Assassin's Creed -sarja

 • 109 Vastauksia
 • 23467 Lukukerrat
*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Assassin's Creed -sarja
« : 30.12.09 - klo:19:00 »
Eipä näistäkään peleistä näköjään ollut vielä aihetta, joten väkerretään sitten tällainen.

Eli, Assassin's Creed on Ubisoftin julkaisema ja Ubisoft Montrealin kehittämä, tällä konsolisukupolvella alkunsa saanut pelisarja, jossa nimensä mukaisesti pelataan salamurhaajalla. Pelimaailma on laaja ja pelaaminen suhteellisen vapaamuotoista, vaikka tarinassa etenemiseen vaaditaankin pakollisten tehtävien suorittamista tietyssä järjestyksessä. Ensimmäinen osa sijoittui vuoteen 1191, kolmannen ristiretken aikaan, ja siinä päästiin seikkailemaan Altaïr-nimisellä miekkosella mm. Jerusalemissa ja Dakossa. Itse en peliä ole koskaan pelannut, joten jätän siitä puhumisen vähemmälle. Jotkut tykkäsivät, jotkut eivät, ja pelillä on varsinkin kakkososan ilmestymisen jälkeen melko ristiriitainen maine.

Sarjan toisessa osassa sukelletaan renesanssiajan Italiaan ja pelataan toisella salamurhaajalla, Ezio Auditore da Firenzella. Peli on saanut huomattavasti positiivisemman vastaanoton kuin edeltäjänsä ja sitä on usein kuvailtu "peliksi joka ensimmäisen AC:n piti olla". Kehut ovat myös ansaittuja, kyseessä on nimittäin myös omaan makuuni ehdottomasti yksi tämän vuoden parhaimmista tapauksista pelirintamalla. Aikakausi on mielenkiintoinen, tarina pitää otteessaan (vaikka sci-fi-kehysjuoni hieman hömelöltä tuntuukin), hahmot ovat päähenkilöä myöten mukavia tuttavuuksia (Da Vinci <3) ja peli näyttää parhaimmillaan uskomattoman hyvältä. Kontrollit pelaavat mainiosti; kiipeily, hyppiminen ja ryntäily tuntuvat äärimmäisen luontevilta, kuin myös pahisten tappaminen mitä erilaisimmilla ja hauskimmilla tavoilla. Ainoastaan taistelut ovat hieman tönkköjä, mutta niihin ei onneksi joudu kovin usein, mikäli hiippailutaidot ovat hyvässä terässä.

Keskustelua kaikista sarjan peleistä (myös käsikonsoleille ilmestyneistä osista). Omia fiiliksiä tulee lisää sitä mukaa kun pelissä etenen, mikäli siis jotain jutustelua syntyy.

//Pientä fixausta.
« Viimeksi muokattu: 10.12.12 - klo:02:27 kirjoittanut Tube »

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #1 : 22.07.10 - klo:00:56 »
Huh, Resetissä ei Assassin's Creedistä paljoa pulista. Tähän päivään saakka kokemukseni sarjan peleistä ovat rajoittuneet kaverin luona tehtyihin lyhyisiin testeihin. Avoimiin kaupunkeihin sijoittuva historiallinen salamurhapeli on konseptina sen verran kiehtova, että lopulta minun oli pakko ostaa Assassin's Creed 2 omiin kokoelmiini. Pelaamisen aloitin tänään, ja ehdinkin pelata noin kuuden tunnin verran. Kaikin puolin mainio peli.

Merkittävä syy Assassin's Creed 2:n loistavuuteen on se, että aikakauden tunnelma on kaapattu ympäristöihin häkellyttävän upealla tavalla. Renessanssin aikainen Italia avautuu eteeni korkeine torneineen, hämärine kujineen ja upeine rakennelmineen. Peli tekee hyvää työtä luodessaan kuvan elävästä 1400-luvun yhteiskunnasta. Hahmojen puhuma italianenglanti särähti aluksi pahasti korvaani, mutta siihen tottui lopulta aika nopeasti. Olisi älyttömän makeaa jos hahmot puhuisivat italiaa, ja vain tekstitykset olisivat enlganniksi. Luonnollisesti suurin osa ihmisistä ei lämpenisi tälle idealle, mutta minusta se sopisi peliin täydellisesti.

Ainoa ininää aiheuttava seikka on kontrollien ajoittainen kankeus. Joskus Ezio parka jää ratkaisevalla hetkellä ähkimään polvenkorkuisten esteiden kohdalle, toisinaan taas korkeuksissa tapahtuva uhkarohkea kiipeily saa ikävän käänteen hahmon innostuessa hyppäämään alas reunalta, vaikka tämä ei missään vaiheessa ollut tarkoituksena. Myös erilaisia toimintoja on melkeinpä liikaa, kun jo pelkän kävelynopeuden säätelyyn tarvitaan useamman napin yhtäaikaista painamista. Nämä ovat kuitenkin pikkumokia.

Tekisi mieli pelata vielä lisää, mutta taitaa olla parasta mennä nukkumaan... Huominen menee varmaankin temppeliritareita murhatessa ja kaupungeissa ravatessa. Jes. :)

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #2 : 22.07.10 - klo:01:19 »
Täysin samaa mieltä sekä italianenglannista, maisemista, tunnelmasta ja kontrolleista ja käytännössä kaikesta muustakin kanssasi. Itseäni ehkä eniten häiritsi Animus-maailman rajat ja se että kaupungit jotenkin "generoituivat" inhottavasta wireframesta oikeiksi kaupungeiksi. Tämä ei ollut oikein makuuni sopivaa ja vei jotenkin fiilistä poies..
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #3 : 22.07.10 - klo:01:51 »
Kyllä peliin saa myös italiaksi tuon ääninäyttelyn, kun jaksaa päävalikossa vähän säätää. Ihtehän rakastan stereotypisiä enkkuaksentteja, joten alun kokeilun jälkeen päätin sittenkin vaihtaa takaisin enkkuääniin  :)
Smokin' Sick Style

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #4 : 22.07.10 - klo:12:13 »
Voiko tekstitykset kuitenkin pitää englanninkielisinä? Jos voi, niin pitää kyllä kokeilla. Mutta jos ääniraidan vaihtaa italiaksi, niin eivätkös Desmond ja tämän kaveritkin pälätä sitten italiaa siellä tulevaisuudessa?

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #5 : 22.07.10 - klo:12:54 »
Joo, tekstit saa englanniksi vaikka kieleksi vaihtaisi italian. Tosiaan ne kyllä pälättävät sitten siellä tulevaisuudessakin italiaa, mutta noita kohtauksia on pelin aikana sen verran vähän, ettei luulisi hirveästi haittaavan.

Itse nautin Andin tavoin stereotypisista italiaksenteista, joten vedin pelin läpi englanninkielisenä. Italiaa kokeilin sitten läpäisyn jälkeen ja luohan se kieltämättä paremmin tuota immersiota.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #6 : 04.12.10 - klo:13:55 »
Lainaus
Achievement Unlocked - 20gs : Principessa in Another Castello

...

:)!

*

Poissa Agutski

 • Beer Baron
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #7 : 04.12.10 - klo:16:41 »
Itsekin hymähdin tuolle  :D Peli on loistava btw.
Smokin' Sick Style

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #8 : 18.02.11 - klo:16:14 »

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #9 : 18.02.11 - klo:17:59 »
Eikä PC-portista ole vielä tietoakaan...

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #10 : 18.02.11 - klo:21:17 »
18. maaliskuuta. Jos olisi optimointi vähän parempaa luokkaa, kuin kakkosessa. Radeon 4870 -> 6950 päivitys ei vaikuttanut pelin pyörimiseen juuri mitenkään. Aivan käsittämättömän prosessorirajoitteinen peli.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #11 : 10.03.11 - klo:15:30 »
Da Vinci Disappearance läpi. AC3 himo taas vaihteeksi. :(

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #12 : 10.03.11 - klo:15:44 »
Tuleeko siinä juonikuvioiden lisäksi mitään uutta?

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #13 : 19.04.11 - klo:19:06 »
Brotherhoodia on nyt kolme chapteria takana. Enpä olisi etukäteen uskonut, että tämä peli iskisi vieläkin lujempaa kuin Assassin's Creed II. Eutkäteen olin vähän ajatellut, että jättäisin koko pelin ostamatta, kun se näytti niin uudelleenlämmittelyltä. Olin kuitenkin näköjään väärässä. Rooma on ympäristönä hienoin mitä olen videopelissä nähnyt, ja Ezio on iästään huolimatta (tai juuri siitä johtuen) parempi kuin koskaan.

Olen nauttinut suunnattomasti niistä Borgia-alueiden takaisinvaltauksesta. Vihollispäällikön väijyminen ja salamurhaus ja tornien tuhopoltto on tyydyttävää puuhaa. Varsijousi lisää taktisten mahdollisuuksien määrää merkittävästi, vaikka musketti on edelleen gangstoin apuväline koskaan. Olen onnistunut toteuttamaan melkoisen hyvin suunniteltuja salamurhia, jotka nostavat hymyn huulille onnistuessaan.

Taisteluissa pidän etenkin lopetusliikkeiden ketjuttamisesta. Mahdottoman siistin näköistä. Vihollisilla on tällä kertaa enemmän hyödyllisiä tavaroita mukanaan, joten ruumiita kannattaa tutkia tappamisen jälkeen. Ratsastaminen ei ainakaan vielä ole tuntunut kovin mielenkiintoiselta, suurimman osan ajasta kiipeilen ja loikin kuten aina ennenkin.

Odotukset sarjan kolmatta varsinaista osaa kohtaan nousivat taas pykälällä. En kuitenkaan voi uskoa, että tästä voisi enää paljoa parantaa. Ezio ja renessanssin Italia vain ovat niin kuninkaallisen hyvä yhdistelmä, että jo pelkästään tälle pohjalle olisi voinut rakentaa trilogian. Milloinhan muuten kolmonen virallisesti paljastetaan? Haluaisin jo tietää, sijoittuuko se Ranskan vallankumoukseen vai johonkin ihan muualle.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #14 : 20.04.11 - klo:19:07 »
Ôlen Da vici dissappearancea lukuun ottamatta pelin kaikki memoryt läpi mentyäni ehdottomasti samaa mieltä, joskin mielestäni paremmat haarniskat olisi voitu jättää salamurha-aspektin korostamiseksi kokonaan pois. Toinen läpipeluukerta hoitunee vain pakollisin välinein, tornein ja apupojin.

Tässä oli vissiin syksyllä juttua siitä että uusi AC olisi tarkoitus paljastaa ensi E3:ssa kun ei Ubisoftilla taida olla varaa jäädä lepäämään laakereillaan. Pelit-lehdessäkin povattu Ranskan vallankumous, ja allekirjoittaneen mielestä myös sitä edeltäneet kaksi vuosikymmentä vaikuttaisivat historiallisesti erittäin kiinnostavilta, mutta toisaalta niin myös pitkin Ezion tarinaa vihjaillut antiikin ajatkin. Toivottavasti ei 1800- ja 1900-lukujen taite kuitenkaan.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #15 : 20.04.11 - klo:20:22 »
Kun kohtapuoliin pääsen aloittamaan Brotherhoodin nettipelinkin, niin on pääsarjan kaikki aspektit nähty. Odottelenkin innolla kolmatta osaa. Erityistä suosikkiajanjaksoa minulla ei ole, mutta nykyajassa tulevaisuudessa suoritettavat salamurhat tai muut hiippailut Desmondilla voisivat olla hienoja. Ja kyllä, toisin kuin eräät, minä pidin Desmond-kohdista.

Mikä nyt sarjassa yleensä harmittaa on sen painopiste tasohyppelyssä ja taisteluissa. Hitman-sarjan suurena ystävänä kaipaisin enemmän salamurhaamiseen keskittyviä tehtäviä. Etenkin sellaisia, joissa etenemistavan saa päättää itse. "Tässä tehtävässä ei saa paljastua"-Game Over on typerä rajoite, etenkin kun sen vartijan olisi tappanut puolessa sekunnissa paljastumisen jälkeen, eikä muita vartijoita ole lähimaillakaan. Pikemminkin paljastumisesta pitäisi seurata kaksivaiheinen kilpajuoksu: Ensin ehtiikö vartija ilmoittaa paljastuneesta salamurhaajasta kavereilleen, ja sen jälkeen ehtiikö kohde karkuun. Ensimmäinen vaihe voi kestää sen sekunnin verran kun vartija kajauttaa hälytyksen, tai hiukan pidempään kun hän juoksee kuuloetäisyydelle. Toinen vaihe voisi kestää parista sekunnista loputtomiin, ihan tilanteesta riippuen. Jos toisenkin vaiheen häviää, on peli joko menetetty, tai tehtävästä tulee vain hyvin vaikea suorittaa. Voisi jopa olla, että eräs tapa saada tilaisuus murhaan on tarkoituksellisesti hävitä ensimmäinen vaihe.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #16 : 20.04.11 - klo:21:40 »
^Joo, nettipelistä jäi tosiaan puhumatta. Olen nyt onnistunut saamaan profiilini peräti tasolle kolme. Aiheeseen vihkiytyneille annettava selitys on se, että noin joka vähän yli kymmenes yritys ei katkea internal error- virheilmoitukseen, ja jokunen muu vitutukseen kun huomaan siirtyneeni täyttymäisillään olevasta sessiosta automaattisesti uuteen jonka ainut pelaaja olen.

Toisaalta täyty sanoa että puukkohippa on kivaa, ja NPC:n esitäminen on oikeastaan ainut keino varmistaa ettei huima takaa-ajo pääty piiloutuneen kanssapelaajan vierestä juoksemiseen tai luoteihin. Villin lännen tyylisiä reaktiotestejä siitä kuka vetää nopeimmin ei myöskään juuri tueta mikä on mielestäni hyvä ratkaisu.

En toisaalta vastustaisi vaikka seuraavaan AC:hen saataisiin myös avointa kamppailua sisältävä moninpeli. Tietenkin counttereita ja kill streakia pitää muotoilla uudestaan sitä varten, ja pääpaino (sekä lihavimmat pistesaaliit) pitää assassinoinnissa.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #17 : 22.04.11 - klo:15:00 »
Mitä helvettiä? Assassin's Creed Brotherhoodin lataustauot ovat muuttuneet noin kolme minuuttia pitkiksi! Aina kun tehtävä epäonnistuu, ruutu muuttuu valkoiseksi minuuttikausiksi. Välianimaatiot bugittavat helvetisti, äänet eivät kuulu kunnolla vaan hahmojen puheet tulevat päällekkäin ja niin edelleen. Pelaaminen on aivan mahdotonta. Pelaaminen toimii ihan normaalisti, paitsi että kaiken lataamisessa kestää vuosia.

Tämä on siis Xbox360-versiossa. Nytkin kirjoitin tämän viestin lataustauon aikana. Mitä ihmettä tapahtuu, onko tallennukseni kenties korruptoitunut?

EDIT: Kun laitan pausen päälle, ruutu on kymmenen sekuntia valkoisena ennen kuin valikko lopulta ilmestyy ruutuun.
« Viimeksi muokattu: 22.04.11 - klo:15:04 kirjoittanut Arctic Fox »

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #18 : 22.04.11 - klo:23:14 »
Kuulostaa oudolta. Itselläni ei mitään vastaavanlaisia ongelmia esiintynyt, eli voi tietysti olla että vika on levyssäkin. Suosittelen aloittamaan toisen tallennuksen ja katsomaan miten homma pelittää siinä.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #19 : 23.04.11 - klo:02:15 »
Jep, syy selvisi kun otin pelilevyn ulos boxin uumenista. Sitä koristaa nyt kaunis, ympyrän muotoinen syvä naarmu. Kiitos paljon, Microsoft. :| Eipä ainakaan tarvitse enää murehtia tämän pelin läpipeluusta.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #20 : 23.04.11 - klo:03:22 »
Et ole kokeillut asentaa peliä kovalevylle?

Ikävää kyllä, miten boxi tuntuu pahoinpitelevän noita levykkeitä. Onneksi ei omalle kohdalleni ole vielä sattunut.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #21 : 23.04.11 - klo:13:44 »
En ole kokeillut kiintolevylle asentamista, kun se on niin onnettoman pieni (20Gt) ja aina täynnä. Myös Rock Bandin levy naarmuuntui fataalisti, mutta tänä johtui siitä kun surkea tv-taso kirjaimellisesti romahti boksini alta kesken pelisession. Nyt en oikein tiedä missä välissä boksi on heilahtanut...

Ainakin levyn korjaus pelikaupassa on mahdollista, mutta toistaiseksi taitaa Brotherhood jäädä tauolle. Harmillista kieltämättä, kun peli oli kuitenkin mitä parhain.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #22 : 06.05.11 - klo:17:13 »
http://kotaku.com/#!5798941/assassins-creed-revelations-brings-the-ezio-trilogy-to-a-close-in-november

Jaa, lisää Eziota. Rahaa menee kun nuo pelit ovat niin hyviä - jos ne eivät olisi, syyttäisin Ubisoftia saastaisesta, häikäilemättömästä rahastuksesta. Nyt en voi kun olen alistunut, sokea pässi ja luulen että ne tekevät tämän taiteellisista ambitioista. En odota Revelationsia erityisemmin, mutta ostan kuitenkin ja mietin, ettei tämä voi olla parempi kuin Brotherhood ja sitten se sitä silti on... Revelations muuten kuulostaa jonkun sankarihevibiisin tai tusinarpg:n nimeltä.


Minneköhän AC3 sijoittuisi?
"I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #23 : 06.05.11 - klo:17:42 »
Mitä helvettiä, eikös siitä ollut puhetta että Brotherhood hautaa Ezion?

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #24 : 06.05.11 - klo:19:21 »
Näin ne väittivät. On muuten aika pelimies toi Ezio, kun tuon ikäisenä saa hedelmälliseltä naiselta. (Tai siis nainen saa Eziolta.)
« Viimeksi muokattu: 06.05.11 - klo:19:24 kirjoittanut Detonat »

Vs: Assassin\'s Creed -sarja
« Vastaus #25 : 06.05.11 - klo:20:36 »
Jos on taas yksi Animuspeli niin saa luvan ollakin.

Toisaalta tässä kyllä puhutaan yhteiskunnasta jossa kurtisaani oli ajoittain jopa arvostettu ammatti.

Viestit yhdistetty
Nyt muuten tajusin että mitäs helvettiä, PC portin pitäisi tulla vaihteeksi ajallaan.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #26 : 07.05.11 - klo:02:10 »
Olen todella pettynyt siihen, ettei luvassa olekaan Assassin's Creed III. Noh, tämän pelin ainakin uskallan jättää välistä, joten voin käyttää nekin rahat johonkin toiseen loppuvuoden huipputekeleeseen.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #27 : 07.05.11 - klo:11:31 »
Miksi ihmeessä jättää väliin? Yhtä laadukas tästä tulee mitä kaikista muistakin.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #28 : 07.05.11 - klo:12:23 »
Ihan varmasti on yhtä laadukas. Jotenkin vain tuntuu siltä, että en halua enää pelata väliosaa ennen AC III:a. Tietenkin mielipiteeni voi muuttua kun saamme nähdä pelistä enemmän materiaalia, kuka tietää. Nyt kuitenkin tuntuu vahvasti siltä, että loppuvuoden pelivyörystä tuskin tulee napattua Revelationsia.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #29 : 13.05.11 - klo:09:11 »

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #30 : 07.06.11 - klo:01:49 »
Esivaikutelma Revelationista: AC2,75 lisää asioita valottavalla juonella.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #31 : 28.06.11 - klo:11:42 »

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #32 : 28.06.11 - klo:13:00 »
Toivottavasti Ubisoft ei toista temppujaan Wiin ajoilta, jotenkin pelottaa että näin kävisi.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #33 : 02.12.11 - klo:09:02 »
Minä vahingossa AC2 100% läpi. Onko paha?
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #34 : 02.12.11 - klo:14:44 »
Ei, varsin helppo suoritus, yksi niistä kolmesta pelistä Boksille mitkä on tullut itsellänikin mentyä 100%:sesti.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #35 : 02.12.11 - klo:15:04 »
Helppo suoritus, sulkien kerääminen ilman guidea on tosin aika kivuliasta. Vois joskus.

*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #36 : 02.12.11 - klo:17:02 »
Sulkien kerääminen on uuvuttavaa ja ne pari uupuvaa subject-puzzlea ovat yksinkertaisesti liian hankalia kaltaiselleni putkiaivolle. Nämä ovat ne syyt, miksen ole peliä sataprosenttisesti jaksanut suorittaa. Guidejen käyttäminen on, kuten aina, täysin out of the question.

*

Poissa Tingle

 • Paavo
  • Academic Nintendo Club RY
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #37 : 12.12.11 - klo:21:00 »
Sitten joskus ehkä kun sarjaan tarkemmin tutustun niin mitäs mieltä olette, kannattaako aloittaa ykkösestä vaiko suoraan kakkosesta joka on kai tähtikielellisesti parempi?
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

*

Poissa Turjake

 • Törö
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #38 : 12.12.11 - klo:21:13 »
Rehellisesti? Ei kannata aloittaa kummastakaan.

Mutta muuten ainakin itse pärjäsin ihan hyvin pelaamatta ykköstä. Eipä nuo juonikuviot mitään Metal Gearia muutenkaan ole, joten eipä siinä mitään menetä. Kuulemma kakkonen on sitä, mitä ykkösen piti olla (ja tästä syystä huikea arvostelumenestys the fuck?), joten kakkosen kimppuun vaan suoraan.
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #39 : 12.12.11 - klo:21:31 »
Jos haluat juonesta kiinni niin nappaa ykkönen ja vetäse nopeasti läpi. Jos ei kiinnosta tippaakaan niin kakkosta vaan kehiin.

Vetäsin kesän ja syksyn aikana kaikki Assassin's Creedit uudestaan ja päädyin tulokseen ettei se ensimmäinen osa ole niin sietämätöntä naalin ulostetta mitä muistin. Okei, todella paljon itseääntoistavampi mitä AC II ja Brotherhood, mutta silti ihan kiva. Kaikki achievementitkin sain melkein, mutta perkele, kävi niinkin paskasti että Jerusalemissa katosi yksi lippu ja templari taivaan tuuliin jonkin glitchin takia. Baibai 1000/1000.

Revelations olisi kiva saada tässä joulun tienoilla jostakin. Salainen brittiagenttini ei ole vielä toistaiseksi bongannut peliä Lontoon sivukujilla kahdenkympin hintaan, mutta eiköhän kohta ala löytymään. Harmi vain, että olen kuullut varsin huolestuttavaa palautetta Ezion viimeisen seikkailun laadusta, joten pientä huolta on kasvoillani havaittavissa.  :/
« Viimeksi muokattu: 12.12.11 - klo:21:33 kirjoittanut Nuutyasha »

*

Poissa mosse

 • Mosse
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #40 : 13.12.11 - klo:21:49 »
Rehellisesti? Ei kannata aloittaa kummastakaan.

Älä nyt puhu paskaa.

Kakkonen on pelillisesti valovuosia ykköstä edellä, mutta ei se ykkönenkään nyt mitään ihan täyttä kuraa ole. Kakkosessa vain on helvetisti enemmän vaihtelua. Jos sen ykkösen jostain halvalla saat revittyä niin kyllä sitä nyt kannattaa kokeilla, niin voit saada kakkosen tarinasta ainakin marginaalisesti enemmän irti. Vaihtoehtoisesti voit vaikka googlata jonkun tiivistelmän ja pelata suoraan sitä kakkosta, jolloin et tosiaankaan menetä mitenkään älyttömästi.
[22:22] <+Linkkiro> Miks Mosse tietää kaiken >_>
[22:23] <+pandem> koska mosse on paras

*

fazerin sininen

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #41 : 23.02.12 - klo:19:37 »
Ensireaktiot Revelationsista ovat huolestuttavia. Ezio hahmonakin alkaa olla aikasta surullinen tapaus, sillä vanhuus alkaa painaa ja kaikki varusteet ovat vanhentuneet, kun uudempi sukupolvi heittelee kranaatteja ja vastaavaa. Muutenkin motivaatio pelaamisen Eziolla alkaa loppua. Borgiat ovat kuolleet ja Ezion täytyy tehdä yhä vähemmän, kun hänen jalanjäljissään kulkeneet tulokkaat hoitavat hommat. Olen kyllä hämmentynyt tuosta Tower Defense pelistä, mutta onhan sekin ihan kiva lisäys, kunhan sitä ei pakoteta pelaamaan koko aikaa. Desmondin tarina on vihdoinkin mielenkiintoisempi ja hänellä tehdäänkin vihdoinkin jotain.

Koska lainasin pelin, niin sain MP vain 3 päivän trialin. Haluan mös saada platinan pelistä, niin minulla oli aikaa päästä levellille 20 muutamassa päivässä. Ei siihen kulunut kuin 13 tuntia, mutta sain tarpeeksi hyvän kuva tuostakin. Brotherhoodissa en pelannut MP paljoa, sillä pari ekaa matsia oli masentavia häviöitä. Tässäkin tuntuu olevan sama ongelma. Kova tasoisilla pelaajilla on perkkejä, joilla kaikki työ voi mennä hukkaan. Etsit samannäköisiä siviilejä ja menet heidän kanssa piiloon seuraajasi kuulostaa hyvältä taktiikalta, mutta kaatuu siihen, kun seuraajalla on perkki, jolla näkee sen oikean. Entäs sitten kun heillä on perkki, jolla voi luoda henkivartijan, joka lyö turpaan? Onneksi peli sisältää myös paljon idiootteja, joten pelaamienn ei ollut turhauttavan monimutkaista. Wanted ja Corruption olivat eniten mieleen, sillä muut pelimuodot ovat vain liian hitaita minulle ja vaativat liian suurta tarkkuuta.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #42 : 01.03.12 - klo:09:06 »
AC III vuoto:


Jenkkeihin menossa, nyyhkis.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #43 : 01.03.12 - klo:16:17 »
Mitä vittttttttt onks tuo aito? Koska jos on niin JIZZ, JIZZ EVERYWHERE. Mieti - uudisraivaaja-ajan amerikka, intiaaneja, tomahawkeja, piilukkoaseita... Aaaaaaaaaaaaaaaaaa  :3 :3 :3 :3 :3 :3

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #44 : 02.03.12 - klo:00:58 »
Intiaani-Ezio :-D

HEIJJAAHAIJJAAHEIJJAAHAIJJAAHEIJJAAHAIJJAAHEIJJAAHAIJJAAHEIJJAAHAIJJAA

Enpä ainakaan ole hupiukko.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #45 : 02.03.12 - klo:08:34 »
Vaikuttaa paremmalta kuin veikkailtu sisällissota/Ranskan suuri vallankumous- teema.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #46 : 02.03.12 - klo:16:02 »
Kuvista kattelin ja näyttäisi enemmänkin luontoon sijoittuvan, edellisosien kaupungeista poiketen, mikä vaikuttaa sekin järjettömän upealta. Mikäköhän tuon ajan assassinin nimi on, joku inkkarinimi? Dances with Templars?

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #47 : 02.03.12 - klo:18:39 »
Varmaan jokin Eagle koska on jo Altair.

Enpä ainakaan ole hupiukko.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #48 : 02.03.12 - klo:19:46 »
Kuvia?

RDR-vibat:
(click to show/hide)

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #49 : 02.03.12 - klo:23:44 »
Ei sviidu en oo noista AC-peleistä kakkosen jälkeen oikeen välittänyt mutta tästä tulee kyllä day-1 ostos jos vaan on massia. <3