Playstation Plus

  • 4 Vastauksia
  • 6840 Lukukerrat
Playstation Plus
« : 16.06.10 - klo:05:17 »

Julkaisuajankohta: 29. kesäkuuta 2010
Laiteohjelmiston minimiversio: 3.40
Hinta: 19,95 euroa/3 kk tai 49,95 euroa/vuosi

Aluksikorostan, että kaikki nykyiset ominaisuudet pysyvät ilmaisina NETTIPELAAMINENKIN.

Lainaukset virallisesta Playstation Plus sivustosta

Tilaajat saavat ison kasan maksullisia ja eksklusiivisia toimintoja, kuten pelejä ja sisältöä vähintään 200 €* arvosta vuodessa, vain jäsenille varattuja PSN-toimintoja ja paljon muuta.

*Arvio perustuu saatavilla olevan sisällön keskimääräisiin hintoihin ilman alennuksia. Laskennassa on käytetty toukokuun 2010 valuuttakursseja. Todellinen arvo voi vaihdella. Käyttöoikeus osaan sisällöstä, paitsi alennuksiin, päättyy tilausjakson lopussa.

* Pelit: nauti PlayStation Network -peleistä, minis-pikkupeleistä ja PS one -klassikoista sekä premium-avatareista ja dynaamisista teemoista vähintään 200 €* arvosta vuodessa. Saat myös eksklusiivisia PlayStation Store -alennuksia ja ennakkokäyttöoikeuksia demoihin ja betaversioihin. Sisältöä lisätään PlayStation Store -kauppaan joka kuukausi, joten saatavilla on aina jotain kivaa.
* Pelien kokeiluversiot: kokeile valittuja PlayStation Network- ja Blu-ray Disc -julkaisuja tunnin ajan ennen ostoa
* Automaattiset lataukset: vastaanota automaattisesti tuoreimmat PS3-laiteohjelmiston päivitykset, kaikkien pelien päivitykset ja jopa pelidemoja.

Automaattilataus

Vastaanota uusimmat demot sekä laiteohjelmisto- ja pelipäivitykset automaattisesti.

Aseta PlayStation 3 -järjestelmäsi vastaanottamaan uusimmat PS3-laiteohjelmistopäivitykset sekä päivitykset kaikkiin pelaamiisi peleihin automaattisesti. Voit saada jopa pelidemot suoraan PS3:eesi sormeakaan nostamatta.

Enää sinun ei tarvitse odottaa suosikkipelisi pelaamista uuden päivitystiedoston takia tai muistella uusimpien laiteohjelmistopäivitysten julkaisupäiviä - anna PS3:n tehdä työ puolestasi.

Määritä vain aika, milloin haluat vastaanottaa päivitykset ja demot, niin PS3 käynnistyy ja lataa ne automaattisesti - ja kaikki on valmiina seuraavaa pelikertaa varten.

Pelit

Saat vähintään neljä peliä kuukaudessa ilman lisämaksua.

Joka kuukausi voit PlayStation Plus -jäsenyyttäsi käyttämällä ladata PlayStation Store -kaupasta valikoiman pelejä, mukaan lukien PlayStation Network -nimikkeet, minis-pelit ja PS one -klassikot. Lisäksi voit ladata premium-avataria ja dynaamisia teemoja, joista monet ovat vain PlayStation Plus -jäsenien saatavilla. Pelit, avatarit, teemat ja kaikki muu PlayStation Plus -sisältö päivitetään kuukausittain, joten tarjolla on aina jotakin uutta.

Jäsenille tarjotaan myös eksklusiivisia alennuksia PlayStation Store -kaupan sisällöstä, joten muista käyttää ne hyväksesi, sillä nekin vaihtuvat joka kuukausi.

Lisäksi - aina kun se on mahdollista - PlayStation Plus -jäsenet pääsevät kokeilemaan valittuja demoja ja betaversioita, ennen kuin ne tulevat yleiseen jakeluun. Pääset siis kertomaan kavereillesi tulevista huippupeleistä ja pakkohankinnoista ensimmäisenä.

Pelien kokeiluversiot

Kokeile valittuja PlayStation Network- ja Blu-ray Disc -pelejä ennen ostamista.

Vain maksullisen PlayStation Plus -palvelun jäsenien käytössä oleva ominaisuus tarjoaa paljon enemmän kuin PlayStation Store -kaupan demot. Pelien kokeiluversiot -ominaisuuden ansiosta voit ladata koko pelin ja pelata sitä yhden tunnin ajan ostopäätöksen helpottamiseksi. Voit kokeilla verkkopelitiloja, pelata ystäviä vastaan ja tehdä kaikkea muutakin, mitä hankkimassasi pelissä yleensä tekisit. Tunnin kokeilun jälkeen voit päättää, haluatko ostaa pelin.

Voit ladata kaksi kokeiluversiota kuukaudessa. Jos ostat pelin myöhemmin, voit jatkaa peliä siitä, mihin kokeiluversiossa pääsit, ja käytössäsi ovat myös mahdolliset avaamasi trophyt.

Cross-game Voice Chat


Invite your friends to chat online no matter what game you're all playing, even if they aren't members of PlayStation Plus.

<a href="http://www.youtube.com/v/GbPr1NUCWzc&amp;hl=fi_FI&amp;fs=1&amp;" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/GbPr1NUCWzc&amp;hl=fi_FI&amp;fs=1&amp;</a>
« Viimeksi muokattu: 06.12.12 - klo:03:48 kirjoittanut Osiris »

Vs: Playstation Plus
« Vastaus #1 : 16.06.10 - klo:05:22 »
Ihan kivan kuuloinen palvelupaketti. Saisivat tehdä vastaavan Nintendon ja Microsoftinkin puolelta. Eikä mitenkään aivan tajuttoman kalliskaan, jos muutenkin laittaa paljon rahaa pelaamiseen.

//Jaa, "ilmaisten" pelien lisenssit sidottu tilaukseen. Perun kaikki pahat sanani. Paska palvelu. Eikö ne saatanat ole oppineet mitään mp3-musiikin myynnin kopiosuojauksista? Ihmiset eivät tykkää maksaa sisällöstä, jota voi kuunnella vain tietyllä laitteella, tietyn aikaan, tietyllä säällä kuun ollessa oikeassa paikassa. Kuluttajasuojan kannalta erittäin valitettavaa, jos tällainen palvelumalli yleistyy myös muille konsoleille.
« Viimeksi muokattu: 16.06.10 - klo:18:18 kirjoittanut Tube »

*

fazerin sininen

Vs: Playstation Plus
« Vastaus #2 : 13.08.12 - klo:15:17 »
Nyt kannatta ostaa Playstation Plussaa. Saa seuraavat pelit ilmaiseksi:

-Infamous 2
-Littlebigplanet 2
-DeadSpace 2
-Motorstorm Apocalypse
-Oddworld: Stranger's Wrath
-Darksiders
-Lara Croft and the Guardian of light
-Saints Row 2

15 eurolla saa noin paljon pelejä. Pitääkö minu sanoa enempää? Eiku joo, mulla on 60 GB kovo, sinne mahtuu, mitä nyt kolme tai neljä noista peleistä.

*

Poissa Tingle

  • Paavo
    • Academic Nintendo Club RY
Vs: Playstation Plus
« Vastaus #3 : 08.05.13 - klo:17:13 »
fsiu sä oot kyl ihan tyhmä
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

*

Poissa pandem

  • aika lol
Vs: Playstation Plus
« Vastaus #4 : 08.05.13 - klo:19:43 »
Jos kovolla ei ole tilaa niin koita poistaa ihan levyllä olevien pelien sinne laittamia tiedostoja, itse sain 50 gigaa helposti tehtyä tilaa kun oli sama ongelma. Ico ja SOTC kuulostavat aika muikeilta :3, sehän oli vain ajan kysymys koska ne tänne olivat tulossa