Assassin's Creed -sarja

 • 109 Vastauksia
 • 23466 Lukukerrat
*

Poissa Tapza

 • Luuseri
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #50 : 02.03.12 - klo:23:55 »
Jenkkiteema on paskaa, mutta luonnonläheisemmät ympäristöt aika kiinnostavia. Saa nyt nähdä mitä sieltä on tulossa, toivottavasti uudistuksia olisi tuntuvammin kuin Ezio-trilogian osien välillä.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #51 : 03.03.12 - klo:20:04 »
Juuri kun lupasin itselleni jättäväni tulevat kierrätyscreedit väliin. Ehkä nyt saadaan lisää muutakin kuin pommeja ja täysin hajuton ja mauton td-moodi.
Kaipa Amerikalla on tarjota muutamia helmiä historiasta, ei varmaan sen vanhemman ehdotuslistan tylsemmästä puoliskosta. Mutta piru minut periköön jos ajaudun ostamaan tästäkin pelistä vielä kaksi vuosipäivitystä.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #52 : 06.03.12 - klo:12:22 »

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #53 : 22.03.12 - klo:23:05 »

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #54 : 27.03.12 - klo:01:27 »
John Connorin aseet.

Pyssyt, tää on joku Gears of War. :DD

Enpä ainakaan ole hupiukko.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #55 : 10.05.12 - klo:21:44 »

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #56 : 11.10.12 - klo:08:46 »
Halkean. Pari viikkoa ja kolmas (teknisesti katsoen viides) osa komeilee spesiaali-pakettina hyllyssäni ja syön seuraavan kuukauden näkkileipää.
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #57 : 11.10.12 - klo:13:25 »
Yhdyn edelliseen puhujaan. Luojan kiitos tenttiviikko on jo ensi viikolla, niin ei tule pilattua valmistautumistaan.


Viestit yhdistetty

Kaivoin pienenä välipalana Brotherhoodin naftaliineista. Hieno pelihän AC2,5 on edelleen. Ihastuin muummuassa turhina pitämieni heittoveisten latauslaakiin tehokkaana crowd controllina. Toisaalta muutama juttu jäi kaivelemaan, kuten esimerkiksi se, ettei sitä voi tehdä vaikkapa katolta. Huomasin myös, että heppamiehet on jotenkin kummassa immuuneja sille. Ääritapauksessa veitsi lähtee aivan väärään suuntaan, vaikka muita vihollisia ei ole.

Lisksi ihmettelisin, miksi ihmeessä siviilien tappaminen on rangaistavaa, mutta kuitenkin paitsi mahdollista, joskus tärkeät NPC:t ovat jopa prioriteetti esimerkiksi heittoveitsille, minkä takia pari saattotehtävää päättyi ikävästi. Jotain samanlaista tuli vastaan ratsain. Ainakin kerran tuli desykronaatio iski kun vahtien sijaan Ezio alkoi silpomaan siviilejä, ja muutamalla muulla kerralla tuli huidottua pelkkää ilmaa, kun miekka sivaltaa toiselta puolelta hevosta kuin millä vahti menee.

Lisäksi jostain syystä moninpeli harvemmin toimii. Useimmat yritykset pääyttyvät virheilmoitukseen, että session luonti epäonnistui sisäisen virheen takia.
« Viimeksi muokattu: 11.10.12 - klo:20:19 kirjoittanut Roykka »

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #58 : 18.10.12 - klo:07:35 »
Ja tulipa sitten tietooni puskaradiosta, että GameStop järjestää yömyynnit Creed 3:lle tunniksi tai pariksi, joten jossei ole parempaa yötekemistä lurkeilla ja peli on ennakkovarattu (niinkuin esim minulla), käykää hakemassa omanne talteen mikäli joku seuraavista on lähettyvillä: Kamppi, Itäkeskus, Jumbo, Sello, Turku, Tampere, Oulu ja Hyvinkää.

Itse toki voisin hakea oman Freedomini pois yöllä, mutta epäilen että joudun nuo hurjat 100m kävellä itsekseni kun kaikki muut joko nukkuvat tai ovat niin päissään, ettei omasta kävelystä taida tulla mitään... :D
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

*

fazerin sininen

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #59 : 28.10.12 - klo:23:17 »
Keskiviikkona Freedot editiota hakemaan. Alkaa vähän jo kuumottaa.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #60 : 29.10.12 - klo:10:01 »
En tiiä jaksanko ostaa julkasus. Noh, jos keskiviikkona, tänään tai huomenna löytyy Prismasta nii kai sen vois ottaa hk-alennuksen kanssa.

*

fazerin sininen

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #61 : 31.10.12 - klo:10:15 »
Figuuri on hieno (ja iso), lisäsisältöä ihan kivasti tuli ja boksi on muutenkin kiva. Washingtonin muistikirja näyttää kivalta ja heti löytyi "salaisuus" tai milä nimellä kutsuisi sitä.

Tyksin.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #62 : 31.10.12 - klo:13:17 »
Itsehän toki hain omani talteen jo yön pimeinä tunteina ja figuuri tosiaan on mitä eroottisin*. Jos vain malttaisin käydä hakemassa syötävää...


*= Ei suinkaan homolla tavalla, vaan miehekkäällä latinotavalla.
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #63 : 31.10.12 - klo:16:36 »
Piti vaihtaa Boxin olinpaikaks United Kingdom et sai valikot englanniks.  :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #64 : 31.10.12 - klo:21:15 »
Tästähän on tehty iha helvetin cinemaattinen.

Digin.

Kartan käyttö on kakkaa.  :/

*

fazerin sininen

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #65 : 31.10.12 - klo:22:22 »
Peli bugaa mulla pahasti. Kun vartijat lähtee ettii mua, niin piiloon en pääse. Puskiin tää jätkä ei mee ja heiniink un hyppään niin samantien hyppää pois.

Vitun siistii

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #66 : 01.11.12 - klo:02:00 »
Päätin pyhittää syntisen tietämättömyyteni ja sivistin itseäni ostamalla Assassin's Creed 2:n. On muuten helvetin hienoa meininkiä.

Jouluksi sitten kolmas.

Enpä ainakaan ole hupiukko.

*

fazerin sininen

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #67 : 21.11.12 - klo:00:50 »
AC3, mitäköhän sanoisi. Peli on hyvin ristiriitainen tapaus minun kohdallani. Vitusti sisältöä, mutta mitään hyötyä mistään. Rahaa saa, mutta rahaa ei tarvi pelin aikana mihinkään. Tai sitten saa täysin turhan puvun. Revelationsissa oli sentään ideaa kerätä tavaraa ja AC2/Brotherhoodissa sai saavutuksen. Tässä ei esim. sulkien keruusta saa mitään muuta kuin puvun. Jee?

Alku oli hidas. Haytham on kova jätkä, mutta harvinasein tylsä sequence 2 aikana. Kolmosen lopussa meininkin meni vähän mielenkiintoisemmaksi, mutta sitten Connor iskettiin. Connor olikin sitten helvetin naivi jätkä. Minusta oli hyvin mielinkiintoinen tilanne, kun Temppeliritari selitti oikeastaan aika järkevää settiä, kun taas Connor alkaa selittää lapsellisia kuvitelmiaansa rauhasta ja vapaudesta, jotka saa minut myötähäpeään ja raivoamaan netissä. Haytham oli pelin lopussa oikein mielenkiintoinen tyyppi, joka oli minusta sääli sillä kun hänellä pelattiin niin meininki oli paljon tylsempää.

Nettipeli on rikottu. Niin, siinähän pitäisi olla viekas ja ovela, mutta kaikki tyypit juoksee vain kohteensa perässä. Vittu mitä paskaa, kun viekkaasti varjostan uhriani, olen lähestymässä sitä ja takaa juoksee tyyppi ja vie tapponi. Sääli, sillä olisi muuten oikein maukasta settiä.

Mutta koko sarjaa alkaa haittamaan se, että pääsarjassa on jo viisi peliä, joissa kaikissa tehdään samaa paskaa. Mutta jokaisessa versiossa on tullut vain lisää paskaa siihen murhaamisen väliin ja Zero Punctuation sanoi minusta loistavasti asian. Ensimmäisessä pelissä oli koko ajan sama tehtävä, jossa edettiin uhria kohti, kun taas kolmosessa on niin paljon sisältöä joka vain vie aikaa tältä murhaamiselta. Eipä tässä oikeastaan ollutkaan paljon salamurhaamista, sillä yleensä on iso tappelu ja keskellä on se joka pitää murhata. Muutenkin, vaihtelua ei ole. Alkaa pikkuhiljaa maistumaaan puulta tämä sarja, vaikka uusi päähahmokin vasta tuli. Taistelusysteemi on niin ylisimppeli ja helppo ettei ole mitään järkeä. Valinnaiset tavoitteet ovat oikeastaan aika turhaa. Niistä saa palkkioksi saavutuksen. Se ei innosta minua hinkkaamaan kaikk valinnaisia tavotteita läpi. Välillä ne ovat helppoja, välillä ne ovat semmoisia että ubisoftin pojat laittoivat yhden keinon miten suorittaa se, jonka löytäminen ei ole hauskaa ja välillä niitä ei selitetä mitenkään. Hauskaa pelatta tehtävää, jossa lopussa tulee valinnainen tavoite "tee kolme yhdistelmä tappoa". Mikäköhän helvetti on yhdistelmä tappo? Ärsyttävää muutenkin tuommoinen keinotekoinen vaikeusasteen nostaminen. Sinä joko voit suorittaa tehtävän helposti tai sitten voit suorittaa sen vaikeasti, josta saat vain saavutuksia.

Ubisoftin pojat olivat oikeilla jäljillä. Olisivat jättäneet Haythamin päähahmoksi, sillä olisi ollut mukavaa vaihtelua. Paitsi että nykyaikana yleensä spoilataan päähahmojen taustat ja sen semmoiset, joten haythamin valttikortti olisi mennyt hyvin nopeasti mennyt hukkaan.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #68 : 28.01.13 - klo:17:54 »
Hommasin kolmosen jouluksi, ja jostain ihme syystä kämppäkaveri lainaa pyytämättä ja yllättäen alkuperäisen Assassin's Creedin pari viikkoa tämän jälkeen. Fiilis oli että huhhuh, ja näitä kahta on sitten siitä alkaen pyöritetty rinnan.

Toistaiseksi olen tykännyt AC:sta enemmän kuin kolmosesta. Tappelusysteemi on paljon vähemmän virtaviivainen, joten tuntuu siltä että tässä nyt kaverit yrittävät ihan oikeasti päästä sinua hengiltä. Counter-kill tappaa heikompien yksilöiden kohdalla tätä tunnetta hieman, mutta sen ikkuna on pienempi kuin myöhemmissä peleissä, mikä tuo myös miellyttävää kaikkivoipaisuuden tunteen puuttumista. Vartioitakin on oikeasti paljon, eikä vain pari siellä ja muutama muu täällä. Itse asiassa sanoisin jopa että niin paljon, että asioita ei vain voi hoitaa nirhaamalla ruumiskasaa tutkimaan tulevan vahdin, sillä se hälyttää melkein varmasti paikalle pari muuta jotka tulevat kaverin perässä. Blending ynnä muu sosiaalinen hiippailu tuntuu paljon tarpeellisemmalta, samoin kuin myös pakeneminen konfliktin ratkaisukeinona.

Tarinakin on mielekkäämpi. Minulle Salomon temppelin köyhillä ritareilla on aina ollut hyvät pointit, mutta niiden vastapainona ei ekassa pelissä sentään selitellä lähinnä mantralta kuulostavaa "all should be free"- potaskaa. Mihin katosi Assassiinien tavoite rauhasta? Rauhan edistämisen sijaan Connor käytännössä panee koko Itsenäisyyssodan alulle yksin Bostonin verilöylyä ja Lexingtonin laukausta lukuunottamatta. Hahmotkin ovat uskottavampia kun pahiksia löytyy kummaltakin puolelta, ja historiallisia puolia ei leimata selkeästi hyviksi ja pahoiksi. Ubisoft saa minun puolestani selitellä mitä haluaa AC3:n tarinasta, mutta tähän mennessä ainoat vastaan tulleet kolmosen temppeliherrat jotka eivät jo historian mukaan ole brittien puolella ovat
(click to show/hide)
Muutenkin Amerikkalaisten miltei kaikki teot tuoksuvat ruusulta brittien ollessa lähinnä sortajia. Itsenäisyyssodan merkkihenkilöistä jonkinlaisa särmiä löytyy lähinnä Paul Reverestä Conorin ärsyttämisen muodossa. Ainoan eriävän mielipiteen jenkkien tekosista esittää nykymaailmassa Shaun, ja tämänkin pointit tuntuvat jotenkin väkisin huonosti kirjoitetuilta. Yhdysvaltain itsenäistymistaistelussa on hyvinkin paljon valonarkaa materiaalia, mutta Shaunpa kitisee siitä että sitä kutsutaan vallankumoukseksi eikä sisällissodaksi, vaikka nämä ovat jossain määrin päällekäisiä termejä. Koko hahmosta maalataan muutenkin puolueellista kusipäätä jonka pointit eivät ole hyviä eivätkä voikaan olla koska... Koska... Koska hän ei ole kiva ihminen.

Fazun kanssa olen kuitenkin eri mieltä siitä että kaikissa peleissä tehdään samaa. Ykkösessä on erilainen fiilis kuin kakkosessa, ja yhteyttä kolmoseen on vaikea nähdä. Ykkösessä kaikki tuntuu tarkoituksenmukaiselta ja tähtää selkeään pisteeseen, kun taas kolmosessa (ja vähän kakkosen sisarpeleissäkin) on aina välillä "mitäs helvettiä tämä liittyy mihinkään?" fiilis päällä.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #69 : 02.03.13 - klo:20:38 »
Assassin's Creed HIV: Black Fag traileri.

*

Poissa Turjake

 • Törö
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #70 : 29.08.13 - klo:00:48 »
Assassin's Creed III:n pelikello näyttää paria tuntia. Jätin tämänpäiväisen session kesken tehtävän, sammutin konsolin ja totesin, etten halua enää ikinä pelata tätä peliä tai pelisarjan seuraavia osia.

Haluaako joku ostaa? Femmalla lähtee, Xbox 360-versio.
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

*

Ihanaakin ihanampi Tomoko

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #71 : 15.09.13 - klo:19:40 »
...ja totesin, etten halua enää ikinä pelata tätä peliä tai pelisarjan seuraavia osia.

Ihan oikean ratkaisun sinä kyllä teit. Oksennan spontaanisti suuhuni, kun edes pohdin minkälaisia kakkakikkareita pukesoftilla on varalla lipastossaan tämän pelisarjan jatkoa varten. Minä olen pelannut pelkästään Assassin's Creed II:n, mutta päätin jo tuolloin etten koske enää näihin ranskalaisten liukuhihnatyöllä valmistettuihin roskapeleihin.

/ 5. Toki jos mahassa käyneet ruoantähteet maistuvat vielä jostain syystä.

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #72 : 08.10.13 - klo:22:04 »
Assassin's Creed 4 ei ole vielä ilmestynyt ja nyt jo DLC. Vit ny.

Enpä ainakaan ole hupiukko.

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #73 : 14.10.13 - klo:22:58 »
Nyt on kolmosta tullut pelattua ja ei tää niin paha ole. Tämä on tosiaan edellisiä Asscreedejä brutaalimpi (salamurhaukset eivät ole niin hienovaraisia kuin Ezion taiteillut, päälle vain ja kirvestä otsaan). Metsäparkour on hauskannäköitä hommaa. Tykkän myös erilaisista yksityiskohdista kuten miten lumi ei ole vain nurmikkoa lumitekstuurilla vaan hangen poikki pitää puuskuttaa kuin morttileirillä konsanaan.

Ja ne meritaistelut, jukulauta. AssCreed 4 hype nousi yli yhdeksääntuhanteen.
« Viimeksi muokattu: 14.10.13 - klo:23:00 kirjoittanut Echo »

Enpä ainakaan ole hupiukko.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #74 : 26.10.13 - klo:20:52 »

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #75 : 26.10.13 - klo:21:04 »
Joo on täysin väärin sanoa mitään positiivista tästä sarjasta.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #76 : 26.10.13 - klo:22:53 »
Jep, Ubisoftin avoimen maailman pelit on lähes poikkeuksetta paskaa.

95% turhaa fillerikontenttia ja loput paskaa tarinaa. En ole tosin Asscreedejä pelannut sitten Brotherhoodin, mutta uusinta Far Cryta yryitin hetken pelata.

En vaan ymmärrä miksi melkeimpä jokainen "isompi" peli vaatii nykyään expabarit ja kauhean läjän sivutehtäviä ja muuta keräiltävää. Kai jengi sitten vaan tykkää täytellä palkkeja, en tiedä.

Tän tyyppiset pelit ei vaan vissiin sovi mulle enää.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #77 : 29.10.13 - klo:23:23 »
Osa singleplayer kamasta online passin takana : Gameinformer

Lainaus
When protagonist Edward Kenway boards a ship, he has the option to add the ship to his fleet. This fleet functions similarly to your assassin recruits in previous titles; you can send them on missions, and after a varying number of real-time minutes, the ships return with money and spoils. However, we've confirmed that your access to this whole loop is gated by the Uplay Passport. In other words, if you borrow the game from a friend who has already redeemed the code (or buy the game used), you don't get the fleet and the benefits that come with it in your single-player game.

...

On one hand, the fleet does include online elements. You are able to have your friends assist you to make missions go faster, for instance. On the other hand, there's nothing about it that demands this assistance; once you can use your fleet, you can do the missions solo. Previous installments in the series, like Assassin's Creed: Brotherhood, included similar offline versions of this mechanic.

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #78 : 30.10.13 - klo:02:33 »
Passport. Vieläkö tuo syöpä sikiää?

Enpä ainakaan ole hupiukko.

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #79 : 02.11.13 - klo:20:09 »
Vittu näitä kontrolleja joskus. Oikeesti.

Enpä ainakaan ole hupiukko.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #80 : 05.12.13 - klo:23:48 »
Olipas mainio, tuo Black Flag.  :) III:n jälkeen en enää kauheasti odottanut tältä sarjalta, mutta mukavaa yllättyä täysin.

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #81 : 28.12.13 - klo:04:13 »
Weigh-hay and up she rises
Weigh-hay and up she rises
Weigh-hay and up she rises
Early in the morning!

Fuggen awesome videopeli.

Enpä ainakaan ole hupiukko.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #82 : 19.03.14 - klo:19:27 »
Ass Crrd näyttäisi jatkuvan Pariisissa. Rakastin Ezion pelejä Italian takia, joten odotukset ovat korkealla tätäkin kohtaan. :)

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #83 : 19.03.14 - klo:19:39 »
Hint: Pariisi ei ole Italiassa.

*

Mikkisetä

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #84 : 19.03.14 - klo:20:02 »
Hint: Ehkä Coconuut ei niin luullutkaan.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #85 : 19.03.14 - klo:20:04 »
Tykkään Euroopan kaupungeista. :)

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #86 : 19.03.14 - klo:21:07 »
millon suomi finland perkele kalja karpalo siemenneste

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #87 : 20.03.14 - klo:01:18 »
Lalli salamurhaajaksi!

Enpä ainakaan ole hupiukko.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #88 : 24.06.14 - klo:19:32 »
Ezio täyttää tänään 555 vuotta. Kiva video sen kunniaksi.

<a href="https://www.youtube.com/v/7b7Hlsau_i0" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/7b7Hlsau_i0</a>


*

Poissa Turjake

 • Törö
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #90 : 06.10.14 - klo:22:34 »
Vittu pliis.

<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #91 : 07.10.14 - klo:14:57 »
Hyvä pointti on myös se miten tuo on muka tehty "reiluuden" nimissä mutta Wii U:n olemassaoloa ei edes tiedosteta. Tai että entäs PC-versio, onko sekin rajoitettu että "vältetään väittelyiltä"?

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #92 : 07.10.14 - klo:15:12 »
Ubisoftin omien kommenttien mukaan ketään ei kiinnosta pc-versio, joten empä siltäkään ihmeitä odottelisi. Watch Dogs on ainakin teknisesti ihan ripulia.

*

Poissa Echo

 • Touhoun ainoa miesbossi
  • Mun profiili
Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #93 : 07.10.14 - klo:16:31 »
Poopysoft pls

Enpä ainakaan ole hupiukko.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #94 : 07.10.14 - klo:18:16 »
Mut hei, ehkä tää on viimein se vuosi, jolloin ihmiset lopettaa rahan antamisen Ubisoftille.


Ei se ole :(

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #95 : 05.11.14 - klo:12:44 »

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #96 : 05.11.14 - klo:13:24 »
Mut hei, ehkä tää on viimein se vuosi, jolloin ihmiset lopettaa rahan antamisen Ubisoftille.


Ei se ole :(

*

Koivari

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #97 : 05.11.14 - klo:13:30 »
Ostaisin, mutta onneksi Wii U:n tehot eivät riitä.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #98 : 06.11.14 - klo:01:04 »
Ensinnäkin hv Steam ja pakotettu Uplayn käyttö Assassin's Creedien yhteydessä.
Toisekseen hv Ubisoft yleensäkin miksi houkuttelet jatkuvasti rahani luoksesi sdfdgfdggdg

Seitsemän vuotta siihen nähtävästi meni, ennen kuin sai tahkottua edes tuota ekaa osaa lävitte. Voi perhana sitä pettymyksen määrää kun monta vuotta innosta täristen odottaa että saa kokea Altaïrin retket omin kätösin ja lopputulos onkin ihan ripulia. ;_; Edelleen ihmettelen niin maan perkeleesti mitenkä koko sarja on yhden noin huonon pelin jälkeen onnistunut tahkoomaan ihtestään vielä miljoona lisää. Seppuku oli ihan liian lähellä ykköstä pelatessa, välillä teki mieli ihan kyseenalaistaa että onkohan tää tarina nyt edes niin worth it että pitäis pelata loppuun asti ja jättää netistä lukeminen väliin. Ok, olihan se ihan yleissivistävä pelikokemus, mutta luoja minkälainen.

AC2 piti repiä läpi heti perässä, kovin yllättyen tosin tykkäsin ihan mielettömästi. Osasyynä voi tietysti olla se, ettei Ezio halunnukaan juosta seiniä päin ohjaamatta, rämpätä siinä montaa sekuntia ja sitten tajuta että ei perhana tässä ollaan jumissa ja tähän kuollaan. Ja peli saattoi jopa vahingossa näyttää ja tuntua aika kivalta. Sekin saattaa tietty olla yksi syy, että pelissä sai jopa tehdä jotain muuta kuin, gasp, juosta pisteestä a pisteeseen b kymmentä kertaa putkeen.

Brotherhood vähemmän tai enemmän puolessa välissä ennen kuin järki huutaa että täähän on tätä tismalleen samaa uudestaan ja uudestaan, mitä nyt pelistä muutetaan backstoryä jonkun verran ja cutscenet sen mukana. Gameplay pysyy tismalleen samana ja jatkuvasti tehdään tismalleen samoja jutuja - mitä ny ehkä välillä saa uuden pyssyn tai miekan joka toimii vähän eri tavalla. Hetken jo luulin saaneeni jotain uutta ja erilaista. ;_; Kokeilin Black Flagia. Taas sama juttu. Mitä.

Ja nyt vielä silti mietin ostaakko Revelations ja AC3 molemmat Steamin joulualeista. Ei jumalauta ei helvetti. Miksei voi oppia aikaisemmin kuin pelin avaamishetkellä että hetki pieni, enhän mä nyt teoriassa ole edes ostanut uutta peliä vaan vanhemman päivitettynä. Brb luen AC-kirjan. Tarinan takia näitä vaan tunnutaan pelaavan. Ja multiplayerin jos pelaajia enää vanhemmille peleille löytys, kyynel.

Vs: Assassin's Creed -sarja
« Vastaus #99 : 06.11.14 - klo:18:16 »
Samaan aikaan CD Projectin leirissä :

16 ilmaista Dlc-pakettia Witcheriin


Ja Asscreediin liittyen, Black Flag on ihan gud.