Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Oikeemusaradio - Oikeeta musaa joka päivälle!

23.10.16 - klo:01:55

Anty Poissa

 • Konduktööri
 • Nyapakapow!
Bad Seedsin uusin kokopitkä julkaistiin syyskuussa 2016, eli reilu kuukausi takaperin. Kesken Skeleton Treen sessioiden Cave kohtasi elämänsä suurimman tragedian, kun hänen 15-vuotias Arthur poikansa kuoli pudottuaan rantakalliolta. Cave on koko uransa ajan käsitellyt elämän synkimpiä tunteita ja avannut niitä, mutta Skeleton Tree vie tämän vielä pidemmällä. Tällä kertaa kaikki on henkilökohtaista. Cave jopa teetätti itsestään ja levyn valmistusvaiheista dokumentin, ettei hänen tarvitsisi kohdata mediaa ja vastailla kysymyksiin pojastaan.

Skeleton Tree on äänimaailmallisesti hyvin erilainen levy aiempaan Bad Seeds tuotantoon verrattuna. Pianollaan kuin alakuloista proosaa tulkitseva Cave luo ympärilleen intensiivisen ja painostavan ilmapiirin. Tämä yhdistettynä Ellisin ilmavalla jousisovituksella ja toistuvalla syntetisaattorin käytöllä vain alleviivaa aavemaista ja sähköistä tunnelmaa. Omat kohokohtani kappaleista ovat levyn starttaava Jesus Alone, joka nostattaa jo ensimmäisellä virkkeellään palan kurkkuun ja samaan kastiin kuuluva Girl In Amber. Skeleton Tree on vaikea levy, mutta se osoittaa, että vanheneva Cave on vielä luomiskykyinen ja täysin omaehtoinen.

Girl In Amber
<a href="https://www.youtube.com/v/xKq39e7SBOE" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/xKq39e7SBOE</a>
Kirjattu
 • ::
 • 23.10.16 - klo:11:50

  Turjake Poissa

  • Törö
  • Hail to the King, baby!
   • Törön vuodatus, teh blogi
  Mun on ollut jo pitkään tarkoitus tutustua Nick Caven musaan, mutta jostain syystä näin ei ole koskaan tapahtunut. Kiitos siis tästä viikosta, eiköhän tällä pääse vauhtiin!
  <+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
  <Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
  <+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


  ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC
  Kirjattu
 • ::