Fistful of Frags

  • 0 Vastauksia
  • 5486 Lukukerrat
*

Poissa Echo

  • Touhoun ainoa miesbossi
    • Mun profiili
Fistful of Frags
« : 15.05.14 - klo:01:58 »
uliuliuuu waahwaahwaaah

Luulitko että Red Dead Redemption olisi se the länkkäripeli? Ja p*skan v*tut. Fistful of Frags on Source Enginellä pyörivä länkkärimodi jossa ammutaan länkkäreitä länkkäriaseilla, länkkärihatut lentelevät ja viskipullot tyhjenevät. FoFissa on nyt vain deathmatchit sukulaisineen mutta sen uniikki aseidenkäyttö ja mekanismit tekevät pelaamisesta erittäin mielenkiintoisen ja tyydyttävän.

Pelin alussa valitset tuliluikkusi (löytyy Coltia, Deringeriä, sahattua haulikkoa, Smith Carbinea, jousipyssyä ja vaikka mitä), kaksi muuta asetta kuten potkimiseen sopivat saappaat, heittoveitsiä ja dynamiitteja. Lopuksi valitset ampumakätesi. Vasurit osaavat ampua tarkimmin vasemmalla kädellä, oikeakätiset oikealla ja molempikätiset osaavat ampua molemmilla käsillä ilmaan minkäänlaisia rangaistuksia. Call of Dutyn villit lapset syödään Villissä Lännessä yhtä nopeasti kuin paahdettu puhvelinperse sillä run and gun meiningillä et tule osumaan lähes mihinkään. Virtuaalilänkkärit voivat parantaa sihtien tarkkuutta painamalla altia pohjaan jolloin hahmo liikkuu hitaammin mutta tähtäin pienenee hurjasti. Yhden käden aseesta pystyy ottamaan molemmin käsin kiinni M2-näppäimellä. Luotien on paras osua maaliin sillä aseiden lataaminen on nykyräiskintöihin verrattuna hitaampaa. Pelissä ei ole myöskään nykyräiskinnöistä tuttua kyykkypaskalla parannusta-skeidaa vaan haavat parannetaan äijien tavalla eli reilulla viskiannoksella. Pass the whiskey.

Smith Carbinen kaltaisilla kivääreillä joudut tähtäämään rautatähtäimen takaa. Carbine on myös yksi pelin suosikkiaseistani. Tässä ketaleessa on vain yksi kuti ja tähtääminen on hidasta mutta se yksi ainoa kuti tappaa melkein aina kerrasta. Vaikeakäyttöinen mutta erittäin tyydyttävä.

FoF on ilmainen ja sen pystyy lataamaan Steamista.

Videokuvaa
TotalBiscuitin video pelistä
« Viimeksi muokattu: 09.06.14 - klo:21:30 kirjoittanut Echo »

Enpä ainakaan ole hupiukko.