa, kiitos Jenkkien "erinomaiseten" mainosten, joissa peliä verrataan kenkään ja haukutaan haisevaksi.

Edit// jaa että miun täytyy kirjoittaa vai, Tzibo?

Minulla on kiire, joten laitan nyt pari juttua, jotka tekevät pelkästään Earthboundista mahtavan:

- NPC puhuvat asiaa, eivätkä mitään bullshittiä, jota ei jaksa lukea uudelleen
- Grindausta on helpotettu, heikommat viholliset kuolevat ennen taistelun alettua
- Skenaario
- NESSillä on pankkikortti
« Viimeksi muokattu: 09.11.09 - klo:19:02 kirjoittanut fazerin sininen »

Vs: Peliostokset
« Vastaus #11 : 09.11.09 - klo:17:06 »
Earthbound, tarviiko enempää sanoa? Peli, joka ei ole nähty Euroopassa...

Ömmmm... En mainakaan jaksa katsoa minkään HVGN:n arvostelua tuosta. ,_, Kirjota vaan.
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

*

Poissa Akasori

 • rollin'
Vs: Peliostokset
« Vastaus #12 : 09.11.09 - klo:18:12 »
Päätinpä vihdoinkin tilata Valkyria Chroniclesin kun on himottanut ostaa jo pitkän aikaan.
Löysin Verkkokauppa.comista kyseisen pelin hintaan 18,90€ joka on ihan sopiva. Pääseepähän pelittämään.. huomenna.
Edit: Nyt se saapui! :3
« Viimeksi muokattu: 10.11.09 - klo:14:09 kirjoittanut Akasori »

Kusipurkki

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Peliostokset
« Vastaus #13 : 11.11.09 - klo:17:25 »
Tehtiin koulusta kulttuurimatka Turkuun. Kun piti mennä Tuomiokirkkoa pällistelemään niin minä poika livahdinkin Hansaan pelikaupoille.  B) Tiltistä seuraani liittyikin Mega Man ZX Advent 23e stringien väliin livautettuani.

Itse pelin kenttäsuunnittelu vaikuttaa tönköltä eikä niistä alkuun ainakaan löytynyt haastetta nimeksikään, ne sai vain päristellä läpi. Kaksi ensimmäistä pomoa olivat kuitenkin hauskoja ja viimeisemmän kanssa tulin tusinaisen monta kertaa kuolleeksikin. Juoni on pakkopullaa, mutta animunäytökset ovat varsin mukavaa katseltavaa.

Mut jee, jollei kolahda niin voin vastaisuudessakin pitää vain klasista Megistä sinä ainoana oikeana Megiksenä.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: Peliostokset
« Vastaus #14 : 11.11.09 - klo:17:58 »
Okamin tilasin BlahDVD:stä, yhteensä 17 eurolla (postikulut siis mukana). Piti säästää alun perin New Super Mario Bros. Wiihin, mutta eipähän pokka kestänyt enkä millään voinut jättää noin houkuttelevaa tarjousta käyttämättä.  Koeviikon takia saattaa pelaaminen pompahtaa joulukuun alkuun.  >_>

Vs: Peliostokset
« Vastaus #15 : 11.11.09 - klo:21:37 »
Ostin tässä vastikään BlahDVD:stä ~30 eurolla Bowser's Inside Storyn (Suomessa melkein 50e bleh). Loistopeli, suosittelen kaikille roolipeleistä pitäville - myös niille, jotka eivät pitäneet Partners in Timesta.

Hankin myös eBaysta Phantom Hourglassin käytettynä, mutta mint-kunnossa 17 eurolla postikuluineen sekä uudet, kullanväriset kuoret DS Liteen (n. 13 euroa). Alkuperäiset kun on jo niin pahan näköiset, kun alkuaikoina ei ollut edes mitään suojakoteloa käytössä. Triwing-meisselin nappasin mukaan parilla eurolla... Kunhan tulisivat vain :)

*

Kraidi

Vs: Peliostokset
« Vastaus #16 : 13.11.09 - klo:14:30 »
Ajattelin koulupäivän jälkeen käydä katsomassa taas GameStopin valikoiman (en silti varsinaisesti suunnitellut ostavani mitään). Kurkkasin heti alkajaisiksi käytettyjen PS2-pelien hyllyyn ja kaikki näytti toistaiseksi samalta vanhalta moskalta, kunnes huomasin onnekseni että alhaalta pilkisti erityisen hyvässä kunnossa oleva pahvikantinen ICO 9,90 euron hintalapulla varustettuna. Ostin.

Mukana tuli normaalia paksumpi ohjekirja, 2 taidekorttia ja kansi on nätti kuin mikä.
« Viimeksi muokattu: 13.11.09 - klo:18:00 kirjoittanut Kraidi »

Vs: Peliostokset
« Vastaus #17 : 13.11.09 - klo:15:06 »
Peukkukuva !

EDIT: Uu, aika nätti
« Viimeksi muokattu: 13.11.09 - klo:15:30 kirjoittanut ZeppelinK »

*

Kraidi

Vs: Peliostokset
« Vastaus #18 : 13.11.09 - klo:15:24 »

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Peliostokset
« Vastaus #19 : 13.11.09 - klo:16:58 »
...

(Tämä ei ole sisällötön viesti. Yllä olevat merkit kuvastavat tunteitani paremmin kuin mikään tekstiseinä)

*

Poissa StalkR

 • Yön pimeydessä...
Vs: Peliostokset
« Vastaus #20 : 13.11.09 - klo:17:22 »
Ostin viime viikolla InFamousin, Prototypen ja GTAIV:n PS3:lle eräästä britannialaisesta nettikaupasta, yhteensä hintaa kertyi 63£, eli noin 68€. Postikulut sisältäen.
Toimitukseen meni viikko, tänä aamuna saauivat postilaatikkooni.
Kaupan nimeä en nyt muista, ikävä kyllä, mutta lupaan linkittää jos tulee taas nimi vastaan, sillä siellä on paljon hyviä tarjouksia. >_>

Tämä kyseinen pelisetti taisi olla jonkin sortin "Sandbox Bundle", elikkäs 3 tuollaista hiekkalaatikkopeliä lähes yhden hinnalla. 360:lle olisi siis voinut ottaa vaikka GTAIV:n, Crackdownin ja Saints Row 2:n.

Katselin pitkään paria muutakin tarjousta, kuten "Dual Wield", 2 FPS-peliä hintaan 35£ + postikulut. Siellä oli muutenkin paljon erilaisia settejä joissa sai itse päättää itse mitkä pelit valitsee tietyissä rajoissa.
Rahallisesti paras tarjous oli ehkä Assassin's Creed hintaan 10£ + postit. Itse en kuitenkaan ostanut, sillä olen pelin läpäissyt ja en pitänyt alkuunkaan.


Oho Kraidi, ei paha saalis sinullakaan. :D

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Peliostokset
« Vastaus #21 : 13.11.09 - klo:17:49 »
Toki voisit samalla kertoa, mikä tämä "eräs britannialainen nettikauppa" on.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

*

Poissa StalkR

 • Yön pimeydessä...
Vs: Peliostokset
« Vastaus #22 : 13.11.09 - klo:17:55 »
Toki voisit samalla lukea viestini tarkemmin?
Lainaus
..Kaupan nimeä en nyt muista, ikävä kyllä, mutta lupaan linkittää jos tulee taas nimi vastaan..

Vs: Peliostokset
« Vastaus #23 : 13.11.09 - klo:18:00 »
Kun ne kerta saapuivat tänään sinulle, ehdit esimerkiksi kirjeestä/kuitista tarkistaa sen ostopaikan.
全力で!

*

Poissa StalkR

 • Yön pimeydessä...
Vs: Peliostokset
« Vastaus #24 : 13.11.09 - klo:18:16 »
Kuitti meni roskiin heti kun huomasin, että kaikki toimii kuten pitää ja takuita nyt kuitenkaan ei peleillä ole. ._.
Kai sekin putiikkii googlella löytyy, niin kuin omassa tapauksessani.

Sori kun en tajunnut. Olisitte tekin kenties saaneet hyviä melko halpoja pelejä. :(

Paketti tuli jostain päin Lontoota, mutta siellähän nyt on aivan rutosti pelikauppoja joista arvailla.

Vs: Peliostokset
« Vastaus #25 : 18.11.09 - klo:18:22 »
Wee, ostin www.play.comista 3 PS3-peliä.
--

Fuelin, jossa mukana joku ihmeen koodilappu jollaisen saa vain Play.comista jolla saa jotaa ekstrakuteita kuskille. Ei sillä että se lappu kiinnostais minuu, tosin. xD
Hintaa Fuelilla €12.99.

Midnight Club: Los Angeles - Complete Editionin. On platinum mutta ei se minua haittaa, peli on sama, kotelo eri. Hintaa €19.49.

Race Driver: Gridin, joka myös platinum, mutta edelleenkään ei haittaa. :D
Mukana tulee joku koodi jolla saa unlockattua jonkun Aston Martinin pelissä; Jihuu.
€12.99 maksoi.

Ja kuten tiedätte, jotka Play.comissa ikinä olette asioineet, niin postithan siis sisältyvät hintaan. :)
Ei sinänsä yhtään paskempi kauppa. ^^
Jatkossa varmaan ostan tuolta enkä CDONista.

Suosittelen.  ^^

*

Poissa StalkR

 • Yön pimeydessä...
Vs: Peliostokset
« Vastaus #26 : 18.11.09 - klo:22:19 »
Play.com on hyvä sivusto.

Platinum-pelejä.. >_>
Itse kartan niitä kuin ruttoa. Näyttävät aivan kaameilta pelihyllyssä. :D

Vs: Peliostokset
« Vastaus #27 : 19.11.09 - klo:13:13 »

Offtopic

Ennen nämä Platinum -pelit olivat suht. tyylikäitä PS1:llä ja PS2:lla, mutta nykyinen PS3:n platinum -pelien kannet on hirveät. Harmaata ja keltaista yök *_*

Tässä esimerkkiä. Vasemmalla norm. PS3 -platinum kannet, keskellä entiset platinum kannet (only UK ja USA) ja sitten boxin "platinum". Olisivat vaan Sonyn pojat pitäneet tuon greatest hits kannet, koska ne ovat noista kolmesta ehdottomasti tyylikkäimmät.

(click to show/hide)

Offtopic

Vs: Peliostokset
« Vastaus #28 : 19.11.09 - klo:15:23 »
Näyttävät aivan kaameilta pelihyllyssä. :D
Ostan pelin sen pelin vuoksi. En kansien.  ._.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Peliostokset
« Vastaus #29 : 19.11.09 - klo:19:15 »
Kyllä mä mieluummin otan hyllyyni sellasen pelin jossa on hienot kannet, ku saman pelin huonommilla kansilla. >_> Mutta kaikki taitavatkin jo tietää oman suhtautumiseni Platinumeihin (=paskaa), joten ei siitä sen enempää.

Vs: Peliostokset
« Vastaus #30 : 19.11.09 - klo:22:48 »
Joo, no jos niiten paskempien kansien avulla säästää yli 10€ niin kyllä mulle kelpaa. :D
Tottakai otan alkup. jos saa yhtä halvalla tai alle 5€ kalliimmalla.

Vs: Peliostokset
« Vastaus #31 : 19.11.09 - klo:23:38 »
Mulla on tuo Assassin's Creed 2 nyt hyllyssäni, siinä konsolin vieressä. Oli halpa: Vain 1€. (Okei, meni 2 peliä vaihdossa kun ennakkotilasin.) Ongelma: Minä olen Englannissa, hylly Suomessa.
« Viimeksi muokattu: 19.11.09 - klo:23:53 kirjoittanut Detonat »

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Peliostokset
« Vastaus #32 : 20.11.09 - klo:19:18 »
Joo, no jos niiten paskempien kansien avulla säästää yli 10€ niin kyllä mulle kelpaa. :D
Tottakai otan alkup. jos saa yhtä halvalla tai alle 5€ kalliimmalla.
Kyllä ne hinnat tasaantuvat jos tarpeeksi kauan jaksaa odottaa. Vanhempien pelien platinumit ovat hyvin harvoin yhtään halvempia kuin alkuperäiset (paitsi PS1-pelien tapauksessa, niistä originaaleja ei tahdo löytää enää ollenkaan).

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Peliostokset
« Vastaus #33 : 20.11.09 - klo:19:47 »
Resurssi se on se aikakin.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

*

fazerin sininen

Vs: Peliostokset
« Vastaus #34 : 21.11.09 - klo:20:26 »
MW2 ja AC 2 PS3 yhteishintaan 70 euroa. Pelit kylläkin saapuvat vasta 14. päivä joulukuuta.

Koska tähän topiikkiin oitää kirjoittaa jotain paskaa noista peleistä, niin MW 2 on yliarvostettu räiskintä peli hyvän nettipelin kanssa ja AC 2 voi harrastaa pokata typyköitä Venetsiasta ja muista Italian kaupungeista, joten jokaisen rumemman sukupuolen edustajan on pakko hankkia se, tai on umpihomo.

Vs: Peliostokset
« Vastaus #35 : 21.11.09 - klo:20:50 »
AC 2 voi harrastaa pokata typyköitä Venetsiasta ja muista Italian kaupungeista, joten jokaisen rumemman sukupuolen edustajan on pakko hankkia se, tai on umpihomo.
Tähän sopisi hyvin se facepalm-hymiö, jota kukaan ei ole vielä tehnyt. Onneksi tämä oli kai kuitenkin vain huumoria.

*

fazerin sininen

Vs: Peliostokset
« Vastaus #36 : 21.11.09 - klo:20:53 »
Se oli huumoria. Älkää ottako kaikkea sanomaani edes puolitosissan.

Vs: Peliostokset
« Vastaus #37 : 22.11.09 - klo:17:32 »
Play.com:ista One Piece: Unlimited Cruise 2 - Awakening Of A Hero ja virallinen komponenttikaapeli Wiille.

Aluksi olin tilaamassa kamoja Puolenkuunpeleistä, mutta hinnat nähtyäni hommat tyssäsi siihen (One Piece ~45€ ja komponentti keibeli ~40€). Nyt pari viikkoa myöhemmin tuli tarkastettua Play.com:in hinnat ja ovathan nuo paljon halvemmat. :)

Vs: Peliostokset
« Vastaus #38 : 22.11.09 - klo:22:43 »
Play.com, £75, Hotel Dusk room olimikäoli, Uncharted 2, sekä Tales of Symphonia: Dawn of the new world.

Olen pitkään jo miettinyt tuon ikivanhan Hotel Duskin hankkimista, mutten viittinyt ostaa, kun on pyörinyt kaikkialla normaalihinnoissa. (Vaikka ovatkin olleet aika halvat.) Nyt lähti uutena £15.

Olisko kohtuullisen halpaa koko satsi muutenkin. Harmittaa kun ainoa peli, mitä voi täällä spelailla on Hotel Dusk. Itse asiassa yritin tilata Suomen osoitteeseen, mutteivat suostuneet toimittamaan. No lähtee sitten matkalaukussa joulun nurkilla kotiin pelaajan mukana.

Kuka tahtoo halpoja pelejä? Minä voin toimittaa. Ja totta kai niin, että kaikki kulut yhteensä tulee halvemmaksi kuin Suomen hinnat. Josta tulikin mieleeni, että pitää värvätä tuo kurssikaveri jatkolähettämään kaikki tilaamani pelit Suomeen sen parin vuoden päästä kun palaan pysyvästi.

Ja sikäli mikäli paintball laskettaisiin peliksi, meni siihenkin tänään yli £50. 750 kuulaa ja 8 erää. Menee perkele opintotuet pelaamiseen.

Vs: Peliostokset
« Vastaus #39 : 22.11.09 - klo:22:55 »
Toi Hotel Dusk on muuten aika mainio peli, teit oikein sen ostaessasi. :)
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

Vs: Peliostokset
« Vastaus #40 : 22.11.09 - klo:23:10 »
Toi Tales of Symphonia: Dawn of the new world on muuten aika mainion peli jatko-osa, teit Namcolle fanipojan palveluksen sen ostaessasi. *pacman*

Vs: Peliostokset
« Vastaus #41 : 26.11.09 - klo:23:48 »
MW2 ja AC 2 PS3 yhteishintaan 70 euroa. Pelit kylläkin saapuvat vasta 14. päivä joulukuuta.
MW2? AC 2? Modern Warfaren nyt tiedän, mutta tuo AC 2 ei tosiaankaan soita mitään kelloja tällä hetkellä. Ihan kiltisti voisi vähintään kerran mainita ainakin kontekstin, johon lyhenteet liittyvät.

Vs: Peliostokset
« Vastaus #42 : 27.11.09 - klo:00:21 »
^Eiköhän se ole Assassin's Creed 2.

Jostain syystä menin tilaamaan Modern Warfare 2 puuceelle cdwowista reilu 30e hintaan. Pelissä vitutti syvästi koko nettitsydeemi, kun viivettä oli aivan helvetisti (pingit siellä +100ms tuntumassa valtaosassa peleistä). Muutenkin matchmaking ja playlistit muutenkin perusidealtaan täysin perseestä, kun pelaajalla on hyvin niukasti vapautta valita mitä, miten ja missä seurassa haluaa peliä pelata. Sitten katsellaan sitä lobbyä ja latausruutuja suuri osa peliajasta. Tähän vielä host migrationit ja niiden failailut. Olisi kiva vaan pelata sitä peliä. Lisäksi jotkut kentät oli suoraan sanoen täysin hanurista. Aseet kuulosti pulputtavilta ja täysin munattomilta, eikä immersiota auta onneton rekyyli ja bullet spread jotka saa aseet tuntumaan hernepyssyiltä. Yksinpelihernepyssyily ei kiinnosta laisinkaan.

No miksi sitten ostin? Kaiketi sillä on jotain tekemistä sen kanssa, että pitemmän aikaa tehnyt mieli hommata joku online fps mätettäväksi. Lisäksi tämä eroaa suht runsaasti pelityyliltään muihin mättämiini nettiräimintöihin, että jaksaa kiinnostaa vähän enemmänkin. Pelattavuuskin nettitsydeemin totaalista idioottimaisuutta ja paskuutta lukuunottamatta on kuitenkin jokseenkin kohillaan.

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Peliostokset
« Vastaus #43 : 29.11.09 - klo:18:07 »
Coldikallolta tilasin Metroid Prime 3:n ja Mega Man Starforce Leon yhteishintaan 13 e. Oli niin halpaa etten voinut vastustaa, vaikka MP3 onkin kuulemma aika heikossa hapessa. Mega Manin tiedän olevan aika kökkö, mutta nimen ja hinnan tenho sekoitti pääni. En tosin tiedä, olisinko mieluummin ottanut pelistä jonkun toisen version, mutta aika tylsät teemat niilläkin näyttää olevan.

Saas nähdä koska jaksan maksaa :)
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: Peliostokset
« Vastaus #44 : 30.11.09 - klo:08:03 »
Assassin's Creed 2:n ostin Verkkokaupasta viime viikolla, ja perkele kun onkin loistava teos.
Ehdottomasti vuoden yllättäjä ja aivan selkeä parannus kohtalaiseen ykkösosaan verrattuna.
Pelissä on tekemistä suorastaan häiritsevän paljon, eli eiköhän tähän saa ainakin sen 30h kulutettua.

Vs: Peliostokset
« Vastaus #45 : 30.11.09 - klo:11:54 »
AC 2 voi harrastaa pokata typyköitä Venetsiasta ja muista Italian kaupungeista, joten jokaisen rumemman sukupuolen edustajan on pakko hankkia se, tai on umpihomo.

Peli meni hankintaan HETI kun näin tuon (ya rly). Kuitenkin siis, Assassin's Creed 2 on ollut tässä semmoset 8 tuntia pelityksen alla. Ykköstä en ole pelannut, vaikka se kiinnostikin. Arvostelut kuitenkin saivat sitten ostamisen jäämään sikseen. Kakkonen kuitenkin vastaa kaikkea, mitä odotin peliltä - hienoja maisemia, sulavaa liikkumista, tyylikästä salamurhausta ja, no, tähän mennessä ainakin ihan mielenkiintoista juontakin. Ainoa ongelma tähän mennessä on ollut tuo hi-tech-pelleily, joka etenkin alussa tuntui vaan turhalta tekosyyltä asettaa lukittuja (myöhemmin auki saatavia) paikkoja maailmaan ja perustella kuolema jotenkin "järkevästi". "Desynchronized"? Geez...

Joka tapauksessa tuohonkin tottui, etenkin nyt kun "oikeasta maailmasta" alkaa tulla luonteva osa juonta, vaikka vieläkin on vähän sellasta psykopaattista meininkiä ilmassa - "mitä tässä oikein tapahtuu"?

Toivottavasti peli jatkaa viihdyttämistä tästä eteenpäinkin. Ja jos ei, niin onhan mulla tässä pelattavaa: Fallout 1 & 2 & Tactics, Heroes of Might & Magic V + joku lisäosa, Splinter Cell Trilogy (vaikka 2:n olenkin vetänyt läpi joskus kauan sitten) ja sitten vielä mikäli aattelin ostaa jotain noilla parillatuhannella Live-pointsilla... Ai mistä nämä kaikki pelit nytten, etenkin kun moni noista on suhteessa aika "vanhoja" (vaikka hyviä varmastikin)? Kavereilta tuli lahjaksi, synttärit oli ihan justiisa.
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

Vs: Peliostokset
« Vastaus #46 : 01.12.09 - klo:14:14 »
Sunnuntaina laitoin tilaukseen itselleni joululahjan, GTA:n molemmat lisäosat samoissa kansissa, Xboxille. Zavvista Mega Mondayn kunniaksi hintakin oli hillitty, 21€ posteineen.

AC2 pitäisi vielä ostaa, muttei enää Play-Asiasta uskalla, koska todennäköisesti ei jouluksi kerkeä : <

Xbox 360 | PS3 | DSLite | PC | Sony Bravia 40" FullHD KDL-40W4000

Vs: Peliostokset
« Vastaus #47 : 01.12.09 - klo:15:53 »
Ys: The Ark of Napishtim (PS2) tuli ostettua, kun se sattui viimein silmään. Varsin viihdyttävä Zelda-klooni kevyillä roolipelimausteilla, enemmän tai vähemmän banaalilla ääninäyttelyllä ja animutyttösillä varustettuna.

Edit: Ookke, haasteesta ei liene pulaa: Ensimmäinen pomomatsi vaati noin kymmenisen yritystä. Hardilla tosin pelailen, mutta silti erittäinkin positiivista.
« Viimeksi muokattu: 01.12.09 - klo:18:48 kirjoittanut Jikkyooshaberiparodius »

Vs: Peliostokset
« Vastaus #48 : 03.12.09 - klo:14:20 »
Kirpparilta löytyi 20 eurolla NINTENDO SIXTY-FOOR 2 ohjaimen ja 10 pelin kera. Pelit eivät mitään päätä huimaavia ole, mainittavan arvosia ovat Turok 1 & 2, Doom 64 ja Star War Racers. Loput ovat roskaa (=urheilupelejä). :)

Vs: Peliostokset
« Vastaus #49 : 03.12.09 - klo:22:23 »
Taisin tehdä jonkinlaiset jouluostokset tänään, New Super Mario Bros. Wii lähti mielentappavaan 60 euron hintaan (miinus kympin lahjakuponkin :p). Kolmanteen kenttää pelasin kaksinpelinä, kunnes alkoi ihan lievästi tympimään. Mukavaa pelattavaa, perus-Mario, en enempää odottanutkaan. Luultavasti parasta pienissä annoksissa.

Rock Band 1 vei kolmisen kymppiä kukkarosta. ;_; En sitten yhtään ajatellut noita hintoja sen enempää siellä kaupassa...
Veli osti Kingdom Hearts 385/2 Daysin. Se pelaa sitä ehkä sen kymmenen minuuttia, jonka jälkeen minä pääsen sitä kokeilemaan. >_>