Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Anime ja manga

14.02.18 - klo:18:05
En aio katsoa Fate/extraa ennen kuin hamassa tulevaisuudessa kunhan olen pelannut Extran ja CCC, mutta mitä olen nähnyt siitä niin aika meh näyttää. Tunnarin animaatio on ainakin ihan kamala, joka on harmi sillä biisi on ihan kiva. Hahmotkaan ei hirveästi ole suosikkejani, varsinkin Rider kuulu eräisiin inhokkeinin, ainakin mitä nyt Grand Orderissa on esiintynyt.

Lopettaisipa Ryohgo Narita Bleachin/Durararana/mitä ikinä muuta kirjoittakaan ja jatkaisi Fake/strangen kirjoittamista. Erittäin mielenkiintoinen näkemys hänellä Holy Grail Warista, joka ei lopulta onnu toteutuksessaan niin kuin esim. Fate/apocrypha.

Mikäli sikäli saan nyt luettu uusimman Fake/stangen luettua lähipäivinä loppuun niin ajattelin aloittaa Kara no Kyokain lukemisen, kun kerran sain alkuperäispainoksen lahjaksi niin miksipä ei. KnK kanssa on onnistanut sentään siinä mielessä ettei mitään spoilereita ole tullut vastaan niin ei vesity lukukokemus niin kuin Stay/nightin kanssa.
Kirjattu
 • ::
 • 16.02.18 - klo:22:38

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  Itsekään en ole pelannut Extraa tai CCC:tä, enkä edes aio, eli katselen animea ihan tyytyväisenä. Itse tykkään tästä Fate/Extran alussa esitellystä Riderista vaikka kuinka. Koetin FGO:ssa rollata varmaan 150 kvartsilla, mutta eipä käynyt tuuri. Varmaan hahmona paras Rider, jonka tiedän peliin tulevan, ehkä just ja just Iskanderin jälkeen.

  Strange Fakea olen lukenut vain mangana. Vaikuttaa ihan kivalta, vaikkakin jossain määrin sekavalta. Paras Archer mukana meiningeissä, what is not to love? Ranobeihin en ole koskenut, koska ne eivät oikein ole mun juttu - vaikka samoinhan mä mietin vielä jokunen vuosi sitten mangasta, eli saa nähdä.

  Onneksi Mousou Telepathy palasi tauolta. On niin ihana manga, että huh huh. <3
  Kirjattu
 • ::
 • 20.02.18 - klo:18:33
  Strange Fakessa on ongelmansa, joka on minusta lähtöisin itse Naritan kirjoitustavasta. Kesällä julkaistussa Type Moon Ace-lehdessä herra kertoo kirjoittavansa kirjaa "mitäköhän tämä hahmo tekisi seuravaksi"-tyylillä, siitä seurasi kirjojen paisuminen, tai itseasiassa kohtaukset vain paisuvat ja koska Light Noveleilla on rajattu koko niin kirjojen edistymistahti on hidas kuin mikä. Alunperin sarjan piti kestää 5 kirjaa, mutta tällä hetkellä Narita mietii että saako edes 10 kirjaan mahdutettua koko tarinaa.

  Samoin itse tarinankerronta on outoa. Volume 3 loppuu taisteluun, joka jatkuu vasta volume 4 loppupuolella ja sekin loppuu cliffhangeriin. Samoin Narita on itse suuri Type Moon-fani, joka tuntuu pommittavan koko ajan refrenssejä muihin fateihin ja Nasun muihin teoksiin. Vähän tuntuu turhalta kun on omistetu yksi lyhyt luku Apocrypha-refrenssille.

  Archer vs. Avenger oli kyllä hienoa luettavaa, kuulemma mangassakin oikein 10/10

  Kara no Kyokai on kyllä ristiriitainen tapaus. Pari ekaa Chapteria nyt on tullut luettua ja tämän hetkinen käsitykseni on ettei näillä ole niin hirveästi yhteyttä toisiinsa, joka on toisaalta ihan kiva. Mutta tuntuu että missaan jotain, tai sitten myöhemmissä chaptereissa paljastetaan lisää tiedonmurusia jotta saisi kokonaisen kuvan Shikin ja Mikiyan väleistä.
  Kirjattu
 • ::
 • 25.02.18 - klo:16:03

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  https://twitter.com/pKjd/status/967636219940167680

  Chihayafurulle kolmoskausi! Nyt voin viimein katsoa tuon kakkoskauden, jota olen säästellyt sen takia, ettei sitä ole enempää. :)
  Kirjattu
 • ::
 • eilen kello 23:37
  Voihan juku, ensi viikolla uudelleen julkaistaan Fate/stay Nightin Material book, pakko hommata nuo kirjat itse koska netissä pyörivät käännökset eivät välttämättä ole aina hyviä. Mitä nyt olen FGO redditiä lurkkailut niin uusien Chapterien käännöksissä on välillä valtavia käännösvirheitä, jotka sitten otetaan vastaan paremmasta tietämättä. Onneksi sielläkin on alkanut lisääntymään kuuriimujen lukijat niin jossain vaiheessa nuo huomataan.

  Berserk on ollut aivan tulessa tänä vuonna ja kaikki kärjistyy nyt perjantaina tulevassa Chapterissa. Reditti on aivan tulessa koska uusin (vuodettu) loppuu "continues Next time"-tekstiin, jonka kaikki olettaa tarkoittavan Miuran taukoa. En tiedä miten tulkita tuota, mutta mielestän täysin hyvin voisi tarkoittaa seuravaa numeroa, eikä taukoa. Ymmärrän toki sen pointin, että viime vuosina Miura on ilmoittanut aina milloin seuraava Chapter tulee, mutta viime vuosina nimenomaan Chaptereilla on vähintään ollut kuukauden taukoa joten ei ihmekkään että ilmoitetaan aina päivämäärä. Samoin Miura on ilmoittanut viime vuosina taukonsa loppumisen ajankohdan jotten tuntuisi kummalta jos Miura nyt yhtäkkiä päättäisi pitää Indefinite tauon millä voi fanittaa idolmasteria.
  Kirjattu
 • ::