Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Seikkailupelit

20.11.16 - klo:22:13

Tapza Paikalla

 • Katkeroitunut nörtti
Chase osoittautuikin sitten kuuden euron hintaiseksi latauspeliksi, jolla on pituutta suunnilleen saman verran kuin Ace Attorney -pelien ensimmäisillä episodeilla. Laatukin on samaa luokkaa: kiva ja napakka kokonaisuus, jonka aikana tutustuu keskeisiin hahmoihin ja maailmaan ja joka jättää fiiliksen, että seuraavaksi luvassa on jotain huomattavasti parempaa ja kiinnostavampaa. Valitettavasti tällä kertaa ei ole, tai jos on, sitä saadaan odottaa tovi.

Ei pelissä mitään kauhean huonoa ole. Hahmoilla on persoonallisuus, juoni etenee, ratkaisuissa on järkeä ja musiikki on tunnelmallista. Mutta kyseessä on silti kuin tv-sarjan pilottijakso tai kirjan ensimmäiset pari lukua. Kiinnostus on herännyt, mutta maailma ei vielä ole imaissut täysin sisäänsä. Jos tälle jatkoa tulee, niin odotan mielenkiinnolla, mutta en ole varma pystynkö suoranaisesti suosittelemaan tätä. Hinta on alhainen, mutta ei ehkä riittävän alhainen.
Lasken pääomaa.
Kirjattu
 • ::
 • 20.11.16 - klo:22:14

  Tingle Paikalla

  • Paavo
   • Academic Nintendo Club RY
  Latasin itsekin tämän, en ole vaan pelannut.  *whistle*
  <Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
  <Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
  <Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
  <JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
  <henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
  <Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI
  Kirjattu
 • ::
 • 20.11.16 - klo:22:42
  Aika samoilla linjoilla Tapanin kanssa. Lisäisin kuitenkin vielä, että dialogi oli mielestäni jossain määrin tönkköä tai latteaa, eikä varsinaista pelattavaa ollut nimeksikään, vaan kyseessä on melkeinpä puhdas visuaaliromaani (tai noh, romaani ja romaani...)

  Satoshi Okubon tunnistettava musiikki on ehdottomasti pelin parhaita puolia. Hotel Dusk ja Last Window -muistot tulvahtivat välittömästi mieleen.
  Kirjattu
 • ::
 • 20.11.16 - klo:23:55

  Tapza Paikalla

  • Katkeroitunut nörtti
  Dialogi ei minustakaan ollut aiempien pelien tasolla, vaikka ei se häiritsevän huonoakaan ollut. Ehkä vika on kääntäjissä.

  Niin, pelattavaa on tosiaan sen verran, että muutamassa kohdassa pitää tökkiä ruutua samaan tapaan kuin Ace Attorneyn rikospaikkatutkimuksissa. Keskusteluissa on myös muutamia valintoja joissa on ilmeisesti mahdollista valita väärin, mutta oikea vaihtoehto on kyllä aina aika päivänselvä.
  Lasken pääomaa.
  Kirjattu
 • ::