Civilization VI

  • 7 Vastauksia
  • 9591 Lukukerrat
Civilization VI
« : 11.05.16 - klo:19:58 »
<a href="https://www.youtube.com/v/MeMkgoH2iHQ" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/MeMkgoH2iHQ</a>

Civ kutonen tulossa lokakuun 28. 21. päivä. Steam tietää kertoa, että olen pelannut vitosta 851 tuntia, eli ehkä tätäkin tulee kokeiltua. Beyond Earth ei oikein napannut, enkä ole sen lisäreitä edes kokeillut. Toivottavasti tämä tarjoaa vähän mielenkiintoisempaa antia alusta pitäen. Vitonenkin oli ilmeisesti melkoinen paskaläjä ilman lisäreitä, joten en aivan liikoja jaksa odottaa tältäkään peruspeliltä, mutta toivon, että tulen yllättymään positiivisesti.

EDIT:

Ed Beach is designing this game.

This is the same guy who designed both Civ V expansions, but not the base game. I think we're in very safe hands.

Choo choo!

« Viimeksi muokattu: 11.05.16 - klo:20:18 kirjoittanut Tube »

Vs: Civilization VI
« Vastaus #1 : 11.05.16 - klo:23:42 »
Kaipa tämäkin pitää hankkia ja kokeilla vanhasta muistista, hypejunaan hypänneet voisivat toki viimein kokeilla EU4 joka tarjoaa periaatteessa vähän samaa kuin civi paljon mielenkiintoisemmalla otteella. Ei juuri odotuksia tätä kohtaan, melko huippuunsa viritetty BNW on tyylilajissaan ja ai on näissä varmaankin vielä seuraavat 15 vuotta paska tai epäreilu. Ja höpinöistä huolimatta ei moninpeli tässäkään tule toimimaan kun edes allekirjoittaneella ei riitä mielenkiinto 20h civimultiin ja pikaversiot ovat pelaamatta paskaa.
-

Vs: Civilization VI
« Vastaus #2 : 12.05.16 - klo:09:59 »
Oh. Tulee varmasti hankittua. Vitonen on eniten pelaamani peli ikinä järkyttävällä 2120 pelitunnilla  *whistle* (toki suuren osan tästä ajasta peli oli vaan taustalla kun puuhasin muuta)

Varmasti ei enää ikinä tule sellaisia sessioita vedettyä koskaan minkään pelin kanssa, mutta eiköhän tämäkin pari kertaa yöunet vie^^
Olen

Vs: Civilization VI
« Vastaus #3 : 13.05.16 - klo:16:00 »
Pitääkös minun nyt olla tämä tarinan pahis ja todeta, että grafiikat ovat aika suuri pettymys? Pelottaa, että pelistä yritetään tehdä houkuttelevampi nuoremmille ja kasuaalimmille pelaajille, jolloin pelimekaniikka tulee ottamaan osumaa. :/

Kyllähän tämä silti tulee hommattua. Vuodesta 2016 vaikuttaa kehkeytyvän lompakolleni aika raskas vuosi!
<div class="signature">', $message['member']['signature'], '</div>';

Vs: Civilization VI
« Vastaus #4 : 13.05.16 - klo:19:46 »
Kyllä itteenikin heti pisti silmään tuo grafiikka, Civ 5:n hieman realistisempi fiilis oli minusta niin hieno ja tämä näyttää liian cartoonmaiselta että sillä voisi luoda samanlaisen eeppisen fiiliksen kuin vitosessa. Että tässä vaiheessa en ole vielä hirveän innoissani mutta eiköhän Civ-kuume iske sitten syksyllä viimeistään.

*

Poissa Tapza

  • Luuseri
Vs: Civilization VI
« Vastaus #5 : 13.05.16 - klo:20:48 »
Siis missä tuota grafiikkaa on nähtävillä? Ei ainakaan Tuben viestiin upotetussa trailerissa, jossa ei ollut yhtään gameplay-materiaalia. Paljastakaa mistä puhutte pls.

//Ok löysin. Mm. täällä: http://www.dualshockers.com/2016/05/11/sid-meiers-civilization-vi-announced-gets-first-trailer-and-screenshots/
« Viimeksi muokattu: 13.05.16 - klo:21:00 kirjoittanut Tapza »

Vs: Civilization VI
« Vastaus #6 : 14.05.16 - klo:14:59 »
Joo eipä tuo grafiikka itseänikään paljoa houkuttele, mutta toivottavasti se ei tarkoita mitään negatiivista itse pelin kannalta. Jos pelisarjan täytyy jostain uusia pelaajia hakea, ja tällä tavalla sitten graafista ilmettä muuttamalla niitä saadaan, niin se on ihan OK, kunhan itse pelimekaniikat eivät kärsi.

Vs: Civilization VI
« Vastaus #7 : 29.01.18 - klo:04:26 »
No niin vihdoin pääsin tähän käsiksi (Humble Monthlystä tämä ja Owlboy yhteensä 11e vink vink). Kolme tuntia pelasin painamalla Play Now -nappulaa, ja se arpoi minulle pienen mapin kuudella pelaajalla ja Prince-vaikeustasolla.

Tähän mennessä vaikuttaa erittäin menevältä. Tykkään monista uudistuksista, Government  ja Civics vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta, tiet on paljon kivempi tehdä ja Workereitä pitää käyttää vähän enemmän ajatuksella. AI:n käytökselle annetaan paljon enemmän perusteluita ja se on ihan pelimekaniikka että kuinka paljon tiedät mitä mieltä AI-leaderit ovat tekemisistäsi.
Districtit ja Wonderit vievät aina heksatilaa valta-alueelta ja kaiken rakentaminen ja asettelu taktisesti ja optimaalisesti on kiva minipeli jo itsessään. Globaali Happiness on korvattu kaupunkikohtaisella vastaavalla, jolloin kaupunkeja saa pystytellä paljon vapaammin, mistä ainakin alkufiilikset on että tykkään. Peli itsessään myös tuntuu pyörivän paljon sulavammin mitä vitonen, ei töki ja yski aina joka välissä.

Jos jotain nipotettavaa niin pelistä kyllä puuttuu semmonen teknologian kehityksen fiilis mikä vitosessa oli tosi vahvasti mukana. En ole vielä pelannut peliä loppuun että ehkä se vielä tulee.

Käsittääkseni se, mihin tässä pelissä hajoaa ajan myötä on AI ja UI. Ehkä sekin tulee jossain vastaan mutta tällä hetkellä maistuu niin kuin Civ aina.