Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Dark Souls

27.07.16 - klo:15:11

Kraidi

Mielipiteeni Dark Souls II:sta on kyllä muuttunut viimeisen kahden vuoden aikana jatkuvasti negatiivisempaan suuntaan. Se on yksinkertaisesti paljon huonompi kuin ne pelisarjan kaksi muuta osaa, siitä ei ole mitään epäselvyyttä mielestäni jos vertaa vaikkapa pelin pomotaisteluja ykkösen vastaaviin. Loresta en jaksa alkaa edes tarkemmin paasaamaan, kun kaikki tietävät jo kuinka paljon huonompana sitä pidän.

Dark Souls III on automaattisesti vuoden paras peli itselleni, mikäli The Last Guardian osoittautuu sittenkin pettymykseksi.
Kirjattu
 • ::
 • 27.07.16 - klo:16:21

  mosse Poissa

  • Mosse
  Pelasin joskus joulun aikoihin kakkosen uusiksi ja onhan se kyllä jäätävää syöpää verrattuna ykköseen. Bulkkipeleihin verrattuna toki ihan mainio tekele, mutta en juuri näe syytä pelailla sitä, kun ykkönenkin on olemassa. Tosin kakkosen DLC:t jäivät aikoinaan pelaamatta, joten saatan vielä jossain välissä sortua Scholar of the First Sinin hankintaan.

  Joo, kolmonen meni läpi tuossa pari päivää takaperin ja achihuoraus on käynnissä. Covenant-esineiden farmaus on kyllä paskaa. Onneksi sentään Sunlight Medalit sain hommattua rehellisesti, mutta koska PvP-skillzini ovat täysin olemattomat, niin kaikki muu pitää hommata sitten vaikeimman kautta.
  [22:22] <+Linkkiro> Miks Mosse tietää kaiken >_>
  [22:23] <+pandem> koska mosse on paras
  Kirjattu
 • ::
 • 05.08.16 - klo:13:40
  Se on yksinkertaisesti paljon huonompi kuin ne pelisarjan kaksi muuta osaa...

  Pomoissa aivan heittämällä paljon heikompi, kyllä, mutta ohjausmekaanisesti paljon viilatumpi ja tarkempi. Itseä jäi myös kaivelemaan tuo pomojen mielikuvituksettomuus ja useamman säälittävät movesetit, jotka on jopa liian helppo välttää kokonaan. Ainoat, missä piti vähän pidemmälle ajatella olivat varmaankin Darklurker sekä Freja, joista edellämainittu vie bossien kuninkuuden 100-0.

  Lisäreistä voisin sen verran sanoa, että jättivät toivomisen varaa liiaksikin. Alueet ovat kyllä hienoja, hyvin toteutettuja ja jokaisessa on omat gimmickinsä pitämässä mielenkiintoa yllä, mutta osassa bossimätöistä kyllä tuli olo, että tämä on jo niin nähty. Parahultaisin bossi kaikista kolmesta lisäristä taisikin olla juurikin Alonne pelkästään arvaamattomuudellaan ja pakon edessä myönnän parin rusinan rasahtaneen kun koitin päihittää ritaria ottamatta ainuttakaan iskua vastaan vaan sen poikkeuksellisen kuolinanimaation toivossa.
   
  You know you've lost when...

  My name is Legion, for we are many.
  Kirjattu
 • ::