Xbox 360

 • 288 Vastauksia
 • 83522 Lukukerrat
Vs: Xbox 360
« Vastaus #50 : 30.01.10 - klo:14:06 »
No niin omasta boxista lähti henki perjantaina kun ruutuun pamahti neonvärit just kun alotin vesperian viimesen luolaston. Osaapa nakertaa, ennen joulua meni just se kahden vuoden takuukin umpeen (3vuoden takuu koskee vain rrod:ja). No saanpahan syyn ostaa sen elite boxin sitten, mutta on jo kolmas loota mulle minkä ostan. Jos se hajoaa en enää koske näihin pitkällä tikullakaan  >_>

Tai no, katsotaan niitä pelejä sitten taas, enpä tätä toistakaan alunperin aikonut laittaa  *awesome*

Siis ongelmahan on se että boxi ei anna kuvaa ulos, jos joku tietäis jotain kotiratkaisua (helppoa) voisin kyllä koettaa semmosta. On kokeiltu eri kaapeleilla mutta kuvaa ei anna ulos (ääni kyllä kuuluu kotiteatterin kautta...).

Ainiin ja Mass Effect 2 ilmesty myös perjantaina... Ah tätä tuskaa.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #51 : 01.02.10 - klo:19:12 »
Ennakkoluulottomasti latasin repullisen demoja, ja tämä päivä on mennyt leppoisasti niitä testaillessa.

Olen löytämässä kutsumustani Hack'n'Slash-peleistä. Devil May Cry 4 on perustyydyttävää mättämistä, jonka demon läpipelaamisesta jäi himo saada lisää. Tappeleminen oli ihan alkuvaiheessakin peliä tarpeeksi monipuolista, sai sentään jotain selvää mitä ruudulla tapahtuu, ja että sinä tietoisesti aiheutat sen, toisin kuin mitä kävi Bayonetassa. Tämä taitaa olla suht vanha peli, joten jos jostain alekorista löytyy niin ostan ihmeessä. Demo tuntui hyppivän paikasta toiseen liiankin kanssa, johtuuko siitä että demoon oli napattu pätkiä pitkin peliä vai mitäs?

Brütal Legendin välipätkien tiesin olevan lähinnä huumorimielessä tehty, joten vaikka nerokkaita heittoja tuli pitkin peliä, ei hilpeys hymyä suuremmaksi mennyt. Ei ennen "DECAPITATIOOON!!!", johon räjähdin syljet lentäen. Tätähän voisi pelata ihan huumorinsa takia. Taistelu ilmeni yksinkertaiseksi, mutta eiköhän tuo iskuvalikoima pelin myötä kasva. Tällä hetkellä ei tullut pakottavaa tarvetta ostaa.

Dante's Infernon päähenkilö oli näihin muihin hackkeihin verrattuna aika tylsä ja sen näkönenkin. Vihollisten listimiseen tosin on monia vaihtoehtoja, joten ei demon aikana tylsäksi käynyt missään nimessä. Vilaukselta Abilities-valikko näytti omaavan mukavan litanjan erilaisia iskuja.

Ninety-Nine Nightsin alkunäyttö aiheutti myötähäpeää. Samoin ensimmäinen välikohtaus. Itse gameplayn alkaessa taustalle alkaa soimaan tarttuva biisi (jonka tosin nyt jo unohdin), ja odotukset alkavat hieman nousemaan. Järjettömän vihollislauman lähestyessä peukalot jo tärisevät nappien hakkaamisesta. Mutta sitten viidennen 500:n sotilaan pataljoonan jälkeen meinasin jo nukahtaa. Yhtäkkiä vain havahduin Game Over -screeniin. Ei siitä sitten sen enempää.

Niin joo kyllähän minä muitakin genrejä latasin. Eternal Sonata on vähän kuin joku Tales of -peli, mutta aikarajoitetuilla vuoroilla. Aluksi vaikutti tylsältä, mutta kun saa asianpäästä kiinni niin taistelusysteemi onkin aikas kiehtova. Ei kyllä käynyt ilmi mitä musiikilla on pelin kanssa tekemistä, kun musiikiaiheisia nimityksiä on koko peli täynnä. Jos joskus yllättää rope-nälkä, niin tämän voisi pistää varasijoille.

Sonic Unleashedin demossa pääsi vetämään ensimmäisen kentän. Tämän perusteella tätä voisi luulla perinteiseksi Sonic-peliksi, jollaista kaikki ovat odottaneet. Maisemat ovat komeita, vauhti ei lopu liian usein seinään, ja musiikitkin toimivat. Kumma kun eivät yhtään siilisusikohtaa sisältäneet demoon... *pacman*

WET toi välittömästi ensimmäisen hyppyhyökkäyksen jälkeen mieleen Max Paynen. Hakataan jengiä kumoon hidastetusti lentäen. Yhdessä vaiheessa tulee varsin randomisti kohtaus, jossa peli muuttuu MadWorldiksi, kaikki ovat kaksiväristä, ja lisäksi päähenkilö saa superhuman-voimat ja joo. Ei aiheuttanut suurempaa hankkimisen tarvetta.

Kameo on kaunis peli, mutta siihen se taitaakin jäädä. Tiedä sitten olisiko peli osoittautunut paremmaksi perehtymisen jälkeen, mutta ei innostanut ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen kyllä yhtään jatkaa.

Tomb Raider Underworld on yllättäen se demo jostain olen tähän mennessä nauttinut kaikkein eniten. Ihastuin heti pelin maisemiin, tunnelmaan ja Laraan. Kaikki kiipeilykohtaukset tuntuivat niiiin keinotekoisilta, ja tiikereitä vastaan taisteleminen hassun yksinkertaiselle, mutta silti tykkäsin, jopa niin paljon, että voisin hommata koko pelin. *_*

Vielä on testaamatta mm. Ninja Gaiden, Dead Space, BioShock, Bad Company 2 ja pari urheilupeliä. Kommenttia ehkä joskus.
« Viimeksi muokattu: 01.02.10 - klo:19:14 kirjoittanut Cynaeon »

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Xbox 360
« Vastaus #52 : 01.02.10 - klo:19:49 »
Eternal Sonatahan vissiin tapahtuu Frédéric Chopinin pään sisällä tämän kuolinhetkillä. En kyllä ymmärrä miksi puolalainen säveltäjä uneksisi karkkivärisestä animemaailmasta, mutta on siellä Japanista ihmeellisempiäkin ideoita syntynyt.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #53 : 01.02.10 - klo:19:59 »
Frédéric on selvästi otaku.

Eternal Sonata on halpa peli. Kuten myös Sonic Unleashed. Molemmat voi saada helposti vaikka kympillä uutena (tosin en mene varmaksi sanomaan tällä hetkellä). Lisäksi Brütal Legend on vain n. 20 €:n peli. Mikäli demot maistuivat, ei ole mitään syytä olla hankkimatta vaikka noita kaikkia.

Ja suosittelen vielä testaamaan Naruto: Broken Bondin demoa. Se sai minut kiinnostumaan koko sarjasta ja onkin yksi ainoita pelidemoja koskaan jotka saivat minut ostamaan pelin. Äläkä myöskään unohda Viva Piñata kakkosen demoa. >:(

E: Typo. En ole.
« Viimeksi muokattu: 01.02.10 - klo:20:04 kirjoittanut ColdSkull »
全力で!

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Xbox 360
« Vastaus #54 : 01.02.10 - klo:21:00 »
Brütal Legend on paljon paskempi kuin mitä demo antaa ymmärtää.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs: Xbox 360
« Vastaus #55 : 01.02.10 - klo:21:47 »
Brütal Legend on paljon parempi kuin mitä arvostelut yms. antaa ymmärtää. Jos siis ei anna keskinkertaisen pelimekaniikan häiritä - onhan pelin juoni, hahmot ja asenne ihan kultaa ja parillakympillä ei mielestäni todellakaan mikään huono ostos.
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

Vs: Xbox 360
« Vastaus #56 : 01.02.10 - klo:23:42 »
Brütal Legend on viime vuoden yliarvostetuin tekele. Demo lupasi jotain hauskaa läppää ja hack'n'slashia, peli itsessään oli kaiken tylsyyden multihuipentuma jokaisella osa-alueella, eikä edes hack'n'slashia. Mikä tahansa muu peli on parempi.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Xbox 360
« Vastaus #57 : 01.02.10 - klo:23:57 »
Mikä tahansa muu peli on parempi.
En usko.

Arvostettu tuo ei ainakaan tunnu olevan kuin pienehkön joukon keskuudessa, joten jos se on viime vuoden yliarvostetuin, niin kannattaa ilmeisesti pelätä jo infernaalisen huonoa tekelettä vai?

Vs: Xbox 360
« Vastaus #58 : 02.02.10 - klo:00:09 »
En usko.

Arvostettu tuo ei ainakaan tunnu olevan kuin pienehkön joukon keskuudessa, joten jos se on viime vuoden yliarvostetuin, niin kannattaa ilmeisesti pelätä jo infernaalisen huonoa tekelettä vai?

Noista Cynan listaamista peleistä suosittelen vähiten brütal legendia. Ja kyllä, se on yliarvostettu, jos katsoo arvosteluja ja vertaa niitä siihen höyryävään kasaan joka itse peli on :D.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #59 : 02.02.10 - klo:10:44 »
Arvosteluja Brütal Legend. No joo, onhan se näemmä yliarvostettu. Ei todellakaan ole mikään täysien pisteiden peli, mutta kyllä tuo ainakin sen kasin arvoinen on ja mielestäni erittäin viihdyttävä tekele kaikenkaikkiaan. Tunnelmaltaan aivan omaa laatuaan.
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

Vs: Xbox 360
« Vastaus #60 : 03.02.10 - klo:22:41 »
Melkein kaikki loputkin tuli katsastettua.

Batman: Arkham Asylum oli yllätys. Hyväähän siitä on kuullut puhuttavan, ja kehujensa arvoiselta tuntuukin. Taistelu oli suht simppeliä, mutta demosta sai kuvan että varjoissa väijyminen on tärkeämmässä asemassa. Grafiikat oli kyllä tosi nättiä. Sillä ihme skannerilla näkisin itseni leikkivän vaikka kuinka kauan. "Kuinkahan paljon tuonkin pulssi on *_*" -tyyliin.

Tomb Raider Legend vaikutti heti aluksi todella karun näköiseltä, on se sentään kaksi vuotta Underworldia vanhempi peli. No kunhan alkujärkytyksestä pääsi läpi, niin ei tämä juuri muuten Underworldista eronnut, tosin viidakko ei saanu samanlaista elämää ja tunnelmaa alleen, veikkaisin juuri köyhempien grafiikoiden takia. Demon loppupäässä olevan puzzlen kanssa tappelin monta kymmentä minuuttia. Pääsin siitä kyllä läpi, mutta vieläkin on sellainen tunne, etten oikein tajunnut mitä siinä piti tehdä...

Dead Space heitti minut jonnekin sci-fi-luolaan robottihemmon ohjaksiin. Okei, kävelen pimeitä käytäviä, saan joitain random puheluita, avaan pahaa enteilevän oven ja sielläpä odottelee joukko örrimöykkyjä. Tulin siihen lopputulokseen, että mokomia tulee huoneessa loputtomasti, tai ainakin siihen asti kun sieltä pääsee pois. Mutta kun en päässyt, vaan minut repäistiin kahtia. Kahdesti yritin, ja tuntuu että missaan jotakin, kun en yksinkertaisesti pärjää tässä pelissä. v_v

FIFA 10. Sellainen fiilis että ei tässä varsinaisesti ole mitään mullistavaa tapahtunut genin vaihtuessa. Samaa vanhaa futista.

Beautiful Katamari voittaa sen wtf-palkinnon. Olet joku liimapallo joka kerää esineitä pitkin palikkamaita samalla kun tarttuva ilobiisi soi taustalla? Minulla ei ollut hajuakaan mitä olen tekemässä koko demon aikana. Kiva jos jotkut tykkää.

Tappelipelit ovat myös olleet kovassa kulutuksessa viimeaikoina, joten pitipä tuo Virtua Fighter testata. Kuten aina, tällaisten pelien ensimmäiset hetket ovat lähinnä näppäinten hakkaamista. Ensimmäisen erän jälkeen löytyy suojausnappi, jolloin tappelemiseen tulee hieman järkipeliäkin. Demon Arcade kestää kolmen vastustajan verran, ja kaikki pyyhkäisin fyi. Hyökkäyslistaa kun silmäilin niin aika vaikuttavan pitkähän mokoma oli. Varmasti tyydyttävää opetella combottamaan tuossa pelissä.

Left 4 Dead 2:n demon olinkin jo tietokoneella mennyt, mutta graffat ihan minimillä ja fps yksinumeroinen. Tämä on aivot narikkaan -peli perinteisimmillään, ja tällaisia en ihan täysin tajua. Joku voisi mieltää Hack'n'Slashitkin tällaisiksi peleksi, mutta minusta hackeissa on kuitenkin jonkin verran mm. combojen opiskelua ja aseiden valikointia. Kyllä tuon lahtasi läpi. Moninpelinä varmasti ässä.

Saatoin unohtaa jonkin pelin... noh, jatkoa vieläkin mahdollisesti.

*

Poissa Kasuli

 • Piparisensei
  • Porkkanakaupunki
Vs: Xbox 360
« Vastaus #61 : 03.02.10 - klo:22:54 »
Dead Space heitti minut jonnekin sci-fi-luolaan robottihemmon ohjaksiin. Okei, kävelen pimeitä käytäviä, saan joitain random puheluita, avaan pahaa enteilevän oven ja sielläpä odottelee joukko örrimöykkyjä. Tulin siihen lopputulokseen, että mokomia tulee huoneessa loputtomasti, tai ainakin siihen asti kun sieltä pääsee pois. Mutta kun en päässyt, vaan minut repäistiin kahtia. Kahdesti yritin, ja tuntuu että missaan jotakin, kun en yksinkertaisesti pärjää tässä pelissä. v_v
Tuota kannattaa koittaa. En tykännyt demosta yhtään, mutta tuli lainattua, ja pomppasi lempipelieni listalle.
VAIHTELEEPA SITTENKIN >: (

Vs: Xbox 360
« Vastaus #62 : 03.02.10 - klo:23:35 »
En enää ikinä koske Dead Spaceen. Loistava peli kieltämättä, mutta aivan liian pelottava. (O_O) Ihan oikeasti hikoilin sitä pelatessani, jotenkin tunnelma oli niin painostava. Aina pelaamisen loputtua tuli sellainen "huh, onneksi en ole tuolla"-fiilis.

Toisaalta jo Resident Evil 4 sai pumppuni hakkaamaan tuhatta ja sataa, joten kauhupelit eivät oikein ole juttuni. Paitsi tietenkin jos on joku kaveri hölöttämässä korvan juuressa, silloin meininki on mitä parhain. Mutta kun valot ovat poissa päältä, äänet kovalla ja avaruusaluksen käytävillä kuuluu epämiellyttävää rapinaa ja kalkatusta... Hyi saatana.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #63 : 03.02.10 - klo:23:49 »
Minäkin olen ihan perhanan säikky, joten voi olla, että en Dead Spacea hanki. :E

Vs: Xbox 360
« Vastaus #64 : 04.03.10 - klo:01:04 »
On suorastaan järkyttävää miten gamerscore ja achit vaikuttavat pelaamiseeni. Pelisessioni venyvät suorastaan masokistisiksi.

Aattelin mainita.

*

Poissa Turjake

 • Törö
Vs: Xbox 360
« Vastaus #65 : 04.03.10 - klo:18:44 »
Älä.
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

Vs: Xbox 360
« Vastaus #66 : 07.03.10 - klo:12:59 »
Dead Space tuli läpäistyä normaalilla muutama minuutti takaperin ja oli tosi mukava kokemus, muistutti Doom 3 ja Resident Evilejä. Pelikellossa 12 tuntia, eli noin yksi tunti chapteria kohden. ;) Achievementtejäkin tuli unlokattua mukavasti, 42/48 (705/1000).
Tätä löytää nykyään kaupoista ~20€, jotenka suosittelen ostamaan, on nimittäin todella hyvä hinta-/laatusuhde!

EDIT: Jos talosta löytyy Wii niin kannattaa harkita Extractionin (joka on siis tämän edeltäjä juonellisesti) ostamista. Irtoaa samaan hintaan ja on yhtä isolla määrällä rakkautta tehty.
« Viimeksi muokattu: 07.03.10 - klo:13:04 kirjoittanut Nuutyasha »

Vs: Xbox 360
« Vastaus #67 : 15.03.10 - klo:14:26 »
Heh. Oon odottanu ylihuomenna XBLA:han ilmestyvää Perfect Darkkia jo muistaakseni viime kesästä asti ja kappas vaan, 1 ja puoli vuotta vanha boxini sitten sai RRoDin juuripa eilen.
FFFFFFUUUUUUUUUUUUUU-

Vs: Xbox 360
« Vastaus #68 : 15.03.10 - klo:16:06 »
Jaahas, erään tuttuni boxi lahosi juuri. Nyt en sitten ihan virallisesti tunne yhtään ketään jonka Xbox 360 ei olisi ikinä hajonnut.

Mitenhän sitten voi olla, että en tunne ketään kenen PS3 olisi hajonnut..? *vinkvinkkonsolisotalolivinkvink*

Wää, miksei L4D2 voisi olla PS3:llekin. ._.
Boxilla on liikaa hyviä yksinoikeuspelejä. :D

Vs: Xbox 360
« Vastaus #69 : 15.03.10 - klo:16:14 »
Minulla ei ole koskaan Boxi hajonnut. Tällaisella tuurilla pitäisi varmaan ruveta lottoamaan useammin.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #70 : 15.03.10 - klo:17:24 »
Ostin omani käytettynä noin vuosi sitten. Ei ole vieläkään hajonnut, eli edellinen omistaja on varmaankin korjauttanut sen, tai yksilö on laatutyötä.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #71 : 15.03.10 - klo:17:29 »
Minäkin ostin omani noin vuosi sitten, tosin uutena. Eipä ole vielä hajonnut.

Ja kyllä ne PS3:kin hajoilevat, eivät ehkä niin usein kuin boxit, mutta hajoilevat kuitenkin. Se että sinä et tunne ketään jolla ei olisi hajonnut ei todista vielä mitään.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Xbox 360
« Vastaus #72 : 15.03.10 - klo:18:21 »
Ostin oman boksini 2008 keväällä (toukokuussa muistaakseni). Ei ole edes Falcon, mutta hyvin on kestänyt. Kaipa mullakin on vain ollut tuuria matkassa.

*

Kraidi

Vs: Xbox 360
« Vastaus #73 : 15.03.10 - klo:19:06 »
Nyt kun kerran tuli puheeksi konsolien kestävyys, niin...

Väite, että "PS3:t kestävät mitä vain ja eivät hajoa koskaan", on ainakin valetta. Sanottakoon myös (vaikkei tähän ketjuun varsinaisesti kuulukaan) että olen alkanut epäilemään oman PS3:ni toimivuutta, mokoma naksuu yhtä paljon kuin sormeni nivelet ja se on pelottavaa. Uskokaa tai älkää, heräsin ihan tässä yksi yö kovaan "NAKS!" -ääneen, mikä taas ei voi olla konsolin jäähtymisestä tai lämpenemisestä kiinni, sillä värkki oli ollut jo useita tunteja kiinni ennen naksumista + töpselinkin olin pelaamisen jälkeen vetänyt pois seinästä. Kyllä, konsoli pitää vähintään kerran sen "NAKS!" -äänen kun lopetan pelaamisen ja suljen konsolin, mutta mistä on kotoisin sattumanvarainen naksuttelu mikä ei ainakaan voi mitenkään liittyä konsolin jäähtymiseen tai lämpenemiseen?

Vaihtoehtoja

a) joko olen sairastumassa skitsofreniaan ja kuulen sen seurauksena omia päässäni
b) tällä yksilöllä on oikeasti joku hätä
c) naksuminen on vain yksi PS3:n "hienoista" ominaisuuksista

Myös, kaksi kertaa peli on jumittunut pelatessa (olen omistanut konsolin ~3 kuukautta) niin, että olen joutunut palaamaan aplodien kera alkuvalikkoon sekä pelaamaan jonkun tietyn kohdan pelistä uudelleen. Levyt eivät tosin ole naarmuuntuneet yhtään, vaikka olen kuullut että tuotakin esiintyy kohtalaisen paljon PS3:n kohdalla.

En muuten osaa sanoa, ottaisinko mieluummin konsolin joka on täysi mölyapina pelatessa (Xbox 360), vai kenties konsolin joka tikittää yhtä pelottavasti kuin aikapommi (PS3).
« Viimeksi muokattu: 15.03.10 - klo:20:40 kirjoittanut Kraidi »

Vs: Xbox 360
« Vastaus #74 : 15.03.10 - klo:20:31 »
Mitkäs pelit on freezzailleet? Toihan o joissain PS3-porteissa ihan yleinen ongelma kait (esim. The Orange Box)

*

Kraidi

Vs: Xbox 360
« Vastaus #75 : 15.03.10 - klo:20:38 »
Assassin's Creed II jämähti muistaakseni johonkin latausruutuun, BioShock 2 taas Big Sister -taisteluun (ruudulla oli ihan tolkuttomasti kaikkea säätöä).

Vs: Xbox 360
« Vastaus #76 : 15.03.10 - klo:20:52 »
En muuten osaa sanoa, ottaisinko mieluummin konsolin joka on täysi mölyapina pelatessa (Xbox 360), vai kenties konsolin joka tikittää yhtä pelottavasti kuin aikapommi (PS3).

XboX 360 + kovalevylle asennus = Monta kertaa hiljaisempi

Mut se ei todellakaan ota pois sitä, että X0 on kovaäänisin konsoli ikinä perhana.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #77 : 15.03.10 - klo:21:02 »
Täh? Kovalevylle asennushan nimenomaan vähentää sen hurinan minimiin. Ei sitä edes huomaa pelatessaan, vai mitä oikein tarkoitat tuolla jälkimmäisellä lauseella?

Vs: Xbox 360
« Vastaus #78 : 15.03.10 - klo:21:10 »
Jaahas, erään tuttuni boxi lahosi juuri.

http://v2.fi/uutiset/pelit/10907/Tuliko-RRoD-Hyvastele-X360si-tyylikkaasti/ Sano että kaverisi ostaa tän boxilleensa 8)

Vs: Xbox 360
« Vastaus #79 : 15.03.10 - klo:21:12 »
Mut se ei todellakaan ota pois sitä, että X0 on kovaäänisin konsoli ikinä perhana.

Oletko pelannut Dreamcastilla?
全力で!

Vs: Xbox 360
« Vastaus #80 : 15.03.10 - klo:22:02 »
Mut se ei todellakaan ota pois sitä, että X0 on kovaäänisin konsoli ikinä perhana.

Oletko pelannut Dreamcastilla?

Kyllä boksi on paljon äänekkäämpi kuin Dreamcast. Dreamcastistä ei kuulu kuin hieman tuulettimen hurinaa. Tosin kun pelaa Soulcaliburia niin levyasemasta kuuluu kyllä aika kovaa ääntä. Muissa peleissä en ole vastaavaa kohdannu.


EDIt: Just testasin NGII:sta koneen sisällä. On tää ääni kyllä paljon kovempi kuin Dreamcastin.
« Viimeksi muokattu: 15.03.10 - klo:22:32 kirjoittanut Pallokala »

*

guest7

Vs: Xbox 360
« Vastaus #81 : 15.03.10 - klo:22:05 »
*snip*

Veikkaisin kovalevyä äänen aiheuttajaksi.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #82 : 15.03.10 - klo:22:26 »
Täh? Kovalevylle asennushan nimenomaan vähentää sen hurinan minimiin. Ei sitä edes huomaa pelatessaan, vai mitä oikein tarkoitat tuolla jälkimmäisellä lauseella?

Jos ei pelaa ilman kovalevyasennusta, "ihan raa'asti", niin mikään kokeilemani konsoli ei äännä yhtä paljoa kuin XboX 360.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #83 : 15.03.10 - klo:22:52 »
XboX 360 on kyllä - hands down - äänekkäin pelikonsoli tästä sukupolvesta. En voi sanoa onko se äänekkäin ikinä kun en ole kovin monilla ikivanhoilla laitteilla pelannut, mutta sanon ainakin että kovaäänisin niistä joilla olen pelannut.

Ohoo, saan oman laatikkoni kahden viikon sisällä. Sitten pääsen pelaamaan Fallout kolmosen lopulta läpi neutraalinakin, ja forza kolmosta. *_*

Vs: Xbox 360
« Vastaus #84 : 18.03.10 - klo:19:31 »
Kevätpäivitys tuo mukanaan laajan USB-massamuistituen. Upea uutinen. Boksi ottaa jo valmiiksi loistavasta viihdelaitteesta ainakin minun mielestäni ison askeleen yhä edemmäs.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #85 : 18.03.10 - klo:19:32 »
Paitsi ei ole siinä suhteessa, että tuolle massamuistilaitteelle voi kipata vain 16GB. Kyllähän tallennukset ja näin menee sinne ihan helposti, mutta tuskin sinne pelejä tai sellaisia alkaa asentelemaan.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #86 : 18.03.10 - klo:19:35 »
No mit *_* Huijausta. Perun sanani.

No okei, kyllä tuo varmasti Arcaden omistajia helpottaa ja parantaa Arcaden hinta-laatusuhdetta.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #87 : 18.03.10 - klo:20:27 »
Paitsi ei ole siinä suhteessa, että tuolle massamuistilaitteelle voi kipata vain 16GB. Kyllähän tallennukset ja näin menee sinne ihan helposti, mutta tuskin sinne pelejä tai sellaisia alkaa asentelemaan.

16GB kelpaa ku on 20GB oikee kovo, jolla on asennettuna Fallout 3, joka ei pyöri muuten (levy naarmuuntunut). Kyllä asennuksia pitäis mahtua kans jonkun verran.
On kyllä ihan loistava uutinen.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #88 : 18.03.10 - klo:21:40 »
Typerää tuommoinen rajoittaminen on silti.

Tukeeko X0 ulkoisesta lähteestä flac- ja ogg-musiikkitiedostoja?

Vs: Xbox 360
« Vastaus #89 : 23.03.10 - klo:14:12 »
Tsekkasin oman Repini, ja siellä oli että 57% "Preferred you or didn't send a review about you" tjs. Eli loput välttivät minua. Voiko tämä olla ihan oikein? D: Siis melkein joka toinen lähettää valitusviestin minusta? Kiusallaanko vai olenko minä niin hirveä ihminen? ;_; Silti minulla on viisi tähteä Gamercardissa.

*

Poissa Gold

 • ヘイロー
Vs: Xbox 360
« Vastaus #90 : 23.03.10 - klo:16:21 »
Preferraukset tulevat yleensä vain kavereilta, joilla ei ole parempaakaan tekemistä. Avoidit tulevat, jos piekset porukkaa kunnolla tai harjoitat omien tappamista.
"The flow of time is always cruel...
Its speed seems different for
Each person, but no-one can
Change it..."

Vs: Xbox 360
« Vastaus #91 : 23.03.10 - klo:16:32 »
Joo mutta kun en oo tehny kumpaakaan. >_>

Vs: Xbox 360
« Vastaus #92 : 23.03.10 - klo:16:33 »
Sun kaverit vihaa sua.  >:O

Itsellä taitaa reppi olla 70%.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Xbox 360
« Vastaus #93 : 23.03.10 - klo:19:09 »
Oottepas tuhmia ja ilkeitä. Oma rep 100%. En tosin netissä ihan jatkuvasti pelaile, mutta ainakin CoD:eja, SFIV:tä ja TF2:ta on tullut ihan mukavasti hakattua.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #94 : 23.03.10 - klo:20:14 »
Itellä reppi oli kait tos hetki sit jota 46%

Vs: Xbox 360
« Vastaus #95 : 23.03.10 - klo:20:20 »
61% negatiivistä Reppiä. Olen muka liian agressiivinen ja käytän paskaa kieltä livessä. Huom. puhun vain partyis ja tapan vihuja vain aggressiivisesti. Esim. en tapa jotain omaa jos en saa spartan lazeria tai snipuu toisin kuin eräät. Okei oon syyllistynyt siihen pari kertaa, mutten niin paljon että olisin VITUN aggressiivinen. Aika turha toi reppi. Oon ehkä vain niin hyvä.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #96 : 23.03.10 - klo:21:36 »
29% negatiivista reppiä. >_>
elämä on paskaa

Vs: Xbox 360
« Vastaus #97 : 23.03.10 - klo:22:39 »
44% negatiivista palautetta ja siitä yli puolet epäurheilijamaisesta käytöksestä.
Taitaneet jenkit suuttua Gearssissa ja SFIV:ssä. :3


Olen kyllä melko varma, että tuo reputation-systeemi kusee jotenkin, sillä melko harva loppujen lopuksi jaksaa pistää sitä palautetta. Itse olen kolmen vuoden aikana arvioinut varmaan alle kymmenen pelaajaa.
« Viimeksi muokattu: 23.03.10 - klo:22:41 kirjoittanut Zoink »
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Xbox 360
« Vastaus #98 : 24.03.10 - klo:00:26 »
Positiivista kovin moni tuskin ainakaan pistää. Joko jätetään antamatta tai sitten raivopäissä heitetään negaa kun ei oma peli oikein sujunut. Olen silti rehellisesti aika yllättynyt, että muiden prosentit ovat noin eri sarjassa kuin omani. Onhan sitä tullut pieksettyä useampiakin noboja aina silloin tällöin.

Itse olen tasan yhdelle pelaajalle antanut palautetta.

Vs: Xbox 360
« Vastaus #99 : 24.03.10 - klo:09:45 »
Itse taasen olen antanut suoraan negatiivista palautetta kaikille heliumpenskoille jotka eivät jaksa muuta tehdä kuin rageta mikkiin.