Rekisteröidy,


niin voit osallistua keskusteluihin
niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin.
Rekisteröidy nyt!

Kirjaudu!Pysy aina kirjautuneena sisälle

Banjo-Kazooie

14.12.07 - klo:13:29
Tein Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts kotisivut. Antakaa palautetta sivujen kautta.

Noniin, nyt kun foorumit avautuivat jälleen niin ajattelin tehdä näistä peleistä kunnon ketjun, ennenkuin joku muu ehtii.

Banjo-Kazooie on Raren tekemä pelisarja, jonka ensimmäinen ja toinen osa julkaistiin Nintendo 64:lle. Myöhemmin myös GBA:lle tuli kaksi Banjoa, sekä yksi kännykkäpeli on tullut. Nyt on tulossa täysin uusi Banjo, mutta valitettavasti ei Nintendon laitteelle, vaan Xbox 360:lle. Myös ensimmäisen Banjon uusittu versio saattaa olla tulossa Xbox Live Arcadeen, mutta siitä on vain huhuja. Lisäksi DS:lle on hyvinkin mahdollista, että BKDS tulisi, koska sitä on jopa tehty.

Ensimmäinen Banjo, "Banjo-Kazooie", julkaistiin Nintendo 64:lle vuonna 1998. Niinkuin tavallista, Rare tekee aina hommat Nintendoa paremmin. Donkey Kong Country löi helposti Super Mario Worldia, ja Kazooiesta tuli hetkessä konsolin paras tasoloikka. Tai no nämähän mielipiteet jakautuvat melko malliikkaasti tasan, mutta itse pidän Banjo-Kazooieta parhaana pelinä ikinä. Alunperin Donkey Kong Country 2:n tekijäryhmä alkoi luomaan SNES:lle uutta tasoloikkaa, Project Dreamia. Myöhemmin tämä kuitenkin muuttui todella radikaalisti (päähenkilö: ihminen -> jänis -> karhu -> karhu&lintu), ja lisäksi koska SNES oli jo vanhentunut niin koko projekti siirrettiin N64:lle. Ajatella että Kazooie tuli alunperin mukaan ainoastaan sen takia, koska Banjolle haluttiin tehdä luonnollinen tuplahyppy. Voisin laittaa kuvan alkuperäisestä Project Dreamista, mutta ainakaan nyt vielä en jaksa etsiä sitä. Ehkä sitten myöhemmin.

Myöhemmin, noin kolmisen vuotta myöhemmin Banjo-Tooie tuli. Tämä myöhästyi hieman, mutta syitähän tähänkin löytyy... Banjo-Tooie on myös oiva peli, mutta Rare on itsekin sanonut että aikoinaan yritti tehdä Tooiesta liian laajaa, ja unohti tärkeitä asioita, jonka takia ensimmäiseen osaan rakastuttiin. Toki myös toinen osa on mahtava. Lisäksi Banjo on esiintynyt myös Diddy Kong Racingissa ja jollain tapaa jokaisessa Raren Xbox/360 -pelissä.

Myöhemmin myös GBA:lle julkaistiin Banjo-Kazooie: Grunty's Revenge ja Banjo-Pilot. Alunperinhän Banjo Pilotin piti olla Diddy Kong Pilot, mutta nimi muutettiin - sitten Raren siirryttyä Microsoftille - Banjo Pilotiksi, koska Nintendo omistaa Donkey Kong -hahmot. Nämä GBA-versiot tosin ovat sen verran uusia, sekä varsinaisen keskinkertaisia pelejä. Näin ollen useimmat "nykypelaajat" eivät välttämättä tajua oikean Banjon taikaa näistä versioista. En oikeastaan edes kutsu näitä oikeiksi "Banjo" peleiksi.

Omistatteko te mitään näistä? Itse omistan jokaisen Banjo-pelin (myös kännykkäpelin), ja voin suoraan sanoa että fanitan Banjoa enemmän kuin mitään. Jokaisen pelin olen läpäissyt 100%, Kazooien neljästi.

Nyt on kulunut jo yli 10 vuotta ensimmäisestä Banjosta. Luultavasti ensi vuonna näemme Banjo-Threeien 10 vuoden juhlan kunniaksi, ja pelissä saattaa jopa paljastua miten legendaarinen Stop 'n' Swop toimii! Itse pelistä tiedetään vain muutamia asioita, voin sitten niitä kertoa jos ketään oikeasti kiinnostaa. Nyt olen sanonut sanottavani, teidän vuoro. Kertokaa tunnelmia, odotuksia, muistoja, ongelmia, kysymyksiä tai vaikka mitä lie. Mutta ei mitään "OMG LOL SNS!!11oneoneone" viestejä, kiitos.

Tämä teksti on kopioitu Nintendo.fi foorumeilta, mutta kirjoitin sen siellä aivan itse. Lisäksi muokkasin tässä asioita, joita ei saisi kyseisillä foorumeilla kertoa, ja päivittelin hieman.
« Viimeksi muokattu: 11.12.12 - klo:05:48 kirjoittanut Tube »
全力で!
Kirjattu
 • ::
 • 14.12.07 - klo:14:39
  Veljeltä löytyy Banjo-Kazooie ja Banjo-Tooie, mutta olen kummatkin pelannut pariin otteeseen läpi. Hieman radikaalista kannastasi huolimatta olen kyllä aika lailla samoilla linjoilla. Banjo-Kazooie oli yksi suurimmista pelielämyksistäni ikinä, Banjo-Tooie ei yhtään vähäisempänä sellaisena. Banjot taisivat olla ensimmäisiä pelattuja pelejäni mitä pidin ihan aidosti hauskoina, Kazooien sarkastisiin kommentteihin ei väsy ikinä. Ja vaikka Tooiesta puhuit että siinä oli hieman epäonnistuneita puolia, elämyksenä sen pelaaminen voitti mielestäni jopa alkuperäisen Banjon. Moninpelikin tuntui aluksi tosi ahdatulta (varsinkin tällaisessa pelissä), mutta siitä nousi sen ajan suosituin ajanviettotapa kaveriporukan kesken. Kummatkin pelit ovat simppelisti niin hauskoja, viihdyttäviä ja oivaltavia pelejä ettei vertaisia kovin montaa löydy. Huumori on vielä oma lohkonsa, sillä Banjojen huumori on sellaista mitä ei muista peleistä löydy. Lapset ja nuoret naureskelevat hauskoille hahmoille ja tarinoille, mutta vanhempana löytääkin sitten asioita joita ei koskaan uskoisi löytävän ikärajattomasta pelistä.
  Etkä tainnut muuten mainita, että Banjo-Kazooie voitti palkintoja vuoden 1999 Interactive Achievement Awardseissa. Banjo-Kazooie voitti palkinnon parhaasta konsolien toiminta/seikkailusta ja visuaalisesta suunnittelusta. Se pääsi myös ehdokkaaksi parhaaksi konsolien seikkailupeliksi, sekä vuoden peliksi.

  En ole noista muista Banjoista sen enempää pelannut kuin sitä GBAn ensimmäistä peliä. Itseeni ei kyllä iskenyt ollenkaan, vaikka Banjojen suuri ystävä olenkin. Kai se oli liian suoraviivaista ja epätavallista N64-Banjoihin verrattuna. Kännykkäpelit ei taas onnistu ikinä missään että.. :)
  Pitää vielä muistuttaa Kazooien ja Tooien loistavista musiikeista, jotka on säveltänyt Raren muista peleistä tuttu Grant Kirkhope. Hupaisan pirteitä biisejä, jotka sopivat enemmän kuin loistavasti Banjo-peleihin. Suosittelen ehdottomasti kuuntelemaan.

  Eipä löydy Xboxia, mutta tilanteen korjasin pakottamalla kaverini ostamaan Banjon heti kun se julkaistaan. Sen jälkeen tiedänkin kenen luona tulen viettämään päivän jos toisenkin.
  Kirjattu
 • ::
 • 14.12.07 - klo:14:55
  Tiesin että jotain tärkeää unohtui! Tietenkin musiikit, Kirkhope ftw. Koneelta löytyy kaikki Kirkhopen Banjosävellykset, kyselkää vaan jos haluatte jotain niistä. Palkinnoista olisi toki pitänyt myös mainita, kiitoksia kun sanoit ne tuossa. :>

  Tooien pahin (tai siis ainoa...) ongelma oli mielestäni FPS-ongelmat, kun peli tökki aivan liikaa. Alunperin peli tarvitsi Exp.Pakkia pelattavaksi, mutta lopulliseen versioon sitä ei enää tarvinnut. Siitä syystä pientä nykimistä oli, ja se hieman harmitti. Mutta kuitenkin kun yhdistää Banjojen maailman, grafiikan, musiikin ja pelattavuuden, ei mitään muuta voi saada kuin Täydellisyyden. Kuten Tooie.

  BTW, pakko hieman harrastaa pilkun viilaamista, Kirkhope ei ole tehnyt DKR:n musiikkeja, vaan Dave Wise. Hienoja musiikkeja tosin siinäkin pelissä, itseltänikin löytyy sen OST. (ja paljon muutakin pelimusiikkia, yhteensä noin 8 gt) :>
  « Viimeksi muokattu: 14.12.07 - klo:15:52 kirjoittanut ColdSkull »
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 14.12.07 - klo:15:27
  Ei se FPS oikeastaan ikinä ole minua häirinnyt kun pienenä sitä ei oikein tajunnut ja vanhempana hyväksyy faktan että se on jo vähän vanhempi peli. Ei pieni nykiminen niin hyvää peliä liikaa haittaa ^^

  Ja itse en tarvitse enempää Kirkhopen musiikkia, koska itseltäni löytyy jo Banjo-Kazooien, Banjo-tooien ja Diddy Kong Racingin OST. Pelimusiikilla on yleensä suuri saavutus päästä omiin musiikkitiedostoihini, johon on tähän mennessä päässyt Kirkhopen lisäksi vain Nobuo Uematsun, Koji Kondon musiikkia. Banjon musiikit ovat siinä mielessä loistavia, että ne sopii peliin kuin nyrkki silmään. Hupaisan sarkastinen ja ylihilpeä teema lisättynä Kirkhopen sävellyksiin tuottaa loistavaa pelikokemuksta pelin alusta loppuun. Hitto kun odotan Banjo-Kazooien kolmatta osaa, kädet syyhyäisi jo päästä pelaamaan.
  Kirjattu
 • ::
 • 14.12.07 - klo:16:45

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  Mahtavia pelejä!

  Olin jo tekemässä ketjua, kunnes muistin Coldin. Eli suomeksi sanottuna: aivan sama tarina kuin NOF:ssa. Coldskull is teh best first poster for such topic. :)

  Musiikit peleissä ovat toki loistavia! Ensimmäisenn Banjon eri versiot Grunty's Lairin musiikista eri paikoissa ovat loistavia! BT on juu ehkä vähän liiankin laaja, mutta pidän siitä miten kentät sitoutuvat toisiinsa. Junan käyttäminen on kivaa ja ne alienit on melko söpöjä. Kakkosen loistavin kenttä lienee Hailfire Peaks. Ykkösen parhaat lienevät Freezy Peak ja Click Clock Woods (kirjoitusasut päin prinkkalaa?).
  Kirjattu
 • ::
 • 14.12.07 - klo:16:51
  Kyllä... Freezeezy Peak ja Click Clock Wood, ja ColdSkull

  Onhan BT:ssäkin Isle 'o' Hagsin musiikit eri paikoissa hieman erilaisia. Ja nämä efektit palaavat myös kolmoseen. ;)
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 14.12.07 - klo:19:05

  Samirai Poissa

  • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
  Juu kyseessä on todellakin mahtava peli. Ikävä kyllä en ole saanut kuin ensimmäisen osan käsiini ja sekin oli kaverin, joka halusi sen takaisin ennen kuin kerkesin pelin läpäistä. Viimeisiin muistikuviin kyseisestä pelistä liittyy muuttuminen kurpitsaksi, en sitten muista kuinka pitkälle eteenpäin enään pelasin... Jos aivan totta puhutaan, niin en muista edes perusideaa Banjoissa, jotain palapelin palasia ja hunajakenno juttuja kait. Sen kuitenkin muistan, että kyseessä on kolmanneksi paras N64-peli jota olen pelannut. Jos jotakuta kiinnostavat ensimmäinen ja toinen sija, niin ne kuuluvat OoT:lle ja Donkey Kong 64:lle, mutta siis kaksi peliä Rarelta kolmen parhaan joukossa ei ole huonosti. Rare onkin omasta mielestäni maailman toiseksi paras pelitalo, arvaakohan kukaan ykköstä, noh kuiteskin, joku saisi perustaa Rare-ketjun niin pääsisin sinne valittaan Raren siirtymisestä ynnä muusta.

  Vielä Banjosta (ja Kazooiesta) niin silloin kun tuon pelin käsiini sain, niin olin vielä aika nuori, jotain 12-vuotta kait. Silti huumorin kukkanen oli hyvää, mitä nyt pelistä muistan, tiedä sitten johtuiko hauskoista hahmoista vai kaksimielisistä sutkautuksista. Odotan innolla uusinta osaa. Kaverille taitaa mennä lahjaksi, koska en itse Räkspoksia omista, mutta pääasia että pääsen sitä pelaamaan, sillä kyseessä ei tile olemaan huono peli.

  PS. Musiikit eivät muuten itselle ole kyseisestä pelistä jääneet kovin hyvin päähän, mutta pitääpi tänään mennä vgmusickiin vähän verestämään muistia.
  Kirjattu
 • ::
 • 15.12.07 - klo:08:53

  Anty Poissa

  • Konduktööri
  • Nyapakapow!
  Minä kuulun niihin harvoihin(?) pelaajiin joilta Banjot ovat jääneet kokematta, mutta tämä aukko pitäisi saaada korjattua. Muutenkin minulta  puuttuu paljon N64:n parhaimmistoa esim. Banjot, Majora's Mask, (Ocarinan omistan) Lylat Wars, Donkey Kong 64, osittain Expansion Pak:in takia, jota ei vain löydy mistään.
  « Viimeksi muokattu: 06.01.08 - klo:17:41 kirjoittanut Nanton »
  Kirjattu
 • ::
 • 15.12.07 - klo:15:39

  JoneZi Poissa

  • Ammatti kokki
  • Badass
  Juu omistan, B-K, B-T ja B-K GR:get.
  Banjoissa on kyllä paljon mukavia hetkiä. Valitettavasti en ole voinut pelata Kazooiea ja Tooieta, koska N64 varastettiin yli vuosi sitten. :'(

  Ykkös osa on varsin mukava. Grunty's Lair on hieno kappale ja sitä kiva hyräillä, kun se on niin tarttuva. Samoin on Tooien Isle 'O Hag theme.
  Ekassa osassa ei ollut oikein ihmeellisempiä bosseja. Gruntilda taisto on B-K:n paras osuus samoin sitä edeltävä tietovisa peli. Se on loistava keksintö Rare osaa.
  Muistan, kun Tooie arvosteltiin TILT:ssä se sai 4/5 tähteä (Se oli arvo asteikko silloin.)
  Miinuksena sanottiin:
  "Ääni puoli on hoidettu mallikkaasti eikä ärsytä pahemmin, lukuun ottamatta käsittämättömät hahmoille annetut äänet."
  No okei. Muutamien hahmojen äänet ovat varsin hauskoja: Banjo, Kazooie, Grunty, Mumbo jne.
  Gruntyn runollinen puhe on yksi parhain asia, vahinko että hän ei runoillut, kuin Tooien alkupuolella.
  Tooiessa on hauskaa, kun Mumbollakin pääsee pelaamaan. Ja Clound Cuccoo landin pomo oli varsin ovela veto. Mingy Jongo pääsi yllättämään.

  Harmi, kun Banjo-Threeie ei tule myös Wiille en ihan Boxia viitsi hankkia Banjon takia. Täytyy houkutella kaveri ostamaan se niin ehkä pääsen sitä sitten pelaamaan. ;)
  Kyllä, niin se on.
  Kirjattu
 • ::
 • 19.01.08 - klo:23:00

  Artsi2 Poissa

  • Graafikkotaituri
   • blogi
  Banjot on ehdottomasti yksiä parhaista peleistä joita olen pelannut.
  Vaikka peli saattaa näyttää päälle päin lapselliselta, on siinä paljon laadukasta huumoria ja monipuolisia tehtäviä.
  Ja hahmot on jotain todella piristävää. Kazooie on aina yhtä nokikas lintu ja Banjo kuulostaa tosi sympaattiselta kun ääntelee : D
  Musiikit kaikissa kentissä kuullostaa ainakin omaan korvaan täydellisen viihdyttävältä.
  Suunnittelin ostavani boxin pelkästään uusimman Banjon takia, harmittaa ihan liikaa kun se ei ilmesty Wiille :<
  Kirjattu
 • ::
 • 20.01.08 - klo:02:03

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  Tooiessa on hauskaa, kun Mumbollakin pääsee pelaamaan.
  Ei todellakaan ole. Mun mielestä se on aika huonosti toteutettu ja väkisin päälle liimatun oloinen.
  Kirjattu
 • ::
 • 20.01.08 - klo:10:11
  Onhan tämä  B-K koettu. Erittäin hyvä!
  Kirjattu
 • ::
 • 20.01.08 - klo:18:51

  Kraton Poissa

  • Publicly humiliated criminal fugitive with no girlfriend.
   • Nordic Training Journal
  Itse en ole ikinä Banjoihin törmännyt, niin en osaa yhtään sanoa mitä tasoa nämä pelit ovat. Jos Virtual Consoleen tulis niin kyllä ostaisin, mutta kun EI >:I
  Kirjattu
 • ::
 • 20.01.08 - klo:20:16
  Itse en ole ikinä Banjoihin törmännyt, niin en osaa yhtään sanoa mitä tasoa nämä pelit ovat. Jos Virtual Consoleen tulis niin kyllä ostaisin, mutta kun EI >:I
  Samma här.
  "I'll go walking in circles while doubting the very ground beneath me"
  Kirjattu
 • ::
 • 20.01.08 - klo:20:46

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  Banjojen takia kannattaisi jo ostaa N64 jos ei sitä omista ja jos omistaa niin on tyhmä jos ei Banjoja hanki.
  Kirjattu
 • ::
 • 23.01.08 - klo:16:05

  Rottiss Poissa

  • Sulava herrasmies
  • "A wild Rottiss appears!"
   • YouTube profiilini
  ^Ite olet. Minulla on tämä emulaattorille, kun ei enää kaupoista löydy. Hyvähän sitä on X0:n ohjaimella pelata. :)
  Nättiä grafiikkaa, ja hyvää huumoria. Näillä mennään!
  * Kullanmurut *


  Kirjattu
 • ::
 • 23.01.08 - klo:16:13
  "Ääni puoli on hoidettu mallikkaasti eikä ärsytä pahemmin, lukuun ottamatta käsittämättömät hahmoille annetut äänet."
  No okei. Muutamien hahmojen äänet ovat varsin hauskoja: Banjo, Kazooie, Grunty, Mumbo jne.
  Gruntyn runollinen puhe on yksi parhain asia, vahinko että hän ei runoillut, kuin Tooien alkupuolella.

  Juu, Tilt ei ole koskaan osannut. Mumina on parasta! Onneksi se jatkuu kolmosessakin.

  PS: Grunty runoilee BK3:ssa jälleen. :)
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 02.02.08 - klo:19:38

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  Banjo kolmosessa jälleen
  Grunty runoilee taas tälleen

  Jos BK3:sta tulee verraton
  Tubella kohta X-Boksi on

  Tube tilin tyhjäksi nostaa
  Gruntylle hän kaiken kostaa

  Mahtavuutta sen, että palaa runot nää
  Et millään ymmärrä sää

  Mehmeh(c) 2006-2007 Poni-T ja kaikkea muuta. Toivotaan parasta tämän pelin suhteen.

  EDIT: Yllättävää sinänsä, mutta vasta äsken pläjähtivät mielestäni ylivoimaisesti parhaan N64-pelin lopputekstit naamaan. En ole ennen saanut kaadettua Gruntildaa, koska sen Jinjonatorin kanssa on ollut ongelmia, mutta nyt se meni melko leikiten, vaikka kerran kuolinkin. Mutta siis, toisella kerralla meni melko hyvin.
  Kirjattu
 • ::
 • 13.02.08 - klo:22:16
  EDIT: Yllättävää sinänsä, mutta vasta äsken pläjähtivät mielestäni ylivoimaisesti parhaan N64-pelin lopputekstit naamaan.

  ...Vasta!? Tosin parempi myöhään kuin ei milloinkaan, mutta mutta... Hieno runo, kiits. :D

  BK3 tulee varmaan olemaan hitti tämän vuoden joulumarkkinoilla, jos se nyt kerran joulun tienoilla julkaistaan. Q4 kuitenkin, ellei se nyt myöhästy jostain kumman syystä. Päteviä todisteita ei ole, mutta sanokaa minun sanoneeni. Sormet syyhyää tämän ja Brawlin odottelussa! :O

  Todiste: Click!
  « Viimeksi muokattu: 14.02.08 - klo:15:13 kirjoittanut ColdSkull »
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 14.02.08 - klo:17:14

  Rottiss Poissa

  • Sulava herrasmies
  • "A wild Rottiss appears!"
   • YouTube profiilini
  Banjo ja Kazooie näyttää muuten aika lailla pöllömmiltä uudessa Banjossa. Entiset olivat hauskempia.
  * Kullanmurut *


  Kirjattu
 • ::
 • 14.02.08 - klo:20:32
  Ratman, eihän yhtäkään pelikuvaakaan ole näkynyt! Et voi sanoa noin vielä. Trailerissa näyttivät vähän oudoilta, mutta mm. joulukortissa molemmat näyttivät jo upeilta. Odotellaan vain pelikuvia, varmasti parin kuukauden sisällä alkaa tulemaan! Tietoa pursuaa päivä päivältä enemmän!!!

  Lisää infoa tuli tänään (!), uusin scribes! Koska ette jaksa kuitenkaan käydä läpi kaikkea, pastean tähän tärkeimmät, joita on kuitenkin paljon:

  "Banjo won't be a shooter (unless we sell no copies like Ghoulies and out of desperation give him a gun for the next game) but it also won't be a traditional platformer," teases the head of the team. "We somewhat grandly like to think that it will be a different take on the genre. Some would say a brave gamble but I'm confident it's the right decision, and when people see it I'm sure they will say 'althoughthe old games are clearly brilliant, this new one is even better. So good in fact that I am going to sell all my worldly possessions and give the money to the Banjo team'. We aren't in the business of crushing little boys' dreams so your multiplayer hopes will be answered. The 'new direction' that Banjo is taking should offer a multiplayer experience unique to anything currently available."

  "We will have 'worlds within worlds'. Will this be enough to make you buy our game? If not, what else can we shamelessly include in a desperate attempt to bolster desire for a long-forgotten ursine hero? Maybe we could have 'worlds within worlds within worlds'? Yes, that should do the trick!"

  "Conker or Banjo on DS? Dunno, maybe."

  According to the Banjo squad, "Clanker fans worldwide will be pleased to know that Clanker is making his comeback in the new Banjo game (in fact, I think that's what we'll call it – New Banjo Game). Also making a welcome return is the snowman from Freezeezy Peak, the Mad Monster Mansion and of course videogames' premier toilet – Loggo." Hang on, what's this? More information than was strictly requested? When did we start doing that? Who drafted this crazy policy?

  ... it would come out the next day (like everyone else), but then I realized I don't care if it takes until 2009 to complete.
  1) Do you plan on having a double level like Hailfire Peaks?
  2) Do also plan on having a level as trippy and confusing as Cloud Cuckooland?
  3) Is it possible that this game... ahem... masterpiece will support 1080p or will it max out at 1080i?

  "2009? Hopefully even Rare can do a bit better than that! Although we could delay it to 2010 in order to include Bottles' Revenge, the solution to Stop 'n' Swap and a new Battletoads level if you wish?
  "1) No. But we have got one that features a volcano with double entendres.
  "2) Yes, if you like inflatable sheep and polystyrene buildings.
  "3) Just for Banjo we have invented a future industry standard called u619455 which prints more lines of resolution than even the Hubble telescope can see. Seriously, just assume that Banjo will look good."

  Spiral Mountain lovers rejoice! You weirdoes. Banjo team rep Mr. Mayles says: "As we couldn't think up a clever new way to start the game we're going to be using Spiral Mountain yet again. We also thought we could get away with using the old N64 background but unfortunately someone noticed. We have however managed to come up with some clever ways of reusing this background. So if you liked Spiral Mountain it's all good. But if you didn't you may be a little unhappy. Actually, if you disliked Spiral Mountain and don't like cacti you could even be angry. So if we then come up with an awful name for the game it may be enough to tip some fans over the edge so that they refuse to buy it. Oh dear.
  "Both Mumbo and Humba will return, having spent the lengthy time between games learning new skills. Bottles will also be back but loudmouth Jamjars was fired for being too annoying and has been consigned to the videogame character Hall of Shame, where he spends the day chatting about the weather to Candy Kong and playing dominoes with the Battletoads."

  "I think it would be brash and very un-British to claim that the new Banjo is the future of platforming games. So we will modestly claim that we are trying to offer something that takes platforming games in a new direction. Whether this direction is a one-off or does create a future remains to be seen. But I totally agree with you that this genre has lost its way in current years. Despite pulling out hair on a daily basis while wrestling with issues that Banjo has never seen before, I love the fact that we are committed to making something different rather than more of the same. Dream (the game that eventually became Banjo-Kazooie) was a story about pirates. We had Captain Blackeye, Grim Jim and Flintlock Jock. As it was never finished we can loftily claim that it would have been the best pirate game ever. And there would not have been a pesky ninja in sight."

  Extrana pientä kettuilua:

  What the heck? I saw you guys in the Halo 3 credits! When were you planning on telling us? ;)
     
  Okay, cards on the table. We did Halo and Bungie did Grabbed by the Ghoulies. Are you happy now? Sorry Bungie.  Eli ainakin kokonainen kenttä on palaamassa kokonaisuudessaan, lisää varmennusta että peli tulee tänä vuonna, ja sitten kaikkea muuta pientä (hahmoja yms.). Cacti on ilmeisesti kaktus, wuh? Hur hur. Q_Q
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 14.02.08 - klo:21:02

  Rottiss Poissa

  • Sulava herrasmies
  • "A wild Rottiss appears!"
   • YouTube profiilini
  No, toivottavasti Rare vielä muuttaa päähenkilöitämme.
  Sori Coldi, jos loukkasi.
  * Kullanmurut *


  Kirjattu
 • ::
 • 14.02.08 - klo:21:25

  Samirai Poissa

  • JÄÄTELÖAUTOOOOO!!!11
  Hyvä ettei ainakaan Rare ole huumorintajuaan kadottanut. Mielenkiinnolla kyllä odotan mitä tästä tulee. Hommasin muuten viime viikolla BanjoKazooien vihdoin ja viimein. Kaks ekaa paikkaa pelasin 100% läpi, mutta nyt ei ole taas melkein viikkoon kerenny tohon koskea >_> Ja seuraavaks lukemista kirjotuksiin ja sen jälkeen Wii. Saa nähä pääsenkö tota koskaan läpi...
  Kirjattu
 • ::
 • 14.02.08 - klo:21:26

  Kurathesis

  Banjon nenä on boksimpi kuin itse xbox.
  Kirjattu
 • ::
 • 15.02.08 - klo:23:02

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  Cacti on sanan cactus monikko.

  Minkä helvetin aavikon ne tuosta Spiral Mountainista oikein tekevät? Aika hienoa, että Mad Monster's Mansion palaa, onhan se yksi alkuperäisen Banjo-Kazooien parhaista kentistä. Tosin, voidaanko varmasti sanoa, että siitä tulee samalla tavalla pelattava kenttä, vai olisiko mahdollista, että siitä tulee vain osa sitä hubimaailmaa, kuten esimerkiksi joku Cliff Plateau oli BT:ssä?
  Kirjattu
 • ::
 • 15.02.08 - klo:23:06
  Tuosta muutes tuli mieleen yksi asia. Tuossa viestissä sanotaan "the" alussa, eli se näyttäisi siltä, että koko kenttä ei palaa, vaan pelkkä kartano. Snowman tarkoittaa Freezeezy Peakin isoa lumiukkoa (niiden vihollisten nimi olisi nimittäin Snowmen, koska heitä on useampia). Ja jos kerta Clanker palaa, tarkoittaako se myös koko Clanker's Cavernin paluuta? Niin mitä tämä voi tarkoittaa? Q_Q

  Tähän sopii päätteeksi vielä loistavasti tämä:
  QUESTION 6
  Will there be any old levels remade in the game?
  YES - But probably not how you expect!

  Odotan innolla.
  EDIT: Pakko oli muokata, ettei kukaan muu ymmärrä väärin.
  « Viimeksi muokattu: 15.02.08 - klo:23:32 kirjoittanut ColdSkull »
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 15.02.08 - klo:23:15

  Kurathesis

  (niiden vihollisten nimi oli nimittäin Snowmen)

  Oletko sataprosenttisen varma, ettet epäonnistu? ._.
  Kirjattu
 • ::
 • 15.02.08 - klo:23:21

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  Siis tarkoittanee sitä, että jos puhuttaisiin niistä vihollisista yleensä olisi se se Snowmen, mutta kun puhutaan vai yhdestä, on erittäin loogista, että tarkoitetaan sitä yhtä isoa.

  Tubella taitaa olla Boxin osto edessä :D
  Kirjattu
 • ::
 • 15.02.08 - klo:23:21
  En tajua tästä pelistä mitään hienouksia. En tajua mikä pelissä on ideana. En tajua mikä tässä viehättää. En tajua mihin genreen tämä peli kuuluu. Tiedän vain, että Banjoo on näätä.

  Tuskin koskaan tulen osaamaan arvostaa tällaista peliä, niinkuin sitä pitäisi, mutta sehän olen vain minä, adrenaliininen, juoneton, FPS-pelaaja :3

  Xbox 360 | PS3 | DSLite | PC | Sony Bravia 40" FullHD KDL-40W4000
  Kirjattu
 • ::
 • 15.02.08 - klo:23:30
  Siis tarkoittanee sitä, että jos puhuttaisiin niistä vihollisista yleensä olisi se se Snowmen, mutta kun puhutaan vai yhdestä, on erittäin loogista, että tarkoitetaan sitä yhtä isoa.

  Jep, muotoilin vähän huonosti. Näiden vihollisten oikea nimi oli nääs Sir Slush, piti oikein tarkistaa Kuran vuoksi. Eli tavallaan failasin. :p

  Japle ei ymmärrä, koska hän on adrenaliininen ja juoneton FPS-pelaaja.
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 18.02.08 - klo:15:54
  Menty molemmat läpi 100% monia kertoja ja täytyy kyllä sanoa että nää on parhaita seikkalu-tasohyppelyjä ikinä. Itseäni ei ole kyllä yhtään häirinnyt nuo hahmojen äänet, päinvastoin. Sekin on hyvä että tuota huumoripuolta ei olla unohdettu. Nyt pitää vain saada kaveri ostamaan seuraava Banjo sitten kun tulee.

  Crash > Banjo
  « Viimeksi muokattu: 19.02.08 - klo:14:47 kirjoittanut Chilly^ »
  Kirjattu
 • ::
 • 18.02.08 - klo:22:13

  Agutski Poissa

  • Beer Baron
  Menty molemmat läpi 100% monia kertoja ja täytyy kyllä sanoa että nää on parhaita seikkalu-tasohyppelyjä ikinä. Itseäni ei ole kyllä yhtään häirinnyt nuo hahmojen äänet, päinvastoin. Sekin on hyvä että tuota huumoripuolta ei olla unohdettu. Nyt pitää vain saada kaveri ostamaan seuraava Banjo sitten kun tulee.

  Crash > Banjo
  Minäkö :O ja en muuten varmana hommaa :)
  Smokin' Sick Style
  Kirjattu
 • ::
 • 19.02.08 - klo:12:40
  Menty molemmat läpi 100% monia kertoja ja täytyy kyllä sanoa että nää on parhaita seikkalu-tasohyppelyjä ikinä. Itseäni ei ole kyllä yhtään häirinnyt nuo hahmojen äänet, päinvastoin. Sekin on hyvä että tuota huumoripuolta ei olla unohdettu. Nyt pitää vain saada kaveri ostamaan seuraava Banjo sitten kun tulee.

  Crash > Banjo
  Minäkö :O ja en muuten varmana hommaa :)


  On mulla muitakin kavereita kuin sinä, jos ei vielä käynyt mielessä -.-
  Kirjattu
 • ::
 • 19.02.08 - klo:23:12

  Agutski Poissa

  • Beer Baron
  Menty molemmat läpi 100% monia kertoja ja täytyy kyllä sanoa että nää on parhaita seikkalu-tasohyppelyjä ikinä. Itseäni ei ole kyllä yhtään häirinnyt nuo hahmojen äänet, päinvastoin. Sekin on hyvä että tuota huumoripuolta ei olla unohdettu. Nyt pitää vain saada kaveri ostamaan seuraava Banjo sitten kun tulee.

  Crash > Banjo
  Minäkö :O ja en muuten varmana hommaa :)


  On mulla muitakin kavereita kuin sinä, jos ei vielä käynyt mielessä -.-
  ONKO?!?!?!?!? :O
  Läppää on vaikeaa huomata joo :)

  Ostasin kyl tän, jos oikea masiina löytyisi kotoa, aamen.
  Smokin' Sick Style
  Kirjattu
 • ::
 • 19.02.08 - klo:23:13
  Tämä "oikea masiina" hankitaan tämän takia.

  Niin minä ainakin tein.
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 19.02.08 - klo:23:20

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  Tämä "oikea masiina" hankitaan tämän takia.

  Niin minä ainakin tein.
  Ja luultavasti Tube seuraa perässä. Ei helvetti mitä settiä oli kaksi ekaa N64-peliä, ei voi muuta sanoa, perkele! Andi on hyvä ja menee ostamaan X0:n, nimittäin kun sitä rahaa näyttää muutenkin peliostoksiin riittävän. Voit aivan hyvin jättää parit Sonicin ja Marion olympialaiset ja lisenssipelit ostamatta X0:n ja BK3:n takia.

  EDIT: http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=72861864

  Huuto.nettiä selatessani vastaan tuli moinen paketti. Jos N64 kotona on, mutta ei Banjoa vielä löydy, niin tuosta vaan ostamaan!
  « Viimeksi muokattu: 06.03.08 - klo:15:49 kirjoittanut Tubelinus »
  Kirjattu
 • ::
 • 20.03.08 - klo:10:43
  http://banjo-kazooie.com/

  Ei niin kulmikas :o

  EDIT: Ja lähdekoodista löytyy...
  Koodia: [Valitse]
  s.prop10="Main" //Feature Section (Main, Forums, Blogs, Leaderboards, PhotoMode
  Tuonne varmasti tulee kohta jotain muutakin! Olen tutkinut jo hieman, löytynyt mielenkiintoista tekstiä muualtakin.. Sivusto "vanhenee" 21. maaliskuuta 2008, kello 0:20:09, eli ehkä jotain uutta jo huomenna! Kokeilkaa Firefoxilla esim. Resettiä. Painakaa oikeaa hiirennappia ja valitkaa "Näytä sivun tiedot". Siellä lukee: "Vanhenee: Ei määritelty", kuten oikeastaan kaikissa muissakin sivuissa. Mutta tuonne on määritelty päivä... Mielenkiintoista! :o
  « Viimeksi muokattu: 20.03.08 - klo:10:59 kirjoittanut ColdSkull »
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 20.03.08 - klo:21:24

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  Hienoa!

  Peijooni, toi X-loota on melkei pakkohankinta :D

  Toi on hieno juttu, mikäli eivät teekkään banjon turvasta niin kulmikasta. Se oli aivan liian kulmikas, se mikä näkyi teaserissa.
  Kirjattu
 • ::
 • 20.03.08 - klo:21:28
  Vielä yksi asia:

  "Rare has contacted CVG to inform us that, while the teaser site is currently thin on content, it will be updated soon. Rare community manager, George Kelion, told CVG: "Like the game, the teaser site is still under construction and you can expect updates relatively soon.""

  En malta odottaa! :>
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 20.03.08 - klo:21:34

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  Tube sanoo:
  muuten
  Tube sanoo:
  www.banjo-kazooie.com
  Tube sanoo:
  ei www.banjo-threeie.com
  Coldi sanoo:
  erittäin hyvä huomio :p
  Coldi sanoo:
  tota en ite ollu ees ajatellu
  Tube sanoo:
  alempi johtaa edelleen raren sivuille
  Coldi sanoo:
  Jep
  Coldi sanoo:
  Ei varmaan nimeksi tule threeie
  Coldi sanoo:
  Entä jos ne tekee siitä kuten Rambosta? Nimeks tulee pelkkä "Banjo-Kazooie"
  Tube sanoo:
  jaa-a
  Coldi sanoo:
  tossa muutes taas aika hyvä todiste, että se tulee tänä vuonna
  Tube sanoo:
  tai Banjo-Zeroie
  Coldi sanoo:
  :D


  Ei tullu Banjo-Threeietä :(
  Kirjattu
 • ::
 • 20.03.08 - klo:21:54

  Arctic Fox Poissa

  • Vulpes Arctos
  Ai niin, tässähän on peli jonka voisi Xboxille sitten loppuvuodesta hankkia. (Siis Guitar Hero IV:n lisäksi tietenkin!) Tai, no eihän siinä juurikaan järkeä ole suunnitella maaliskuussa loppuvuoden ostoksiaan etukäteen, mutta Banjo kiinnostaa kevyen tunnelmansa osalta.
  Kirjattu
 • ::
 • 31.03.08 - klo:15:03
  http://stopnswop.com/

  Juujuu, Coldi sendi, mutta kuitenkin O_O
  Kirjattu
 • ::
 • 31.03.08 - klo:15:05

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  http://stopnswop.com/
  Tä on todellakin tiiseri. Ilkeitä noi on! Tommosilla pyörivällä jääavaimella lupailevat kaiken stana! X-Loota tänne!
  Kirjattu
 • ::
 • 31.03.08 - klo:16:34
  Banjo X-lootalle kiinnostaa siinä määrin, että pitäisi päästä näkemään noi animaatiot, mutta Silverlight ei suostu pelaamaan.
  Ja mielestäni vähän liioittelette tuota Banjon tulevaa menestystä, eikös Rarelta lähtenyt jotain ratkaisevia henkilöitä Nintendolta lähdön jälkeen?

  No sitte.
  « Viimeksi muokattu: 31.03.08 - klo:17:18 kirjoittanut Mastermind »
  Kirjattu
 • ::
 • 31.03.08 - klo:16:59
  Banjo-Teamista: 0

  Goldeneyen ja PD:n mukana olevia hemmoja lähtivät, mutta Banjon tekijätiimi on prikulleen sama (lisää jäseniä tietenkin mukana) kuin ennenkin.
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 31.03.08 - klo:17:36

  heplo Poissa

  • Resetin paskin jätkä
  • I'm back and I'm watching you.
  http://stopnswop.com/
  Tä on todellakin tiiseri.[/b] Ilkeitä noi on! Tommosilla pyörivällä jääavaimella lupailevat kaiken stana! X-Loota tänne!

  Latasin koko tuon paskan vain nähdäkseni pyörivän avaimen. Ei muna...
  I Päiväkotikerho I
  "Joka reikään banaania."
  Kirjattu
 • ::
 • 31.03.08 - klo:19:01
  heplo, jos olisit kokenut Banjot kunnolla, tajuaisit kyllä. Tosin aika mitätön tuo on, mutta herättävää varmasti kiinnostusta monilla (mikäli on aito)! :D

  EDIT: http://www.spiralmountain.co.uk/site_viewnews.asp?id=151
  Huomenna sitten selviää miten on asian laidat! Ei malta odottaa! :D
  « Viimeksi muokattu: 31.03.08 - klo:20:43 kirjoittanut ColdSkull »
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 01.04.08 - klo:13:29

  Tube Poissa

  • Moi oon Tube.
  EDIT: http://www.spiralmountain.co.uk/site_viewnews.asp?id=151
  Huomenna sitten selviää miten on asian laidat! Ei malta odottaa! :D
  Kuulostaa kyllä semmoselta toi, että olen iloinen, että tänään on 1.4.

  Ehdin jo huolestua :D

  EDIT: Siis muutenhan tuollainen hubi-maailma voisi ollakin ihan jees, mutta joku tulessa oleva? Nääh. Ja kaikki maailmat on jo entuudestaan tuttuja, mutta Gruntyn mielikuvituksen vääristämiä? Tuskin. Kyllä pari kenttää voi olla kierrätettyjä, mutta... En usko, ennen kuin näen videoita, en edes vaikka noi ei kiistäisi sitä huomennakaan.

  EDIT: Aijaa, että jotain semmosia, mitkä ois Gruntyn elämään liittyviä? En silti usko.

  EDIT: OMG! Se on totta!

  http://youtube.com/watch?v=aCHIW8ZoaiA
  « Viimeksi muokattu: 01.04.08 - klo:14:02 kirjoittanut Tubelinus »
  Kirjattu
 • ::
 • 09.05.08 - klo:17:26
  Microsoft UK has just confirmed that its Gamer’s Day assets will be released on Tuesday, May 13 at 8am PST, or 5pm BST if you’re in the UK.

  While the firm has yet to make an official statement on what’s to be shown at the San Francisco event, we can tell you 100 percent that Banjo will be shown, as will a host of other 360 titles for the rest of the year.

  We’ve also learnt this morning that there’s no mention on the official event agenda of the heavily rumoured motion-sensing controller supposedly used in Banjo.

  So. Pictures of bears next week. We’re meta-excited.  Muuta ei tarvita. UUUUUUUH. Huhut pitivät paikkaansa. :)
  全力で!
  Kirjattu
 • ::
 • 12.05.08 - klo:09:11
  WOAH, MITÄ SCREENEJÄ O___O Mahtava peli tulossa.
  Kirjattu
 • ::