NGC - Super Smash Bros. Melee

  • 103 Vastauksia
  • 18881 Lukukerrat
Vs: GC - Super Smash Bros. Melee
« Vastaus #100 : 16.06.09 - klo:09:35 »
Joskus viime vuoden puolella ostin tämänkin pelin. Levyke on vähän naarmuinen, eli peli flägäsee aina jossain vaiheessa.
Tavallisesti pelaan Ganondorfilla ja joskus Kirbyllä, mutten ole mielestäni kovin hyvä pelaamaan ^^'
Naura itsellesi ennen kuin muut ehtivät.

*

Poissa eebrozgi

  • spoiler: eero
Vs: NGC - Super Smash Bros. Melee
« Vastaus #101 : 07.02.10 - klo:15:05 »
Mainostelen:
http://smashfinland.munpalsta.com/index.php?topic=75.0

Sosiaaliset taidot on hyvä olla, pelitaidoilla ei niin väliä. Suurta riemua luvassa *_*
KEEP YOUR COOL!

Vs: NGC - Super Smash Bros. Melee
« Vastaus #102 : 20.06.13 - klo:20:38 »
<a href="http://www.youtube.com/v/pZL9VTw7NOY?version=3&amp;amp;hl=fi_FI" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/pZL9VTw7NOY?version=3&amp;amp;hl=fi_FI</a>

Pelattiin tosiaan kaveriporukalla wanhaa kunnon Meleetä. Tietenkin parin oluen jälkeen. Jälki on sen mukaista kohellusta, mutta ainakin läppä lensi ihan kiitettävästi. Kunpa seuraavassa Smash Bros.issa palattaisiin edes hieman enemmän tähän Meleen energiajuomapäristelyyn. Brawl tuntui niin auttamattoman verkkaiselta tähän verrattuna.

*

Poissa Tingle

  • Paavo
    • Academic Nintendo Club RY
Vs: NGC - Super Smash Bros. Melee
« Vastaus #103 : 26.11.18 - klo:00:13 »
Vanha kunnon eebrozgi vs. Suomen paras pelaaja Paju. Kannattaa katsoa ;)


Melee se on vaan vuodesta toiseen yksi kaikkeista parhaimpia pelejä ja vieläpä erittäin hyvä sellainen. 2002 katsoin pelikuvaa hyppivästä mariosta ja totesin että tämähän on hyvä. Sitten ostettiin cube ja melee ja paluuta ei enää ollut. Hahmoista tunsin etukäteen pikatsun ja mr. game and watchin, mutta pikkuhiljaa tulivat muutkin nintendon klassikkohahmot tutuiksi. Sitten olikin aivan pakko tutustua myös niihin muihinkin peleihin ja voi juku miten mainioita nekin olivat! Ja näin oli uusi Nintendomuna syntynyt. Sisältöä on runsaasti, mutta keräily ei koskaan tunnu pakkopullaisalta työmaalta, vaan kaikki moodit, pokaalit ja kentät tuntuvat tarkoituksenmukaisilta osilta kokonaisuutta.

Erittäin hyvin on myös pelattavuus kestänyt ikää. Liikkuminen on nopeaa, tyydyttävää ja siihen tarjotaan lukuisia vaihtoehtoja. Pelin aggressiivinen luonne palkitsee huonojakin pelaajia hauskanpidosta ja voi juku miten hyvältä toisen ihmisen tappaminen meleessä tuntuukaan. Lapsena kun pelailin en osannut meleessä hyppiä saati hyökätä. Se oli silti hauskin peli ikinä. Nyt 16vuoden treenin jälkeen saan neljä-nolla turpaani lapsilta, jotka eivät olleet pelin julkaisussa edes syntyneet. Peli on edelleen yhtä hauskaa. Smashista puhuttaessa kuulee usein kahtiajaosta turnaus- ja hupipelaajiin. Se on ihmisyyttä aliarvioivaa paskapuhetta, on ainoastaan tyyppejä jotka pitävät meleestä. Hauskaa pelattavuutta arvostavat kaikki :)

Nuorempana suosikkihahmojani olivat mm. Ice Climbers, Ness, Link ja Captain Falcon. Nyt on tullut paahdettua Meleen sitruunoita ampuvalla Mega Manilla, elikkäs Peachillä. Osaamiseni rajoittuu aika pitkälti persiljoiden viskomiseen ja downsmashin takomiseen. Se on hyvää, muttei riitä pitkälle. Ehkä 16 vuoden päästä osaan jo pelatakin vähäsen.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI