PS2 - GOD HAND

  • 0 Vastauksia
  • 4778 Lukukerrat
PS2 - GOD HAND
« : 12.05.12 - klo:15:44 »
"I can't believe this is happening! They smacked my ass so many times...

But in the end, I started to like it!"Lainaus
The combat system is okay (at best), but player control, the camera, level design, enemy design and basically everything else flat-out sucks.
OVERALL 3.0 Awful
- IGN

God Hand on mm. Okamista ja Viewtiful Joesta tutun Clover Studion viimeiseksi jäänyt peli, jossa jumalkäden voimilla siunattu Gene pieksee demoniarmeijan kätyreiltä selät suoraksi. Joillekin kriitikoille Cloverin tyylinmuutos tuli selvästi yli tonnin kulttuurishokkina ja parku oli sen mukaista. Pintaraapaisua syvemmän luotauksen jälkeen on kuitenkin perin selvää, että Cloverin mätkintäseikkailu hakee lajityypissään vertaistaan.

Kynnys perseenpotkimiselle on melko korkea. Peli ei pahemmin selittele homman menoa, vaan välittömästi pelin alettua viholliset puskevat niskaan joukolla eivätkä epäröi käyttää halpamaisia taktiikoita. Dynaamisesti muovautuva vaikeusaste ja sattumanvaraisesti ilmestyvät superdemonit pitävät huolen siitä, että pelaajan on pysyttävä jatkuvasti varpaillaan vielä senkin jälkeen, kun väistöliikkeet ja iskusarjat ovat iskostuneet selkärankaan. Erilaisia lyöntejä, potkuja ja tärähtäneitä superhyökkäyksiä löytyy vaikka kuinka ja pelaaja saa vapaasti päättää miten hyödyntää taistelumekaniikan syvimmät salat. Korni dialogi, svengaava soundtrack sekä hymyn huulille nostattavat pikku viittaukset muihin peleihin ja animeen kruunaavat komeuden.

Mutta jooh, ajattelin mainita, että tämä on aika hyvä peli, joka tuntuu pienen tauon jälkeen vain parantuneen entisestään. Nyt kaikki potkimaan pahiksia Linnunradalle lohikäärmepotkuilla.
« Viimeksi muokattu: 06.12.12 - klo:03:49 kirjoittanut Osiris »