XBLA - Trials Evolution

  • 0 Vastauksia
  • 14479 Lukukerrat
XBLA - Trials Evolution
« : 25.04.12 - klo:12:07 »
Huomasin ettei täällä ole ketjua tästä pelistä (eikä edes Trials HD:sta) joten korjaan virheen. Huomasin myös etten ole vieläkään aloittanut yhtäkään ketjua resettiin (mitä) joten korjaan senkin virheen.

Trials Evolution on RedLynxin kehittämä 2D-motskaripelivroom ja parasta pelattavaa Suomesta vähään aikaan. Evolutionin kontrollit ovat äärimmäisen simppelit: yksi nappula kaasulle, toinen jarrulle ja kolmannella namikalla eli tässä tapauksessa analogitatilla hoituu eteen ja taaksepäin nojaaminen. Yksinkertaisten kontrollejen alla piilee kuitenkin äärimmäisen hienot ja äärimmäistä tarkkuutta vaativat fysiikat, joiden osaamattomuus voi aiheuttaa suurta vitusta.

Trials Evolutionin uusia merkittäviä pelillisiä uudistuksia ovat moninpeli (jota ei pelaa kukaan) ja koko pelin paras ominaisuus nimeltä Track Central, josta kuten arvata saattaa voi ladata käyttäjien tekemiä kenttiä. Taso on tällä hetkellä huono, mutta mikäli Trials HD mitään on opettanut tulee paikka olemaan jonkin ajan päästä pullollaan suorastaan loistavia kenttiä. Loputtomasti pelattavaa bitch!

Suosittelen peliä kaikille, paitsi jos olet ruotsalainen etkä osaa pelata.

Traileri
« Viimeksi muokattu: 06.12.12 - klo:03:01 kirjoittanut Osiris »