GOTY 2018

  • 4 Vastauksia
  • 417 Lukukerrat
*

Poissa Tingle

  • Paavo
    • Academic Nintendo Club RY
GOTY 2018
« : 19.12.18 - klo:17:00 »
Vuosi lähenee loppuaan ja on aika lähettää joulupukille toiveet vuoden parhaista peleistä konttiin. Formaatti on vapaamuotoinen, laita kaikki listaan, keksi miljuuna kategoriaa tai hehkuta vain omaa ykkössuosikkiasi. Vastailla sopii vaikka tammikuussakin, jos silloin on saanut paremmin kattaukseen tuntumaa.

1. Mega Man 11
Olisin tyytyväinen jos megiksen henkiinherätys olisi ollut ihan mukava peli, mutta sainkin yhden sarjan parhaista peleistä. Uskomattoman laaja ja tehokas liikevalikoima pistää mielikuvituksen ja nokkeluuden uskomattomalle koetukselle, samalla kun pelkän sitruunatykin kanssa pelaaminen on edelleen mahdollista. Tästä pelistä nauttii jokaisella uudelleenpeluulla vain enemmän ja enemmän.

2. ZeroRanger (aiemmin Final Boss)
Suomalainen shoot 'em up on ehkä genrensä paras peli. Tekijäkaksikko todellakin ymmärtää mikä näissä peleissä on hauskaa. Tiukassa luotisateessa pisaroiden väistäminen näin audiovisuaalisesti miellyttävässä paketissa on yhtä nautintoa.

3. Monster Hunter World
Vanha koira oppinut kosolti uusia temppuja. Paljon hyviä, paljon yhdentekeviä ja muutamia pelaajaa alia-arvoivia helpotuksia. Taattua laatua, ja vieläpä tuoretta sellaista. Harmi etteivät sisällön ja haasteen määrät ole enää aiemmalla tasolla.

4. Super Smash Bros. Ultimate
Sarjan ensimmäinen hyvä peli sitten Meleen. Tuntuma on vauhdikas ja aggressiivinen, tappoja varten pääsee pelaamaan kentän ulkopuolella. Tämä peli palkitsee taas hauskanpidosta.

5. Bloodstained: Curse of the Moon
Nokkela kenttäsuunnittelu ja monipuolinen kykyvalikoima tavoittavat Castlevania 3:n hengen ilman ärsyttäviä vaikuspiikkejä. Inti Createsin paras tuotos sitten Mega Man 9:n.

Switchillä tänä vuonna uudelleenjulkaistut Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Hollow Knight ja Bayonetta 2 ansaitsevat kunniamaininnat  >) Ihan hyvä pelivuosi 2018 on ollut, vaikka kaukana viime vuoden tykityksestä. Alkuvuoden 2019 tarjonnasta kiikareissani pyörivät Etrian Odyssey Nexus, New Super Mario Bros U Deluxe ja ehkä Kingdom Hearts 3.
« Viimeksi muokattu: 19.12.18 - klo:17:03 kirjoittanut Tingle »
<Tapza> tinglest on kyl vähän hankala ottaa selvää
<Tapza> se on tollanen saatananmoinen kusipää ja paras tuntemani ihminen, tosi mukava ja aivan perseestä
<Kraidi> tarvitset vieroitusta epätodellisuudesta
<JJJANI> vittu ku paavolle ei voi ees vittuilla ilman et menee ite ihan sekasin
<henuck> olis kyl melkonen auschwitz olla jumissa jossain ovessa/sen takana ja kuunnella ffxiii ja paavon paskalaatikkojuttuja
<Turjake> VITTU TINGLE NYT TURPA KIINNI

Vs: GOTY 2018
« Vastaus #1 : 23.12.18 - klo:22:44 »
Oonkohan pelannut edes muita tänä vuonna ilmestyneitä pelejä kuin Smash Ultimatea?

EDIT: No tiätty ZeroRanger.
« Viimeksi muokattu: 13.01.19 - klo:04:30 kirjoittanut Tube »

Vs: GOTY 2018
« Vastaus #2 : 23.12.18 - klo:23:08 »
Halo 3*

Poissa Turjake

  • Törö
Vs: GOTY 2018
« Vastaus #3 : 02.01.19 - klo:20:39 »
Ok tässä tulee.

1. Red Dead Redemption 2.
Pohdin tosi pitkään, ansaitseeko tämän tittelin Spider-Man vai RDR2. Vaikka RDR2:ssa on omat todella selkeätkin heikkoutensa, on se myös uskomattoman kunnianhimoinen peli, jonka toteutuksen rinnalla niin monet muut pelit jäävät nuolemaan näppejään. Tarina on yksi parhaista ikinä, päähahmo on paras ikinä, maailma on paras ikinä... RDR2 tekee niin monta asiaa niin hiton hyvin, että kun lopputekstit pläjähtävät näytölle, tulee lämmöllä muisteltua vain niitä parhaimpia hetkiä. Ja sitten tekee mieli pelata ensimmäinen RDR uudelleen.

2. Spider-Man
Tässäpä vasta mainio videopeli. Marvel-munasuuna tämä kutitteli kaikenmoisista paikoista juuri oikealla tavalla. Kaikki pienimmät viittaukset ja muu periaatteessa ihan hölmö ja turha ominaisuus aiheutti hymyilyä. Samalla tosin itse pelikin oli todella viihdyttävä ja hauska. Pelkkä liikkuminen tuntuu mahtavalta, ja peli onnistuu kertomaan myös erinomaisen Hämis-tarinan. Myönnän, että tirautin kyyneleen pelin lopussa.

3. Yakuza Kiwami 2
Sama peli kuin muutkin Yakuzat, mutta that's the way I like it. Mahtavaa mättöä ja mitä parhaimpia juttuja.

4. Forza Horizon 4
Ajopelien kiistaton kuningas vuosi toisensa jälkeen. Vaikka näistä peleistä tulee monessakin mielessä usein ähky, niin autokuumeen iskiessä mikään ei ole parempaa kuin iskeä Forza konsoliin ja nauttia visuaalisesti päräyttävästä amistaivaasta.

5. Battlefield V
Battlefield V on Battlefield eli periaatteessa ihan paskaa, mutta parempaa seurapeliä saa hakea.
<+Cyna> Turjake on resetin paras tyyppi, aattelin mainita
<Tinglemies> välillä en itsekään erota pelaanko personaa vai nussinko törön kaa
<+mm. Detonat, coconuut, Linkkiro> Törö adminiks


ANIME ON PASKAA USKOKAA JO SKYWARD SWORD MYÖS JA DC

Vs: GOTY 2018
« Vastaus #4 : 13.01.19 - klo:00:25 »
Jaa no vaikee sanoo, pelannu nii vähän noit uusii pelej

Mut vastaus löytyy tästä