Mikä tänään vituttaa?

  • 54 Vastauksia
  • 18251 Lukukerrat
Vs: Mikä tänään vituttaa?
« Vastaus #50 : 23.06.17 - klo:13:22 »
Naisia ei saisi koskaan päästää elektroniikan lähelle!!

Mitä jos on sähköhella?

*

guest7

Vs: Mikä tänään vituttaa?
« Vastaus #51 : 04.07.17 - klo:18:39 »
Kävin kaupasta postipaketin. Siellä oli joku kajahtanut akka kassalla, jäi siihen esittelemään jotain ottaamansa selfietä. Jätin tietty sen jälkeen huomioimatta sen ja kaupasta ulospäästyäni huokaisin helpotuksesta. Olin vaan onnistunut jättämään pyöräni juuri saman akan pyörän viereen, joka pahahti siihen paikalla heti sen jälkeen kun olin saanut lukon irti pyörästäni ja se etuili saman tien ottaamaan omaa pyöräänsä siitä.

Yritin sitten ottaa sen pyörän kuitenkin siitä, koska inhotti sen nojailu sitä vasten ja sanoin ihan nätisti, että väistäiskö. Alko heti äläkkä siitä ja ei varmaan väistäny. Nostin sitten pyöräni sen yli ja lähdin paikalta. Nyt vituttaa ja inhottaa.

Ja toinen asia ... miksi mistään ei löydy tarpeeksi isoja juomalaseja. Jääkaapilta olkkariin päästyä lasi on jo tyhjä ja saa lähteä takaisin.

Vs: Mikä tänään vituttaa?
« Vastaus #52 : 06.07.17 - klo:17:25 »
Puolen litran tuopit on parhaita juomalaseja. Käytän niitä vallan. Ikean juomalasit, jotka maksavat muistaakseni 0,50 euroa, ovat myös ihan kivan kokoisia (0,33 l?).

Vs: Mikä tänään vituttaa?
« Vastaus #53 : 21.07.17 - klo:16:01 »
Telia.

Tänään vituttaa Telia.

Ne perkeleet yrittää saada mut maksamaan liittymästäni kaksinkertaista hintaa nykyiseen verrattuna. Taidanpa vaihtaa operaattoria.

Tein jo DNA:n kanssa sopimuksen, mutta sain Telialta vastatarjouksesta kieltäytymisen jälkeenkin vielä niin kovan alennuksen vuodeksi, että se on vielä 2 € alkuperäistä Soneran liittymää (ja vastaavaa DNA:n liittymää) halvempi, ja 10 € nykyistä Telian vastaavaa liittymää halvempi.

Käytännössä ilmainen.

Kjeh röh.

Vitutus peruttu.

*

Poissa Echo

  • Touhoun ainoa miesbossi
    • Mun profiili
Vs: Mikä tänään vituttaa?
« Vastaus #54 : 21.07.17 - klo:16:12 »

2) Suoritin ton tentin, eikä oo tullu mitään arvosanaa.

-Juu, *tietokoneen ääressä*, minäpäs laittelen jonkinlaisen arvosanan.

Vitun uliopisto.

Part deux:

Tästä on kulunut jo monta viikkoa, eikä vieläkään mitään arvosanaa.

-Jo on kumma. Minä lähetin sähköpostia tälle ja tälle (se joka on vastuussa suoritusten rekisteröinnistä) jo monta viikkoa sitten. Mutta kyllä sinä sen menit läpi.

Tässä samalla suoritin loppuun toisen kurssin josta sain heti arvosanat rekisteriin.

?????

Enpä ainakaan ole hupiukko.