eRepublik

  • 0 Vastauksia
  • 4677 Lukukerrat
eRepublik
« : 24.02.13 - klo:17:29 »
eRepublik on ilmainen yhteiskuntasimulaatio, joka sijoittuu vaihtoehtoiseen maailmaan, ns. New Worldiin. Pelin ideana on jäljitellä yhteiskunnamme kiemuroita hiukan kärjistettyyn tapaan - jokainen kansalainen voi liittyä haluamaansa valtioon (yleensä oma kotimaa, koska on yksinkertaisesti helpompi kommunkoida muiden kanssa ja osallistua politiikkaan) ja siten osallistua sen sotiin, politiikkaan sekä talouteen. Pelin tekijät eivät pelin mekaniikkaa lukuunottamatta paljoa puutu peliin, jolloin pelaajat luovat itse New Worldin käytännöt.  Sosialisuus on tosi tärkeä tekijä eRessä, sillä pelaajia pyritään kannustamaan ottamaan osaa mahdollisemman paljon oman valtionsa kehityskulkuun.  *pacman*

Suosittelen kaikkia restiläisiä liittymään eRepublikin ihmeelliseen maailmaan, jos vähänkin kiinnostaa turhamainen politikointi.  Koskaan ei tiedä, mitä pelissä tulee käymään. Tälläkin hetkellä Puola on vallannut melkein puolet Euroopasta ja Suomen ainoana osana on Ahvenanmaa - ja pääkaupunkina Maarianhamina (vielä pari päivää sitten oli Turku, ump!). Peli ei vaadi pitkää sitoutumista, parin minuutin vierailu päivässä riittää ihan hyvin oman ukkonsa ylläpitoon. Pelin sisäistämiseen menee noin viikko, aluksi kaikki tuntuu melko oudolta ja sekavalta, mutta ajan myötä pelistä tulee erittäin helppokäyttöinen.

Liittykää liittykää restiläiset, eSuomi tarvitsee kipeästi uusia pelaajia. Jokaisella pelaaja on merkitystä, erityisesti eSuomen kokoisessa valtiossa.  B) Jos haluatte tukea mua, voitte rekisteröityä tämän linkin kautta, jos ette, liittykää perinteisesti  täältä. eRe on kivaa viihdettä muun selailun ohella.  Lisätietoa saa muun muuassa iki-ihanasta Wikipediasta.