BLEED 2

  • 3 Vastauksia
  • 7073 Lukukerrat
BLEED 2
« : 08.02.17 - klo:09:12 »
WHOOSH WHOOSH PEW PEW PEW SLASH!

Tapahtui viime jaksossa...
Ekassa pelissä reipas Wryn tyttönen haikaili Kaikkien Aikojen Videopelisankariksi Kaikkien Aikojen Videopelisankareiden paikalle.

Nyt muutama tuhat laukausta ja ilmasyöksyä myöhemmin sankarit ovat potkaisseet tyhjää ja pahisarmeija kolkuttelee takaovella huoh taas mennään saatana. Wrynin vakiovarustus on saanut vahvistusta katanasta, jolla korjataan vihuja kumoon kuin heinää ja siinä ohessa kimmotellaan ammuksia ja muita epäterveellisiä hyökkäyksiä voi juku tästä se Paavokin tykkäisi ja Sin & Punishment Kakkosesta.

Steam-julkaisu tänään noin 11 tunnin kuluttua. Pudota sinäkin roponen indiemiesjumala Ian Campbellin kolehtiin, jotta miehellä on taas varaa syödä nuudelia.

Suomiväriä magentan hurmeiseen toimintatasoloikkaan tuovat musiikki- ja äänipuolesta vastaavat Jukio Kallio ja Joonas Turner.
« Viimeksi muokattu: 08.02.17 - klo:09:16 kirjoittanut Jikkyooshaberiparodius »

*

Poissa Tingle

  • Paavo
    • Academic Nintendo Club RY
Vs: BLEED 2
« Vastaus #1 : 08.02.17 - klo:14:28 »
Vahvat Gunstar Heroes vibat tässä. Näyttää kyllä hyvälle, pistän korvan taakse.
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: BLEED 2
« Vastaus #2 : 08.02.17 - klo:21:46 »
Tää on näitä adhd-Megiksiä, joille mulla ei riitä pitkäjänteisyys vaikka haluaisinkin. :< Vaikuttaa kyllä tosi kivalta!
<div class="signature">', $message['member']['signature'], '</div>';

Vs: BLEED 2
« Vastaus #3 : 10.02.17 - klo:14:23 »
On tämä niin naurettavan hyvä, että leukoihin koskee.

Kenttien varsinaiset tasoloikintaosuudet tuntuvat selvästi suoraviivaisemmilta kuin ensimmäisen pelin eikä bullet timen kanssa juuri pakoteta kikkailemaan, perusvihutkin kaatuvat melko vaivattomasti. Aluksi typistys harmitti, mutta selvästi kaikki munat laitettiin tällä kertaa pomomatsikoriin, jonne niitä on kertynyt reilusti toista tusinaa. Yhtään mätää tapausta tähän joukkoon ei mahdu ja suurin osa onkin vaan ihan rehellisen kekseliäitä ja siistejä vastuksia, joiden kampittaminen ei kyllästytä vielä 12 pelitunnin jälkeenkään. Kovemmilla vaikeustasoilla bossit kaivavat jekkupussin pohjalta vielä uunituoreita vasaroita, joilla moukaroida pelaajaparkaa oi auvoa.

Haaste ei muuten ole mikään mahdoton, vaikka vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaakin vaikeustasosta riippumatta. Tarinamoodi viljelee checkpointteja erittäin lupsakasti eikä jatkomahdollisuuksiaakaan ole rajoitettu eli viimeistään sisulla tästä selviää. Arcademoodi on sitten savotta erikseen.

Ja voi jummijammi mikä soundtrack.

Zeldan ja Spekteri Ritarin seikkailut saavat taipua melkoisiin ihmetekoihin, jos haluavat herättää minussa yhtä alkukantaisia tunnereaktioita kuin tämä peli.