Assassin's Creed -sarja

  • 109 Vastauksia
  • 23468 Lukukerrat
*

Poissa Turjake

  • Törö
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #100 : 12.11.14 - klo:14:42 »
Internetissä kerrotaan, että Unity on keskeneräinen ja pelikelvoton. Lupailtu 30fps olisi jo itsessään ollut aika hajoittava framerate, mutta todellisuudessa peli poukkoilee jossain 20-25 framen seuduilla ja kaikenlaista klippailua ja muuta hauskaa tapahtuu usein.

En osta enää ikinä ainuttakaan Ubisoftin peliä.
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #101 : 12.11.14 - klo:18:23 »
Ihan hyvä esitys kyllä, erityismaininnan saa ne internetin talipäät jotka puolustelevat Ubisoftia sanomalla kuinka peli vasta julkaistiin että antakaa Ubille aikaa patchata. :|

ps. hieno indie-peli backloggery-allekirjoituksessa törö (se oli Binding of Isaac Rebirth)
« Viimeksi muokattu: 13.11.14 - klo:18:25 kirjoittanut Cyna »

*

Poissa Echo

  • Touhoun ainoa miesbossi
    • Mun profiili
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #102 : 13.11.14 - klo:08:53 »
Sääli,  näyttää aika komealta peliltä.

Enpä ainakaan ole hupiukko.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #103 : 14.11.14 - klo:15:35 »
No nyt on torttu vailla vertaistansa. Onneksi PC puolella hoituu testaaminen ilman oikeita demoja...

Ehkäpä Ubisoftin olisi pitänyt tyytyä pelkän Roguen julkaisuun tänä vuonna ja säästää Unity myöhemmälle. :'( ps mistä tää hymiö tuli

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #104 : 14.11.14 - klo:15:45 »

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #105 : 18.11.14 - klo:21:21 »
Näytönohjain on saanut monia päivityksiä, ja nyt Unity pyöriikin Ultralla 60fps 4x MSAA:illa maustettuna. Nyt on bueno. B)

Bugeja ei ole minun kohdalleni sattunut sen enempää, kuin muissakaan hiekkalaatikoissa. Pelin paskin juttu onkin se, että puolet arkuista saa avattua vasta sitten, kun on räplännyt miljoona tuntia jotain helvetin mobiili-appia ja synkronoinut etenemiset Unityn kanssa. Ainiin, ja myös ne mikromaksut.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #106 : 03.12.14 - klo:00:41 »
Uusi torttu vuosi jo.

Oon aina halunnut viktoriaanista Englantia. :o


Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #108 : 28.09.18 - klo:00:57 »
Assassin’s Creed Syndicate

Pelasin sitten Ass kriidiä jälleen kerran. Muistan sivuttaneeni tapauksen silloin muutama vuosi takaperin, koska a) 2015 oli aika laadukas vuosi pelijulkaisujen kannalta, eli aika oli kortilla ja b) Unity (eli edellinen AC) oli aivan p#%&!. Noh, muutama viikko sitten päätin kuitenkin pelin ostaa steam-alesta, koska hinta ei ollut kummoinenkaan (15e tjsp.) ja edellisestä uudesta AC:stani on jo aikaa. Toki pelasin Roguen tuossa alkuvuodesta, mutta tekeleen kuvaileminen uudeksi tuntuu väärältä vähintäänkin siitä syystä, että peli on käytännössä maksullinen modi Black Flagiin, mikä Black Flagin laadukkuuden tuntien ei ole välttämättä mikään huono asia. Long story short, teki mieli pelata AC:ta ja Origins on vielä liian kallis t. Työssäkäyvä DI.

Syndicate on kaiken kaikkiaan aika mukava tapaus. Tapahtumapaikkana Victorian ajan Lontoo on oikein mukava, ellei steampunk-mittari ole tullut viime aikoina täyteen. Itse pelasin viimeksi Dishonoredia monta vuotta sitten, eli höyryjunat ja silinterihatut olivat oikein tervetullut muutos arkeen. Lontoo tuntuu elävältä ja autenttiselta, jos ei lasketa paikoitellen lentäviä hevoskärryjä (#bugisoft).

Tarina on samaa shaissea, mitä se on aina ollut. Sama templarit vastaan assassiinit (order vs. chaos) teema ajaa narratiivia jälleen kerran. Tällä kertaa templarit on esitetty kuitenkin aivan överipahiksina. Pelin pääpahis on niin ylivedetty, että ei voi kuin vierestä nauraa (henkilö soittaa klassista pianoa, juo teetä, haroo viiksiään, puhuu mahtipontisia ja vetää jäätäviä raivareita). Peli käyttää myös kaikki mahdollisuudet tuoda mukaan historiasta tunnettuja henkilöitä kuten Karl Marx ja Charles Dickens lisää maailmaan hiukan maustetta. Vaikka nämä hahmot ovatkin pääjuonen näkökulmasta täysin irrelevantteja ja päälle liimattuja, antavat ne kuitenkin pelille jotain. Ajatuksena on kovin hilpeä auttaa Karl Marxia yllyttämään sorrettuja työläisiä vallankumoukseen paikallisia riistokapitalisteja vastaan. Modernin ajan tarina loistaa myös poissaolollaan, kiitos tästä <3.

Suurin osa peliajasta menee vihollisjengiläisten lahtaamiseen ja suhteellisen hauskoihin sivutehtäviin, joiden tarkoituksena on vapauttaa Lontoota templareitten hallinasta pala palalta. Vaikka sivutehtävät ovat hauskoja, käyvät ne kuitenkin kymmenennen saman tyypin tehtävän jälkeen ehkä hiukan puuduttavaksi. Päämissiot, eli ne, jossa oikeesti toteutetaan salamurhia, on suurimmaksi osaksi todella hyvin tehty, mutta verrattuna sivutehtävien valtavaan massaan, on niitä aivan liian vähän.

Aikaisempiin osiin nähden uudistuksia on suhteellisen vähän. Koska Unity jäi itseltäni alkutekijöihin, en osaa kommentoida, tulivatko nämä uudistukset jo siinä vai tässä. Pelissä voi ainakin Black Flagiin verrattuna mennä erilliseen stealth-asentoon, mikä kyllä vaikuttaa hiippailun immersioon ainakin jotenkin. Pelissä voi myös koukulla ja vetoköydellä kiipeillä nopeasti katutason ja talojen välillä, mikä nopeuttaa parkouraamista mukavasti. Laivaa pelissä ei ole ja combatti on muuttunut jokseenkin Black Flagin älyvapaasta counterkill-spämmistä. Vihut antavat tässä jopa pataan, jos pelaajan leveli, varusteet tai skilli ei riitä tilanteeseen. Level-systeemi taitaa muuten olla myöskin uusi ominaisuus, vaikkakin aika suppea sellainen. Skillipuu on suoraan viety muista ubisoftin teoksista.

Overall: hyvä peli, mutta ei tuo oikein mitään uutta ja mullistavaa pelisarjaan. Ehkä sitten Originsissa. Arvosana: 7.8/10

*

Poissa Tingle

  • Paavo
    • Academic Nintendo Club RY
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #109 : 28.09.18 - klo:01:40 »
Xbox Games with Goldista sain muinoin Assassin's Creed 2:n. Kyseessähän on arvostettu klassikkopeli, joten pakkohan sitä oli pelata. En kuitenkaan päässyt peliin sisälle. Tehtävänä oli joko seurata GPS:ää, tai kävellä hitaasti muiden hahmojen perässä. Parkouri melkein viihdytti, mutta eipä siinäkään ollut mariomaista viehätystä kun kiipeilyanimaatiot olivat purkitettuja. Keskenhän se peli jäi, mutta ehkä se joskus pitäisi pelata loppuun. Onhan kyseessä sentään arvostettu klassikkopeli.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI