Forza

  • 3 Vastauksia
  • 14696 Lukukerrat
Forza
« : 10.10.11 - klo:16:07 »
Onko täällä Forza-ihmisiä? Olen löytämässä sisäistä autopelipelaajaani, kun Forza 4:n demo aiheutti suurta mielihyvää. Kiinnostaisi siis ostaa joko kolmonen tai nelonen, ja kyselisin että kumpi? Pari arvostelua lukaisin ja eivät nyt niin järjettömän paljon tunnu eroavan toisistaan. Lisäksi kolmonen lähtisi polkuhintaan nyt nelosen julkaisun alla. Suositteletteko?
« Viimeksi muokattu: 06.12.12 - klo:03:45 kirjoittanut Osiris »

*

Poissa Turjake

  • Törö
Vs: Forza
« Vastaus #1 : 10.10.11 - klo:20:46 »
Kolmonen löytyy täältä ja onhan se parasta autopornoa koskaan. Peli on ensinnäkin törkeän hyvän näköinen ja kuuloinen. Pidän pelissä erityisesti siitä, kuinka siitä voi tuunata juuri mieluisensa. Vaikeusaste ei ole pelkkää easy-medium-hard lässynläätä, vaan pelin useita eri avustuksia (vaihteet, ajo-ohjeet, automaattijarru ym.) voi säätää eri tasoille ja täten saada pelittämisestä juuri itsellensä miellyttävintä. Käytännössä peliä voi pelata niin arcade-tyylisenä hurjasteluna kuin simulaattorina, kuinka itse haluaa. Myös autojen tuunailu ulottuu niin maalipinnoista (itse koristelin aikoinaan oman autoni näteillä Mass Effect-logoilla...) niinkin pikkutarkkoihin asioihin kuin rengaspaineiden säätöön. Ei näitä tietenkään ole pakko säätää, mutta samalla huomaa, että peli sopii niin pikkutarkoille insinööripojille kuin myös sellaisille, jotka haluavat vain keskittyä puhtaasti kisaamiseen.

Nelosesta ei ole vielä minkäänlaisia kokemuksia. Ajattelin latailla demoa tässä lähiaikoina, tosin kokoversion ostaminen jäänee kaukaiseen tulevaisuuteen. Tämä ensinnäkin muun runsaan pelitulvan vuoksi, mutta myös siksi, että mulla on Forza 3 vielä kesken. Sisältöä vaan löytyy niin uskomaton määrä. Olen pelannut noin ikuisuuden ja satun olemaan vasta uramoodin puolessavälissä. Huh! Mitä nyt olen revikkatekstejä lukenut niin Forza 4 on aika lailla samaa kamaa kuin kolmonen, tosin tietenkin jossain määrin hiotumpana. Itse kyllä kallistuisin tällä hetkellä kolmosen suuntaan, kun sen niin halvalla saa ja ominaisuudet lienevät semisti samaa luokkaa nelosen kanssa. Ja voithan sitten kolmosessa liittyä Henukin ja minun seuraan vaihtelemaan autoja ja ajamaan kisoja. :)
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

Vs: Forza
« Vastaus #2 : 10.10.11 - klo:21:09 »
En menisi täysiveriseksi simulaattoriksi haukkumaan millään asetuksilla. Sen verran helposti pysyy hanskassa ainakin minulla ilman ajoapuja ihan hirveätkin tykit. Mutta niin, sopivan haastava peli, vähintäänkin tarpeeksi autoja sekä aivan älytön määrä kisoja ja näpräystä. Kannattaa sillä muutamalla eurolla ostaa jos ajatus Porchen kuskaamisesta pitkin Nurburgringiä 300 km/h lasissa aiheuttaa pullotusta etumuksessa.
-

Vs: Forza
« Vastaus #3 : 10.10.11 - klo:21:16 »
Itse olen Gran Turismo-miehiä ihan vaan siitä syystä etten omista boksia. Forzat ovat kaikki olleet loistavia, ja kolmosta olen pelaillut kaverin luona useampaankin otteeseen. Omaan makuuni vähän helppo, mutta en usko että keskivertopelaaja huomaa mitään ongelmaa vaikeusasteessa.
Tykkään siitä, että autoja saa muokata hiukan vapaammin kuin GT:ssä ja tykkään pelin graafisesta ilmeestä, koska vaikkei se ole ihan fotorealistinen, sitä on silti mukava katsella, ja toteutus on melko värikäs. Forzassa on kanssa kivat moottorien äänet joita on ilo kuunnella.

Itse suosittelisin että osta vaan tuo kolmonen jos saat kelpohintaan, koska niinkin hyvä peli kyseessä niin turha odotella neloista.