Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Mighty No. 9

05.08.15 - klo:17:15

Tube Poissa

 • Moi oon Tube.
http://www.gamereactor.fi/uutiset/277403/Odotettu+toimintatasoloikka+Mighty+No.+9+my%F6h%E4styy+pahasti/

Eikö noihin Kickstarter-peleihin voisi suoraan laittaa aina vuoden lisää aikaa julkaisupäivään? Vaikka tavoitteet ylitettäisiin 100-kertaisesti ne myöhästyy aina. Tiimi voisi pitää omana tavoitteenaan jotain tiettyä päivämäärää, mutta ulospäin kerrottaisiin sisäinen tavoite + yksi vuosi. Jos peli sitten tulisi ulos ajoissa, se olisi varmaan kiva ylläri, sen sijaan näiden joukkorahoitettujen pelien jatkuva myöhästyminen on todella vittumaista, ja syö ainakin omaa intoa rahoittaa näitä. Jos suhtaudun asiaan siten, että saan pelin kolmen vuoden päästä, ja niin myös saan, niin se on ihan jees, mutta jos suhtaudun siten, saan sen vuoden päästä, mutta saan sen vasta kahden ja puolen vuoden päästä, minua harmittaa melko lailla. Se, että lupauksia ei pystytä pitämään, on mielestäni joukkorahoitettujen pelien suurin ongelma tällä hetkellä.
Kirjattu
 • ::
 • 07.08.16 - klo:23:50
  Tämä peli tosiaan sitten viimein tuli melkein sen vuoden myöhässä, ja paskahan se oli, arvosteluiden mukaan. Itse backasin vielä Wii U -versiota, ja viimein eilen päätin sitä kokeilla.

  Sanottakoon nyt ensialkuun, että arvostelut ovat monessa asiassa oikeassa. Graafinen tyyli on todella huono verrattuna siihen, mitä konseptitaide antoi Kickstarterin aikoina ymmärtää. Kaikenlisäksi se on vielä huonosti toteutettu, ja pahimmillaan mm. tuli- ja räjähdysefektit näyttävät kuin olisivat suoraan N64-sukupolvesta.. Wii U:ssa ei myöskään tehot riitä pyörittämään peliä optimaalisella frameratella. Jos ruudulla on enemmän kuin neljä liikkuvaa objektia, alkaa aivan jäätävä framerate stutter.

  Toisaalta peli on kyllä melko hauska pelattava. Toisinaan se bugaa tai tuntuu epäreilulta, eikä kenttäsuunnittelu aivan koko ajan ole samaa luokkaa kuin esimerkiksi Mega Man 2:ssa aikoinaan, mutta ei tämä pelinä ihan hirveän huono ole. Kaiken sen odottelun jälkeen vain melkoinen pettymys. Kaksi kenttää kahdeksasta pelattu.

  2½ / 5.

  Jos korjaavat suorituskykyä vielä joskus niin 3/5.
  Kirjattu
 • ::