LoL - League of legends

  • 34 Vastauksia
  • 17537 Lukukerrat
LoL - League of legends
« : 09.01.12 - klo:22:52 »

League of Legends eli LoL on verkossa pelattava "MOBA", jota pelataan yleensä 5vs5 tiimeissä. Tarkoituksena on tappaa vastustajien championeja (muita pelaajia) ja tuhota tornit matkalla nexukseen - Nexuksen tuhoaminen onkin pelin päätavoite ja erä päättyy, kun se on tavoitettu. Championien ja monstereiden tappamisesta saa rahaa joilla ostaa itemeitä, joilla voi parantaa tehokkuuttaan.

Mutta millä servereillä porukka pelailee ja löytyykö täältä innokasta peliseuraa north-eastille?
« Viimeksi muokattu: 06.12.12 - klo:03:25 kirjoittanut Tube »

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #1 : 10.01.12 - klo:04:02 »
Njoo, ite oon pelannut jonkin aikaa, season ykkösen loppupuolelta alotin. Nyt tasolla 27 ja pohjois-Amerikan serverillä pelailen; nikki sama kuin täällä.

Hieno peli, ja kuten useimmissa multiplayer-peleissä se suurin ongelma on yleensä toisissa pelaajissa. Itse pelailen klaanikavereiden ja muiden pelaavien tuttujen kanssa. (NA-serverillä alotin klaanilaisten takia, nyt en viitti enää vaihtaa koska EUNE:llä olen vissiin level 5, enkä jaksa niitä vitun itäeurooppalaisia jotka ei osaa puhua englantia)

Tällä hetkellä lempichampionit on Kassadin, Nasus ja Brand.

Postaan jotain järkevää ketjuun huomenna koska nyt nuq

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #2 : 10.01.12 - klo:14:59 »
LoLia on tullut pelattua noin 7kk ja näin intin ohella oikeastaan joka lomilla, ja vihdoin kaksi viikkoa sitten dingasin maksimilevuille. Sinänsä hieman harmittaa, että aloitin pelaamisen about samoihin aikoihin kun kaverini lopettivat ja he sentään olivat pelanneet jo betasta lähtien. Mutta noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

   Itsehän en DotAa tai muitakaan edes etäisesti LoLin tapaisia pelejä ole koskaan pelannut, joten kyseessä on ollut varsin tuore kokemus. On melkein vieläkin sellainen fiilis, että koko ajan oppii jotain uutta. Myös viikon tai parin tauko pelirupeamien välissä takaa sen, ettei ihan heti pääse kyllästymään. Peliseuraa toki voisi olla enemmän ja LoLin community on ehkä hirveintä kuraa mitä olen ikinä nähnyt, mutta onneksi sentään itse peli on hyvä. Kanssapelaajien lisäksi valitettavaa löytyy lähinnä joistain vähän kummemmista balanssipäivityksistä ja uusien champpien tulosta jatkuvalla syötöllä.

   Tällä hetkellä ei varsinaista mainia ole, vaan napsin hahmoni ihan tiimin tarpeiden ja tilanteen mukaan. Silti ehkä summoner's riftissä tulee väännettyä eniten Jarvanilla, se kun on vähän sellainen joka paikan höylä. Dominionia sitten Fizzillä, kun joskus sitäkin jaksaa pelata. 27/3/9 pärisee.

Tosiaan EUNE:lla väännän ja peliseura kelpaa, summoner namena Zoinkah.
« Viimeksi muokattu: 10.01.12 - klo:15:00 kirjoittanut Zoink »
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #3 : 20.01.12 - klo:05:58 »
Joo eli päätin aloittaa pelaamaan hiukan aktiivisemmin EUNE:lläkin (koska skillshottailu 250+ pingillä alkoi puuduttaa, etenkin ranked-matseissa) joten hyväksyin kaikki kaveripyynnöt joita oli tullut ja jos näkee meikäläistä linjoilla niin inviteä vaan. Tällä hetkellä siis tosiaan tasolla 5, mutta kuitenkin pelattuna NA-servulla sellainen 300 peliä pohjustukseksi. Pelaan mitä vaan paitsi dominionia.

Tuosta uudesta championista Sejuanista:
Itse pidän kivana lisänä liigaan, mutta koska vihaan kaikkia CC-vahvoja champeja niin tuli taas yksi lisäys bännilistaan aina kun draftia/rankedia pelailen. Yksin tekee erittäin vähän vahinkoa, mutta tiimitappelussa hidastaa kaikkia poistaen pakomahdollisuudet, E-skilli on suoraan sanottuna ihan käsittämättömän perseestä jos osuu johonkin carryistä, ja helaa Sejuanilla on ehkä eniten koko pelissä. Ihan mukava saada uusi tankki peliin, mutta haluaisin nähdä lisää puhtaita support-hahmoja ja buffeja vanhimmille champeille (esim Ashe) sen sijaan että koko ajan tulisi uusia "tanky DPS" tyyppisiä hahmoja ja APmidejä.

Omat lempichampit sen verran muuttuneet että ovat tällä hetkellä Kassadin, Gangplank, Jarvan IV sekä Mordekaiser.
« Viimeksi muokattu: 20.01.12 - klo:06:00 kirjoittanut Dracoaeon »

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #4 : 21.01.12 - klo:16:30 »
(click to show/hide)

Caitlyn on veikee champpi

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #5 : 25.01.12 - klo:16:50 »
Hajotti jostain syystä.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #6 : 28.01.12 - klo:19:04 »
Juu itehän oon pelannu tota jo siitä betasta asti, ois ihan kiva saada lisää suomalaisia pelaajia tonne kavereihin ni ois hyvä sit pelailla tiimis ventin/ts kautta. Summoner nimi GR1MMJO lisätkää jos siltä tuntuu.^^

Pelejä takana varmaan jotain 1600 sillä minulla on kolme summoneria lvlit 30, 25 ja 8. Tolla 30 lvlisellä voittoja jotain 600 jos en ihan väärin muista, ja pelaan sit tota north-east. Nyt tosin oon intissä ja toi pelaamin jää sinne viikonlopuille ja ei kuitenkaan ihan kaikkia viikonloppuja tule pelattua niin tällä hetkellä en ole hirveän aktiivinen, mutta kunhan täältä pääsee pois niin eiköhän sitä sitten taas ala jonkin verran aktiivisemmaksi. :)

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #7 : 07.08.12 - klo:16:14 »
Lähetin kaveripyyntöä Zoinkorilla, joka on siis 10 levelinen smurffiacconi. Oletan ettet ihan jäätävästi ole peliä pelannut joten näin tulee ehkä hieman tasaisempia vastuksia ja voin pitää hauskaa ap tristanalla, tryndamerella ja muilla.
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #8 : 04.10.12 - klo:20:55 »
Keppineekeri-nimen alla pelailen 10lvl, Garen suosikkina (basics <3 ). Kesti tovi, että sain aikaiseksi aloitettua tämänkin, joskus voitaisiin kyllä restiporukalla pelailla tätäkin.
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #9 : 04.10.12 - klo:22:44 »
Lisäsin kaveriksi nordicilla (mun nimi siellä on AmbushInTheBush). En siellä normisti paljoa pyöri, mutta jos vaan näät mut irkissä tai muuten niin senkus sanot niin voiaan pelailla. :)
Jos opetusta kaipaat niin voin kanssa ehkä olla avuksi. Jos sulla on TeamSpeak3 koneella niin sitten etenkin.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #10 : 05.10.12 - klo:05:37 »
TS3 ei löydy, mutta äkkiähän tuon saa hommattua. :D

Headset on toinen mikä puuttuu, ainakin toistaiseksi. :/
« Viimeksi muokattu: 05.10.12 - klo:05:47 kirjoittanut apathy »
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #11 : 05.10.12 - klo:10:55 »
Juu eihän toi ole kuin pari megaa.

Ja siis lähinnä että ite voin pelin aikana neuvoa jos kysyy jotain - en voi sietää että pitää pysähtyä kirjoittelemaan liigamatsin aikana, huonoja muistoja rankkedista :D

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #12 : 20.10.12 - klo:23:50 »
Tulipa tässä repsahdus lievästi kun erään pelin aftermath näytti tältä.

Kyseessä siis toki 14lvl summoner.

Aika nihkeästi kyllä välillä starttaa Yillä, mutta kyllä se siinä lopussa alkoi sujua, kun tipahti tappoja järjestyksessä quadra, triple ja quadra. Viimosessa oli pienestä kiinni ettei tullut Penta ja sitä myöten Ace. :P
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #13 : 21.10.12 - klo:01:46 »
Katselin jo että ihan jees statsit kunnes siirsin katseeni ruudun ylänurkkaan ja "Co-op vs. AI (Beginner)". Tosin ei pelimuodossa sinänsä mitään vikaa ole. Itsekin olen sortunut viimeisen parin kuukauden aikana useinkin nappaamaan sen päivittäisen voiton Intermediatessa, nykyään kun tulee pelailtua LoLia lähinnä kavereiden kanssa ja niiden kanssa homma menee aina välillä vähän perseilyksi ja voitto ei ole ihan se tärkein.

On taas se 6300 ip:tä täynnä, mutta en oikein keksi mihin sen taas käyttäisi. Lähes kaikki yhtään kiinnostavat champit on jo ostettu ja runet nyt ovat sen verran tylsiä, että mieluummin säästelen johonkin tulevaan uuteen hahmoon. Hämähäkkinaista en välttämättä vielä osta, AP midiä kun pääsee sen verran harvoin pelaamaan ellei sitten heti ala hahmovalikossa huutelemaan.
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #14 : 21.10.12 - klo:04:17 »
Ja juuri tuli pelattua pari erää 5on5 ja en tiedä oliko muut surkeita, vai opinko pelin nopeasti, mutta kirkkaasti paras kd-ratio, täysi build sekä ensimmäisenä 18lvl.. O_o

Tuli pari kertaa pentatkin. :)
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #15 : 10.11.12 - klo:19:44 »
Hittasin aivan jäätävän eeppisen champin itselleni: Blitzcrank tukee pelityyliäni lähes täydellisesti ja lähes systemaattiesesti muutamassa pelissä tullut aina reilusti assisteja. Voitto ei ehkä aina heru, mutta olen esim tähän tulokseen sangen tyytyväinen, koska alla järkyttävän loistokas tiimi ja vastassa vähintäänkin yhtä hyvä porukka. Pelikin oli tasainen ja oli viimeisestä ässästä kiinni, kun molemmilta tiimeiltä oli kaikki Turretit sekä Inhibitorit tuhottu.
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #16 : 04.12.12 - klo:14:59 »
http://competitive.na.leagueoflegends.com/preseason/intro
Woah.
Helkkaristi uusia itemeitä ja muita mielenkiintoisia muutoksia. Saattaapi olla että palaan LoLin pariin ainakin vähäksi aikaa patchin jälkeen ihan vain katsoakseni, kuinka tuoreelta ja hyvältä peli oikein tuntuukaan muutosten ansiosta.
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #17 : 04.12.12 - klo:23:20 »
En malta odottaa S3:n saapumista. Oon niin kypsynyt tähän metaan joka on ollut melkein muuttumaton jo ainakin puol vuotta. Bruiser-snowball top, roaming ap mid, hard engage bot ja joku cc jungleri. Toivon että etenki toi top lanen mekaniikka saa uutta intoa irti uusista itemeistä, ja toivon mukaan melee carryt olis taas edes jokseenkin hyviä, en ees muista millon viimeks olisin rehellisesti voinut sanoa että Yi/Trynda/Fiora olis olleet hyviä hahmoja. Yks asia johon kiinnitin erityisesti huomiota oli miten HoG pudotettiin pois ja omasta mielestäni jo pelkästään tuo avaa top lanereille uusia buildimahdollisuuksia. S3:n alku tule varmaan olemaan jumalattoman sekava kun ihmiset kokeilee kaikkea uutta shittiä, ja prosessissa varmaan löytyy myös jotain järjettömän ylivoimaista paskaa jota sitten selvitellään patchi kerrallaan.
Pähkinänkuoressa mielipiteeni: tiedän että S3:n alku tulee olemaan kaaosta mutta eiköhän se siitä tasaannu - odotan innolla suuria muutoksia ja toivon että ihmiset alkavat ajattelemaan enemmän kaavojen ulkopuolella.

IPL5 oli muuten aika herkullista seurattavaa. Yleensä en kovin innolla kahtele mitään streameja ja championshippejä ja muita turnauksia yhteensä ehkä jonku kolme kattonu ikinä, mutta tuo IPL5:n ilmanen 720p laatu ja muutenkin asiallinen esillepano sai aikaan ihan mukavan katselukokemuksen. Noi ääninäyttelijöiden haastattelut oli kanssa kivoja, vaikka Harrington-Braa kaksikkoa oonkin seurannut muistakin lähteistä jo pidemmän aikaa.

Sori muuten kieliasu, varmaan näyttää aika hirveeltä, johtuu siitä että meen oikosulkuun kun pitäis puhua suomeksi jostain englantipainotteista termistöä käyttäen ja tulee tällästä puuroa.

Ainiin ja paras LoL-video pitkään aikaan: http://www.youtube.com/watch?v=m9P4trNWxYk
« Viimeksi muokattu: 04.12.12 - klo:23:23 kirjoittanut Dracoaeon »

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #18 : 10.01.13 - klo:11:11 »
Tekisi mieleni vaihtaa jollekkin toiselle servulle, koska leikkaa kiinni puolalaisten kanssa. Alle parissa viikossa on kertynyt noin 200 Tribunal-reportia erinäisistä pelaajista, jotka haukkuvat, afkaavat tai muutan vain ovat taidottomia valitsemallaan champillä tai valitsemassaan roolissa.
ELO jossain 700:n tuntumassa kiitos maailman hyödyttömimmän maan kansalaisten, vaikka pariin kymmeneen peliin kyllä mahtuu pari omaa mokaakin. Risoo vain perhanasti, kun ensin joku Pl-päätteisen nimimerkin alla pelaava nappula haukkuu noobiksi (tietämättä edes sanan tarkoitusta) valintaani Jax/Xin Zhao/Yi/Amumu/melkein mikä vain joka on omistuksessani jungleen, ja sitten menee itse ad-Teemolla midiin ottamaan pataan jopa Syndralta.

Aijjuu, lähtihän se peli rullaamaan, kun huomasi, että voi pelata muillakin champeillä kuin Yi. Voisinpa tästä listata eri draft-rooleihin omaksumani sankarit:
Top: Jax*, Riven*, Malphite, Cho'Gath*, Xin Zhao* sekä tanky-AP-Amumu*.
Jungle: Yi*, Jax, Xin, Amumu (dem ganks.. <3), Cho, Rengar sekä Riven.
Mid: Syndra (joo, tiedän että kaikki dissaa, mutta jos skillit käytetään oikein kombotettuna, cc:n määrä on uskomaton), Brand*, Lee Sin* sekä Ahri.
Support: Alistar*, Volibear*, Blitzcrank, Malphite, Soraka**, Sona, Taric tai lähes mikä tahansa buffaava champ.
ADC: Caitlyn*, Varus* sekä Vayne.

(*=skinitettynä, tähtien määrä on verrannollinen suoraan skinien määrään)
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #19 : 10.01.13 - klo:14:11 »
Itehän meinasin jossain vaiheessa levelata kolmeenkymppiin asti nordicilla että voisin pelailla suomikaverien kanssa paremmin mutta just nuo kyseiset kurwaa huutelevat xXDariusOrFeedPLXx-tyypit aiheutti sen että ei vaan jaksanut. Joka normimatsissakin joku kävi huutamaan noobia ja reporttia jo(i)llekin jo(i)stain ihan helvetin tyhmästä syystä ja sitä myrskyä ei lopettanu ei sit kyllä mikään. Yleensä puolet paskasta vielä jollain ihan ihme kielellä.

Sun champpivalikoima näyttää ihan asialliselta, mukava nähdä että joku muukin pelaa Varusta ja Brandia. Suosittelen Xerathia jos tykkäät Brandista ja Syndrasta, yks omista lempichampeistani ja pelityyliltään aika samanlainen. Suosittelen kanssa Volibear toppia. Hommaat helaa damagea ja attack speediä ja yhtäkkiä vedätkin porukkaa nokkaan 3v1 koska you're a fucking bear.


S3 toi mukanaan ihan perhanasti uutta ja oon ollu aika positiivista mieltä useimmista jutuista, etenkin uudet itemit olivat tervetulleita ja nyt jaksan pelata myös supportia kun ei aina tarvii buildata niitä samoja paskoja itemeitä ettei jää jälkeen. Toplane on vieläki samanlainen e-peniksien kalistelu kolistelu jossa voittaja jyrää 6-1 ellei toisen tiimin Tarzan ole pystyttäny leiriä jokipuskaan.
En oo aikoihin kyllä nyt pelannutkaan, kahta Renekton junglematsia lukuun ottamatta taisin viimeks pelata 3 viikkoa sitten. Skyrim, Dark Souls, Valkyria Chronicles, Dishonored... on vaan niin paljon pelejä joita just nyt pelaan mieluummin, kun pääsin kyllästymään oikeen olan takaa tuohon Leaguen yhteisöön. Oma Elo on siellä 1100 paikkeilla (oli viime seasonin jäljiltä 650 koska en sillon yksinkertasesti osannut pelata paskan vertaa) ja nousee tasasesti kunhan vaan jaksan pelata lisää rankedia (eli ei vielä aikoihin). Eli toisin sanoen vieläkin on Elo ihan päin vittua, mutta tällä hetkellä osasyynä vaan se, ettei ole kiinnostanu pelata.

Omia lempichampeja S3:ssa suunnilleen:
Top: Nasus***, Garen*, Lee Sin*, Renekton*, Shen**** - Lempirooli muttei kylläkään enää se jossa olen paras.
Mid: Xerath*, Brand*, Kassadin*, Lee Sin* - Mid on parhautta soloqueuessa koska roaming gankit, mutta en kyllä itse laningistä midissä välitä.
ADC: Varus*, Graves* - Näitä ironisesti vähiten vaikka nykyään se rooli jossa aina pärjään.
Jungle: Hecarim***, Vi, Lee Sin*, Jarvan IV* - Junglaus S3:ssa on oikeestaan mielestäni kivempaa, kun voin napata minkä vaan uusista Machetesta sikiävistä itemeistä.
Support: Sona*, Taric, Lulu, Lee Sin* - En pelaa paljoa paskaakaan supportia mutta jos pelaan, niin pelaan sitten niitä jotka voi helposti kääntää lanen.
« Viimeksi muokattu: 10.01.13 - klo:14:19 kirjoittanut Dracoaeon »

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #20 : 10.01.13 - klo:16:25 »
Alun parin matsin innostuksesta huolimatta lopetin LoLin pelaamisen käytännössä kokonaan pre-season patchin jälkeen. En ennen patchiakaan pelaillut kuin muutaman matsin viikossa, mutta nyt patchin tultua en edes jaksanut asentaa koko peliä uudelle koneelleni. En pitänyt uusista itemeistä, peruspeliin vaikuttavista muutoksista mm. ambient goldin kerääntymisestä, uudesta UI:sta ja muutenkin koko patchi tuntui melko nopeasti kasaan kyhätyltä uudistusyritykseltä. Esimerkiksi Hurricane on hyvä esimerkki muutosten järjettömyydestä. Tehdään peliin itemi joka perustuu on-hit-efekteihin, mutta voi ei, se onkin OP vanhojen itemeiden kanssa, joten poistetaan Madred's Bloodrazor. Tämä taas johtaa siihen, että esimerkiksi nyt muka patchin myötä parempi Warwick menettää sen parhaan lategameiteminsä ja järkevimmän jatkon Madred's Razorseille. Koko patchin ideahan oli muutenkin tarjota jännempiä buildimahdollisuuksia, joten miksi ihmeessä pitää poistaa muita itemeitä joilla on hyvä synergia keskenään. En vain tajua miksi tuollaista erittäin tilannekohtaista gimmick-itemiä sitten pitää pakottaa.

Ei siinä, LoLin skillcap tuli nyt muutenkin aika nopeasti vastaan ja ehkä oli jo ihan hyvä lopettaa ja siirtyä DotAn ihmeelliseen maailmaan. DotAssa tosin on mielestäni ehkä jopa LoLiakin paskempi community, vähintään pelitaidoiltaan (toki suhteessa peliin). Niitä saakelin venäläisiä ja polakkeja tunkee jopa Länsi-Euroopan puolelle pilaamaan muiden pelejä. Lisäksi DotAssa tiimin osaamattomuus ja feedaaminen näkyy kahta kauheammin kuin LoLissa. Raivottu siis on, mutta itse peli on sen verran muikea että pakko sitä on pelata.

Kaipa sitä voisi itsekin listailla loppuvaiheen lempichamppeja, tosin about kaikilla omistamillani tuli pelattua:
Top: Jarvan IV, Fiora, Gangplank, Garen
Mid: Fizz, Swain, Tristana (AP), Anivia, Veigar
ADC: Ashe, Vayne, Corki, Kennen
Jungle: Olaf, Rengar, Skarner, Warwick
Support: Alistar, Blitzcrank

Osa enemmän tai vähemmän hölmöjä pickejä ja osa hahmoista on jo nerffattuja, esimerkiksi AP Tristana ei tee DFG-nerffin jälkeen oikeastaan mitään. AD Kenneniäkin tuli loppujen lopuksi pelattua vain muutama matsi. Skinejähän en loppujen lopuksi ostanut kuin yhden eli Hextech Anivian ja Riot Girl Tristana ja Unchained Alistar olivat ilmaisia.
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #21 : 11.01.13 - klo:04:16 »
Alun parin matsin innostuksesta huolimatta lopetin LoLin pelaamisen käytännössä kokonaan pre-season patchin jälkeen. En ennen patchiakaan pelaillut kuin muutaman matsin viikossa, mutta nyt patchin tultua en edes jaksanut asentaa koko peliä uudelle koneelleni. En pitänyt uusista itemeistä, peruspeliin vaikuttavista muutoksista mm. ambient goldin kerääntymisestä, uudesta UI:sta ja muutenkin koko patchi tuntui melko nopeasti kasaan kyhätyltä uudistusyritykseltä. Esimerkiksi Hurricane on hyvä esimerkki muutosten järjettömyydestä. Tehdään peliin itemi joka perustuu on-hit-efekteihin, mutta voi ei, se onkin OP vanhojen itemeiden kanssa, joten poistetaan Madred's Bloodrazor. Tämä taas johtaa siihen, että esimerkiksi nyt muka patchin myötä parempi Warwick menettää sen parhaan lategameiteminsä ja järkevimmän jatkon Madred's Razorseille. Koko patchin ideahan oli muutenkin tarjota jännempiä buildimahdollisuuksia, joten miksi ihmeessä pitää poistaa muita itemeitä joilla on hyvä synergia keskenään. En vain tajua miksi tuollaista erittäin tilannekohtaista gimmick-itemiä sitten pitää pakottaa.
Ei noissa uusissa itemeissä kyllä balanssin puolesta ole oikein mitään surempaa vikaa paria lukuunottamatta. Bloodrazor poistettiin ihan muista syistä, suurimmaksi osaksi sen takia että sen hinta/laatusuhde oli aivan perseestä ja kyseessä oli 90% ajasta "noob trap" itemi, joka vaikuttaa hyvältä mutta loppupeleissä on kuraa useimmiten. WW:llä se oli jokseenkin hyvä ja Kog'mawlla jopa melko hyvä, mutta ei kummallakaan kyllä kuulunut mihinkään toplistaan. WW:tähän voi siis buildailla varmaan tuhannella eri tavalla, mutta kyllä se paras WW:n lategame-itemi on Frozen Heart, damagen kannalta varmaan ihan Bloodthirster jos AD:sta puhutaan ja DFG jos AP:sta. Blade of the Ruined King on A++ WW:llä. Tosin WW ei kyllä ole mikään top-tier picki johtuen ihan siitä että Riot meni ja teurasti Q:n base damagen silloin 16:a prosenttiin 20:stä, joka taas tarkoitti että WW:n pääbursti menetti noin 20% Q-damagestaan tankkeja yms. vastaan.

Runaan's on erittäin hyvä joillain champeilla ja ihan ookoo kaikilla joilla on mitään ranged onhittiä. Kog'mawlla Runaan's on hyvä, Gravesilla ihan hyvä, Ashella matsista riippuen hyvä, Varuksella jumalaisen hyvä.. Teemosta ei edes puhuta koska vitut siitä rotasta.
Jos joku itemi itseäni aluksi ilostutti suuresti oli Black Cleaverin remake, koska tykkään pelata Jarvania, Garenia, Renektonia, Talonia yms. AD castereita. Ongelmahan tuli siinä vaiheessa kun menivät lisäämään HP:n itemin perusstatteihin ja vielä jokseenkin huomattavan määrän. Nyt Black Cleaver on about kellä tahansa AD-champilla se toplanen uusi Heart of Gold jonka ostat kun olet edellä ja sitten vastustaja ei voikaan tehdä yhtään mitään.

Jos pitäisi hatusta vetää joku erittäin situational itemi joka toimii vain tietyissä tilanteissa harvoin, niin mieleen tulee kyllä yksi: Sword of the Divine. Ihan omituinen toimintaperiaate, mutta kyllä sillä joskus olen pari naurettavaa tappoa saanut esim Master Yillä, Kaylellä tai Vaynellä.

Pub-pelaamisen kannalta itemit ovat ihan hyvin balanssissa just tuota Black Cleaveria lukuunottamatta (joka on hiton vaikea balanssaa juurikin sen HP:n takia), ja turnauksissa en pelaa joten mistäpä minä tietäisin; tosin ainakin Doublelift ja pari muuta ovat sanoneet että bot lane on aika sotku tällä hetkellä.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #22 : 11.01.13 - klo:13:57 »
Alun parin matsin innostuksesta huolimatta lopetin LoLin pelaamisen käytännössä kokonaan pre-season patchin jälkeen. En ennen patchiakaan pelaillut kuin muutaman matsin viikossa, mutta nyt patchin tultua en edes jaksanut asentaa koko peliä uudelle koneelleni. En pitänyt uusista itemeistä, peruspeliin vaikuttavista muutoksista mm. ambient goldin kerääntymisestä, uudesta UI:sta ja muutenkin koko patchi tuntui melko nopeasti kasaan kyhätyltä uudistusyritykseltä. Esimerkiksi Hurricane on hyvä esimerkki muutosten järjettömyydestä. Tehdään peliin itemi joka perustuu on-hit-efekteihin, mutta voi ei, se onkin OP vanhojen itemeiden kanssa, joten poistetaan Madred's Bloodrazor. Tämä taas johtaa siihen, että esimerkiksi nyt muka patchin myötä parempi Warwick menettää sen parhaan lategameiteminsä ja järkevimmän jatkon Madred's Razorseille. Koko patchin ideahan oli muutenkin tarjota jännempiä buildimahdollisuuksia, joten miksi ihmeessä pitää poistaa muita itemeitä joilla on hyvä synergia keskenään. En vain tajua miksi tuollaista erittäin tilannekohtaista gimmick-itemiä sitten pitää pakottaa.
Ei noissa uusissa itemeissä kyllä balanssin puolesta ole oikein mitään surempaa vikaa paria lukuunottamatta. Bloodrazor poistettiin ihan muista syistä, suurimmaksi osaksi sen takia että sen hinta/laatusuhde oli aivan perseestä ja kyseessä oli 90% ajasta "noob trap" itemi, joka vaikuttaa hyvältä mutta loppupeleissä on kuraa useimmiten. WW:llä se oli jokseenkin hyvä ja Kog'mawlla jopa melko hyvä, mutta ei kummallakaan kyllä kuulunut mihinkään toplistaan. WW:tähän voi siis buildailla varmaan tuhannella eri tavalla, mutta kyllä se paras WW:n lategame-itemi on Frozen Heart, damagen kannalta varmaan ihan Bloodthirster jos AD:sta puhutaan ja DFG jos AP:sta. Blade of the Ruined King on A++ WW:llä. Tosin WW ei kyllä ole mikään top-tier picki johtuen ihan siitä että Riot meni ja teurasti Q:n base damagen silloin 16:a prosenttiin 20:stä, joka taas tarkoitti että WW:n pääbursti menetti noin 20% Q-damagestaan tankkeja yms. vastaan.
Enimmäkseenhän WW:n paskuus johtuu siitä, että gankeista on aika turha puhua ennen ultin saamista. Aivan alkuperäisessä junglessa WW:n passive teki siitä vielä suht validin junglerin junglemöpöjen ollessa vaikeampia, mutta S2-junglessa sillä sustainilla ei ollut niin paljon väliä vaan lähinnä clear speedilla ja alkupelistä lähtien tapahtuvalla kiusauksella. Q:n damagenerf oli ihan aiheellinen, tankki-itemeitä buildatessa sai tehtyä vähän liikaa vahinkoa.

Itsehän buildasin WW:n hieman hassusti aina, toki riippuen paljonkin siitä kuinka itsellä meni tai mitä champpeja oli vastassa. Long Sword + health potu alkuun, siitä bootseihin (yleensä Mercsit) ja Madred's Razoreihin, joista jälkimmäiset jäivät alkuasteelleen käytännössä kaikkien tärkeiden itemeiden ajaksi. Siitä sitten Spirit Visage, joka on erittäin halpa ja sopii WW:lle kuin nenä päähän. Siitä sitten katselemaan kuinka peli lähtee käyntiin. Yleensä armor-iteminä tuli itse asiassa hankittua Frozen Heartin sijaan niinkin aliarvostettu itemi kuin Sunfire Cape.

Eikä pääpointtini nyt ollut väitellä WW:n buildaamisesta, vaan Riotin järjettömistä muutoksista.
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #23 : 11.01.13 - klo:19:25 »
Sword of the Divine on kyllä kieltämättä aika metka vehje, varsinkin Twitchille, jonka koko olemus perustuu crittiin sekä hyökkäysnopeuteen. Runaan's Hurricanea itse kommentoidakseni voisin sanoa, että ainut jolla sen käytännöllisyys kusee huolella, on Vayne (ei true damage-efektiä kaikkiin kolmeen), mutta muille ADC:lle se on must buy.
Ravenous Hydra on sitten vähän kyseenalainen mielestäni, sillä esimerkiksi Mundo Movement-kengillä, neljällä Warmogilla ja Hydralla on täysin pysäyttämätön laitos, mutta taas jollain melee-carryllä Hydra on pakko-ostos jälleen, pelkästään sen takia, että kaksi Thirsteriä + Hydra = uskomaton Life Steal kaikesta mihin splash osuu, joka tekee teamfighteista vähän kivempiä champeille jotka lahoaisivat ensinenässä kunnon massamyllytyksissä.
Muista uusista esineistä omaksi suosikiksi on noussut (varsinkin AP-Amumulla käyttämäni) Seraph's Embrace, joka "kehittyy" Archangel's Staffista (kunnon MP-Regenit päälle ja Despair päällä sinne tänne säntäilyä niin johan on ebin). Myöskin Muramanan olen pariin otteeseen offence-Blitzcrankille hankkinut yhdessä edellisen kanssa, koska se ylitseampuva manan, AP:n sekä AD:n määrä yhteiskombinaationa. :D

Onhan noita pikku-tweakeja tullut muihinkin vanhoihin esineisiin ja pääasiassa ovat vain tehostaneet niiden potentiaalia, mikäli käyttö tapahtuu oikeissa olosuhteissa ja oikealla champilla, mutta kyllä suurin osa noista suurista muutoksista oli tarpeettomia ja jossain määrin myös jopa päättömiä. Plussaa antaisin kyllä esinevalikoimasta sekä kaupan uudesta ulkoasusta, miinusta taas siitä, että moni hahmo sai turhan nerfin. :/
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #24 : 12.01.13 - klo:00:03 »
Myöskin Muramanan olen pariin otteeseen offence-Blitzcrankille hankkinut yhdessä edellisen kanssa, koska se ylitseampuva manan, AP:n sekä AD:n määrä yhteiskombinaationa. :D
Kai tajuat, että manamunen ja archangelin manapassivet eivät stackaa, koska ne ovat uniqueja? Archangelin ja manamunen ap- ja ad-passivetkin tosiaan muutettiin viime patchin toimesta uniqueiksi jostain syystä, vaikka niiden stackaaminen ei ollut kuin hupimielessä tehtävä juttu. Tähänkään ei siis varsinaisesti ole mitään syytä, Riot vain päätti poistaa pelistä kivoja juttuja.
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #25 : 12.01.13 - klo:08:33 »
Kai tajuat, että manamunen ja archangelin manapassivet eivät stackaa, koska ne ovat uniqueja?
Miksi sitten olen saanut olemmista unique passivet Ebincrankille? Bugi tahi glitch kenties?

Lisäksi mielestäni Manamune on 'on-hit', kun taas Tear (ja näin ollen myös Archangel) abilityistä ja niillähän taitaa olla myös eri unique-nimet, joten siten voisivat kaiken logiikan mukaan stackata.

/E: Samat passivithan niissä on. Ps. Valvominen ei ole hyvästä koherrentille ajattelukyvylle. Mutta silti miten sain stackit molemmista? O_o
« Viimeksi muokattu: 12.01.13 - klo:11:38 kirjoittanut apathy »
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #26 : 12.01.13 - klo:13:13 »
Siis. Ennen pre-season patchia sekä manamunen 2% manasta ad:ksi ja archangelin 3% manasta  ap:ksi eivät olleet vielä uniqueja, eivätkä tosin muistaakseni manankertymispassivetkaan, mutta itemien kuvauksissa mainittiin, ettei kertynyt mana stackaa toisten samankaltaisten itemien kanssa. Ensimmäisen passiven muuttaminen uniqueksi tarkoittaa siis sitä, että voit toki ostaa manamunen sekä archangelin ja saada kummankin ad ja ap -bonukset, mutta et voi ostaa esimerkiksi kahta archangelia kuten ennen. Passivet stackaavat, erinimiset unique passivet stackaavat, samannimiset unique passivet eivät.

En muista näyttivätkö itemit sitä kertynyttä manamäärää siitä huolimatta oliko itemeitä useampi, mutta vain eniten manaa kerryttäneen itemin manat otettiin huomioon. Archangelista tosin sai muutenkin jo 450 manaa ilman passiveakin ja koska ap-passive ei ollut unique, yksi räbädäbä deathcap + 5 archangelia + runet + masteryt = ~1500AP:ta, eli suurin määrä mitä pelissä voi saada millään buildilla. Ei todellakaan mikään validi buildi, joten en näe syytä miksi se piti poistaakaan.
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #27 : 07.06.13 - klo:22:03 »
Pitkän ajan jälkeen voisin vähän puhaltaa ELOa tähän ketjuun myös.

Elikkä voisi mennä uhkarohkeasti väittämään, että olen oppinut pelin kikat ja salat lähes tulkoon kokonaan ja matkan varrella on tullut haalittua kasaan kaikki muut champit paitsi Cassiopeia, Kog'Maw, Malzahar, Nami, Nautilus, Orianna, Quinn, Rumble sekä Trundle. Nyt vain odotellaan täpinöissä koska Aatrox tulee, että senkin voi ostaa heti.
Tämän hetkisestä projektistani voisin sen verran paljastaa, että tavoitteena on kesän loppuun mennessä saada KAIKKI runet kasaan (juuh tiedetään, osa niistä on IP:n haaskuuta, mutta perfektionismi ei tunne vajavaisuutta).
Pääasiallisesti nykyjään pelailen seuraavasti:
Top: Yorick(*), Shen(*), Talon (***), Elise, Nidalee(*).
Mid: Diana (*), Talon (***), Elise, Nidalee(*).
ADC: tilanteesta ja vastustavasta tiimistä riippuen, kun ei puutu kuin yksi.
Support: Shen(*), Blitzcrank(*), Yorick(*), Nidalee(*), Lux(*).
Jungle: millon mitäkin sangen yllättävää, useimmiten Fiora, GP(*), Elise(*), Fiddlesticks(*) tai Amumu(*).

Jälleen tähdet kertovat skinien lukumäärän ja juu tiedän, ettei kaikki noista ole ihan kaikkein optimaalisimpia ratkaisuja, mutta yllättävyys on kolmas nimeni ja siitä minut parhaiten tunnetaan.
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #28 : 07.06.13 - klo:23:12 »
(click to show/hide)
Matchmaking on muuten harvinaisen toimiva täs pelissä, kuulin juttua

Hauska peli mut ei vaan inspaa kunnolla, oon liiän tryhard ja ei vaan millään saa tarpeeks osaavia kavereita ympärille joitten kaa olis hauska pelata

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #29 : 08.06.13 - klo:14:25 »
Hauska peli mut ei vaan inspaa kunnolla, oon liiän tryhard ja ei vaan millään saa tarpeeks osaavia kavereita ympärille joitten kaa olis hauska pelata
Pelaisin mielelläni mutta EUNE :/ En tykkää yhtään Riotin serverijaosta.

EU Westillä tällä hetkellä Gold III-divisioonassa, alotin rankedin kyseisellä serverillä tossa about kuukausi sitten ja pelannut aina sillon tällön. Tällä hetkellä lempichampit pelata on Wukong, Vayne ja Hecarim, vaikkakin oon mättänyt niin helevetisti Wukongia viimesen viikon aikana että alkaa varmaan kohta jo maistua puulta. Tarkotus ois kesän aikana päästä timanttidivisioonaan, mutta saa nähä jaksanko pelata yksin EU Westillä kun kaikki pelikaverit on NA-serverillä.

Nyt kun S3:n pölyn olleet jo pitempään laskeutuneena niin vähän omaa näkökulmaa tänhetkiseen metaan:

Top lane on tankkien ja bruisereitten valta-aluetta. Buildit ovat joko kestävyyteen ja AD:hen orientoituneita, tai sitten ihan täystankkeja. Tämä sinänsä ei olisi huono juttu, mutta harmittaa kun ei voi kunnolla pelata ketään squishyjä toppeja kuten Yitä, full-AP Kayleä tai vaikka lasikanuuna-Wukongia. Ja siis joo, voihan noilla pärjätä jos on oikeasti vastustajaansa paaaaaljon parempi, mutta jos taitotasot ovat suht samanlaiset, niin tankimpi laneri voittaa melkein aina. Tämä johtunee siitä että Riotin uudemmilla champeilla on kaikilla hillittömän pienet manacostit, lyhyet cooldownit ja aika hyvät base damaget. Toivoisin, että Riot tekisi pienen realitycheckin ja joko lisäisi cooldowneja tai manacosteja joillain uusilla championeilla, tai sitten alentaisi perusdamagea ja nostaisi skaalauksia.

Mid lane on assassinien ja AP DPSien hallussa. Perus burst-maget joilla ei ole hienoja nopeustemppuja ovat vielä suosittuja, mutta jos katsoo tarkemmin niin ei ole enää oikeastaan mitään järkeä pelata klassista burst-magea. Ryze, Vlad, Cassiopeia tai Karthus esimerkiksi tekevät loppupelissä paljon enemmän vahinkoa kuin mm. Brand tai Xerath, ja ovat kaikki enemmän farmisentrisiä kuin tapposentrisiä champeja - tämä taas tarkoittaa että heitä on vaikeampi sulkea ulos kullansaannista. Sitten ovat ne toptier tapposentriset midit eli assassinit joilla on jonkinlainen gapcloseri - Kassadin, Diana, Kha'zix, Zed jne.. Heillä on helppo gänkkiä ja pysyä elossa korkean liikkuvuuden ansiosta, ja hoitavat he käytännössä kaiken paremmin kuin wanhanaikaiset paikallaanseisovat tykit. Liikkuvuuden puutten takia AP-bursteja on kanssa törkeän helppo counterpickata bruiserimidillä, joka on erittäin tehokas keino pitää midlanen dominanssi oman tiimin taskussa. Esim. juuri Kha'Zix, tai vaikka Wukong tai Jarvan IV ovat kaikki loistavia midlanessa ja tanssivat mieluusti vaikkapa Veigarin tai Syndran hautakivellä räkäisesti nauraen.

Botlane on jokseenkin mielenkiintoisempi kuin season kakkosessa, vaikkakin tietyt "pakko ottaa" buildit nostavat taas päätään. Flat AD on se paras keino voittaa botlane, jopa niinkin pitkälle että kannattaa hommata Bloodthirster ennen tier kakkosen popoja. Blade of The Ruined King on ihan kiva vaihtoehtoinen ADC-itemi ja toimii mukavasti monilla attack speediin nojaavilla AD carryillä. Statikk Shiv on kiva enemmän tökkimiseen ja lanen pushaukseen suuntautuvilla ADC:illä kun taas vanha kunnon Phantom Dancer on parempi single target damagen kannalta. Runaan's on aika unohtunun itemi oudon osuma-alueen takia, mutta on se vieläkin ihan hyvä mm. Varuksella ja Twitchillä, vaikkakin itse buildaisin molemmille mielummin lisää suoraa damagea skaalauksien takia. Supportista en kauheasti osaa muuta sanoa kuin että Hook Trinity, eli Nautilus, Blitzcrank ja Thresh kaikki ovat tosi suosittuja ja sustain-supportit ovat sitten se toinen vaihtoehto. Suoraviivaisia tankkisupportteja näkee vähemmän kuin aiemmin, mutta kyllä support taitaa olla se kaikkein parhaiten balanssissa oleva rooli Threshiä lukuunottamatta. ADC:t ovat kaikki aika hyvässä balanssissa, joista lategamessa parhaita ovat Vayne, Kog'Maw, Varus ja Twitch, mid-gamessa Miss Fortune, Ezreal ja Draven, ja early gamessa Caitlyn, Graves ja Quinn. Corki on tällä hetkellä vähän alivoimainen koska Ezreal tekee kaiken paremmin, ja Sivir ei meinaa pärjätä lyhyen kantamansa takia vaikka onkin hyvä pusheri. Ashe on hyvä utilitynsä takia mutta häviää 1v1 melkein kaikille muille ADC:ille, ja Tristana on sekoitus mid- ja lategame carrya. Urgotia en itse laske ADC:ksi, koska on hän paljon parempi topissa tai vaikka midissä.

Junglesta en kauheasti osaa sanoa kun en junglea paljommin pelaa, mutta tankahtavat championit joilla on jotain CC:tä ovat tällä hetkellä suosittuja gankkiensa takia ja siksi, että pärjäävät lategamessa vähemmälläkin rahalla.


Itse pelaan mieluiten midiä ja ADC:tä rankedissa koska ADC on paras roolini ja midillä on mukava dominanssi kartanhallinnassa. Top lane on itselle huomattavasti kotoisampi kuin midi ja voitan topissa varmaan 80% laneistani, mutta toplane on liian kaukana dragonista ja bot lanesta, jolloin en pääse jeesaamaan bottia joka on jostain syystä se lane joka melkein aina häviää jos en sitä itse ole pelaamassa.
« Viimeksi muokattu: 08.06.13 - klo:14:28 kirjoittanut Dracoaeon »

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #30 : 08.06.13 - klo:16:12 »
Ihan jepaa tekstiä ja olen oikeastaan kaikesta samaa mieltä. Toisaalta LoLin metahan on pysynyt lähes samana jo ainakin pari vuotta ja S3:n lukuisetkaan uudistukset eivät loppujen lopuksi niin paljoa peliin tuntuneet vaikuttavan. Olisi mielenkiintoista jos Riot jossain vaiheessa tekisi carryista oikeasti carryja ja poistaisi hieman bruiserien ylivoimaisuutta. Toisaalta niin paljon asioita pitäisi muuttaa, että tuskinpa tulee tapahtumaan.

Noista uusista champeista sen verran että voi juku mitä suunnittelua. Törmäsin tuossa yhdessä pelissäni Zediin topissa ja melkoiselta low risk high reward -championilta maistui energoineen ja varjoineen. Myöskin, kaikilla uusilla championeillahan on pakko olla gap closer. Sinänsä hauskaa että mekaniikoiltaan eniten toisistaan eroavat ja mielenkiintoisimmat championit löytyvät yhä niistä aivan ensimmäisistä.

Ja siitä päästäänkin Threshiin. Voi pojat mikä dotahahmo. Pelissä jossa kaikki skaalautuu, rykäistäänkin naamalle hahmo joka kerää statit passivellaan ja jonka kaikki skillit tekevät tehtävänsä koko pelin ajan ilman ad:n tai ap:n buildaamista. Pari peliä silläkin tullut pelailtua ja todettua että eihän niitä itemeitä jonkin shurelian ja aegiksen jälkeen tarvitse ja sen sijaan voi kuluttaa kaikki rahat niihin wardinpaskojiin ja vision wardeihin, jotka ovat muuten lähes tyhmän halpoja. En tiedä miten se sitten toteuttaa Riotin näkemystä nopeatempoisemmasta ja aktiivisemmasta pelistä jos kummallakin tiimillä on 6+ wardia samaan aikaan maassa. Samaan aikaan dotassa IceFrog vähentää wardien mahdollista määrää niiden laittopaikkojen ja counterwardaamisen tärkeyden korostamiseksi.

Noita lempichamppejasi kommentoidakseni, että vaikka Hecarimista ja Wukongista onkin vain vähän kokemusta, on Vayne kyllä ylivoimaisesti tyydyttävin ADC pelata. Rangen, silver boltsien ja condemnin yhteisvaikutuksena sitä yleistä pelisilmää, positioningia ja oikean kohteen valintaa vain tuntuu tarvitsevan huomattavasti enemmän kuin muilla carryilla. Ja mikään ei ole hauskempaa kuin burstata ne paskamahabruiserit seinään lategamessa.

Mutta ei siinä, itsehän pelailen LoLia nykyään vain muutamia matseja kuukaudessa. On jännittävää seurata miten dotan paskoihin pelaajiin kyllästyneenä pelailee LoLia matsin tai pari ja pelaajat ovat suhteessa ihan yhtä paskoja vaikka peli onkin helpompi. Rankediin en koskenut pitkällä tikullakaan edes silloin kun aktiivisesti pelasin ja tuskin kosken nytkään, vaikka samantasoinen kaverini näyttää tuolla diamondissa yhä porskuttavan.
Viesti saattaa sisältää paloja sarkasmia tai pähkinää.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #31 : 06.07.13 - klo:18:10 »
Nyt muuten alkaa tuo itä-blokin meta keittää kiinni sen verran, että lienee aika siirtyä länteen. Olisiko EUW:llä vähän vakuuttavampi resti-skene?

In the meanwhile, jotain mitä tapahtuu toisinaan. Päivitellään sitä mukaa mitä tulee vastaan ja/tai pelattua.
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #32 : 08.07.13 - klo:15:55 »
Harmittaa, tipuin timantti kolmoseen kun ei jaksa tryhardata ;__;

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #33 : 07.01.14 - klo:03:12 »
Se tunne, kun viimeiset 10 peliä on tipahdellut eksklusiivisesti hyviä tiimejä. B5->B3 alle 12h.
Mut sit taas, EUNE... :(

Muutenkin voisi tilannekatsauksen tässä välissä: Ranked-statsit kivasti 700-749, normipelejä ei sinänsä oo jaksanu pitkilleen.
Kaikki championit omistuksessa, ja vissiin kuusi viimeisintä ostettu bundlena, kaikille champeille myös vähintään yksi skini, koska fuck finances. O_o
Jollain konstilla oon ehtiny haalia Yille, Alistarille, Volibearille, Amumulle sekä Talonille kaikki skinit. :o
« Viimeksi muokattu: 07.01.14 - klo:08:07 kirjoittanut apathy »
 
You know you've lost when...

My name is Legion, for we are many.

*

Mauno

Vs: LoL - League of legends
« Vastaus #34 : 13.09.15 - klo:09:42 »
<a href="https://www.youtube.com/v/VjzgbZL12VI" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/VjzgbZL12VI</a>